Blogia
La llibreta virtual.

Diumenge Comencem a Obrir Gaaaaaaasssss !!!!!!!!

Diumenge Comencem a Obrir Gaaaaaaasssss !!!!!!!!

El Proper Diumenge començarem la Temporada BTT participant a La Montaltbike  amb un recorregut ple de corriols i Trialeres que farà treure el Fuà a tots els Participants , entre els quals s'espera una gran representació de l'èlit Mallerenga i Del C.c Arenys de Munt

27 comentarios

Roger -

Entrenaments secrets
17-18-19.1, ~120km +5000
24-25.1, ~70km +3200

Llegint el diari de gran espartà Pruna, la setmana passada vaig decidir començar a treballar la Z3 – sessions de 2-2:30h amb més intensitat. Avui em noto força cansat, tinc molta gana i segueixo guanyant pes. Les abdominals les he deixat, simplement no puc competir amb el mestre; les sèries de 400 i 700 van ser una punyalada, i encara no m’he refet.

Rocko, CuadraTTi i Melcior – Moltes felicitats per aquesta nova aventura. Algú va dir que la vida és anar renovant il•lusions, i celebro molt que vosaltres enceteu una nova etapa plena d’il•lusions i nous reptes. Molta sort, i sobretot gaudiu de la temporada! Ídem per l’Àlex i el seu gran repte d’enguany a l’Ironbike!

Felicitar el gran de grans per la marca de 44’ de St. Antoni! I celebrar el retorn d’en Santi, que diuen que el tenim *on fire* amb la seva nova joguina... Andreu, segueixes fent escales? Martí, tu no entrenis tant que de petit vas caure a la marmita del druida i no ho necessites!

Res, que es confirma que aquesta temporada serà de por. Però em permetreu que us recordi que aquesta no s’acaba el mes de febrer...

Carles -

CONFESSIONS DE L'ANDREU:

.- Aquest any seré Doctor, ja estic redactant la Tesi Doctoral.
.- He retrobat la parella de la meva vida. Surto amb qui fou el meu primer amor.
.- S'estan perdent els valors mallerengos. La solidaritat i el compayarisme s'estan substituint per la competitivitat i el personalisme.
.- Perquè no publiquen res al bloc en Marc, en Pep, en Jose, en Toni, en Tendo, en Santi...?
.- Ara les coses són molt diferents que tres anys enrere. Convindria fer un congres mallerengo per recuperar allò que més m'agrada d'aquest grup: ser una pinya i sentir que en formo part.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 25 (Sta. Elvira): 23,5 +900 trotant en companyia de l'Andreu i la Keta (Arenys de Munt- Creu de Canet- Collsacreu- Vallgorguina- Casanova- Lourdes- Arenys). 55' sauna i jakuzzi.
Comentaris:
.- Gràcies Andreu per aquest matí de Pau i Herba, les teves confessions impagables. Llàstima de la indisposicó gàstrica d'en Toni. Si Gran de Grans hagues vingut amb el seu rellotge màgic hauríem vist les estrelles.
.- Després dels entrenaments d'aquesta setmana amb en Toni i l'Andreu m'estic plantejant seriosament dedicar-me a les bitlles, la petanca o el golf.
.- Diumnege descans, toca la primera partida d'escacs de la temporada.

Salut.

TONI -

Aquest migdia he rebut un missatge avisant-me de que la meva presència havia estat requerida en un entrenament.

Jandrew i Carles, sento no poder venir demà degut a un indigestió inoportuna que m'ha assegut a la tassa. I tot per haver llegit els vostres entrenaments i fitxatges estratosfèrics.
Brutal!
Sense mots

Pau i herba

Sr. Burxa -

VA DE CULS I DICCIONARIS

El mot cul forma part de diferents entrades a l'enciclopèdia catalana, per exemple amb amb aquest nom hi trobem:
Cul
1. En l'home, part inferoposterior del tronc sobre la qual descansa el cos quan seu
2. Racó, part extrema on es considera que acaba un lloc, un espai
3. Part que resta d'una cosa quan s'ha acabat o consumit gairebé totalment.
Ull del cul
4. Anus
Cul de gallina
5. Defecte produït en els teixits com a conseqüència de fils fluixos que s'arrufen
Cul d'ou
6. Concavitat practicada en la superfície d'una peça, definida per una superfície de revolució, no cilíndrica i, en general, de profunditat menor que el diàmetre en la superfície de la peça.
Cul de got
7. Pedra falsa o d'escàs valor

Carles -

Si, Andreu,demà sortida suau però amb desnivells. Espero aconseguir una invitació per Razmataaaaaaaaaaaaaaaaas!!!!!!!!!

andreu -

Carles dema a les 8 seré a plaça com haviem quedat!!! fins dema!!

