Blogia
La llibreta virtual.

"TENDOTERAPIA"

"TENDOTERAPIA"

De bon matí, a les 8 a la Font hi fatava gent, un bon grapat de companys del club ( Celma, Clopés, Martori, Santi, Tendo, Fuga, Sergi i un servidor ) ens hem disposat a pedalar una estona en un dia on la temperatura ha sigut perfecte i el terreny estava en un estat immillorable. Aquestes sortides són de les bones, on vas relaxat, xerrant, disfrutant de la btt en una ruta 100% corriol-trialera " made in Tendo ", d'aquí el títol de l'article.

Alguns carreteros com en Sergi ( Marc, hem coincidit tots que la ruta d'avui no era de les teves jeje.. ) s'han trobat un xic desubicats però han acabat responent bé a les exigències tècniques, tant de pujada com de baixada, i inclús "cupido" ha aparegut formant una nova parella de luxe per a les 3h de ressistència: Carles "Fuga" i Sergi, faràn un paperàs segur!!!

Amb un mallarengo més hagués pogut obtindre alguns puntets extres,van moolt cars,i ahir al 9d9 ja em van dir que havien rebut alguna trucada de part del senyor Moyen reservant algunes possibles dates, per a una Gala que es preveu històrica.

Així doncs 27,5km i +1293dpa de corriolets i trialeres, esperem repetir ben aviat!!

39 comentarios

Melcior -

entrenament secret 1: partidet de futbol
entrenament secret 2: 45km btt, +1300dpa, 2a Marxa Btt Sarrià de Ter

Sense ganes de competir, amb les cames entumides pel futbol de dissabte, vaig anar a probar què tal em trobava en cursa després de temps de no fer-ho en aquest format "més explossiu" i de poca distància. D'altra banda sabia que tots o pràcticament tots competíeu i no volia ser com de costum el darrer de la classe.

Dubtava d'anar a fer copa catalana a Bcn, però vaig pensar: massa nivell, el correctiu seria massa gran.

Ilús de mi em presento a Sarrià, i començo a veure cares conegudes, dels bons, dels que sempre estan a dalt a Caixa Girona i Copa catalana, penso: merda, tocarà patir més del previst tot per res.

Sense gps ni pulsometre començava una cursa cega, sense planificació ni res, després de temps sense fer-ho. Malament. La cursa en si s'explica ràpid, sortida en pujada, tothom a plat obrin gass a més no poder. Aguanto les primeres posicions, cedint terreny mica en mica i mantenint contacte visual, ens perdem ( senyalització moolt justeta.. ), esperem fins que passin els que anàven davant i seguim, van ser 5 ó 10' de relax xerrant al mig del bosc. Seguim, el circuit és un puja i baixa constant, no permet baixar de pols, trencacames, tot corriols i alguna de trialera de pujada i baixada exigent, el circuit es va fent exigent i cada vegada costa més no prendre's un descans. Al penúltim habituallament em diuen que vaig top 10, a pocs minuts dels de davant. M'havia pres un gel, però ho vaig fer massa d'hora... i això juntament amb un ritme i un circuit exigent taxin taxin: últim habituallament, falten 8km crec que em van dir i pillo un globo dels bons, dels que s'enlairen ben ràpid. Les cames i el cap diuen que prou, abaixo el ritme, faig masses peus en trialeretes de pujada i perdo una minutada, ja ben al final m'adelanten per lo menys 6ó7. Total 2h32' a falta de classificacions i suposo que entrant 20è o així. Content per la primera part de la cursa dins de tot però tocant de peus a terra, vaig patir molt i molt, estic lluny d'un bon estat de forma i haig d'aprendre a competir, això d'anar com un boig sense "rumb" no porta enlloc.

Ara a recuperar!!!

Melcior -

FELICITATS a TOTS!!!!!!!!! ENHORABONA!!!!!

