Blogia
La llibreta virtual.

NO SERÉ A L'EUROPEU :-(((

NO SERÉ A L'EUROPEU :-(((

Un cop dutxat, m’apresso a veure els resultats provisionals ... El meu temps ha estat de 7h 59’ 47”. He aconseguit rebaixar les 8h i 9’.

La meva classificació en el grup d’edat és el 23, a 10 minuts del tall de la 20a posició. Quina desil·lusió!!! No he aconseguit la classificació directe per l’Europeu de l’any vinent. (http://www.triatlonvitoria.es/resultados09/grupos_mas-1.pdf).

L’experiència de Vitòria ja és història. He acabat i a la motxilla hi he carregat més experiència. Estic a un pas de la gran cursa, la dels mites, la de ser un Ironman.

Moments:

- A part d’en Johanessen, vaig veure un parell de corredors més que vomitaven pel camí.

- Quan era apunt d’acabar vaig veure una ambulància al costat del camí. Un corredor estava estès a terra, tapat amb una manta tèrmica. Com vaig recordar els entrepans que m’havia menjat anant en bici.

- Quan era dins del vestidor, va entrar l’Abilio, acompanyat per un amic que li repetia: “Te sientes bien? seguro que estás bien, Abilio?”. El pobre Abilio no tenia benzina. No podia ni asseure’s. Va anar al lavabo. Si va estar força estona. Per un moment vaig témer que no s’hagués desmaiat dins. Va sortir i va entrar a les dutxes. No varen passar ni 5 minuts que estava vomitant al lavabo.

- Al número 71 ja no li vaig veure més el pèl.

- La noia que s’havia deixat el pitrall és una de les top 10. Va poder córrer perquè li varen portar el pitrall al darrer minut.

- Quan ja sortia del pavelló per anar a recollir la bici, entrava el noi que el primer dia no em va voler explicar el traçat de la bici.


Arribar a aquesta fita m’ha costat uns quants mesos. He fotografiat alguns dels valors que estan penjats a les portes del Buesa Arena. Tenint-los tots es pot començar qualsevol repte. Però per acabar el repte n’hi ha dos que són únics: mètode i cap.

Dissabte que ve ens veiem a Les Angles. Faré la prova del Capcir, una triatló olímpica i després a entrenar per la primera gran fita de la temporada mallarenga.

27 comentarios

Marc -

Roger, no em diguis el temps que has fet des del Kaly fins a Can Vives..

Si vols podem sortir a les 7, sinó a les 8 va bé. Parlem.

Espero que en Carles no porti molt de dòping avui, a veure si se'l quedaran a l'aduana d'Andorra per tràfic i ús de substàncies il·legals..

Roger -

Entrenament secret, dissabte 18 de Juliol: Creu-Can Vives-Can Colomer-Pollastre-Remei

Avui tocava sortir a rodar suau i agafar forces.

Marc, demà disposo d'unes 3 horetes fins a les 11. T'envio un SMS i concretem.

Roger -

Toni, molt bona cursa a l'Altriman. Gaudeix del teu moment de forma!

Pep, Carles, bona pedalada cap a Andorra. Em fan mal les cames de només pensar els quilòmetres que fareu!

Marc, espero poder sorit amb tu el diumenge. Parlem.

Carles -

Pensament 1008:

REMEI

D’una en una les hores em van matant. Hi ha algun remei contra la malaltia del pas del temps?

Carles -

Pensament 1007:

MELANCONIÓS

És molt malenconiós, gaudeix intensament del plaer d’estar trist.

Roger -

Marc,
m’identifico plenament amb la teva frase “Em fa molta por el dia 8, però a les 5.30AM seré a la plaça de Castellar”. Venint de tu, m’il•lusiona i m’esperona. Gràcies.

El diumenge ho tornaré a intentar; després de dos intents fallits, procuraré estar a les 8 al Calisay.

Atenció amb la parella 40 – “Al loro, que no estamos tan mal”

Carles -

Pensament 1006:
8 D’AGOST
El dia 8 d’agost, quan els mallerengus ens convertirem en penitents ermitans, les muntanyes que envolten Castellar de N’Hug esdevindran filons d’or. En aquesta ja propera data tots els nostres sacrificis es veuran recompensats. Glòria a Esparta!

Carles -

Pensament 1005:

GASTRONOMIA

Menjar poc potser aclareix la ment, per convé restar alerta envers aquelles cultures gastronòmiques que van contra l’acte de menjar, doncs serveixen de ben poc, a part de fer-nos passar fam.

Carles -

Pensament 1004

PENSAMENT 1000

Sentia un pànic irracional per escriure el pensament 1000. Durant més d’una setmana he estat bloquejat, m’era impossible lligar dos mots. Per alliberar la ment he decidit fer trampa i saltar-me aquest pensament. De cop i volta ha retornat la imaginació creativa.

