Blogia
La llibreta virtual.

ARE YOU READY?

ARE YOU READY?

108 comentarios

Carles -

COM VAS?

EN Roger, digna guanyador de la primera prova dels premis Leòoonides 2009, va demostrar ser un excel•lent organitzador, un gran company i un esportista excepcional. En tot moment de la ruta va estar pendent de l’estat físic i de les necessitats dels altres ermitans. Quan un defallia ell era al seu canto per donar-li ànims i coratge tot preguntant: Com estàs? Sobrat de forces de principi a fi va fer gala una vagada més de les seves grans qualitats com a persona.
Roger moltes gràcies per tot.

Carles -

AVUI HE PUJAT A LA CREU DE CANET.

A la 1 del migdia, poc abans d’arribar al lloc on varem dinar, en Roger ens va llegir un missatge que havia rebut d’en Marc on ens encoratjava a fer la ruta de l’ermità i que començava així: “Avui he pujat a la Creu de Canet”. Tots els participants varem fer vots perquè el 19 i 20 de setembre pugem compartir plegats novament aquesta travessa en la Volta a la Cerdanya en companyia de la parella 40 al complert.

Carles -

ON SÓN LES SABATES?

Hi ha imatges colpidores que queden gravades en el record per tota la vida. A 2/4 de 5 de la matinada quan el gran triatleta Toni es va adonar que s’havia descuidat les sabates a casa, feu una cara de frustració i decepció que es impossible descriure. Quan va pregutar-se: “On són les sabates” el món li va caure a sobre com una forta garrotada. Possiblement passat un temps d’aquesta anècdota en farem broma, però en calent va ser com una estocada de mort. Totes les il•lusions que havia posat en aquesta sortida es varen esfumar amb un tres i no res. Jo no se si la sort existeix, el que si puc certificar es que la mala sort és ben real.

Carles -

NO PUC MÉS
En Tendo a les 12 del matí, metre enfilàvem una forta pujada fangosa on s’enfonsaven les rodes de les nostres bicicletes va confessar: “No puc més”. En aquell moment estava petat i es plantejava la possibilitat d’abandonar, però amb el suport dels tres companys d’aventura va vèncer el defalliment per esdevenir un exemple a seguir.
Quin coratge i força de superació va demostrar tenir aquest ciclista de pro que quan es va plantejar en tres ocasions, davant les adverses condicions meteorològiques, la possibilitat d’escurçar la ruta fou qui ens va donar coratge per fer la volta complerta tot dient: “encara que sigui sol i arribi a les cinc de la matinada jo l’acabo”

Carles -

Les grans gestes són plenes de petits detalls i aquests petits detalls en ocasions és poden resumir en fotografies visuals que concentren en un instant moltes histories. Aquí en teniu cinc exemples:

AVUI LA HEM FET GROSSA
En Santi a les 10 de la nit, poc abans de coronar el coll de Pals, sabedor que un cop vençut aquest imponent obstacle natural, quasi ja havíem fet realitat la non-stop em va dir: “Avui la hem fet grossa”.
Al llarg del dia la voluntat i força física d’aquest súper atleta em va deixar astorat. Sabedor de la duresa de la prova va començar conservador per acabar pletòric, com els més grans esportistes. En cap moment va dubtar de la possibilitat d’assolir l’objectiu impossible que ens havíem marcat.

Carles -

Les estadístiques esportives són fredes i no sempre ajuden a copsar la carrega humana que hi ha al seu darrera. Tanmateix, per si és del vostre interès, aquí teniu algunes de les dades objectives de la ruta de l’ermita non-stop del 8 d’agost de 2009:

Km totals: 178
Desnivell positiu acumulat: +550 metres
Temps total: 18h 30’ ( sortida 5h 10’ arribada 11h 40’)
Temps real pedalejant: 15 h ( 3h 30’ d’intendència)
Temps pedalejant plovent: 5 h
Integrants de la sortida: 4 (Roger, Tendo, Santi i Carles)
Característiques del terreny: Pedregós i amb fortes pendents
Litres d’aigua consumits: 5 litres
Llaunes de coca-cola begudes: 6
Elements sòlids ingerits: 3 entrepans bimbo, 2 entrepans grans, 3 bollicaos, 1 platan, 100 grams de fruita seca, 4 barretes energètiques, 3 gels, 1 pastilla de xocolata, 3 magdalenes, 1 glucoesport....
Pipis d’en Carles: 8
Trucades per telèfon durant la sortida: + de 30
S.M.S. 4
Temperatura màxima: 31 graus
Temperatura mínima. 6 graus.

Carles -

Entrenaments:
Dissabte 8 d’agost: 178Km +5500 en btt fent la ruta de l’ermita non-stop.
Comentaris:
Ahir vaig viure a les muntanyes pirinenques que encerclen Castellar de N’Hug una jornada èpica que s’ha guanyat un lloc de privilegi en el meu palmeres esportiu.
De ben segur que el més important a destacar és que en Roger, en Tendo en Santi i en Carles varem formar de principi a fi un equip que tenia un objectiu aparentment impossible, però que creia bojament en les seves possibilitats. Us vull agrair que em deixeu formar d’aquesta alineació d’elit i estic convençut que els seguidors d’en Leòoonides ja són dos més.

Roger -

Estic molt nerviós.

TONI -

Entrenament d'ahir:
- 60 kms carretera.

Ahir vaig patir com feia temps que no em passava. Me n'he adonat de com estic físicament. L'ensopegada d'ahir fa que els dubtes siguin, hores d'ara, molt forts i difícils de superar.

Una otitis a darrera hora s'afegeix a la llista de dubtes.

Demà a les 5 seré a la plaça, no sé com, però hi seré.

He fet saber a l'entrenador el meu estat d'ànim així com què hem de fer per no fer més el ridícul. No obstant, però, la sortida de demà ja no té remei.

Ahir vàrem estar parlant amb en Marc. Va confirmar que demà no prendrà la sortida, no obstant jo penso que encara hi ha marge per a la sorpresa. Marc, aprofita ara per fer el que estan fent que és molt més important. Ja hi haurà temps per guanyar molts premis Leònides. Deixa que ara siguem els que ens queda poc, els que puguem lluir algun premi.

Pau i herba

Carles -

Entrenaments:
Dijous 6 tarda: 2500 metres piscina ( 2000 metres amb 42’), 40’ gimnàs fent únicament abdominals i estiraments, 30’ arma secreta.
Comentaris:
- No vull pecar de vanitós ni de sobrat, però em sento física i mentalment preparat pel repta de demà. He fet tot els possible per no dependre de la sort, com deien els romans “alea jacta est” , la sort s’ha llençat.
- Ahir a la tarda el preparador em va trucar enfurismat; la conversa més o menys va ser així:
Entrenador: - Perquè al matí no has fet els exercicis programats?
Carles: -Desprès de nedar 1000 metres tenia mandra?
Entrenador: - Mandra dius? No saps que la mandra és un vici?
Carles: - Si, però em sentia cansat.
Entrenador: - Doncs avui per la tarda fas la sèrie dels 2000 metres prevista sense cap interrupció. La propera setmana ja et posaré a ratlla.
Salut i força.

TONI -

Roger, jo compto amb en Tendo i en Santi. Demà em quedat a 2/4 de 3 al Calisay per pujar a Castellar.

Sembla confirmat que en Marc no prendrà la sortida però fins a les 5AM del dissabte jo encara tinc esperances.

