Blogia
La llibreta virtual.

“Hem anat forts, però sense forçar”

“Hem anat forts, però sense forçar”

Aquesta és la frase que en gran Màgic ha deixat anar un cop coronada la pujada de l’hípica de Llavaneres. Val a dir que, per iniciar-se la temporada, s’ha pujat a ritme viu; cosa que ha permès a algun que altre Mallarengo treure pit davant d’algunes colles de la comarca, i fer en veu ben alta una declaració d’intencions de l’MCT de cara a la temporada que encetem.

 

Avui els Mallarengos que s’han donat cita al Calisay han estat en Jose, en Carles, Marc i Roger. Un cop s’ha pogut marcar paquet, cap a esmorzar per la via més ràpida: Can Bruguera i parada a Canyamars, on en Jose ha fet valer la seva condició de non-stopper i ha prosseguit d’una tirada fins a Arenys. La resta, jornada de Pau i Herba, ben entaulats amb truiteta de rigor i comentant els entrenaments estratosfèrics d’en Quim.

 

ATENCIÓ: El Full Parrokial ha infiltrat un rumor d’última hora. Sembla que hi ha fumata bianca, i el calendari oficial es publicarà en breu.

24 comentarios

Roger -

MOOOOOOLT BONA QUIM!

La millor innocentada del dia, insuperable!!!

Carles -

Pensament 1512:

SOLITARIA

Sempre esta enfadat i de mal humor; es comporta com si la seva vida fos una llarga solitària en la tripa de l’existència.

Carles -

Pensament 1511:

DESIG

No se si et vull, ni tan sols se si et desitjo..... però estic disposat a tot per aconseguir-te.

Carles -

Pensament 1510:

SENTIT COMÚ

El sentit comú, en moltes ocasions, ajuda a resoldre el problemes que la manca de sentit comú ha provocat.

pep -

El 26 dia de Sant Esteve i com únic representant dels mallerengos he fet la tradicional pujada a Santa Fe amb el cc Arenys de Munt, amb excusa de no deixar sol cap company , he fet una pujada de pau i herba, i baixada tot lo rapit que es pot baixar amb el terra mullat, impressionant els primers en arribar amb un ritme de 20 km/h, tot seguit esmorzar a Campins.
El 27 amb en Ricard i companyia caminada fins el Montalt

bon cap d’any a tots


quim montmany -

Em retiro.

Mallarengos: Ja fa dies que li estic donant voltes i avui he decidit retirar-me i no seguir trinxant-me més. Poso punt i final la meva carrera esportiva. La desmotivació, també s'ha vist agreujada per l'impuls dels nous valors com en Tony Rivers. Ara només faltava que fitxès per un gran club i l'entrenés un ex-campió per veure'l inabastable.

Per anar matant el cuquet, canviaré la bici de carretera per una de ciutat elèctrica ja que així no em cansaré gens.

Val més una retirada a temps com la que va fer el mite "O REI JEREMI" que no "arrastrar-se" i perdre la salut per aquestes carreteres de Déu.

apa-li ha estat un plaer i si us plau UCI Mallerenga, no sancioneu al grandiós Charles Moyen.

Arenys de Mar a 28/12/2009.

Quim Montmany i Malagelada

Carles -

Pensament 1509:

DESTÍ

En el mon clàssic grec i llatí era molt estesa la creença que el futur humà esta predeterminat. Pensaven que el destí marca una sèrie d’esdeveniments del futur que no es poden alterar, doncs són fixats per endavant per forces que escapen al control humà. Amb les religions monoteistes, cristiana jueva i musulmana, el destí es manifestarà en la creença en la providència i, a nivell més teològic, la de la predestinació.
Si aquest determinisme fos cert, resultaria que tots sense remei som presoners del nostre fat, que allò que succeiria en el futur ja esta decidit i res del que fem podrà impedir-ho. Ara bé això de creure en el destí és una tautologia molt simple: es veritat que no podem escapar del nostre destí si s’entén que això significa que tan sols farem el que farem, que passarà el que passarà. Per tan no es tracta de vèncer el destí, únicament cal anar-li per davant.

Carles -

DESCOBRIR

Descobrir és observar el que tothom ha vist per deduir-ne el que abans ningú havia pensat.

Carles -

Pensament 1507:

MES PROVERBIS

.- Proverbi hindú: “La vellesa comença quan el record és més fort que l’esperança”.
.- Proverbi persa: “La paciència és un arbre d’arrel amarga, però de fruits molt dolços”.
.- Proverbi irlandès: “Qui viu sense disciplina, mor sense honor”.
.- Proverbi català: “La vida és dura... i els pits tous”.
.- Proverbi iemaní: “Qui no compren una mirada tampoc comprendrà una llarga explicació”.

Carles -

Pensament 1506:

PENSAMENT JUGANER

Soc un pensament juganer. Per guanyar aquesta partida cal que primer aprenguis les regles del joc i després has de aconseguir jugar millor que els altres. Fins que no guanyis no pots abandonar la timba que ja es començada i espera el teu moviment. ¡Que hi haguí sort!

