Blogia
La llibreta virtual.

LWS13 L'hem tornat a fer Molt Grossa !!!

LWS13 L'hem tornat a fer Molt Grossa !!!

Recorregut

http://connect.garmin.com/activity/353367912

158km, +5100m dpa

17:03h totals, 14:43h rodades, 12:16h en moviment

Algunes fotos

https://picasaweb.google.com/mallarengacarbonera/LWSNonstop2013#slideshow/5908641773297371890 

---- Crònica/Apunts ----

Està pràcticament tot dit de la nonstop d’enguany (vegeu comentaris). Però aquests són alguns apunts de la versió oficial (la que s’ajusta més a la realitat? És la de l’organització, potser amb talonaris, però la de l’organització. Punt. També tenim dret a guanyar-nos el pa i treure’n algun profit d’aquesta moguda; dels nostres comptes a Suïssa ningú n’ha de fer res ;-)

Participació estel·lar

El pressupost de la LWS definitivament no s’ajusta als temps que corren. Si el Madrid paga més de 100 quilets per un tal Bale, nosaltres portem tota la plana major del CC Arenys de Munt a Castellar de n’Hug. Amb dos collons.  I que n’aprenguin!

Cuadratti’s late-night Show

Tothom pot tenir una mala nit. El problema és si vuit dels onze integrants de l’expedició no poden aclucar l’ull perquè a un d’ells li ha pujat la cafeïna per una inoportuna ingesta a les dues de la matinada. L’organització es desentén de qualsevol queixa per falta de son. Això és la non-stop. De fet, hem rebut una allau de patrocinadors per incorporar el show com a part del programa l’any que ve. Cuadratti ets un crack! (i sí, t’has equivocat de feina)

Kilian Gosset

Avui dilluns podem confirmar que es troba sa i estalvi de retorn al refugi de Merolla. Amb les classificacions finals encara per publicar, ja podem dir que en Kilian Gosset lluirà dorsal 1 a la LWS Nonstop 2014.

Arribada Tour al mític Coll Roig

Quan l’expedició va encarar l’ascensió des del Clot del Moro, el mitjans desplegats parlaven de milers d’aficionats aplegats dalt del Coll Roig. Passant per Erols, es comentava que la multitud dalt del coll s’havia descontrolat. La realitat va superar qualsevol expectativa, com queda palès en un vídeo que circula per la xarxa (i sembla que un dels més vistos al youtube en els darrers dos dies) 

El misteri del taxista Ripollenc, Part 2: Coll de Pal

Encara avui s’especula molt del què va passar sobre les nou del vespre del dia 3 al Coll de Pal. Alguns diaris han reconstruït la pujada i baixada a SuperMolina amb molta imaginació: Que si taxista (testimonis confirmen haver-ne vist un), que si telecabina de baixada (des de la Molina afirmen haver vist el telecabina excepcionalment en funcionament a quarts de deu de la nit), que si teletransport directe a la Creueta, etc. A falta de proves concloents, el cas s’arxivarà com tants d’altres acumulant pols, molta pols.

Mutis de les vampiresses

Aquest any els ermitans van saber dosificar forces i no es van arronsar davant les temudes vampiresses. Un cop ben sopats, van anar a la busca i captura d’algun exemplar, però aquestes no van aparèixer. Es van espantar? Existeixen? Miratge l’any passat? Amb o sense elles, la nit es va allargar fins a quarts de tres de la matinada en un reservat VIP del local social (algú va aparèixer a última hora buscant un gintònic demanat hores abans a la barra, i que mai més va aparèixer – misteris de Castellar). Genuïnament nontsop 24h (o 48?)

170 comentarios

eden -

Estic molt content de compartir aquest fantàstic testimoni meu.
Em dic Eden i el meu marit es diu Eduardo dels Estats Units d'Amèrica.
Eduardo em va deixar per una altra dona i perquè la història fos breu, vaig contactar amb el doctorPellar un ruixat d’encanteri i la meva vida ha canviat completament en 48 hores. Em veig al mirall i somrí. Confio en mi mateix i en les meves habilitats per primera vegada en edats. Tinc al meu marit a la meva vida, amb l'ajuda del doctor Pelar. Eduardo va dir que ho sento per 48 hores després que es creés l'encanteri. Eduardo va dir que es va adonar que mai no volia separar-se, que no podia manejar el bagatge emocional que duíem constantment. Va dir que pensava que era una influència negativa en la meva vida i que va pensar que era millor sortir-ne. Va dir que era difícil parlar tot el temps sobre el passat. Ambdós he perdonat. Tinc diners a la butxaca, que finalment és pel meu compte. (El meu xec de compensació va ser perquè em van dir que havien passat mesos.) Estic demostrant el que pot fer el Dr.Pella ... Moltes gràcies Dr.Pella pel meravellós treball que heu fet en la meva relació. tots dos vam ajudar a veure i parlar la veritat els uns amb els altres. Mai vaig pensar que un encanteri pogués ajudar a una parella abans d’estar molt satisfet. Em vaig posar en contacte amb tu i vaig iniciar que tot això passés. Qualsevol que tingui un problema de relació pot contactar amb Dr.Pella per correu electrònic drpellar@gmail.com
si teniu algun problema en aquest número següent
(1) Si vols que el teu ex torni
(2) si sempre teniu mals somnis.
(3) Voleu ser promocionat a la vostra oficina.
(4) Si vols un fill.
(5) Cures d’herbes
(6) Voleu ser ric.
(7) Voleu que el vostre marit / dona sigui vostra per sempre.
(8) Si necessita ajuda econòmica.
(9) Deixa que les persones obeeixin les teves paraules i facin el teu desig
(10) Resolució de casos E.T.C
poseu-vos en contacte amb Dr.Pellar a través del seu correu electrònic: drpellar@gmail.com

maci -

Llegiu també i poseu-vos en contacte amb Dr.Sango si necessiteu una bruixa forta per resoldre la vostra relació trencada. Em dic Maci i el meu marit es diu Isaac, tots dos surten als Estats Units.
Em vaig divorciar del meu marit quan tenia sis mesos d’embaràs amb un segon fill. Hem estat discutint i discutint des del dia en què es va concebre el primer fill, sense amor ni confiança, així que es va divorciar de mi. Tot i així, vaig provar tot tipus de maneres de recuperar-ho, també vaig provar diferents rodes ortogràfiques a la meva zona, però cap d'ells va poder tornar a Isaac. Només el Dr.Sango em va garantir un encanteri d’emergència de 48 hores i em va assegurar que el meu marit tornaria a estar amb mi. Us escric per agrair-vos profundament i agrair-vos per complir les vostres promeses i per utilitzar els vostres grans i talentosos poders per portar-la a casa Em va complaure saber que estàs especialitzat en conèixer amants. Gràcies, senyor, per ajudar-me a passar pels pitjors moments de la meva vida, per ser un gran encanteri i per haver-me donat bruixeria que em va fer molta alegria en el meu matrimoni. El meu marit torna i promet no tornar-me a deixar mai més. Si teniu dubte de la seva capacitat, creieu-me. Hauríeu de tenir una oportunitat. Es fa bonificador de formes que mai no hauríeu imaginat. Si tens ara mateix i necessites un encant d’amor intens i urgent per recuperar el teu contacte amable, Dr.Sango ara és l’única resposta per restaurar la teva relació o matrimoni trencat. Si teniu algun problema en aquest estat següent, poseu-vos en contacte amb ell a través del seu correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com
si teniu algun problema de
(1) Si vols que el teu ex torni
(2) si sempre teniu mals somnis.
3) Voleu ser promocionat a la vostra oficina.
(4) Si vols un fill.
(5) herbes medicinals
(6) Voleu ser ric.
(7) Vol que la teva parella sigui per sempre.
(8) Si necessiteu ajuda econòmica.
(9) Deixa que la gent escolti les teves paraules i faci el que vulgui
Poseu-vos en contacte amb Dr.Sango al seu correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com

Sofia -

Em dic Sofia, dels Estats Units.
Sabeu que Dr.Pellar és com un Déu a la Terra? Va ser com un somni per a mi quan el meu marit em va dir que s’havia acabat i que volíem un divorci, Alexis era l’amor de la meva vida i ens estimem, sempre que no ens puguem allunyar massa els uns dels altres. , nosaltres per tot i la nostra vida matrimonial va ser meravellosa i bonica fins que vaig sentir un malentès i després vaig lluitar amb Alexis per divorciar-me i em va dir que s’havia acabat, vaig intentar que tot el fes per la seva decisió que no s’aturés, però es va negar. Vaig quedar deprimit, plorant i vaig dir a la meva amiga Hannah la decisió que va prendre Alexis quan el meu amic em va dir que el doctor Pelella havia reunit el seu matrimoni, així que immediatament vaig contactar amb el doctorPella a través del seu correu electrònic drpellar@gmail.com i em va explicar la meva situació. i em va respondre i em va dir que m’ajudarà amb el seu encanteri i veuré el resultat en 12-16 hores. Vaig fer exactament el que em va dir i em vaig quedar tan sorprès quan el meu marit em va trucar i em va dir que sentia pena i vaig cancel·lar el meu divorci. Dr.Pella és un Déu a la Terra Poseu-vos en contacte amb ell per correu electrònic: drpellar@gmail.com

Avery -

Sóc la senyora Avery de Canadà, vull compartir a tothom un testimoni de la meva vida. Em vaig casar amb el meu marit David, l’estimo tant que he estat casat durant set anys amb dos fills. Quan va marxar cap a França es va referir a una dona anomenada Ashley, que em va dir que ja no estava interessat en el nostre matrimoni. Estava tan confós i buscava ajuda, no vaig saber què fer fins que vaig conèixer la meva amiga Maria i li vaig dir el meu problema. Ella em va dir que no es preocupés de tenir un problema similar i que em presentés a un home amb el nom de Doctor Sango, que va llançar un encanteri a l’antiga amant i el va portar després de tres dies. Mary em demana que em comuniqui amb el doctor Sango. Vaig contactar amb ell perquè ajudés a tornar el meu marit i em va demanar que no es preocupés que els déus dels seus avantpassats lluitaven per mi. Em va dir que, al cap de tres dies, s’uniria amb el meu marit. Al cap de tres dies, el meu marit em va trucar i va dir que tornava a buscar coses amb mi, em va sorprendre quan el vaig veure i vaig començar a plorar de perdó. En aquest moment, sóc la dona més feliç del món a través del que va fer aquest gran Home de Déu per a mi i per al meu marit, en contacte amb ell a través del seu correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com
sobre qualsevol problema, com ara:
(1) Si vols que el teu ex torni
(2) si sempre teniu mals somnis.
3) Voleu ser promocionat a la vostra oficina.
(4) Si vols un fill.
(5) herbes medicinals
(6) Voleu ser ric.
(7) Vol que la teva parella sigui per sempre.
(8) Si necessiteu ajuda econòmica.
(9) Deixa que la gent escolti les teves paraules i faci el que vulgui
(10) Solució de casos ETC. Torna a contactar-la a
contacteu amb Dr.Sango a través del seu correu electrònic:
spellspecialistcaster937@gmail.com

Carles -

Pensament 3909

CULPES COMPARTIDES

No és culpa teva
si tens les cuixes ben fetes,
els mugrons erectes,
els cabells negres,
els llavis molsuts,
el ventre pla,
i la pell fina.

És culpa meva,
si et vull tocar les cuixes,
llepar els mugrons,
pentinar els cabells,
besar-te els llavis,
fregar-te el ventre
i acaronar la pell.

Carles -

Pensament 3908

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Conviure amb parella no és esperar que passi la tempesta, és aprendre a ballar amb ella.
.- En el món de la cacera res passa fins que es mou alguna cosa.
.- No és que estiguis sol. El que passa és que has arribat a un lloc on elles encara no han arribat.
.- Que et parlin dels seus problemes sol ser una de les seves gran addiccions. Trenca l'hàbit! Parla-li de les teves alegries.
.- Si altres se l’han pogut endur al llit, tu també pots. Si els altres no han pogut, tu pots ser el primer.

El Preparador d'en Carles -

Carles !! MENYS POEMES I MÉS ENTRENAR !!!

Perdoneu però algú ho havia de dir

Carles -

Pensament 3907

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Tots els homes no poden ser perfectes però segur que hi ha alguna perfecte en tots els homes.
.- Si mai has de lluitar per endur-te una dona al llit, ara és el moment!
.- Fugir dels teus problemes amb Ella és una carrera que mai guanyaràs ja que t’allunya de les solucions.
.- Deixa que els teus somnis siguin més grans que les seves pors.
.- Quan l'objectiu de fer-la teva et sembli difícil, no canviïs d'objectiu. Busca un nou camí per arribar-hi.

Carles -

Pensament 3906

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Mai et rendeixis. Fer-la teva pot
estar més a prop del que imagines.
.- Segueix omplint els teus somnis eròtics amb raons per respirar.
.- Vols endura-te-la al llit? Llavors llençat i fes que passi. Perquè l'únic que cau del cel és la pluja.
.- Quan una relació s’acaba molts no ho comprenen al principi, però més endavant saben perquè havia de ser així.
.- Tens dret a cometre errors. Si elles no ho accepten, és el seu problema. Tu vas néixer per ser feliç, no perfecte.

Carles -

Pensament 3905

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Elles et poden posar obstacles, però els límits els has de posar tu.
.- Si ensopegues aixeca't, abans que Ella compti fins a deu.
.- Si no saps com valorar-te, llavors elles sabran com utilitzar-te.
.- No donis la culpa a la manca d’oportunitats quan el problema és la falta d'actitud.
.- Queda prohibit no viure cada moment amb ella com si fos l'últim adéu.

Carles -

Pensament 3904

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Mai una nit ha vençut a l'alba, i mai un desencís amorós ha vençut l'esperança.
.- Sigues la teva veu, no el seu ressò.
.- Compte amb les seves pors, els hi encanta robar els teus somnis.
.- La vida t'està observant. Brinda-li un bon espectacle!
.- Si de debò Ella t'importa busca la manera, i si no busca l'excusa.

Carles -

Pensament 3903

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- No demanis una dona més fàcil. Demana ser una lligaire més fort.
.- A voltes els millors començaments vénen després dels pitjors fracassos.
.- El primer pas per millorar una relació de parella és l'optimisme. Només cal creure que les coses poden anar millor, per tenir ja mig camí fet.
.- Aixeca't i deixa de masturbar-te, és hora de començar a fer realitat els teus somnis sexuals.
.- Si el pla A per seduir-la no et funciona, passa al pla B i sinó recorda que l'alfabet té més lletres!