Carles, malgrat no dotar de sentit comú, llògica ni planificació els teus entrenaments i curses has tornat a demostrar perquè en Leònides t'ha escollit a tu, ser un finisher novament després de les mitjanades i amb el premi LWS'11 a la butxaca era francament difícil. És normal que estiguis destrossat i triguis temps a recuperar un bon tò físic.

Pep, deixant el llistó ben alt i donant la cara en events d'exigència màxima, si senyor.

Toni, fas por. Et noto motivat, començes fort, sense dubtes, amb gass, ara que tindràs al mestre un bon temps grogui podràs començar a sumar tacades de punts.

Roger, com era de preveure has plasmat el teu gran moment de forma amb un top 15 a la pedalada de Puigcerdà, on el nivell és alt i de no ser pels problemes amb la cadena estic segur que hauries fet top 10 sense problema. Acollonant.

Tendo, he vist les fotos al "face" de la marxa d'ahir al poble, t'atreveixes amb tot, estàs en plena pregressió ascendent.

En definitiva, un cap de setmana on l'èlit de la MCT ha competit en diverses disciplines i posant de manifest algunes de les moltes qualitats que cal atresorar per poder entrar en aquest selecte grup d'esportistes.

TONI -

Carles, felicitats per la teva enèsima mitjanada acabada.
Era difícil acabar després d'haver fet la Matagalls-Montserrat.
Enguany, com diu en Melcior, no hi ha color pel Leònides.

Pep, felicitats per haver tornat a acabar una gran cursa.

Pau i herba

Carles -

Entrenaments:
.- Diumenge 2 d’octubre: 3,8 Km nedant, 180 Km bicicleta de carretera, 42 Km corrents amb un temps de 12h 17’ (1h 21’ natació, 5h 50 bicicleta, 4h 57’ marató)
Comentaris:
.- Ahir em va tocar patir moltíssim, la mitjanada de Montserrat em va passar factura, he perdut quatre quilos i no he aconseguit millor la meva marca personal, però em sento orgullós i content de la feina feta: Ja soc un finisher de la Challenge 2011. Amb més calma explicaré vivències, sensacions i pensaments, però ara estic cansat, fos, però molt content per la feina feta. Gracies a tots pel vostre suport, sense el vostre caliu no se si hagués tingut la força de voluntat necessària per aguantar. Em sento feliç i satisfet per la feina feta.
Salut i força.

santi -

Vinga, vinga.......... i tots dos heu somrigut!!!! us he vist els dos!!!! estaveu motivats!!!! Pep gràcies per portar el mallot de l'Arenys de Munt en una gran cita com aquesta, m'he fet molta il·lusió! Carles, en Charly Moyen suposo que ja t'ha donat el gran Leonides.... espero la crònica.

Tema pantans, el dia 23 coincideix amb la pedalejada infantil i esmorzar amb foto del club incluida, m'agraderia venir però aquest dia no puc, si es canvia de dia m'aviseu i m'apunto.
Espero que el sopar sigui desprès de les 3hores pq aquest any he fet un circuit pensant amb en Carles ( pq no serveixi el llibre de les excuses) Us hi espero a tots.

TONI -

Entrenament secret d'avui:
- 1/2 marató de Sant Cugat.

Ahir al vespre tot just acabat de posar al llit, va sonar el xivato dels missatges al telèfon. Era un missatge del meu entrenador: "Demà comencem l'entrenament. A les 10 del matí a Sant Cugat per córrer la mitja marató."
Com que no hi ha dret a rèplica, aquest matí cap a St. Cugat a córrer.

Ja he vist al nostres mallarengos aquest matí. Molta força i ànims. No sé si em d'esperar resultats, perquè tot ja està dat i beneït.
Quan es farà el sopar?
En Ferran Soler diu que els que anirem a la sortida dels pantans cal que confirmem l'assistència. Ho sigui que si algú hi va que ho digui al bloc fins el 16 d'octubre.

Sabeu si avui en Charly Moyen li donarà el Leònides a en Carles?