Pau i herba

TONI -

Roger, el rumors són com les enquestes en temps d'eleccions, fins que no es dóna el resultat no se sap.

Carles, ets brutal. El dia que facis la volta al món en no sé quin mitjà i en no sé quant de temps, haurà estat per motivar-te, no per assolir els teus millors temps.

Pau i herba.

Carles -

Pensament 1097:

ENDEVINADOR

M’agradaria ser endevinador per llegir en la llum de les estrelles, interpretar els batecs del cor, palpar la intensitat d’una mirada. M’agradaria endevinar per saber que hi més enllà.

Carles -

Pensament 1096:

SAVIESA

Per Epicur, príncep dels dogmàtics, la saviesa màxima ens dona l’ocasió de dubtar més. Per Sòcrates, mestra de la ignorància, la millor saviesa és la simplicitat. Per Napoleó, emperador dels egòlatres, els savis busquen la saviesa; els necis creuen haver-la trobat.

Carles -

Pensament 1095:

QUI ÉS?

El que diu no té lògica, però no va errat.
Planta ortigues i vol recollir roses.
Dispara abans d’apuntar.
Canvia el segur pel probable.
Lluita contra tot, també contra el temps.

Carles -

Pensament 1094:

ÉS TAN..

És tan contradictori que es contradiu a si mateix.
És tan normal que aparenta ser anormal.
És tan vuit que no té ni vida interior ni idees pròpies.
És tan tafaner que s’interessa en excés per allò que no li incumbeix.
És tan immadur que justifica els seus errors explicant els que fan els altres.

Carles -

Entrenaments:
Dijous 6 matí: 1000 metres piscina, n’havia de fer 2000 però tenia mandra.
Comentaris:
- Des de la lesió al genoll exercito molt al gimnàs els estiraments (20’), els abdominals (15’) i les aletes de tauró (5’), la resta del temps faig braços i esquena, per poder fer d’extra a la pel•lícula “300”.
- Els objectius inicials de la temporada eren i són millorar totes les meves marques personals corrents. He aconseguit l’objectiu als 10 km, la marató i els 70 km., el desembre provaré en la mitjà i els 100Km. Els premis Leòoonides. l’Iron-man , Andorra o el Canigó són fites per continuar motivat.
- Si dissabte hi ha turmenta forta que té previst l’organització?
Salut i força.

Roger -

Entrenament secret, dimecres 5 d’agost: 60km, +1200 carretera, suau

Entrenament secret, dijous 6 d’agost: 20km, +500 pujada a la Molina per carretera, molt suau

Comentaris:
Ahir volia concretar el menú per dinar a St. Julià de Cerdanyola. Apart d’entrepans (de mig pa de barra), hi ha possibilitat de demanar plats combinats (hamburguesa, llom, buti, ous, croquetes, etc.), amanides i/o arròs blanc. Personalment m’inclino pels entrepans, però si algú vol dinar de forquilla i ganivet que m’ho faci saber per anar-ho avançant.

Estic molt pendent del temps. De moment s’anuncien ruixats i tempestes als Pirineus pel dissabte. No és molt encoratjador, però això encara li afegirà més èpica a la nostra gesta...

Són certs els rumors que en Marc finalment serà a la sortida?

TONI -

Sempre he tingut curiositat, i mai m'he atrevit a preguntar, com és que en Carles, preparant-se per a una triatló, va al gimnàs. Què hi fas tant de temps al gimnàs?

Desobeint el consells del gran Toni, demà entrenament a tope a la tarda.

Tinc la bici que no està repassada, no sé com m'ho puc fer per ser autosuficient i no agafar una pàjara en l'intent.

Els rumors que en Marc serà a les 5 del matí a plaça de Castellar estan agafant molta força. Sembla ser que avui un supermercat de proximitat prop de l'Ajuntament s'ha quedat sense existències d'Absolut. Un individu, amb una bicicleta Rocky s'ha emportat totes les ampolles.

Pau i herba

Carles -

Entrenaments:
Dimecres 5 tarda: 35 km bicicleta de carretera, 7 km corrents 60’ gimnàs.
Comentaris:
- Estic ABSOLUTament convençut que el que ha pogut sentir en Toni de les males llengües d’Arenys de Mar es confirmarà: dissabte a les 5 AM en Marc prendrà la sortida.
- Ja he fet repassar la bicicleta, i em sento en capella com en les grans ocasions: Estic prou preparat físicament? Tinc tot el material a punt? Com m’haig d’alimentar durant la travessa?....Seguint els suggeriments del gran Toni dijous faré entrenaments suaus i divendres descans ABSOLUT

TONI -

Entrenament migdia:
- 1.500 mtrs nedant

Segons he pogut sentir de les males llengües d'Arenys, el dissabte a les 5AM en Marc serà a la plaça de Castellar per prendre la sortida.

Pau i herba

Carles -

Pensament 1093:

BENEIT

El que confia en tothom és un beneit, el que no confia en ningú és un beneit; els altres també són beneits, però menys.

Carles -

Pensament 1092:

LA MEVA POSSESSIÓ MÉS PREUADA

El dret a morir és una de les poques coses que tinc en aquesta vida que ningú mai em podrà manllevar. És, possiblement, la meva possessió més preuada.

Carles -

Pensament 1091:

PAS DEL TEMPS

Estic en aquella edat rebel en que els anys passant despresa i les hores ho fan a poc a poc. Enyoro els temps en que aquesta sensació era a l’inrevés. Espero que el dia 8 els minuts no siguin eterns.

Carles -

Pensament 1090:

SOBRE LA MEVA MORAL COMBAT

La meva moral de combat, entesa som a força de convicció ètica, que abans era absoluta ha esdevingut circumstancial. Davant els grans reptes prefereixo el dubte raonable a la seguretat enganyosa.

TONI -

Entrenament d'aquest matí:
- 35' carrera suau.

Suau perquè ja no podia més.

Carles, en la meva opinió més humil i neòfita del tema, penso que no és cap lluita entre models d'entrenament, si no la importància d'una cursa concreta per a cadascú.

En Roger, li cal confirmar la seva gran temporada guanyant els grans premis i erigir-se així, en el gran triomfador dels Leònides d'enguany.

En dos mesos en Carles disputarà el seu gran repte de la temporada.

I jo, jo vaig fent mica en mica, amb els grans objectius fixats per l'any vinent.

De moment no hi ha cap reunió tècnica fixada. Si vols, ja t'avisaré quan n'hi hagi una.

Pau i herba

Carles -

Comentaris
Si voleu una lectura històrica per preparar el repte èpic del dia 8 aquí us deixo un parell d’enllaços
http://es.wikipedia.org/wiki/Batalla_de_las_Term%C3%B3pilas
http://hellspray4headedbeast.hi5.com/friend/profile/displayJournalDetail.do?ownerId=77553141&journalId=57030234

Carles -

Pensament 1089:

SIMONEDES

El poeta Simónedes va escriure una placa commemorativa de la batalla de les Termopiles que deia així:
Ὦ ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε
κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι

( Oh, estranger, informa a Esparta, si passes per aquí, que hem caigut defensat la seva llei)

El poeta Rodamots te preparada una placa commemorativa de la ruta l’ermità non-stop que diu així:
“Oh, ermità, informa als quatre vents, si passes per aquí, que els mallerengus varem creure en l’impossible”

Carles -

Entrenaments:
Dimecres 5 matí: 35 Km bicicleta de carretera.
Comentaris:
- Toni el meu preparador, com ja et vaig comentar, es de parer que els entrenaments pels premis Leòoonides no són compatibles amb als de la Ironman i que al final acabaré sense uns ni altres. Tanmateix m’ha deixat rebaixar les series de corre per no arribar a la sortida de dissabte rebentat. Tinc la impressió que la sortida del dia 8 la planteja com una lluita entre tres models ben diferents de preparar als respectius esportistes. Li agradaria molt conèixer el teu entrenador i el d’en Roger.
Salut i força.

