Blogia
La llibreta virtual.

LWS Non Stop 2012 : Hem Tornat a Fer-la Grossa !!!!!

LWS Non Stop 2012 : Hem Tornat a Fer-la Grossa !!!!!

Ruta: http://connect.garmin.com/activity/210100842

(Clicar “View in metric” a la part dreta superior)

L’organització vol agrair a tota la gran família de l’MCT l’èxit ABSOLUT en aquesta nova edició de la LWS Nonstop.

Malgrat que, malauradament, tampoc estem aliens als temps que corren, aquest any s’ha tornat a tirar la casa per la finestra amb la invitació especial d’un dels corredors amb més prestigi del pilot internacional. L’impacte mediàtic no s’ha fet esperar i, a poc menys d’un any d’obrir les inscripcions per l’edició 2013, ja s’ha rebut una allau de peticions que ha bloquejat les oficines de la LWS.

Alguns apunts de la Nonstop d’enguany:

El nivell dels participants està pujant cada cop més i, per primer cop en les quatre edicions celebrades, no s’ha constatat cap intent d’abandonament. De fet, a l’arribada a Castellar s’ha observat alguna cara de decepció (“ja està?”).

El pilot ha imposat un ritme de creuer infernal, fins al punt que les investigacions dels mossos sobre les causes de l’incendi de dissabte a Guils de Cerdanya apunten a les guspires d’uns ciclistes que feien un descens vertiginós de Malniu a Ger en el moment de la ignició del foc.

En la primera edició de la LWS Nonstop, en Leònides va aparèixer en la negror de la nit, al mateix coll de la Creueta, amb un castell de focs espectacular. L’any passat se’ns va revelar arribant al santuari de la Mare de Déu del boscal amb un crit de FUA que va ressonar per tota la serra del Cadí. I aquest any, ELL se’ns ha revelat durant l’ascensió a Cortals de l’Ingla: L’abans i el després d’un dels corredors després d’excusar-se darrera d’uns matolls en una parada tècnica només s’explica com una vivència ABSOLUTament metafísica. Opinions de científics i religiosos d’arreu han estat unànimes: De la mateixa manera que el Pirineu Català està ple de mitologies sobre aparicions d’imatges de verges atribuint-se tot tipus de fenòmens paranormals, l’aparició d’un nino de dimensions descomunals darrera d’uns matolls pot desencadenar un pelegrinatge massiu de fidels cap la vall de l’Ingla.

Només lamentar l’escàndol que s’està desencadenant amb l’afer de les tanques. En un últim comunicat, l’UCI sembla haver reconegut un total de 150 tanques durant el recorregut. L’organització només confirma un total de 10 tanques compatibilitzades: 7 de cablejat elèctric (bonificació: 10pts/obrir + 10 pts/tancar) i 3 portals (a 15pts respectivament). Fortes pressions des de Lausanne han obligat a l’organització a “pentinar” el recorregut de nou en les properes setmanes. Paral·lelament, s’han detectat moviments en el compte corrent de la cooperativa agrícola de la Cerdanya provinents de Suïssa, a la vegada que agents forestals observen aquests dies una activitat frenètica de pagesos instal·lant tanques a tort i a dret per la Cerdanya.

Fotos (s’aniran pujant totes en els propers dies):

https://picasaweb.google.com/113404980018808296222/LWSNonstop2012#slideshow/5776484329764743826

87 comentarios

Xavier -

Entrenament dia 24 :

- 33 km BTT +860 Dpa
- 12 km Run

- Aquesta tarda amb en Melcior em fet una sortida btt ton improvitzant per els voltants de per aquí.

- Avui molt males sensacions, he fet tota la sortida totalment cuit.

- Tot seguit, he fet un entrenament de runn de 12km totalment plans, a ritme trànquil.

- Demà a les 7:15 sortire amb el club per fer la volta a òsor amb bici de carretera.

- Carles i Andreww que vagi molt bè demà per Sta Cristina D'aro.

TONI -

Entrenaments secrets:
- Divendres: 10 kms carrera.

Com que el meu entrenador m'ha dit que millor no corri a la Challenge, avui m'he inscrit a la Marnaton.

La Marnaton és una travessa pel mar que es fa a Cadaqués. Aquest és un intent de sentir-me ben a prop dels triatletes d'alta volada. Espero trobar-me'n un que em doni algun consell.

Pau i herba

Andreu -

Brutal!
El cop de talonari sempre funciona. Serà una bona cursa, si vols et donc el meu telèfon i parlem com quedem: 677558887. En teròria hem de ser-hi entre 7-8 per recollir els dorsals així que hauríem de quedar més aviat, tenim 50 minuts de camí.

Carles -

Andrew les inscripcions eren tancades però fent servir el talonari hi puc participar; els temps serà oficial i estaré assegurat, però no tindre dret a la camiseta de record. A 2/4 de 9 hem de ser al Poliesportiu de Santa Cristina d’Aro per fer la cursa de la Guilla (http://terraindiketes.matxacuca.cat/ ). Si vols podríem quedar a les 7 al Calisay per pujar amb clama i arribar-hi amb prou temps..

Carles -

Pensament 3186

UNA COMBINACIÓ ESTRANYA

El sexe és una combinació estranya:
Coll d’oca amb figa de moro,
botifarra salada amb cloïssa peluda,
un casc alemany en un trau humit.

andreu -

Carles, la cursa és a st.cristina d'aro però crec que les inscripcions estàn esgotades, no sé si a cop de talonari pots fer-hi quelcom. Si hi vas diguem algo.

Andreu

Carles -

Pensament 3185

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Si vols saber el que una dona sent realment no l’escoltis,mira-la.
.- Al•lucino amb la xerrameca que corre com la pólvora, m’assabento de coses que ni tan sols sabia que havia fet.
- N’hi ha que prefereixen aparentar ser marits lliberals abans que semblar cornuts impenitents.
.- La cigala, si penses, sempre tremparia.
.- Quans prejudicis són necessaris per restar fidel a la parella?

Carles -

Pensament 3184

QUE FER PER MILLORAR?

.- Per millorar esportivament cal esforç i sacrifici; la disciplina és la part més important per donar continuïtat a qualsevol progressió.
.- No mesuris els teus èxits esportius en funció dels fracassos dels altres, l’autèntic èxit rau en saber gaudir dels entrenaments quotidians.
.- Amb constància, mètode i organització aconseguiràs petites recompenses; amb voluntat, valor i decisió convertiràs aquestes petites recompenses en una gran fortuna; amb habilitat, oportunitat i modèstia convertiràs aquesta gran fortuna en la teva recompensa.
.- Si no pots aconseguir el que vols, canvia d’actitud; passi el que passi al teu voltant, sigues fidel als teus objectius.

Carles -

Entrenaments:
.- Divendres 24: 13,5 Qm corrents a ritme de Pau i Herba, per la nit més.
Comentaris:
.- Aquest matí a 2/4de 7 he sortit a corre fins a Llavaneres, ja de tornada, prop de la musclera ni havia quatre que en pilotes feien Taixi, Xi Kung o quelcom que similar. Semblaven adoradors d’Akhenaton, el Deu sol egipci, i amb els seus balls hom tenia la impressió de visionar una pel•lícula dels anys cinquanta de Hollywood.
.- Andrew la cursa que dissabte per muntanya on la fan? Depèn de com també la correria, sinó sortiré amb bicicleta amb els d’Arenys de Munt, però encara no han penjat ruta.

Melcior -

Entrenament secret 20: 30'gym, 1h rodillo, 29,4km btt +948dpa
Entrenament secret 21: 42,1km btt, +1294dpa, 30'gym
Entrenament secret 22: 33,4km btt, +990dpa
Entrenament secret 23: 72,2km road, +437dpa a fort ritme

Aquesta setmana el planing Blanchart era de bojos, faig fos com una cuca i amb la llengua fora per mirar de complir. Aqui no hi ha descans, entre sifredi l'altre dia i avui ell mateix mes gran de grans m'han deixat les cames com pals.

Ahir arribava a les 9 de la nit de fer corriols amb jabali Pons i avui a les 7:20 del mati pujava a fondu per trobar el tira, gran de grans i Sifredi. Avui el ritme ha sigut infernal, Grans de Grans ha vingut a marcar territori i en Rocko i un servidor a veure-les venir. M'he trobat be, nomes tenia fort dolor de cames als repetxons, on anavem a fondo. Ha sigut un entrenanent de qualitat indiscutiblement.

