Blogia
La llibreta virtual.

CONVIVÈNCIES

CONVIVÈNCIES

Quan jo era petit i anava als "hermanus", un cop l’any es feien unes estades d’una setmana aproximadament on convivíem tots els de la classe. S’hi feien excursions, misses, etc.

Aquest matí el pare marista Roger ZP ha tret en Carles malhermano i en Toni trapella a fer una sortida de convivències. La sortida era d’aquelles de bon rotllo, pau i herba, explicar vivències, etc.

L’excursió volia seguir el recorregut que demà faran els participants a l’Open Natura.

Mentre el pare marista anava comentant les meravelles de la ruta, en Toni i en Carles, però més en Toni, anaven esbufegant darrera el pare marista. De cop el pare marista ha perdut en Toni i abans d’arribar a Collsacreu, on hi ha un avituallament, ha estat en Carles el que també s’ha perdut. El pare marista veient la responsabilitat que li queia a sobre ha tingut a bé a esperar als dos que li anaven darrera, gairebé ja sense esma. S’ha hagut de tirar de la llibreta d’excuses com ara punxar una roda, etc.

Mentre es canviava la càmara en Roger ZP ha tingut un atac de sinceritat i ha confesat que no havia planificat bé la pujada perquè havia volgut aguantar tota l’estona amb el plat del mig i que potser en endavant ho pagaria.

Un cop ha estat arreglat el reventon s’ha continuat tirant del llibre d’excuses: que si s’havia d’arribar a una hora, que si s’havia d’anar a estendre roba, etc.

El pare marista s’ha aborrit. Mentre baixàvem en Roger ZP anava descrivint les meravelloses qualitats de’n Carles i de’n Toni, llàstima que avui no les han pogut demostrar, o no els hi han deixat.

Resum de la sortida: En Roger està molt fort. Comença a agafar la forma. Sortida de tràmit. Marc tremola. En Carles no ha tingut temps d’escalfar el turbo, tot just 14 kms i ja hem tornat. En Toni retorn a les velles sensacions, aquelles que remeten a més entrenament si vol ser quelcom.

5 comentarios

TONI -

Hola Roger,

Lo de ZP ve per lo del "talante". Ens llences tantes floretes de lo bons que sóm, del que podem arribar a fer però mai arribem abans que tu, ans al contrari sempre ens matxaques.

Ep Marc, Hi ha hagut prova de dòping després de la cursa, perquè ja em suposo de què anaves carregat. Je je. La veritat és que espero que l'excusa 843 de la convalescència em dura dies, perquè si no ho tinc magre.

Pep, Roger, Jose (Jose, on és en Jose?)
Com no ens posem les piles en Marc s'endurà el campionat i el que és pitjor, en Mitjà serà segon ... demà 50 kms d'entrenament.

Gaudiu de la dolça metzina mentre pogueu.

Pau i herba

marc -

Bona crònica Toni, espero que et recuperis molt aviat, m'agrada veure la teva motxilla..

Carles, si li dic a la meva mare que he anat a dormir aviat i escrius que hi he anat a les 6.. jajaja
Espero que estiguis bé de la volada que has fet a la última baixada..

Roger, salut, espero coincidim aviat damunt la bici..

Vaig a fer la crònica i corresponent puntuació d'avui.. jaja

salut i dones

Roger -

Toni, la crònica és brillant. Entre els contes d’en Carles i el teus relats de tant alt nivell, crec que aquest blog no trigarà gaire a guanyar ressò mediàtic... :-)

El pare marista només vol puntualitzar el següent:

1) En Toni es troba convalescent, i senzillament va voler “complementar” el seu entrenament matinal (1000m piscina, 25 minuts corrrent – es diu aviat) amb una pedalada lleugera per “distensionar” musculatura... En dues setmanes, com a molt, ens faràs treure la llengua a tots novament.

2) En Carles anava de tapat –Ahir, senzillament va sortir a marcar ruta i preparar estratègia per la seva participació a l’Open d’avui (algú dubtava que no hi correria?), tot escalfant suaument. Si ahir et vaig esgarrapar uns quants segons, i anaves amb la roda rebentada, no vull saber quants minuts m’hauries tret avui...

I què dir d’en Marc? Treure 15 minuts a un Carles motivat, havent anat a dormir a les 6h, no deixa marge per gaires conclusions – Brutal.

La ruta de l’Open em va sorprendre molt gratament. He mirat el mapa de la web, i certament està ben traçat... és molta la meva ignorància! Em queda molt per descobrir i aprendre!

-roger
(Roger ZP???? Per què Toni? :-))

Carles -

Avui al mati solsament en Marc i en Carles han participat a l'Open Natura d'Arenys de Munt, la resta de companys no han puntuat, no obstant les seves excuses més que justificades .
Em pensava que coneixia tots els camins dels voltants d'Arenys i m'he adonat que sempre hem d'estar oberts per a nous descobriements.Gràcies a la jornada de convivència d'ahir amb el pare marista i el trepella anava preparat pel primer tram, el segon ha estat, com diu en Roger ZP, maco, impressionat, molt tèncic i exigent.
Una jornada sense excuses en la que en Marc, no obstant anar a dormir a les 6 de la matinada força carregat, m'ha agafat mes d'1/4 d'hora. Fins a la Casa Nova he mantingut un bon ritme, desprès he dessoficat fins a la Pedra de Ferradura, per donar-ho tot a la baixada. L'excès de confiança m'ha permes volar com un angel, en ensopegar contra un arbre que s'ha desplaçat en pasar-hi amb la bici.Han estat 2hores 25 minuts de pura adrenalina.
Espero la crònica d'en Marc i les seves puntuacions. Haig de confessar que ni en les hipótesis més optimistes era previsible com esta en aquest moments de la temporada el podi.
LLico del dia: Encara em queda mol per aprendre.
Salut i força.

Carles -

Si el pare marista m'ho permet dire que el trapella d'en Toni abans d'acompanyar els dos passerells a fer un tomb en bici ha fet les seves piscines i kilometres corrents. A en Roger ZP se li ha espetallat el canvi i no li entrava el plat petit, per això corria tant. El malhermano d'en Carles estava acollonit, doncs es pensava que anva a unes convivencies i s'ha trobat enmig d'una frenètica peregrinació.
LLiço del dia: Sense fé no hi ha miracles.
P.D. Marc i Pep demà vindré a la cursa de l'Open Natura.
Salut i força.