Carles -

Pensament 1003:

PAGÈS

Cultivo aquells hàbits que vull que em domini: la perseverança, la paciència, la voluntat; però la indolència, la presa, i la impaciència em dominen.- Em sento com aquell pagès que rega les flors i recull males herbes.

TONI -

Carles, celebro tornar a llegir pensaments. Constato que el pensament 1000 encara et fa molta por.

Roger, la resposta a la mala sort la tens en el 3r paràgraf de la intervenció del teu preparador. Hi ha coses que no podem controlar. Ara bé, si hem tingut cura de tots els detalls, fins els més petits, podem minimitzar els efectes de la mala sort.

Permetem que posi un exemple personal. A la Half Challenge, quan vaig caure i es va punxar la roda, penso que no vaig trigar massa temps a canviar la càmera. Si no hagués previst que havia de portar una càmera, un botella d'aire comprimit, etc., m'hagués quedat tirat. Ves, quina mala sort!. Fins i tot, mentalment havia repassat cents de vegades com havia de canviar la càmera en cas de punxada, però mai ho havia practicat físicament.

L'atzar es pot donar, no ho podem evitar, el que sí que podem fer és preveure-ho i què hi podem fer per minimitzar els efectes.

No pares, no pares. Quina por em fas pel dia 8. Ja estic més acollonit que en Marc.

Pau i herba.

Carles -

Pensament 1002:

DIU

Diu un proverbi que som esclaus de les nostres paraules i senyors dels nostres silencis. Malauradament amb la meva condició advocat he constat que callar, molt sovint per no dir gairebé sempre, és una altra forma de mentir.

Roger -

Què ha passat amb el pensament 1000?????????????

Roger -

Personalment no estic del tot d’acord amb el què publica el meu entrenador – I la “mala” sort? Per mi aquesta sí que està supeditada a l’atzar, i amb aquest poca cosa podem fer.

Estem a un pensament del núm. 1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carles -

Pensament 1001:

VELLESA

Mentre dormo em creix la barba, les ungles, els cabells; això és una prova irrefutable del pas del temps, un indici que cada cop soc més a prop de la vellesa.

Roger -

Preparador Roger

Entrenament secret, divendres 17 de Juliol: 35km, +1200 (6:30 a 9 del matí)

“Luck Is When Preparation & Opportunity Meet”
To each there comes in their lifetime a special moment when they are offered the chance to do a very special thing. What a tragedy if that moment finds them unprepared or unqualified”
– Winston Churchill

A Churchil se li atribueix també aquesta de “la sort rau en la cura de tots els detalls”

Carles -

Pensament 999:

QUI SOC?

Tinc la sensació que soc diferent de com m’imagino ser; tinc la convicció que no se exactament qui soc. Si no fos així no tindria prou paciència per suportar-me a mi mateix.

Carles -

Entrenaments:
Dijous 16 tarda: 1h 30’ gimnàs, massatge 1h osteopata.
Divendres 17 matí: 1500 metres piscina.
Comentaris:
- El massatge d’ahir a la tarda m’ha deixat absolutament col•locat, com si m’hagués fumat cinc porros l’un darrere l’altre; acabo de trucar per tornar a demanar hora.
- Aquest matí he fet els 1500 amb el mateix temps que fa dues setmanes en feia 1000; però en Toni amb aquest temps en fa 2500.
- Roger em podries donar el telèfon el teu entrenador? Necessito algú que m’exigeix el màxim.
- Toni, sense cap mena de prepotència ni semblar un milhomes haig de confessar que a totes les curses on participo, des de les de 10 Km. a 100 km. o més, sempre m’ho passo fatal, no m'envaeix una sensació de pau i tranquil•litat immensa, on és el teu secret?
Salut i força

Marc -

Ei nois!

Felicitats a tots, especialment a en Toni, perquè esteu fets uns toros.

El dia 8 serà molt gran. No sé si mai hem (heu) estat tan en forma com ara, en conjunt.

Recordem que a la VC, al ser la 38 i 40, sortirem junts.. cosa que dóna molt de joc en una volta com aquesta..

Roger, si vinguessis diumenge podem sortir, sinó sortiré sol. Dissabte matí tinc feina del projecte.

Avui 18kms, creu canet i sant iscle, a 20,6 km/h.

Salut!

TONI -

Roger, sé que en Leònides esta satisfet a mitges. Així m'ho van fer saber els seus col·laboradors, tot just quan vaig creuar la línia d'arribada.

En aquell moment em vaig ensumar el que més tard vaig comprovar.

Els seus enviats em varen dir que havia marxat feia 10 minuts. No decebut però sí descontent, ja que no vaig assolir l'objectiu principal.