Carles -

Pensament 1088:

FILOSOFAR

Si com diuen els llibres de text filosofar és plantejar-se dubtes, amb més raó també ho serà ocupar-se de banalitats, il•lusions i bajanades com procuro fer-ho jo.

Carles -

Comentaris
Toni m’has donat un bon ensurt doncs en començar a llegir la teva crònica em pensava que faries servir l’excusa 654: “per prescripció mèdica no puc venir”. Per sort t’has pogut recuperar i encarà que fos en ple atac de cor al menys tu has vist en Leòoonides.

TONI -

Avui he tornat a casa. Des del diumenge he estat ingressat a l'hospital de Mataró. Diagnosi? Esquizofrènia aguda, palpitacions dignes d'infart, bogeria, etc.

El diumenge a mitja tarda, després de llegir els entrenaments del cap de setmana d'en Roger, vaig tenir un infart i mitja feridura. Feia molt de temps que les pulsacions no m'havien pujat tant, ni en els moments de més esforç físic.
L'avís d'angina de pit em va arribar en el moment que vaig llegir que en Marc renunciava a pujar.
El meu estat purament catatònic. Només una pregunta en el meu conscient: "com serà la ruta, que en Marc hi ha renunciat". El meu subconscient era pura cagarrina.

La dona va decidir portar-me a l'hospital veient que no reaccionava. A l'entrada d'urgències vaig sentir que els infermers cridaven: "que se'ns en va, que se'ns en va. No respon a cap estímul, només gemega: "No, Roger, no".

El dilluns em varen donar l'alta, amb molta precaució i perquè havien de menester el meu llit. En arribar a casa i llegir el "roadbook" tant meticulós i precís que ha preparat en Roger, em varen tornar les palpitacions, l'ofeg, la manca de reg sanguini. La vista se'm va ennuvolar i quan les cèl·lules deixaven anar les endorfines per fer el meu traspàs més tranquil i indolor, cegat per la llum blanca, al final del túnel vaig reconèixer la figura d'en Leònides, acompanyada d'una altre ombra, difícil de reconèixer a primera vista, però que en escoltar la seva veu, se'm va fer vent present: "Jo ja he fet la volta, qui no m'acompanyi la setmana vinent, no és digne de dir-se mallarengu".

Sé que el dissabte vinent serà la meva particular batalla de les Termòpiles. Com bé diu en Roger, no hi ha cap més possibilitat que l'èxit o el fracàs, ergo, o arribo primer a Castellar o plego.

Marc, m'has destrossat amb la teva decisió. No obstant tinc esperances que apareguis a l'event "Moment Absolut" que se celebrarà després del sopar de la fonda.

Roger, com que no sóc digne ni de raspallar la teva sabata, m'atreveixo a dir-te que descansis, no fos cas que el dissabte hi haguessin sorpreses.

Carles, espero que tu tampoc no arribis cansat el dissabte.

També he entès el missatge: "marica l'últim".

Pau i herba

Carles -

Pensament 1087

TOT DE RES

Entre el tot de res i el res de tot no hi ha cap diferencia, doncs tot sempre és res. N’hi que per explicar això, aparentment tan senzill, han escrit llibres de més de mil pàgines.

Carles -

Pensament 1086:

SOPAR A AL FONDA

Divendres dia 7 d’agost a la fonda de Castellar N’Hug de primer demanaré sopa, doncs qui menja sopes se les pensa totes. Com que el que no mata engreixa i de sobres se’n fan obres de segon em cruspiré mandonguilles. A les postres procuraré no badar boca, per no quedar-me sense coca. Per veure primer aigua que fa la vista clara i per rematar la feina i dormir com un angelet un combinat d’absolut, el vodka del mallerengus.

Carles -

Entrenaments:
Dimarts 4 tarda: 35 km bicicleta de carretera, 3000 metres piscina, 60’ gimnàs 20’ arma secreta.
Comentaris.
- Segons publica el full parrokial en la seva edició digital, avui a 1/4 de 8 en Tendo ha estat localitzat anant a treballar en bicicleta, se’l veia molt motivat pel repte de dissabte.
- Com en Marc últimament escriu molt poc al blog he anat a la hemeroteca per recuperar les seves darreres intervencions: “Que gran, quina il•lusió que em fa. La organització promet moltíssim” “El dia 8 serà molt gran. No sé si mai hem (heu) estat tan en forma com ara, en conjunt” “Em fa molta por el dia 8, però a les 5.30AM seré a la plaça de Castellar. Algú no hi serà?” Que l’haurà fet canviar d’opinió?

Roger -

Entrenament secret, dimarts 4 d’agost: 42km, +1280

Comentaris:

Ara és el meu preparador qui no agafa les meves trucades. Des de dissabte no en sé res més. Amb l’entrenament d’avui, tinc la sospita que m’ha enredat – Encara estic petat del darrer cap de setmana, i temo no arribar recuperat a la gran cita. Sospito fermament que el pla d’entrenament que em va imposar la setmana passada només sigui una estratègia de la 38...

Carles, sí, he preparat la ruta al detall. La setmana passada vaig anar a Andorra a comprar-me un GPS per tecnificar-me i no deixar res en mans de l’atzar. És una joguina: Em diu les calories que cremo, les neurones que perdo, les canes que em surten, etc. Però malauradament no em marca els punts on he de fer pipi, i per això en el briefing no us podré assenyalar els possibles punts per pixar. En canvi, per saber les punts per cagar no necessitarem el GPS; en el decurs de la ruta trobarem unes 4 o 5 parets de pedra, on serà necessari l’escalada vertical. Si et serveix la meva experiència, cada vegada que vaig topar amb una d’aquestes parets, automàticament vaig anar de ventre.

Tothom és lliure de fer fotos, parar per agafar floretes, anar a buscar bolets, etc. Però hi haurà unes hores límit de pas entre refugi i refugi.

No hi ha cap pla B. L’organització ha vetat tots els serveis de taxi de la comarca. El dissabte al vespre només es podrà parlar d’èxit o fracàs.

Estic molt neguitós.

Carles -

Pensament 1085:

MISOGÍNIA

La misogínia és una mena d’homosexualitat espiritual molt estesa en la historia del pensament occidental. Aquí en teniu alguns exemples:
Aristòtil: “La dona és un home inferior”
Kipling: “Una dona només és una dona, però un bon cigar és tabac”
Tolstoi: “És evident que tots els desastres es deuen al caràcter llicenciós de les dones”
Proverbi alemany: “La dona té forma d’àngel, cor de serp i cervell d’ase”
Schopenhauer: “La dona és un esser amb els cabells llargs i les idees curtes”

Carles -

Pensament 1084:

IL•LÚS

És tan il•lús que es creu les seves pròpies mentides. No reconeix les evidencies, exagera els fets i fa ús de la seva bona memòria per no posar-se en evidencia. En el fons és com tu i com jo: allò en que creu és la seva veritat.

