Blogia
La llibreta virtual.

SUPER BICIS.

SUPER BICIS.

Començo el tram en bici. Em sento bé. No estic massa cansat. En els primers quilòmetres hi ha gent a les vores de la carretera que anima.

També em trobo amb ciclistes que han sortit a fer la botifarrada del diumenge, que quan els passes se t'enganxen. El trànsit no està del tot tancat. Motos d'oficials de la cursa amunt i avall. Tolerància cero amb xupar roda.

En la primera volta he d'aprendre'm el traçat i no vull gastar masses energies. Ja em comencen a passar corredors a unes velocitats molt altes. Aguantaran el ritme? Estic concentrat mirant la carretera, de sobte un soroll eixordidor darrera meu :"uuuuuuu", em passa un ciclista amb una cabra i unes rodes lenticulars. És el número 71, el seu ritme és brutal.

Van caient els quilòmetres, corredors del meu grup d'edat em van passant. Em començo a desesperar. No sé quants en porto davant, però calculo que no més de 20 encara.

M'acosto al Buesa Arena per completar la primera volta i torno a enfilar el pantà. Al Buesa ja hi ha més gent que anima i pels pobles que hi ha fins arribar al pantà també. Els que animen ho viuen: "Aupa, aupa, xavalote", "dale, dale".

El tram fins al pantà se'm fa menys pesat del que em pensava. Les cames les tinc prou bé. Ja he cobert la mitad del tram. Al començament de la segona volta ja no hi ha tants de corredors, però ara estant apretant moltíssim. Me n'han passat més del meu grup. Decideixo que a partir del quilòmetre 80 apretaré més. He passat un parell de noies de l'elit. I encaro el tram més sinuós del traçat. Tot era un pujar i baixar constant, sense massa desnivell però.

Els darrers 10 quilòmetres se'm fan eterns. Ja no sé on posar el cul. Ni tampoc els braços.

Ja veig el Buesa Arena, 4 quilòmetres i faig la transició. He fet els 120 quilòmetres en menys de 4 hores (3h 48'). No vaig tant malament.

Quan entro a la recta de boxes la gent continua animant. Ja hi sóc. No trobo el meu lloc. M'he equivocat de passadís, estic a l'altre costat, però decideixo penjar la bici a la barra i passar per sota per anar més ràpid. De sobte em trobo una jutge que m'ensenya una targeta groga. Havia d'anar pel meu passadís. Una segona groga i estaré desqualificat.

Començo la cursa a peu. 30 quilòmetres davant meu. Encara puc aconseguir baixar de les 8h 9'. Entro al Buesa i hi ha bastanta gent en una part de les graderies. "Animo, ánima, venga, venga campeón".

Ja sóc al tram final. Només queden 3 hores.

8 comentarios

Marc -

Quim, benvingut al blog! A veure si entrenes més, pensa que et controlo des de casa..

Toni, senzillament brutal. Amb aquests articles ajudes molt a mantenir el Mallerenga Spirit..

Aquest vespre he trobat en Carles, que venia de fer un entrenament que no m'atreveixo ni a apuntar. M'agrada veure'l tan motivat, i veure els seus canvis de 'look'. Ara ets un mega pro!

Avui he fet 15kms btt, ahir 6kms corrent. Que trist que us deu semblar, oi?

Pep, apunta els entrenaments, ehh!

Roger, no entrenis, fes-ho per mi.. Em fa molta por el dia 8, però a les 5.30AM seré a la plaça de Castellar. Algú no hi serà?

Fins aviat

http://www.youtube.com/watch?v=Tio51WbvtDY&feature=fvst

Carles -

Entrenaments:
Dimecres 17 tarda: 35 Km bicicleta de carretera, 1h gimnàs, 2000 metres nedant a mar obert.
Comentaris:
- Avui estic força tocat en adornar-me de les meves moltes limitacions en natació: en Toni diumenge va anar més ràpid per fer 4000 m. que jo avui per fer-ne 2000 m. Com a penitencia per la decebedora actuació d’avui nedant l’entrenador m’ha imposat un entrenament intensiu demà al matí.
- Aquest capvespre quan tronava a casa petat he trobat en Marc que venia de fer una volta en btt; te la moral molt alta i crec que pot ser la gran sorpresa de la ruta de l’ermita non stoper.
- Roger acollonant el teu entrenament d’aquest matí, veig que el teu entrenador te un gran poder de persuasió.
- Toni he fet trampa, no podia esperar més per saber el final del teu relat, i com els mals lectors he llegit l’últim capítol quan encara era a l’impremta: Moltes felicitats. Si algú es tan impacient com jo pot llegir l’últim capítol a http://www.triatlon.org/competiciones_09/julio/LD_vitoria/grupos_mas.pdf. pagina 7
Salut i força.

