Blogia
La llibreta virtual.

Pikes Peak: Assalt als 4000m!

Pikes Peak: Assalt als 4000m!

http://www.ridepikespeak.com/Assault_2011.1/Home.html

Diumenge, 28 d'agost.

Sortida des de Manitou Sprgs (us sona a forquilla el nom?) a 2100m d’alçada per acabar dalt del  Pikes Peak a 4300m: 40km de pujada al 6-7% de promig.

147 comentarios

TONI -

Entrenament secret:
- 1h carrera.

Carles, d'aquí al final de temporada, cada cursa teva et vindré a fer l'onada.
Excepte la de l'Himàlaia.

Pep, el que no acabo d'entendre és per què entrenaves amb pantaló llarg? És alguna consigna del teu entrenador? És alguna tècnica nova?

Melcior, n'estic segur que reconsidaràs la teva decisió de deixar la bici. Com bé diu en Santi les coses s'han de perseguir. Potser l'any vinent no serà tant exigent com aquest.
Gaudeix d'un descans merescut que a partir del sopar de la Gal·la: "Gasssssss"

Roger, no entenc el teu silenci. Deus estar preparant-ne una altre.

Marc, se t'acaba el descans.

Pau i herba

EL FULL PARROKIAL -

En una reunió extraordinària del consell de Puntuació de l'Uci, ha acordat per unanimitat, tot un récord en el consell ja que no hi ha hagut cap vot en copntra ni cap abstenció, donar a en Carles la mateixa puntuació que la VC.

pep -

Roger Melcior heu deixat el pavelló mallerengo molt alt i difícil de superar en les properes edicions de la volta a la Cerdanya, un repte per el pròxim any.
Carles una mica masoquista si que ets, per si no fos prou dura la Matagalls Montserrat, fer Arenys, Matagalls abans de la sortida, molt bona preparació per la Transhimalaia,
La meva felicitació Melcior Roger Carles.
Toni ja veig que no es pot fer cap entrenament secret.
Dissabte 60 km per la NII.
Diumenge 90 km Arbúcies Breda.
Dilluns 30 km Collsacreu Palautordera.

Salut i motivació

Xavier -

Entrenament dia 19 : 22 Km Btt a ritme tranquil.

Melcior i Roger Moltes Felicitats, quedar els setens a la VC té molt de mérit i més si i sumem el nivell dels participants de la prova , la duresa de la mateixa i les inclemencies metereològiques que vau tenir que soportar. Només hem puc treure el Barret.

Salut

SANTI -

FELICITATS CARLES ETS UN CRACK!!!
Divendres quan em vas comentar el teu repte, no m'ho vaig creure....pensava que era una de les teves fantasies...però ara en llegir la teva crònica m'has deixat la pell de gallina,... ets un tio d'admirar, n'hi ha pocs com tú!

Roger i Melcior us felicito per la vostra volta a la Cerdanya i el resultat també es d'admirar. Melcior no pengis la bici....segueix els passos de'n David i del gran Marti que " qui la sigue la consigue!". Sou una parella per treure's el barrret, us espero els dos a les tres hores on segurament fareu un gran paper.
No escric els meus entrenaments perquè fan pena al costat dels vostres.

cARLES -

Pensament 2454

ADVERTIMENT ALS BARRUTS


Un vici consolidat no és un dret adquirit.

Carles -

Aclariments i desmentits:

.- Melcior tens un nivell d’autoexigència personal que em posa la pell de gallina, acabar setes de la general a la Volta de la Cerdanya és un èxit ABSOLUT. Les teves lamentacions em recorden les d’en Carlinho, hauríeu d’estar molt satisfets per aquest excel•lent resultat.
.- Mallerengos no feu ni cas als comentaris d’en Toni, a l’UCI no hi ha constància que la prova Arenys de Mar- Matagalls – Montserrat sigui puntuable, en canvi si que hi te un lloc destacat la VC.
.- Sorprenentment el meu preparador m’ha donat dos dies de descans, evidentment no li penso fer cas ja que la Challenge es a tocar i no puc baixar la guàrdia.
.- No es cert que em passi tot el dia als bars, a la radio i als cercles esportius arenyencs explicant la cursa d’aquest cap de setmana, tot són fabulacions del Full Parrokial.
.- Per cert en arribar a la plaça del Monestir no m’esperaven ni en Charles Moyen, ni la Moreneta ni en Leònides. Crec que també formen part del cercle conspirador que prepara conxorxes en contra de la meva persona.

Carles -

Pensament 2454

COMENTARIS PERSONALS:
.- No vull semblar ni pesat ni pedant, però em sento content, molt content i satisfet per haver fet un somni realitat, per aconseguir vèncer les pors que em limiten i superar els límits físics i mentals que em feia por vèncer.
.- Que és la felicitat em preguntes? Una sensació de pau interior en la que ja no desitges res perquè ho portes tot a dins, un sentiment d’amor i harmonia universal que et fa sentir en comunió amb tot i tothom, una impressió que el temps s’ha aturat i que et dona una seguretat infinita.
.- Per sort no he pixat sang, no m’ha saltat cap ungla, no m’han sortit grans butllofes, no he punxat estrepitosament ni he defallit en l’intent. Per sort la fortuna ha anat al meu favor.
.- Em demanes perquè estic tant content? I jo et demano que em donis una sola raó creïble perquè deixi d’estar-ho.

Carles -

Pensament 2453

ALGUNES RAONS PER INTENTAR L’IMPOSSIBLE

.- Per pura vanitat, per aconseguir uns afalacs immerescuts.
.- Per desig autosuperació, per vorejar els límits de la pròpia capacitat de resistència.
.- Per passar l’estona, per matar l’avorriment i descobrir noves aventures.
.- Per sentir-me viu, per cercar reptes que em motivin en el dia a dia.
.- Per masoquismes, per fer del dolor un plaer exquisit.
.- Per escriure nous pensaments, per retrobar la inspiració perduda.
.- Per buscar-me, per saber perquè em llevo cada matí.
.- Per simple complaença, per les ganes que tinc de fer-ho.
.- Per compartir vivències, per gaudir de la companyia dels amics.
.- Per ser un digne mallerengo, per optar a una invitació la nit de la Gran gala.

Melcior -

entrenament secret 17: 125km +4409dpa
entrenament secret 18: 55km +1600dpa

Primer de tot vull agraïr molt sincerament a en Roger per haver fet parella amb mi, gran ciclista, genial persona. És un honor poder compartir probes tant exigents amb algú que tant bò, tant sòlid, tant segur, dels que saps que MAI fallarà, passi el que passi.

Declarat admirador seu ha portat en tot moment el pes i responsabilitat de la proba, ritme i orientació, i ha tingut paciència per veure com he punxat i no he pogut donar la talla. sense més.

Sí companys si, he punxat estrepitosament. Dissabte, al poc de sortir les sensacions éren horribles, només pensava en plegar ( va ser un calvari la primera ascenció de +1500dpa amb en Roger davant movent els pedals endiabladament ràpid sense poder fer res que pensar en el que m'esperava ). El cor a la boca ( super alt de pols ) amb un ritme fort però no pas màxim, sense trobar cadència, incòmode sobre la bici, malestar general i un dolor d'esquena que augurava una etapa llarga i dura per a mi. El tema és que porto poc més d'una setmana amb còlics de ronyó ( sorreta, fa anys que van fent acte de presència de X temps ), cosa que em deixa força cansat i baix de defenses, així que abans de marxar duia inici de refredat i ara que ahir al acabar la proba i relaxar-me va aparèixer al 200%.

Dissabte nit ibuprofeno al canto, i ahir poc abans de la sortida de diumenge un altre, em sentia molt tou, sense xispa, sense gass, i enrabiat per veure que no anava de cap de les maneres. De veure com pots anar a com vas el cap treballa i no ajuda tampoc, "desaprofitant" a sobre una parella de luxe que tenia gass suficient per haver anat a mort.

Patir perquè vas fort i veus que tires vale, però patir per veure que fisicament no estàs bé costa molt, és un suplici.

La cirereta a tot això va ser el nefast clima d'ahir amb pluja i una boira de collons ( això SÍ era igual per a tots ) i una pèrdua de gairebé 40' ( fins allà rodàvem cinquens - i segur pocs minuts de diferència- altre cop i jo amb més esperit que cames ) tripulant pel camp van fer que tots semblés pitjor del que ja estava siguent.

Content perquè malgrat tot hem acabat, però no us enganyaré, ha sigut una mica "decepcionant", a falta de classificacions, si amb sort al final hem fet 7ens o 8ens és molt, però veient com anàven els de més a dalt i com podríem i hauríem d'haver anat hi ha quelcom que falla, i aquest quelcom sóc jo.

El mal "gust de boca" que m'ha quedat en el plànol esportiu ( en Roger fresc i fort, i jo venia ben preparat ) es veu compensat per les estones amb en Roger i els altres companys del club, el bon ambient en general i sobretot per aquests puntets que hem sumat per poder anar a la Gran Gala sense tirar d'invitacions i/ó favors.

Ara ja lo únic que queda és preparar-nos per disfrutar la nit de la gran Gala veient com el mestre recull el fruit dels seus èxits esportius i passar una bona estona tots plegats.

P.D: estic pensant en tornar a jugar als veterans de l'Arenys ( que m'ho han dit altre cop ), i deixar la btt en segon plà així com probes exigents i entrenos planificats i durs, si aquest any ha sigut pràcticament impossible lluitar pel premi, l'any vinent encara ho serà més. En fi, miraré d'anar preparant el "trajo" per la Gran Gala. Els bons, entreneu, jo us seguiré admirant!!!

LEÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒNIDES!!!!!!!!!!!!

Melcior -

Carles, et felicito, ENHORABONA!!!!

En ser coneixedor del que volies fer no vaig acabar d'entendre el perquè ho volies fer, ara ho entenc, adjudicar-te definitivament el premi LWS'11. Et felicito novament, ets l'escollit sense discussió, aquest any has estat intractable.

Primer pensava que era una "mitjanada", sense sentit com de costum i mancada de sentit comú, però coneixen-te, sabia que érets perfectament capaç de fer-ho, i els fets així ho constaten.

Disfruta el dolç moment, prepara el discurs de la Gran Gala i sobretot viu el moment, com a bon esportista saps que hi ha moments bons i moments dolents, ara et toca viure el moment bò, assaboreix-lo.

Felicitar també en David i en Martí, després d'anys tenint la victòria a tocar aquest any han pogut materialitzar la gesta. Tots sabem quant costa guanyar una Volta a la Cerdanya, on no només cal pedalar ràpid ( que també òbviament ). La seva qualitat humana i com a ciclistes els ha recompensat i això és molt gratificant en un esport tant dur física i mentalment. Creieu-me si us dic que tant en Roger com jo pressentíem que guanyarien, de la mateixa manera que vèiem als segons molt forts, per fer segons.

Felicitats a tots plegats!!!

Marc -

Carles, no estàs sonat però ho podria semblar.. moltes felicitats per aquesta gesta, és impressionant llegir-te dient que és la més dura que has fet mai. Suposo que l'arribada al Montestir ha estat de 'gallina de piel..'

Roger i Melcior, espero que avui hagi anat tot molt bé. Ahir se us veia contents per el gran paper dut a terme, després de fer una etapa tant dura arribant en 5a posició.

I felicitats també per a en Martí i en David per la 1a posició final. Un premi a la constància i la lluita a totes les Voltes a la Cerdanya!

Salut i bona setmana

Ana -

Carles!!!ets un crak!! Moltisssimes felicitats!!ets un atleta de peus a cap. I mira k arribes estar com una Puta cabraaaa!!
Una abracada molt forta! Dema a les vuit entro a la piscina si ens trobem parlem!!

MOLTS PETONS CRAK!!

Xavier -

Entrenament dia 17 - 148 kms carretera +2.500 Dpa.

Carles moltes Felicitats per assolir aquesta gesta, a l'abast de molt poca gent impresionant. Va ser increíble veuret per Collformic. ens vas deixar Flipant a mi i a L'alejandro.

Salut !!

TONI -

Carles, felicitar-te per haver assolit un repte que t'ha fet immortal per a molta gent, sobretot per als mallerengus, però també per a d'altre gent que t'han fet ja el seu ídol.