Carles -

Pensament 1083:

INFIDELITAT

Una possible excusa per justificar una infidelitat conjugal és dir : “la meva dona no em compren”

Carles -

Entrenaments
Dilluns 3 tarda : 2000 metres piscina, 60’ gimnàs, 30’ arma secreta
Dimarts 4 matí: 35 km bicicleta de carretera
Comentaris:
- Roger el nivell de preparació de la sortida del 8 es d’autèntic professional, espero poder estar a l’alçada i no fer figa.
- Ahir per la tarda vaig anar a la farmàcia a comprar tota mena de potingues, les posaré en el doble fons del cotxe, no fos que els mossos d’esquadra m’acusin de camell.
- Tinc uns petits dubtes: Podrem parar per fer pipi? En el briefing se’ns informarà sobre opcions per un pla B? Serà possible fer alguna fotografia? Disposarem dels números de telèfon dels serveis de taxis de la zona? ..........
Salut i força.

Roger -

Aquesta setmana s’estan ultimant els preparatius aquí a Castellar de N’Hug amb autèntica frenesí. Personalment estic molt il•lusionat i excitat. Ja si comença a veure molta premsa acreditada, molts curiosos, moltes tanques publicitàries, instal•lacions de sets de televisió, etc.

El divendres, a primera hora de la tarda, els mossos preveuen tancar la carretera de la Pobla de Lillet a la Molina, i la de Gombrèn. Només es deixarà pas als cotxes dels corredors i equips logístics.

Estic molt nerviós.

Organització “Ermità Non-Stop 24h” -

Aquesta setmana s’han d’ultimar els preparatius.

Dos temes:

Primer, inscripcions. En Carles i en Roger ja estan inscrits (l’organització ha tingut l’amabilitat de mantenir la seva vigència aquesta temporada). Si algú més vol inscriure’s, només recordar que s’ha de fer amb uns dies d’anel•lació. Per més informació, visiteu la mateixa web http://www.rutaermita.com/inici_ca.html

Segon, avituallaments. Després d’algunes deliberacions, i degut a l’absència d’experts en nutrició esportiva dins de l’organització, es creu que la millor opció és la prevista inicialment (i més òbvia): Cadascú ha d’ésser autosuficient i portar el menjar que cregui més convenient durant la ruta. Tot i així, l’organització ha programat el següent:

- Hi haurà una parada per dinar de 30-45 min aprox. a St. Julià de Cerdanyola, KM 74 aprox. L’avituallament inclourà entrepans, iogurts, fruita i refrescos.
- A la Pobla de Lillet (KM 90) i a Bagà (KM 125) es pot comprar fruita fresca, pastes i iogurts.
- En els refugis Ardericó, Erols i Rebost es pot comprar refrescos. Si bé també es pot comprar entrepans, l’hora de pas prevista en cadascun d’ells no és la més òptima (dissabte d’agost, en hores de dinar o sopar) i significaria una pèrdua molt valuosa de temps. En cap cas es preveu una parada en el refugi de Merolla (hora de pas prevista per abans de les 9AM)
- A Castellar de N’Hug es pot comprar pastes, fruita i iogurts el mateix divendres abans de les 8PM. Tot i així, és molt recomanable que la fruita la porti cadascú de casa.
- Fonts d’aigua: Gombrèn (km 27), St. Jaume de Frontanyà (48), Ardericó (58), St. Julià de Cerdanyola (74), Falgars (82), Pobla de Lillet (90), Erols (98), Guardiola (110), St. Joan Avellanet (118), Bagà (121), Rebost (132).

L’organització es desentén de comentar sobre potingues i material nutritiu sospitós. Cadascú sabrà el que necessita. Dit això, no es descarten controls anti-dòping en alguns punts de control.

Finalment, anunciar un petit canvi d’agenda pel divendres 7 d’agost:

8PM Briefing (lloc encara per confirmar)
9PM Sopar a la fonda

Carles -

1082:

QUI LA FA LA PAGA?

Segons una dita popular “qui la fa la paga”. Em pregunto si al qui li varen fotré no cobra, de que li serveix que l’altre pagui.

Carles -

1081:

SENSE PRINCIPIS

Un famós personatge històric, després de mantenir amb els sues amics una acalorada discussió sobre la millor forma d’actuar en un assumpte èticament conflictiu, va decidir anar-se’n tot dient: ¡ Aquí us deixo els meus principis !

Carles -

1080:

EL PREPARADOR I L’ESPORTISTA.

Ser preparador o ser esportista és molt fàcil. El difícil ser saber ser-ho. En el món hi ha molts esportistes, però esportistes de veritat. pocs; de bons preparadors n’hi ha molt, molt pocs. Si un bon esportista té un bon preparador l’èxit és assegurat.

Carles -

Pensament 1079:

EDUCACIÓ

Una cosa és ser ben educat i una altre esta ben ensinistrat. Per Aristòtil l’educació consisteix en dirigir els sentiments de plaer i dolor cap a l’ordre ètic. Segons Coromines ensinistrar és un arcaisme semàntic d’origen indoeuropeu derivat de sinistre. No hem de confondre aquestes dues formes d’aprenentatge.

Carles -

Entrenaments:
Diumenge 2 tarda: 17 Km + 430 corrents passant pel Corral i Lurdes.
Dilluns 3 matí: 1500 metres piscina.
Comentaris:
- En llegir els brutals entrenaments del cap de setmana del gran Roger em va trucar molt excitat el meu preparador per activar la fase 3 del pla d’entrenaments. Pujar fins al Corral va ser un autèntic suplici i com més patia més ritme m’autoimposava.
- Comparteixo l’opinió d’en Toni que en Roger ja s’ha guanyat els premi Leòoonides; però com a guerrer esparta tinc dret a ser vençut en el camp de batalla, confio en les meves possibilitats a partir de les 12 hores de travessa.
- Marc no pots fallar, vine i en tot cas fes servir l’excusa 308: “M’he adormit i sortiré més tard”. Hi ha algun mitja per fer-te canviar d’opinió?
- Pep amb el teu entrenament d’ahir a mi també m’hagués passat la son.
Salut i força.

Marc -

El proper dissabte segurament no seré a la Non-stop. Només desitjar-vos a tots que ho aconseguiu. N'estic segur! En Roger ha preparat la ruta de forma increïble, ho ha posat una mica més fàcil..

A la parella 38 només dir-li que el 19 i 20 de setembre serà el moment de demostrar qui és el més ràpid..

PD: 23 Agost Pas dels Lladres.

Salut a tots i fins aviat,

TONI -

Roger, llegint el que has fet aquest cap de setmana, faria el ridícul si pengés els meus entrenaments.

No sé si tinc prou moral per afrontar la primera sèrie de les curses Leònides, veient que ni acabant-la em lliuraré d'una derrota que quedarà com una taca de tinta en el meu expedient.

Enhorabona Roger! Per a mi ja t'has guanyat el premi Leònides.