Rocko -

Entrenament Secret dia 24 :

- 34.3 km Bici de Carretera +450 dPa (volta a Mata)

- 1h 12' (28.3 km/h)

- Demà Road Suau i Diumenge Montaltbike

Sr. Burxa -

VIRTUTS DE L CAGAR (I)

Si una dama està en visita
i de galans obsequiada
quan la caguera la excita
deixa a tots per la cagada:
no hi ha cosa més honrada
ni tampoc més obeïda,
tot es deixa de seguida
i se'n va a tota estesa
a cagar en gran prestesa,
i moltes voltes correns
deixan amics i parens
i si es troba de camí
los rastre ja es fa sentir

[...]

Altres homes opulents
forts de bossa i de talents
si els demanen a la nit
en lo temps que son al llit
per diners no es llevaran
i per lo cagar ho fan.

[...]

Quan equivocats anaven
el filòsofs d'altre temps,
doncs de molts gustos parlaven
però de merda i fems
en tal cosa no pensaven;
be que ells no exsems:
uns deien que lo menjar
altres que lo beure i dormir
mes jo m'atreveixo a dir
que el millor gust es cagar.

Sr. Burxa -

DE LES VIRTUTS DEL CUL

Gràcies al cul podem fer allò tan saludable que es diu cagar. El cul (entès com a marc del seu ull) és aquella part del cos que difícilment ens la veiem, que poc cas li fem i que tanta utilitat ens fa. En general si està al seu lloc no és perillós, tan sols llastimós quan té ganes de batalla. El problema ve quan la batalla la provoquen culs que no estan al seu lloc, aquells que estan situats allà on l'esquena comença i llencen els seus raonaments a l'aire que respirem.

. Realment el cagar ens governa!... a vegades no deixem res per qualsevol cosa, però ho deixem tot perquè "el senyor Roca ens crida", perquè "hem d'anar a evacuar un dubte", perquè "hem d'anar a externalitzar el nostre malestar" o potser perquè "hem d'anar a desestimar una hipòtesi"... sigui com sigui la raó és només una, i en acabar dotze litres d'aigua s'encarreguen de fer desaparèixer els dubtes, malestars i hipòtesis...

El fet d'evacuar és llei de vida i ens hi va la salut, aquell qui no caga malalt segur que es posa. El cagar no té avui dia (i no el tindrà) el reconeixement que es mereix, s'utilitza la paraula per expressar quan una cosa ens ha anat malament (l'hem cagada...), per quan tenim por (estar cagat...), per descriure menyspreu cap algú (cagar-se en... ). No sé si és hora, però potser sí el moment de lloar el cagar, així doncs:

"Caguem tots com es just
que cagant es troba gust
descans, repòs i alegria"

Carles -

CULOT

Bon dia, companys, ahir en Ricard Brilles em va portar una mostra del nou culot de l’MCT, la intenció era tenir-lo per la Nit de la Gran Gala, però va esser impossible per calendari i confecció.Crec que és de gran qualitat tècnica pel material i la badana. El disseny i colors lliga amb els nostre mallot i valors. Bàsicament és de color negre i porta el dibuix de la mallerenga i els lemes de la vida és una actitud i Pau i Herba. El cost és de 50 €. Si esteu interessats en comparar-ne ho hauríeu de fer saber amb la talla corresponent.

Salut.

andreu -

Entrenaments d'ahir:

60 min spinning


-Carles, quedem doncs demà dia 25 a la plaça de l'esglèsia. Anirem a ritme de pau i herba. La ruta em sembla molt bé

-Toni sería un plaer que compartissis aquesta ruta amb nosaltres

Sr. Burxa -

BON CAGAR (cançó popular )

Un home que es diu Feliu,
un dia de l'altre istiu,
en tenia mal de ventre,
li'n feren aigua de menta.
Bon cagar,
el mal de ventre fas passar.

El punt de la mitja nit,
ja li va caure un esquitx,
el llençol i la flassada
tot va anar de merda clara.
Bon cagar,
el mal de ventre fas passar.

