Blogia
La llibreta virtual.

TOT ESPERANT L'ANDREWWWWW ...

TOT ESPERANT L'ANDREWWWWW ...

Aquest matí a les platges de Mataró s’ha fet una nedada al mar.

188 nedadors han pres la sortida. Pocs d’ells sense neoprè, això augmentava les possibilitats de podi del nostre mallarengu. Era el dia de glòria de l’Andrew. Però no s’ha presentat a la sortida.

Un mel en tota regla que, sens dubte, l’Uci tindrà en consideració.

14 comentarios

propica -

Ara estic molt liat i concentrat, ja publicare quan tingui temps.... salut companys, bona sortida d any i absolutament millor entrada, desde Asturias pau I herba.

full Parroquial -

Estem esperant una prova grafica que confirmi un cop de puny sobre la taula d un mallerengo.... Nomes podem adelantar que nomes de pensar-ho ens entra cagalera, els entrenos que esta fent son inhumans a temperatures, condicions exepcionals, aquest migdia treurem la noticia...

Melcior -

Soc estupefacte. Sense moTs.

Toni -

Carles, el quixot deia: "ladran, luego cabalgamos". En Dalí: "sempre va bé que parlin d'un encara que sigui malament". En Vishy Anand: "jugo a escacs per trobat l'essència d'aquest joc".

Nembé.

Pau i herba.

Carles -

Pensament 4645

EL DESIG D’EN TONI

.- Toni diu Milan Kundera que “la felicitat ´s el desig de repetir” Em sap greu però enguany no seràs feliç si el teu desig és tornar a guanyar un Leònides. Ho tens IMPOOOOOOOOOSIBLE!!!!!!!! .
.- Toni diu Oscar Wilde que ”l'única manera de lliurar-se d'una temptació és cedint a ella. Resistiu, i la vostra ànima emmalaltirà de desig per allò que li ha estat vedat”. Em sap greu però enguany la teva anima emmalaltirà ja que la temptació de guanyar el Leònides es veurà frustrada per la dura realitat.
.- Toni Nietzsche ens diu que “ Sempre estimem només el nostre desig, i mai no la cosa desitjada” Em sap greu però mentre nomes estimis el teu desig de guanyar el Leònides i no la cosa desitjada, no et serà possible guanyar l’anhelada estatueta.
.- Toni M.H Anderson ens diu: “Si ho intentes i no tens èxit, d'entrada ja estàs per sobre de la mitjana” Em sap greu però la temporada 2015 t’hauràs de conformar en estar per sobre de la mitjana.
.- Toni Ortega i Gasset diu que “El desig mor automàticament quan s’aconsegueix; en satisfer-se. L'amor, en canvi, és un etern desig insatisfet” Em sap greu però estàs condemnat a desitjar eternament el Leònides.

.- Toni Eric Hoffer ens diu: “ El desig intens crea no només les seves pròpies oportunitats sinó a més els seus propis talents” Em sap greu però el teu desig no és prou intens com per crear el talents que et permetin guanyar el reconeixement de l’UCI.

Andreu -

Ahir vaig tenir el plaer de rebre a casa meva el gran charles moyen i un enviat del full parrokial per retratar el moment.
Estic anonadat amb l'inscripcio d'en carles a la cursa als andes.
Toni, et vaig fallar pero et prometo que algun dia nadarem nuus uns quans kilometres.
Estic esperant inscripcions a curses inhumanes a -10 graus.
Pau!

TONI -

Carles, envers d'entrenar tant seria bo que t'inscrivissis en alguna cursa per puntuar i intentar lluitar per un premi que enguany et serà imposiiiiiiiiiible.

Pau i herba

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 27: 67 Km bicicleta de carrtera, 38 Km +900 btt.
.- Diumenge 28: 23 Km btt +400, 32 Km corrents amb la Keta +600.
Comentaris:
.- Aquesta tarda en Charles Moien en persona ha fet lliurament a l’Andrew del mallot mallerengo 2015, també s’ha lliurat a la Fabiola, la mare de l’Andrew, d’un buff com a reconeixement als seu patiments maternals i perquè el pugui lluir en els seus entrenaments de runnig.
.- Toni moltes declaracions grandiloqüents i pocs entrenaments. Espero que això de deixar la feina i la família t’ajudi per assolir els objectius que t’has marcat. Segur que l’Anna i el cap de l’empresa estaran molt orgullosos quan et lliurin un premi que avui per avui tens Impoooooosible.
.- Graveu a les vostres agendes el diumenge dia 4 de gener per fer una truiterada mallerenga. Pep i Roger heu de venir si o si, se us han de lliurar els respectius mallots.

Salut i paciència.

TONI -

Com ja he fet públic més d'una vegada, enguany estic determinat a guanyar el màxim guardó esportiu que s'atorga a nivell del món mundial: El Leònides.

És per això que en els propers 11 mesos he decidit concentrar-me única i exclusivament a entrenar i fer curses per tal d'assolir el que em farà més feliç.
Sóc conscient que l'objectiu és molt difícil però estic determinat a abocar-hi tots els esforços i sacrificis que calgui. Caldrà temps, per aquest motiu he decidit demanar una excedència d'un any a la feina. Si no me la concedeixen doncs, senzillament, plegaré. Caldrà dedicació, per això he dit a la família que no em veuran en un any ja que per entrenar i descansar cal pau i tranquil·litat. Així és que a partir del 1 de gener marxo de casa.

Abans que el Full Parrokial ho publiqui prefereixo comunicar-vos-ho a vosaltres directement.

Per ser declarat el millor, aquestes seran les curses que faré:

- RAAM (http://www.raceacrossamerica.org)
- Emmona Ultra Trail (www.emmona.cat)
- Ultraman World (www.ultramanworld.com)
- Manhattan Island Marathon Swim (http://www.nycswim.org/)
- The track outback Race (http://www.canal-aventure.com/infos/index.php?option=com_content&view=article&id=135&Itemid=53&lang=en)
- Llançament de pinyols d'oliva (www.lanzahuesos.es
- Llançament de botes (www.bootthrowing.net)
- Trencament d'ous al cap (www.http://eggheadforum.com/)

Enguany sera IMPOSIIIIIIBLE que altri guanyi.

Pau i herba

Marc -

Entrenaments de la setmana: 12kms corrent a ritme Imserso.
Dema espero venir a les 8,30. Si em passes alguna cosa vindria a l'esmorzar.. No patiu.
Salut!

propica -

Segueixo pla secret amb entrenaments de qualitat... tic tac tic tac

Andreu -

Dema truiterada si o truiterada si?!

roko -

Demà a les 8:30 al kly per fer truiterada amb andreeeww ??? Animeu-vos !! Podriem començar pujant x sta monica a ritme de pau i herba

Brutal Toni !! Segueixes sumant i suuumaaant espectacular començament de temporada

TONI -

Entrenaments secrets:
- Dijous: 62 kms en bici carretera.
- Divendres: 18 kms carrera + 1.500 mtrs nedant.

Aquest matí he participat a la nedada que s'organitzava a Mataró amb l'excusa de ser la darrera de l'any.
Amb la motivació que m'havia impregnat en JAndrewww, he de reconèixer que no les tenia totes de posar-me a nedar sense neoprè. Em feia molt de respecte.
Però com que en JAndrewww no ha aparegut no m'ha calgut forçar la màquina per sumar uns valuosos punts pel Leònides.

Carles, agraeixo els teus comentaris. No obstant no em sentiré com el corb i no deixaré anar el menjar.
El camí està traçat i enguany saps que és IMPOSSSSIIIIIIBLE, que guanyis l'estatueta.

Pau i herba