Pau i herba

pep -

Carles quan ens em vist jo començava l’entreno, he tingut un sopar i he despertat tard
He fet un entreno de pocs km però que et treuen la son, font de Montnegre, cal Paraire,
Vallgorguina, el Corredor i baixada per Subirans, 30 km 13 km/h amb la son que portava i els desnivells ho dong per bo.
Que vagi be el 8 i 9 estic segur que tots acabareu amb el temps previst, esperant llegir la crònica,

Salut i desnivells

Carles -

Entrenaments:
Dissabte1: 68 Km btt +1400 en companyia d’en Toni i en Jose.
Diumenge 2: 94 Km bicicleta de carretera i 2000 piscina.

Comentaris:
- Ahir actuació acceptable fent la ruta prevista, avui he pagat les conseqüències de l’excés d’entrenament. En Jose va demostrar que fer base te recompensa i en Toni esta molt fort, però els hi vaig fotré canya amb l’ajuda de Sant Eufemiano.
- Roger en llegir els teus entrenaments de divendres i dissabte m’han caigut els collons per terra. ¡ I jo que pensava que els teu silenci era perquè estaves descansen!
- Entre els ciclistes d’Arenys de Munt hi ha un cert escepticisme que dissabte aconseguim fer la non-stop, per si de cas em suggereixen preparar un pla “B”
- Toni, Tendo Santi el dia 7 a 2/4 de 3 al Calisay per sortir a les 3 en punt. Et va bé Marc?
- Salut i força.

Roger -

Avui quan he arribat a Castellar en finalitzar la segona etapa, el meu preparador m’ha rebut amb un somriure (fet insòlit). S’ha acostat a mi, i només m’ha dit el següent: “Ja estàs preparat”. Ha marxat sense deixar-me cap pla d’entrenament per la setmana que ve, i des de llavors no en sé res més.

Vull pensar que s’equivoca, i no relaxar-me.

Tendo, Santi: Fantàstic! Ja us he reservat una habitació doble a la fonda, pels dies 7 i 8. Us espero divendres a les 20!!

Preparador Roger -

Espero que hagueu sortit avui. Llegeixo que si Temps d’Aventura, que si pensaments cercant l’impossible, etc., però denoto molt poc entrenament.

Entrenament secret: Ruta de l’Ermità, modalitat 36 hores

Primera etapa, divendres 31 de Juliol: Castellar-Merolla-Ardericó-Clot del Moro, 94km, +2900, 8:32h

Segona etapa, dissabte 1 d’agost: Clot del Moro-Erols-Rebost-Castellar, 72km, +2600, 6:19h

Total: 166km, +5500, 14:51h (objectiu de rebaixar les 15h assolit, tot i que justet)

Queden 6 dies.

TONI -

D'acord, demà a les 7 al Calisay, i diumenge també a les 7 amb la de carretera.

Pau i herba

Carles -

Pensament 1078:

L’ENTENADOR D’EN ROGER

En dues paraules puc resumir el que heu de fer per millorar esportivament: Continuar entrenant.

Carles -

Comentaris:
- Toni dissabte et va be quedar a les 7 al Calisay? La ruta podria ser Can Bruguera- Castell de Burriac - Sant Mateu- Can Bordoi – Corredor- Arenys. Marc t’hi apuntes?
- Tendo a mi em va bé diumenge a les 7 al Calisay per anar a fer carretera.

Carles -

Pensament 1077:

ERRÀTIC

Quantes vagades al llarg d’un dia canvio d’idea; en quantes ocasions he defensat posicions i actituds contraris a les meves per exercitar-me. No hi ha res tan mal•leable i erràtic com els meus propis pensaments.

tendo -

Si no és molt demanar m'agradaria que ens reservessiu habitació doble per en Santi i per a mi.
La sortida de diumenge encara no l'hem decidit ja que tinc un dinar i haig de ser aviat a casa,encara que volem fer Km.Si no ens diem res més a les 7 al kly diumenge i per carretera

Carles -

Pensament 1076:

DEPÈN


A: ¿ Que és més important allò que es diu, la forma en que es diu o la intenció amb que es diu?
B: Com en tantes d’altres preguntes la resposta és depèn.

Carles -

Pensament 1075:

DONAR

Si dóna’s a algú més del que és mereix, és molt probable que cregui que es mereix més del que li has donat. Sigues generós i gaudeix donant, però recorda que ningú té dret a exigir allò que no es capaç de donar.

Carles -

Pensament 1074:

LLEGEIXO

Llegeixo poetes catalans: Enric Casasses, Pere Quart, Salvat Papasseit, Marti Pol .... i em sento un d’ells.
Llegeixo els clàssics grecs i llatins:_ Homer, Virgili, Plutarc, Esquil.... i em sento un d’ells.
Llegeixo els moralistes francesos: Joubert, Bossuet, La Bruyère, Chamfort.... i em sento un d’ells.
Llegeixo els clàssics contemporanis: Goethe, Tolstoi, Dostoievski, Melville... i em sento un d’ells.

Llegeixo, llegeixo, llegeixo i vaig fent amics entre els difunts.

Carles -

Pensament 1073

TEMPS D’AVENTURA

Algunes de les grans fites de la humanitat, així com reptes esportius personals inimaginables, s’han aconseguit perquè hi ha persones que no creuen en l’impossible.

Carles -

Pensament 1072:

INSPIRACIÓ

La inspiració es necessita tan en l’esport com en la poesia. Viure sense inspiració és com tindre els ulls tancats, sense tractar d’obrir-los mai.

Carles -

Pensament 1071:

SORTIDA EN BTT

Quan fas un rebento molts et diuen per on havies de passar.

Carles -

Entrenaments:
Dijous 30 tarda: 45 km bicicleta de carretera, 10 km corrents 50’ gimnàs 30’ arma secreta.
Divendres 31 matí: 2000 metres piscina.
Comentaris:
- Tendo és un plaer que hàgiu decidit venir a fer la non-stop. No se si voleu que en Roger us reservi habitació, en tot cas li hauríeu de confirmar. Diumenge a quina hora i a on quedem per fer la “sortideta” ?
- Toni ahir el meu fill em avisar tard. Si et va bé dissabte podríem quedar a les 7 al Calisay per fer una volta en btt. Marc t’hi apuntes?
- Algú va veure ahir el programa de temps d’aventura?. Tota la nostre èpica esportiva comparada amb els entrenaments d’aquells monstres sona a “pecata minuta”
Salut i força..

TONI -

Us adjunto l'enllaç del temps d'aventura d'ahir:

http://www.tv3.cat/videos/1399029/Superatletes

Demà sortiré en btt. Algú s'hi apuntarà?

Pau i herba

TONI -

Tendo, mentre porteu calés cap problema per part meva. I lo dels calés és per pagar la fonda, el taxi, etc..., tu ja m'entens.

Una cervesa a la fonda ja la pagaré jo, per lo de súper crak.

Pau i herba

tendo -

Encara estic flipant de la sortida de diumenge,de l'esperit de sacrifici i constància del màgic i del super crack Toni.
Deixem de fer el pilota i anem al grà, si ens permeteu en santi i en tendo els dies 7 i 8 voldríem pujar a Castellar de n'hug si hi ha algún inconvenient m'ho dieu

Carles -

Pensament 1070:

38

La musica té 6 notes, en català hi ha 8 vocals, el dia té 24 hores. La suma de la música, la lletra i el temps és 38.

Carles -

Pensament 1069

EUFOLLA

Entren els grecs s’utilitzava el terme “eufemia” per referir-se al ben parlar; acabo d’inventar un altre mot “eufolla”, per referir-me al bon follar. Si vols fer de filòleg tu també pots ampliar el vocabulari clàssic.

