Blogia
La llibreta virtual.

Andalucia Bike Race 2013 al Sac !!!!

Andalucia Bike Race 2013 al Sac !!!!

Ja Som Finishers de L' Andalucia Bike Race , La prova ha estat Molt dura , molt de desnivell , traçat molt tècnic , cada dia quedant enfangats o fins i tot em arribat a pedalar sobre neu i gel

Durant les Cinc etapes disputades ( una es va anul.lar pel mal temps ) em pogut Comprovar el gran Nivell de la majoria dels participants, això era com La Champions League

Ara toca Recuperar i començar a pensar amb el próxim Repte la Volcat !!!

Salut

122 comentarios

RocKo -

Carles demà a les 7:45 em quedat al Tropic per ser a la font a les 8:00

Farem un entrenament de 4h tot corriol , una Ponsterapia en tota regla

Si vols venir ja saps Carles

Carles -

Comentaris:
.- Demà voldria sortir a fer bicicleta amb els del Club, però abans d’arribar a Mataró ja quedaria despenjat.
.- Demà voldria fer Ponsterapia però el grup dels escollits no m’ha convidat.
.- Demà voldria acompanyar en Toni però no soc del CNM
.- Demà voldria corre per camins de boc amb l’Andrew, però el genoll no m’ho permet.
.- Demà sortiré sol, com no podria ser d’altre manera.

Carles -

Pensament 3584

SENSE TÍTOL III

.- Amb fils d’oblit cus la memòria les decepcions i els fracassos, com una sargidora cega.
.- Si furgues en les juntures del cervell hi trobaràs vells records ben aferrissats.
.- Morir només és desnéixer.
.- Recordar: del llatí re-cordis, tornar a passar pel cor.
.- El premi a la humilitat és la humilitat.

Carles -

Pensament 3583

SENSE TÍTOL II

.- Si l’èxit ve sobretot del reconeixement, l’optimisme genera un forta il•lusió d’invulnerabilitat. Si el descrèdit ve sobretot de la decepció, el pessimisme pot generar també una certa il•lusió d’invulnerabilitat.
.- Quan estic malat, cansat o molt enfadat descobreixo dins meu un jo que no soc jo, o més ben dit, surt de mi un personatge amb el que em costa identificar-me. Això li passa a tothom?
.- Fernando Pessoa escrivia per oblidar, Vicenç Villatora ho fa per entendre, jo, si es pot dir que escric, ho faig per aprendre. Tots tres ho fem per compartir el que oblidem, entenem o aprenem.
.- En els pensaments que escric procuro posar-hi un punt d’ironia i sarcasme, que requereixen certa complicitat activa del potencial lector, sense la qual no són comprensibles. El cinisme requereix que el vent del sentit de d’humor li bufi a favor.
.- Aquests pensaments són com fotografies desenfocades, la meva tasca es enquadrar la imatge difuminant la realitat amb llums i trucs diversos. Escullo fragments del que sento, veig o penso i ho trasllado al mon visual de les paraules.

Carles -

Pensament 3582

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Els qui no el tenen, imaginen el poder de la seducció com el resultat d’un procés de càlcul, de previsió metòdica. El qui el tenen, saben que és un atzar fruit de l’arbitrarietat i la rutina.
.- No s’ha de confondre la fidelitat amb la mandra per repensar la relació, ni la infidelitat amb l’absoluta manca de principis.
.- Un aprenent de seductor em demana un consell per lligar: escoltar-la.
.- La màxima traïció que es pot fer en el món de la parella és la violació de la ingenuïtat confiada.
.- Un grau sua de melangia amorosa te efectes euforitzants, esdevé una mena de plaer per sentir-se trist, d’aïllar-se de l’exterior per refugiar-se en un mateix.

Carles -

Pensament 3581

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- En nom de mantenir la pau i la serenor amb elles es pot renunciar a qualsevol convicció, llevat de la convicció de tenir la raó.
.- Els anys m’han tornat conservador. Abans les volia a totes, ara em conformo amb algunes.
.- Odio els crits, els enfrontaments, els retrets, les males cares i els disgustos innecessaris, per evitar aquesta mena de situacions he comés un munt d’errors, sabent que m’equivocava
.- En el sexe, com el basquet, totes les coses interessants passen dins la pista. En el món que ho envolta hi ha una important presència de futilitat innecessària.
.- En l’amor, com en tot en la vida, la pregunta més important és quasi sempre el “per a que”. De la resposta a aquesta pregunta en depenen totes les altres respostes: el quan, el com, el on o fins i tot amb qui.

RocKo -

Eiii Carles si et va bè podem quedar Diumenge i fem Entrenament amb Bici de Carretera , després li enviaré un Whatsap al Marc Haveure si vol Venir

En Principi Dissabte faré Ponsterapia amb BTT

Carles -

Pensament 3580

SENSE TÍTOL

.- Si voleu coneixem de veritat no em preguntis que penso, sinó que sento.
.- Qui soc jo? Soc allò que penso o soc allò que pensa que pensa?
.- La sinceritat és la veritat de la ment, l’honestedat és la veritat del cor, la virtuts és la veritat del cos.
.- Si l’únic que compte al llit mortuori és la capacitat d’estimar i de fer-nos estimar, resulta que l’única autobiografia interessant en el darrer adéu és l’autobiografia sentimental.
.- El fracàs no és res excepcional. L’excepcional és la consciencia del fracàs.

Carles -

Pensament 3579

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- La satisfacció sexual té components meteorològics. Jo la vinculo amb la posta de sol un dia clar amb la mar de fons i amb la calidesa del capvespre.
.- Fa un dies un jove aspirant a seductor em va preguntar com es lligava en la meva època. Li vaig respondre que la meva època és l’actual, que el meu temps encara no estat situat en un “desprès de”.
.- Un lligaire inexperimentat pensa que pot ajornar raonablement els seus desitjos. Un lligaire experimentat sospita que ajornar-los pot comportar renunciar-hi definitivament.
.- Joseph Roth escriu: “No s’estimen les dones, s’estimen els mons que representen”. Vicenç Villatoro hi afegeix: “”De vegades quan ens pensem triar una dona, estem triant un món, una vida. Però també a l’inrevés: de vegades ens pensem que estem triant una vida i, en el fons, triem una dona”
.- L’enamorament té diferents fases, per a elles, la més memorable, és l’eufòria que se’ls hi desperta quan experimenten per primer cop la reciprocitat de tal sentiment.

Carles -

Comentaris:
.- Avui i demà descans... he de treballar, més ben dit he de passar hores als meus llocs de treball.
.- Andrew 73 Qm +5300 en una setmana ? Ets el puto amo, no soc digne de poder entrenar amb tu
.- Roko a mi dissabte i diumenge em toca fer series llargues, molt, molt llargues, però una d’elles ha de ser en btt. Et trucaré i si vols quedem.