També perquè sembla que l'Uci està a punt de reconèixer els teus mèrits enguany. Pel que es comenta ja s'ha reservat la sala magna del 9d9 per acollir la gal·la, que, personalment, penso proposar per la setmana vinent. No per res si no perquè així les properes proves ja em computaran pel LWS '12.

No és d'estranyar que en Leònides hagi reconegut als fills de la seva pàtria que aquest cap de setmana han deixat molt alt l'honor mallarengu, fins i tot els trons s'han escoltat aquí a Arenys.

Com pressentia o intuïa el meu entrenador el neguit ja s'ha acabat i ara torna a ser hora de preparar els nous reptes de la propera temporada.

Felicitats a tots.

Pau i herba

Carles -

Comentaris:
.- Roger i Melcior, Melcior i Roger, ahir a la nit mentre corria la Matagalls- Montserrat el cel, a la banda del Pirineu, sil.luminava amb uns llamps persistents, senyal que en Leònides estava content, molt content. Radio macuto informava que dos mallerengos havien acabat la primera etapa de la Volta a la Cerdanya en cinquena posició. Desconec que heu fet avui, però de ben segur que el pavelló mellarengo ha quedat ben alta. Friso per llegir les vostres cròniques. Melcior tens el triatleta molt neguitós, ja trona a entrenar sabedor que li pots prendre un Leòniodes que ja es pensava que havia guanyat. Moltes felicitats.

Carles -

Entrenaments:
,. Dissabte-diumenge 17 i 18: 132 Km + 3900 trotant i corrents
Comentaris:
Complint amb l'entrament programat pel meu preparador a 3/4 de 6 del matí de dissabte surto de casa per fer corrents el trajecte d'Arenys de Mar fins a Collfornic, . El primer tram el faig per camins de bosc passant per Lurdes, la Casanova i Vallgorguina; a partir d'aquí tota la resta és per carretera, en el camí coincidim amb en Xavier i l'Alejandro que van en bicicleta . Després de fer 48 Km +1600 a la una del migdia soc a Collfornic, allà em trobo amb en Jordi More, en Miquel Galofre i d'altres corredors d'Arenys de Mar i d'Arenys de Munt; despres de canviar-me de roba, de sabates i de fer un copiós menjar, faig una lleugera becaina. En despertar rebo algunes felicitacions d'altres atletes per haver pujat corrents des de casa. A les 4h 8' prenc la sortida de la travessa Matagalls-Montserrat amb el repta d'acabar els 83Km +2300 amb un temps digna. Fins el Km 45 a Sant Llorenç Savall faig el trajecte corrents i amb bones sensacions, poc abans d'arribar a la meitat de la cursa les plantes dels peus comencen a fer-me mal i fins a l'arribada a Montserrat aquest malestar anirà in crescendo convertint-se en un intens dolor. Decideixo baixar el ritme, no em puc permetre fracassar, la pujada a la Mola és un autèntic calvari, però quan a les quatre de la matinada del diumenge soc a l'avituallament de Vacarisses se que puc assolir l'objectiu que m'he marcat, caminant a un ritme alt arribo als peus de la muntanya de Montserrat, la pujada se'm fa inacabable, però la il.lusió i el suport d'altres corredors em donen el coratge i l'energia suficient per arribar a la plaça de Monestir a 1/4 del 8 del matí de diumenge, després d'estar 25 hores dempeus i corrents, extasiat però feliç soc un finisher: he acabat amb molta dignitat la prova esportiva més dura i exigent de tota la meva vida. El cansament, la gana, la son i el dolor no em permeten gaudir plenament del que acabo de fer; ara passades dotze hores penso que estic molt sonat, però també que estic en un bon moment fe forma física i mental. Prometo solemnement que mai més ho tornaré a intentar, no se si seria capaç d'aguantar tant de patiment.
Salut i força.

TONI -

Estic neguitós. Només faig que entrar al blog a veure si hi ha alguna crònica ... i res, no hi ha res.
Però com pot ser??????
La VC, la Matagalls, en Pep entrenant ahir per la N-II amb pantaló llarg a les 11 del matí ... i no hi ha cap crònica????

Pau i herba

TONI -

Entrenament secret d'avui:
- 13 kms carrera.

Aquest matí quan m'he llevat, he vist que el meu preparador m'havia enviat un missatge estrany: "COMENCEM".
"Avui toca córrer 1 hora".
No he acabat d'entendre el missatge, només fa una setmana que no faig res i ara ja m'apreta a sortir a entrenar. Però no em quedava cap més remei que fer-li cas.

Més tard he entès el missatge.
Aquest cap de setmana s'ha decidit el guanyador del Premi LWS '11, i és clar, toca tornar a començar per intentar està en la lluita final pel LWS '12.

Més tard m'ha arribat la notícia que en Carles havia completat la seva històrica cursa, i no tant sols com un més, si no que amb un gran temps, només a l'abast dels escollits per en Leònides.

Aquest matí per la banda de llevant estava núvol. Per la banda de ponent també estava negre, Però per la banda del Vallès es veia una llum intensa.

Felicitar en Carles per la seva gran cursa.
Felicitar als dos grans de la VC que, sense notícies, m'atreveixo a dir que han fet un gran paper.

Els que som humans volem retre-us homenatge.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2452

POTI POTI

.- Crec que era Fuster qui va dir: "un home feliç no sent necessitat d'Expressar-se". Això explicaria perquè escric pensaments.
.- No acabo d'entendre perquè el profetes, majoritàriament, profetitzant castastrofes i destruccions.
.- Perquè les prunes negres són vermelles quan estan verdes?
.- Anunci funerari a peu de carretera: "No corri, nosaltres podem esperar"
.- Si no vols discutir amb els altres no tinguis mai raó.

EL FULL PARROKIAL -

El viatge cap a Prats pels integrants de la parella ?? és molt distès. Al principi la conversa ha girat sobre estratègies i tàctiques de demà. L'ambient entre els dos corredors i tots els corresponsals que acompanyem l'equip ha estat no, rialles, he he ha ha i molt d'ànims per la cursa de demà, fins que els hi hem comentat la darrera notícia publicada en el Full Parrokial del viatge del Sr. Moyen.

Les cares de somriures s'han transformat automàticament en cares de preocupació. Les faccions serioses han canviat les rialles de fins a les hores.

En aquest moment la gran incògnita és saber si en Carles culminarà la seva gesta inhumana d'arribar a Montserrat.

Si es dóna el cas, la parella admet sense discussió que el Leònides anirà a mans d'en Carles.

Quin cap de setmana que ens espera.
Els seguiments de les dues curses es faran en temps real per poder seguir el segon a segon dels nostres mallarengus.


Carles -

Pensament 2451

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Convertir-se en un lligaire esdevé amb el temps una servitud. Com deia Joubert: "El castig d'aquells que han estimat massa les dones és continuar estimant-les"
.- La seducció requereix constància i habilitat. Un home que només té una amant pot ser nomes sigui sort, si en te cent, és que te traça.
.- Confessions d'un enamorat: "Avui nomes l'he trobat a faltar dos cops, un al mati i l'altre a la tarda,; però tot el dia he estat pensant en ella"
.- Soc un lligaire amb mala sort, per les nits quan somio que estic a punt de penetrar-la sempre em desperto.
.- Una dona m'acaba d'agredir; el pitjor del cas es que ningú es creurà que aquella pervertida em volia violar.

EL FULL PARROKIAL -

Els nostres corresponsals a Lausanna ens informen que avui hi ha hagut moviment a la seu de l'Uci. El president de la Unió, Charly Moyen, ha agafat l'avió cap a Barcelona.

Malgrat no haver-hi cap confirmació oficial, són diversos els rumors que corren. D'una banda es diu que el Sr. Moyen s'ha desplaçat a Prats per seguir la 2a gran fita de la LWS '11 i serà present durant tot el cap de setmana a la Volta a la Cerdanya, tal i com va fer a Castellar.

D'altres veus parlen que entre l'equipatge del Sr. Moyen, hi havia una maleta amb el nom d'una prestigiosa botiga d'Antwerp. Les especulacions estan a l'ordre del dia, com les cases d'apostes, i el que més s'està dient és que si en Carles acomplís amb la cursa que vol fer aquest cap de setmana, Arenys-Collformic-Montserrat, a la seva arribada a la plaça del Monestir se li faria lliurament de l'estatueta del LWS'11, com a guanyador definitiu.

Seguirem aquestes 48 hores amb passió.

Melcior -

Tot a punt. A esperar, potser és el que es fa més llarg. Crec que no em deixo res, espero que la mecànica acompanyi i no tinc cap dubte que ens ho passarem molt bé. En lo esportiu, farem el que podrem per intentat honorar en Leònides.

Avui he hagut de pujar la compra del caprabo, dimecres després del fisio i tot el dia d'ahir tenia les cames fatal i el fisio em va dir que estava molt carregat. Avui les sensacions han millorat notòriament, no em noto al 100% però si millor que dies enrere.

Informarem en temps real. Carles, demà a la nit estarem atents des de Prats al teu entrenament, publica tant bon punt acabis.

Companys, no us relaxeu, apreteteu, l'hem d'honorar, LEÒNIDES!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roger -

Tot apunt. Al final he pogut aplaçar la reunió al dilluns. Em dic que així tindré un matí tranquil acabant de “tancar temes”, i al migdia començarà el compte enrere. Pujarem amb la furgo d’en Melcior, i aprofitarem el viatge per planificar el cap de setmana. Escolto al 3/24 la benèvola previsió d’en Molina pel cap de setmana i repasso la llista mentalment. Em repeteixo que no em deixo res. I ara, mentre escric això, noto aquella sensació del dia abans d’examen que tenia entaforada en el bagul dels records.

Trobarem a faltar la 38 i la 40. I al Santi i en Tendo.

http://www.youtube.com/watch?v=J6ZWlDks0nQ&feature=related

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 14: 70 Km bicicleta de carretera, 1h gimnàs, 3000 nedant, 25' arma secreta.
.- Dijous 15: 1h 30 massatge
Comentaris:
.- Toni accepto la proposta dels teus advocats: Reconec els meus errors, renuncio a presentar la meva candidatura a qualsevol de les estatuetes, retiro els recursos presentats a l'UCI i al TAS, et votaré pel Leònides i no publicaré més pensaments sobre conxorxes i conspiracions.
.- Melcior i Roger amb l'entrenament que porteu a les cames no us fa falta que us desitgi sort; ara be pujar al podi no us serà fàcil, però segur que lluitareu amb els millors per fer un lloc meritori a la Volta. Que gaudiu del cap de setmana bettetero i aneu abrigats que el Canigó és molt traicioner.
.- Demà em toca descans, m'espera un bon cap de setmana: peus llegats, pijar sang, ungles negres, tiretes insuportables, dolor als genolls, mal d'esquena...
Salut i força

Xavier -

Entrenament dia 14 : 68 km Carretera + 870 Dpa.

Aprofito per desitjar Molta sort als Mallarengos que participin a la VC.

Esteu amb molt forts !! Fareu un gran Paper.

Per la meva part, el proper Diumenge potser m'apunto a la marxa cicloturista de Pineda, uns 100 km amb bici de carretera.

I per cert, m'han comentat que el 30 D'Octubre hi haurà una pedalada BTT a Arenys de Munt, aneu fent un forat a l'Agenda.

Salut i gasss !!!

EL FULL PARROKIAL -

Darreres maniobres a la seu de l'UCI.

El nostre corresponsal a Lausana ens informa que hi ha pressions al Consell de Classificacions d'aquest organisme per part d'algun lobby.

Ha transcendit d'un alt membre d'aquest consell que ha rebut pressions perquè s'atorgui una puntuació especial molt alta a una prova que no està en el calendari de la LWS '11.

Segons el membre en qüestió, les exigències per part del lobby, haurien estat tant fortes que se li hauria insinuat d'una manera velada la publicació d'alguns documents comprometedors.

Ha denunciat el cas als màxims responsables de l'Uci qui prendran mesures en una reunió el proper dilluns.

Podria ser aquesta una maniobra per contrarestar els punts que sumaran els qui participaran a la VC aquest cap de setmana?