Gran Carles, estas pletoric, celebro hagis rebaixat la teva millor marca personal, els darrers entrenaments donen fruit. Respecte al gran de grans tenies rao, el coneixes be i ja saps com les gasta.

Gran de grans, mai t'havia vist aixi. Sense comentaris.

Rocko, guarda algo, dissabte hem d'anar a roda del jamaicano, per ordres del director d'equip farem tactica hiena.

Roger, els teus entrenaments son descomunals, a aquest pas crec que t'avorriras a la cerdanya.

Cal seguir, mes i mes i mes!!! Gasss

Carles -

Pensament 3183

KIMALATOKA

Tinc una tranka
Kom un koll d’oka
Kimalatoka!
Kimalatoka!

Carles -

Pensament 3182

DEU LLIÇONS DEL DIA D’AVUI (23-08-2012)

.- Quan en Toni em va trucar ahir per la nit per sortir en bicicleta dubtava entre anar-hi o no anar-hi i vaig escollir ser-hi. Sabia que si fracassava hem quedaria al menys l’experiència.
.- No obstant la lliçó esportiva que m’ha donat l’elit mellarenga no defalleixo en l’intent de fer dels meus entrenaments un espai de joia i diversió.
.- El fracàs d’avui és un petit pas cap a l’èxit de demà. No tinc por a la distancia que separa els meus somnis de la realitat. Si ho puc somiar algun dia podrà succeir.
.- Avui hem sento un heroi i no pas per haver guanyat, sinó per haver aguantat com un espartà donant tot el que tenia. No ploro pel fracàs d’avui, ric amb els braços oberts per rebre el meu pervenir.
.- Quan m’allibero de les meves pors em queden nous espais per viure els meus somnis.
.- Passat un temps no recordo els cops que he caigut, sinó les vagades que m’he aixecat. Caure és possible, aixecar-se és obligatori.
.- Si no aconsegueixo el meu objectiu procuro no desesperar, se que en ocasions els èxits venen quan menys els esperes.
.- Procuro valorar el que tinc, no preocupar-me pel que em manca i lluitar pel que vull.
.- Qui pot canviar i millorar les seves actituds pot canviar el seu destí: quan hi ha ombres penso que molt a prop brilla la llum.
.- Mentre no perdi les ganes de superació que porto a dins se que en Leònides és a prop meu.

Retorn a la normalitat -

Després de tres setmanes a Londres i desconnectat de tot i fent uns entrenaments pèssims. El diumenge vaig tindre una seriosa xarla amb el meu entrenador i hem va comentar que vaig just de temps per arribar a la matagalls-montserrat.
Tot hi els pronòstics decebedors del meu entrenador, he decidit acomiadar-lo i encomanar-me al gran leónides perquè hem mostri el camí a seguir. El mateix diumenge, Leónides se’m va aparèixer en somnis i em va mostrar el camí. I és que el esperit mallerengu (tal hi com ens demostren un i altre cop els membres de l’elit LWS) és el de no rendir-se ni en les pitjors de les condicions, tal hi com va dir un gran home “som els nostres somnis i si no somiem estem morts”. Així doncs he començat doble sessió de running (una al matí i una a la atrada) sumant en 4 dies uns 60 km i més de 3000 dpa. Ho gran leónides gràcies per mostrar-me el camí.
El dissabte tinc una cursa de muntanya, 21 km amb 1000 dpa. Espero algún dia ser digne de vestir el mallot!!!

Salut i kms!

Carles -

Pensament 3181

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Per ser comprensiu i atent amb les dones es menester entendre silencis, interpretar mirades, perdonar error, guardar secrets, prevenir caigudes i eixugar llàgrimes.
.- Les dones que m’agraden es converteixen sovint en lladres del meu temps.
.- N’hi ha que es pensen que per estimar.-se n’hi ha prou en voler-lo, com si per estar be de salut n’hi hagués prou en desitjar-ho.
.- Una de les grans virtuts de l’autentica estimació es comprendre i ser compres.
.- Moltes dones han entrat i han sortit de la meva vida, però nomes unes porques han deixat marques en el meu cor.
.- Les millors amants són aquelles que apareixen del no res i es converteixen en un tot.

TONI -

Entrenaments secrets:
- Dimecres: 3.000 mtres nedant + 11 qms carrera.
- Dijous: 75 qms bici.

Avui entrenament amb part de l'elit mallarenga.
Melcior i Xavi, esteu molt forts. En alguns moments veia que anava a caure del grup però tenieu compassió. Em costava seguir mentre vosaltres xiulàveu a totes les nenes i feieu crits de salve a en Leònides. He hagut de treure el FUA per aguantar de Malgrat a Arenys.
L'entrenament però ha valgut la pena.

Carles, celebro que hagis rebaixat marques. Sens dubte aquesta tarda podràs passejar per la Crosanteria amb el cap ben alt.

Pau i herba
Pau i herba

Xavier -

Avui entrenament curt però molt exigent amb en Carles, Toni i Melcior.

Arenys - Collsacreu - Hostalric - Blanes - Calella - Arenys.

Dades de la soertida :

- 75 km
- 33.5 km/h
- vel Max 63 km/h
- +570 Dpa
- 2h 17 Minuts

- Felicitats a tots per la sortida.

Carles -

Pensament 3180

VISITANT LES TERMOPILES

Ara fa vint-i-quatre anys, un més de maig molt calorós, varem anar de viatge a Grècia amb la Montse, que a les hores estava embarassada de quasi vuit mesos. Primer visitarem Atenes i després de fer un circuit improvisat per diferents illes de la Mediterrània, varem llogar un cotxe per anar fins el pas de les Termopiles. Foren més de 800 Qm d’anada i altres tants de tornada per arribar a les “Portes calentes” ,traducció el grec clàssic del nom Termopiles, ja que era un lloc on hi havia aigües termals. Aquest angost pas és a la regió de Tesalia, entre el mont Eta i el mar i proper la golf de Maliaco i és un lloc de pas obligat per anar a la Grècia Central. L’any 480 abans de Crist, quan va tenir lloc la batalla de les Termopiles, el mar arribava molt més a prop de la muntanya que no pas quan jo el vaig visitar, i l’única via d’accés era tan estreta “que només podien passar-hi dos carros a l’hora”. En el lloc on varen caure els tres-cents soldats espartans hi ha un modest monument, construït a finals dels anys quaranta del segle XX, on hi ha erigida una estàtua recordant el gran rei Lacedemoni i on s’hi poden llegir els versos de Simonedes: “Oh, estranger, informa a Esparta que aquí jaiem encara obedients a les seves ordres”

Carles -

Pensament 3179

SOMIANT AMB LES TERMOPILES

Des de ben petit m’han entusiasmat les grans gestes militars, la capacitat de lideratge de cabdills que en inferioritat numèrica eren capaços de vèncer o resistir a les tropes enemigues, demostrant enginy, coratge i capacitat de sacrifici. Els qui més admirava de petit eren Annibal, el més gran general cartaginès que va vèncer en quatre grans batalles a les legions romanes; Rommel, la guineu del desert, que en clara inferioritat de recursos va estar a punt de guanyar la batalla del Nord d’Africà a les tropes angleses durant la II guerra mundial, i Leònides, el rei esparta que amb només tres-cents soldats va defensar fins l’últim alè el pas de les Termopiles davant les tropes perses numèricament molt superiors. Quan m’explicaven a classe aquests combats o els llegia en alguna llibre d’història m’entusiasmava imaginant-me ser un d’aquests cabdills. A les hores em vaig prometre que quan fos gran intentaria visitar els llocs on Leònides, Annibal i Rommel havien lliurat les batalles que els havien convertit en mites i llegendes. Complint aquests somni infantil em vaig prometre que si algun dia anava a Grecia aniria a visitar el pas de les Termopiles on Leònides va caure amb tots els honors militars.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 22 tarda: 38 Qm +800 btt en companyia del meu fill i un amic.
.- Dijous 23 matí 70 Qm bicicleta de carrtera ( em queden els 35 de tornada) en companyia de tres mallerengos: Toni, Xavier i Melcior, cinc punts al sac. Per la tarda descans
Comentaris:
.- Avui ha tocat serrar les dents i aguantar el xàfec amb la major dignitat possible, en companyia de l’elit mallerenga sabia que era el dia per intentar rebaixar marques i rebentar el “crono” i ho he aconseguit a pesar d’arribar l’últim a la meta . Des de la croissanteria d’Arenys fins a la plaça de bous d’Hostalric el temps ha estat de 1h 4’ 35’’, rebaixant en més de dos minuts l’anterior record. En arribar a la font de la plaça els companys ja s’havien menjat l’entrapa i estaven fen el cafè.
.- Melcior ja t’ho deia no s’ha de fer cas al ploramiques, quan més plora és quan més fort esta.