Carles -

Pensament 3578

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- La relació que hi ha entre un lligaire i un voyeur és la mateixa que hi ha entre la caça major i el safari fotogràfic. En tots dos hi ha instint de cacera: en tots dos casos és caça la peça, però en el safari fotogràfic ella no ho sap.
.- És fals el topic que el bon vi millora amb els anys, també ho és que el bon lligaire es perfeccioni amb l’edat. Un temps pot millorar, el pas del temps destrueix.
.- Desconec l’empremta que he deixat en la memòria de les meves amants. Si pogués escollir demanaria haver deixat una sensació de calidesa, d’haver compartit moments únics i irrepetibles.
.- Subratllo un pensament de Vicenç Villatoro: “En els manuals de seductors de dones casades la primera lliçó és fer-se amic els marits” Somrient, faig un repàs mental dels meus amic, imagino ser l’amant de les seves esposes.
.- L’amant indecís no és aquell que està en contra de fer el primer pas, sinó qui que està en contra del fet de ser precisament ell qui haguí de donar aquest primer pas.

Carles -

Pensament 3577

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- La clau de les relacions de parella és saber que el quadre sentimental personal és confon per l’atzar dels colors. Apliques un color en teu quadre i no saps quin serà el que es pintarà damunt el quadre de l’altre.
.- La felicitat en la parella no és una qüestió d’instants sinó d’èpoques.
.- Conec un munt de parelles que aguantant la seva relació perquè es fan “companyia” En l’ampul•lós vocabulari de la passió amorosa aquesta expressió, amb el pas dels anys, cotitza a l’alça.
.- El món és ple de parelles calcinades pel foc duna sobredosis de sinceritat.
.- Parlem de sexe i de poder i podríem parlar també del poder del sexe en la parella. És a dir, de l’orgull de satisfer els desitjos eròtics nostres i d’ella. Hi ha un plaer d’acomplir les expectatives sexuals mútues que omple de vanitat i de sensació de poder.
.- Odio les confidències sentimentals en la parella, aquest superflu intent de presentar-nos com a subjectes sentimentals, de fer avinent a l’altre que juguem en aquest terreny empallegós.

RocKo -

Diumenge algú sortira amb Bici de Carretera ??

TONI -

Entrenaments secrets:
- 3.000 mtrs nedant.

Jandrewwwwwww, brutals els teus objectius!!!!!
Segur que enguany seràs un clar aspirant al Leònides.

Per cert, avui he escoltat per Radio Mallarenga que al centre d'antidopatge de Barcelona hi ha 173 bosses de sang de l'operació Port. JAndrewwwww!!!!!! allà és on treballes tu, oi?

Hi intervendrà l'UCI?

Melcior, n'estic convençut que enguany, només que publiquessis els teus entrenaments series líder de la classificació.

Pau i herba

RocKo -

Entrenament dia 20 :

- 1h de Rodillo

- Bruuutaaaaaaal els teus entrenaments Andreeeeewwww !!!

- Esperem que el Gran Mestre acepti compartir algún entrenament amb tú i et transmeti tots els seus conèixaments ..... Draceres Incloses .

PD : Brutal L'enllaç Andreeewww

Salut i Volcat !! Queden 8 dies Companys !!

Andreu -

Vaig acabar la setmana amb 73 qilómetres a les cames i 5.263 m de desnivell acomulat.
Ho gran mitja voldràs compartir algún entrenament de running amb mi per compartir els teus secrets per afrontar una carrera com aquesta?

Deixo enllaç per fer dentetes:
http://www.youtube.com/watch?v=G731TVQThhQ

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 20: 70 Qm bicicleta de carretera; per la tarda més i més i mes.
Comentaris:
.- Andreu cal que publiquis entrenaments; necesito referencies.
.- Pep, Roger, Marti, Jose, Melcior, Tendo, Santi, Quadratti... que no entreneu?

Andreu -

Ultimament no paro de correr, Knuto s'enfadarà amb mi si no nedo una mica i pedalejo.
El fet és que m'he inscrit a la volta a montserrat el 13 d'abril de cara a preparar l'extreme costa brava.

Salut i kms!

Rocko -

El Sender de La Mallerenga D' Aigüa (Sant Joan De Les Abadesses):

Curiòs el que m'he trovat navegant per internet , crec que hauria de ser un lloc de peregrinatge e Inspiració de la nostra colla


http://www.elripolles.com/admin/uploads/htmlarea/T1.9.pdf

http://www.alt-ter.org/itineraris.htm

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 19: 53 Qm +970 btt.
Comentaris:
.- Els calendaris i els homes del temps diuen que demà comença la primavera, jo, avui m’he banyat en la primavera.

TONI -

Entrenaments secrets:
- Dilluns: 3.000 mtrs piscina + 50' carrera.
- Dimarts: 45' arma secreta + 6 kms carrera.

Brutal!!!!!
he d'anar al bosc a veure si amb la màgia del cant de la mallarenga m'inspiro.

Pau i herba

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 18: 2000 piscina, 42 Qm +600 btt, 30’ arma secreta.
Comentaris:
.- Ahir per la tarda vaig sentir el cant de galanteig de la mallerenga: Anem bé.

RocKo -

Avui 17 km de BTT i amb l'estelada en mà per anar a veure amb en Melcior el pas dels ciclistes de la Volta Catalunya per Collsacreu

Acollonant com anaven !! ha sigut un vist i no vist Bruuutaaaal !!!!

Amb Ganes de fer Moooolta Road !!!

Carles -

Pensament 3576

NÚRIA XXVI

Nuria tot en tu és adorable,
quan vulguis tornem a sortir de nit.
Deixat anar el cabell negre arrissat
damunt les espatlles blanques i nues.
Acaronem amb els rinxols desbocats.
Mostrem els teus pits ferms i turgents,
eixarranca les teves cuixes de bat a bat
per clavar la tranca ben endins.


Carles -

Pensament 3575

NÚRIA XXV

Núria la dels pits durs sense empatx,
ventre pla, sense rebrec ni coma,
amples les anques per jeure millor,
de cos lleuger i cabell negre en testa,
amb peus petits i llavis turgents,
i cony ben gras amb pels afaitats.

Carles -

Pensament 3574

CONESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- He aconseguit moltes més coses d’elles amb bons estímuls que no pas amb un sol retret.
.- Si pots estalviat fer-li comentaris sobre el seu augment de pes o aquell granet de la cara. Ja ho sap.
.- Un lligaire és també un dissenyador de fantasies eròtiques.
.- Cal que li diguis el que sents amb bona franquesa, el teu natural ha de ser obert i lleial: si te la vols tirar no li diguis que hi vols parlar.
.- Banyat en el seu cos d’escuma si et reclama collita, sinó, consolat imaginant-ho.

Rocko -

Brutal Carles !!! Moltes felicitats !! ets un Crack.

Segur que aquestes tirades tant llargues t'anirán molt bé de cara la Transportugal

Per cert per la Volcat tens pensat fer alguna Nit ?

Carles -

Pensament 3573

DISBAUXA

.- El meu ninot, fins ara, ha estat de molta sort: no ha trobat dona massa ampla de baix
.- He conegut dones molt púdiques a qui feia basarda mirar allò que anhelaven els hi fiques ben endins.
.- Voldria fotre-me'n tantes com fotre podria. Tal voler té el meu desig de fotre tot el dia.

TONI -

Brutal Carles tornes a estar en línia.