Carles -

Pensament 3902

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Fracassar com a seductor forma part del procés d’aprenentatge; si no fracasses, no aprens i si no aprens, no canvies
.- L'única seducció impossible és aquella que no s’intenta.
.- Quan no la pots aconseguir tens dues opcions: Deixar que el fracàs et destrueixi o procurar que et faci més fort.
.- El que semblava impossible de fer amb elles sovint només triga una mica més del que era previsible.
.- Amb aquestes confessions no us vull pas dir que lligar sigui fàcil, només us estic dient que val la pena

RocKo -

Dissabte dia 14 :

- 57 km BTT +1750 Dpa
(Arenys - Creu de Canet - St Cebrià - Dragon Khan - Seguint Ruta de la Guilla - Basures de Calella - Hortsavinyà - Can Benet Vives - St Martí del Montnegre - Arenys )

Diumenge dia 15 :

-28 Km BTT +650 Dpa

- Arenys - Can Framís - Creu de Rupit - Sta Mònica - Llavaneres - Port Balís - Arenys

Carles -

Pensament 3902

ENYORS

Avui novament l'he vist al gimnàs;
per enèsima vegada li he demanat
si volia ser la meva musa.

Per alçar els meus somnis
m'ha calgut només un petit estudi
m'ha calgut només un full en blanc
m'ha calgut només una musa inexistent.

Quan el seu silenci esclati de tendresa
els meus mots faran miracles.
Quan mori l'estiu a ponent
veure un glop de flors ple dels seus petons.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 14: 25 Km + 425 caminant i trotant amb la Keta
.- Diumenge 15: 23 Km +530 btt en companyia d'en Tendo, en Pep i en Santi( 5 punts més al sac), 45' sauna i jacuzzi.
Comentaris:
.- Avui hem fet una sortida mallerenga curta i de germanor; en Pep ha demostrat una altre cop que esta molt fort. Ho he aprofitat per felicitar en Santi i família pel reportatge sobre la via catalana.
.- Andrew com ha ant la Mtagalls- Montserrat? Esperem crònica.
.- En Ramon Soler, en Paco i en Quim Viader vindran a la sortida de btt de les velles glories del proper diumenge.

Carles -

Pensament 3901

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Si algun dia la teva ex, et diu “Mai trobaràs a algú com jo”, contesta-li que aquesta és la idea!
.- Segons un amic meu les 5 regles principals perquè una home sigui feliç són: Primera, tenir una dona que l’hi agradi. Segona, tenir una dona que el faci riure. Tercera, tenir una dona que no l'enganyi. Quarta, tenir una dona que sigui bona al llit, i la cinquena, i més important, que aquests quatre dones no es coneguin!
.- El problema de buscar la dona perfecta és que ella probablement també està buscant l'home perfecte.
.- Mai sabràs el bon lligaire que pots arribar a ser fins que ser un bon lligaire sigui la teva única opció.
.- Quan una dona et pregunta “Que?” No és perquè no t'hagi escoltat, és senzillament que t'està donant una segona oportunitat per canviar el que has dit.

Carles -

Pensament 3900

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Si la teva dona pensa que ets un idiota, si us plau, deixa de donar-li la raó.
.- Si, perdonar-les és i important, però enviar-les a prendre pel sac és SENSACIONAL!
.- Heus aquí un axioma sobre la condició femenina, totes menteixen. L'única variable és a qui.
.- No hi ha dones lletges, només hi ha dones incòmodes de veure!
.- En matèria de sexe, el que als anys seixanta semblava moralment inacceptable ara ens resulta ... tristament inabastable.

Carles -

Pensament 3899

LA CANÇO DEL BON LLIGAIRE

Sigues fort perquè elles no et derrotin
Sigues noble perquè elles no t’humiliïn
Sigues llest perquè elles no t'ofenguin
I segueix sent tu mateix perquè elles no t'oblidin.

Carles -

Pensament 3898

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- L'important no és que fem amb el seu cos, sinó el sentiment, l’honestedat i el desig que hi posem.
.- Començar una relació entusiasme i acabar-la allibera, el que molesta és la transició.
.- Un lligaire ha romandre sempre fidel al salvatge que porta dins, en cap cas ha de permetre que el domestiquin.
.- La intuïció del lligaire és una facultat que no li explica el camí, sinó que senzillament l’hi assenyala la direcció.
.- La convivència amb Ella seria impossible si ho recordéssim tot, per això el secret en una bona relació està en saber triar el que s'ha d'oblidar.

Carles -

Pensament 3897

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- El món és com un mirall, que torna a cada persona, el reflex ... dels seus propis desitjós.
.- Sigues flexible amb elles i et mantindràs recte amb tu mateix.
.- Un seductor els errors no els nega, els assumeix. Els contratemps no el detenen, els supera, i la passió no l’explica, la demostra.
.- Si pots escollir procura no arruïnar el teu present per una historia passada que no té futur.
.- El que sents per Ella, ven mirat, depèn de la teoria matemàtica que utilitzis per calcular-ho.

Carles -

Pensament 3896

DEU REFLEXIONS DESPRÈS DE LA VIA CATALANA

.- De la solidaritat obligatòria se'n diu esclavatge.
.- M'agrada escoltar la mentida quan ja sé tota la veritat.
.- Deixa que els teus somnis siguin més grans que les teves pors.
.- Hi ha tres coses que mai tornen enrere: la paraula pronunciada, la fletxa llançada i l'oportunitat perduda.
.- Quan els que manen perden la vergonya, els que obeeixen perden el respecte.
.- Per fer realitat els somnis, cal caminar amb ells.
.- Pregunta't si el que estàs fent avui t'acosta al lloc on vols estar demà.
.- Una generació planta un arbre. L’altra en rep l’ombra.
.- Sigues tu el canvi que vols veure en el món.
.- Hem de desfer-nos de la vida que tenim planejada per deixar pas a la vida que ens espera.
.- No existeixen fets, tan sols interpretacions.

Carles -

Pensament 3895

LA VIA CATALANA D’EN CARLES

Abans d’ahir, l’11 de setembre de 2013, des del Pertús a Vinaròs, centenars i centenars de milers de catalans es varen donar la mà perquè sabíem que aquell gest senzill canviava coses, podia canviar potencialment la nostra vida i el nostre futur nacional. Com que volia gaudir intensament d’aquesta Diada, en lloc de formar part de la cadena humana, em vaig decidir per anar amb bicicleta fins a Tordera. En l’anada, abans de les tres de la tarda, els buits existents en la N-II em feien caure en un derrotisme desesperançador, mancarà gent, farem el ridícul, punxarem. Després de compartir unes estones amb la Montse, en Toni, l’Anna i la Clara, passades les quatre de la tarda, vaig reprendre el camí de tornada cap casa. Ben aviat els meu pessimisme inicial va donar pas a una eufòria desbordant, un magma increïble de senyeres, samarretes grogues, gent de totes les edats i condicions socials, omplien de gom a gom tot el trajecte de la N-II. L’èxit de la Via catalana era aclaparador, el personal estava ABSOLUTamwent convençut que aquell era un dia històric i que calia viure’l com una jornada festiva i al hora reivindicativa.

Mentre anava observant aquella riuada humana, com que era un dels pocs que feia la Via en bicicleta, alguns espontanis varen començar a animar-me com si fos un corredor del Volta o del Giro; primer passava vergonya però poc a poc el paper d’escapat d’una gran cursa ciclista ovacionat pels aficionats me’l vaig anar creient. Si a Malgrat volia passar desapercebut, a Calella era jo qui reclamava els aplaudiments tot fent cavallets o crits a Leònides, a Sant Pol era ja com un xou-man de l’organització que volia fer passar una estona entretinguda a tants i tants espectadors que portaven hores i hores esperant la meva arribada. Molt probablement mai cap altre ciclista ha estat tant victorejat, aplaudit i festejat com un servidor en el tram de la carretera que va de Tordera a Arenys. La cirereta d’aquest passeig triomfal fou l’arribada a la pàtria de l’Espriu, on en Roger, la Mireia, l’Onna i l’Abril em feren fer les honors deslliurar-me els reconeixements esportius per aquest escapada èpica. Si, abans d’ahir, des de Tordera a Arenys de Mar, centenars i centenars de catalans es varen donar la mà perquè sabien que aquell gest senzill podia canviar la meva vida.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 10: 13 Km trotant amb la Keta, 30’ gimnàs.
.- Dimecres 11: 14 Km trotant amb la Keta, 46 Km bicicleta de carretera.
.- Dijous 12: 9Km trotan amb la Keta, 40’ gimnàs.
Comentaris:
.- Per la sortida de les velles glories del diumenge dia 22 (a les 8 al Calisay) ja he avisat en Josep Lluis Fenoy, en Roger,en Carles Canals, en Jeremy, el company que arreglar les xarxes dels pescadors al port, en Toni... espero la confirmació d’en Pep, en Marc, en Tendo, en Santi, el Pescadilla... si recordeu algú altre amb qui fa anys sortíem a fer btt plegats no dubteu a avisar-lo.
.- Andrew volia acompanyar-te a la Matagalls Montserrat però el meu preparador m’ho ha prohibit: “aquest any ja has fet llufa un cop, no vulguis repetir l’experiència” ( excusa 4.328)
.- Rocko els teus entrenaments estratosferics et permeten afrontar amb garanties L' Ultrabike de Sant Celoni i moltes, moltes d’altres.Avui treballo fins tard, que vagi bé el sopar.

RocKo -

Carles com ho tens per demà Sopar amb Pons , Pica i companyia ??

RocKo -

Entrenaments Atrasats després de la Non Stop .... Calculo + de 1000km i 25.000 mts Dpa

últimament estic entrenant molt , tot-hi haver deixat una mica de banda la BTT desde fà uns dies m'hi he tornat a engantxar , després d'encadenar un parell de setmanes amb més de 20h d'entrenaments , començo a recollir els fruits

Crec que fare L' Ultrabike de Sant Celoni , 220km BTT +5500 Dpa

Brutal el reportatge al Gran Santi i Familia , pell de Gallina !!!

El Diumenge dia 22 el Club Ciclista Arenys de Munt té previst fer la foto oficial , hauriem d'estar a les 11h del Matí a la Riera

Salut i Indèpendència !! * !!

TONI -

Brutal!!!!

Mallarengos d'una altre dimensió

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/09/11/catalunya/1378928110_972336.html

Im presionante!

Pau i herba

Andreu -

Brutal!!!
He entrat a la pàgina oficial de la UCI i sortia el meu nom!
Sóc plè d'alegria, ara toca no defallir a la matagalls-monsterrat i poder plantar cara al gran carles!

Carles -

Pensament 3894

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Només hi ha dos dies l'any en què no es pot lligar; un es diu ahir i l’altre demà, per tant avui és el dia ideal per intentar-ho.
.- N'hi ha prou que em digui una sola mentida perquè posi en dubte totes les teves veritats.
.- El valor de les coses no està en el temps que duren sinó en la intensitat amb que es viuen. Per això hi ha moments inoblidables, coses inexplicables i amants incomparables.
.- Cap dona pot fer que et sentis una merda si tu no l'hi permets.
.- Tots els qui ens dediquem a l’ofici de lligaire tenim un secret inconfessable, un penediment irreversible, un somni inabastable i una amant inoblidable.

Carles -

Pensament 3893

ANÓNIM

És impossible, diu l'orgull
És arriscat, diu l'experiència
No té sentit, diu la raó
Intenta-ho, diu el cor.

Carles -

Pensament 3892

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- La meva més sincera admiració pel marit que diu, no en necessito cap mes. Ella ho té tot.
.- Conservar alguna cosa que t'ajudi a recordar-la seria admetre que la pots oblidar.
.- Amb una simple carícia et pot dir tot el que ha callat.
.- Amb elles procura no aixecar la veu, si de cas millora l'argument.
.- En qüestions de sexe, n’hi ha que s'ajusten a la vida, encara que la vida no sigui justa amb ells. Les qui els hi agraden els ignoren i les qui els hi fan cas no els hi agraden.

Carles -

Pensament 38891

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Si la desitges dóna-li ales per volar, arrels per tornar ... i motius per quedar-se!
.- Qui les desitja massa no les perdona amb facilitat.
.- Si no la desitges molt, pot ser no la desitges prou.
.- El contrari de desitjar no és odiar, sinó restar indiferent.
.- On hi ha molt desig, sempre es produeix algun miracle.


Carles -

Pensament 3890

GRAFFITIS

.- La terra és per a qui la treballa. La collita no.
.- A alguns llocs no hi falten clavegueres i sobren cagades!!!
.- No votis, el teu vot és la seva coartada.
.- Les idees no es maten, es copien
.- Gràcies a Déu sóc ateu
.- Els honestos són inadaptats socials.
.- La veritat absoluta no existeix i això és absolutament cert.


Carles -

Pensament 3889

EL MIRALL MÀGIC.

Diuen que qui escriu en l’anima d’un nen, escriu per sempre i això és el que a mi em va succeir amb la pel•lícula de Disney sobre el conte dels germans Grim la Blacaneu. Quan encara no havia complert set anys em va impactar sobre manera el mirall al qui la malèvola madrastra preguntava qui era la més bonica del regne:

“—Mirallet, mirallet,
digues una cosa:
¿qui, d’aquests topants,
és la més formosa?
I el mirall responia així:
—Reina i senyora,
vós, d’aquests topants,
sou la més formosa.
I la reina se sentia feliç, perquè sabia que el mirall deia la veritat”.

En tornar a casa no deixava de pensar amb el fantàstic que seria tenir un mirallet semblant, que contestes totes les meves preguntes dient-me sempre la veritat i que aquesta fos allò que jo volia escoltar. De les hores ençà he cregut cegament amb allò que cada matí em diu el meu mirallet que sempre em convenç que el que faig, penso i/o sento és el més encertat. Quina és la noia més bonica?: la meva esposa Quina es la millor feina? la teva. Qui té la culpa de tot? els altres Que et bé de gust fer? Allò que faré. Amb un mirallet així no fa falta coaching, ni llibres autoajuda, ni sessions de teràpia perquè sempre et dona la raó en tot i per tot.