TONI -

Carles, queda clar doncs que he abandonat en Leònides, o ell m'ha abandonat a mi.

Potser sí que sóc un cagadubtes i un capsigrany, però faig allò que em ve de gust i no el que hom em vol exigir.

Cagarrines i comuna

Carles -

Pensament 3178

FLORETES RIDÍCULES XXIV

.- Com vols que t'oblidi si quan començo a oblidar recordo que t’oblido i començo a recordar.
.- És trist caminar sense saber on anar, però més trist és encara estimar sense poder-ho explicar.
.- Perquè mirar la lluna, si no la puc tocar. Perquè mirar els teus llavis, si no els puc besar.
.- Només es viu una vegada, però al teu costat, un cop és suficient.
.- Si em donessin a escollir entre el meu món i tu, t’escolliria a tu perquè ets el meu món.

Carles -

Pensament 3177

FLORETES RIDÍCULES XXIV

.- I LOVE YOU en anglès, TI AMO en italià, però el molt que T'ESTIMO, t'ho dic en català.
.- Potser per al món només siguis una persona, però per a una persona ets el món.
.- No vull perles del mar, ni perfums de l'orient, només vull que el nostre amor perduri eternament.
.- Ni mil poetes en mil anys podrien fer justícia a la teva bellesa.
.- L'amor que sento per tu és quelcom que no puc amagar, si no ho explica ma boca, em trairà el sospirar.
.- Si els petons es poguessin enviar per correu electrònic, aquest l’hauries de llegir amb els llavis.
.- Paraules de somiador són en aquest cant, paraules que et diuen que ets tot un encant.

Carles -

Pensament 3176

FLORETES RIDÍCULES XXIII

.- Si per la nit no pots dormir, no comptis estrelles ... compta amb mi.
.- Deixa de respirar un minut, i sentiràs el que jo sento, quan tu no hi ets.
.- Des que et conec les 24 hores del dia les dividit així: 12 somiant amb tu, i 12 pensant en tu.
.- Si besar-te fora pecat, caminaria feliç cap a l'infern.
.- Una persona com tu és difícil de trobar, fàcil d’estimar i impossible d'oblidar.
.- Si els meus ulls diuen que t’estimen no demanis als meus llavis una explicació; les paraules se les emporta el vent i les mirades les guarda el cor.
.- Mira’m als ulls i veuràs la veritat: el meu amor no és d'un dia sinó per tota l’eternitat.
.- Una paraula s'oblida, una llàgrima se’n va, un petó s'esborra, però el teu record mai desapareixerà.

Carles -

Pensament 3175

LEÒOOOOOOOOOOOOOOOOONIDES II

.- Toni en Leònides no vol seguidors cagadubtes ni capsigranys, sinó que els hi exigeix voluntat, esforç i constància.
.- No ranegeu d’Ell empesos per la desesperació de no trobar-lo, recordeu que Ell és allò que vosaltres creieu ser.
.- Les pregaries sense convicció mai arribaran a les seves oïdes.
.- No li demaneu unes responsabilitats aptes per les vostres capacitats, demaneu-li unes capacitats aptes per les vostres responsabilitats.
.- Si ets un mallerengo i un dia ho perds tot (bens i esposa) consolat, encara et quedarà en Leònides. Quan tots t’abandonin Ell restarà a prop teu.

TONI -

Pensament 3174 a

LEÒOOOOOOOOOOOOOONIDES

Per què el meu destí/objectiu és ser el matxacat per en Carles?

Per què m'has donat el paper de nina inflable en aquesta obra?

Hi ha algun demà o sempre és el dia de la marmota?

Pau i herba

Carles -

Pensament 3174

LEÒOOOOOOOOOOOOOOOOONIDES

.- Estic convençut que en Leònides té marcat un objectiu diferent per a cadascun de nosaltres i que hauríem de ser capaços de trobar aquest destí dins nostre per fer-lo florir.
.- Em desorienta tant pensar que Leònides m’acompanya realment en els meus entrenaments com que tot plegat és només fruit de la meva imaginació.
.- Soc dels que creu que Leònides no ens marca objectius impossibles al dir-nos el que hem de fer, més aviat ens convida a fer el que puguem i si cal ens ajuda a que ho aconseguim.
.- És necessari creure en nosaltres mateixos per sentir la seva presencia, qui té dubtes mai el notarà dins seu.
.- N’hi ha que no creuen en Leònides perquè no saben que és en Leònides...i els que hi creuen tampoc ho saben.

TONI -

Per cert Roger, se m'ha espatllat el GPS
;-)

Pau i herba

TONI -

Aquest matí tenia previst fer una sessió d'entrenament. En llevar-me, no sé quina estranya raó m'ha empès a engegar l'ordinador i mirar el blog.

Llegint els entrenaments descomunals d'en Roger, les cames em tremolaven, ja no podia ni posar-me les bambes per anar a córrer.
Tot seguit he llegit els entrenaments d'en Carles i se m'ha afluixat una altre cosa.
Estic molt acollonit amb els reptes d'en Carles. Enguany el teu preparador està fent una bona feina, malgrat la teva rebel·lia, però veient que et fas amb triatletes d'alta volada i amb currículums tant descomunals que et donen aquests consells que són publicables, ja no m'atreveixo ni a pensar en els consells que t'han donat que no són publicables i que deuen ser destinats a esclafar com vulgars cucs als rivals.

Es per la por a ser esclafat com un vulgar cuc que he accelerat els tràmits per recuperar la inscripció de la Challenge.

Cagarrines i Roca

Carles -

Pensament 3173

LES TRES “CS” PER FER UNA IRORNMAN

El passat 15 d’agost era a Cadaquès amb el meu germà Albert i em va presentar un triatleta d’alta volada. Desprès de les presentacions de rigor em va comentar que s’estava preparant per creuar nedant l’estret de Gibraltar nedant i que el seu objectiu era fer aquesta travessa de quasi vint quilometres amb menys de cinc hores. Es va passar una bona estona dotant-me consells i recomanacions per millorar en les curses i una que em va gravar era la de les tres “cs”. Segons aquest “pro” per fer una bona marca en una Challange cal cap, calma i collons. El cap és pel tram de natació on convé estar seré, col.locar-se amb els esportistes del teu nivell i no atabalar-se pels cops que reps constantment. La calma és pel tram de bicicleta on cal assolir un bon ritme de cadència i mantenir-lo tota l’estona, però sense donar-ho tot i els collons són pel tram de corre on ja no hi ha disculpes ni res a reservar, cal serrar les dents i entregar-se a fondo des del primer moment fins al final. Ja ho sabeu si voleu fer una bona Ironman la recepta és cap, calma i collons.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 21 tarda: 2000 piscina, 30’ arma secreta.
.- Dimecres 22 matí: 70 Qm bicicleta de carretera, per la tarda més.
Comentaris:
.- Roger llegir els teus entrenaments abans em desmolaritzava, ara em provoca l’efecte contrari, és un estímul per perseverar i no defallir. No se molt be per a que et prepares, però compte amb mi si necessites companyia.
.- Toni et recordo que fer el ploramiques pot ser objecte de sanció. Et conec fa anys i se del cert que mai has falta a una cita esportiva. Saber que ets davant meu a la Challange em donarà forces per no defallir.
.- Ahir a la piscina vaig coincidir amb un noi d’Arenys de Mar que el passat mes de novembre em comentava que li agradaria fer una trialo. Em comentava que enguany ja ha fet l’Ironman de Niça, la Half de l’Altriman i el 15 d’agost va fer l’Embrunman. No us explico els seus propers reptes per no desmotivar els personal.
Salut i força.