Apa, ja em tapo i a dormir.

Pau i herba

Carles -

Pensament 3572

OH, GRAN LEÒNIDES!

Oh, Gran Leònides!, fes-me un mestre cardant,
atorguem la capacitat d'anar follament en carrera,
sigui damunt, davall, entre, davant o darrere,
i que la figa de les amants de goig acabin vibrant.

Fes del meu nap erecte un expert semaler
i que me les pugui passar pel cul i per la xona
fins a obtenir el desitjat efecte una llarga estona
i que siguin meves no pas un cop, ans set potser.

Amen!

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 17: 53 Qm bicicleta de carrtera.
.- Diumenge 18: 203 Qm +2100 en la meva primera brevet.
Comentaris:
.- Ahir, com ja és habitual, en sortir amb els companys del Club vaig quedar despenjat; el que és preocupant es que aquest cop fou a la pujada de Sant Pol, em va costar deu i ajuda tronar a connectar amb ells.
.- Avui he fet una paper prou digne a la meva primera brevet. Com sempre he anat de menys a més. M'havien dit que la filosofia d'aquestes proves no és competitiva, però en el primer control, al quilometre 68, la meva mitja era de més de 34 Qm/h. Per poder acabar he baixat el ritme i amb l'Alejandro, en Josep Fenoy i en Roig hem fet un quarteto fantàstic. Estic engrescat per corre el proper 20 d'abril la brevet de 300 quilometres.

RocKo -

Entrenament dia 17 :

- 152 km amb bici de Carretera
- +2185 Dpa
- 5h 25'
- 28 km/h

Carles -

Pensament 3571

FOLLA VIVIDORA

Entre les cuixes calentes,
cobert per un borrissol humit,
hi ha el teu sexe càlid que implora
el xalarà de la meva llengua.
Et lleparé pel davant i pel darrere,
et massegeré el botonet,
i quan el cony estigui ben remollit,
practicarem a tothora
aquesta folla vividora.

Carles -

PERQUÈ ESCRIC?

Escric per esbrinar que escriuria si escrivís. Ara bé, si sabes el que he escrit abans d'escriure-ho, no valdria la pena que ho escrivís. Per tant si escric és per saber que no escriuria si no escrivís. Més ben dit, si no escrivís desconeixeria el que no escric i per això ho escric. Tanmateix tot allò que escric mai sabre qui altre ho podia haver escrit.

Carles -

Pensament 3569

PRIMAVERA OCELLAIRE

Un amic ornitòleg m’ha enviat un correu informant que a la desembocadura del Tordera s’han vist els primers ànecs xarrasclets roncaires, corriols camanegres i pigots garsers petits . També informa que ell ja ha vist les primeres orenetes cuablanques i ballesters i que per ben aviat s’esperen els falciots; això és senyal que la primavera ja truca a la porta. Com que el proverbi popular diu que la primavera la sang altera, espero que aquesta nova estació que s’albira, arribi ben aviat al meu niu i em revitalitzi el piu.

Carles -

Pensament 3658

IMMEDIACIONS IX

Dec respostes a qui no les vol o no les pot rebre?
He posat tanques a les experiències no viscudes?
Qui recordarà els meus somnis oblidats?
Soc fet a imatge de Déu, fins a quin punt?
Serè capaç de conservar dins meu el seu caliu?


Carles -

Pensament 3657

IMMEDIACIONS VIII

Si miro la lluna tinc la impressió que ella també em mira.
Em cansa fer les coses que m’agraden entre tants parèntesis inútils.
Escolto el soroll de la mar, i tot té sentit.
No vull plànyer els anys, els mesos o els dies; sinó els instants.
Per superar-los cal que els desitjos es vagin fent difusos.


Carles -

Pensament 3656

IMMEDIACIONS VII

Tots els pensaments que he escrit són ja perduts i oblidats.
No sé què busco a traves d’aquests pensaments, però els escric amb passió.
Quan escric, m’escric, però també us escric.
Assajo un gest d’adéu a cada pensament un cop el publico al bloc.
Crec en els pensaments que, aparentment, no encaixen.

Carles -

Pensament 3655

IMMEDIACIONS VI

Una paraula teva m’ha omplert el demà.
Algunes de les teves mirades les guardo dintre meu.
Quan ets en els meus braços voldria que l’abraçada fos més amplia, profunda i íntima.
Tinc dues vides, una es dins teu.
S’acaba el dia i m’esforço per no perdre’t.

MTB News -

A la Nostra redacció Ens acaba d'arrivar el rumor que un grup de Mallerengos per tal de contrarestar la participació d'en Carles a la Transportugal , estàn planejant un repte estratosfèric

Es tracta de recorrer 300 km i +7000 mts Dpa amb BTT desde Bcn fins el corredor , passant pels parcs de collsarola - Montserrat - St. Llorenç del Munt - l'Obac - Montseny i Corredor

Com que fer-ho en varies etapes és molt senzill , els intrepits mallerengos han pensat fer-ho en un sol dia i així poder evitar el passeig triumfal d'en Carles cap el seu 3 Leònides Consecutiu

http://www.bcn300.com

Seguirem Informant

Marc -

Hola a tots!
Aquesta setmana he anat trobant el tauró Toni a la piscina. M'he sentit tan petit..
Està enviant una allau de propostes de travesses aquatiques a la jugadora nº8, que estan fent efecte...

Us deixo l'enllaç de la cançó 'bicicletes' del grup Blaumut.
http://www.youtube.com/watch?v=5tJqDcIq8Mc

Carles, sí que era jo! Allà tres quarts de quatre circulava per la NII, amb un sol radiant i divisant unes mosses que feien parada a dreta i esquerra. De sobte he vist un ciclista amb una forma de pedalar inconfusible. Era en Carles, amb la motxilla a l'esquena i pedalant tornant de la feina. Amb dos pebrots!

Aquest cap de setmana seré fora, que vagi molt bé les rutes a tothom!!

Salut,

Carles -

Pensament 3654

APOLLINAIRE

Deia Apollinaire: "Le cortège des femmes longe commeun jour sans pain" Així em sento ara quan només fa cinc minuts que ets fora.

Carles -

Pensament 3653

QUIN GOIG!

Tant t'he penetrat mentalment
que per art d'encantament
te m'has aparegut un moment.
He pensat que em tornava boig
Quin miracle! Quin goig!

Carles -

Pemnsament 3652

ME L'HE FOLLAT

Me l'he follat intensament
amb tota ma tendresa,
desbocat de passió roent.
Ai, amor, qui et besa, s'avesa
a gaudir del teu cony ardent.

Carles -

Pensament 3651

TREMOLO

Tremolo contemplant el teu cos nu.
He esperat tant aquest moment,
una, deu, cent, mil vegades,
l'he desitjat, l'he somiat,
com ho fa un adolescent enamorat.
Arribat el moment em tremolen les cames,
em bateguen accelerats els polsos.
Ah!, dolça presencia torbadora,
a la llum de la lluna ets impactant,
soc molt afortunat de ser al teu davant

Carles -

Pensament 3650

AI! QUI POGUÉS ESCRIURE AQUEST VERS

Qui serà aquell que trobe la sal dolça?
Enamorat serà qui tal afirme.
Això ho puc dir perquè jo ho he estat.
V.A. Estellés
Ai! qui pogués escriure aquests vers.