Melcior -

entrenament secret: 23km btt, +749dpa

Darrer entrenament abans de la segona GRAN CITA de l'any. Cadena nova, forquilla ajustada, cobertes noves, en fi, tot sembla a punt. Ara dos dies de descans i menjar tot el que em vingui de gust, i divendres concentració.

Roger, ja em diràs com ho tens per pujar divendres plegats i darrers detalls, avui quedaré amb Marc per recollir-li portamapes.

Carles, entenc la teva desil.lusió per aquest "gatillasso" de darrera hora que t'ha impedit consumar la VC. Creu-me que ni en Roger ni jo tenim res a veure, nosaltres voliem gaudir-te allà dalt. Pensa que el TAS pot actuar d'ofici, i com et dic, quan confirmin que nosaltres dos no teniem idea de tota aquesta conxorxa a qui poden sancionar és a tu.

Em faig el càrrec que estàs decebut i furiós per perdre una brutalitat de punts completant VC que podrien adjudicar-te el premi LWS'11 en detriment del vigorós i polifacètic triatleta.

Des d'aquí el meu humil suport, i el teu inhumà preparador té clara l'estratègia: canalitzar tota la teva frustració fent un entrenament que et pot deixar K.O pel que queda de temporada... pensa-ho bé, mestre.

Toni, em fas mooolta por. El teu silenci no sé si és cosa del teu prestigiós bufet d'advocats i/ó del teu preparador per acabar de rematar la feina i brindar el dia de la Gran Gala com a l'escollit, novament. Fas por.

Companys, la Gala cada cop és més a prop, el peix venut pràcticament, ben aviat proposo sortides de pau i herba, amb esmorzars copiosos, sobretot els que un any més romandrem en blanc.

Fins aleshores, no pareu, encara podeu rascar algun punt, van cars, molt cars.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 13: 1000 metres piscina, 1h 45’ gimnàs, 20’ arma secreta.
Comentaris:
.- Melcior i Roger em fa gràcia que vosaltres dos, els grans instigadors de l’enfrontament judicial de la parella 38, ara feu veure que no en sabíeu res de la conxorxa. Una prestigiosa agencia privada d’investigació ha aconseguit copia dels diferents missatges telefònics que us heu creuat durant l’últim més. Penso fer-ne arribar una copia al TAS per demanar que us sancionin de per vida.
.- Estic analitzant seriosament la proposta del meu preparador de fer dissabte la marxa d’Arenys de Mar a Montserrat passant per Matagalls, calculo unes 30 hores corrents, caldrà que porti calçotets de recanvi.

Roger -

Entrenament secret, 13.09: 30Km, +1050

Avui m’he volgut provar i m’he cronometrat un tram. M’he quedat a més d’1min de l’anterior crono abans de les vacances d’Agost (perdó, stage a Castellar). El meu preparador diu que anem malament, però jo vull pensar en mil i una excuses (xafogor, vent a 150km/h lateral, una pedra que pel juliol no hi era i avui m’ha frenat 3 decimes aquí, i 4 allà perquè el canvi no anava fi, etc)

Avui: http://connect.garmin.com/activity/114062031
Juliol: http://connect.garmin.com/activity/100871437

El preparador mana descans fins dissabte.

Melcior: arribarem a tope, arribarem a tope, arribarem a tope, arribarem a tope, arribarem a tope, arribarem a tope, arribarem a tope, ...

PD. Ahir escoltava en una tertúlia radiofònica el gran debat que s’ha obert amb els escàndols dels Leònides 2011 que just ara s’estan destapant. Davant la perplexitat dels tertulians, hi havia unanimitat en un comentari: Qui hauria dit fa uns anys que la il•lustre parella 38 acabaria amb aquestes trifulgues de tribunals... (fins i tot es comentava que l’any 2009 el parlament de Catalunya va estar molt apunt de lliurar-los el màxim reconeixement d’aquesta institució)

PD2. Melcior, m’ha sortit una reunió a Madrid divendres al matí. Intentaré que em caigui el boli al migdia per agafar el pont aeri de primera hora de la tarda. Hem de parlar dels temes logístics.

Melcior -

entrenament secret: 27,5km, +750dpa

Avui entrenament suau ja per anar deixant tot llest per la gran cita. Roger, espero tenir gasss i no que m'hagis d'esperar, sinó malament.

Ara a utimar detalls, mecànica, robar, etc.

Carles, et trobarem a faltar a la VC. Ara que heu obert aquesta pressumpta batalla extraesportiva amb el gran trialeta, és una llàstima no l'hagis pogut fer cambiar de parer, estic segur que pedalant plegats haurieu llimat diferències i satisfet la gana d'èxits...

Toni, fas més por que mai, disputant el LWS'11 i sense donar pistes al màxim rival, el gran Mestre. Però segur que aturat no estàs. El dia de la gala espero poder compartir els secrets i estratègies més ben guardats per part vostre.

Roger -

Entrenaments secrets:
Dissabte 10, 23km +840
Dilluns 12, 27km +970

En contra del que em dictava el meu preparador, la setmana passada m’hauria agradat fer alguna cosa més. Ahir mateix em vaig esborrar a última hora de la sessió que en Melcior m’havia preparat amb en Pons. Em sap molt de greu, però crec que em va agafar vertigen i vaig haver de sortir amb excuses d’estar per casa.

Estic molt escandalitzat amb les calúmnies, injúries i conxorxes vàries que recullen tots els rotatius d’avui en vers als premis Leònides, i les possibles manipulacions que es denuncien darrere els despatxos. La seva reputació (fins avui intacta) ha quedat molt malmesa i, possiblement, tacada per sempre més. Llegeixo, però, en d’altres fonts que això no és més que una campanya orquestrada per part de l’organització per tal de guanyar ressò mediatic i afegir més pressió als candidats d’enguany.

Melcior, que no t’entrin els dubtes! Arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope, arribaràs a tope,..............

Xavi, ben retrobat amb la bici i al blog

Marc, estic d’acord amb la jugadora #8: Quan tornes a agafar la bici? :-)

Melcior -

entrenament secret: 35'gym + 18,3km btt, +651dpa, només corriols i trialeres per la creu

Carles, els teus objectius són molt exigents, m'atreviria a dir que fora de l'abast de molts, meu segur. Arribat aquest punt... o t'adjudiques el LWS'11 en detriment de l'incombustible triatleta ó definitivament li cedeixes. Aquesta segona opció seria amarga, perquè, amb uns objectius tant complicats voldria dir que no hauries complert.
Es diu, que quan més a dalt ets, més gran és la caiguda.

Podrem gaudir-te definitivament a la Volta a la Cerdanya?? entenc que aquests darrers entrenaments del teu SONAT preparador t'han deixat ben fi.

La tensió entre els dos grans candiats al premi Leònides ha arribat als tribunals, queda poc mes de mes i mig per l'entrega i la gran Gala i tot per decidir entre ells. Això serà històric!!!!!!

Toni, ara que no entrenes algun dia si podriem pedalar plegats, de pau i herba. Tinc moltes ganes de fer la VC, en lo físic, tinc la sensació de no arribar a tope fisicament, perque? no ho sé.

EL PEPARDOR D'EN CARLES -

Carles és arribat el moment que donis un cop d’autoritat i esvaeixis qualsevol dubte conspirador que posi en entredit els teus mèrits esportius. Ja te dit moltes vegades que això de fer curses per parelles és per nenetes i porucs, i que no pots caure en el parany de perdre energies discutint sobre nimietats. Ja estàs preparat per afrontar l’impossible, per intentar fer el que fins avui ningú ha aconseguit: Fer corrents la Matagalls- Montserrat sortint d’Arenys de Mar. Això representa sumar als 83 Km +2300 de la marxa oficial, els 49 Km +1900 del tram d’Arenys de Mar a Matagalls. Sincerament amb l’entrenament que portes a les cames i la teva motivació estàs en condicions físiques i mentals per afrontar aquest repta amb garanties. Saps que tens tot el meu suport i que si finalment ho intentes seré en tot moment al teu costat.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 12 de setembre Sta. Dolça: 10 km corrents a ritme lent per alliberar-me de les agulletes als bessons.
Comentaris:
.- Em sento motivat i amb la moral alta, capaç d’afrontar l’impossible; tanta conspiració, enveja i demandes judicials em confirmen que l’únic camí és el sacrifici personal i la voluntat de superació.

Carles -

Pensament 2450:

RECEPTES CULINARIS: PASTARADA

Com a bon mastresso de casa poc a poc intento millorar en l’art de la cuina, tot aprenen a utilitzar tècniques com el marinat, el rostit, el confitat, l’escaldat i també el sofregit i el remenat. Per compartir amb vosaltres una dieta sana i equilibrada us vull facilitar unes receptes senzilles per elaborar de forma fàcil i ràpida plats nutritius equilibrats, bons per a diferents edats i moments de la vida. Entre els meus fills el plat que te més èxit es la pastarada; en la resta encara de provatures em queda encara molt de camí per recorre.


Ingredients per 3 persones

½ quilo darros
un polsim de sal
un raig d’oli
15 gambes palades
3 ous durs
20 grams de tonyina
3 trossos de cranc
6 peces de surimi
salsa rosa

Preparació

Es posa l’arròs llarg en aigua bullent afegint-hi un polsim de sal i un xic d’oli, es fa coure a foc ràpid deixant-lo al dente; en escorre’l es fa passar per aigua freda a fi d’assegurar que quedi granulat. Un cop bullits els ous durs es barrejant amb la tonyina, el cranc i el surimi tot aprofitant l’oli de la tonyina en conserva. Barregem l’arròs en el vol amb els ingredients que hem preparat i ja tenim LA PASTARADA. En aquest punt haig de dir que soc novell en aquest art i que, fins fa una setmana, em costava, fins i tot, fer una truita o dos ous ferrats. ¡Bon profit!

PIX 'A FOR TEST Buffet d'Advocats -

En referència a les manisfestacions que ha fet en Sr. Mitjà en aquesta plataforma, volem manifestar que el que ha rebut del jutjat és correcte.

L'emplacem a veure'l al jutjat sense cap excusa.
Només afegir que, vistos els antecedents, el nostre client, Sr. Antoni Ribas compareixerà al jutjat amb ulleres de busso, no fora cas que se li ocurrís ficar-li un dit a l'ull.

Carles -

Pensament 2429

CONFESSIONS PERSONALS

.- Tinc moltes coses bones per donar, però prefereixo vendre-les.
.- Tothom se’n riu de mi, aprofitaré les meves habilitats i em faré pallasso.
.- Com soc un professional del patiment no em volent comptabilitzar com aturat.
.- Atès que no puc mantenir el meu ritme de despeses deixaré de ballar.
.- Visc a crèdit, però cobro al comptat.
.- Si l’avarícia trenca el sac, reforçaré el sac.

Carles -

Pensament 2428

PUNTS DE VISTA

.- Un ancoreta: Per fi sol.
.- Un dermatòleg: Anem al gra.
.- Un boxejador: És millor donar que rebre.
.- Un albí: Siguem clars.
.- Un cardiòleg. No a l’atur.
.- La bella: El meu xicot és una bestia.
.- Un poll: M’encanta anar a l’escola.
.- Un pastisser mallorquí: Una ensaïmada és un donut verge.
.- Un banquer: Ho pagaràs car.

Carles -

Pensament 2427:

PERSONA ESTALVIADORA

.- No es rasca per no gastar les ungles.
.- No te fills per no tenir hereus.
.- No menja per no cagar.
.- No creu en Déu per no donar almoina.
.- No pela la fruita per no tirar la pell.