Sr. Burxa -

VIRTUTS DEL CAGAR Y FIBLADAS DE LAS PUSSAS



El 1873, a la impremta de Roca, del carrer de Sant Miquel, número 15 de Manresa, es va imprimir un opuscle titulat "Virtuts del cagar y fibladas de las pussas", en què un autor anònim descrivia totes les vicissituds del noble art de fer de cos i també de les molèsties de les puces. Si el nostre anònim poeta merdós del segle XIX visqués avui es referiria segurament a altres incomoditats que acostumen a repetir-se en la majoria dels lavabos públics del nostre país. Per exemple, una que afecta el pixar i una altra el cagar. La primera té a veure amb els pixadors dels homes, que normalment es troben massa elevats i t'obliguen a fer el riu de puntetes o en paràbola si no vols esquitxar-te o repenjar-hi les parts. El segon cas fa referència al paper: sovint no n'hi ha i, quan en trobes, unes bobines infernals s'encarreguen d'empassar-se'l cada cop que el tibes obligant-te a ficar els dits a la gola del contenidor per recuperar-lo amb penes i treballs. Ho fan per estalviar paper o perquè ens contracturem les espatlles? O perquè acabem com un dels personatges de l'insigne poeta merdós: "Un altre home forasté despues de haber cagat fou la casualitat de no encontrar papé, que feu pues lo putiné se passa lo dit pel detrás picantli una mosca al nas se la volia apartá, y aquell dit brut va olorá, y encara no sel llepás". Vaja, per cagar-s'hi.

Sr. Burxa -

CAGAR I ENTRENAR

Abans d'anar a entrenar
el que cal és defecar;
ben certament,
el que més cal
és l'esforç de cagar
un cop més encara.

Carles -

Entrenaments:

.- Dijous 23 (St. Ildefons): 12 Km corrents, 15' gimnàs.

Comentaris:

.- Andreu et va bé que quedem dissabte dia 25 (Sta. Elvira) a les 8 del matí a la Plaça de l'Església? Podem fer la ruta dels tres cims (Creu de Canet, Collsacreu, Vallgorguina,Casanova) a ritme de Pau i Herba. Toni hi estàs convidat.

Salut

Andreu -

Entrenaments d'ahir:

5 kms per la platja

-Ahir sessió suau corren descalç per la platja.

-Carles, sóc encantat de poder compartir amb tu un entreno. Per mi sería ideal fer-ho el dissabte. Intentaré anar al lavabo abans de sortir.

Carles -

REVELACIÓ

Avui al migdia ha tocat compartir dinar d'empresa, un pica pica de peix banyat amb vi i cava, cafè irlandès carregat de complements energètics (alcohol, cafeïna, sucre i grassa) i copes diverses. Sense passar cap control d'alcoholèmia he aconseguit arribar a casa a quarts de cinc de la tarda decidit a fer una bona becaina. Ha sonat el telefono, era ELL que em proposava sortir a corre plegats. No he dubtat ni un instant, conscient que era una revelació: Leònides em recordava els meus deures com espartà. Puntual ha aparegut al gimnàs i hem començat a trotar. Els primers tres quilometres han estat de Pau i Herba, i encara podia dir, de tant en tant, quelcom, però de mica en mica el ritme ha anat pujant la intensitat. ELL portava un rellotge, cada cop que se'l mirava incrementava un xic més la velocitat. Poc abans d'arribar a Sant Pol la cosa ja s'ha posat seria, sembla que el rellotge s'ha trastocat, la tornada cap Arenys ha esta un calvari, més i més velocitat fins que he fet un pet com una gla. Impotent he vist com ELL s'allunyava i s'anava fent-se cada cop més petit. Magnànim com sempre m'ha esperat a la tercera platja per fer el darrer tram plegats. Sense dubte avui ELL m'ha donat una gran lliçó, humilment i amb resignació crec haver compres el missatge. Estic enormement agraït per aquesta REVELACIÓ.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 22 (St. Vicenç): 12 Km corrents en companyia d'en Toni, 2 Km. cinta,25' gimnàs fent estiraments i abdominals (400)
Comentaris:
.- Impressionat l'estat de forma física i mental d'en Toni. Ara per ara juga Ell una altra lliga. Ha estat un gran plaer fer de motxiller de Gran de Grans banyats per un plugim celestial.
.- Melcior, Rocko, CuadraTTi, Oscar, Joan corre pel Doctore Bike de Mataró comporta un nivell d'exigència i de constància que, si aconseguí-ho ser-ne dignes representants, us conduirà directes al podi la Nit de la Gran Gala.
.- Andreu si vols aquest cap de setmana podríem sortir dissabte o diumenge a fer 20 Km corrents pel bosc. Que et sembla quedar a les 8 del matí a Arenys de Munt? Si en tens ganes, i no tens mal de ventre, publica-ho al bloc
Salut.

Andreu -

Entrenaments d'ahir:

15 kms run--> 5 kms per la sorra de la platja i 10 esfalt + 500 dpa.

-Brulta rocko, cuadratti i mel!!!!
A mi em fan fora del matarò i a vosaltres us fan un fitxatge estelar. M'en torno al lavabo a veure el senyor burxa.

-Impressionant moyen a costa rica ho petaràs, ets la meva motivació

-Acollonant gran de grans amb el seu gran temps. M'en torno al lavabo...