Pau i herba

Carles -

Comentaris:
.- Avui m'he trobat en Ferran Soler i m'ha comentat que la sortida dels pantans és prevista pel diumenge 23 d'octubre. Mallerengos reserveu aquesta data en el vostre atapeït calendari esportiu.
.- Pel mati he anat el brifing de la Challenge i ja he guardat la bicicleta i el material per les transicions. Els meteoròlegs diuen que demà serà un dia de sol amb un ventet lleuger però empipador. La fira esportiva estava molt animada.Gaudir d'aquest ambient és tot un privilegi.
.- Sembla que la Mari, la parella que en Toni m'havia trobat per fer la Volta a la Cerdanya, també hi corre; això ha revolucionat moltíssim la meva motivació. Les molèsties de panxa i malestar ja han passat.
.- El primer objectiu és acabar i passar-m'ho be, la il.lusió és fer-ho en menys de dotze hores, l'èxit seria fer la meva millor marca personal rebaixant les 11h 41' de fa dos anys.
.- Pep gaudeix de l'aventura i ens trobem a l'arribada.
Salut i força.

JOSE -

A LOS TRIALETAS (IRONMANS)Q LA FUERZA OS ACOMPAÑE...CARLES,PEP,TONI
VAMOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
SALUT Y FORÇA BASE

Xavier -

Entrenament dia 1 : Sortida Bici de carretera amb els companys del club : 145 Kms + 2020 Dpa.

Demà faré la Marxa D'Arenys de Munt.

Que vagi molt bè als que participeu a la Challenge.

Salut !!

TONI -

Desitjar molta sort als mallarengos que aquest cap de setmana tornaran a ser Challengers. Carles, espero que les dècimes no siguin res més que una febre conillera passatgera fàcilment solucionable.

Disculpeu que no hagi escrit res aquests dies però he estat enfeinat, a part que com estic de descans tampoc faig res.

Aquest vespre he rebut un correu del meu entrenador: "gaudeix de les darreres hores de descans. La temporada '12 aviat començarà. Al sostre de l'habitació vull que t'hi pengis un cartell ben gran que hi posi RECONQUESTA".

A principis de setmana vaig passar revisió amb l'endocrí. M'he engreixat 4 quilos.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2478:

OPTIMISME

.- Potser el meu optimisme és injustificat, però m’ajuda a viure de bon humor. Mentre el cor bategi procuraré que no se m’acabi el bon rotllo.
.- Viure és fantàstic, somiar és meravellós, però el millor de tot és despertar.
.- Soc del parer que el cos, si el tracto be, em durarà tota la vida.
.- No tinguis pressa. Viu pausadament. El teu destí ets tu mateix.
.- Tinc dos menes de somnis: els que s’acompleixen i els que tan sols ronco.

Carles -

Pensament 2477:

CINQUANTA-CINC ANYS

.- En complir cinquanta-cinc anys m’he imposat unes regles de vida espartanes: no cardar mentre dormo, follar quan estigui despert tant com pugui i no fotre més d’una clusca a la vegada.
.- La meva fantasia eròtica serà eternament jove: el que no passa mai no envelleix gens.
.- Quan era jove aprenia ara, en la maduresa, procuro entendre. L’important en aquesta fase de la vida no és pas el que fas, sinó com vius allò que fas.
.- Anar madurant no és tan dolent si es valoren les altres alternatives.
.- A meitat de la cinquantena el millor de la meva vida és el passat, el present i el futur.

Melcior -

Carles, tranquil, quan pitjor et trobis, quan més febre tinguis millor, així la faràs més grossa i en Leònides et vindrà a rebre, gasssss!!!!!!

No penseu que sóc boig, és una mitjanada, com a mínim aprens a pensar així, actuar, per alguns que encara tenim seny no.

Confesso que l'altre dia jo també vaig estar mirant aquests videos.

entrenament secret 28: 1h gym, 23km btt +800dpa, tot corriol i trialera
entrenament secret 29: 46,4km N-II-Mata, +469dpa / 1h30' tenis

Aquest cap de setmana, tot i ser en Carles el premi LWS d'enguany, igual miro de fer alguna botifarrada,inclús en Roger crec que córre. Si ho faig serà per no ser l'últim de la "classe", perquè amb algún quilet de més i entrenant bé em sento cansat, per tant condicions no òptimes per competir...