Carles -

Pensament 2426

COMPLOTS, CONXORXES I PARANOIES D'EN CARLINHO III PART

Per correu electrònic acabo de rebre la citació judicial per compareixre el proper 26 de setembre a les 10 del matí al Jutjat Penal número 2 d'Arenys de Mar en relació amb la demanda interposada per l'Antoni Ribas i Arenas per injuries calumnies i atemptat a l'honor de la seva persona. Aquesta citació va acompanyada del text de la demanda interposada pels seus advocats, que es plena d'insídies, falsedats i tergiversacions barroeres dels fets. Crec sincerament que en Toni o be s'ha trastocat o be l'enveja pot amb ell.
.- Perquè demanes que compareguin com a testimonis en Roger i en Melcior? Pot ser ells també formen part de la conspiració?
.- Perquè exigeixes proves fefaents i irrefutables dels punts que he guanyat amb sang suor i llàgrimes?
.- Perquè no aportes a la teva demanda copia dels correus electrònics, missatges de faecbok i telefonia mòbil que heu creuat amb en Melcior en relació a la Volta a la Cerdanya?
.- Perquè afirmes que ja tens punts de sobres per ser escollit guanyador del Leònides 2011?
.- Perquè dius que ningú vols ser la meva parella en tenir fama de traicioner i mala persona?
.- Perquè reclames un informe pericial emès per un psiquiatre sobre la meva salut mental?
.- Perquè sol.licites que se'm condemni a pagar-te una indemnització per danys morals de set milions d'euros?
.- Perquè? perquè? perquè? perquè? perquè? perquè?perquè? perquè? perquè? perquè perquè?

Carles -

Pensament 2425

FALSES VERITATS?

.- Aquest mon es com un porc... tot es pot aprofitar.
.- Tot el que no perds, ho guanyes. Però el que no guanyes, ho perds.
.- Un minut és temps suficient per arribar tard.
.- No hi hauria d'haver temps de sobra, tot el temps hauria de ser de primera.
.- Si creus que ho saps tot no et compris una enciclopèdia.

TONI -

Carles, no faré cap comentari al teu pensament 2421 per consell dels meus advocats.
Acabo de presentar una denúncia al Jutjat d'Arenys per injúries, calúmnies i atemptat a l'honor de la meva persona. Ja t'arribarà la citació.

Al mateix temps, els meus advocats han enviat un escrit a la Comissió de Disciplina de l'Uci amb les transcripcions de les converses amb el fitxatge que havia de fer parella amb tu a la Volta a la Cerdanya i la declaració jurada d'aquesta noia.

Donat a que en pensaments en el blog tu ets el puto amo, el dia del sopar de la gran gal·la dels Leònides serà on cadascú mostrarà els seus punts guanyats en el camp de batalla i no en pensaments al blog.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2424:

.- CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Aquella dona tenia unes cames precioses... eren de caoba natural.
.- Aquella noia és molt mona... tot el dia menja cacauets.
.- Aquella dama és increïble... a tot hora diu mentides.
.- Aquella cambrera te la figa com un tren... de bruta.
.- Aquella esposa domina totes les llengües... menys la del seu marit

Pep -

Dissabte a les 7 del mati amb en Carles i els companys del club que feien un entrenament per la Cerdanya hem començat pujant per can Colomer, Collsacreu, cal Paraire, baixada per un camí ple de pedres casi fins els Olzinelles, pujada per la trialera a trobar el camí de Sant Martí, en Carles i jo anàvem darreda i ens hem despistat, hem continuat sols, Sant Martí de Montnegre, baixada fins el camí de Autopista direcció a Hostalric, i pujada a l´Esplai per Ramio, Sant Martí de Montnegre, cal Paraire, i baixada per cal Arquer, km no estic segur no vaig posar a 0 el rellotge mes de 65 km segur.
En Carles quant mes km fa mes tira impressionant.
Diumenge 24 de carretera a ritme de pau i herba per relaxar musculatura de les cames.
A en Carles avui han dit que feia entrenament secret corrent per el Corredor

Toni si al la fi estem inscrits a la Challenge ja no hi ha marxa enreda.

Salut i motivació


Carles -

Pensament 2423

CONVERSES BREUS
.- A:Et rius de mi?
B: No em ric amb tu
.- A: Et puc fer una pregunta?
B: Si, però no la contestaré.
.- A: Per què veus tant?
B: Per oblidar el que no recordo.
.- A: Estic cansat que t'adormis a la feina
B Però si mai no arribo tard.

Carles -

Pensament 2422:

ANUNCIS BREUS

.- Paleta i pintor s'ofereixen per fer arranjaments a domicili.
.- Home invisible busca dona transparent per fer coses mai vistes.
.- Busco dona amb cotxe per relació seria, interessades enviar fotografia... del cotxe.
.- Canvio cotxe destrossat per dues crosses.
.- Aturat amb molta experiència s'ofereix per fer estadistiques.
.- Llogater d'una habitació amb problemes econòmics llogar la mitat del llit.

Carles -

Pensament 2421

COMPLOTS, CONXORXES I PARANOIES D'EN CARLINHO II PART

Se que no tinc dret a fer preguntes, soc conscient que no s'hi valen les excuses, m'heu dit ben clar que no hi ha ni conspiracions ni conxorxes, però deixeu-me al menys que expliqui perquè soc del parer que tot ja esta dat i beneit, que per més que entreni la nit de la Gran Gala no hi tinc res a pelar. Si us sembla que tot són elucubracions d'un paranoic, no em feu cas,en cas contrari espero el vostre suport en el recurs que presentaré a l'UCI. Aquí teniu la meva versió dels fets.
La setmana passada, crec que era dimarts, en Toni em truca dient-me que m'ha trobat una parella per fer la Volta a la Cerdanya, m'explica que és una noia de Calella que li fot molta canya, que si li pot donar el meu telefon per posar-nos d'acord. Agraït li'n dono les gracies dient-li que em passi les seves dades per formalitzar la inscripció. Passant els dies i no tinc més noticies, el divendres un xic amoïnat el truco per dir-li que la noia en qüestió encara no s'ha posat en contacte amb mi , ell es fa un tip de riure i em pregunta si m'ho vaig prendre seriosament, que només era una broma. Suposo que en Roger i en Melcior n'estaven al corrent i es deuen haver fet un tip de riure a costa meva, d'aquesta manera no podré fer uns valuosisims puntets per optar al Leònides. Els altres mallerengos estàveu al corrent d'aquesta fosca i traïdora maniobra?

Marc -

Entrenament d'ahir amb la jugadora nº8: cata de vins de 5 a 9 aquí davant de casa, per trobar la beguda més idònia per cada ocasió. Bones sensacions!

Xavi, espero que aviat ens retrobem, aquest any ja no tocaràs el fre i ens acabaràs de passar per la pedra!

Salut!

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 10: 74 Km +1800 btt, 2000 piscina, 15' sauna, 25' arma secreta.
.- Diumenge 11: 27 Km +900 corrents, 55 Km bicicleta de carretera, 30' arma secreta.
Comentaris:
.- Ahir la sortida de btt la varem fer amb en Pep, fou un bon entrenament, sense interrupcions i amb un ritme alt i constant; llàstima però en Melcior no es va presentar a la cita.
.- Avui he fet corrents i sense parar la ruta Arenys de Mar-Pedra de la Ferradura- Corredor- Casanova-Lourdes-Arenys de Mar.En els trams de pujada avançava els domingeros en btt.
.- Xavi estic content que tornis a entrenar, t'has de guanyar el mallot mallerengo, Toni m'han dit que has pujat corrents fins al Montalt, es cert? Melcior publica el Full Parrokial que et vols apuntar a la duatlo de Queralbs, per cert jo ja hi soc inscrit. Roger motivem i publica JA els teus entrenaments.
Salut i força.

TONI -

Melcior, estic acollonit amb els teus entrenaments. N'estic segur que a la VC explotaràs, vaja, no segur, convençut!!!! Estàs fortíssim i continues amb pas ferm disputant el LWS als altres dos mallarengos.

Carles, estic neguitós per saber el teu entrenament d'aquest matí. Des del Montalt es veia una polseguera per tota la Serra de Marina i el Corredor. I ara mateix llegeixo que encapçales la manifestació. Brutal!!!!!

Pep, ja esteu inscrits??

Xavi, llàstima de la teva lesió que t'ha tingut parat. Mica en mica tornaràs a ser tu.

Roger, Roger, sé que quan publiquis els teus entrenaments quedaré fos, però és el que hi ha.

Pau i herba

Xavier -

Entrenament dia 11 - 43 Km BTT +1300 Dpa.

Després la petada d'ahir continuen les males sensacions, però la qüestió es continuar acumulant Km's.

Salut !!

Melcior -

Entrenament secret: 73,6km btt +1550dpa amb amic Pons i altres companys. Despres de dos dies de descans les srnsacions no han sigut lo bones ue esperava. Toni, tu si que fas por, mires unes curses ue fan por, friso perque facis publiques les teves noves aparicions i etzibis l'estocada definitiva a LWS. El silenci del mestre podria respondre a una eatrategia per desconcentrar al triatleta. El ue es cert que es respira tensio. En una setmana si tot va be la VC sera passat,aquesta setmana fare preparacio mental.

TONI -

Mare de Déu, quina por que em fa el vostre silenci. Ni un comentari des d'ahir.

Malgrat haver-me suïcidat de la cursa pel Leònides per la vostra pressió, estic enganxat de tal manera que no puc deixar de seguir el bloc.
Veient que no publiqueu els entrenaments que feu, això em fa més por que una pedregada.

Desesperat, estic desesperat i sense poder fer-hi res.
El Leònides és vostre: Carles, Melcior i Roger.

Pau i herba

TONI -

ssssschtttttt Melcior, no diguis res de la Queralbs, que això forma part de la conspiració i contuberni contra en Carlouinho.
ssssschttttttt, és secret.

Pau i herba

TONI -

Entrenament secret:
- volta de la maduixa, 45 kms

Melcior, estic flipant amb els teus entrenaments: "autocàrregues", brutal, no sé què deu ser això però gairebé m'agafa un orgasme en intentar comprovar-ho. M'he reprimit, no per res, si no per aguantar la sortida de bici.

Carles, efectivament, no vaig tenir prou pebrots per dir que el ritme teu, d'en Melcior i d'en Roger, és insuportable per a mi. No aguanto la vostra tenacitat, ni capacitat de sacrifici. Amb l'excusa 576 pensava que ningú se n'adonaria, però no, els voltors sempre estan a l'aguait.

Pau i herba

Xavier -

Entrenament dia 10 - 98 km Carretera +850 dpa.

Primer de tot felicitar-vos per els entrenaments que esteu fent segur que a la VC Arrasareu.

Avui Per fí e pogut tornar a agafar la bici després de 3 setmanes d'inactivitat, que s'han notat molt! amb els companys del club juntament amb els de mataró. ja de tornada ells s'han dirigit cap a Parpers i jo i un company del Club ens hem desviat cap a Collsacreu on he pillat una pájara hi he petat.

Ara hem toca tornar a entrenar més per tornar a agafar la forma.

Salut.

Melcior -

entrenament secret 8: 40km mata-N-II, +580dpa, 20'autocàrregues / 1h30' tenis

Avui he descansat, la calor apreta i demà a les 7 espero ser amb els del club per fer tirada llarga btt. Ahir vaig coincidir rodant una estona amb la gent de muntbikes, a mata la cosa es va girar i pal anava i pal tornava, vaig aguantar dignament malgrat tenir la paella a la boca.

Marc, estic content, els entrenaments tant durs que estàs fent et mantindràn en forma i amb un bon somriure. Pensa que estem a prop, per tant, quan "entrenis" no cridis massa, sinó el teu entrenament ja no serà secret.. ;-)

Toni, farem la de queralbs?? el mestre té tanta il.lusió per ser LWS'11 que passa per alt qui és l'actual premi LWS. Que ho sigui o no, només depèn de tu. Ara que "pressumptament" dones per finalitzada la temporada, és quan millor entrenaràs i més rendiràs a les curses, no en tinc cap dutbte.

Carles, tinc moltes ganes de gaudir-te dues nits amb i escoltant històries de lligaire en viu. En lo esportiu... "cuchillo jamonero"?? no saps el que parles, entre ell i nosaltres les diferències són abismals, en qualsevol cas no em facis enfadar al "senyor dels desnivells", no vull que em caiguin les llàgrimes pedalant intentant no perdre el contacte visual.

Roger, ara que hauràs descansat i assimilat fas moolta por.

Marc -

Els nius de la Mallerenga Carbonera, com diu en Carles, van evolucionant tècnicament. Ara mateix estreno la connexió a internet amb la que entre tanta compulsió i frenetisme podrem comunicar-nos amb l'exterior.

Carles, segur que amb els nostres 40m2 aniries més per feina amb les tasques domèstiques, però no es pot tenir tot.. Em sembla bé fer una jornada d'intercanvi d'idees i trucs per ser millor 'mestresso'. Cada cop que estenc la roba penso amb en Pep, quan m'explicava que després de penjar-la a casa seva rebia ordres de com no s'havia de fer. Fins que va desistir, clar que sí!