Carles -

Pensament 3888

FLORETES PER A LA TEVA PARELLA IV:

.- La mesura de meu l'amor és estimar-te sense mesura.
.- Existeixen amors com el teu que fan mal quan hi són però també quan no hi són.
.- Abans de tu no hi havia amor, no existien els sentiments, no m'il•lusionava la il•lusió, ... abans de tu no hi havia res. Ara ho tinc tot.
.- El meu amor no té cura, però és l'única medicina per a tots els meus mals.
.- Sigui quina sigui la teva pregunta, amor és la meva resposta.

Carles -

Pensament 3887

FLORETES PER A LA TEVA PARELLA III:

.- No voldria arribar tard per dir-te t'estimo.
.- Vesteix-me d'amor que estic nu.
.- No m'has de prometre la lluna. En tinc prou amb que t'asseguis amb mi a mirar-la.
.- Sento molt no entendre perquè sento el que sento. M'agradaria entendre-ho i poder dir t'estimo.
.- T’he estimat fins a la bogeria perquè aquesta bogeria és per a mi l'única manera sensata d'estimar-te.

Carles -

Pensament 3886

FLORETES PER A LA TEVA PARELLA II:

.- Quan et miro al ulls sé perquè m'agrades però quan sento la teva mirada perdre's en la meva sé perquè t'estimo amb tot l'anima.
.- Perquè serà que em ve tot l'amor de cop quan em sento trist i et sento llunyana.
.- Gràcies per estimar-me i ser els meus ulls quan estava cec.
.- Tu ets la part que em faltava per sentir-me del tot complert.
.- Amor era només una paraula buida fins que vas arribar tu i la vas omplir de significat.

Carles -

Pensament 3885

• FLORETES PER A LA TEVA PARELLA:

.- Perdona, podries deixar d'agradar-me tant. És que necessito pensar en altres coses. Gràcies.
.- Fes-me un favor. No surtis de la meva vida
.- Tot el que jo entenc, ho puc entendre perquè tinc el teu amor.
.- Totes les històries d'amor són boniques però la nostra és la meva preferida.
.- Se que estic enamorat de tu perquè el que visc és millor que el que somio.

Carles -

Pensament 3884

T’ESTIMO

Per si voleu fer de Romeo per dir-li el molt que l’estimeu aquí us deixo algunes frases fetes:

.- T'estimo no només per com ets, sinó per com sóc jo quan estic amb tu.
.- T'estimo sense explicacions i sense motius perquè quan estem junts puc ser jo mateix.
.- T'estimo. T'estimo com mai he estimat a ningú. I és per això que avui, i per tu, vesteixo les meves llàgrimes amb un somriure.
.- T'estimo perquè no necessito més raons per estimar-te. Sense condicions, sense afegits i sense promeses. Sense esquerdes ni escletxes T'estimo tal com ets. Així és com t'estimo.
.- No em preguntis perquè t'estimo, hauria d'explicar-te perquè estic viu.

Carles -

Pensament 3883

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Aprèn a valorar a qui tens a prop abans que el temps t'ensenyi a valorar a qui vas tenir a prop.
.- La seducció és una obra d’art on cada pinzellada compta.
.- No esperis massa d'aquella dona que mai t'ha demostrat res.
.- Triomfar amb elles té de positiu el que fracassar de negatiu: Res és definitiu.
.- Existeix en les relacions humanes paraules que no diuen res, i silencis que ho diuen tot. ¡Cal saber escoltar!

Carles -

Pensament 3881

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Per fer realitat els somnis eròtics, cal creure en ells.
.- La Natura no ens hauria donat la capacitat de somniar renovades experiències corporals sense donar-nos també la possibilitat de convertir aquests somnis en realitat.
.- Mai desitgis a mitges, perquè et desitjaran de la mateixa manera.
.- Quan tinguis dubtes pregunta't si el que estàs fent avui t'acosta amb qui vols estar demà.
.- Si vols veure el cel il•luminat pel llamp, hauràs d’estar disposat a rebre la turmenta.

Carles -

Pensament 3881

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Quan procurem lligar no sempre una relliscada comporta una caiguda, a voltes és una drecera.
.- Encara que l’entorn que envolta una relació de parella sigui fosc, si s’estimen de veritat, seran capaços d’il•luminar-lo
.- Mai permetis que un mala experiència amorosa et faci sentir com si tinguessis una mala vida.
.- Un bon seductor intenta l’impossible per tal de dir les coses com ella no les ha escoltades mai en boca de cap altre.
.- No és la recompensa el que et converteix en un lligaire, sinó l'esforç que ha costat aquesta recompensa.

Carles -

Comentaris:
.- Andrew, desprès de la demostració de la teva determinació i coratge a Banyoles, a la pagina oficial de l’UCI surt publicada la teva invitació oficial pel sopar de la Nit de la Gran Gala. Felicitats, ja ets un dels nominals

Andreu -

Companys, ahir vaig assistir al triatló de banyoles. Al matí em vaig despertar mirant el cel i després de molt pensar'm-ho hem vaig dir..que faria en Carles si fós en el meu lloc i vaig pensar que encara que pedregues acabaría la prova. Així que vaig agafar el cotxe i cap a banyoles.
A les 3:40 vam saltar a l'aigua sense pluja, després de 26 minuts i 1,5 km nedant vaig sortir de l'aigua. Ens vam enfilar a la bici i vaig poder agafar un bon grup que vaig perdre al primer repetxó on l'home del mazo va fer la seva primera aparició. A partir d'aquí va començar a diluviar i anar a roda de la gent es feia molt difícil ja que et venía tota l'aigua de la roda a la cara. La cursa amb bici va ser molt feixuga doncs la bici rodava molt lenta degut a la gran pluja. Al cap d'una hora i 21 minuts vaig assolir els 41 quilómetres de bici i em disposava a enfundar-me les sebates xopes de la pluja que havia caigut. La cursa a peu va ser un mar de aigua, basses i fang.
Al final quedo satisfet per un bon paper tot i no haver entrenat gaire.

Ara toca descansar per la matagalls-montserrat de dissabte

Salut

Marc -

Reservat el dia 22!! Gràcies Carles.

Estic sortint a córrer per muntanya, sóc encara més patètic que amb bici. En Ferran V. i companyia m'han espavilat un parell de cops, així que continuaré sortint pel meu compte fins que tingui un nivell més decent.

Espero fer la marxa d'Arenys de Dalt. Algú s'apunta? Jo suposo que faré la curta corrent o la llarga arrossegant-me..

Salut i sexe,

Carles -

Pensament 3881

I ELLA QUE VOLIA?

Encara et preguntes que és el que Ella volia?
Ella volia ser dolenta, volia ser rebel
i volia ser molt puta,
volia deixar l’ofici de comenrcial i acabar de cambrera
en un restaurant oblidat de carretera,
volia no creure més que en allò que tocava,
no esperar mes comprensió
que la que pugui proporcionar un gat,
volia gatejar nua per una platja deserta,
volia ser el refugi dels camioners,
la mosso d'esquadra calenta,
[...]
ser la que no fa preguntes i només toca cigales
mentre la sacsegen al llit, volia ser cardada
pel davant i pel darrere,una i mil vegades,
saber-ho tot del morbo que tot ho redimeix,
volia ser del sexe a l’aire lliure solcat d’aspersors,
de l'amor-fum de tabac directe als ulls
però no va poder. No encara, al menys, amb mi.

Carles -

Pensament 3881

I ELLA QUE VOLIA?

Encara et preguntes que és el que Ella volia?
Ella volia ser dolenta, volia ser rebel
i volia ser molt puta,
volia deixar l’ofici de comercial i acabar de cambrera
en un restaurant oblidat de carretera,
volia no creure més que en allò que tocava,
no esperar mes comprensió
que la que pugui proporcionar un gat,
volia gatejar nua per una platja deserta,
volia ser el refugi dels camioners,
la mosso d'esquadra calenta,
[...]
ser la que no fa preguntes i només toca cigales
mentre la sacsegen al llit, volia ser cardada
pel davant i pel darrere,una i mil vegades,
saber-ho tot del morbo que tot ho redimeix,
volia ser del sexe a l’aire lliure solcat d’aspersors,
de l'amor-fum de tabac directe als ulls
però no va poder. No encara, al menys, amb mi.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 7: 15 Km trotant per les platges amb la Keta amarats per la pluja.
.- Diumenge 8: 14 Km trotant pel bosc amb la Keta amarats per la tendresa.
Comentaris:
.- AVIS IMPORTANT AVIS IMPORTANT AVIS IMPORTANT
El diumenge dia 22 a les 8 del matí al Calisay. Sortida de Pau i Herba dels qui fa més de vint anys gaudim plegats de la btt. Es tracta de fer una ruta curta per compartir histories mentre esmorzem en un Restaurant proper. Reserveu aquesta sortida en les vostres agendes.

Pep -

ja he acabat les vacances de bici.el diumenge sortida de pau i herba amb en Tendo i Santi a les 8h a la Font.

Carles -

Pensament 3880

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- La passió s’apaga quan els records pesen més que les esperances.
.- Les vull seduir no només per com són , sinó per com sóc jo quan estic amb elles.
.- El lligaire que té fe en si mateix no necessita que elles creguin en ell.
.- Un pixa contenta té prohibit no viure cada seducció com si fos l'últim sospir.
.- Quan acaba una història d’amor No es pot fer retrocedir el rellotge; però sí que es pot tornar a donar-li corda.

Carles -

Pensament 3879

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Amb elles perdre la paciència és perdre la batalla.
.- El gran problema de les dones curtes és que massa sovint tenen la boca oberta.
.- El poder de la unió entre una parella que funciona rau en el fet que, cadascun pensa en l'altre com si estes pensant en si mateixa.
.- Cap relació pot ser realment nova si un la viu des de velles actituds.
.- Sovint per a elles el “no voler” és la causa i el “no poder” el pretext.

Carles -

Pensament 3878

FRASES A MENA D'ACUDIT

Tinc el cor de pedra... (Una estàtua)
Estic en cinta. (Scotch)
La llet engreixa. (Una embarassada)
Qui arribi primer és un fetus. (Els espermatozoides)
Tinc tots els meus fills de cognom diferent (Jordi Diferent)

Carles -

Pensament 3877

ADVERTIMENT

Moltes dels pensaments publicats en aquest bloc, han estat trobats a internet i se suposen de domini públic. Si algunes de les frases o versos que vull fer passar com a meves estan violant les lleis de copyright, per favor envia'm un email i les retiraré de seguida.

Carles -

Pensament 3876

LA CRISI DE LA PARULA I

_ _
/
_ _ _ _ _
/ / /
_ _ _ _ _ _ _ _
/ / / / /
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
/ / / / / / / / /
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
/ / / / / / / / /
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
/ / / / / / / / /
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
/ / / / / / / / /
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
/ / / / / / / / /
_ _ _ _ _ _ _ _
/ / / / /
_ _ _ _ _
/ / /
_ _
/

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 5: 7 Km trotant 1h gimnàs
Comentaris:
.- Ahir, quan arribava al migdia a casa, em vaig trobar amb el Gran Rocko que anava a fer una volta de btt. Estava pletòric, amb una ganes increïbles per aixecar encara més el llisto de l’autoexigència. En poc temps em va posar al dia dels propers reptes que afrontaran els top ten d’Arenys de Munt. En entrenar a casa em vaig estar quaranta minuts al excusat deixant anar les meves pors.
Salut i entrenaments.

Carles -

Pensament 3875

EXCREMENTS D’ORENETA

Ve un temps també en què hom diu:
.- ja s’han van les orenetes.
L’endemà ja tothom ho sap,
i els vianants tornem a caminar per sota el nius
sense la recança de ser coronats per un excrement.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 3: 6 Km trotant pel passeig de mar, 30’ bany de mar recuperador amb la Keta.
Comentaris:
.- Ahir novament un misteriós meteorit em va enlluernar mentre trotava amb la Keta per Canet. Aquest cop el meu coach em va dir:”soooooooooooooooooooo que això només és un miratge”, encegat pel foc d’un ferro roent vaig continuar al meu ritme, arrossegant-me com un cargol.
.- Abans, quan sortia en grupeta amb bicicleta cada dia arribava a casa amb un munt de notes pel meu bloc personal; ara, que entreno sol corrents, arribo a casa amb un munt de miratges i al•lucinacions. Seran coses de l’edat?
.- Andrew cada cop és mes segur que no faré la Matagalls- Montserrat, tinc un munt d’excuses: la 34, 67, 123, 145, 168, 243, 249, 299, 343, 398, 399, 401...
Salut i coratge.

TONI -

Entrenaments:
- 11 kms carrera.

Jandrewwww recorda que qui va a Banyoles és l'home de ferro d'Arenys. Jo sóc l'home de llauna.

Avui la Keta ha fet una nova sessió amb el seu deixeble. Malgrat que a les xarxes socials estava anunciat que anava a la Creu de Canet, finalment només ha estat fins al passeig i prou. Quina saviduria la de la Keta.

Pau i herba

andreu -

De confirmar-se que grandíssim gan de grans correrà a banyoles hem passaré tots els dies al lavabo.

Per cert Carles, no vaig participar a la terra d'indiketes d'enguany ja que tenía que ser a castelló per feina.
El teu preparador t'ha recomenat fer matagalls-montserrat?
Rocko ens has d'explicar com va nar el entreno a razzmatazz de l'altre dia

Carles -

Pensament 3874

SOTA LES APARENCES HI HA QUELCOM MÉS

No ens podem refiar mai del que semblen les coses , així ens ho diu el llenguatge popular:
.- You can’t judge a book by its cover ( No pots jutjar un llibre per la seva coberta)
.- L’habit ne fait pas le moine (L’hàbit no fa el monjo)
.- Devall d’una capa, qui sab qui s’hi tapa ( Sota una capa, qui sap qui s’hi tapa)
.- Barba non facit philosophum, (la barba no fa el filòsof

Carles -

Pensament 3873

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Si algun incaut els hi diu sempre la veritat, pot estar segur, que tard o d’hora l’atraparan.
.- Només a les dones superficials les puc conèixer amb profunditat..
.- El primer deure en l’actitud d’un lligaire és ser tan espontani com sigui possible. El segon, ningú l’ha descobert.
.- Fredament analitzat res del que realment els hi succeeix a elles té la menor importància, llevat que, d’una o altre manera, ens pugui afectar.
.- Amb elles hom hauria de ser sempre una mica inversemblant.