Marc -

Roger, diga'm que no has fet aquest entrenament que has publicat.. (collons..)

Roger -

Entrenament secret, dimecres 15 de Juliol: 50km, +1550 (de 6 a 9 del matí, com un rellotge)

Confessions: Crec que tinc un problema molt accentuat de doble personalitat. El més greu és que el meu altre jo (o alter ego) és un pesat de collons, i no em deixa en pau. Sabeu d’algun especialista que em pugui ajudar?

Peticions: Quim, fot-li canya a en Carles, si et plau! :-)

Roger -

Entrenaments secrets: Diumenge, res. Dilluns, res. Dimarts, res.

Ahir al vespre es va presentar el meu preparador a casa. Ja era entrada la nit, quan la Mireia em va dir que havien trucat a la porta: “Qui pot ser a aquestes hores de la nit?”, “Ja hi vaig jo, crec que és per mi” vaig contestar.

Roger – “Però, què collons fas aquí? ... No he pogut agafar les teves trucades perquè he anat molt de cul”
Preparador – “No has vist encara els entrenaments que es publiquen al blog? Treu fum!!!”
– “Sí, ja ho sé, ja ho sé. Però se m’ha complicat l’agenda amb un seguit d’imprevistos que ...”
- “Ja em tornes a sortir amb aquestes tonteries? Em pensava que això de les excuses ja ho havies superat... però en fi. Tu mateix”
- “Espera, espera. No te’n vagis encara! Sé que no he fet els deures i t’he decebut. Què he de fer?”
[silenci]
- “Ho tenim molt complicat. El calendari se’ns tira a sobre. Caldrà alguna cosa especial”
- “D’acord. Faré el què calgui. No tinc cap altre viatge pendent fins passades les vacances. Crec que podré seguir una certa disciplina ”
[llarg silenci]
- “Durant els propers dies seguirem un pla molt concret: Toc de diana a les 5:30. Sessions de 6 a 9 del matí. M’has entès? Espero no haver de tornar per aquí”

quim montmany -

Toni: ens tens amb l'ai al cor. he estat mirant la foto i no en trec l'aigua clara de com anaves. segur que al final aniràs a europa a representar a la gran colla que sou els mallerengus.

Carles, no sabia que tenies entrenador. entre ell i el Club Ciclista Arenys de Munt veig que et convertiràs en un SUPERMAN. apa-li a reveure.

Roger -

Toni, estic totalment d’acord amb en Carles: La teva crònica per fascicles és fascinant. Me’ls he llegit varies vegades, i els teus relats em transmeten cada cop més emoció. Jo també estic ansiós de conèixer el desenllaç final, pretenent obviar un SMS del darrer diumenge que no em crec que sigui teu.

Carles -

Entrenaments:
Dimarts 14 tarda: 35 Km. bicicleta de carretera, 1h 15’ Gimnàs, 1h massatge, 3000 metres piscina, 30’ arma secreta.
Dimecres 15 matí: 35 Km. carretera.
Comentaris:
- Toni la teva crònica és com una gran novel•la per entregues, estic del tot ansiós per conèixer el desenllaç final; et vares classificar per l’europeu? hi haurà una segona targeta? corrents avançaràs al dorsal 71? El temps nedant absolutament brutal, jo calculo fer 1h 50’ i tu poc més d’1 hora. Em sento orgullós de ser un mallerengu.
- El meu entrenador m’acaba de fer arribar el calendari per la segona quinzena del mes de juliol; el que ha programat es del tot inhumà, m’estic plantejant canviar-lo. Les series de corre i nedar que ha estipulat, no em sento en condicions físiques de fer-les possibles.
Salut i força.