Avui el metge m'ha aconsellat deixar la tornada a la bici per d'aquí unes setmanes. Només es tracta d'unes molèsties que s'han d'acabar de controlar. Tinc molt de 'mono' de truiterada!!

Bons entrenaments i fins aviat! Si passeu per la zona de la pizzeria de l'entrada d'Arenys de Dalt (abans dels Xinos al primer semàfor) mireu la bústia i truqueu al niu. En cas de no estar copulant estarem encantats d'ensenyar-vos el niu!!

Carles -

Pensament 2420:

EL NIUET D'AMOR

Expliquen els llibres especialitzats que abans la mallerenga niava en forats d'arbres, en murs, en talussos i, fins i tot, en forats situats a terra. El niu, que tenia forma de copa, el construïa amb molses, amb plomissol, amb fibres i amb altres materials fins. Aquest ocell, com la majoria dels pàrids, és molt prolífic i promiscu ja que consumeix moltes energies copulant amb la parella que ho es de per vida. Tanmateix alguns estudis recents afirmen que la mallerenga carbonera esta canviant els seus hàbits de nidificació i que emplaça el seu niuet d'amor en blocs de pisos construïts pels humans. Sembla, però, que els seus hàbits reproductius són més frenètics i compulsius, arribant al punt que la parelleta no surt del niuet durant llargues temporades, ni tan sols per entrenar-se. Esperem que es confirmin aquests sorprenents canvis de comportament.

Carles -

Pensament 2419:

LES REGLES DEL JOC:

.- Quan els altres qüestionen el nostre dret a fer preguntes, ja fan trampa.
.- Tot demana entrenaments, fins i tot la voluntat per entrenar.
.- Si vols guanyar el Leònides, no abandonis mai.
.- La nit de la Gran Gala espera l'inesperat i accepta l'inevitable.
.- La gloria no és pas pels que no cauen, sinó pels que tenen el coratge d'aixecar-se si han caigut.
.- Comportat com la rosa que perfuma els dits de qui la toca.
.- Si vols ser un bon esparta sigues lent de paraula i ràpid de moviments.
.- Aprèn dels teus errors per evitar-ne de futurs.

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 8: 70 Km bicicleta de carretera, 3000 piscina, 30' sauna i jakuzzi.
Comentaris:
.- Toni per error en llegir ahir el comentari anunciant el teu final de temporada vaig pensar que t'havies fos, que ja no podies aguantar més la pressió d'en Melcior, i et retiraves fent servir l'excusa 333: "ordres de l'entrenador". Avui en llegir els teus aclariments he canviat d'opinió, però continuo pensant el mateix. ¿Por qué? ¿por que? ¿por qué?, que ens ho contesti en Carlinho.
.- ¿Roger i Pep que no entreneu?
.- Marc que et semblaria organitzar una jornada internacional de mastressos de casa a Arenys de Mar?

TONI -

Carlouinho,

- Por qué sempre surts amb les teves paranoies a aquestes alçades de la temporada?

Por qué penses que els altres volen fer-te la guitza?

Por qué sempre els altres en tenen la culpa d'allò que et passa?

Por qué els altres no volen fer parella amb tu?

por qué?

por qué?

por qué?

por qué?

TONI -

Entrenament secret:
- 1h carrera. Quina calda que feia avui.

Carles, he preferit una retirada digne a la teva humiliació de punts que em trauràs d'aquí al dia del sopar de la Gal·la. Amb l'excusa 576: "l'entrenador em diu que he de descansar", prefereixo una retirada a temps que no caure extenuat intentant seguir el teu ritme.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2418

COMPLOTS, CONXORXES I PARANOIES D’EN CARLINHO I PART

Fa temps, molt de temps que buscava una parella per fer la Volta a la Cerdanya, les meves persistents supliques a la Núria són públiques i notòries, però he demanat a molts d’altres si volien participar-hi; aquí teniu algunes de les respostes que he rebut:

.- Toni: M’és impossible, el divendres 16 soc fora de viatja.
.- Pep: No et puc acompanyar, la preparació de la Challenge no es compatible amb fer la Volta.
.- Santi: En no poder entrenar no tinc la condició física necessària perquè fem parella.
.- Tendo: La caiguda m’ha privat de la possibilitat de pujar plegats al Canigó.
.- Sergi: Ja m’he compromès amb en Jordi i no puc fer-li un lleig.
.- Núria: Sense resposta a la meva proposició.
.- Anna: Patiria massa i no estic preparada.
.- Marc: Ara per ara faig d’altres entrenaments al meu niuet d’amor.
.- Guti: Haig de corre una triatló i no puc venir-hi.
.- Toro: No tinc cap bicicleta per fer btt.
.- Jose: Em fa il•lusió, però no vull problemes amb l’UCI.
Encara penseu que tot son paranoies d’en Carlinyo?

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 7 Sta. Regina: 70 Km bicicleta de carretera, 7 Km corrents a la cinta fent series, 30’ sauna i jakuzzi, 30’ arma secreta.
Comentaris:
.- Jugadora número 8: el nostre lligaire enveja els entrenaments inhumans que esta fent en Marc, llàstima que no siguin publicables. Amb els ulls clucs canviaria ara mateix els meus exercicis esportius pels seus.
.- Toni no em refio que hagis acabat la temporada, esperes que baixem la guàrdia per donar el cop de gràcia definitiu, segur que tens un as amagat sota la màniga.
.- Melcior i Roger ja cal que feu els darrers entrenaments de qualitat, a la VC aniré amb el ganivet a la boca.
.- Santi, Tendo,Pep m’agradaria fer una sortida en btt plegats.
.- Anna amb el cabell curt encara ets més bella.
Salut i força.

Marc -

Hola a tots i salutacions des del niu. Encara no tinc internet i m'haig de connectar pel mòbil (quan tinc 3G).
Carles, benvingut al club dels mestressos de casa! Jo ja penjo la roba dignament (i aixi intentar no planxar tant).
Aviat tornaré a sortir, pero amb mentalitat dominguera total.
He sentit que hi ha algun comentari de caire sexual i amb mantes pel mig.. Ho estudiare amb calma abans de contestar.
PD: jugadora num. 8, cal que estiris abans de fer exercici fisic...

Melcior -

Toni, el generós, el bondadós, guanya i deixa guanyar. Carles, l'únic que t'està disputant el premi LWS'11 t'ha buscat parella i gràcies a ell pots arribar a sumar gran quantitat de punts.

Exemplar com de costum el nostre triatleta, es diu que l'UCI estudia donar-li els mateixos punts com si fés VC. No deixa de fer créixer el seu propi mite.

Carles, no dubtis que estic entrenant amb el màxim de qualitat possible dins les meve limitacions, és clar. A en Roger no li cal, està per sobre dels terrenals que hem de picar pedra. Em motiva saber que podrem compartir vetllada i ABSOLUT, i sobretot batalla.

Pep, em consta que estàs fent bona feina, tot i que com sovint, en "silenci" ;-)

Toni només tinc una frase per tu: "ets molt i molt gran".

entrenament secret 6: 34km btt, +1092dpa

entrenament secret 7: 1h gym / 31,4km btt, +983dpa

Avui no tenia gens de ganes de pedalar, curiosament després d'entrenar em trobo millor que abans. L'altre dia parlava amb amic Pons: el punt fisic i mental on estic, a l'hora de pedalar no m'importa ni el desnivell, ni les hores, ni la distància, ABSOLUTament res, només sé que ho faré. Aquesta sensació va néixer el dia de la Nonstop i no m'ha abandonat encara a dia d'avui. És molt dolç sentir-se així però perillós perquè la caiguda pot ser fatal. Una VC amb en Roger o et porta a la glòria si li aguantes roda o t'enfonsa en la misèria sinó compleixes.

TONI -

Entrenament secret:
- 3.000 mtrs nedant.

Malgrat que ja he acordat amb el preparador acabar ja la temporada i iniciar el descans preceptiu abans d'afrontar la propera, he de dir que em sento bé.

Superat per les gestes d'en Carles i en Melcior, i el tram final d'en Roger, he decidit descansar. No obstant no vull descartar cap punt encara i procuraré presentar-me a alguna cursa més que m'ajudi a quedar entre el Top 5.

Carles, espero amb neguit veure el teu nom i el de la teva parella en la llista de participants de la Volta a la Cerdanya.

Roger, Roger, què fas animal!!! entrenant d'aquesta manera.

Pep, atenció que només queden 3 setmanes per la Challenge.

Santi!!!!!! Brutal el teu despertar.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2417

ESTALVIANT DINERS

Ara fa tres anys em vaig comprar una bicicleta de carretera de gama alta, i això em va generar petits problemes de consciencia en considerar-me un mal gastador en luxes innecessaris. Per apaigavar aquesta desagradable sensació vaig decidir que estalviaria diners de les despeses diàries fins a cobrir el cost de compra de la meva estimada bicicleta. Si els càlculs no erren avui he saldat el deute: desprès d’anar 225 vagades a la feina en bicicleta i estalviar la benzina i desgast del vehicle he aconseguit minorar despeses que em permeten donar per pagada a cops de pedal la Cervèlo. A partir d’avui començaré a estalviar per rescabalar-me del cost de les inscripcions a les diferents curses esportives que he participat; no dic el nombre d’ocasions en que hauré de pedalejar per anar a treballar per no desmolaritzar-me.

Carles -

Pensament 2416

MILLORANT MARQUES

Qui em coneix sap que soc molt competitiu, que per superar els meus límits i millorar hi esmerço el temps i la dedicació que siguin necessaris i més. Tanmateix el que jo desconeixia era fins a on em podia portar aquesta aquest desig desaforat de millorar les pròpies marques. Aquí teniu uns exemples domèstics dels meus millors temps:
.- Fer una truita de dos ous de tonyina: 2’ 37’’.
.- Netejar la banyera, el bidet, el lavabo i el wàter: 11’ 23’’.
.- Canviar els llençols de tres llits: 9’ 49’’
.- Escombrar i fregar 130 m2: 37’ 51’’
.- Fer els vuit vidres externs d’un segon pis: 12’ 01’’
.- Anar a compra una barra de pa: 4’ 23’’
.- Buidar el renta vaixelles : 8’ 37’’
.- Netejar la catifa del menjador: 2’ 12’’
.- Afaitar-me, rentar-me les dents i anar de ventre: 8’ 45’’
.- Posar una rentadora i estendre la roba de la assecadora: 11’07’’
Entreno a tota màquina per poder rebaixar la propera setmana aquestes marques.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 5: Descans
.- Dimarts 6: Descans.
Comentaris:
.- Es cert que he descansat de fer entrenaments, però no pas de fer feina, mai m’hagués pensat que fer de “m’estresso de casa” absorbís tantes hores i dedicació. Ja començo a ser un “As” de l’escombra, la fregona i el drap de la pols.
.- Molt bones noticies, ahir em va trucar una noia de Calella a qui no conec personalment, per ser la meva parella a la Volta a la Cerdanya, sembla que li fot molta canya. Aquesta tarda em farà arribar la documentació per formalitzar la inscripció a Probike. Melcior i Roger ja cal que entreneu de valent perquè els dies 17 i 18 no hi haurà ni Pau ni Treva. Toni moltes gracies per trobar-me parella.
Salut i força.

Jugadora núm.8 -

Crida urgent a tot els mallarengos:

EN MARC NO ENTRENA!!!

P.D. Ell encara no ho sap, però us dóna les gràcies pel manual

Roger -

Entrenament secret, diumenge 4 de setembre: 63Km +2020 per Castellar de n’Hug.

El darrer cap de setmana d’en Toni només confirma allò que augurava el Full Parrokial i que a mi em fa venir cagarrines: Ens esperen 2 mesos i mig d’infart, i qualsevol puntet pot fer declinar la balança final cap a un cantó o altre.

Tot i que ja tinc assumit que em tocarà seure, un any més, a la zona de convidats (la zona dels guardonats ja fa dies que està vetada), ara mateix maleeixo el meu preparador per haver-me fet anar a Castellar enlloc d’anar a St. Cebrià. Vaig faltat de molts puntets, i temo que no passaré ni el sedàs pels convidats.