Roger -

M’afanyo a publicar els meus entrenaments ultra secrets; no sigui que el darrer comunicat de l’UCI insinuat a l’FP sigui cert... El meu Garmin diu (atenció, llegiu nota a sota *)

19 Aug; 1:22:26; 22,79km +805
18 Aug; 4:21:21; 64,45km +2102
17 Aug; 1:20:54; 17,44km +877
16 Aug; 3:36:36; 61,83km +2131
15 Aug; 1:49:39; 19,92km +988
11 Aug; 14:23:26; 178,98km +5253
10 Aug; 1:08:13; 15,54km +587
9 Aug; 2:59:28; 50,11km +1158
2-3 Aug; 7:43:00; 104,88km +3250
28 Jul; 2:54:59; 46,07km +1541

Del 3 al 10 d’Agost descans forçat degut a unes inoportunes molèsties al nervi sacro-ciàtic (ni p. idea que tenia un nervi amb aquest nom); afortunadament sembla que resoltes satisfactòriament després de passar per l’osteòpata de Llívia. Una altra de les conseqüències d’un mes de Juny tan ben planificat...

De la nonstop dir que personalment em vaig trobar molt millor del què em temia (sacro). Ser part de l’organització també va ajudar: Quan veia que se m’anaven, em treia de la màniga un trencant que mai arribava per tal de mantenir el bestiar controlat... En contra de l’opinió generalitzada, la vaig trobar prou dura (atenent als desnivells, la primera edició van sortir +5375, l’any passat +5395 i aquest +5253); si bé és veritat que la segona part va ésser excessivament rodadora per tal d’arribar a bon port a l’hora programada.

Per problemes d’agenda aquest any no podré repetir la Pikes Peak (proper cap de setmana); per poc. En qualsevol cas, he demanat una revisió dels punts de l’any passat: Sembla que va agafant renom internacional amb en Kilian rebentant la cursa a peu d'enguany (darrer cap de setmana):
http://www.ara.cat/esports/mes_esports/Kilian_Jornet-triomf-Pikes_Peak_Marathon_0_758324322.html

Pep, m’alegro que la caiguda hagi quedat en una rascada. Toni, no pots renunciar a la Challenge! Et recordo que tens un deure moral amb els teus fans! Xavi, la resolució dels 150pts està al caure! El teu recurs quedarà en paper mullat si no aportes les proves pertinents.

*Important: Seguint la filosofia “no competitiva” Transpyr, es comenta que a la nit de la gran gala, les acreditacions hauran d’anar acompanyades dels GPS, pulsòmetres i ginys varis de cada corredor per tal de validar tots els entrenaments publicats. El tema s’està posant molt, molt seriós.

Pep -

Entrenaments
Dissabte 18 amb la companyia de Carles, Melcior, Tendo, Xavi, Marti, David, Alejandro, Sergi i Fuga, grup que fa una mica de respecte tots amb un bon currículum al darrera.
Recorregut, Collsacreu, Hostalric, Arbúcies, coll del Ravell, Sant Marçal, Santa Fe, Sant Celoni, Collsacreu,, 108 km, la calor i el ritme de pujada varen fer la sortida dura almenys per a mi, passat Sant Celoni seguint la roda den David, un petit descuit i per no tocar roda caiguda per sort res important un petit tall al braç amb tanca de la carretera, en resum un entreno de qualitat.
Diumenge caminada fins el Corral amb la família.
Carles impressionant l’escapada fins Hostalric, vaig arribar a creure que volies fer la volta en tres hores.
Avui ja estic recuperat segurament sortiré a fer una volta.
Salut i desnivells



.

TONI -

Entrenaments secrets:
- Dilluns: 10 kms carrera.
- Dimarts: 3.000 mtrs nedant + 50 kms bici.

Carles, ara mateix no et serviria com espàrring. Estic molt cardat i segurament que em desapuntaré de la Challenge.
Les bèsties que vares veure dissabte em varen destrossar viu. Vaig quedar tirat a Hostalric i una mica més he de trucar al taxi que em portés a casa.

Pep, espero que ja t'hagis recuperat de la caiguda del dissabte.

Pau i herba

Carles -

Pensament 3172

FLORETES RIDÍCULES XXII

.- Somriu si us plau, que necessito que ilumines la meva vida.
.- No em busquis, prefereixo continuar perdut en la teva mirada.
.- Ara que et conec, no tinc res més per demanar-li a la vida
.- T’acabo de conèixer i ja et trobo a faltar!
.- Ets com una llagrima de Sant Llorenç, en veure't sempre demano un desig!
.- Si fos en superman et portaria volant, però com no ho sóc i vas caminant.
.- El meu amor és com una abella, primer et pica i després et deixa
.- Ser esclau del teu amor, és tenir com presó el Paradís
.- Els nens demanen joguines, els presos la seva llibertat ... i jo només et demano amor i felicitat.
.- Si l'amor és una ximpleria, ¡Que visquin els ximples!

Carles -

Pensament 3171

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Un dels grans errors d’alguns dels meus millors amics ha estat tornar a dipositar la seva confiança en dones que els han apunyalat per l’esquena.
.- Una regla d’or que massa sovint oblido diu: lliga sense presumir, parla sense ofendre, estima sense dependre i fuig sense fer patir.
.- ¿De que serveix ser una bona persona, honest, virtuós, sincer i agradable si cap dona es fixa en aquest atributs?
.- Els temps guareix les ferides que elles han infligit, però les cicatrius ens les recorden tota la vida.
.- Els impacients creuen que ella els hi ha dit “no” quan tan sols els hi ha dit “espera”
.- La maduresa és una fase de la vida en el que un s’adona de quina és important, quina mai ha estat important, quina ha deixat de ser important i quina sempre serà important.

Carles -

Pensament 3170

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- A l’amic Sigfredi, el de la cresta, li vull recordar que en el moment de lligar hi ha tres coses que passen i no tornen més: les paraules, el temps i les oportunitats.
.- Aprendre a lligar és com anar a una escola de gladiadors, on homes i dones perfeccionen llurs capacitats en les arts marcials per lluitar els uns contra els altres.
.- Per iniciar l’atac no cal esperar el moment perfecte, cal prendre el moment i fer-lo perfecte.
.- Les dones no s’han fet per comprendre-les, sinó per gaudir-les.
.- És un greu error deixar que una dona es quedi en la teva vida molt més de temps del que es mereix.

Xavier -

Entrenament dia 21 :

- 50 Km BTT
+ 1413 Dpa
-3 h a una mitja de 16.5 km/h

- Avui amb en Melcior em fet una sortida mooolt exigent.

- Només començar em pujat per la presó, per després fer un parell de corriols per la creu de Canet.

- Avui L'objectiu era provar d'arrivar al Dragon Khan així que em baixat fins a St Cebrià.

- Em passat per el camp de Golf, però no em trovat el camí que porta al Dragon Khan, tot i aixó ens em emfilat per la pujada que porta al Cubata (Font dels àmics).

Un cop arrivem al Cubata, l'hem fet de baixada i em tornat a pujar a la creu per la pujada del cam de tir.

Uns quants corriols més baixada per Can Sala i arrivada a St Carles per Senderillo.

EL FULL PARROKIAL -

Sort que estem de vacances, altrament hom podria pensar que estem en el punt més àlgid de la temporada.

O potser sí que és així.

Si us lleveu ben d'hora, ben d'hora, podeu trobar en Carles, en Melcior, En Xavi i en Tendo anant en bici. En Toni nedant, i a en Ferran corrent.

Vaja, vaja, i això que ningú penja entrenaments, només en Carles.

L'Uci ha rebut una queixa formal i estudiarà el cas per veure si obre expedient i sanciona amb alguns punts.