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 14: 113 Qms bicicleta de carretera, 25' gimnàs.
Comentaris:
.- Llàstima que no vinguis Roko, ara dubto si anar-hi jo, ja que no he pogut contactar ni amb en Roig ni amb en Fenoy.
.- Andrew hi ha més noticies relatives a la teva progressió esportiva?
.- Marc suposo que eres tu qui m'ha saludat aquesta tarda a la sortida de Tordera.
Salut i força.

RocKo -

Entrenament dia 14 :

- Entrenament BTT

- 24 km + 600 Dpa

- Avui sortida trànquila amb un àmic que començar a fer BTT.

- Arenys - Can Sala - El senglar - Sot d'oradella - Collsacreu - Can Colomer - Subirans - Arenys

- Carles , a hores d'ara no crec que vingui a la Brevet , aquesta setmana vaig força cansat i Tornar a matinar el Diumenge (cada dia em llevo a les 5h )s'em fà complicat.

Carles -

Pensament 3648

IMMEDIACIONS V

Soc a la Pedra de la Ferradura. Les copes dels pins diuen adéu al sol de ponent.
Surt el sol a l’horitzó. Prenc un reflex del sol que m’allarga la ma.
Fugaçment, pel mirall esguardo com era anys enrere.
Sento dins meu l’amenaça de les coses que mai he dit.
Anar plagiant pensaments d’altres per saber que penso jo.


Carles -

Pensament 3648

IMMEDIACIONS IV

Acabo d’obrir la finestra per deixar passar el temps.
Hi ha moments aparentment morts que acaben per ser intensament vius.
Més enllà de la bellesa pot ser hi ha un paradís impossible.
Veure-la nua al sofà és com un poema que retorna.
M’agrada la llum dels fanals que lluiten contra la nit.

Carles -

Pensament 3647

IMMEDIACIONS III



Hauria de fer una altra vida. Hi sóc a temps encara?
Voldria poder tornar a covar els ous en el niu de les il•lusions.
Com puc afegir algun record a una memòria trista.
La sorra de la platja es pensa que es lliure si l’acarona la mar.
L’olor és el que més recordo de les meves antigues amants.

Carles -

Pensament 3646

IMMEDIACIONS II

Estic disposat a tot. Amb això, que vull dir?
El bosc m’envolta, i jo sento el desig de penetrar-hi.
Quan li faig un favor, jo el rebo. Ho sap ella?
Més enllà, més enllà... d’un horitzó llunya, que hi ha?
Contemplo la posta de sol a la musclera. Vull despendrem de perjudicis.

Carles -

Pensament 3645

IMMEDIACIONS I

Assegut als bancs del jardí del Xifre torna l’adolescència.
Aquí, hi ha el mateix esvoranc on vaig ensopegar fa mesos.
Per no capitular com faig sempre, millor no recapitular.
Difícil equilibri de sentiments contradictoris: soc a la corda fluixa.
Si jo mateix no recordo, com vull que ells recordin.

Carles -

Pensament 3644

KETA

.- Els meus trasbalsaments els duu la Keta.
.- Quan la Keta em mira als ulls trontolla la casa.
.- La nit és fosca i s'abraça amb mi i la Keta, tots tres sols pels carrers.
.- Ai las! Qui m'havia de dir que la Keta em canviaria la vida.

Carles -

Pensament 3644

UN LLOC EN LA FOSCOR

La mirada cega,
la paraula muda,
l'oïda sorda,
la tendresa del buit,
l'eloqüència del no res.

Carles -

Pensament 3643

CONFÓS

Avui em sento un xic perdut i confós, com diria Paul Éluard:"...et dans la fumée de ma tête s'organisait l'oubli".

Carles -

Pensament 3642

SEGONA PART DEL CÀSTIG

Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador
Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador
Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador
Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador
Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador
Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador
Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador
Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador
Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador
Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador
Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador
Compliré amb els entrenaments que m'indiqui el meu preparador

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 13 tarda: 2h 20' gimnàs.
Comentaris:
.- He complert amb la primera part del castig.

Carles -

Pensament 3641

LA NÚRIA FONT D’INSPIRACIÓ

En ocasions m’han preguntat com m’ho puc fer per escriure tantes , marranades inconfessables, versos eròtics impúdics i pensaments perversos. Per a mi és molt senzill, en tinc prou amb tancar els ulls, immediatament se m’apareix la Núria encalçada en el seu culot i tornejant els seus pits dins del seu mallot, en centèsimes de segon ja tinc la primera erecció.
Automàticament en el cervell se m’apareixen milers de lletres fluctuant, com si fossin estels d’una constel•lació llunyana. Tan bon punt es treu el mallot i em deixa el tors al descobert les lletres fluctuants esdevenen paraules que evoquen passions llargament contingudes. Quan passats dos segons se m’abaixa el culot les paraules s’entrellacen esdevenint frases plenes de desitjos impossibles. Quan la faig meva, tant pel davant com pel darrera, les frases s’acoblen en un pensament fruit d’una realitat que només existeix en un cervell poruc i caduc.

Carles -

Pensament 3640

ESTADISTIQUES DEMOGRÀFIQUES.

El dos d’octubre de l’any 1956 la població mundial vorejava els quatre mil cinc-cents milions d’habitants, avui ja som set mil milions. Dels que eren vius el dia que vaig néixer ja n’han mort més d’un seixanta per cent, la majoria dels quals no he tingut el gust de conèixer. El quaranta per cent dels que quedem tenim els dies comptats . Els infants que el dia d’avui han nascut molt probablement d’aquí a cinquanta sis anys podran dir que més del seixanta per cent de la les persones que eren vives el dia del seu naixement ja han mort. Quasi segur jo ja estaré en aquest percentatge de difunts. ¡Que hi farem!

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 12: 84 Qm +1700 btt.
.- Dimecres 13 matí: 1800 piscina. Per la tarda més.
Comentaris:
.- Ahir el preparador em va donar l’ordre de fer més 100 Qm de btt, però soc tan lent que se’m va fer de nit i vaig haver de tornar abans d’hora cap a casa. Avui tocaven 2500 de piscina però anava tan a poc a poc que sense acabar la sèrie he hagut de sortir despresa i corrents per no arribar tard a la feina. Tinc l’entrenador molt enfadat, per aquesta tarda m’ha imposat unes series de càstig.
.- Andrew estic ABSOLUTament impressionat per la teva popularitat i reso mediàtic. Seguiré atentament la progressió en el teu desafiament.
.- Roko jo ja m’he inscrit a la brevet però no he pagat, amb la comissió que em carregava la Caixa em surt més a compte pagar diumenge als organitzadors directament. Evidentment dissabte també sortiré a rodar, però en solitari, ja que divendres tinc un sopar de “negocis” i em llevaré tard.
.- Toni sembla que tornas a estar “enxufat”, els teus entrenaments em fan molt de respecte, que estàs preparant?
Salut i força.

andreu -

Començo a èsser famós:

http://lacienciaalteumon.cat/costa-brava-xtreme-running/

RocKo -

Eeeeiii Carles , Divendres et dic algo per el tema de la Brevet .