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 29: 70 Km bicicleta de carretera, 40' gimnàs.
Comentaris:
.- No estic gens fi, crec que tinc unes dècimes de febre, espero que amb dos dies de descans tot s'arregli, avui a la tornada se m'ha fet molt llarg arribar a casa. Al gimnàs tot em cansava excessivament.
.- Acabo de visionar els vídeos d'en Roger sobre la nit de la Gran Gala de passades edicions, són una gran font d'inspiració per motivar-se.
Salut i força.

Carles -

Pensament 2476

LLENGUAS INDO-ERUPEA II

PORTUGUÉS : - Tingáu la festa en pau.
FRANCÉS: Qu'es que sé que sab tothom?
RUS : Aqueixa escarxofa fa tuf d'aygua naf.
POLACK : Qui li piqui que s'ho rasqui.
ALEMANY : Saben sí'l gotim vert fa las ocas grassas?
INGLÉS : L'anech ha mort sens' haver-hi hagut espeternech.
I prou. MARRAMAU.

Carles -

Pensament 2475

LLENGUAS INDO-EUROPEA I
GRECH: Lo gos s'esgarrifa de tocá l'ós calent.
LLATÍ: Si no m'aturo perdo l'oremus.
ITALIÁ : Passi, passi, xitxarel•lo, fassi muxoni y camini.
CASTELLÁ : La patata catalana es consentida.
GALLEGO : Ay! guenyo del meu carinyo que'ls morros t'espinyo.

Carles -

Pensament 2474

LLENGUAS PER REFELEXIÓ

AZTECA : A pí xich escala no cal, si cal duli.
EUSKAR: M'has arrencat la cua de la grua.
HEBREU : Qué hi fas? Agafarne un es lo que't toca.
ARABE : Ala, baliga balaga, ves á cabdellá fil fí.
SIRIACH : Un germanastre d'en Bonastre diu qu'ha atrapat un pollastre.

Carles -

Pensament 2473

LLENGUAS AGLUTINANTS

MANDINGA : Las bagassas malaltissas s'esllavissan sachsejant.
ZULÚ: Ab xerigot els noys s'esquitxan.
EGIPCI : No ramení tafané si no'l faré anar d'oros.
TURCOMÁ : Dins del cove hi ha caragolets molt cars.
SANSCRIT: Sa madrastra y sa mare m'han escrit que l'asa brama.

Carles -

Pensament 2472

MÀXIMES JURÍDIQUES

.- Abusus no est usus sed corruptela. L’abús no és us, sinó corruptela.
Causa causae est etiam causa causati. La causa de la causa és també causa d’allò causat.
.- Da mihi factum, dabo tibi ius. Dóna’m el fet i et donaré el dret.
.- In causa ius positum. La solució justa depèn del cas.

.- Quot homines tot sententiae. Tants homes, tantes opinions.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 28: 2000 piscina, 25’ arma secreta.
Comentaris:
.- L’Anna, la meva monitora a la piscina, va quedar segona classificada a la cicloturista de Pineda, però li fa vergonya explicar-ho, la seva humilitat l’honora.
.- Ahir a la piscina bones sensacions, avui en bicicleta em notava molt carregat, la bestiesa del passat cap de setmana m’està passant factura, encara em sento adormit el quàdriceps de la cama esquerra. A nivell de motivació em noto passat de voltes, amb ganes de menjar-me el món.
.- Últimament el blog sembla un monòleg, potser que no publiqui tants pensaments, però no puc estar-me’n.