Carles -

Pensament 1068:

ENTRADA I SORTIDA DE PENSAMENTS.

A: Els meus pensaments apunten al cor o al cervell, però normalment toquen als collons.
B: Doncs els meus pensament voldrien sortir del cor o del cervell, però habitualment ho fan pel forat del cul.

Carles -

Pensament 1067:

DUES MANERES D’ESTIMAR

A: Jo estimo la meva parella pel que és
B: Doncs jo me l’estimo a pesar del que és.

Carles -

Pensament 1066:

VELLESA

Si vols passar be la teva vellesa procura fer un bon pacte amb la teva solitud. Envellir és, en bona mesura, aprendre a estar sol.

Carles -

Pensament 1065:

COMUN IÓ

Es considera molt savi perquè pensa que esta en comunió amb l’Univers, però no s’adona que l’Univers no esta en comunió amb ell

Carles -

Pensament 1064:

IGUALTAT?

Néixer, el primer acte d’aquesta vida, comporta començar a morir, que és l’últim escena de la representació existencial. Mentre som vius és absolutament impossible que cap humà sigui exactament igual a cap altre. Un cop difunts tots, absolutament tots, serem perfectament iguals.

Carles -

Pensament 1063:

INNOCENT

Ser innocent es una actitud que, malauradament, es perd amb l’edat.

Carles -

Entrenaments
Descans involuntari: Ahir el treball em va impedir fer els meus exercicis, avui el despertador no ha sonat. Com a penitencia l’entrenador m’ha marcat una tarda amb entrenaments descomunals.
Comentaris:
Roger només 62Km +2500? No serà que el teu entrenador ha baixat molt el llisto?
Marc vas anar ahir amb bici a la feina? Pots sortir dissabte a entrenar amb btt?
Tendo diumenge a quina hora i a quin lloc heu quedat per fer la sortida per carretera?
Toni vols podem sortir aquesta tarda, tu que tens previst fer?

TONI -

Entrenament secret d'avui:
- 2.000 mtrs nedant.
- 20 kms btt.

Roger, què val la pensió complerta? És que a lo millor faig servir l'excusa 308: "m'he adormit, sortiré més tard".

Demà mireu el temps d'aventura i veureu que lo del dia 8, res de res.

Pau i herba

Roger -

Entrenament secret, dimecres 29 de Juliol: 62km, +2500

En general he anat amb bones sensacions, però en els últims quilòmetres m’ha entrat una pájara descomunal. Vull pensar que ha estat un problema de mala nutrició durant l’entrenament. Potser hauré de demanar consell a la parella 38.

Ja he reservat dues habitacions (dobles) a la fonda per en Toni i en Carles. El preu és de 47€ persona/dia a règim de mitja pensió (dormir, esmorzar, sopar). He reservat pels dies 7 i 8 d’agost.

Queden pocs dies, i personalment crec que em queda molt per entrenar. No sé com ho prepareu vosaltres, però a mi també em dóna la sensació que tothom es vol encomanar a la Moreneta (i temo que no arribarà per tots).

Segur que vindreu preparats? ;-)

TONI -

Llegeixo el pensament no. 1061 i agafo por, molta por. Estic acollonit. Mil dubtes em venen al cap: "He de canviar l'entrenament? Ja hi seré a temps? Què he de fer". Indecisió darrera indecisió, això no és bo i em genera encara més confusió. Mil dubtes i cap decisió és igual a cagadubtes.

No entenc l'exigència de l'entrenador de'n Roger. Ni les ganes boges de'n Marc.

Què falta? Que no hi ha cap entrenament publicat, només els del master megacrak Carles.

En què m'estic equivocant? Truco a l'entrenador i canvio les sessions? No, jo com el conseller Baltasar confio en la Moreneta.

Pau i herba.

Carles -

Pensament 1062:

LLEGINT UN LLIBRE D’HISTÒRIA
Hi ha moltes coses monstruoses, una d’elles és la maldat activa. La capacitat humana per causar dolor als altres és il•limitada.

Carles -

Pensament 1061:

NEGOCIANT UN CONTRACTE

Si et creus més llest que els altres és molt fàcil que els altres es creguin que és molt fàcil enganyar-te.No menyspreïs mai les capacitats dels altres, et podria costar molt car.

Carles -

Pensament 1060:

TU POTS

Si pots caminar, pots ballar
Si pots parlar, pots cantar
Si pots pensar, pots somiar

Carles -

Pensament 1059:

DEFECTES

Tinc un munt de defectes, i alçada de vida on em trobo m’és quasi impossible ventejar-los, per la qual cosa em conformo en esforçar-me per mantenir-los petits i no deixar-los créixer en excés.

Carles -

Entrenaments
Dimecres 29 matí: 12 km corrents amb un temps de 1h 5’
Comentaris:
Aquest matí fer els dos primers kilòmetres m’ha representat un gran esforç, tenia molta mandra, desprès ha estat bufar i fer ampolles.

Carles -

Entrenaments:
Dimarts 28 tarda: 35 km bicicleta de carretera, 4000 metres piscina, 55’ gimnàs.
Comentaris:
- No m’atreveixo a publicar el temps que tardat a fer els 4000 metres a la piscina, en Toni es feria un tip de riure.
- Salut i força.

TONI -

Entrenament d'avui:
- 30' cursa a peu.
- 2.000 mtrs nedant.

Pau i herba

Carles -

Pensament 1058:

SOLITUD
Quan em sento sol convido a la meva ombra a fer-me companyia i si es de nit procuro fer un trio amb la lluna

Carles -

Pensament 1057:

BOGERIES

Sinó fes al menys una bogeria cada dia, em tornaria boig pel resta de la meva vida.

Carles -

Pensament 1056

AUTÒPSIA

Li varen fer l’autòpsia per saber si encara era viu.

Carles -

Pensament 1055:

SENTIR O PENSAR QUE SENTIR

Aquesta és la historia d’una persona normal i corrent que tan sols pretenia viure mínimament feliç, però no sabia com aconseguir-ho. La seva feina no l’interessava i les hores se li feien inacabables, amb la seva esposa hi convivia sense sobresalts però amb poc apassionament, no tenia cap distracció que li servis per evadir-se i no estava gens satisfet d’ell mateix. Davant aquest trist panorama es va adonar o que bé li posava urgentment remei o la seva vida passaria sense pena ni gloria.
Immers en la seves cabòries recordà com a classes de filosofia de batxillerat la professora explicava que els humans som el que sentim però també allò que pensem que sentim i que la diferencia és molt subtil i difícil de destriar. A les hores decidí col•locar-se cada matí front all mirall tot repetint una i altre vagada: estic satisfet de ser com soc, la meva dona és el meu gran amor, la feina que faig m’encanta, avui tinc ganes de fer mil coses. En un principi li semblà estúpid i sense sentit fer cada dia aquest ritual, però a poc a poc es va adonar que efectivament la seva motivació pujava i un estat d’eufòria progressiva l’impulsava a un dinamisme fins aleshores desconegut.. I així és com aconseguí vèncer les seves pors, tot pensant que es sentia feliç.
Ja en el seu llit de mort reflexiona sobre el sentit de la seva vida i s’adona que havia creat un personatge que es pensava feliç sense saber si ell realment ho havia estat. Amb aquest dubte existencial se’n va anar a l’altre barri.