Carles -

Pensament 3169

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- El que realment és important pel futur d’un lligaire no són pas els fruits que recull, sinó les llavors que sembra i els camps que llaura.
.- La vida activa d’un lligaire és curta: riu alt, estima intensament, folla a poc a poc i oblida ràpid.
- La debilitat en l’actitud del lligaire es torna ben aviat en debilitat de caràcter.
.- No pretenguis ocupar la totalitat de la vida de la teva parella, conformat en ser la seva part favorita.
.- La vida d’un lligaire no és perfecte, però té moments quasi perfectes

Carles -

Pensament 3168

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Una de les parts més compromeses quan una relació no funciona és decidir si es deixa corre o es torna a intentar.
.- Les experiències amoroses viscudes amb les altre amants són per reflexionar, no per repetir.
.- Viu les teves experiències sentimentals com tu ets, no com elles volen que les visquis.
.- En les relacions afectives tot arriba, tot passa, tot canvia...
.- Tingues paciència i viu intensament els moments de les diferents fases del galanteig; no pertorbis ni acceleris el futur.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 20 tarda: 3000 nedant a la piscina, 30’ arma secreta.
.- Dimarts 21 matí: 70 Qm bicicleta de carretera (manquen els 35 de tornada), per la tarda més.
Comentaris:
.- Xavier gracies per les fotografies, en mirar-les he recordat patiments i bons moments de la LWS 2012.
.- Ahir a la piscina vaig coincidir amb l’Àngel, des de fa un temps cada dia fa 3000 metres nedant, li diuen “el sirena d’Arenys”. Avui comença rehabilitació per solucionar els problemes de la ciàtica i l’hernia discal. Si tingues fe i pregués a Leònides per la seva recuperació segur que ben aviat tornaria a trotar per les muntanyes.
.- Aquest matí quan pujava cap a Hostalric ens hem trobat amb en Melcior, se’l veia eufòric, per sort ell feia una ruta i jo una altre.
.- Toni si la teva atapeïda agenda t’ho permet i el teu preparador no s’enfada em plauria moltíssim poder entrenar amb tu en qualsevol de les tres modalitats de la triatló.
Salut i força.

Xavier -

Si cliqueu L'enllaç de Picasa, a sota de la foto d'aquest Post podreu veure les fotos que vaig fer durant la Non Stop

Carles -

Pensament 3167

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- No discuteixes amb ella quan estigis enfadat i no li facis promeses quan estiguis content.
.- Estar sempre enamorats és avorrit: hi ha d’haver-hi alternances.
.- En l’amor accepta les coses que no tenen remei, lluita per les que tenen solució i procura saber distingir les unes de les altres.
.- Si saps reconèixer els teus errors, ets prou valent per demanar perdo i tens el coratge per demanar ajuda, les coses et seran més fàcils.
.- L’èxit del lligaire consisteix en caçar la dona que desitja. La recompensa , en gaudir de la captura.

Carles -

Pensament 3166

NO SE SI VOLIES

No se si volies: jo si volia
però varem restar en silenci
compartint mirades i tendreses.

Et volia com l’aire que respiro,
i em moria per dir-t’ho,
perquè et sabia ma carn meravellada.

I sospito que tu també volies,
ho llegia en els teus ulls encesos,
però els teus llavis varen restar closos.

Si, ens volíem l’un a l’altre.
Com volen les gotes a la pluja,
però aquest cop els núvols eren de saca.

Carles -

Pensament 3165

SI HO PODEM

Si ho podem explicar tot amb una frase,
bé.
Si ho podem explicar tot amb una paraula,
millor.
Si ho podem explicar tot amb una mirada,
perfecte.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 18: 70 Qm bicicleta de carretera en companyia de cinc mallerengos: 5 punts al sac.
.- Diumenge 19: 10 Qm caminant amb la gossa, 3000 nedant a la piscina.
.- Dilluns 20: 70 Qm bicicleta de carretera (quedant els 35 de tornada), per la Tarda més.
Comentaris:
.- Toni tinc por, molta por. Quan dissabte et vaig veure entrenar amb aquelles besties de triatletes em va quedar clar que enguany no en tindre ni per les engrunes.
.- Pep es increïble que dissabte aguantessis el ritme dels teus companys de sortida, com que jo no ho tenia gens clar vaig utilitzar l’excusa 457: “a les onze he de ser a casa, avui tinc un casament”. Per cert caiguda de xapa i pintura? Espero que no vulguis presentar la teva candidatura al premi Aristodeme.

Carles -

Pensament 3164

KUANVULL MALATOKEN

- Explica’m, tu, que és la sort. – La sort.
- Explica’m què és l’amor.- -L’amor.
- I per què en Xavier fuig quan té la sort de trobar l’amor?
- Perquè per a ell l’amor no és qüestió de sort:
És en kuanvull Malatoken

Carles -

Pensament 3164

KUANVULL MALATOKEN

- Explica’m, tu, que és la sort. – La sort.
- Explica’m què és l’amor.- -L’amor.
- I per què en Xavier fuig quan té la sort de trobar l’amor?
- Perquè per a ell l’amor no és qüestió de sort.

TONI -

Entrenaments secrets:
- Divendres: 3.000 nedant + 12 kms carrera.
- Dissabte: 110 kms bici.
- Diumenge: 75 kms bici.

Felicitar novament a l'organització de la non-stop. D'entrada pel seu magnífic article. Després per l'organització lloada per tots els participants i, en darrer lloc, per haver cobert les places per la propera edició, a 1 any vista.
Brutal!!!!

Setmana encara de vacances amb alguns, pocs, dels entrenaments que tocaven. Ritmes patètics, dignes de principiant. Sembla que les vacances m'han passat factura.

Melcior i Roko, veient el que esteu fent, em trec el barret i us esperono a assolir un gran resultat per la VC.

Pau i herba

Xavier -

Entrenament dia 19 : Bici de Carretera

-53.4 km + 580 Dpa

- Avui bon entrenament en companyia d'en Marc a molt bon ritme.

(Arenys - Niu - Ctra Mata - Mataró - NII - St Pol - St Cebrià - St Iscle - Arenys de Mar)

Marc -

Entrenamets:

dia 18 al vespre: 25min footing per can Jalpí
dia 19: carretera amb en Xavi de la Cresta, m'ha fulminat. Hem fet volta de mata completa en sentit antihorari. Mitjana de 29km/h.

Pep, felicitats per aguantar la ruta d'ahir, i espero que estiguis bé de la caiguda. M'han dit que va ser xapa i pintura tan sols.

Salut ;-)

Melcior -

I booona setmana a nivell d'entrenaments..!!

entrenament secret 13: 64km, +622dpa, Mata-N-II
entrenament secret 14: 30'gym, 33'4km btt, +1070dpa
entrenament secret 15: 32,1km btt, +1015dpa
entrenament secret 17: 30'gym, 17,5km btt, +550dpa, només corriols i trialeres creu de canet
entrenament secret 18: 104,7km, +1815dpa amb companys mallarengos i del club, més puntssss

Exigent sortida la d'avui, per la calor i pel ritme a les pujades, sens dubte amb entrenaments així no cal fer curses per posar-se a "tò"...

Xavier -

Entrenament dia 18 : Bicicleta de Carretera.

- 116 km +1830 Dpa
- 26.8 Km/h

Avui entrenement molt dur i exigent, amb els companys del club i amb la presència de 5 Mallerengos.(10 puntets al sarrò)



Carles -

Pensament 3163

UN DIA

.- Un dia que no has cardat és un dia malbaratat.
.- Un dia que no has gaudit és un dia empetitit
.- Un dia que no has rigut és un dia perdut

Carles -

Pensament 31563

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- En la relació de parella, com en la vida en general, la veritat és la que és, i segueix essent veritat encara tots dos pensin el contrari. En les trinxeres de les interpretacions és on la veritat dels fets es difumina en l’oceà de les intencions.
.- La pròpia veritat es reforça quan un és capaç d’escoltar i entendre la veritat de l’altre. La veritat única té moltes cares,.
.- Una veritat amorosa apàtica pot ser eclipsada per una mentida erotica estimulant.
.- Un bon lligaire segueixen essent tota la via un aprenent
.- El dogmatismes es revela, al llit, en la seva forma més crua.

Carles -

Pensament 31562

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Quan somio en les dones em sento un Deu, quan hi reflexiono, un captaire.
.- Prefereixo una pècora madura que m’entusiasmi a una jovenalla moguda que m’atabali.
.- Quan trobis el teu amor sabras que ha estat dins teu durant tot aquest temps.
.- Per molt cansat que estiguis sempre hi han forces per fer el que més t'agrada.
.- L’autèntic paradís no és al cel sinó en el cos de la dona estimada.

Carles -

Pensament 3161

AQUEST PENSAMENT

.- Aquest pensament és en blanc i el que heu llegit és fruit de la vostre inventiva.
.- Aquest pensament, ple de paraules buides, cerca la font originaria de la parla.
.- Aquest pensament és aquí, esperant el moment idoni per fugir al més enllà.
.- Aquest pensament no és encara que sembli el contrari.
.- Aquest pensament es fet de paraules que són la configuració acústica de les idees que vol expressar.