Carles -

Pensament 3872

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Si no fas el que tu vols molt probablement t’equivoquis.
.- Dins un record, quanta gent que hi viu!
.- Com més buida és una relació més soroll necessita.
.- Començo a pensar que estimar consisteix a enyorar un amor perdut.
.- “Si en aquest món hi ha alguna cosa indiscutible és que les maletes més fracassades són les fetes per dues persones”. No ho dic jo, ho Espriu Josep Maria Espinas.

Carles -

Pensament 3871

ELLA I L’OBLIT

Hui¡¡ sobrevisc a la derrota.
Caut reescric somnis
que mai tindran on viure.

En Ella cerco el límit petit,
d’assutzenes i capvespres,
esquerdat el marbre del desig.

Tant he esperat sa resposta,
i, en obrir el bloc,
només he trobat l’ombra furtiva dels seus silencis.

Ja no hi és,
però amb paciència,
he bastit l’aixovar per a l’oblit.

Tot són il•lusions,
fins i tot aquest pensament.

Carles -

Pensament 3870

ELLA I ELS SEUS SILENCIS.

Llegeixo el seus silencis
amargs com les paraules.

No tinc cap pas per donar
cap a l’almoina de son desig.

Ofuscat per les tenebres
albiro somnis esquinçats.

Les pitjors tempestes venen
dels deserts dels seus oblits.

Carles -

Andrew Brutal!!!!!! Llegir-te m’ha donat energia, coratge, ganes d’entrenar, d’apuntar-me a curses i, per sobre de tot, desig de ser mereixedor d’anar una nit a Razmatzz. No sabia si participar a la Matagalls- Montserrat però ara n’estic un xic més convençut. Ves en compte a Banyoles i reserva, crec que hi participa l’home de ferro d’Arenys de Mar.
Salut.

Andreu -

Ho sento per la meva absència al blog.

Avui faré pública tots els meus entrenos d'estiu mes juliol-agost):
Run: 250 kms + 10.000m dpa
Swim 30 kms swim
Bici: 200 kms + 200 dpa

Ahir vaig paricipar al triatló de st.pol. Vaig sortir de l'aigua amb 14 min 15 segons amb la primera grupeta. Em vaig calçar les botes de bici i a començar a pedalejar. El meu error va ser voler anar a roda de gent que anava a 45 km/h. La primera volta la vaig aguantar bé, la segona a la pujada de st pol cap a calella em vaig desmontar i em va venir a visitar el senyor del mazo, em va dir que no havia entrenat tant per seguir aquell ritme i que per això m'havia vingut a veure. A partir d'allí va ser una altre carrera, veia passar bicis pel meu costat a tort i a dret, les pujades se'm feien montanyes i les planes pujades. Al final després de tres voltes va acabar el tram ciclista. En el tram de correr ja tenia els ànims per terra i vaig fer una cusrsa molt justa amb 24 minuts.
Conclusió, falta entreno de bici.

Intentaré aconseguir una invitació per el lws d'aquest any amb st.pol ahir, dissabte pròxim a banyoles amb el triatlo olímpic i d'aquií dues setmanes a la matagalls-montserrat.

Que Leonides m'agafi confessat.

Salut!

Carles -

Pensament 3869

ELLA I LA NIT

Ja no el dubte, l’oblit.
Només Ella en la nit.
Només Ella.
I aquesta certesa de l’oblit.

Per Ella besaria la nit
estrella a estrella.
Després i més després
i encara l’oblit.

Impossibilitat d’haver-la.
Atzar de funambulista.
Somiar és el meu joc
per al desprès.

Lents deserts d’espera
nodreix adéus amb silenci.
I un desig ardent
reclam d’un cos inabastable.

Destí de desamor
és espill que em desterra,
versos de matinada
que no veuran la llum.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 31: 24 Km +800 trotant amb la Keta
Comentaris:
.- Andrew vares fer terra d’Indiketes? Tens previst fer la Matagalls- Montserrat? Si vols la podem junts.
.- Aquests setembre hauríem de fer una sortida btt mallerenga per anar a esmorzar a Lourdes... d’Arenys de Mar.
Salut.

TONI -

Entrenaments secrets:
- Dijous: 3.000 mtrs nedant + 46 kms bici
- Dissabte: 90 kms bici de carretera en companyia del Sr. Cargol.

Mica en mica l'estiu es va fonent. Mica en mica torna la rutina. Però de l'Uci encara no he rebut cap invitació.

Pau i herba

Carles -

Pensament 3868

INÚTIL I CANSAT.

No em cal escriure, aquesta tarda,
aquesta tarda em ve calma de tanta xafogor
d’un estiu ja moribund i remot.
Cansat, cansat,
cansat, cansat, cansat.
Cada capvespre comença una nit impossible pel meu desig.
És inútil insistir,
i és inútil insistir.
Sempre.

No he pogut sinó embrutar aquest paper.

Anónimo -

Pensament 3867

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- És rar, molt rar, que ningú caigui a l’abisme del desengany amorós, sense haver-se apropat voluntàriament a la vora.
.- El homes tenim un principi anatòmic, la cigala és sempre al mig.
.- Aparellar-se massa jove és un error. Aparellar-se massa gran, també. En general, per un lligaire, aparellar-se sempre és un error.
.- Tu ets el guionista, productor i director dels teus somnis eròtics.
.- El qui ataca a la seva pressa amb timidesa s'exposa que li neguin el que demana sense convicció.

Carles -

Pensament 3866

ELLA I EL MEU AMIC.

.- Cadascú se sent vençut per una cosa o per unes coses distintes. Tinc un amic, per exemple, que es considera còsmicament ultratjat perquè Ella, una invenció del seu cervell, no li fas cas. ¡Coses de la vida!
.- Diu Fuster a judicis finals que “escriure és recordar, o en tot cas, inventar records” Això és el que l’hi ha passat al meu amic amb Ella.
.- Arriscant-te amb Ella el meu amic pot perdre una batalla, no arriscant-te pot perdre la guerra.

Carles -

Pensament 3865

NO LA PODRÉ HAVER

Uns pensaments sempre en porten uns altres. O no? Aquest és el risc d’obsessionar-se. Sé que estic escrivint per ningú. En soc conscient però no voldria caure en el buit. Ella no em llegirà, tampoc els altres, sé de la meva solitud. Ara recordo uns fragments on parlava de la nit fresca com una carícia d’estels, de la seva pell blanca acaronada per la cabellera bruna, del desig encès per un cos impossible. I és lent l’oblit, tota la resta són, només, paraules boniques.

Ho tinc clar: No la podré haver.

Carles -

Pensament 3864

ESPIGANT VERSOS

.- Josep Piera: ... Bocins, bocins nosaltres, espurnes fugisseres.”
.- Isidre Martinez i Marzo: “I sense que ens n’adonem tot aço s’esvairà aviat.”
.- Teresa Pascual: “COm si encara portares en la pell el cansament d’immensos aeroports.”
.- Enric Sòria. “Aquella llum voldria, almenys, en un poema.”
.- Salvador Jàfer: “I em salvo en la bellesa de l’esplendent desfeta.”

Carles -

Pensament 3863

DIRÉ EL SEU NOM

Diré el seu nom i seran pedres,
tornaré, incaut, a demanar per Ella,
per plorar histories renegrides.
M’inventaré futurs impossibles,
replet de victòries mai viscudes.
Lluitaré amb la ploma, la veu i la mirada,
seré rabiós amb revolta de llavis i pell.
Pot ser no hi haurà sinó més derrota,
més silenci i ignorància als meus cants. ¡Qui sap!
Ni cap victòria canviarà allò que sento de tan endins.

Carles -

Pensament 3862

AMB NOSTÀLGIA PER ELLA

Totes les nostàlgies s’assemblen.
Com les muntanyes verges nevades.
Com el soroll d’un tro.

Carles -

Pensament 3861

MIRALL ENCANTAT

Estic mig adormit, però veig
algú ben desvetllat.
Estic un xic tristoi, però veig
algú força alegre.
Estic un pel preocupat, però veig
algú ABSOLUTament segur.
Estic absent, però veig
algú molt concentrat.

Gracies al mirall encantat
el meu jo esdevé el seu reflex.

Carles -

Pensament 3860

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Així en l’esport com en el sexe, lliura'ns Senyor de tot mal. Amén.
.- Excepte amb els diners, el sexe i la resta de coses materials i immaterials , les mancances ens enriqueixen.
.- El secret de la felicita de moltes parelles consisteix en resignar-se a no ser feliços.
.- Sempre he estat una mala companyia per les dones pusil•lànimes
.- La gran paradoxa d’un cigala calenta: si practiques sovint el sexe res més et cal; però si no el practiques, tot el que tinguis és sobrer.

Carles -

Pensament 3859

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.-L'erotisme també és un refugi.
.- La poesia és la música l’’intel•lecte. L’erotisme és la musica del cos.
.- El que importa en un lligaire no és l'acció sinó l'actitud.
.- Algunes persones enfoquen la seva vida sexual de manera que sobrevisquin amb entremesos i guarnicions. El plat principal mai el tasten.
.- Com a lligaire no sóc supersticiós, però tinc por de les casualitats i de la mala sort.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 27: 8 Km caminant amb la Keta.
.- Dimecres 28: 12 Km trotant amb la Keta i el gran Toni.
Comentaris:
.-. Ahir profunda cura d’humilitat; quan estava trotant pel passeig de mar Caldetes a ritme de Pau i Herba amb la Keta en Toni em va passar com un meteorit lluminós. Seguir el seu ritme em va ser ABSOLUTament impossible, però Ell, generós, s’anava parant per no deixar-me tirat, pràcticament no vaig poder dir res, em mancava la respiració mentre una i altre vegada es feia petit en la llunyania. Em queda molt, moltiiiiiiiiiiiiism per aprendre del seu exemple.
.- Pep que no regues el teu jardí? Andrew dissabte fas la triatló de Sant Pol? Rocko que ja no publiques entrenaments? Roger quin dia del mes de setembre et va be per fer un esmorzar mallerengo? Mark encara entrenes? Melcior quin és el teu proper objectiu?....
Salut i coratge. .

TONI -

Entrenaments secrets:
- 3.000 mtrs nedant.
- 10 kms carrera.

Avui he tingut l'honor de fer un entrenament de cursa a peu amb en Carles i el seu Coach. La superioritat i les ganes d'en Carles era tal, que el seu coach l'ha hagut d'anar calmant, perquè tot just començar a rodar.

En Carles confessa que degut a la pressió de l'entorn, està preparant nous reptes per acabar aquesta temporada per emmarcar.

Jandrewww, quan el meu entrenador va saber que t'havies apuntat a St. Pol, em va recomanar deixar-ho córrer per no fer el ridícul.

Pau i herba

Carles -

Pensament 3858

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Hi ha dones a qui no hem de preguntar que busquen, sinó de que fugen, o més ben dit, de qui fugen.
.- Això nostre no s’ha acabat, he trobat mil maneres noves perquè no funcioni.
.- Estimar és també compaginar soledats que es respecten
.- Cada vegada em fa més mandra fer la carta de presentació a les noves amants. M’he escoltat tants cops explicant les mateixes histories que m’esgota aquesta reiteració innecessària.
.- No voldria que aquestes confessions acabessin convertint-se en un dietari, en una crònica intranscendent de les banalitats d’un lligaire vingut a menys.

Carles -

Pensament 3857

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Hi ha dones que pensen que fer l'amor és deixar que una piconadora els passi per sobre.
.- En l'amor, tot el que els homes tenen d'irresponsables les dones ho tenen de calculadores.
.- El desig sexual és un estat d'ofuscació temporal que ens impedeix veure que la dona anhelada és exactament igual a totes les altres.
.- Si les dones tinguessin el mateix desig sexual que els homes el món seria un gran puti club.
.- Les dones que usen el sexe com a arma secreta prefereixen seduir a estimar.

Carles -

Pensament 3856

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Si! ja sé que, fins i tot les dones més belles, son carn de pas, però com a la vedella, i ha carns de primera, segona, tercera i despulles.
.- En una discussió de parella la pregunta terrible és: si ja s’ha expressat el que es pensava, per què dir res més.
.- La vida eròtica d’un lligaire exigent sol ser, en la majoria dels casos, tot allò que encara no ha fet.
.- Una dona casada és un esser humà que diu una cosa, en pensa una altra i en sol fer una tercera. Una dona soltera també.
.- De fet els bons lligaires no haurien de ser tan admirats. Al cap i a la fi, es limiten a intentar fer be la seva feina, com qualsevol altre mena de persona fa amb la seva

Carles -

Pensament 3855

PARES, MARES I FILLS


cavall egua poltre
ase somera pollí
be ovella xai
matxo mula mulat
boc cabra cabrit
ós óssa cadell de l'ós
toro vaca vedell
llop lloba llobató
conill conilla conillet
cérvol cérvola cervatell
gall gallina pollastre
colom coloma colomí
gos gossa cadell
ànec ànega aneguet
porc truja garrí
gat gata gatet

Carles -

Pensament 3854

AQUESTA TARDA

Aquesta tarda
el cel és gris,
cobert de núvols
que amenacen pluja.
Aquesta foscor entristeix,
convida a plorar.

(I això que procuro
no deixar-me portar
per un romanticismes sensibler)

Carles -

Pensament 3853

REPETITIU

Ja he escrit aquest pensament en una altre ocasió.
Quan devia ser? No me’n recordo pas!
Hauré de tornar a rellegir tot el que he escrit fins ara.

Carles -

Pensament 3852

MALLERENGA

Mallerenga, fràgil poetessa,
potser sense adonar-me’n, de tu he après
aquests silencis profunds
de la teva paciència emboscada
entre branques fulloses
mentre bat tan de ple el sol de la vida.
Potser, sense adonar-me’n, de tu he aprés
cosir el cant resplendent amb mots de fil de plata.

Carles -

Pensament 3851

PENSO EN ELLA

Penso en Ella, la musa dels meus somnis,
sempre enyorosa de les ribes d’Ítaca.
El temps muda els colors en la seva pell
i al seu cos tendre i sensual, el cobreixen
mallots i culots tenyits de roses blanques.

Història passada que no es tornarà a repetir,
¿perquè recordar la seva mirada tendra,
quan entre llavi i llavi un gust de cendra
senyala la misèria de mon destí?