Com que no em vull perdre cap botifarrada més, us passo l’enllaç d’una de molt recomanable pel 23 d’octubre a tocar de casa: http://www.terradelaigua.cat/index.php?id=presentacio_btt

L’any passat em vaig perdre, i els de l’organització són tan amables que avui m’han escrit un email per convidar-me aquest any. Potser serà la última botifarrada abans de la gran gala?

Bona setmana a tothom!

PD. Carles, a la llista em falta el paper higiènic. Últimament, llegint el bloc, vaig molt de ventre i en necessito molt.

petit manual domèstic per a subdesenvolupats domèstics -

Des de l'associació d'ajuda als subdesenvolupats domèstics, ens ha arribat la seva petició d'ajut.
Donem resposta a les seves preguntes:

- Calgonit. Depèn de si la frega amb més o menys energia.
- Pa congelat. Dret no mass. Té tendència a caure cap a un costat.
- Vidres. Si des d'aquests vidres es veu a la veïna, cerqui el mètode més ràpid per netejar-los.
- Suavitzant. No sempre, si el que vol és notar la llana verge.
- Dona de la neteja. Depèn si és un servei senzill o bé complet. De menys a més. I depèn si després s'emporta les deixalles.
- Taronja. Sí, per això s'han inventat les pastilles Maggi.
- Llençols. Evidentment si els has tacat. A no ser que com els porquets us agradi rebolcar-vos en la mateixa merda.
- Terra. A l'estiu millor fer servir aigua freda.
- Bon Preu. Guardar-los per quan ella torni. Estaré contenta que hagueu pensat en ella.
- Taula. Mai, si estàs sol, el millor és anar a sopar fora, la nit és molt llarga i mai se sap.

Melcior -

entrenament secret: 1h gym

Millors sensacions i més repetecions que la setmana passada, anem bé, suposo.

Carles -

Pensament 2415:

TASQUES DOMÈSTIQUES

Fa uns anys ajudava a fer les tasques domèstiques, passat un temps em varen dir que amb això no n’hi havia prou i calia que les compartís, ara em toca fer-les tot sol i sense suport extern, la qual cosa m’ha generat un seguit de dubtes, que us agrairia m’aclaríssiu, si en sabeu les respostes:
.- És Calgonit la millor marca per netejar la vaixella?
.- El pa congelat quan de temps aguanta?
.- Els vidres per fora del segon pis com es netegen?
.- Sempre s’ha de posar suavitzant a la rentadora?
.- A quin preu cobra la dona de la neteja?
.- Si no tinc taronges es possible fer llom amb taronja?
.- Els llençols cada quan es canvien?
.- Per fregar el terra va millor fer-ho amb l’aigua calenta?
.- Que s’ha de fer amb els punts que et donen al Bon Preu?
.- Per sopar, si estàs sol, val la pena parar la taula?
Espero les vostres respostes i/o suggeriments.

Carles -

Pensament 2414:

ESPORTISTA POCA PENA

.- Per més que entreni, el dia de la cursa, acabaré arribant enlloc, com sempre.
.- Entrenar, fer esport, és tot això que diuen els llibres especialitzats, i de més a més, una forma de mortificar-se.
.- Consell a mi mateix: que cada entrenament que facis sigui, almenys, reconfortant.
.- Jugar en equip requereix complicitats.
.- Entreno amb tanta determinació no pas per vèncer a ningú, sinó per superar-me a mi mateix.

Carles -

Pensament 2413:

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE:

.- El meu sexe creu innocent en tot allò que gosa fer... com el teu.
.- “L’odi entre tots dos sexes no s¡’extingeix mai.”Serà veritat això que deia Joseph Joubert fa més de dos-cents anys?
.- Crec que fou Joan Fuster qui va escriure: “Fins i tot en els plaers més sensuals ; hi ha una manera intel•ligent de gaudir-los”
.- És útil que tinguis sempre una nova pressa en el teu punt de mira: això et distraurà i mantindrà el teu cervell ocupat.
.- A pesar del meus nombrosos èxits, hi ha moments que em sento un lligaire que no fa tot el que pot. ¡Quina forma més recargolada de falsa humilitat!

pep -

Entrenament
Dissabte 134 km a ritme de pau i herba per anar agafant fondo, 24 km/h
Sant Celoni, Hostalric, Santa Coloma, Angles, Osor, Sant Hilari, Arbúcies, coll del Orri, Breda, Sant Celoni, Collsacreu.
Bones sensacions, m’ha agradat molt el pas per les Guilleries estic pensant repetir la pròxima setmana,
Diumenge caminada per el mercat de Tordera.
Carles bon entrenament jo ne vaig venir no estava segur d’aguantar el ritme i vaig preferir anar al meu aire, a la Challenger encara no estem inscrits falta el maratonià espero aquesta setmana es solucioni.
Toni veig que no has perdut el temps el cap de setmana, jo que pensava que el mati no hem veia ningú entrenant.

Salut i km



santi -

Avui no em puc amagar (ja que m'ha vist en Melcior).
Entrenament amb en Xavi, Fuga, Tendo, Jordi i jo, 80km; 60 per muntanya i 20 per carretera.
Dissabte 17 de setembre vaig a fer la volta als pantans de Sau i Susqueda, dinar al FAR. Marxo d'aqui a les 6 del mati si algu es vol apuntar ja ho sap! AH!! el ritme sera leeeeeeennnnt.

Melcior -

BRUTAL!!!!!!!!!!! Toni, ets brutal, de gran vull ser com tu. Com hi vas, quin estat de forma, com fas curses, com anheles el premi LWS'11, quina gana de victòria i esperit competitiu tens, ESPECTACULAR!!!!!!!!!!!!!!

Espero crònica detallada de la cebrianenca. Quan m'he llevat, tot fent el cafè he vist en un correu la Yeti d'en Toni amb un dorsal penjat, ( asunto: Melcior, on ets??el tò era com de vitòria per part de l'emissor.. ) aleshores he vist clar qui és l'escollit, qui està per sobre del bé i del mal.

Ahir nit comentant amb Blanchart la setmana vaig obtindre la "bendició" per córrer avui, o bé cebrianenca o bé copa gironina. Ilús de mi, vaig pensar, en el plàning toca descans, aprofita, tens un punt de cansament i enlloc et trobaries amb bones sensacions, dorm, descansa. Quan m'he llevat i he vist el correu del gran triatleta, he recordat també les paraules d'en Roger, sempre tan discret: "diumenge espero fer tirada llarga". Amb aquests dos fets, i intuint que el gran mestre estava buscant el seu límit en el lloc menys pensat, no m'ha quedat una altre que sortir a treure el FUÁ. Així ho he fet, el kubata l'han fet de baixada a la cebrianenca i jo de pujada, m'he creuat bastants corredors però els bons com el premi LWS'10 ja deurien estar gaudint de la butifarra.

Ahir és una llàstima no haver pogut fer la sortideta en carretera, perquè ahir entrenant les sensacions van ser BRUTALS, les cames anàven soles. Em va costar pujar a casa i fer-me a la idea de fer btt ( la potència de la bici de carretera estava partida ) quan tenia mooltes ganes de compartir un divertit entreno amb el mestre.

I avui també, m'he trobat molt bé, amb un punt menys de frescor però amb gass suficient, trobant-me al final en Santi i cia que venien de Lliçà en btt, de veure les 24h de motos on amic Pons ho està donant tot.

Queda poc per la VC, això vol dir que sóc comptats els entrenaments de qualitat que queden....

entrenament secret 3: 40km btt +1050dpa

entrenament secret 4: 55,8 km btt, +1515dpa ( 2h 59' ), amb alguna sèrie de qualitat

P.D: Carles, fent la VC pots arribar a inquietar al nostre brutal triatleta, sinó la fas, jo crec que es pot avançar la gala i tot...

P.D 1: Roger, publica els entrenaments a la nit per favor, si quan ho fas encara hi ha llum, em sentiré tan ridícul que sóc capaç de tornar a sortir!!!

EL FULL PARROKIAL -

Els nostres corresponsals han sabut que s'han endegat negociacions perquè en Carles tingui parella a la Volta de la Cerdanya.

Esperem un bon final.

Carles -

Pensament 2412:

SOBRE LA BONDAT

.- Hi ha maneres molt benèvoles de fer el mal; com també n'hi ha de malèvoles de fer el bé. Un pot acabar essent dolent per pura bondat.
.- No renunciïs a la bondat: persisteix - si pots, es clar.
.- Anar de bona fe i espifiar-la, com a molt, és una circumstancia atenuant.
.- A voltes volem guanyar en qualsevol camp de la vida, fins i tot el més inversemblant, perquè no hem pogut arribar a ser ni bons ni feliços.
.- No ens hem pas d'enganyar: ser bons, tard o d'hora, ens acaba portant problemes.

Carles -

Pensament 2411

ENTRENAMENTS

Se del cert que la forma en que entreno no em permet assolir bons resultats esportius, però tant se me'n dona perquè cada vegada més el realment important per a mi es tenir il.lussió i ganes per fer exercici i gaudir fent-los. Aquesta temporada quan corria mitges maratons ho feia per fer un bon temps a la marató e Barcelona. En acabar la marató de Barcelona vaig pensar que havia estat un bon entrenament pels 100 Km de Calella. Mentre corria a Calella em donava ànims pensant que estava agafant fondo per la Titan. En acabar fet pols les etapes de la Titan m'encoratjava per recuperar-me ràpid dient-me que això m'ajudaria a afrontar la Leònides Wolrd Series 2011 amb garanties. En acabar la Volta al Cadi-Moixero estava content perquè el tram de bicicleta de la Challange podria millorar el temps. Ara que em preparo per la Challange soc del parer que participar-hi és bo per preparar-me per la Everets Trail. Quan em vaig inscriure a aquesta travessa per l'Himalaia considerava que entrenar en altura em possibilitaria millorar el temps a les mitges maratons.I tornem a començar

Carles -

Entrenaments:
.- Diumenge 4 Sta.. Rosalia: 25 Km corrents, 30' sauna i jakuzi.
Comentaris:
.- Avui volia anar corrents fins a Barcelona, però a Ocata he agafat el tren per tornar a Arenys de Mar fent servir l'excusa 456: "Haig d'anar a comprar, fer el dinar, posar la rentadora, escombrar la casa...."
.- Toni ets brutal dues curses en una cap de setmana, això puntua doble. Com diu en Melcior ja pots anar preparant el discurs per la nit de la Gran Gala.
.- Cada cop que entro al bloc tinc un pànic visceral tot esperant que en Roger no publiqui els seus entrenaments fora assenyats que em deixen la moral pel terra.
.- Dilluns i dimarts ho tinc malament per entrenar, la feina acumulada no em deixa temps disponible.
Salut i força.

TONI -

Avui he participat a la Cebrianenca. Uns 26/27 kms aproximadament, no puc precisar-ho perquè a la baixada se m'ha parat el crono i no sé exactament quants quilòmetres eren.
http://connect.garmin.com/activity/111717401

Estic content amb el que he fet. Es tractava d'estirar una mica les cames després de la cursa d'ahir, i, alhora, sumar uns puntets de botifarrada perquè em veig molt malament de punts respecte als 3 grans aspirants al LWS d'enguany. Si més no, intentaré està bastant amunt en la llista dels Top 10.

Carles, veig que els entrenaments diaris de bici ja comencen a fer el seu efecte. Estaràs intractable a la Challenge.

Melcior, els entrenaments del teu preparador segur que us portaran al podi, llavors sí que, inabastables.

Pep, veig que els teus entrenaments també ja són diaris. Per cert, m'han dit que et veuen entrenar cada matí.

Avui, a Sant Cebrià, he trobat a la Nuri, l'he passat perquè ella estava esperant a una amiga, d'altra manera no sé si hagués pogut perquè feina anar el molinet que déu n'hi do.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2410
10.- No facis cas dels consells d'en Kuanpuk Malatoko.