Carles -

Pensament 3160

FLORETES RIDÍCULES XXI

- El meu nom és Kuanpuk Malatoko ... recorda’l , perquè l’estaràs repetint tota la nit.
- Ui, quin gos més encantador! Té número de telèfon?
- Si fossis un ou Kinder et menjaria fins a la sorpresa
- ¡¡Si el teu cul fos una torrada caldria untar-te la mantega amb un rem!!.
- He de fer-te una confessió!! ... Ja no puc seguir lluitant contra la necessitat de fer-te aquesta
nit la dona més feliç del món.
- T'importa si compartim el taxi cap a casa?
- La festa s'acaba!! ... Això no pot quedar així.
- Potser no soc el tipus més interessant del local, però sóc l'únic que t'està parlant.
.- Podria treure't de la meva bruta llista de fantasies erotiques si em deixesis fer-les realitat.
.- Què et sembla pizza i sexe a casa meva?, No? Per què? No t'agrada la pizza?

Carles -

Pensament 3159

FLORETES RIDÍCULES XX

.- Que és poesia? Em pregunten i no se que contestar, pot ser és un xic d'alegria en saber el que és estimar.
.- Mai en la meva vida havia vist algú com tu: ets irresistible! Em deixes provar?
- Busques el tocador? doncs aquest sóc jo.
.- Et menjaria a petons i em cosiria el cul per a no cagar-te.
.- M'has de comprar un diccionari perquè des que et vaig veure m’he quedat sense paraules
.- La frase més curta del poeta més sincer només té dues paraules: “Et vull”
.- Si desitjar als teus llavis fos pecat jo tindria l'infern assegurat"
.- Si l'amor dels teus somnis entra a la teva habitació no siguis ximple i aprofita l'ocasió.
.- És una bogeria no estimar-te amb bogeria"
.- Diuen que l'amor és una droga; si és així jo vull morir de sobredosi."
.- Si Cristòfol Colón visqués diria: Santa Maria quina Pinta té la Nena!
.- Des que et conec, crec en la reencarnació, ja que tinc l'esperança que et veuré en una altra ocasió.
.- Si cada vegada que penso en tu una estrella s'apagués, no quedaria al cel, una estrella que brillés.

Carles -

Pensament 3158

FLORETES RIDÍCULES XIX

.- Els teus ulls són com la mar, pobre de qui et miri i no sàpiga nedar.
.- Amb aquests ulls em vas mirar jo de pedra em vaig quedar i en aquest mateix instan jo de tu em vaig enamorar.
.- Qui no estima per por a sofrir és com qui es suïcida per por a morir.
.- Els teus ulls i els meus es miren i es parlen, però els nostres cors mai es declaren.
.- Si tu fossis la lluna i jo el sol, formaríem l'eclipsi de l'amor.
.- Sé que no em vols, sé que passes de mi, però malgrat tot segueixo boix per tu.
.- Et vull més que als meus ulls, més que als meus ulls et vull, i només vull als meus ulls perquè amb ells et
veig.
.- Si de veritat hi ha un poder, si en veritat hi ha Déu, per què no fa d'una vegada que ens enamorem tu i jo?
.- Dos pingüins a la neu no es poden congelar, dos amants que s’estimen no es poden oblidar.
.- No ploris perquè diguin que tinc moltes amants, també la verge és bona i té molts devots

Lligaire 2.0 -

Proverbi :

Millor ser quan vull me la toquen que Kuant puk me la toko.

jijijiji !!! Hat Trick.

Carles -

Pensament 3157

HE ANAT

He anat de dona en dona
i els cors de totes elles s’han fos
amb el meu. Les sento totes a dins
i em roseguen amb llurs retrets.

Carles -

Pensament 3156

MALBATAR TEMPS

Malbaratar diners no costa res.
Malbaratar temps, en canvi,
cal escollir a on i amb qui.
Si ets una persona ocupada
i no te’n sobra massa,
ves en compte com el gastes,
perquè de temps ningú torna canvi.

Carles -

Pensament 3155

CABELLS AL VENT

He acaronat els seus cabells
d’un ros suau
d’un ros trencat
d’un ros morat.
Voleiaven gronxant-se
al compàs del vent de garbí.

Carles -

Pensament 3154

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Sospito que una de les poques coses sense misteri en aquesta vida és el plaer, perquè es justifica per ell mateix.
.- La plenitud sexual no s’assoleix fent el que un vol, sinó volent el que un fa. Potser es per això hi ha tanta buidor.
.- Si disposo de salut i dones al meu voltant no m’entretinc a preguntar-me si soc o no feliç.
.- El lligaire sedueix les dones que desitja. El satisfet gaudeix de la dona amb qui esta.
.- Conforma’t amb la dona que tens, mentre busques la que desitges.

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 16 tarda: 24 Qm corrents (Arenys- Sant Pol- Sant Cebrià- Sant Iscle- Arenys de Munt- Arenys). 10 Qm corrents per la sorra de la platja i de la riera per preparar una possible travessa del desert de Tunísia.
.- Divendres: 70 Qm bicicleta de carretera. Per la tarda treballo i no se si podré fer piscines.
Comentaris:
.- Pep si la bicicleta no cap a la part del darrera del cotxe la pots col•locar en el seient del copilot.
.- Xavier crec que en Kuanpuk Malatoko esta molt disgustat per les teves estratègies com a lligaire, em sembla que escriurà algunes confessions per desacreditar les tàctiques del caganer.
.- Andrew esperem crònica de les teves aventures nocturnes pels bars de mal renom de la capital britànica. Per cert quants pots has aconseguit per a la teva col•lecció?

Pep -

He llegit les cròniques de la volta per la Cerdanya i la meva admiració per acabar-la com aquell que ha fet una volteta per el passeig marítim, ja veig que tindre que entrenar mes per no perdre massa temps quant sortim junts, felicitats una mes al sac.

Entrenaments.
He passat una setmana al Cadi entre Saldes i Gósol la bici no tenia lloc al cotxe i m’he conformat amb una bici plegable per fer algun entrenament per aquestes carreteres que semblen les muntanyes russes pujades i baixades, també he aprofitat per fer alguna sortida caminant i algunes piscines.
Dimecres, 28 km btt Sant Iscle, can Vives, cal Paraire, coll del Pollastre.

Salut i desnivells

Carles -

Pensament 3153

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Per millorar aquestes confessions hauria de llegir menys i analitzar millor.
.- L’objectiu d’aquestes confessions no és el de demostrar ni establir principis; sinó interpretar-los.
.- Escriure confessions equivocades em genera molta més plenitud que llegir el millor dels consells.
.- Escoltant les confessions dels altre he constat que en el món de la parella hi ha dos menes de veritats: la veritat del cor i la veritat dels fets.
.- Rellegint aquestes confessions busco una veritat que sigui veritat per a mi.

Carles -

Pensament 3152

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- D’una historia d’amor només és veritat allò que es creu qui l’escolta.
.- No és res especial ser estimat; tots d’una o altre manera ens estimem a nosaltres mateixos. En canvi estimar... això si que paga la pena.
.- Ningú somia amb la dona que no l’interessa, ergo ves en compte amb qui somies.
.- El que a la llarga les dones volen no són sentiments ni poesies, sinó seguretats.
.- El major de tots els misteris és saber perquè elles pensen el que pensen.

Anónimo -

Pernsament 3151

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- La seguretat del seductor és filla de l’experiència. Els meus coneixements com a lligaire no van més enllà de les meves experiències eròtiques i sentimentals.
.- Si els sentiments i les bones intencions fossin suficients per lligar, el món seria ple de bons lligaires.
.- Per ser un bon lligaire cal fer les coses tan naturals com sigui possible, però no més naturals, ja que a les hores semblen artificials.
.- Amb els pas dels anys me’n adono que ja no soc un lligaire tan jove com per a saber-ho tot sobre les dones.
.- Un bon lligaire parla menys del que sap, però mostra més del que te.

Xavier -

Entrenament dia 16 (St Rock'o)

53 km BTT + 1160 Dpa.

- Avui primera sortida post-Non stop amb mooolta calor per sobre els 28º.

- Durant la sortida no he tingut gaire bones sensacions, però el 90% l'he fet amb el plat gran.

- Lo més positiu, que molts de senderillos que abans els baixava amb més pena que glòria, avui els he fet sense possar peu.

Anem Millorant. Demà Descans i assimilar.