Jo tenia pensat en Sortir Dissabte amb els companys del club amb bici de carretera i Diumenge fer la Brevet així fer 400 km's amb dos dies

Per cert , et tinc que tornar la manxa de peu que em vas deixar

Salut

TONI -

Entrenaments secrets:
- 40' carrera + 3.000 mtrs nedant.

Avui he trobat en Marc. Malgrat que no sembla molt motivat pel seu proper repte, el respecte pels companys el fan entrenar i quan agafi una mica la forma ja podem tremolar.

Per una mòdica contraprestació m'ofereixo a fer de taxista ripollenc el diumenge vinent.

Pau i herba

Carles -

Pensament 3639

ARISTÒTIL

Ja ho deia Aristòtil: “No és el mateix una patata al caliu que el caliu d’una patata”

Carles -

Pensament 3638

DIFERENCIES DE MATIS

.- Els sentiments són com un cuc invisible: foradant persistentment la llum i la tenebra.
.- Soc tan insignificant que ni tan sols soc conscient de la vostre insignificança.
.- No crec en res, llevat de la certesa de no creure en res.
.- Ells tenen manies, jo tinc dèries; aquesta diferencia de matis és important.
.- No soc diferent dels altres, és el dins, el que em recorda, que em fa diferent.

Carles -

Pensament 3637

TEMPORALITAT

.- Passejo per Can Jalpi i puc sentir la veu de la Núria explicant els seus entrenaments nocturns.
.- Soc al Nou de Nou al sopar de la Nit de las Gran Gala, la boca seca, el cor desbocat, el cervell en blanc: en Jose obra el sobre del premi Leònides.
.- Al pont de l’entrada a Arenys de Munt puc veure encara en “Sameta” fa quaranta anys tornant amb moto a primera hora del matí d’un dia d’estiu tornant de lligar estrangeres.
.- Encara noto el mal gust de boca per la derrota en la partida d’escacs de diumenge.
.- I no són tan sols records, sería massa fàcil veure-ho d'aquesta manera; simplement encara hi són, però en un estat temporal diferent.

Carles -

Pensament 3636

IL.LUMINAT

Soc un il•luminat perquè
sé l’única veritat que és:

No hi ha cap veritat.
Tot el possible és permès.

Carles -

Pensament 3635

MORIR

Morir suposo que serà tornar on era abans de néixer.
Si és així serà perfecte ser on havia estat abans de ser.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 11: 4000 piscina.
Comentaris:
.- Roko diumenge has de venir, serà la nostre primera brevet; si vols quedem a casa a les 6 del matí per sortir de Granollers a les 7 en punt, si tot va bé a les 4 de la tarda haurem finalitzat.
.- Santi i Tendo em va complaure veure-us dissabte passat en l’estrena mundial del reportatge de les 3 hores de Can Jalpi. Ela autèntics herois són en l’anonimat.
.- Pep que no entrenes?. Roger ja tens data per la clàssica de Collserola? Núria com han anat els entrenaments nocturns del cap de setmana?
Salut i força.

RocKo -

Entrenament dia 11 :

- Després dels bons entrenaments del cap de setmana , avui surtida trànquila per moure cames.

- 24.5 km BTT
- 1H 24'
- 17'5 Km/h
+ 500 Dpa

Rocko -

Mooooyeeeeeeennnnnn !!!

- Aqui et deixo l'enllaç amb L'itinerari de la Brevet de 200 km's del Próxim Diumenge , el desnivell acumulat será de + 2268 Dpa

http://www.ccgranollers.com/arxius/1358835041.pdf

TONI -

Entrenaments secrets:
- Dissabte: 95 kms de bici.
- Diumenge: 82 kms de bici + 30' carrera.

Vaja, un cop que surto en un lloc i a sobre em donen pel sac.

Felicitar en Melcior pel seu gran paper a la Transmaresme. Malgrat haver-te perdut (tàctiques moyerianes?) el temps és estratosfèric, encara que el que ha fet en Pons és brutal.
Per a mi el mèrit és la forma que teniu.

Aquesta setmana més. Sembla que he agafat carrereta.

jugadora no. 8 mira't l'enllaç que vaig penjar el divendres.

Pau i herba

Carles -

.- Dissabte 9: 154 Qm +1590, 5600 calories en bicicleta de carretera.
.- Diumenge 10: 2h 58' escacs perdent d'una forma miserable, portava tres peons davantege i he fet una badada descomunal.
Comentaris:
.- Ahir només vaig poder aguantar 80 Qm amb els companys del Club, el seu ritme era massa exigent i els últims 70 els vaig fer en solitari.
.- Toni ahir al Centre Moral varen projectar el vídeo de les 3 hores de Can Jalpi. Tu surts tres cops, on s'et veu mes estona és un tram de pujada on t'avança en Cuadratti. El mallerengo que xupa més pantalla és en Melcior, se'l veu pletòric.

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE:

.- Dins de cada dona prima, simpàtica i bonica hi ha una dona gorda, desagradable i lletja que vol entrar.
.- Hi ha dos menes de dones que no entenen els homes: les solteres i les casades.
.- El valor d'una doma només depèn de la importància que se li doni.
Entrenaments:
.- Dissabte 9: 154 Qm +1590, 5600 calories en bicicleta de carretera.
.- Diumenge 10: 2h 58' escacs perdent d'una forma miserable, portava tres peons davantege i he fet una badada descomunal.
Comentaris:
.- Ahir només vaig poder aguantar 80 Qm amb els companys del Club, el seu ritme era massa exigent i els últims 70 els vaig fer en solitari.
.- Toni ahir al Centre Moral varen projectar el vídeo de les 3 hores de Can Jalpi. Tu surts tres cops, on s'et veu mes estona és un tram de pujada on t'avança en Cuadratti. El mallerengo que xupa més pantalla és en Melcior, se'l veu pletòric.

RocKo -

Aquest cap de setmana he pogut fer dos bons entrenaments .

Després de estar una setmana sense tocar la Bici , ahir vaig fer Road amb els companys del club , acavant l'etapa amb molt bones sensacions i força sencer després de la tornada per la NII amb vent de cara desde Tordera fins Arenys

Distància : 163 Km
Desnivell : +1735 Dpa
Temps : 5h 45 '
Vel Mitja : 28'6 Km/h

Avui Diumenge sortida BTT amb el meu cosi , ens em arribat fins a Cal Paraire per veure Pasar els corredors de la Transmaresme , que per cert l'ha guanyat en Pons jeje.

Com no Felicitar en Melcior , llàstima de la perdua que l'ha fet perdre 10' després de Pasar Cal Paraire ha fet una Bona Remontada

Felicitats Crack's


Distància : 53.2 Km
Desnivell : +1500 Dpa
Temps : 3h 37 '
Vel Mitja : 14'7 Km/h

marc -

Nois, he sortit mes tard. Demà espero ferla volta completa de la Half. Algú s'apunta? Ja entraré al blog.
Salut,

marc -

Demà espero ser a les 8 al pont.salut!!!

