Blogia
La llibreta virtual.

Bon Nadal !!!!!

Bon Nadal !!!!!

11 comentarios

Carles -

Entrenaments:
.- Divendres 27 migdia: 12 Km +300 corrents amb la Keta.
.- Divendres 27 tarda: 11 Km corrents amb la Keta, 35' gimnàs.
Comentaris:
.- Envejo als que podeu fer base, en el meu cas he passat de no fer res a donar-ho tot sense transicions. La setmana entrant toca fer el primer trail de la temporada per les Azores.
Demà? Demà serà l'hòstia!

Rocko -

Entrenament Secret dia 27 :

- 73 km amb Bici de Carretera
+ 730 Dpa

Avui sortida per anar agafant ritme amb Fuga , Celma i Alex , durant tota la ruta no he tret el plat petit , seguint els consells d'en PruneTTi per així fer Base , he tingut bones sensacions , anem Increscendo !!!

Demà Més , Més i Meeeeeeeeeees !!!!!!

Carles -

Entrenaments:
.- Divendres 26: 8Km +700 a la tradicional ascensió al Matagalls amb els caminaires de sempre del dia de Sant Esteve.
Comentaris:
.- Ahir la sortida excursionista havia de ser més llarga, però en arribar al cim del Matagalls un dels companys es va marejar i el vaig acompanyar de tornada cap a Arenys de Munt. En no fer el que tenia planificat per aquesta tarda toca tralla.
.- Rocko durant els propers tres mesos no tinc previst tocar la bicicleta, enguany el meu calendari esportiu és atapeït de curses de muntanya; espero que l’UCI no em penalitzi per aquest replantejament d’objectius.
.- Segueixo amb enorme interès les deliberacions de l’UCI sobre la possibilitat de fer dues lligues. Si finalment s’aprova aquesta moció intentaré competir en totes dues.
Salut i torrons.

mallerenga11 -

Objectiu de l'any 2014:
Començar a córrer.

Bon any

mallerenga-A -

Última cursa del 2013: La sant Silvestre de El Masnou (5km).
Temps real: 29:34
En la classificació general de dones, posició 368 de 691 participants que han acabat.

Balanç del 2013:
-2 curses de 10 Km.
-6 curses de 5 km
- 1 aquatlo (parella de relleus)
Estic contenta, malgrat les dues lesions, una de les quals encara arrossego.
Objectius pel 2014:
Baixar a 28' en les curses de 5 Km.
Quan tingui el peu bé, tornar a participar en 10 Km.

Bona entrada d'any a tothom.

Rocko -

Avui sortida Tradicional de Sant Esteve amb els companys del Club :

- Arenys - Mataró - Ctra Mata + Collsacreu

- 10 Punts per Coincidir amb 7 Mallerengos : en Tendo , Santi , Pep , Marc , Martí, Melcior i CuadraTTi

- + 3 Punts per portar el Buff Oficial Mallerengo

- Durant l'esmorzar em sentit rumors d'una posible Sanció al Carles per tornar a faltar a una cita del club ja que ens ha fet Un Si Pero No , segons alguns testimonis ahir es va comprometre a assistir a la sortida

Salut

Prunetti -

Diari d´un Espertà

Porto una bona temporada rodant per pla i tranquil tot i veure autèntics gladiadors al meu voltant fent entrenaments d´autèntics Pro-Tour.
Ara començo a pujar el llistó i incrementarem el ritme i el humbral anairòbic ja que el objectiu Andalusia Bike Race s´està apropant perillosament... jijijijij
Tinc que explicar-vos que fa unes setmanes he començat a fer classes de TACFIT; un parell a la setmana. Es més que recomenable ja que complamenta l´exercici de la bici.
A tots els debora hores i km a full en el mes de desembre dir que la temporada es molt llarga i aquesta vegada no hi haurà excusa que valgui: Qui molt abarca poc apreta

El Full Parrokial -

Preocupació a l'UCI

Amb el fulgurant inici de temporada on tot Déu escribia els seus entrenaments foren aspirants al LWS o bé a la samarreta mallarenga, s'ha passat a un monòleg.

Aquesta sobtada baixada de participació ha encès les alarmes en el si de l'Uci. Els membres de l'Uci es fregavem les mans veient la popularitat que havia agafat el bloc, però tot se n'ha anat en orris d'una plomada.

Aquest ha estat el tema més comentat pels membres del comitè executiu de l'Uci durant el tradicional dinar de Nadal que s'ha celebrat avui a la seu de Lusana.

La preocupació es de tal magnitud que els membres s'han emplaçat a trobar-hi alguna solució.

Segons fonts del mateix organisme, que no han volgut identificar-se però que ens han donat la notícia com a primícia, sembla que una solució que agrada als membres és la de fer 2 premis.
D'acord amb la font, es crearien com 2 lligues. A falta de concrecions definitives i reglament addient, la primera lliga seria la LWS Gold Pro, i fins i tot el membre de l'Uci especula que el patrocinador seria en Telo&Ari. En aquesta lliga hi competirien els més rics en temps i calés.

En la segona lliga, anomenada Silver LWS, els participants serien els més rics en temps.

Segons la mateixa font, l'Uci contempla la possibilitat d'obrir una tercera llista que seria patrocinada pel Sr. Burxa on s'hi donaria aixoplug als ploraniques i caganers. El nom seria LWS Tassa de ceràmica

La nostra font demana anonimat i no assegura que aquesta mesura es dugui a terme, però segons ell, els membres de l'Uci semblaven molt entussiasmats per tal de tornar a donar vida al bloc.

Seguirem aquesta notícia que podria revolucionar els LWS

Carles -

Pensament (no és pas l'ùltim)

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHH!!!!!!

Carles -

Pensament

EEEEEEEEEEEEEHHHHHHHH!!!!!!!!!

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 25: 7 Km trotant amb la Keta.
Comentaris:
.- Avui volia pujar al Montalt amb els CC Arenys de Munt, però m'he adormit. A les 9 he sortit a estirar les cames i al port he trobat els de la Penya Apa Anem-hi i els he acompanyat en la seva sortida nadalenca, això m'ha permès rememorar vells temps.
Salut i aneu en compte amb els dinars de Nadal i Sant Esteve.