Carles -

Pensament 3850

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Una historia d’amor és com una llegenda: no importa que sigui curta o llarga, sinó que estigui ben escrita.
.- Algunes dones estan teixides en un material de mala qualitat que s'encongeix amb l'ús.
.- A voltes el millor plaer en el sexe és fer el que ella et diu que no pots fer.
.- Aconseguir una senyora esperada durant llarg temps és com fer realitat un somni d'adolescent en l'edat madura.
.-Els primers dos mesos d’una relació ens donen el text, en la resta del temps que duri aquesta historia escrivim els comentaris.


Carles -

Pensament 3849

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Algunes persones es perden les petites aventures amoroses mentre esperen el gran amor de la seva vida.
.- En el mon dels lligaires els que són com blocs de granit s'enfonsen, els que són com suros segueixen surant.
.- A la vida de qualsevol titola esllanguida només uns pocs somnis eròtics es compleixen, la gran majoria es ronquen.
.- La vida d’un parella és un deu per cent els que es fa i un noranta per cent com es prenen allò que fan.
.- Les relacions de parella són com un hospital on cada malalt està desitjant canviar llit.

Carles -

P?ensament 3848

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- La necessitat de deixar petjada de l'efímer en els sentiments de les seves amants és el que estimula la creació eròtica dels bons seductors.
.- Els homes es tornen més sensibles no en proporció al seu desig per estimar, sinó en proporció a la seva bona disposició a deixar de desitjar.
.- La tendresa dels amants és el millor repòs de la seva passió.
.- Tot desig té un objecte i aquest és sempre brut. No hi ha desigs purs.
.- Per a un pixa contenta els seus desitjos són ordres.

Carles -

Pensament 3847

RESULTAT DE LA CRISI

.- Abans només demanava coses a Déu, ara, amb la crisi, demano a tot deu.
.- Nosaltres tirem els daus, però els altres fan el comptes.
.- Mai torno d'enlloc. El lloc del qual torno és sempre un altre.
.- M'agradaria que m'agrades agradar, però a aquestes alçades em conformo en subsistir.
.- Com més clar hi veig, més fosc em sembla tot.

Carles -

Entrenaments.
.- Dissabte 24: 8 Km caminant amb la keta
.- Diumenge 25: 12 Km caminant amb la Keta.
Comentaris:
.- Ahir vaig parlar amb en Josep Lluís i en Jordi, han acabat la M-G-Mdins el temps per fer-ho no obstant alguns problemes mecànics greus en la tornada; qui no ho ha aconseguités l'Avi que va abandonar en l'ascensió al ponton. També em varen comentar que enguany s'ha rebaixat en més de quatre hores la millor marca de la prova i que varen presenciar una caiguda múltiple, en la que un participant es va trencar el maluc i un altre la clavícula. Segons l'organització no han acabat la prova molts més corredors dels previstos.

Toni -

entrenament secret d'avui:
- 70 kms bici carretera a l'estil cargol.

Pau i herba

Carles -

Pensament 3846

COSES VI


COSES POC DE FIAR
Una infecció que no remet.
Aquell home deshonest que fingeix interessar-se pels altres però que només va a la seva.
La calma que precedeix a la tempesta.

COSES RECONFORTANTS
Un massatge recuperador quan et sents molt carregat.
Un àpat abundant quan estàs mort de gana.
Poder dormir plàcidament al teu llit després d'una absència

COSES DIGNES DE VEURE'S
Les muntanyes que envolten el pantà de Riaño il·luminades per la lluna plena.
Gent amable que espera la teva arribada per ajudar-te.
Una abraçada sincera de comiat de dos amics.

Carles -

Pensament 3845

COSES V

COSES QUE PLAUEN MÉS DE NIT QUE DE DIA
La música d'un salt d'aigua.
El cant del mussol banyut, aquell udol que fa uh-uhhh.
La companyia lluminosa d'un ciclista amic d'aventures.

COSES DELICIOSES
El sabor de l'orxata si estàs molt assedegat.
El merescut descans després d'un esforç intens.
Unes paraules de suport quan et sents fotut.

COSES SÒRDIDES
La foscúria de la carretera si desconeixes la ruta a seguir.
El cul nafrat per llagues que deixen la carn viva.
L'interior del furat del cul d'un gos.

Roger -

Enhorabona Carles!!
La més profunda admiració pel què has fet, en tots els sentits. Llegint les teves gestes, i els personatges que et trobes, recordo una frase d’Obama en la seva visita recent a Robben Island (on Mandela hi va estar empresonat tant anys): “Surto d’aquí amb un sentiment de profunda humilitat” ;-)

TONI -

Carles, felicitar-te per la cursa feta. Arribar fins a Xixon ja és una gran fita tenint en compte les condicions en les que sorties.

Enhorabona pel coratge i per mantenir l'esperit ben viu.

Un dia, espero poder escriure sobre l'Avi Mitjà.

Pau i herba

Carles -

DISCULPES

Demano disculpes als meus fans i seguidors per aquest estrepitos fracàs esportiu, l'objectiu era fer-ne 1200 i m'he quedat a la meitat; però haig de confessar que estic satisfet per la decisió de deixar-ho corre a temps, el metge m'a fotut una bronca descomunal. En rellegir els pensaments publicats abans de la sortida era conscient de les meves limitacions físiques i mentals i aquí en teniu uns exemples:

.- No ploris si no ho pots aconseguir, somriu per què ho vares intentar.
.- La gran pregunta és si seré capaç de dir un si sincer a aquesta nou repte.
.- Valor és que es necessita per decidir-se i pagar la inscripció, però també és el que es requereix per ser a la sortida i posar-se a pedalar.
.- La meva recompensa esportiva, com la teva o la seva, es troba en l'esforç i no en el resultat.
.- El més terrible dels somnis és el somni de tenir l'esperança perduda.
.- No existeixen més que dues regles per intentar assolir un gran objectiu: marcar-te un gran objectiu i ser a la sortida.
.-L'important és no deixar de plantejar-se reptes.

Carles -

PERSONATGES DE LA MADRID GIJÓN II

L'AVI: Aquest ciclista català,coix, vell ( passa de llarg dels setanta) i que sempre va sol, és un clàssic en totes les brevets. Si el véssiu un dia damunt la bicicleta per carretera no en daríeu ni un duro, però és una bèstia descomunal en les llargues distàncies. El seu ritme és el de la tortuga, però la seva constància i voluntat el fan sobrehumà. Quan jo ja havia arribat a Gijón, menjat, dutxat, m'havia fet un massatge i em despertava d'una becaina Ell va arribar. Amb una exal.ació va carregar els bidons, va engolir quelcom per dinar i va reprendre la ruta de tornada. És el meu ídol, em dona esperances per somiar que d'aquí vint anys encara podré plantejar-me nous reptes esportius.

EL NOI DE PREMIA. Aquest company no és precisament humil i discret, ans al contrari fa ostentació del seu gran moment de forma física. A Algete, mentre esperàvem prendre la sortida, em va explicar que el mes passat havia fet el record del món de resistència en 24 hores en pista; en el circuit de Calaf havia fet en un dia 867 quilòmetres d'una tirada. Si feu números veureu que això exigeix un promig esgarrifós. El seu secret és no parar mai, per la qual cosa menja i pixa damunt la bicicleta. En la Madrid- Gijón era el que anava segon de la prova.

EN JOSEP LLUIS I EN JORDI: Gràcies a aquest dos amics de Canet aquest any he descobert el món de les brevets; ells ja fa més de quatre anys que són uns especialistes consumats en aquestes proves cicloturista de resistència. En aquest periodes han arribat a un grau de compenetració física i mental que són un sol esportista en dos cossos. Amb una mirada s'ho diuen tot, han format un equip humà envejable i ha estat per a mi un autentic privilegi poder compartir hores en cotxe, en bicicleta, menjant o dormint amb aquest companys increïbles. Us estaré sempre molt agraït per tot el que meu ensenyat.

Carles -

PERSONATGES DE LA MADRID GIJÓN I

El món de les brevets, que he descobert aquesta temporada. és com els de les proves d'ultraressitencia corrents; un munt de personatges anònims, desconeguts per la resta d'esportistes, capaços de fer esforços ABSOLUTament sobrehumans sense fer-ne ostentació, alguns d'ells són equiparables a un Kilian Jornet o a Eddy Merckx, aquí en teniu uns exemples.
1.- En PORTA és un randonner vetera amb un curriculumespectacular, viu com organitzador la majoria de le brevets que es fan al nostre país i participa en les més dures i exigents. En aquestos moments té el record de ser el ciclista que ha acabat en més ocasions la Paris-Brest- Paris, ja en té onze al sac. Aquesta prova de 1200 Km és on et consagres com a "pota negre" brevetaire, és la seva meca particular i només l'organizen cada quatre anys; això vol dir que els darrers 44 anys ha participat en totes les edicions d'aquesta clàssica i les ha acabat. El seu lema és pedaleja, segella i no t'aturis.
2.- EL PUTO AMO, ara desconec el seu nom, però aquest ciclista català acaba sempre primer totes les brevets en què participa i té un munt de records del món en distancies de més de 1000 quilòmetres en ruta; ha fet amb un temps estratosfèric estat Units de costa a costa. A la Madrid Gijón, quan jo estava sortint de control de Cistierna i ell ja estava de tornada. Eren les tres de la nit i mentre jo havia fet només 430 Km aquest monstre ja en portava 760, el segon estava a més d'una hora i el tercer i el quart de la prova eren a més de quatre hores. Aquest personatge és mereix un reportatge a Temps d'aventura.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 19 a dimecres 21: 617Km. +7700 bicicleta de carretera a la Madrid-Gijón-Madrid en companyia d'en Josep Lluís i en Jordi, amb un temps de 36 hores, 10 menjant i dormint i 26 pedalejant.
Comentaris:
.- El repte que m'havia plentajetat era fer 1200 Km, però per complicacions en una infecció orinaria, desprès de consultar-ho amb el preparador, hem decidit acabar fent una brevet de nomes 600; des de Gijón he tornat cap a casa en bus.
.- L'experiència ha estat esportivament dura i humanament enriquidora; compartir hores damunt la bicicleta amb en Josep Lluís i en Jordi ha valgut molt la pena. Les sessions de gimnasia han anat molt bé, no he tingut molèsties ni als braços, ni al coll ni a l'esquena. El paisatge tan sols ha estat bonic i espectacular en el tram final d'Astúries, els camps de blat segats de les terres castellanes i les muntanyes pelades de la Mesetahan estat monotons.
.- Últimament ningú publica entrenaments al bloc, suposo que heu aprofitat aquests dies de vacances per fer un munt d'entrenaments secrets, us els mereixeu.
.- Aquest cap de setmana truiterada mallerenga?
Salut i constància.

Carles -

Pensament 3844

Madrid- Gijón Madrid VIII

.- No ploris si no ho pots aconseguir, somriu per què ho vares intentar.
.- Valor és que es necessita per decidir-se i pagar la inscripció, però també és el que es requereix per ser a la sortida i posar-se a pedalar.
.- Un aventurer veu oportunitats allà on uns altres només veuen perills.
.- Valor és com remar contra corrent: quan es deixa, es retrocedeix.
.- Que mai no et falti un somni pel qual lluitar, un projecte per realitzar, una cosa per aprendre, un lloc on anar i algú per estimar. Feliç M-G-M!

Carles -

Pensament 3843


Madrid- Gijón Madrid VII

.- La gran pregunta és si seré capaç de dir un si sincer a aquesta nou repte.
.- El moment d'arribar a la meta no seria ni la meitat de gratificant si en el camí no hi ha obstacles a superar.
.- No demano més dies d'aventura, sinó més aventura a cadascun d'aquests dies.
.- En llevar-me procuro fer de cada dia una nova possibilitat.
.- On posem el nostre entusiasme, allà hi ha la nostra energia.

Carles -

Pensament 3842

Madrid- Gijón Madrid VI

.- Abans volia fer el que m'agradava, ara em conformo em que m'agradi el que faig.
.- Atreveix-te a fer el que vols, no et conformis només amb el que pots.
.- Del que és desconegut neix el que és nou.
.- No és fàcil trobar la plenitud en nosaltres mateixos, però no és possible trobar-la en un altre lloc.
.- Qui te un perquè vol fer-ho, trobarà quasi sempre el com.

Carles -

Pensament 3841

Madrid- Gijón Madrid V

.- Tan de bo visquis tots els objectius que aconsegueixis.
.-L'important és no deixar de plantejar-se reptes.
.- Marcar objectius és el primer pas per transformar l'invisible en visible.
.-El camí no és marcar-se fites, sinó fer camí.
.- Amb el temps aprens la subtil diferència que hi ha entre prendre una decisió i encadenar-se una decisió.

Carles -

Pensament 3840

Madrid- Gijón Madrid IV

.- Una mica més de voluntat, una mica més de mètode i organització, i allò que semblava un fracàs sense esperança esdevindrà un èxit gloriós.
.- Quan dormis somia, quan descansis somia, quan treballis somia. Perquè els somnis estan per complir-se.
.- El més terrible dels somnis és el somni de tenir l'esperança perduda.
.- Estigues preparat per aprofitar l'ocasió quan se't presenti.
.- Sense entusiasme no hi ha reptes.

Carles -

Pensament 3839

Madrid- Gijón Madrid III

.- La meva recompensa esportiva, com la teva o la seva, es troba en l'esforç i no en el resultat.
.- El valor de les coses no es mesura pel que valen sinó pel que signifiquen.
.- Tu, ell o jo podem afrontar qualsevol repte esportiu si trobem dins nostres els recursos per creure que podem.
.- No em desitgeu sort, si voleu desitgeu que m'ho passi bé, ja que en Toni diu que la sort és dels perdedors.
.- El realment important no és aconseguir el Leònides, sinó fer prou mèrits per estar entre els nominats.

Carles -

Pensament 3838

Madrid- Gijón Madrid II

.- L'èxit en l'esport, com en la vida, no es mesura pel que aconsegueixes, sinó pels obstacles que superes.
.- Si no ho intentes segur que no ho aconseguiràs.
.- Hi ha tres menes d'esportistes: els que ho intenten, els que ho aconsegueixen i els que inspiren.
.- Les oportunitats no són producte de la casualitat, ni l'èxit fruit de l'atzar, més aviat són resultat de l'esforç i de la constància.
.- Saber que pots fer el que pots fer i que no pots fer el que no pots fer, heus aquí el veritable saber.