TONI -

Entrenaments secrets:
- Dimecres: 1h carrera.
- Divendres: 3.000 mtrs nedant.

Veient la vostra motivació no em queda cap altre remei que posar-me les piles, lo fotut és que ja no me'n queden, però bé, farem el que podrem.

L'entrenador em truca cada dia a veure què he fet i com ha anat. De moment no li agafo el telèfon.
Avui m'ha enviat això:

http://www.youtube.com/watch?v=dln_Q3S63wE

Amb un missatge:
http://www.openwatercat.com/p/blog-page_28.html

Pau i herba

Rocko -

Demà Tornem als entrenaments després de la ABR ...

a les 8h a la Parada deL Bus D' Arenys de Munt ... Carles , Marc ús ànimeu ?

Roger -

Andreu, me’l pots reenviar al meu correu electrònic si et plau? Fes-ho discretament, que no s’assabenti ningú (és cert que els de Mètodo 3 tenen la seu a Lausana?)

Carles -

Pensament 3634

BON DIA

Aquest és un bon dia
i no s’assembla a cap altre bon dia
en que m’he sentit igual de content, il•lusionat
i amb ganes de viure

Bo, sí.
Només en una sola cosa.
També finirà.

Carles -

Entrenaments:
.- Divendres 8: 70 Qm. Bicicleta de carretera. 1h 30’ massatges.
Comentaris:
.- Andrew aquest correu només el reben els escollits; l’any anava adreçat a mi i em vaig endur el Leònides. Sembla que enguany ets un dels ferms candidats a endur-te l’estatueta, però abans has d’acabar la cursa i espero que milloris el meu temps. Ara ja saps el que et toca: entrenar, entrenar i entrenar.
.- Marc i Roko demà intentaré seguir la ruta de 160 Qm. que fan els del Club. A les 8 al pont.

Andreu -

Avui al corru m'ha arribat això:
Estimado/da señor/a,

Os adjuntamos una copia de los datos del formulario de inscripción que habéis rellenado en la web de Costa Brava Xtrem Running.

El código de referéncia de vuestra inscripción es : 36061F.

MUY IMPORTANTE: Descargue el "Certificado Medico de NO contraindicación para la practica de la carrera a pie en competicion CBXR 2013". Debe enviarlo preferentemente a la dirección email medical@cbxr.es, o por correo ordinario a CBXR-2013, Carrer Mirador de la Cala, 18, Urb. Sant Francesc, 17300 - Blanes, (Girona) España, correctamente rellenado y firmado antes del 6 de mayo de 2013.

Una vez enviado, al cabo de 7 a 15 dias podréis comprobar si el certificado médico ha sido validado y vuestra inscripción se ha completado correctamente en la pagina 'INSCRIPCIONES / Comprobación'.

Recordar que no se estara inscrito sin haber enviado el certificado medico.

Confiamos que los participantes estén preparados para la dureza de la competición y que haya respeto entre compañeros y con el entorno.
Si tenéis cualquier duda os podéis poner en contacto con la organización (Tahoo Team).

Muchas gracias por participar.

Atentamente,
El equipo de la Costa Brava Xtrem Running

Salut i kms!

Marc -

Carles, dissabte faré carretera. Podríem fer una bona quilometrada..
Ja parlem.
Heu vist el vídeo de la HALF?

Carles -

Pensament 3633

TRILOGIA FILOSÒFICA

.- Anava en bicicleta per corriols plens d’aigua, en fosquejar, per espantar les pors, m’he inventat una vida ermitana.
.- Allò que penso, siga sobre mi o sobre els altres, passa, perquè passo.
.- Sentir-se sol, ABSOLUTament sol, té una avantatge: només hi ha un infern.

Carles -

Pensament 3632

EN EL BUIT DEL SILENCI

El gris del cel sembla buit.
I en el buit
el silenci dels núvols,
em parlen de tot i de res.
El bramar mut de la mar,
el repicar de l’onatge en les pedres,
em parlen de tot i de res.
Escolto el crit silenciós de la natura,
en el buit gris del silenci.

Carles -

Pensament 3631

TRILOGIA METAFÍSICA

La soledat damunt de las bicicleta
m’ensenya l’essència de les coses,
que és també soledat.

Fracassar no és res.
No haver-ho intentat és la catàstrofe.

Avui he fet com sempre:
M’he suportat amb dignitat.

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 7: 70 Qm. Bicicleta de carretera; encara em queden els 35 de tornada; per la tarda dos massatges.
Comentaris:
.- Anar a corre dimarts va ser una mala idea; el genoll em torna a fer la guitza.
.- Mark dissabte surts a fer carretera? Si vols podríem sortir plegats a fer quilometres a ritme tranquil.
.- Pep que no fas rodillos? Que no puges fins al Corredor? Que no fas entrenaments secrets? Els teus llargs silencies pertorben la meva tranquil•litat.
Salut i força

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 5: 10 Qm corrents, 30' massatge.
.- Dimecres 6: 32 Qm btt.
Comentaris:
Andrew la extream costa brava que fan del 10 al 12 de maig és ABSOLUTament recomanable: uns paisatges espectaculars que permeten gaudir de racons de la costa brava preciosos, bona organització, excel.lents hotels, i si l'acabàs et queda la sensació d'haver fet una petita gran proesa; llàstima que és un pel cara.
.- Roko llegint el teu bloc un s'adona que enguany ets el gran candidat al Leònides, ja saps que jo lluitaré fins on el cos aguanti, però de moment tens un munt de punts d'avantatge.
.- M'estic plantejant fer diumenge la Transmaresme de pirata, ja que les inscripcions són esgotades. M'ho pensaré.

Marc -

Hi haurem de posar ritme!!

http://www.youtube.com/watch?v=Vf78alvpxRM

Marc -

Sense comentaris.. la HALF en vídeo:

http://www.youtube.com/watch?v=P6rQbIwjFcE&feature=youtu.be

Carles -

Pensament 3630

TINC FAM


Tinc fam
de cuixa
de vi
i d’aventura.


També tinc fam
de mar
de terra
i de cel.

D’aventura,
de vi
de cuixa
de mar
de terra
i de cel
estic afamat.

Carles -

BELLESA FEMENINA

La bellesa femenina
és enlluernadora com el sol.
És mentre dura aquesta resplendor
que ella es ma font d’inspiració.

Carles -

Pensament 3628

ESPERANT

Quan dies tan llarguíssims
esperant una amant
que encara no ha arribat !

Carles -

Pensament 3627

A TOTS AQUELLS


A tots aquells que volen fer probes esportives extremes per superar els seus límits físics i mentals els hi llegiria Isaïes, 49, 11: “ de totes les muntanyes faré carreteres, i els camins seran preparats”.
A tots aquells que tenen por a la mort, al desconegut del més enllà els hi llegiria l’Àlcora, 37: “i tindran amb ells magnifiques mullers, mirada casta, magnifiques mullers com el blanc dissimulat de l’ou”.

TONI -

Entrenaments secrets:
- 45' arma secreta + 3.000 mtrs nedant.