Dissabte entrenament de Road

Carles -

Pensament 3150

LES TERMOPILES

L’any 480 abans de Crist dos-cents mil medes es varen enfrontar a tres-cents espartans al pas de les Termopiles en una batalla que va durar tres dies. Abans d’iniciar el seu primer atac Xerxes, el rei persa, va enviar aquest missatge intimidador a Leònides, rei dels espartans: “ Entregueu les armes”. La resposta lacònica del rei els lacedemonis fou: “Veniu a per elles” Segons ens explica Herodot i confirma Plutrac aquest tres-cents espartans varen matar amb les seves llances en poc menys de trenta sis hores més de vint mil perses, finalment varen caure tots ells, menys Aristodem, en el camp de batalla.

De tots els soldats espartans que varen lluitar i morir a les Termopiles Herodot destaca el coratge i la valentia de tres d’ells: el germans Maron i Alfeo i un tal Diémeces. Sembla que cadascun d’aquests valents varen occir més de cinc-cents perses en els tres dies de lluita.

A primera hora del matí del tercer i últim dia de lluita, mentre esmorzaven, els espartans es varen adonar que el traïdor Efialtes havia ensenyat als perses un camí per rodejar el pas de les Termopiles i encerclar-los. Sembla que les paraules de Leònides en adonar-se que s’acostava la fi foren : “Esmorzeu agust, que aquesta nit soparem junts a l’Hades”. Per a qui no ho sàpiga explicar-li que l’Hades és l’Ocult, l’infern grec on reposen els morts.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 13 tarda: 13,5 Qm corrents.
.- Dimarts 14: 17 Qm corrents +550 (Arenys- El pollastre- El Corral- La pedra de la Ferradura- Pi de Buach- Lurdes- Arenys).
.- Dimecres 15: 13 Qm voltant per les muntanyes de Cadaques.
.- Dijous 16 matí: 70 Qm bicicleta de carretera (manquen els 35 de tornada); per la tarda més.
Comentaris:
.- Fa uns dies nomes somio amb unes vampiresses que em xopen la sang i em deixen amb la pell i els ossos. No se perquè, però enlloc de clavar els ullals al coll em posant els seus llavis als collons i no us explicaré el que fan amb la llengua; amb el pas dels anys sembla que han canviat de tècnica.

Xavier -

Entrenament dia 15 : 45 km Bici de Carretera.

- Avui sortida amb en Marc, fent un Collsacreu - St Celoni - Campins - Vallgorguina - (Esmorzar a Can Serrador)- Arenys.

- Després dels últims aconteixaments, he de dir que la Uci m'ha retornat els 150 Punts, amb els qual em va sancionar ahir.

- El Motiu : S'ha demostrat que a Castellar, Vaig utilitzar una tàctica de Lligaire d'última Generació i és descarta la teoria del Gatillasu que apuntava en Carles.

- La tàctica consisteix en fer-se L'interesant i semblar un objectiu dificil així elles s'esmeren més per clavar-me els Ullals.

- Dit i això només dir-vos que gràcies als contactes que tenim a Castellar (Roger & Mireia) em començat a fer les Gestions oportunes amb elles ....

Gasss a la Burraaa !!

L'organització de la Non-Stop 2012 -

L'organització, enguany, està escandalitzada de les allaus de solicituds que està rebent per l'any que ve, i no pas per a participar-hi, si no per a rebre els que arriben! Xavier, tens a dues solteres que t'estan encara esperant! Ens han passat facebooks i telèfons directes! Qualsevol cosa, parla amb nosaltres que et facilitarem de tot! Tanmateix apuntar que també enguany hi ha hagut qui ha volgut lligar amb el presi perquè portava un barret que li quedava (deien) més que bé (potser també li estaven tirant la canya?). L'organització, de cara a l'any que ve, us farà arribar un kit complementari al d'enguany, tant per solters com per casats, pel que pogués ser! Confiem en el seny de tots els participants! Per cert, demanarem a un dels participants assessorament! ( Carles, et faria res passar per Andorra abans?) gràcies!
Bé, i amb tot això dir-vos que ens ho hem passat d'allò més bé i que us esperem de nou, l'any que ve!
MIL GRÀCIES! Petons!

Xavier -

Demà a les 7:30 del Matí em quedat per fer una sortida amb Bici de carretera.

El Punt de trovada será el Niu d'en Marc, ús esperem a tots.

Marc -

Xavi, el tema de les vampiresses pot costar-te 150p. El Tribunal esta deliberant, a veure si per aquesta vegada no hi ha sancio.

Dissabte vaig fer el paper de la trista figura, amb 36kms pujant el Coll de la Creueta I baixant fins a Alp. M'ho vaig passar molt be, aixo si!

Amb la Laia volem agrair el bon rotllo que hi va haver de nou entre els mallerengos (I aspirants), I l'esforç d'en Roger I la Mireia perque tot sortis be.
Moltes gracies!!

Avui 1h 55' pedalant per la NII, amb una mitjana de 29. Caldra entrenar molt per superar els 35Km/h a la Half del proper maig.

Gracies pels gels, Carles. El de Pinya Colada l'he posat a la bici de carretera I avui totes les ciclistes se'm posaven a roda..

Dimecres I dissabte tinc intencio de sortir, ja concretarem.

Salut ;-)

Melcior -

Gran Sr.Moyen!!! Tenir la famia a prop en una gran cursa era novetat per a mi, sempre he anat sol, indubtablement aixo es un plus.

La Miriam, el Melcior i el Mauri estaven francaments cansats, i no haver-los acompanyat no m'hagues fet sentir be. Si aixo em suposa el novembre veure la Gran Gala des de la tele, ho acatare i ho entendre, pero gaudire de quelcom important: pau i herba amb mi mateix.

Carles, ets euforic, ets el mes ferm candidat a revalidar el premi, ara be, recorda aquest proberbi:
"si et mires al mirall i veus 4 ous, no es que siguis mes mascle que els altres, igual t'estan donant pel darrera..."

Espero que poguem pedalar ben aviat plegats!!

Melcior -

Arrenco la meva petita cronica agraint a tota la "organitzacio" de la proba l'esfors, el temps i les ganes transmesses i compartides en tot moment.

Sovint es parla d'equip, i sovint oblidem el concepte, en aquest cas per a mi es el clar exemple d'equip i model a seguir. Quan una punxada planeja sobre tu, quan la calor apreta i penses en plegar, es quan penses: ells no han fallat, jo tampoc puc fer-ho. Moltissimes gracies a tots.

Als companys de fatiga, gracies, gracies perque feu que passar una pila d'hores passant calor i les mil i una siguin com 5', com una sessio d'aquelles que et deixa baldat pero amb gran gust de boca, i el mes important, ganes de repetir ja mateix.

Gran Marti, per a molts ets el president del Club Ciclista Arenys de Munt, per a nosaltres, ets un mallarengo mes, tenint el que cal tenir. Es un orgull pedalar amb tu, quan sigui i on sigui.

Esportivament... No vull ser fals ni tramar una farsa, afrontar un repte de tal magnitud amb els integrants que ho vam fer no em generava cap dubte que assoliriem el repte, per coco, per fortalesa. Nomes avaria mecanica o meterologia extrema podrien haver-nos aturat.

Roger, regula, dosifica, els deures estan fets.
Rocko, ja hi ets, el salt quitatiu ha arribat. No et cremis, temps al temps.
Carles. Valor fiable i segur. Si descansessis, no saps el que milloraries, millor per aixo no ho facis, entrena fins rebentar, sino, no series tu.
Marti, superclasse.

Entrenament secret 10: 16,5km btt,+613dpa a ritme de pau i herba per castellar
Entrenament secret 11: 182km btt, +5100dpa, LWS Nonstop
Entrenament secret 12: 16km btt, +546dpa corriolejant per la creu suaument i amb bones sensacions

Cal seguir, mes i mes i mes, imprimir qualitat als entrenaments i sobretot respectar els descansos preceptius. Enguany he apres i entes que descansar es vital per poder millorar i entrenar be. Ara a perfilar i valorar nous reptes.

A tots els que us hagues agradat venir i no ho heu pogut fer per motius diversos us animo a no defallir i mantindre la il.lusio, mai ningu ha dit que esser mallarengo fos facil :-)

Gasssss!!!