Carles -

Madrid- Gijón Madrid I

.- No existeixen més que dues regles per intentar assolir un gran objectiu: marcar-te un gran objectiu i ser a la sortida.
.- Les curses serien molt tristes si només prenguessin la sortida els tres que arribaran primers.
.- No deixis que es pongui el sol sense que haguin desaparegut les teves pors.
.- L'esforç, la constància i l'alegria són tres germans que no han de viure separats.
.- Algunes pregaries es fan tan meves que les oblido.
.- Si no tenim seguretat dins de nosaltres de res serveix buscar-la a fora

Carles -

Entrenaments:
Dilluns 12: Descans.
Dimarts: 13: Descans.
Dimecres 14: 25' jakuzzi.
Dijous 15: 35' sauna i jakuzzi.
Divendres 16: 58 Km bicicleta carretera a ritme de Pau i Herba.
Comentaris:
.- Seguint els consells del metge, el preparador, la senyora, l'Alex, en Roger, en Tendo, en Miquel .... he descansat cinc dies, necessitava recuperar-me del cansament acumulat i de la infecció. Avui bones sensacions, però em cal millorar.
.- Roger diumenge a les 8 del matí surto en cotxe cap a Madrid en companyia d'en Jordi i en Josep Lluís, per la tarda pasarem la revisió de la bicicleta; la sortida de la prova dels 1.200 serà el dilluns a les 9 del vespre ( http://launiondeaudaxibericos.org/index.php?option=com_content&view=article&id=101&Itemid=132 ). Calculo estar-hi 85 hores, 10 dormint, 10 menjant i 65 pedalejant.
.- Demà pregaré a Leònides a l'altar de casa, faré 50 Km per rodar les cames i prepararé la maleta. "Alea iacta est"

Roger -

Carles, desconec si al final el teu preparador t’ha donat llum verda per participar en el gran repte que tenies en ment el proper 19 d’agost: la superbrevet 1200kms MGM – Si és així, et desitjo molta sort! (i molt de seny – si et plau, no ataquis al km10)

Carles -

Pensament 3836

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- M’estimo més un dona sense talent ì sensible que no pas una de llesta i malànima. Suposo que com tothom.
.- No tinc una tècnica especial per lligar. Deixo, senzillament, que l’aire de les qui vull seduir entri en mi.
.- Una relacio de parella sense entrebancs no seria una relació de parella; seria, què en sé jo? Literatura o el pollet d’una mallerenga.
.-Estic fart d’haver de demanar premis per subsistir.
.- Escriure aquestes confessions exigeix recordar, més ben dit, inventar records.
.- Elles sóm com la mar, com més tenen més bramen.

Carles -

Pensament 3835

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- A més d'ensenyar-vos a lligar, procuro ensenyar-vos a dubtar del que us ensenyo
.- El lligaire que aprèn i aprèn i no practica el que sap, és com el que llaura i llaura i no sembra.
.- Aquestes confessions no donen respostes però mantenen oberts els interrogants.
.- Cometre un error amb elles i no corregir-lo és un altre error.
.- En mar calmat tots som bons capitans. En un prostíbul tots som bons lligaires.

Carles -

Pensament 3828

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- A més de perdonar els greuges de les teves amants, riu-te d'elles. La rialla és el gran antídot contra les rancúnies del passat.
.- Algunes dones se suavitzen amb l'edat, com el bon vi; però d'altres es fan agres, com el vinagre.
.- La discreció en les mirades sovint val més que l'eloqüència de les paraules.
.- La falsa modèstia d’aquella noia que se sap bella és la més decent de totes les seves mentides.
.- La dona i el gos s'assemblen en que els hi parles, et miren i sembla que t'entenen.

Carles -

Pensament 3833

QUI ÉS QUI?

Qui alguna cosa vol alguna cosa li costa. Refranyer
Qui està baix no ha de témer les caigudes. John Bunyan
Qui fa, pot equivocar-se. Qui res no fa, ja està equivocat. Daniel Kon
Qui llegeix només el que li agrada, mai està ben informat. Aldo Cammarota, polític italià
Qui no comprèn una mirada tampoc comprendrà una llarga explicació. Proverbi àrab
Qui podent dir una cosa en deu paraules n'utilitza vint, és capaç de qualsevol altra bestiesa. Aldo Cammarota
Qui s'excusa, s'acusa. Anònim
Qui té diners té en la seva butxaca als que no en tenen. Tolstoi

Carles -

Pensament 3832

REFRANYS MALLERENGOS I

.- Nadal en divendres, anys de moltes mallerengues.
.- Mallerenga vella, terra novella.
.- Cant de mallerenga a la matinada, pluja a la vesprada.
.- La mallerenga a cantar i l'home a treballar.
.- Mallerenga és qui mallerenga honra.
.- A mallerenga magre moltes puces.
.- Mallerenga coixa mai no cura.
.- La mallerenga, per les seves culpes, té les ales curtes.
.- Quatre mallerengues, quatre rossinyols i un barret de palla per tapar.
.- mallerengues, pocavergonyes...
.- Mallerenga ets i mallerenga seràs, i magre sempre estaràs.

Carles -

Pensament 3831

TRILOGIA

.- La solució al problema rau sovint en l’actitud davant el problema.
.- Hauré de deixar d’escriure versos, no em reconec explicant el per què em sento tan feliç.
.- Allò que és important, només dura un instant; per això hi ha tantes coses importants.

Carles -

Pensament 3830

ELLA

.- L’oreneta i la primavera tornen invariablement quan se’ls espera. Ella, invariablement, mai torna, per més que l’esperi.
.- Ella és la meva darrera paraula, però no puc escriure el seu nom, m’ho va prohibir.
.- Encara que a Ella no la torni a veure, ni pugui dir el seu nom, mai més la perdre, per sempre més viurà en els meus somnis.
.- Mirar al mirall em permet veure’m la cara, pensar en Ella m’ajuda a veure’m l’inconscient més fosc..
.- El que sento per Ella és viu, no s’explica. El que explico d’Ella no ho sento ni ho visc.

Carles -

Pensament 3829

SOBRE PENSAMENTS

.- No hi ha pensaments bons ni dolents. Els pensaments estan ben escrits o mal escrits. Simplement.
.- A voltes m’he hagut de menjar i empassar alguns dels meus pensaments, per sort he descobert que són una dieta equilibrada.
.- Sovint penso que cap d’aquest pensaments esta ben acabat fins que, algú de vosaltres l’ha llegit, i li dona una dimensió i significat que, un servidor, era incapaç de donar-li.
.- Si un pensament no serveix per crear comunicació i bellesa, de què serveix?
.- Quan penso amb tots els pensaments que em queden per escriure, tinc la certesa de ser-me encara útil.

Carles -

Pensament 3828

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- A l’hora de lligar fes servir els sentits enlloc de només la paraula. No ataquis amb una exposició verbal de les coses, sinó amb una observació real.
.- Es pot ser feliç i estar satisfet sense lligar mai. Però si lligues sovint i intensament, vius més, vius altres vides, i les vius amb més profunditat.
.- Una de les formes més senzilles d’aconseguir l’excel•lència lligaire consisteix en veure interiorment els sentiments que estàs despertant en l’altre.
.- Sempre he imaginat que el paradís seria una mena de bordell.
.- El seductor té dues cares: no pot estimar sense estimar-se.
.- L’èxit amb elles, si disposes de recursos, és fàcil d’obtenir. El difícil és ser-ne mereixedor.

Carles -

Pensament 3827

COPULAR

Copular és una cosa natural,
és com respirar o parlar.
De fet copular és deixar parlar al cos.

Carles -

Entrenaments:
Dijous 8 tarda: 45’ gimnàs.
Divendres 9: Descans.
Dissabte 10: 46 Km btt en solitari.
Diumenge 11: 26 Km btt. 10 punts per sortida mallerenga (Tendo, Rocko, Melcior i Andrew) amb altre companys del CCAM.
Comentaris:
.- Fa un parella de mesos que no tiro, em sento cansat, m’he quedat sense reserves. Preocupat ahir vaig anar al metge. Tinc una infecció orinaria, deu dies d’antibiòtics i tot arreglat. Sembla que a la brevet de 600 em vaig deshidratar i això em va provocar la infecció. Comprensiu, el meu preparador, m’ha donat dos dies de descans.
.- Ahir reconfortant truiterada. Em varen impactar les confessions de l’Andrew (el mes de setembre faig dues triatlons en les que en Toni em passarà per la pedra), d’en Rocko (Estic totalment recuperat de la LWS, ahir varem fer un entrenament de qualitat amb en Melcior) i de l’Alex (m’esperava que la LWS fos més dura).
.- Fa dies que necessito anar de ventre, les persistents cagarrines per les meves llastimoses actuacions esportives no em deixen en pau, però cada cop que vull anar al lavabo esta ocupat; sembla que en Toni s’ha apropiat de la tassa i no la deixa anar ni quan va a dormir. Faré una queixa formal a l’UCI: tots tenim dret a gaudir d’una estona del water.

RocKo -

Perdo la Truiterada serà DEMÀ DIUMENGE dia 11 !!! Al Post de Sobre posa dia 10 , evidenment es un error

A les 7h al Kaly , a les 7:20 ens trobarem a la parada del Bus amb Melcior

- a Les 8h ens trobarem a creu de Rupit amb Pica i algún company de Dosrius i anirem a esmorzar a Can Noé

Sortida apta per a Tothom !!! Us esperem a tots

Rocko -

Convocatòria Truiterada Diumenge dia 10 :

- 7h ens trovem al Kaly , a les 7:20 ens trobarem a la parada del Bus amb Melcior

- a Les 8h ens trobarem a creu de Rupit amb Pica i algún company de Dosrius i anirem a esmorzar a Can Noé

Sortida apta per a Tothom !!! Us esperem a tots

Carles -

Pensament 3826

ADÉU

Dir Adéu és incert;
a reveure és fins que
ens tornem a veure
però Adéu,
fins quan és?

Carles -

Pensament 3825

NECESSITO DESITJAR-LA

Penso en Ella i m’adono que
necessito desitjar-la,
encara que no em faci cas,
encara que la ferida sagni,
encara que la busqui i no la trobi,
encara que els dies passin i no la tingui.
Si vull sentir el cor bategar,
si vull tenir un motiu per escriure,
si vull pensar en positiu,
necessito desitjar-la.
Quan penso en Ella desitjar
no és un verb, és un vertigen.

Carles -

Pensament 3824

COSES IV

COSES QUE MOLESTEN

Que et regalimi el nas i no disposis de res per mocar-te
Presenciar una injustícia i no poder fer res per evitar-la.
Si et retreuen un defecte de forma ofensiva.


COSES QUE VAN PER LLARG

Trobar una nova musa per en Kuanpuk Malatoko.
Aconseguir la independència d’Espanya de forma pactada i negociada.
Que coincidim tots els mallerengos en una sortida de btt de Pau i Herba.

COSES QUE COMMUEN

Unes disculpes sinceres i oportunes.
El cant d’una mallerenga que cerca companyia.
Al capvespre, veure la posta de sol des de la musclera.

Carles -

Pensament 3824

SENSE INSPIRACIÓ

He intentat escriure un pensament,
però malgrat l’esforç i la persistència,
a pesar de la recerca en altre llibres o pagines web,
avui m’he quedat en blanc, sense res a dir,
llevat que estic buit, sense cap mena d’inspiració.

Carles -

Pensament 3823

COSES II

COSES ESTRANYES

Un funcionari que no malparla de la seva feina.
Trobar la cinquena pota del gat o el trèvol de quatre fulles.
No voler més del que tens.

COSES QUE PAGA LA PENA FER

Olorar un pet quan estàs sol all llit.
Dir a qui estimes el que sents per ell.
Aventurar-se per fer realitat els somni de tota la vida.

COSES PATÈTIQUES

Contemplar el paisatge calcinat d’un bosc devorat per les flames.
L’expressió d’una dona mentre es depila les celles.
Demanar disculpes a qui te les hauria de demanar a tu.

Carles -

Pensament 3822

COSES II

COSES QUE NO VAN A L’HORA

Les faltes d’ortografia i sintaxis en aquets pensaments.
Un home d’edat madura que festeja jovenetes.
Un país que vol ser lliure però que demana permís per ser-ho.

COSES QUE NO ES PODEN COMPARAR

L’estiu i l’hivern, El mar i la muntanya. La nit i el dia. La pluja i la boira.
Les aptituds sexuals de les diferents amants.
El grau de bondat, virtut o honestedat dels nostres amics.

COSES ELEGANTS

Les flors dels cirerers voleiant pels aires.
El reflex de la posta del sol en el llac.
El nus d’una corbat ben lligat.


Carles -

Pensament 3821

ANUNCI: ES GRATIFICARÀ A QUI LI TROBI UNA NOVA MUSA

Malgrat el que explica i el que escriu, tothom sap que necessita urgentment una musa, una deesa que l’alliberi del pou cec on ha caigut. Els seus darrers pensaments traspuant soledat, fredor, distancia, insensibilitat. Hom té la impressió que no és aquí, que no escriu per ningú, que s’ha exhaurit la seva font d’inspiració. Si no recupera ben aviat la il•lusió, l’entusiasme, l’alegria és molt probable que ja mai més torni a aixecar volada. Pel be de la literatura eròtica universal i de la seva salut mental, es gratificarà generosament a qui li trobi una nova musa.

RocKo -

Diumenge Truiterada , hora a concretar estem tancant tractes per poder fer una sortida de Germanor amb el grup d'en Pica , els Dimonis de Dosrius , Sortida apte per Tothom !!! i el més Important millor esmorzar , ús esperem a tots !!!

Seguirem Informant !!

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 6: 50’ gimnàs.
.- Dimecres 7: 40’ gimnàs.
.- Dijous 8: 70 Km bicicleta de carretera.
Comentaris:
.- Andrew fa moooooooooooooolt temps que no publiques entrenaments, espero que l’UCI no t’acabi sancionant per incompliment dels teus deures espartans.
.- Mark, Roko, Pep, Tendo, Jremy... aquest diumenge podríem fer una sortida de btt de Pau i Herba amb un bon esmorzar; a les 8 a la Font?
Salut.