Pau i herba

Rocko -

Aquí deixo l'enllaç del meu humil blog amb un petita crònica de L' Andalucia Bike Race amb unes quantes Fotos

http://rokobtt.blogspot.com.es

RaaaaaaaaaZZZzzzzMaaaaaaaTaaaaaaaaZzZzz

Andreu -

Burtals le anècdotes de rocko!!

En cuadratti ha estat l'ànima del ABR pel que es veu.

Moyengatoooor, necessito que hem donis referències sobre el extream costra brava. Desnivell, duresa, anècdotes.
Crec que serà la meva pròxima inscripció bomba!!!!!!!!!!!!!

Salut i kms!

Carles -

Pensament 3625

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Dir veritats amoroses que no se senten és una forma de mentir?
.- Que és més profitós amb la parella: una mentida exaltada o una veritat serena?
.- La gran veritat de la vida són les ideologies, les religions o les passions?
.- Perquè les veritats sentimentals importants quasi sempre es diuen a mitges?
.- Qui cerca la veritat en l’amor corre el risc de trobar-la?

Rocko -

El Proper Dissabte a les 19h al Centre Moral D' Arenys de Munt podrem veure el video de les 3h de resistència d'enguany

Un cop Visionada la Cinta hi haurà un pica a Pica

L'entrada és Gratuita , us esperem a tots

Carles -

Pensament 3625

L’ÚNICA VERITAT QUE COMPTA

Per fi estic satisfet, car he retornat
pel record a l’única veritat que compta:
els sentiments

Carles -

Pensament 3624

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

Anys i panys
per aprendre a lligar
i altres tants per
aprendre a acceptar.

Carles -

Pensament 3623

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Hi ha molta gent que creu entendre tot allò que aprèn lligant. ¡No ho entenc!
.- El lligaire que ha après prous és senyal que encara no ha après res.
.- Amb les experiències que he viscut com a lligaire he après que fins i tot es pot treure profit dels perjudicis i de la incomprensió.
.- Per aprendre a parlar amb les dones cal saber respectar i dominar els silencis.
.- Per aprendre a lligar, cal ser prou humil per reconèixer les mancances i prou constant per superar-les.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 4: 4000 nedant.
Comentaris:
.- Per fi el bloc es torna a animar: impactants les anècdotes d’en Roko, al•lucinants els potents entrenaments d’en Mark, enigmàtiques les referències secretes que en Toni ha passat a en Roger, previsibles els llargs silencies de la Nuria, impressionant l’actuació d’en David i en Martí a la cicloturista de diumenge.

Rocko -

ANECDOTES DE LA ABR 6 Part :

CuadraTTi el JijoLoo

Durant la ABR em descobert la faceta de Showman de L'àmic CuadraTTi , tot un espectacle , ja siguent per les seves corredises amb Gallumbos pels passadisos del hotel o cullonant amb l'ajuda d'en Melcior a les recepcionistes del Hotel explicant-lis que ell era Jijolo

Se'ns dubte un dels moments més divertits de la ABR

Rocko -

ANECDOTES DE LA ABR 5 Part :

Sopar amb Pros :

Es Diumenge a la Nit , la primera etapa ja es Història , anem a sopar a un restaurant italià aprop de l'hotel

En Pons ha quedat amb Ismael Ventura i en Jesus del Nero un ex - pro de Carretera que tot i tenir molta clase es va tenir que pasar a la MTB al no trovar equip de Road.

Vam parlar de diversos temes i com no va aparèixer el Nom del Gran Mestre.

Cal recordar que en Ventura i el Del Nero van coneixer en Carles a Lanzarote

Del Nero , va recordar al Gran Mestre com ese hombre peculiar , Brutal

Marc -

Xavi, brutal! Més, més més..!!

Rocko -

ANECDOTES DE LA ABR 4 Part :

Estem a Andalusia o a Catalunya :

Durant el transcurs de la ABR no em donava compte i parlava amb Català a tot deu

Gran majoria dels participants eram Catalans com els mecànics dels avituallaments , o membres d'algun equip potent com Tomàs Bellès que em van donar gentilment un Bidò d'esprés d'haver perdut el meu , etc.. etc ..

A la quarta etapa després del Descens del Bailón va tocar pujar un puertaco esfaltat molt dur , m'entres pujavem vaig coincidir amb una parella de Catalans i vam Comentar que això semblava la Volcat , Brutal

Rocko -

ANECDOTES DE LA ABR 3 Part :

Retrovament amb En Navata :

Diumenge Després d'anar a sopar tornem a l'hotel sobre les 23h la sorpresa va ser trovar-nos en Navata Fumant al Porxu de l'hotel

Qui és en Navata preguntareu .

En Navata es un vell conegut d'en Carles , van coincidir a la Titan Desert , a la Marató dels 100 km de Navata (d'aqui el seu mot) i a la Transpyr

No s'en perd ni una , i a la ABR no podia faltar , segons ens han dit més d'un cop es habitual veure`l fumar ens els avituallaments de les curses on participa

Rocko -

Anecdotes de la ABR 2 Part

Dissabte arribem a Córdoba i ens acreditem a l'hotel

Sobre les 13h decidim anar a rodar per estirar les cames e inspeccionar la baixada Trialera del Reventón que era el final d'etapa els dos primers dies

Comencem a fer-lo de pujada , esta ple de pedres , és un pel tècnica anem avançant gent que també esta entrenant

Després d'uns 3 km's d'ascenció coronem i sortim a una carretera asfaltada , després de rodar-hi uns quants Km's en CuadraTTi se'n adona que ha Puntxat , no portem cámera ni res per sellar el poru, així que vam tenir que tornar enrere caminant més de 6km's m'entres esperavem que en Melcior i en Pons ens recollisin amb la furgo

Rocko -

Anecdotes de la ABR 1 Part .

En CuadraTTi no va començar amb bon peu L' Andalucia Bike Race

Vam sortir D' Arenys el Divendres a les 19:30 i vam fer nit a un hotel aprop de Cuenca

Quant anava a donar les seves Dades per fer la reserva de L'hotel en CuadraTTi es va adonar que s'havia deixar la cartera amb tota la documentació i diners a casa

Marc -

Entrenaments del cap de setmana;
-Divendres: 1000m piscina, badant amunt i avall de la piscina competint contra un parell de iaios.
-Dissabte: 1 volta a la maduixa (21kms)
-Diumenge: 62kms carretera amb companyia d'en Toni. Pretenia fer el circuit de la HALF però he trobat l'excusa perfecta: 'Vaig a veure a en Tendo al control i a seguir la cursa dels Ports del Maresme (una cursa que curiosament transcorre força kms fora d'aquesta comarca)'.
He fet el ridícul apretant als triatletes companys d'en Toni i treient la papilla després a Collsacreu. Caldrà una mica més de constància.

No sé el resultat d'en Martí però segur que ho ha clavat. En David ha fet 5è, jo he pujat el Collsacreu de tornada amb el grup on anava del 3r al 10è més o menys. Els dos primers volaven.

Esperem més cròniques de la ABR, molt mèrit a tots per l'esforç fet.