Carles -

Pensament 2471:

DIUEN

.- Diuen els científics que segons els darrers descobriments sobre el funcionament del cervell, després de morir-se l’ultima neurona, el pensament és més lliure.
.- Diuen els meteoròlegs que el cel és avui un mar de núvols a la deriva.
.- Diu el meu bolígraf que aquest pensament és una frase que pensa.
.- Diu el nostre lligaire que l’única manera de reconciliar-se amb les antigues amants és desfer-se’n per sempre.
.- Diu en Roger que quan va en avió el temps li passa volant.

Carles -

Pensament 2470:

ONANISME

.- Soc profundament religiós: no he passat ni un sol dia sense creure en mi.
.- Onanisme: Ser el teu propi amant.
.- La passió per un mateix és la felicitat d’estar viu.
.- En un conversa amb un mateix el que compta no és pas el que un es diu, sinó el que no es necessari dir-se.
.- Com un lector amb la vista cansada amb el pas del temps un s’adona que com més s’allunya de les coses, més clarament les veu.

Carles -

Pensament 2469:

ESPORTISTA

.- La vida és, també, un esport i, per això, en alguns camps s’hi poden aplicar les seves regles.
.- Darrera cada objectiu assolit hi ha un preparador exigent.
.- No es poden repetir els èxits, però si que es poden intentar de nou.
.- Aquests comentaris esportius són, en bona part, una autobiografia. Quan els escric, explico allò que he experimentat, allò que he vist experimentar als altres o allò que he imaginat que algú podria experimentar.
Ser mallerengo és afrontar els reptes que ens hem fixat; no buscar excuses per defugir-los.

Carles -

Pensament 2468:

IMPUR


.- Una vida desgraciada la pot tenir qualsevol, però desgraciar-se la vida a propòsit és una habilitat que s’aprèn.
.- La mare de l’enveja és la comparació, com deia Francis Bacon, on no hi ha comparació, no hi ha enveja.
.- És molt difícil veure quelcom, per més evident que sigui, si el teu sou depèn de que no vegis. Alguns economistes i els periodistes ho saben prou be.
.- Qualsevol es pot equivocar, i encara que em sembli impossible, fins i tot jo.
.- Somriu. ¡Ets viu!

Carles -

Pensament 2467:

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE


.- Tot home estima moltes dones: les que la seva imaginació va creant, i les que encara no han nascut.
.- L’amor, com els diners, és addictiu: com més en tens més en vols.
.- Per lligar, com a la guerra, s’ha de seguir el camí de l’engany.
.- Una sola manifestació de l’amor que sents per ella conte totes les manifestacions de la vida.
.- No existeix l’amor forçat. Si hi ha imposició, s’esvaeix l’amor, perquè aquest només pot donar-se com a acte lliure.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 27: 70 Km bicicleta de carretera, 1h 30' massatge.
Comentaris:
.- Avui la Simona m'ha fet un home, l'hi he demanat un "especial de la casa" i m'ha fet un massatge podal per xupar-s'hi els dits.
.- Melcior en conec un que es va adormir sobre els llorers i es va fotre una costella que Déu n'hi do.
.- Xavier continua fent aquests entrenaments i la nit de la Gran gala ell mallot serà teu.
.- Marc no facis cas als bojos que publiquen tants entrenaments i gaudeix del teu niuet d'amor.
.- Toni el teu silenci em fa venir esgarrifances, talment com els d'en Roger.
.- Pep ja nomes queden quatre dies per la gran aventura.
Salut i força.

Melcior -

Xavi, comences a fer por, aviat ens duràs a tots amb el ganxo, bon entreno!!

Carles, estàs eufòric, disfruta-ho, en lo esportiu tot el que puguis fer ja és de més a més, en lo extraesportiu toca preparar la Gala on se't lliuri el premi LWS'11 i ens ho passarem de conya.

Gran triatleta, el teu repòs em preocupa, perque augura una temporada única, on t'exprimiràs al màxim.

Roger sort que Puigcerdà em cau lluny, sinó hauria de tirar excuses en cas de partipar-hi, pobre del que t'intenti seguir... quedarà servit per dies.