Carles -

Pensament 3820

BESTIARI

Les bèsties, en faules, contes i refranyers, han estat sovint un mirall al·legoric de les actituds i conductes dels humans, fins al punt que hem acabat assimilant diferents animals amb diverses pautes de conducte. Aquí en teniu alguns exemples:

Brut com una aranya.
Ignorant com un ase.
Prim com un bacallà.
Impulsiu com un cavall.
Arrupit com un cuc.
Belluguet com un esquirol.
Espavilat com un estornell.
Fidel com un gos.
Pudent com una guineu.
Lleig com un gripau.
Àgil com una llebre.
Tossut com un marrà.
Llest com una mostela.
Solitari com una òliba
Mullat com un peix.
Arrupit com un pollet.
Gras com un porc.
Socarrimat com una sardina.
Espavilat com una sargantana.
Pudent com una xinxa.

Carles -

Pensament 3819

BOSSA DE PATATES

Li encanta comprar bosses de patates,
però no pas per menjar les patates,
sinó poder, un cop buida la bossa,
esclafar-la amb les dues mans i
escoltar el soroll que fa en rebentar.

Carles -

Pensament 3818

HISTÒRIA D’AMOR


Q
u
e
m
a
i
s
’
a
c
a
b
a

Carles -

Pensament 3817

ÚLTIMES VOLUNTATS

En el llit mortuori declara la seva voluntat que,
immediatament després de la seva defunció,
fessin servir el seu cadàver en els transplantaments
de ronyons, fetge, cor, pulmons, pàncrees i l'intestí.
però en cap de penis i/o ulls.

I que, una vegada efectuades les extraccions corresponents,
l’incineressin, sense cerimònies religioses.

Carles -

Pensament 3816

ENQUESTA ALS POTENCIALS LECTORS

Us agraden aquests pensaments?
En destacaríeu algun en especial?
Considereu escàs, normal o exagerat el nombre de pensaments que es publiquen?
Sou lector habitual, ocasional o no en feu ni cas?
Teniu algun tema nou a proposar?
Sabeu d’alguna musa que vulgui ser font d’inspiració pel lligaire?

Afegiu-hi suggeriments, propostes o consells.

Sincerament agraït!
Em serà profitós i d’ara endavant
podré millorar els pensaments mercès
als vostres comentaris.
Compto amb vosaltres.

Carles -

Pensament 3815

COSES

COSES QUE OBLIDO AMB FACILITAT

On he deixat les claus o el mòbil.
Els aniversaris o els números de telèfon.
L’olor de les flors o de les amants.

COSES QUE MENYSPREU

Un brut massa brut.
Algú que fingeix ser una bona persona.
La injustícia innecessària.

COSES QUE FAN QUE EL COR BATEGUI MÉS DE PRESSA

Una mallerenga que dona menjar als seus petits.
Contemplar una nit de lluna clara al terrat de casa amb la Keta.
La tendra carícia de qui m’estimo.

Carles -

Pensament 3814

TU I JO

Jo sóc tu, i tu ets jo;
el teu tu pot ser el meu jo;
em sé el tu que jo sóc.

Tu ets jo, i jo soc tu;
el meu jo pot ser el teu tu;
em sé el jo que tu ets.

Jo i tu som tu i jo;
els nostres jos són els nostres tus;
ens saben els tus que els nostre jos són.

RocKo -

EnTrenament dia 6 :

- 30 km Road Suau + Fisio

- Diumenge Truiterada BTT

Carles -

Pensament 3813

OBSERVACIONS

.- Viure requereix molta concentració i disciplina, per això la majoria ens conformem amb existir.
.- S’ha de practicar molt sovint per arribar a ser un veritable imbècil i que es noti.
.- Ets allò que fas, però et convertiràs en allò que penses.
.- Un optimista sap que tot allò que d’altres valoren de forma negativa, pot ser valorada en positiu.

Cales -

Pensament 3812

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Un desig eròtic que no sigui perillós és completament indigne d'anomenar-se desig.
.- L'únic avantatge de jugar amb les dones és que acabes aprenent a no comprometre’t.
.- La experiència de conviure en parella no té cap valor intrínsec. És simplement el nom que donem als nostres errors quotidians.
.- En la relació de parella molt sovint, per no dir gairebé sempre, explicar la teva veritat, per a l’altre, és mentir.

Carles -

Pensament 3811

TRES COPS SI CONDICIONAL

Si la lluna brilla dins el meu cos,
els meus ulls cecs no poden veure-la.

Si el tambor de l’Eternitat sona dins meu,
el meves orelles sordes no l’escolten.

Si la força de Leònides m’acompanya,
la meva dèbil musculatura no en pot fer us.

Carles -

Pensament 3810

EL CAMÍ

La superació és el camí,
la prudència i el seny són també el camí.
En aquestes tres actituds hi ha inclos
bona part dels missatge de Leònides.

Qui pretengui que hi ha una diferència
entre superació- prudència -seny i el camí
s’aparta de Leònides tan lluny
com ho esta el cel i la terra.

El camí i la superació- prudència- seny
són una sola i única cosa.
L’espartà que escolta els seus temors
s’allunya de la gràcia de Leònides.

Carles -

Pensament 3809

L’ART DE LA GUERRA

Un mestre japonès de l’art de la guerra
va dir: “Jo no goso avançar un pam,
m’estimo més recular una passa”.
Això s’anomena, en els tractats militars,
agafar les armes quan no hi armes,
avançar contra l’enemic quan no hi enemic.
Així, doncs, quan les armes estan enfrontades,
qui se’n planyi, vencerà.

Carles -

Pensament 3808

PARAULES

Les paraules sinceres no sempre són boniques,
les paraules boniques no sempre són sinceres.

Les paraules ben veres semblen ser paradoxals,
Les paraules paradoxals semblen ser ben veres.

Les paraules boniques, sinceres, veres i paradoxals només són paraules.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 5: 1h 10’ gimnàs.
Comentaris:
.- Ahir i avui el preparador em tenia programades dues sortides en btt però m’hi he negat, necessito recuperar per la M-G-M del dia 19. En els darrers tres mesos he posat en massa ocasions el meu cos al límit i em convé descansar. Després d’una agra discussió hem pactat que del 20 de desembre al 7 de gener faré relax. Ja estic esperant les vacances de Nadal.
Salut.

Carles -

Pensament 3807

ADVEERTIMENT

Esta científicament demostrat que l'esport
és un medicament euforitzant i antidepressiu
que a traves de les endorfines actua sobre
el metabolisme del sistema nerviós central...

ADVERTIMENT: Els excesos són contraindicats.

Carles -

Pensament 3806

DEU SITUACIONS DRAMÀTIQUES A LA LWS 2013

Suor descontrolada.
Imprudència.
Error tàctic.
Excés de confiança.
Gana descomunal.
Caiguda involuntària.
Rivalitat innecessària.
Sacrificar-se per un objectiu.
Pèrdua de reserves.
Infidelitat als principis mallerengos.

Roger -

Gallina de piel, nens.

Vull agrair de tot cor la participació de tan il•lustre grup de ciclistes a l’edició d’aquest any – Tendo, Carles, Fuga, Sergi, Alex, Cuadratti, Rocko, Melcior, Martí i David (en ordre de classificació... vull dir invers... no, alfabètic... d’això, de talonari... és igual, en l’ordre que vulgueu collons – sou tots igual de collonuts)

Com sempre, i per sobre de tot, em quedo amb la vivència tan intensa del cap de setmana (i això que jo no dormia a l’alberg!). És curiós com aquest esport ajuda a crear llaços d’amistat tan forts. Vivències com aquestes ajuden a conèixer persones, grans persones, que hi ha darrera de tots vosaltres. A banda de gaudir de la bici, dels paratges per on passem, de la infinitat d’anècdotes, animalades, etc... sobretot em quedo amb les abraçades autèntiques que sempre apareixen al final d’una gesta com aquesta. A mi això m’ajuda molt a créixer i a prendre’m altres aspectes més o menys feixucs de la vida quotidiana des d’una altra perspectiva. Un plaer compartir aquests moments amb vosaltres, i gràcies per ser-hi!

PD1. Dono fe que en Carles va coronar el coll de Pal i d’allà el coll de la Creueta dalt de la bici. Crec que mai l’he vist tan tocat com dalt del coll de Pal, però em va tornar a sorprendre pujant la Creueta.

PD2. Jo, com a juan-palomo organitzador, vaig demanar al grup de passar endavant mentre jo em quedava enrere per acabar amb en Carles. Una decisió logística de cara el sopar per part meva, que no ha de tacar el gran esperit d’equip i solidaritat que vam mostrar tots durant tot el dia.

Carles -

Pensament 3805

COLL DE PAL

Passen els dies,
passen els mesos,
passen els anys,
passen les Leònides World Series,
però el Coll de Pal resta majestuós,
impressionant, com sempre ha estat.

Carles -

EL MISSATGE D’EN LEÒNIDES

Una LWS mereix una aparició d’en Leònides, però el més important es comprendre i fer nostre el missatge que porta implícita aquesta revelació. El dissabte 3 d’agost, del Moli de Serradell fins a Sant Jaume de Frontanyà, durant més de vint quilometres, un gos pastor va acompanyar els expedicionaris que fèiem la ruta de l’ermità Non-Stop a un ritme de travessa que no podien seguir ni els més forts del grup. Mentre ens va acompanyar varem estar pendents que no es perdés, que begués aigua, que pogués tornar a la seva llar. Estàvem preocupats per aquest animal, que va fer una demostració de força i potencia descomunal, i es varen fer les gestions per contactar amb el propietari perquè el pogués anar a recollir. Aviat ens varem adonar que aquella era la desitjada aparició d’en Leònides per dir-nos que era al nostre costat, però no varem saber desxifrar en aquell moment el missatge que ens volia donar.

Reflexionant-hi he recordat que a la Grècia clàssica el gos era el símbol de la fidelitat, el respecta, el compromís i l’obediència; les virtuts més importants per una comunitat militar com l’espartana. Pot ser el que Ell ens volia recordar amb aquesta aparició canina és que els mallerengos hem de romandrà fidels, respectuosos, compromesos i obedients amb la nostre filosofia que resumeix l’expressió PAU I HERBA. Probablement ens va posar novament a prova, per comprovar si sabíem compaginar l’esport amb la solidaritat, per saber si podíem oferir caliu i comprensió, per demostrar que no tot es superar-se sinó que també cal saber compartir. Si aquesta interpretació fos encertada crec que hem de fer una reflexió serena i tranquil•la per enverinar si encara som fidels, respectuosos amb l’ètica del MCT.

Salut i Gloria a Esparta!

Anónimo -

Misteris de la Non Stop :

L' Aparició Estel.lar del Taxista Ripollenc :

Els participants de la travessa parlen de la Misteriosa aparició d'un Taxi pujant a Tota llet per el Coll de Pal

Al cap d'una estona aquest mateix Taxi , estava aturat al voral de la carretera

Diferentes Hipotèsis parlen de que podría ser el famòs Taxista Ripollenc .

ara mateix L' incognita és si el Taxista Ripollenc va passar per Casualitat per allà o va anar a fer un servei a algún client

Diferents testimonis informent que un Taxi tambè va ser Vist circulant a Gran Velocitat fins el cim del Coll de la Creueta amb una Bici de Muntanya penjada en un Portabicis

Rocko -

Brutal Ressó Mediatic de la Gesta d'en Killian Gosset

Ens informen que varies marques fabricants de Pinso l'hi estan oferint grans quantitats de diners per ser l'imatge dels seus productes

Killian Jornet en Persona , voldria compartir una Travessa amb el seu Alter ego caní , es parla del Mític Montblanc

Les Principals productores de HollywOOd voldrien portar la seva història a les Grans Pantalles

Algunes revistes del cor parlen d'una posible relació entre Kilian Gosset i la famosa Trainner Keta , es comenta que van ser vistos Dissabte a la Nit a Castellar de N'Hug contemplant els estels i compartint un Bol d'eukanuba

RocKo -

El Gyn tonic Màgic :

Vaig arrivar a Castellar força sencer , un cop entaulats a la Fonda , després d'haver-me cruspit dos plats fins dalt de la Mitíca sopa Màgica , s'em va començar a tancar l'estomàc , de cop tenia molta calor i un cert malestar general , no vaig ser capaç n'hi de menjar-me el segon Plat així que vaig decidir anar cap a L' Alberg

Un cop dutxat , em vaig estirar i en poc més de 5 minuts em vaig quedar ben clapat

Al cap d'una estona van arribar els companys i obviament em van despertar , em continuava fent mal l'estomàc i vaig decidir que pasaria d'anar a fer copes

Però després de l'incistència d'alguns companys vaig accedir a anar al bar del Poble

Un cop al Bar , no tenia ganes de pendre'm res , però al cap d'una estona L'àmic CuadraTTi em va dir que em prenguès el GynToniK que ell s'havia demanat ja que a ell No li agradava gaire

No se si va ser el Gyntonik o pura casualitat però aquell insistent mal d'estomàc va desaparèixer

Llavors si a mi durant el Ball em va desaparèixer el mal d'estomàc i al Fuga les rampes ... Podriem parlar del GyntoniK de Castellar com un Elixir Màgic ??

RocKo -

CuadraTTi el Showman :

Després d'aquest cap de setmana em pregunto que cullons fa aquest tiu repartint Bacallà

Durant la ABR ja havia mostrat maneres interpretant el paper D'actor Principal de la Pelicula Deuce Bigalow Europen Gigolo , però Divendres va fer un petit Sketch de la Pelicula Casper , Llençol per sobre i atemoritzant al Personal

Tot seguit ens va regalar algún Fragment de la Pelicula Road Tryp (Viaje de Pirados) al barrejar de matinada un gel amb ABSOLUT i acabar dormint amb el CuloTTe Possat

Dissabte al Matí , va interpretar el paper que va fer guanyar un oscar a Tom Hanks.... Forest Gump , al fer creure al Secretari que anava Podrit i en realitat anava com una moto

- Ja a la Nit , va versionar la pelicula FAMA , cel.lebre Musical dels 80 mostrant els seus conèixaments del Breakdance i la Lambada

Melcior -

EXPLOSSIONS

Rosendo. Conscient que tard o d'hora punxaria, va allargar a tope, de manera que saltant-se els darrers corriols fins al dinar va arribar just just. Com aquell que juga a partxis i necesita treure un dos per entrar a seguro, ell el va treure.

MollenatoR: la mes dura i llarga. Despres de dinar, es va acabar el "sueño de una noche de verano". El seu cap cot, un ritme d'imatge congelada i la perdua de color pressagiaven un capitol a part. Unguentat amb crema solar i estar blanc, la imatge era impactant. Una 1a ascensio cabrona amb sol el va deixar grogui, el coll de pal el va noquejar. Ell mateix, amb veu tallada em va dir: m'ha vingut a buscar i se m'ha endut. Estic fatal. Ell diu un absolut en coronar el va fer reavifar, nosaltres vam veure un taxi a la cuneta.