Carles -

Entrenaments:
Dimarts 28 matí: 35 Km bicicleta de carretera. De Sant Celoni a Hostalric a un promig superior a 40 km/h xupant roda d’un mega crack.
Comentaris:
- Us veig a tots molt relaxats en matèria d’entrenaments quan solsament manquen 11 dies per la primera prova dels premis Leòoonides, jo per si de cas continuaré prenent-m’ho amb serio.
Salut i força.

Carles -

Pensament 1054:

ELS ULLS DE GERMÀ ETERN

En un país de l’Orient Mitja fa molts anys un comerciant va tenir un fill que ben aviat va demostrar tenir unes enormes capacitats intel•lectuals i humanes, doncs no solsament treia unes notes immillorables en totes les assignatures sinó que també es comportava amb una exquisida educació, el que generava que fos l’orgull de tota la família. De ben jove va tenir cura de regentar l’activitat comercial paterna que mercès a la seva intuïció i capacitat negociadora en poc temps va convertir-se en un dels mes importants i pròspers del país, pel que tots els demes homes de negocis l’envejaven. Ja madur fou escollit governador de la província i amb la seva rectitud i honradesa es va guanyar els favor de súbdits i regents.
Cansat de tanta admiració i per defugir tota vanitat va vendre totes les seves propietats i repartí els diners entre els més necessitats dedicant-se en cos i anima a la feina de jardiner. Els horts i jardins que treballava i conreava eran l’admiració de tots els visitants i novament va guanyar-se la seva estimació. Sabedor que el més ric és qui menys desitja i que la vanitat ens fa esclau de les nostres passions va decidir passar la seva vellesa en una cort cuidant porcs on ja ningú sabia de la seva existència. I així és com un dia d’estiu va morir en la més absoluta pobresa i sense que ningú notés la seva absència, únicament els grunyits del garrins varen plorar la seva mort.

Carles -

Entrenaments:
Dilluns 27 tarda: 1h 45’ corrents, aproximadament 19 Km.
Comentaris:
- Roger les teves explicacions de les característiques del diferents trams de la ruta podria tipificar-se com delicte de tortura psicològica. Tota l’estona que he estat corrent no he deixat de pensar en la brutalitat que representarà fer la non-stop. Demà a la tarda aniré a la farmàcia per fer la comanda del doping, espero que els mossos d’esquadra no em parin el dia 7 quan pugui a Castellar de N’Hug.
Salut i força.

Carles -

Pensament 1055:

ELS TRES FILLS

En un país imaginari un Rei savi i bondadós d’edat avançada volia nomenar un substitut entre els seus tres fills. Per saber qui es mereixia tal honor va donar a cadascun d’ells una bossa amb cent monedes d’or perquè passats tres mesos tornés a Palau. El primer en arribar fou el fill gran i ho va fer amb cinquanta monedes, doncs les altres se les havia gastat per menjar i dormir durant la seva absència de la casa reial. El segon en presentar-se davant són pare fou el fill mitja i ho va fer amb cent monedes, ja que en sortir de viatge enterrà la bossa amb els diners i durant aquell temps havia viscut d’almoina com un indigent . L’últim en atènyer, el fill petit, es presenta amb dues-centes monedes i explica a sa majestat tot satisfet com havia obtingut els guanys comprant i venen bestiar.
El rei reuní a la sala del tron als tres fills i els hi pregunta: ¿ Qui de vosaltres mereix ser nomenat hereu? Tan el gran com el mitjà contestaren que ells dos havien fet un ús adequat dels diners, gastant-ne pocs o conservant-los, i per tan tenien aptituds per ser rei. El petit en canvi va respondre que no es considerava mereixedor de tan alta dignitat, ja que si bé era bon comerciant, hi havia moltes d’altres condicions per ser sobirà que ell no posseïa. El Rei, que en un principi volia designar el seu fill petit per succeir-lo, en escoltar la seva resposta proclama: “ A partir de demà el nostre regna passarà a ser una República”.
Ara és a tu a qui pertoca respondre a la següent pregunta: ¿Perquè sa Majestat va prendre tan sorprenent decisió?

Carles -

Pensament 1054:

IDEES A CABASSOS

Tinc idees a cabassos que em venen a batzegades, se m’acudeixen a deshora i a contracor les escric a corre-cuita. Sigui a trenc d’alba o a tres quarts de quinze , a la babalà o a les palpentes, a rampells o a tota hòstia, les publico al bloc i a empentes i rodolons vaig per un altre.

Carles -

Pensament 1053

EL PLAER DEL DESCANS

No és oportú ni convenient que el plaer de l’entrenament esportiu corrompi o alteri el plaer del descans; ans al contrari és positiu i fins i tot necessari que es nodreixin i s’afavoreixin l’un a altre.

Carles -

Pensament 1052:

LES CINC PROVES PER SER SOLTER

En qüestions de trobar parella per compartir tota una vida tinc cinc proves que ha de superar qualsevol candidata a cobrir aquesta vacant. La primera és la “matines” que consisteix en observar-la a primera hora del matí quan es lleva per evitar futures sorpreses amagades pel maquillatge. La segona és la “cagadora” que comporta veure-la anant de ventre , si pot ser amb diarrea, per esvair possibles desil•lusions aromàtiques. La tercera és la “velleta” que implica imaginar-me-la ja madura( la seva mare em pot servir de referent ) i pensar si encara m’atrau, per vacunar-me contra el pas del temps. La quarta és la “cornutia” on es tracta de visionar-la copulant amb un altre que em provoqui repulsió per vèncer la por a l’engany i confirmar que tot i així encara m’agrada. La quinta és la que m’inventaré si algun dia una de les candidates supera les altres quatre proves.

pep -

Acabo de llegir la ruta de diumenge 16 km/h bon entrenament casi ritme de carrera
Marc foto impressionant ha de ser fabulós fer una volta per aquest paratges.
Entrenaments diumenge no volia arribar tard i vaig optar per fer una sortida de relax per carretera, ruta Tordera, Hostalric, Arbúcies, Breda, i Collsacreu, 90 km, 3h 35m,
Espero pedalejar junts diumenge

Salut i desnivells

TONI -

Marc, dimecres i dijous pensava sortir en btt a la tarda. Si vols ho comentem.

Roger, els GPS es poden connectar a l'ordinador, ja portaré el cable. La qüestió és que no sé si amb qualsevol programa. Amb l'Oxiexplorer sí.

Pau i herba

TONI -

Roger, a mi ja m'està bé que reservis a la fonda de confiança. Hauràs de reservar per 3. Vindré amb l'entrenador i amb el massatgista ;-)))). Conyes apart serem 2.

Demano lo del llibre de ruta perquè el ritme de casdascú serà diferent. Així que no hi hagi problemes d'esperar. Penso que seran moltes hores i a saber quan ho acabarem.
Si podem anar tots junts millor.

Carles, el diumenge jo també m'apunto a la sortida per carretera. El dissabte sortiria per muntanya. ja ho comentarem.

Pau i herba

Roger -

Tema inscripcions: Jo també penso que no cal. Jo potser negociaré un preu rebaixat per renovar la meva inscripció de l’any passat i així poder oficialitzar els nostres temps (a nom de l’MCT, per exemple). Algú pot portar GPS que permeti lectura a l’ordinador (opció de “donwload”)? (Carles, Toni, aquell groc que teniu, permet connexió a l’ordinador? Es necessari per tal que ens validin la gesta)

Les meves estimacions són d’unes 3.5h per tram. N’hi ha 5, per tant 17.5h. Més una hora (aprox.) per dinar, i una altra a repartir pels diferents avituallaments (15min per avituallament, per 4 en total que són els refugis de pas).