Carles -

Pensament 2410

CONSELLS PER SER FELIÇ

Cada cop són més els llibres que es publiquen amb formules magistrals per ser feliç, el problema rau en poder aplicar en la nostre vida quotidiana aquests consells infal·libles per estar sempre alegres i contents. L'ultim article que ha arribat a les meves mans proposa la recepta següent:

1.- Fer exercici com antídot per la tristesa i l'estres.
2.- Agrair a la vida les coses bones que et pasan i procurar ser-ne conscient.
3.- Demana i digues el que penses, millorara l'autoestima.
4.- Gasta els diners en experiències, no únicament en coses.
5.- Saluda i sigues amable amb les persones.
6.- Cuida la teva postura i posat sabates i roba còmode.
7.- Menja de tot però equilibrat i sa.
8.- Agrada't a tu mateix.
9.- Fes front als teus reptes i procura que no et torbin.

Carles -

Pensament 2409

MENYS PENSAMENTS

Escriure pensaments, fins i tot pensar pensaments, es cosa d'ociosos, de gent amb temps lliure per poder-lo dedicar a les seves aficions. Resulta però que durant tres setmanes el meu temps lliure s'ha vist força reduït en haver de dedicar-me a tasques domestiques que habitualment no son al meu càrrec. Preparar menjars, rentar la roba, netejar la casa, anar a comprar o regar les plantes requereix temps i aquests ara el manllevo d'on puc, i escriure pensaments es una de les activitats que haig deixar de banda. Suposo que qualsevol altre escriptor, pintor o escultor ha pogut fer la seva obra gracies a que algú altre li ha preparat el menjar, li ha netejat la roba o li ha fet la compra. Aquests col.laboradors anònims són els que han fet possible la seva obra. Malauradament restant a l'oblit com si la seva feina no mereixes cap reconeixement.

Carles -

Entrenaments:
.- Divendres 2: ¡DESCANS! ¡DESCANS!DESCAAAAAAAAAAAAAAAAAAANS!
.- Dissabte 3 St Gregori: 154 Km bicicleta de carretera +2700. Avui he fet un mot bon entrenament
Comentaris:
.- Avui la sortida ha estat exigent, quasi com una etapa del Tour, ( Arenys de Mar-Tordera - Hostalric - Arbúcies - Coll de Ravell - St. Hilari - St Sarduní d´Osormort - Espinelves - St. Marçal - Sta Fe - St Celoni - Collsacreu - Arenys de Mar ), però he aguantat com un jabato en companyia de l'Alejandro i en Sergi. A 2/4 de 8 s'ha presentat a l'Ateneu en Melcior però no ens ha acompanyat perquè tenia una fissura a la potencia de la bicicleta (excusa 986).
.- Pep estic content que entrenis, espero que la sortida hagi anat bé. Melcior finalment has agafat la btt? Toni ja ens explicaràs com ha anat la Triatló Olímpica de Banyoles

TONI -

Entrenament d'avui:
- 1500 nedant + 40 kms bici + 10 kms carrera.

Avui tinc la sensació d'haver millorat una mica, malgrat que el temps no és l'esperat, sobretot pel meu taló d'Aqui·les que és la cursa a peu.
La natació podia haver anat millor, malgrat que les sensacions dels darrers entrenaments ja m'ho deixaven entreveure.
La bici bastant bé, sobretot perquè hi ha un moment que si no pots seguir grups, malament.
La cursa a peu fatal. He sortit amb l'estómac molt inflat i amb sensació de que podria agafar-me flato en qualsevol moment. Pensava fer un xic menys però no he pogut.

Malauradament les triatlons no compten massa. Així que no sé què hauré de fer per agafar als 3 top ten en la classificació.

Demà més.
Pau i herba

Carles -

Pensament 2308

DISPERSIO

.- Puc fer-ho?: Puc perquè crec poder. Faria moltes més coses si les creies menys impossibles.
.- Coses de la joventut: L’altre dia un amic del meu fill em va dir textualment el següent “no em fa patir pas el fet de no trobar parella...total, tard o d’hora m’enxamparà per tota la vida qualsevol “petarda” que em trobi borratxo i catxondo en una discoteca”
.- Més sobre la Núria: La Núria és per a mi com el tabac: una mala addicció que em deixa una olor estranya als dits.
.- Pintada en un mural: La vida és una malaltia de transmissió sexual amb un index de mortalitat del 100x100

pep -

Entrenaments
Desprès de llegui alguns entrenaments casi fa vergonya publicar els meu.
Dilluns 30 km carretera
Dimarts 25 km carretera
Dimecres 30 km carretera
Dijous 25 km carretera
Divendres descans
Carles com pots veure ja he començat a preparar la Challenger espero tenir mes temps els pròxims dies, els teus entrenaments son de Professional.
Melcior 2h 10m arribar al Turo del Home es una molt bona marca.
Diumenge els del club Sant Celoni organitzen la pujada al Turo del Home animat,
Roger bona excusa per no arribar al cim, amb mes temps estic segur àuries acabat.
Toni bona cursa.
Carles jo dema sortiré faré una sortida llarga però a ritme tranquil si surto amb el club se que no sera així.
La ruta que faré sera.
Arenys de Munt, Hostalric, Santa Coloma, Sant Hilari, Arbúcies, coll del Orri, Breda, Sant Celoni. Arenys. 116 km si vaig be de temps 132 passant per Osor
Sortiré a 2/4 de 8 de casa si algú s’anima acompanyar-me mes tard entraré a la pagina

Bon cap de setmana

Carles -

Pensament 2307

LA VIDA ÉS BREU

La vida és un somni lleuger que es dissipa (Napoleó Bonaparte), és l’ombra d’un somni que fuig (G. Carducci), és una ombra que es mou (Wiliam Shakespeare), és una petita ombra que travessa l’herba i es perd en el crepuscle (Cap Isapwo Muksika Crowfoot), és un instant en l’extensió indefinida del temps (Anònim), és un terboli que gira (Jean-Baptiste Chassignet),

Carles -

Pensament 2306

ADDICTE A L’ESPORT?

El psiquiatre Manuel Mas Bagà, a la “contra” de La Vanguardia de dimecres fa un seguit de consideracions força interessants tot parlant del que diferencia una afició d’una addicció. Diu en aquesta entrevista que: “Si una activitat et compromet la resta de les activitats, és addictiva. És addicte qui, per obtenir una recompensa a curt termini, s’hipoteca la vida a llarg termini...L’addicció opera com un analgèsic del dolor psíquic ocult... l’addicte troba alleujament en l’addicció” En acabar la lectura de l’article em preguntava si soc una aficionat a practicar esport o en soc addicte, ja sigui per dependència a l’endorfines que genera el cervell o perquè tinc l’autoestima baixa, ansietat, angoixa, vergonya a qualsevol altre patologia per l’estil. No es pas que estigui excessivament preocupat per la resposta, però en tota activitat humana els excessos no són bons... al menys això diuen.

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 1 St. Gil: 4000 piscina, 65 Km bicicleta, 9 Km corrents.
Comentaris:
.- Anna si fem parella a la Volta a la Cerdanya et prometo un vers cada dia. En Toni anava tan fort nedant? Estic convençut que ho fa per impressionar-te.
.- Merlcior i Roger que correreu a la cabrilenca? Si hi aneu m’hi apunto. Demà, si no plou, sortiré amb els del club.
.- Toni demà sumaràs més i més punts, hauràs de comprar-te un altre cabàs per guardar-los amb els que ja tens acumulats. Matxaca els companys de la Titan.
.- Pep que no entrenes? La Chalange és a la cantonada i cal fer el darrer esforç

Roger -

Entrenaments secrets:
Dimecres 31 d’agost, 15km +450
Divendres 2 de setembre, 33km +1030

Dimecres vaig fes mans i mànigues per sortir; encara notava les cames excessivament carregades, com si diumenge hagués agafat la bici per primera vegada a la vida (baixar les escales de casa em suposava un suplici, i l’Abril i l’Ona em preguntaven constantment perquè caminava com un “robot”). El fet és que a última hora de la tarda em vaig decidir per una senzilla ascensió al Tibidabo per carretera, i el 4% de promig pujant em va anar molt bé per anar “desintoxicant”. Un cop a dalt, em vaig animar a fer la tornada fora de l’asfalt amb alguna que altra rampeta per acabar de recuperar. No sé si això és el que els preparadors anomenen sessió de “recuperació”, però he de reconèixer que he vençut el meu escepticisme.

Avui al migdia m’esperava millor sensacions ja d’entrada, i he decidit exigir-me amb algun canvi de ritme. Malauradament la part cardiovascular no sembla que l’hagi pogut recuperar tan ràpid com les cames. Espero que els glòbuls vermells comencin a fer acte de presència...

Melcior, no facis cas dels rumors que circulen aquests dies per les cases d’apostes. Sempre s’equivoquen. Els nostres preparadors haurien d’arribar a un pacte amb els nostres entrenaments: Cada cop que el meu llegeix els teus, m’imposa més sessions inhumanes. Si seguim així, jo arribaré a la VC fos.

Toni, que vagi molt bé la cursa. Millor no ens diguis encara a on vas, aquest cap de setmana ja en tinc prou amb la pressió dels entrenaments d’en Melcior...

Si ens esperen 2-3 frenètics mesos com s’augura en el Full Parrokial, jo no ho podré aguantar.

Melcior -

entrenament secret: 43,2km btt, +1350dpa

Avui, tenint les cames carregades d'ahir he pogut complir amb les exigents sèries de l'amic Blanchart, i he patit molt, trams com la pedrera de la mort se m'han fet molt exigents pujant "només" 3 parets a peu amb milions de pedra suelta ( 191ppm màximes... ).

Entrenament dur, estic content, uns quants d'aquests i segur que la VC patiré una mica menys, només una mica.

Toni, per si demà et fés falta, SORT. Recorda que estàs molt fort i tens el LWS'11 mooolt de cara.

Carles, demà carretera amb els del club? miraré la ruta, demà faci el que faci tot el que puc fer és arrossegar-me, estic fós.

Roger, no t'exigeixis massa en els propers entrenaments, pensa en la resta de mortals i no oblidis que estas ja rascant una punta de forma ABSOLUTament inigualable. Parlant amb algú dels MOLT bons del club ( diumenge anirà la Cebrianenca a fer podi... ) arriba a les meves orelles que a l'edició d'enguany VC hi ha algún tapat que farà mal, molt. En preguntar qui era, em sobtà dient, et sona un tal Roger? era de nit i per pc quan xerrava amb aquest krak, i em vaig inquietar molt, m'estava recordant la proesa que m'espera afrontant la VC amb ell.

Melcior -

entrenament secret: 60'gym 60' tenis

Avui he fet l'entrenament amb peses ben fet i tinc les cames força carregades, bona senyal.

Toni, dissabte sumaràs novament tacada de punts, amb un mestre en hores baixes i passat de forma ets el principal favorit al LWS'11, tinga-ho present en cursa si has de tirar de fuá.

TONI -

Entrenament:
- 3.000 mtrs nedant.

Anna, el meu ritme era de xixarel·lo amb el ritme que em va explicar en Carles que anava el dimarts. Continuu essent un aprenent.

Demà descans. Dissabte cursa.

Pau i herba

Ana -

Toni! vaya ritmo que duies ahir!! molt bé!! jo venia de fer la pre temportada amb les noies del voleibol.

Carles per qui si que no passo!! com que les meves estimades!! i jo q pensava que era l'única!! ja t'estàs currant un vers que em deixi sense paraules!!

me'n vaig en bici!!

muaaaaaa

EL FULL PARROKIAL -

TORNA EN CARLINHO.

Al tram final de la LWS i quan es decideix l'apretada temporada, torna a aparèixer aquell que no fa bé els deures i sempre que no guanya és per culpa dels altres.

Com un conegut entrenador de futbol que comença a queixar-se que té menys descans que els altres equips. Que es queixa que els àrbitres no li xiulen bé. I, recentment, que hi ha una persecució en contra d'ell.

Això és el que ens espera fins el dia de la gran gal·la?
Potser la resta de competidors seguirà la fórmula Guardiola: "apretar les dents i entrenar més fort i millor que els altres".

Melcior -

Toni, anar i tornar en 2h no fa ni el contador... 2h10' per arribar a dalt de tot... veus com no estic al vostre nivell??

Carles, entre tu i en Toni està el LWS'11, no te'n desentinguis, assumeix el teu rol de favorit fins els dia de la gran gala.