Pep, diumenge treuràs el FUÁÁÁ!!!

entrenament secret 26: 1h5'gym / 31,8km btt +921dpa, "suau" amb amic Pons jeje...
entrenament secret 27: 72,5km +269dpa N-II, estirant cames

Ahir la bàscula em va revelar que estic excedit de pes, per tant, m'hauré de "moderar" amb els tiberis que darrerament venia disfrutant :-(

Xavier -

Entrenaments Dia 26 :
32 Km BTT + 1H De rem.

Ahir vaig tenir molt bones sensacions, vaig fer tota la sortida amb Plat Gran.

Salut !!

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 26: 10 km trotant per una Tordera que anuncia la tardor.
Comentaris:
.- Avui, mentre corria embadalit entre les pollancres, les fulles caigudes em parlaven de la propera arribada de la tardor. Escoltant-les silenciosament he entrat en comunió amb la llum, l’aire, la terra i l’aigua. M’he oblidat de mi i de tot, m’he desprès del cos i m’he fos en el no res. He pensat que més que una de persona d’èxit, l’objectiu final es arribar a ser una persona de valor.
Amen.

Carles -

Pensament 2466:

ABRIC DE PARAULES

Voldria escriure
En el paper
Un abric de paraules
Per amargar-hi
Ben ensota
Un món
Lluminós i calent.

Carles -

Pensament 2465:

MESCLAT

.- Oblidar és arriscat. Per això, en determinades circumstancies, hem d’apostar per oblidar.
.- Tota millora ve d’un canvi, però no tot canvi és una millora.
.- Ubi dubium ibi libertas: On hi ha dubtes hi ha llibertat.
.- Si Beus per escapar-te, procura saber cap a on vols fugir.
.- Si deixes de mirar els objectius només veuràs obstacles.

Carles -

Pensament 2464:

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Un bon polvo sempre és una provocació.
.- Hi ha lligaires que es refien que la seva ignorància serà superada per la de les seves amants. I potser no s’equivoquen.
.- Els grecs consideraven que admirar la nuesa era un signe de civilització, mentre que avergonyir-se’n era propi de bàrbars incultes. No es assenyat portar la contraria a aquells savis.
.- Follar no és fugir. Encara que molta gent copuli per passar l’estona o simple plaer, cardar és també un camí per compondre’s a un mateix i per comprendre els altres.
.- Només hi ha una manera seriosa de lligar, que és relligar.

Carles -

Pensament 2463:

GENERÓS, AUSTER, AVAR I POBRE

És generós aquell qui vol gastar en allò innecessari.
És auster aquell qui no vol gastar en allò innecessari.
És avar aquell qui no vol gastar en allò necessari.
És pobre aquell qui no pot gastar en allò necessari.

pep -

Entrenaments
El dissabte a les 9 estava a punt per sortir i al estar plovent solució 1h de corrons
Diumenge 114 km per la N-II de Calella, Masnou, Calella, Mataró, Calella, els primers 30 km mala sensació no trobava ritme desprès molt millor acabant amb ganes de continuar fen km, costa molt fer un bon temps amb tantes aturades al passar per els pobles, el dia 2 intentaré baixar el temps de l’any passat les ganes i motivació hi son

Altre dia també vaig trobar en Quim entrenant, espero que s’animi a sortir el dia que fem la truitera da o botifarrada.

Pedalejant per la carretera he vist ciclistes grans,joves, alts baixos, prims i no tan prims rapits, lents, tots tenim una cosa en comú la passió per la bicicleta que ens permet passar unes hores que desconnectes de tot i sols penses en pedalejar i el fet de patir i desfruitar al mateix temps el que no ha pedalejat mai no ho pot entendre.

Tendo espero torneu a fer aviat una altre Tendoterapia com diu en Carles si ho poses al bloc també vindrem.