Carles -

EL FULL PARROKIAL

Un corresponsal d’aquest insigne diari esportiu va aconseguir ahir entrevistar el corredor, ciclista, nedador, duatleta i trialeta Tony Rivers. La seva moral esta pletòrica i el seu humor incisiu i corrosiu com sempre. En absoluta primícia va declarar que havia “fitxat” pel Club Natació Mataró com a trialeta i que la duatlo de Cabrils ha estat la primera prova com a corredor oficial del club. També va permetre una breu ullada al meticulós i exhaustiu pla d’entrenament que li prepara el gran mestre Cano i va quedar clar que esta en una altre galàxia esportiva. Efectivament ahir a Arenys de Mar es va viure el primer tsunami.

Carles -

Pensament 1505:

DECLARACIONS PERIODISTIQUES III

.- “Els contrincants? Uns són bons i els altres també”.
.- “No et quedis para’t, entrena! Hi ha moltes coses a millorar. La força és dins teu, l’únic que ha de fer és infantar-la”.
.- “He suat més jo aquest noranta minuts mirant la teles sentat al sofà de casa que no pas alguns jugadors que estaven al camp”.
.- “Primera mostra d’autèntica vocació esportiva ho és que un no renuncií des del principi a exigir-se allò que li sembla inabastable”.

Carles -

Pensament 1504:

MALGASTADOR

És molt ric, inverteix autentiques fortunes en dones, tiberis i cotxes esportius. La resta dels diners se’ls malgasta en llibres, obres d’art i atencions benefiques.

Carles -

Pensament 1503

DECLARACIONS PERIODÍSTIQUES II

.- “La mesura en l’esport per alguns és fer esport sense mesura i per d’altres no mesurar cap esport”.
.- “Triomfa i el món riurà amb tu, fracassà i ploraràs només sol”
.- “L’esport intens és com el vi, i com el vi també, a uns reconforta i a altres destrossa”
.- “La majoria de vegades , quan es vol preparar sense prou planificació un repte esportiu important, s’acaba fent malbé tota la temporada”

Carles -

Pensament 1502:

DUBTAR

Els dubtes no donen respostes, però ajuden a mantenir vives les preguntes.

Carles -

Pensament 1501:

PENSAMENT OCULT

Aquest és un pensament ocult que eta tapat per un pensament invisible que és recobert per un pensament transparent. El veus?

Carles -

Pensament 1500:

PENSAMENT 1500

Aquest és l’últim pensament en el moment que l’estic escrivint. Una broma que va començar per atzar ha acabat convertint-se en un obsessió que m’ha apassionat. Els millors dels pronòstics s’han complert i abans de final d’any he superat el miler i mig. Estadísticament us puc dir que si continuo l’actual ritme de producció en els propers 10 anys puc escriure 10.000 pensaments. ¿Esteu disposats estoics lectors a suportar tanta diarrea mental?

Carles -

Pensament 1499:

PENSAMENT AVAR

Aquest és un pensament avar doncs experimenta simultàniament les preocupacions del ric, que vol dir molt, i les penalitats del pobre, que no diu res.

Carles -

Pensament 1498:

PENSAMENT PERDUT

Soc un pensament desaparegut, no se on soc ni que dic, però se que soc perquè visc. Tinc la voluntat de recuperar el món perdut de la memòria personal. M’hi podries ajudar?

Carles -

Pensament 1497:

AMOR

L’amor no és solsament un sentiment, també és una forma d’entendre la vida. L’única cosa important nostre que quedarà quan ens n’haurem anat, seran les traces d’amor que haurem donat.

Carles -

Pensament 1496:

DECLARACIONS PERIODISTIQUES

.- “Fer esport no és qüestió de vida o mort, és molt més important que aquestes tonteries”
.- “Mai parlo dels rivals i no penso trencar aquesta tradició per culpa d’aquests desgraciats fills de puta”
.- “La ciutat de Barcelona te dos grans equips de futbol: el Barcelona i els suplents del Barcelona”

Carles -

Pensament 1495:

SORTIDA MALLERENGA

No se vosaltres, però aquest matí en la sortida estevatina en companyia de la parella 40 i l’home base, de cop i volta m’he donat compte que sentia el titar del tord, el refilar del rossinyol, el carreteig de la perdiu i els parrups de la tórtora. Fins aquí la cosa seria fantàstica i perfecta, un altre dia de pau i herba, però el preocupant és que avui, al bosc, no hi havia tords, rossinyols, perdius ni tórtores. Que m’està passant?

Carles -

Entrenaments:
Diumenge 26: 35 Km btt. amb bones sensacions, el dia ha acompanyat.
Comentaris:
.- La sortida d’avui en companyia d’en Marc, Roger i Jose ha estat de molt bon rotllo; en l’esmorzar confidències personals interessants.
.- Toni felicitats la teva ambició no te límits. Pep has portar un Leònides al Montalt?
.- Fonts ben informades de l’UCI parlant d’un tsunami devastador imminent. ¡Estigueu alerta!

EL FULL PARROKIAL -

Quan a Indonèsia el terra
tremolava i des de l'Oceà Índic es commemoren els 5 anys del tsunami, aquest matí, a les 10 h es donava la sortida a la V Duatló de Muntanya de Cabrils.

Hem de destacar el debut oficial d'un Mallerengo amb la samarreta de CN Mataró (secció de Triatló).

El resultat ha estat discret, el 173 de 327, però la il·lusió per competir amb i per a objectius obren un 2010 que potser apassionant per a l'MCT.

Encara no hi ha hagut roda de premsa, però en breu s'espera que hi hagi declaracions.