Carles -

PRESONATAGES DE LA LWS2012: EN MELCIOR EL DESTROYER

En Melcior no necessitat carta de presentació: si la seva trajectòria esportiva el 2011 fou espectacular la del 2012 és senzillament diabòlica. Dissabte va coronar tots i cadascun dels ports de la LWS primer no deixen ni les sobres per la resta d’acompanyants. La seva gana és tan descomunal que quan es produïa el més lleuger atac o intent de fuga, sense despentinar-se el neutralitzava i el pobre il•lús que havia gosat fer-li ombra quedava com un pobre passerell. A migdia desprès de prendrem un “xupete” vaig intentar una mitjanada; em sentia eufòric i ple d’energia, i en una de les pujades llargues i amb més desnivell amb una cadència alta i posant-ho tot damunt la bicicleta en intentar sorprendre’l em va passar amb una facilitat sorprenen i amb un somriure d’orella a orella em va empènyer tot dient “estàs molt fort”. En tot moment tenia paraules de suport quan algú flaquejava i hom té la impressió que la sortida se li va fer curta.

Però els grans també poden fer errades de principiant, sobre tot si no es llegeixen la lletra petita de les normes esportives de les curses i això pot tenir unes conseqüències significatives en el moment de sumar punts . Es tradició de la LWS contractar un grup musical que a la plaça Major de Castellar de N’Hug faci una festa, on hi són convidats tots els veïns del poble. Els espartans han de demostrar a la pista de ball que encara tenen reserves per dansar amb totes les pubilles de la Vila. Acabat el sopar de la fonda, per desconeixença o per cansament, en Melcior es va retirar a dormir i no va fer acte de presencia al ball; esperem i desitgem que això no tingui repercussions tràgiques la Nit de la Gran Gala.

Carles -

PRESONATAGES DE LA LWS2012: EN ROKO EL CAGANER

Fa just una setmana en Xavier feia 28 anys i havia demostrat a la Transpyr, a la pujada a Andorra ia Vallter 2000 que es troba en un envejable estat de forma, l’última gran prova de foc per col.locar-se en l’elit mallerenga era confirmar que podia acabar una prova de resistència i capacitat de sacrifici com la Leònides Wolrd Series i ho va fer per la porta gran, com els grans campions, presentat la seva candidatura a les cinc estatuetes per la Nit de la Gran Gala. En poc més de dos anys en Roko ha fet una progressió meteòrica que li permet codejar-se amb els dos grans monstres del btt: en Roger i en Melcior. Dissabte pels cims dels Pirineus va demostrar una i altre vegada que sap patir com un esparta i sap compartir com un mallerengo.

Però com que no es tracta només de tirar-li floretes cal evidenciar també els seus punts febles i les seves debilitats i aquesta varen aparèixer a 2/4 de dues de la nit en un bar de Castellar de N’Hug mentre bevia un mojito. Just davant de la nostre taula, on celebràvem el fi de festa, tres vampiresses afamades reclamaven la seva presencia. Amb mirades lascives i amb gesticulacions que no deixaven cap mena de dubte, unes jovenetes d’uns vint anys reclamaven la presencia del Gran Roko per compartir una nit de sexe i disbauxa. Incomprensiblement enlloc d’intentar un “hattrik” que hagués fet historia en Xavier va fugir per cames tot dient que el “pandulo” estava esgotat i sense reserves. Atès aquesta maca de cavallerositat i galanteria s’ha tramés a l’UCI un informe complert per estudiar si aquesta actitud ha de ser mereixedora d’algun tipus de sanció.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 11: 182 Qm +5100 btt en la LWS 2012 en companyia d’en Roger, en Melcior, en Roko i un convidat de luxe: l’Excel•lentissim Senyor President.
.- Dilluns 13 matí: 70 Qm bicicleta de carretera (manquen els 35 de tornada) i per la tarda més.
Comentaris:
.- Dissabte la varem tornar a fer grossa. Com que es varen succeir un munt d’anècdotes, vivències i reflexions ho explicaré en breus pensaments per intentar discriure millor com vaig viure, veure i sentir aquesta inoblidable experiència humana i esportiva. Moltes gracies a tots el qui heu fet possible una nova edició de la LWS.
.- Un record molt especial per en Santi, en Tendo i Toni companys d’aventura d’altres edicions d’aquesta duríssima prova de btt que enguany no han pogut acompanyar-vos. Us vaig trobar a faltar moltíssim i espero que l’any que ve tots juts puguem compartir aquesta aventura única.

Castellar de n'Hug -

Bona nit espertans!
Des que vàreu marxar ahir que el poble no és pas el mateix! Us trobem tant a faltar! L'any que ve tornareu?
Milions de gràcies per haver vingut!

Xavier -

Part 2 : La Pujada del Ninu .

- Després de pasar per algun camí de la Transpyr tocava fer L'ascensió a Cortals de L'ingla.

- Només començar-la vaig començar a notar un cert mal estar al Pit, les cames anaven bè però algo em pasava.

- En Roger tot preocupat em va preguntar com anava i li vaig dir que no massa bè i em va dir per parar un instant, jo en aquell moment li vaig dir que preferia anar fent i que podía anar aguantant i així va ser.

- Em vaig quedar un pel despenjat i poc a poc vaig arrivar a una font on s'estaven esperant en Roger, Melcior i Martí.

- Al arrivar-hi un gos en va enpaitar i jo venia al Límit, vaig deixar anar unes quantes blasfèmies i el gos va pirar amb els amos.

- Per consell dels companys em vaig refrescar a la font i acte seguit els hi vaig dir el següent : m'en vaig a fer un ninu.

- Increiblement em vaig sentir super alliberat i al rependre la marxa vaig fer la Pujada totalment pletòric i enrabietat, increiblement aquell malestar va desaparèixer a L'acte.

Xavier -

La Meva Non Stop. Part 1.

- A les 5h del Matí d'ahir vaig iniciar una dura batalla amb els grans Espartans Carles, Roger i Melcior, en la qual ens vam tenir que enfrontar amb la duresa de la prova i els elements (Calor, Vent, Foc , Pluja, Fred, algún problema mecànic) no hi va faltar de res, tot mooolt èpic.

- Pero res ens va aturar i vam assolir L'objectiu de tornar amb els escuts ben alçats a Castellar de N'hug després de més de 16h de Travessa.

- Personalment vaig començar molt bè la Non Stop, em trovaba súper i podia aguantar-li la roda al Melcior i en Roger, però apartir del km 60 s'em va començar a apagar la bateria poc a poc.

- La veritat que em vaig rallar, per uns instants i vaig pensar que podria haver petat i que sería dificil conseguir el repte, per altre banda tenía L'esperança que m'haguès buidat i necesites menjar algo per cargar les piles.

- Després d'uns km's agònics arrivavem al Dinar (km 108) vaig arrivar afamat i vaig arrassar amb tot el que vaig trovar per allà, i la veritat que em vaig recuperar força bè.

- Va ser Pujant Cortals de L'ingla on vaig patir un altre gran episodi però això mereix un capítol apart .....

Xavier -

* LWS Non Stop 2012 *
- 182 km + 5000 Dpa.

(Agraiments)

- En primer Lloc m'agraderia agraïr a tota la familia mallerenga per el gran cap de setmana que he pogut viure al vostre costat en la meva primera Leonides World Series.

- Així que Carles, Montse , Marc, Laia, Roger, Mireia, Abril, Ona , Melcior, Miriam, Melcior Jr, Mauri, Martí, Arnau i Ester, Moltes Gràcies de tot cor. (Esper-ho no haver-me deixat a Ningú jejeje).

- Desde feia molts mesos que esperava que arrives la Non Stop, em feia molta il.lusió participar-hi i poder conseguir L'objectiu de acavar-la i ho em fet i amb Nota.

- De fet crec que tot ha sortit rodat, L'organització per part d'en Roger i la Mireia ha estat perfecte, Moltes felicitats i Moltes Gràcies per l'esforç e Il.lusió amb la qual prepareu aquest gran esdeveniment Mallerengo.

- I menció especial per el gran President, en Martí que tot i haver arrivat el dia abans dels estats Units, va fer L'esforç de venir a rodar amb Nosaltres i fer-nos companyia durant més de 70 km's, ets molt Gran

Glòria a Esparta !!!!

TONI -

Felicitar als 4 super mallerengus que han tornat a fer-la grossa.

Agenollat davant l'ordinador, us expressó la meva més profunda admiració.

Pau i herba