El dissabte vaig fer el primer tram. De Montgrony a Gombrèn no l’havia fet mai, ja que es segueix un GR poc ciclable. Mirant els perfils, un tendeix a menysprear aquest primer tram. Tanmateix, jo vaig invertir 3 hores de Castellar a Merolla. Vaig anar lent, i parant contínuament per mirar el plànol. Ara que ja conec el camí, entenc que es pot fer més ràpid. Tot i així, segueixo estimant 3.5h per donar marge a punxades, parades no previstes, etc.

De Merolla a Ardericó ahir hi vaig invertir 3 hores, també rodant suau. Hi afegeixo mitja horeta més per temes de logística. D’Ardericó a St. Julià hi tenim 1.5h. Per tant, l’hora prevista per dinar (sortint a les 5AM), seria sobre la 1:30-2PM.

El tram de la tarda és molt més rodador i agraït. Tenim molts Kms encara per davant (90-100km), i estarem castigats. Però hi haurà molta menys pedra, i els desnivells són més suaus. Calculo 8 hores més, arribant a Castellar sobre les 10:30-11PM.

Pel tema de menjar, ja anirem parlant aquesta setmana i la que ve, i així definir que s’ha de portar a sobre i què no (sense incloure dòping; aquí cadascú ja sap el què ha de portar :-))

Carles -

Entrenaments:
Dilluns 27 matí: 1000 metres piscina.
Comentaris:
- Roger a mi em faries un favor si tu reservessis l’habitació, serem dos. Portaré els diners per pagar-te la inscripció a la Volta a la Cerdanya. A les 8 del dia 7 d’agost seré al brifing. En principi no tinc previst tornar a pagar la inscripció de la ruta de l’ermita, però si que portaré el mallot.
- Marc aquest setmana pujaré amb bici a Hostalric dimarts i dijous, els altres dies treballo per la tarda.
- Tendo diumenge voldria acompanyar-vos a fer la ruta dels 160 Km, on heu quedat per donar la sortida? Pep t’hi apuntes?
Salut i força.

Carles -

Pensament 1051:

ELS DOS ENAMORATS

Temps era temps en un país llunya vivien en una cabana al mig del bosc dos vellets molt i molt pobres, tan sols tenien el just i necessari per subsistir. Sense haver-s’ho dit mai sabien que s’estimaven moltíssim. El bé més preuat d’ell era una pipa que poques vagades podia encendra doncs no disposava de diners per comparar tabac; ella tan sols tenia la seva llarga cabellera que no podia engalanar ni amb un clip ni un passador.
Vet aquí que volien celebrar els 50 anys de la seva boda però no tenien diners per fer-se cap regal. El vellet va anar a un poblet proper a casa seva i es va vendre la pipa per poder comprar una preciosa agulla pels cabells; ella va tallar-se la cabellera i amb els diners que n’hi varen donar va comprar tabac de pipa. En arribar a la cabana es varen fer entrega dels presents i amb una simple mirada varen saber que els seu amor desprès de 50 anys continuava igual d’intens i de sincer com el primer dia.
I tu et vendries la pipa o et tallaries la cabellera per la persona amb qui convius?

Roger -

- Reserva de les habitacions per dormir. Quina és la fonda? Què inclou el preu?
Hostal La Muntanya (fonda de confiança. Aconsellada per la poció màgica, entre d’altres. Dada informativa: Els de Probike ja han agafat totes les habitacions pel setembre... potser també saben de la poció)

- Hi haurà llibre de ruta?
Si em deixeu fer de guia (i confieu amb la meva gran orientació :-)), no cal.

Una altre tema és si cal o no fer la inscripció oficial (40€). Amb la inscripció s’inclou llibre de ruta, plànol i mallot (més altres com mostres de barretes, etc.). La inscripció és per temporada (la meva de l’any passat ja no és vàlida), i permet incloure els temps enregistrats a la web.

Per tal de validar la ruta non-stop, el millor és portar un GPS. Així no cal fer cap pas de control.

- Hi haurà parades per avituallar-se? Caldrà portar-se menjar? Farem alguna parada? Cadascú anirà a la seva?

Els avituallaments no estan del tot definits encara. Passarem per quatre refugis. He preguntat i ens podrien tenir preparats els avituallaments segons hora de pas (amb fruita, etc.). Però no he preguntat el preu. El dinar l’he pensat a St. Julià de Cerdanyola, a la piscina municipal. Tinc previst una parada de 30-45 minuts, i així potser algun triatleta pot aprofitar per fer alguna sèrie... :-)

- Des d'on se surt? Quin serà el sentit de la marxa?

Sortida i arribada a Castellar de n’Hug (refugi La Closa). Sentit horari, passant per Merolla, Ardericó, Erols, Rebost i arribada a Castellar. És el sentit que recomana l’organització de la ruta. Jo també penso que és el millor: El primer tram fins a Merolla és molt empipador, amb la bici al coll molt sovint. De Merolla a Ardericó també hi ha més d’un tram a peu. A partir de llavors, és més rodable però amb molta pedra. Els trams Erols-Rebost i Rebost-Castellar són els més durs en quan a Km i desnivells, però són els més rodables i els que presenten menys % de desnivell.

Informació Ruta: http://www.rutaermita.com/inici_ca.html
Longitud i perfil detallat (“la meva ruta”): http://www.bikemap.net/route/221204

Roger -

Comentaris:

Al meu preparador sembla que no li proven els aires de muntanya; no feu cas del què escriu. Jo considero la vostra sortida d’ahir com un bon entrenament :-)

Tanmateix, llegeixo molt entrenament de carretera. No hauria de gosar, però permeteu-me un consell: Entreneu tot el que pugueu per la pedrera de la mort, tan de pujada com de baixada; aquest és el tipus de terreny que ens trobarem...

Marc, tinc ganes que m’expliquis la teva estada a Suïssa. El dia 2 també ens va bé; ens truquem aquest dimecres/dijous i confirmem si dissabte o diumenge, va bé?

Tendo, Santi, si veniu el dia 8, sereu més que benvinguts. Em faria molta il•lusió poder comptar amb la vostra presència!!

Si faig les reserves a la fonda de confiança (Hostal La Muntanya). Necessito que em digueu quants sereu. Altrament, si ho preferiu també ho podeu fer al Telèfon 93 825 70 65. També podeu provar a qualsevol altre hostal (visitant la web de Castellar trobareu el llistat).

TONI -

Algunes qüestions per a l'organització:

- Reserva de les habitacions per dormir. Quina és la fonda? Què inclou el preu?.
- Hi haurà llibre de ruta?
- Hi haurà parades per avituallar-se? Caldrà portar-se menjar? Farem alguna parada? Cadascú anirà a la seva?
- Des d'on se surt? Quin serà el sentit de la marxa?

Faig les preguntes per saber què he de pujar.

Pau i herba

Marc -

Que gran, quina il·lusió que em fa. La organització promet moltíssim.

Diumenge tarda: 22kms btt, creu canet, sant iscle, arenys. Dedicaré la propera setmana a rodar per carretera amb la btt.. Carles, dimecres vas a la feina amb bici?

Salut i bones vacances als que hi esteu aquests dies.