JiJoLeTTi: va fer teatre per enganyar a Mollen... pero per coronar coll de Pal va haver de passar per la consulta del sr.del Mazo. Un client ofuscat per no haver-li servit un fuet van desencadenar el globus. Silenci, no bromes i silenci ho diuen tot. Va saber torejar be.

Rocko: nomes li va passar de rasquitllada, en forma de malestar estomacal basicament.

Fuga: entre esbufegs i calentons anava sumant. Coll de Pal... va presentar-li al sr.del Mazo en forma de lampista. Si, unes rampes als bessons el van convidar a cridar amb to agressiu diverses perles i totalment posseit a pedalar encara mes rapid ( aconsellat pel sempre perillos JiJoLeTTi: "sogre tanquil, maxima cadencia i gasss"). Supera la crisi, algu va pagar el pato.

Marcos: el fidel company, el ninot trencat. Sobrat tota la travessa, i bon amic dels seus amics... quan veu que Fuga perd el nord i decidix imolar-se per abolir les rampes... ressisteix l'endanada, no vol deixar-lo sol. Pinyo avui pinyo avall, estava entrant a la tomba que Fuga li havia preparat. Les mirades de reull ho deien yot. A falta de 2km de coronar coll de Pal.. marcos agafa color iniesta, els ulls se li tanquen, no piula. Esta francament tocat. Es un maqui. Un maqui que ha explossionat de manera grotesca. Ser bon samarita li va costar la vida. Arribar a la creueta va ser un via crucis on va veure la padrina que mollen diu haver vist a coll de Pal. Una mica d'escudella, ibuprofeno i hores de descans l'han tornat a ser persona.
Fuga, agrait per gran gest va sortir a fer unes copes i a ballar bacalao, marxes militars i lo que convingues. Aquell home dit Fuga, estava desbocat. Rampes? Qui? On?...

Sullastres: va regatejar al sr. Del Mazo... si ve.. l'actuacio nocturna de JiJoLeTTi i cia previa a la travessa ( 2h de son ) li va passar factura. Puc donar fe que va coronar coll de la creueta amb els ulls tancats, un autentic funambulista.

I, a pesar de tots aquests focs d'artifici... vam acabar tots, la qual cosa diu molt de tots. No va ser gratis, van gaver-hi moments durs i cruels.

RocKo -

Killian Gosset :

- Quant ens dirigiem al Refugi de Merolla i PruneTTi li va cardar quatre Pals al ciclista amb el Mallot de Movistar , evident-ment va coronar en Primera posició (Com sempre jeje)

- Al arribar Nosaltres el vam trovar sentat amb un gos al costat

- Doncs aquest Gos , passarà a L'història de les Lws Non Stop ,per que sempre el recordarem per la gran gesta que va fer

- Ja que ens va acompanyar corrents durant al menys 15km amb les seves pujades i baixades fins Sant Jaume de Frontanyà , demostrant un estat de forma espectacular , ràpidament s'el va batejar com Killian Gosset , això ho diu Tot

RocKo -

Frases de la LWS'13 :

Quant el secretari pujava el port del Coll de Pal amb el Home del Mazo sobre la xepa em va dir el següent .

- Rocko ara et dire una cosa que no t'agradara ..... jo em vaig acollonir

- Ara Atacaré pujare el Port de Pal i en Solitari (Només li quedaven 19km d'ascenció )

- Ràpidament vaig intentar que poses seny dient-li que guardés forces per afrontar tota la pujada , però interiorment tenia la sensació que no l'havia convençut

- Per sort una rampra de més del 9% va ser el meu millor aliat , provocant en el secretari l'enessima explosió del dia i abortar els seus plans d'atac

Al cap d'uns Km Novament el secretari , va deixar anar una de les seves explosives declaracions , aquest cas amb la presencia d'en PruneTTi , en Roger i el Presi .... Els últims 4km del Port de Pal son Planers ... els allà presents vam quedar estupefactes ... Planers ?? Ni de conya li va replicar en Roger ... evident-ment els últims 2km del Port eren durissims i és van fer eterns

RocKo -

En una travessa tant llarga tothom pot petar o tenir alguna crisi , jo no vaig ser l'excepció

Després de la Poble de L'illet vam començar l'ascensió al Coll de Jou , l'any passat va ser la segona pujada que vam fer a la Lws

Ja al Inici de la pujada vaig començar a sentir sensacions pèsimes , molt semblant a la Crisi del Ninu de Cortals d'ingla del any anterior

Molt mal d'estòmac i Molta Calor , la Pujada s'em va fer molt dura i vaig anar arrosegant-me com una cuca , sort que hi havia una font on hi rajava aigüa súper fresca , em vaig tirar aigüa per sobre i poc a poc em vaig anar refent , va ser crec jo l'únic moment de debilitat durant la Non Stop

Per els més Morbosos No hi va haver-hi Ninu al Coll de Jou !!!

Melcior -

Moments de la Nonstop

Ens trobem a casa d'en Fuga, previ cafe amb Xavi's, molt juganers i riallers... Fuga acoquinat, fent-se preguntes existencials.

Briefing, se'ns presenta l'edicio nonstop mes dura de la historia: pedalar era el peatge d'acces a la nit.

Entrega del dorsal 1: Rosendo class, "como torear sin ser torero", marron al canto jeje

Sopar: vi, vi i moolt bon rotllo.

Alberg: "noche de pirados". Sullastres, amb bon criteri es posa al llit. ILUS. JiJoLeTTi cobrint-se amb un llençol va evitar una pronta conciliacio amb la son. Rocko, tambe desbocat, el secundava. Sort que estavem sols.

4:15 del mati: mala cara, mal cos. Pregunta generalitzada: "estem tontos?"pedalar ara??

En ruta: calor a les fosques=merda, de dia morim

Mitjanada pujant enllaç d'asfalt: riallota de la grupeta

Victima Movistar: uns globeros de road, duien com a lider un enfundat de movistar, a PruneTTi li va faltar temps per saltar a roda i fer-li sentir l'ale al clatell.

Gos Kilian: un gos escanyolit de cara avispada ens va seguir fins lhora desmorzar. Tots patint. El gos tenia l'esperit competitiu de pruneTTi i la inconsciencia de Mollen, no tenia sotre ni limit

Esmorzar: bueno bonito barato

Globus fictici JiJoLeTTi: urdim un malevol pla amb JiJo, fem creure a mollen que JiJo ha de plegar, fos no, lo seguent. Se li dibuixa un somriure a la comissura del llavis i fot un pal. Va fer bons els pronostics.

Dinar: equilibrat. Nous dubtes? Cal? Que volem demostrar??

Tarda-berenar-nit: eXXXplossions per a tots els gustos

RocKo -

Últimament desanamorat de la BTT , només un entrenament en les darreres 3 setmanes , havia perdut gairebè tota la Motivació , només entrenava amb la Bici de carretera , però mai vaig dubtar que el dia 3 D' Agost estaria a la Línea de Sortida de la LWS'13 a Castellar

En Melcior diu que sóc una rata de Biblioteca (en el Bon sentit de la paraula ... això espero jajaja ) ja que sóc un Freaky del Ciclisme i sempre estic ben Informat

Quant tinc que afrontar algún repte sempre intento recopilar la major informació possible de la prova .... no com el Secretari que s'apunta a les proves sense mirar desnivells , quilometratges ni històries ... evidenment ell és dels únics que s'ho poden permetre ja que apart de ser conegut per les seves mitjanades tè un palmares esportiu que fa por i ha participat en les proves més exigents del planeta .... i les que li queden !!!

Bueno que m'enrollo !!! la setmana abans de la Non Stop , vaig buscar la crònica de la Lws2009 , evidenment vaig llegir-me la crònica i tots els comentaris , Divendres abans del Briffing en Tendo va deixar anar un Titular que s'em va quedar grabat , demà serà dur , jo ja se el que ens trovarem

Això em va fer sortir Dissabte amb seny i pecant en excès de conservador (Cosa gens habitual en mi , em diuen el Taliban perquè de tant en tant s'em envà L'olla )

Si una cosa he après fent la Transpyr o la Lws'12 es que l'important no és com és comença , si nó com s'acaba , crec que vaig arribar a Castellar força bè .

RocKo -

Evidenment en voldria sumar en tots els agraiments expresats per els companys.

Cap de setmana perfecte i molt especial per a mí , no podia cel.lebrar el meu aniversari de millor manera !!

Com sempre la germanor dels C.C Arenys de Munt i la MCT brutal , sóm una gran Familia i cada dia em fa ser mooolt feliç haber començat a anar en Bici , per que gràcies a ella he pogut conèixer gent formidable i pedalar per Llocs Idílics , i com no fer Animalades com la d'ahir !! Tius em fer la Ruta de L'ermità Non Stop !!! Sóm uns Priviliejats

Gràcies a Tots sou la Hòstia

Melcior -

Fitxa Tècnica dels riders LWS Nonstop 2013

Carles Mitjà: curtit en mil batalles, cabut i sense massa sentit comú a l'hora de fer esport i plantejar reptes. Un mite, mediàtic com pocs

Xavier Rocosa: fort, dur de pelar, darrerament ha abandonat un xic la btt, però ha arribat molt fort. Vol més.

Xavier Cuadrado: conegut pels seus alts i baixos i capacitat de putejar al pla, torna a estar en línia ascendent. Un showman inclús pedalant, capaç d'eclipsar al gran mestre

Martí Anglàs: honorable president, amb més tiros donats que pèls al cap, està més fort que el salfuman i darrerament li agrada repartir estopa, ho ha fet fumant

Roger Vilanova: està recuperant la seva millor versió, acaricia una punta de forma i tot just arrenca vacances, mama por. Ahir no va passar de 100ppm.

David Pruna: més conegut que la "moños", està a totes les mogudes, aquí tampoc ha faltat. Ha sigut un simple entreno més per a ell, no va ni suar

Àlex Sullastres: el tapat, venia sense fer soroll, i pim pam. De menys a més. Constant, recull el fruit d'entrenaments i probes de menys de 150km o de dos dies ja no li interessen

Carles Fugaroles: el fogós Fuga, aquell que sempre ensenya roda, apreta i vol estar a la pomada està experimentant el pas a la llarga distància, tot i "plorar" amb algunes rampes de poca importància ha passat l'exàmen amb nota

Sergi Marcos: l'home tranquil, aquell que disfruta de la bici i dels plaers de la vida com la nit i els gyn tonics, ha arribat súper fort, sense dubte aquest any res se li ressiteix, només un petit baixón va treure-li la "matrícula d'honor"

Tendo: pit i collons. Tot i portar mooolt poques hores enguany d'entrenament, no va deixar passar la oportunitat i amb pit i collons va demostrar que el que tuvo, retuvo, i lo millor, en breu, més i millor

Melcior Ubeda: en hores baixes i trobant en els company el gas necessari per acabar una sortida exigent exigent. cal posar-se les piles!

Carles -

COLL DE PAL

En aquesta nova edició de la LWS l'ascensió al Coll de Pal ha esat un suplici, m'ha costat deu i ajuda escalar aquest port de poc més de 19 Km amb un desnivell de més de 1300 metres. Ja fa quatre anys, en companyia d'en Santi, en Tendo i en Roger, en aquesta mateixa pujada vaig veure la padrina, com m'ha succeït novament enguany. A les hores vaig escriure el pensament 1110 per descriure el meu patiment i diu així:

AVUI L’HEM FET GROSSA

Sol
absolutament sol
sota la tempesta,
per vèncer el darrer obstacle,
davant la innocència primigènia
feta nostàlgia.
Enfront el coll de Pal
imponent obstacle natural
per assolir l’objectiu impossible
de ser un ermità que la fa sense parar.
Poc a poc les forces m’abandonen
amb cada cop de pedal m’afebleixo
un intens cansament s’apodera del meu cos.
Exhaust per una gesta èpica
a fregar el defalliment
m’adono que no estic sol,
som un equip
el caliu dels companys
m’ajuda a recuperar l’alè
fins coronar el cim:
Avui l’hem fet grossa

Melcior -

Vull sumar-me a l'agraïment per a "AMOR", el caliu que et dónen fa que et sentis com a casa, i fan que pedalar tot un dia sencer sense gairebé dormir, sigui lo de menys. Cuidant fins al mínim detall, simplement espectacular.

En lo esportiu, el nivell és difícilment superable, hem pedalat amb la "cream de la cream", a veure si se'ns contagia algo d'aquests "pro's"!!!!

Carles, havia apostat molt fort per tu, et feia fort i fresc, però malaurament el Sr.del Mazo va fer acte de presència eludint inclús el teu cop de talonari.

La vostre companyia és un regal, és una llàstima no poder tenir més moments així i haver d'esperar un any per poder tornar a disfrutar d'aquesta travessa tan especial.

Als que no heu pogut venir, animar-vos a fer-ho, tenim amb en Tendo un clar exemple de pit i collons: sense por, fava i pedalada, i disfrutant com un nen.

En lo esportiu... aquest any no anava a fer-la, no em trobo fort com altres anys, però dimarts a Montmeló rodant amb vosaltres vaig recuperar l'esperit mallarengo, i és que en vosaltres radica la motivació necessària per afrontar qualsevol repte que es proposi.

Només puc donar-vos les gràcies, gràcies a tots, sou genials!!!

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 3 d'agost: 166 Km. +5500 btt a la LWS Non-Stop 2013 (ruta de l'ermità)en companyia d'en Roger, Roko, Tendo, Melcior, Marti, Sergi, Alex, Fuga, Quadratti i David.
Comentaris:
.- Primer de tot agrair a en Roger, la Mireia, l'Abril i l'Onna per com han cuidat fins a l'ultim detall aquesta nova trobada a Castellar de N'Hug. Espero que s'obrin les inscripcions de la LWS Non-Stop 2014 per apuntar-m'hi.
.- En segon lloc dir que he trobat a faltar la companyia d'en Marc, la Laia, en Toni, l'Anna i en Santi. Espero que l'any vinent puguem compartir plegats aquesta fita esportiva mallerenga.
.- Finalment un sincer reconeixement per a tots els companys de ruta; pel bon rotllo abans, durant i despresde la travessa. Ha estat dur, per a mi molt dur, però junts ho hem aconseguit.