Roger, celebro que hagis passat aquest virus, que segurament no ha aconseguit tombar-te del tot.. ;-)

Toni, la jugadora nº8 em fa por, i el noi que corre avui ha fet una altra mitja amb 1h 25'... algú vol fer el meu relleu a la HALF ?

Carles, estàs molt sexy amb les ulleres noves. Ara ja no tens excusa per gaudir del paisatge quan pedales..
Per cert, es comenta que la Queta està apunt de demanar la baixa per estrés..

Bona setmana i força Manchester!!

Roger -

Entrenaments secrets:
Dissabte 2, 35km +1150
Diumenge 3, 40km +1500

Content d’haver deixat el mes de Febrer enrere. Una (sempre inoportuna) grip m’ha deixat KO durant un parell de setmanes. Són dies de males sensacions per la inactivitat acumulada, i cal recuperar la motivació (un secret: en Toni m’ha passat alguna referència interessant per posar-hi remei; si ho segueixo al peu de la lletra, crec que pot ser explosiu... escrit queda ;-)

Marc, celebro molt la teva reaparició! Rocko, estàs molt fort. Crec que no t’has de deixar portar per aquest regust agre-dolç d’Andalusia. Com diuen entesos analistes esportius aquests darrers dies de penúries culers, tot plegat només és un tema mental.

Felicitacions a dojo: Melcior-Rocko-CuadraTTi per l’ABR (espectacular, crec no calen més comentaris), Carles pels escacs i Martí pel gran paper a la Ports del Maresme d’avui.

TONI -

Entrenament d'avui:
- 92 kms de bici.

Sortida amb en Marc per estudiar el circuit Half-Challenge. A mig camí ens hem trobat amb la incommensurable Anna Fuentes. Insaciable per cruspir-se quilòmetres.

Carles, celebro la teva primera victòria en escacs. A partir d'ara comença la remuntada.

Corre la brama la jugadora no. 8 està fent uns grans entrenaments. Es veu que a la tauleta de nit hi té un marc on s'hi llegeix: "La distància entre un somni i la realitat es diu: Disciplina".
Les mateixes fonts diuen llur disciplina és com la de les nenes xineses que fan gimnàstica rítmica. Entrenaments a la piscina deixant enrere als triatletes que gosen pertorbar la pau de l'aigua blava. Brutal!!!!

Pau i herba

Carles -

Pensament 3622

PLENITUD

Només en la soledat trobo la plenitud,
car cap altre soledat no hi cap per fer-me nosa.

Carles -

Pensament 3621

A LA RECERCA D'UNA MUSA.

Fa dies, setmanes, mesos, que soc a la recerca d'una nova musa.
Em sento sec, sense inspiració ni referents, em manca energia eròtica.
Li he demanat, una i altre vegada, a qui em pot treure d'aquest pou,
la seva autorització per esdevenir font de rimes, versos i aforismes.
Per més que insisteixo, ella declina tan sincera i gentil invitació,
cansat d'esperar, de rebre negatives i evasives de tota mena,
m'he decidit a publicar en el bloc aquesta humil i sincere petició;
de genolls et demano que acceptis ser la meva font d'inspiració.

Carles -

Pensament 3620

NOTA A PEU DE PAGINA

Intento escriure versos eròtics mínimament dignes;
voldria ser mereixedor d'una nota a peu de pagina
o d'una cita en un d'aquells annexes que ningú llegeix,
d'una propera reedició de la literatura en llengua catalana,
amb permís d'Estelles, Pere Quart, Fonoll o Salvat.

Carles -

Pensament 3619

HO HE INTENTAT

He desitjat, en tu, a totes les femelles;
he gaudit, en tu, de tots els plaers;
he viscut, en tu, infinitat d'experiències;
intensament, sense límits ni reserves.
He volgut ser com el lligaire que he imaginat:
En el llit indomable, en l'amor increïble,
i en la vida únic i irrepetible.
Amb estimació, dedicació, treball i entrega
espero haver assolit els meus objectius.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 2: 74 qM +1900 btt ( Arenys- Pedra de la Ferradura- Canyamars- cementiri de Vallgorguina- Sant Martí- l'Erola- Pineda- Arenys), 30' arma secreta.
.- diumenge 3: 2h 57' escacs amb victòria.
Comentaris:
.- Roko, Quadratti, Mecior i Joan, moltes felicitats, acabar una cursa tècnicament tan complicada amb amb un nivell tan exigents a l'abast de pocs escollits. Ja ens ho expliquereu; segur que teniu mil i una petites anècdotes per compartir.
.- Crec que la Núria esta un xic dolguda pels versos passats de rosca corresponents a la serie "Nit de Naps". Si es així te'n demano disculpes.
.- Avui merescuda victòria. Em feia molta falta per recuperar ànims en el món dels escacs.

Marc -

Xavi, moltes felicitats! Queda't amb tot el positiu, estas molt fort malgrat ésperessis donar un plus mes. Ja ens explicaràs!

Toni, estic d'acord, jo tampoc vull anar de pirata. La meva idea era sortir allà quarts de nou les nou i rodar una mica fins la rotonda abans de Campins, però pujar cap a la Costa del Montseny..
Algú sapunta? Aixi potser ens trobem la cursa en algun tram..
Dp miro el blog.
Salut,

Rocko -

Bueno ja tenim una de les curses per Etapes més dures del Mòn al Sac .

M'imaginava que la ABR sería dura , però no m'imaginava que seria tant extrema

Les Etapes Molt i Molt Dures , les dos Primeres molt tècniques , trialeres de Pujada i Baixada perilloses , pedres , Lloses , arrels i sobre tot molt de fang

La Cursa ha estat marcada sens dubte per el Fang , hi havien trams realement impracticables , em tingut que fer llargs trams a peu

El Nivell dels Participants molt alt , pros Apart .... La gent entrena molt serà per la Crisis ???

Apart de la Duresa del recorrègut L' ABR ha estat molt dura per les nostres Bicis , han patit com mai , les em portat a L'extrem , ara caldrà fer-lis una bona revisió i canviar cadenes , pinyoneres i alguna cosa més

Per la Meva part , estic molt decepcionat per la meva Actuació , no he estat a L'altura , intento buscar explicacions però no les trobo ...

Les Cames no m'anaven gens , estaba buit sense un grà de força , mentalment en algúns moments em vaig venir avall , per Moments semblava un autèntic Infern

Agraïr a L'Àmic CuadraTTi la seva Paciència per esperar-me constant-ment ell anava realment Fumant, esta fortissím

Tambè Agraïr al Melcior i en Joan per els grans Moments que vam passar i felicitar-los pel seu paper a la Prova

TONI -

Felicitar a tots els que heu participat en aquesta cursa tant exigent. Només pel fet de prendre la sortida i acabar-la ja teniu la meva gran admiració. No és fàcil córrer entre tants craks. El mesos d'entrenament i esforç han valgut la pena encara que ara mateix sembli que ha estat poc.
Enhorabona a tots.

Marc, demà tenia pensat anar a la cursa curta dels ports però veig que el termini d'inscripcions va acabar el dia 26. No sé si anar-hi de pirata, no em fa gràcia anar així. Ho comentem.

Pau i herba