Andreu

RocKo -

Cert , Així esperem possar-li les coses un pel més dificíls al gran mestre per què que aquest any no sigui un passeig triumfal per a ell

Melcior -

Brutal!!!!!! Ben veritat es que hi ha molts objectius a la vista, la decisio de fitxar en conjunt pel Doctore ha sigut molt meditada pero definitivament s'ha consumat.

Entenem que sera una ajuda mutua de la que tots rn sortirem beneficiats. Esta clar que un servidor contempla qualsevol ajuda com a caiguda del cel per tal de conquerir algun any el mes desitjat, el premi LWS!!!!

Aixi doncs i de moment, a seguir entrenant. Diumenge a la montalbike primera rostida que servira de posta a punt per al 1e gran repte de la temporada acompanyat d'rn JiJoLeTTi, en PruneTTi i el President: ABR

aixi doncs.. gasss!!!

RocKo -

Aquest Comunicat de Premsa próximament serà publicat al meu blog però en absoluta primicia primer el publico al Blog Mallerengo :

Aquest 2014 es presenta molt il·lusionant , en primer lloc i com a gran Novetat , aquesta temporada , un servidor , en CuadraTTi , en Melcior , L'oscar i en Joan defensarem els colors del equip de competició del Doctore Bike Mataró (www.drbikemataro.com)

Això ens ajudarà a poder realitzar els nostres objectius esportius respaldats per una gran Botiga , amb grans mecànics i sobre tot una gent que transmet una passió per la bici brutal , així doncs garantia d'èxit

Poc a poc amb alguns companys del Team anem perfilant la temporada , que se'ns dubte serà molt intensa i exigent si tot va bè ens esperen un bon grapat de curses , aquest any la volem liar !!!!

De Moment el Proper Diumenge obrirem la temporada a la Montalbike , 42 km amb +1600 mts Dpa plens de corriols i trialeres , on per a mi el principal objectiu serà fer un entrenament de qualitat i anar agafant la forma per afrontar amb garanties aquesta temporada tant Ilusionant

Anònim -

Brutal en CuadraTTi, serà que les substàncies adquirides al fosc local de Ricardo BriLias li hauràn rebotat?

Anónimo -

CuadraTTi és reincident per què abans de començar la volcat va deixar anar un Ninot a una caixa de cartrò dins de la seva furgo

FAMILIA DE NINOTS -

Darrerament s'ha comprobat que molts mallarengos han patit dures i greus defecacions pre/durant/post cursa. Per aquest motiu considerem que ha nascut la familia ninot.

Rocko: fou fa dos lws nonstop, sota un sol de justícia amb moolts km sobre i quedant blanc com la cera, a cortals de l'ingla no va poder més i va alliberar un tronc tamany XXL ( corre la brama que hi ha foto ) que el va permetre tornar a recuperar la normalitat

MESTRE: a la Transpyr, segons diuen, féu una autèntica exhibició, per quantitat, esquitxades i varietat horària amb que buidava. Abans d'anar a esmorzar, després, a mitja nit... brutaL

PRESIDENT: a falta de pocs minuts per prendre sortida 2a etapa Volta Cerdanya i defensant el 3er lloc de la general, al poble de Talló va sentir la crida de la família ninot, i amagat entre dues cases va alliberar una gran toba que va escandalitzar al mateix espartà PruneTTi.

MARCOS-GYN: se les prometia alegres pujant a coll de Pal... però després d'aconseguir paper va aturar-se i va alliberar un autèntic sac de morter. Per mala sort, es diu que el Sr.Del Mazo va aprofitar aquell conducte i tremolor de cames per entrar dins seu.

CUADRATTI: un fred matí a St.Celoni i disposat a ajusticiar a la pedalada del poble, va sentir la crida del ninot. Veient que geogràficament era complicat sellar a prop i s'apropava el tret de sortida, es va tancar dins la seva furgo isotèrmica i dins d'una caixa de reparto completar l'espai existent. Després va abonar el camp buidant la caixa.

JANDREWWWWWwWW: probablement la més recent i relatada en 1a persona per ell mateix. El que està clar que obturar l'wc d'aquell li va donar un eXXXTra per completar la cursa satisfactòriament.

Fins a la data no tenim constància d'altres ninots, però segur que la família continuarà creixent!!

Anònim -

FRASES CÈLEBRES

" fa dos anys me'l follava i ara se'm pixa a la boca "

" els kalenji ( pantalons de runing ) em segàven els ous "

" les nafres del cul em van fer veure la padrina "

" estic fós com una cuca "

" lws nonstop: si són 160km de recorregut, atacaré al km 159 "

" aquest JiJoLeTTi, si va tan podrit, com es tira i baixa d'aquesta manera?? "

" avui en Rocko patirà, això és massa tècnic per a ell "

" veient aquests videos Rocko, hauré d'anar al bany uns instants.. "