Salut i pedals

Carles -

Pensament 2462

SUMAR PUNTS

.- En un futur qualsevol mallerengo imprudent i irreflexiu que vulgui fer una gesta, tindrà dret als seus cinc minuts de glòria.
.- L’èxit requereix esforç i sacrifici, però no hi ha fracàs si s’ha fet més del que s’ha pogut.
.- El secret per endur-se un Leònides és perseverar quan els demès ja han renunciat.
.- Si no es parles mai d’un fet, seria com si no hagués succeït, ergo parla molt dels teus fets esportius si vols sumar punts.
.- Si tan sols se’m concedeix un desig, demano un somni. Somiar lliurament: aquesta és la meva definició de l’èxit.

Marc -

Hola a tots! Melcior, veig la foto i penso que m'hagués encantat ser-hi. D'una banda no es pot fer tot, i per altra vull acabar d'eliminar la molèstia de l'esquena.
Espero pedalar a partir d'octubre per preparar les 3h, on m'encantaria córrer amb el company de l'any passat i el seu club de fans.

A mitjans d'octubre seré uns dies a Berlín, on avui s'ha batut el rècord del món de marató. Ho intentaré??

Diumenge potser faré la 'curta' de la Marxa d'Arenys de Dalt, el meu nou poble. Espero que amb els 1h 56' amb què vaig fer la llarga pugui arribar a menjar la butifarra.

He vist diversos dies pedalant a en Quim, que fa temps que no surt amb la colla. No creieu que l'hauríem de convertir en mallerengo a la propera Gala? Carles, hi tens contactes oi?

Bona setmana i relax per als ironmans de la secció veterana del MCT!!

Melcior -

Carles, em sembla que ets l'únic que no has entès que el premi LWS'11 et correspon a tu, de manera que el que toca ara és descansar, reporsar forçes i gaudir de la Gala. És una llàstima que et segueixis "ofuscant" fent mil probes quan el premi ja és teu, perquè te les podries estalviar i no puntuen per la temporada vinent on em consta que el gran Triatleta la liarà de ben grossa.

Marc, quan tornaràs???? el nivell tècnic d'avui era ALT, t'hem enyorat per comentar els detalls més tècnics.

Toni, el teu repòs és justificat,després d'una gran temporada i el que t'espera s'ho val.

Pep, quin temps vols intentar rebaixar el dia 2?

Roger, a la propera butifarrada volaràs, pobre del que t'intenti seguir...

Carles -

Pensament 2461

LEÒNIDES QUI ETS?


.- Des del punt de vista mallerengo el sentit de la vida, o sigui, el sentit del món, podem anomenar-lo Leònides.
.- La pregària mallerenga és pensar en el sentit de la vida i pensar en el sentit de la vida és pensar en Ell.
.- No puc dirigir els esdeveniments del món d'acord amb la meva voluntat, sinó que sóc
totalment impotent sense la seva companyia.
.- Sóc certament lliure gràcies a Leònides, però Leònides, últimament, m'ha abandonat! Que Leònides em doni força!
.- La tasca d'alguns d'aquests pensaments és la de tranquil·litzar l'esperit respecte de preguntes mancades de significació. Qui no és propens a aquestes preguntes, no necessita llegir-los ni creure en Ell.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 24: 55 Km bicicleta de carretera passats per aigua, 25' sauna i jakuzzi, 25' arma secreta.
.- Diumenge 25: 75 Km bicicleta de carretera, 10 Km corrents, 2000 piscina.
Comentaris:
.- Sembla que tothom esta molt passiu a nivell d'entrenaments i reptes esportius. Com que tanta calma és preludi de tempesta jo, per si de cas, m'he preparat un mes d'octubre intens i engrescador: el dia 2 la Challenge, el dia 9 la XIV duatlo de Queralps, el dia 16 la Garmin triatlo de Barcelona o truiterada mallerenga, el 22 la Marxassa, pel 25 tinc un parella d'opcions encara per decidir. Després començaré la preparació per la Everest Trail.
.- Santi, Melcior i Tendo quan torneu a fer una altre Tendoterapia publiqueu-ho al blog, si puc m'hi apuntaré.
Pau i amor; molt, molt d'amor.