Vull dir, sense cap mena de prepotència ni semblar un milhomes, que no vaig veure ni escoltar en Gigi en cap moment. Potser vaig anar a un ritme un xic lent, però no em va caler encomanar-me a ningú. He de confessar que a les curses que he anat darrerament, moments abans de l'inici, em sorprenc a mi mateix mirant cap a l'aigua, llavors m'envaeix una sensació de pau i tranquil·litat immensa, i penso que la feina ja està feta i que només em resta gaudir de la cursa.

Agraeixo tot el que tu i el teu preparador esteu escrivint en el bloc. Estàs entrenant molt fort. Tens una motivació altíssima. La teva il·lusió per l'esdeveniment surt per la pantalla del meu ordinador.

N'estic convençut que el dia 8 serà una gran jornada, i recorda, que durarà 16 hores o més.

Pau i herba

Roger -

Com a premi pel meu entrenament d’ahir, el meu preparador m’ha canviat l’horari i m’ha exigit entrenar durant la pitjor franja del dia: de 3 a 6 de la tarda.

Si us plau, no feu cas del què escriu el meu preparador. Només fa que dir ximpleries. No sé qui li ha donat l’adreça del blog.

Preparador Roger -

Entrenament Secret, dijous 16 de Juliol: 42km, +1400

En Roger està seguint una bona disciplina. Li queda molt per poder afrontar els objectius amb certes garanties, però que no us quedi cap dubte que hi arribarà. Jo de vosaltres entrenaria fort, ja que si el proper 8 d’Agost no voleu portar llibre de ruta a sobre, més val que el pugueu seguir.

Roger -

Toni, he fet examinar les fotos per un grup d’experts de tractament d’imatge. Amb l’ús d’una tecnologia molt avançada, han pogut observar les teves fotos a un nivell de pixelització fins ara inabastable.

Resulta que en la foto que se’t veu corrents han detectat una silueta corrent al teu costat. No es pot esbrinar ben bé de qui es tracta, però sembla que en desprèn una música força coneguda, amb caràcter italià.

El més sorprenen és el que em comenten de la segona foto, la de l’arribada dins del Buesa Arena. M’han comentat que de la foto es desprèn una força sobrenatural. Però aquest cop no hi ha cap silueta al teu costat. Resulta que hi ha una llum molt potent al teu interior, amb una força descomunal.

Crec que ho has aconseguit. Aquest cop ELL no t’esperava a l’arribada. Aquest cop vas creuar la línia amb el gran Leònides, i molt probablement encara el portés a dins.

Dit això, només et puc dir: ENHORABONA!!!!

TONI -

Pep, em feia molta il·lusió fer la sortida a Andorra. Malauradament ja m'havia apuntat a Les Angles quan el CCADM va decidir la data. Per a mi hagués estat una sortida molt dura. Si amb 120 kms ja pateixo imagina't amb 210. Els teus entrenaments són modestos però constants. Com diu aquell, s'ha d'anar fent base.

Roger, suposo que aquest matí ja deus haver fet la sessió de 6 a 9. I al migdia? Una altre? Estàs imparable.

Carles, tu ets el meu ídol. Si faig tot això és per estar a l'alçada del mestre, però tu cada dia vas més enllà.

El dia 8 serà dur, prepareu-vos perquè no hi ha pla B.

Pau i herba

pep -

Toni molt bona la crònica si comparo la sortida a Andorra seria una passejada per tu
Entrenaments. Dilluns btt 16 Km dimarts btt 16 km dimecres carretera 36 km
Modestos entrenaments comparats amb els que acabo de llegir.
He trobat un mallerengo amb bici i m’ha dit que estava passejant i no entrenant.

Salut i desnivells



Carles -

Entrenament:
Dijous 18 mati: 2000 metres piscina i 14,5 Km. corrents.
Comentaris:
- Per primer cop en més d’un mes no he notat molèsties al genoll quan corria, per la qual cosa m’he atrevit a fotre-li canya a la torna da de Sant Pol. Em sento preparat per intentar l’atac a Andorra. Diumenge toca pujar al Matagalls corrents.
- Toni ets el meu ídol, em sento absolutament incapaç de fer en menys de 9 hores una prova com la de Vitoria, repeteixo MOLTES FELICITATS.
- Salut i forca.

TONI -

Tinc la sensació que esteu molt motivats. Que heu encarat les darreres setmanes abans de la primera prova molt forts.

Llegint els vostres entrenaments estic espantat. Què hauré de fer per, només, acabar amb dignitat el dia 8.

Quim, ja veus lo molt que em queda per seguir la roda als d'Arenys de Munt.

Marc, m'agrada l'Emília. Dels teus entrenaments se m'escapa quelcom per afrontar les 16 hores del dia 8. La teva motivació et portarà a superar-ho.

Roger, el teu entrenador és brutal. Amb aquestes sessions el dia 8 ni et veuré.

Carles, ets com la gota malaia, mica en mica vas fent forat i preparant-te per ser el 1r Ironman mallarengu.

Pau i herba