TONI -

Entrenaments secrets:
- dilluns: 3.000 nedant
- Dimecres: 2.500 nedant + 10 kms carrera.

Roger, només faig que llegir la teva crònica i em faig pagues de com deuries estar a terra amb les rampes. El que no aconseguim nosaltres, només ho aconsegueixen els de més amunt. Brutal!!!! Estaràs tocat per un d'ells?

Carles, ara que entrenes amb els bons, ja no hi haurà ningú que et faci ombra. Em sento insignificant escoltant i llegint els teus entrenaments. Sé que ara vols treure't pressió, però després de la VC encara et quedaran 2 mega carreres on pots sumar mooooooolts de punts als que ja tens ara.

Melcior, estàs fortíssim. Per a mi seria impossible anar i tornar al Turó de l'Home en 2 hores. Brutal!!!!. Això només és del descans d'aquests dies, o t'has pres alguna cosa?

Marc, tu no apuntes entrenaments?

Pau i herba

Carles -

Pensament 2305

A LES MEVES ESTIMADES

.- Núria si truco amb insistència acabaré entrant?
.- Anna cada matí t'escriuria un nou vers: si, però on són els poemes d'ahir?
.- Teresa com ja saps hi ha dos menes d'esposes: les que mal parlant del seu marit i les que no en mal parlant -encara. Tu de quines ets?
.- Àngela per estimar necessitem còmplices, vols ser la meva còmplice?
.- Laia les dones egoistes que conec són persones de mal gust, són més interessades en elles que no pas amb mi. Perquè ets tant egoista?

Carles -

Pensament 2304

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- En unir-se carnalment amb una dona, cal sentir-se com un ciclista fent un descens vertiginós sense frens, que es dirigeix cap a un barranc el fons del quan és sembrat de cactus.
.- Un cigala calenta és extraordinàriament afortunat quan, en una festa, troba una nimfòmana.
.- No se per què hom carrega de sentit despectiu els mots lligon o cigala contenta. Jo soc un lligaire i tanmateix no em considero gens menyspreable.
.- La moral sexual no l'aprenem, ens l'inculcant.
.- La fortuna, també la del lligaire, és de qui la te.

Carles -

Pensament 2403:

CONSIDERACIONS DIVERSES

.- L'atzar fa bé les coses, és el somriure del desconegut i ven els favors que sembla donar.
.- El temps es menja lentament la vida, però també ajuda a que les coses no passin més depresa.
.- La mort ens allibera de totes les preocupacions, però de moment tinc previst estar força temps ocupat, al menys fins el dia de la Gran Gala.
.- Quan corro existeixo, quan cago també.
.- Hi ha una manera inconscient de viure: dormir.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 30 St. Felix: 70 Km bicicleta de carretera, 17 Km corrents amb els triatletes d'Arenys de Mar.
.- Dimecres 31 St Ramon: 70 Km bicicleta, 55' gimnàs.
Comentaris:
.- Ahir, després de fer-ne 70 amb bicicleta, vaig anar a fer series amb els trialetes d'Arenys de Mar, entre ells hi havia els companys de la Titan. Es tractava de fer tres series de 15' a fondo, la primera fou patètica, la segona digna, la tercera pletòrica. A la meva manera vaig cancel.lar una petita part dels deutes pendents. En anar dormir estava content, molt content, però també cansat, molt cansat.
.- Avui a la tornada d'Hostalric no m'aguantava sobre la bicicleta, per la tarda havia de fer-ne 3000 a la piscina però he tirat de l'excusa 667: "estic passat de forma" i he anat a fer estiraments al gimnàs. En Toni ha vingut a buscar-me per anar a corre i no m'hi he vist en cor.
.- Anna gràcies pels afalacs però amb en Cesc , en Guti i en Toro no tinc res a pelar.
.- Melcior amb el complot que s'ha organitzat perquè ningú vulgi ser la meva parella no podré córrer la VC com tampoc ho vaig poder fer a la Transpyr. El Leònies ja es cosa de dos, ja us ho fareu entre en Toni i tu, jo ja només soc un espectador a primera fila.

Melcior -

entrenament secret: 81,5km, +1922dpa, pujada al Turó de l'Home

He coronat en 2h 10' desde casa, suposo que pels bons no deu ser un gran temps però pujant com he pujat no crec que pugui rebaixar l'ascens de les 2h, almenys ara per ara. No em sentia descansat 100% i no tenia clar si pujar-hi, és la primera vegada, però la crònica d'ahir del Full Parrokial i l'estratosfèric estat de forma d'en Roger m'han obligat a tirar del FUÁ. El darrer tram d'aquest ascens està en un nefast estat, així que de baixada he fotut un llantasso de por, que ha desviat llanta i he punxat. Després de reparar, a seguir, però no he pogut obrir massa gass, no les tenia totes amb els moviments de la llanta... de cames m'he sentit prou bé sobretot al final i estic força "descansat"...

Carles, si no vols que el "triatleta" et foti el premi LWS'11 ja cal que contis amb fer VC sí o sí...

Marc, m'alegra saber que en breu faràs les paus amb la bici, veure quan pedalem tot l'èlit de MCT altre vegada.

Per part meva... ja cal que ultimi la preparació, a la volta a la Cerdanya em toca "ballar" amb la més lletja, ja m'enteneu...

Ana -

Homeeeeee!!! en definitiva patim pq ens agrada l'esport no??? jo ja no sé que pensar. Estic cansada de fer esport amb l'obsessió de millorar. Així que ara intentaré encara la meva " carrera" esportiva més lúdicament.. per tant de no cremar me.
Per cert Marc; diga li a la Laia que he començat la pretemporada amb les noies de vòlei. Aquests dies anem a córrer i fem físic. Si vol ella mateixa!!!

Carles, enhorabona vas aguantar com un campió ahir amb aquells bojos.

Com vas veure jo vaig donar la volta al Colon i vaig tenir més que prou!! jajaja!!

T'hauràs de buscar una altre parella per la volta, ja que jo estic en un altre lliga!!

muaaaa
muaaaaaaa
muaaaaaaaaaa
muaaaaaaaaaaaa

EL FULL PARROKIAL -

SETEMBRE CALENT, OCTUBRE D'INFART, NOVEMBRE DE GLÒRIA

Les teles i els patrocinadors de la LWS '11 no podien estar més contents, s'augura un gran fi de temporada.

Fet el tomb de l'estiu, on tots els aspirants al Leònides aprofiten al màxim per posar-se en forma pel tram final de la temporada, constatem que aquest es preveu d'allò més competitiu.

La gran prova de l'estiu, la non-stop, va deixar el marcador tal i com estava, malgrat que, com sempre, es perfilen els grans aspirants a guanyar l'estatueta.

El setembre començarà fort, molt fort. La segona prova més important de la LWS '11.
Octubre serà un més frenètic, gairebé a punt de l'infart per aconseguir aquells puntets vitals que puguin ser un premi.
I el novembre, la gal·la pot fer història. El que és segur és que repartirà tristeses, males cares, sorpreses, i també, la glòria.
Vists els entrenaments publicats fins avui, podem dir que el millor està per començar. La batalla per conquerir els punts serà més viva que mai. Els uns estan passats de forma, preguen als déus espartans el seu ajut, preguen la seva clemència. D'altres, apuren les darreres sessions d'entrenament realment dignes d'Esparta. D'altres continuen a ritme baix. Alguns estan desapareguts cercant l'escut.
A tots ells, molta, molta sort(?), encara que algú opina que si no ets entrenat fins ara, ja fas tard per anar darrera d'en Roger.
Espartans, la darrera part de la temporada és a punt de començar. Esmoleu les eines, apreteu les dents i no us queixeu de res.
Només en pot quedar un
http://www.youtube.com/watch?v=vqFHdphG6eE

Marc -

Aquest cap de setmana en Kilian Jornet guanyava la Ultra Trail del Mont Blanc (UTMB). Ahir veia a un confidencial d'internet que TVE es va referir a la cursa dient que el guanyador (que corre amb la bandera de Catalunya) va estar més de 20h en cursa, però obviant-ne el nom i òbviament el seu origen.
Afortunadament a la web de Suunto i en anglès es refereixen a ell com 'the Catalan athlete'. Gran crònica, felicitats Kilian!

http://www.suunto.com/es/About-Suunto/News/Noticias-deportivas/great-victory-of-kilian-jornet-in-the-utmb/

PD: Ana, fer esport i gaudir...?? què és això????

Carles -

Pensament 2342:

LA BENA ALS ULLS SEGONA PART

Hi havia un a vegada un savi filòsof que després de molts anys d’estudi i investigació va descobrir estupefacta que tots, ell també, portem els ulls embenats, i que tot allò que veiem no passa de ser una il•lusió òptica que ens creem per endolcir l’amargo de la vida. Obsessionat per descobrir com és el món sense bena als ulls, va arribar a la trista conclusió que res te sentit, que tot és absurd, que la vida no té el més mínim interès i que els únics realment lúcids són els pessimistes més escèptics. Això al va portar a una profunda depressió i a la solitud més ABSOLUTa, res ni ningú li despertava cap interès. Desesperat per l’absurd existencial que ens envolta va considerar que, davant de tant sense sentit, el més conseqüent era suïcidar-se. Quan ja ho tenia tot enllestit per llevar-se la vida va fer un breu rapaç del que havia estat la seva existència. Es va adonar que de petit amb els pares, de jove amb els amics i més endavant amb la seva esposa, amb alts i baixos, havia sigut feliç i li va entrar una forta nostàlgia per aquells temps passats en els que, a pesar de tenir una bena als ulls, ell havia estimat i s’havia sentit estimat. Va pensar que si tenir els ulls embenats et permet sentir-te bé amb tu mateix i pots compartir amb els altres les teves alegries i decepcions, ben benvinguda sigui aquesta bena. Com que era un savi filòsof li va costar ben poc fer-se un embenatge apropiat per recuperar les il•lusions perdudes. Així fou com aquell filòsof savi és convertí en un home pràctic i feliç, però amb una bena als ulls, com tothom.

Carles -

Pensament 2341

ULLERES DE CUL DE GOT

Fa més de 35 anys alguns estius, per ajudar a pagar-me els estudis, treballava collint cireres per en Cosma. El seu germà gran en Pepet, que era molt curt de vista i portava unes ulleres de cul de got, anava per la vinya amb un canti i ens donava de veure si teníem set. Amb el temps li vaig agafar simpatia ja que era molt bona persona i sempre tenia quelcom agradable per dir. Un d’aquells estius les estrangeres varen posar de moda prendre el sol a les platges sense tapar-se els pits amb el bikini, la qual cosa per aquella època fou tot un escàndol. Alguns veïns d’avançada edat d’Arenys de Munt els diumenges anaven vestits de festa major a la primera platja d’Arenys de Mar per gaudir del vivificant estímul visual del pitram de les estrangeres torrant-se al sol. Un d’aquells diumenges pel matí, mentre era a la platja vaig veure en Pepet amb un vestit de vellut de color negre i sabates de xarol acostant-se a menys d’un pam del pitram d’aquelles estrangeres desvergonyides i si algun era del seu gust es quedava observant-lo a molt curta distancia. Alguna d’elles li cridava l’atenció, però ell sense immutar-se avançava lentament cap una nova afrodita per gaudir, amb les seves ulleres de cul de got, d’un espectacle visual que li havia estat privat durant tota la seva vida. Aquell dia en Pepet va ser l’home més feliç cel món.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 29 Sta. Sabina: 10 Km corrents per la Tordera a ritme de Pau i Herba.
Comentaris:
.- El primer que he fet desprès de llegir la crònica d’en Roger ha estat parlar amb els organitzadors de la Trail Everst per anul•lar la meva inscripció, m’han dit que cap problema però que no em tornant ni un duro. Desconeixia el que passava amb l’oxigen a més de 4000 metres, estic acollonit.
.- Un cop hi he reflexionat una estona,llegir la crònica d’en Roger des de Pikes Peack USA o els entrenaments d’en Melcior amb l’amic Pons em motivant per apuntar-me a la Volta a la Cerdanya. A la Leònides Wolrd Series vaig ser prudent, a la pujada al Canigó no tindre pietat. Qui vols ser la meva parella?
.- Anna diumenge em varen donar un repàs amb tota regla; estic passat de forma; per sort el meu preparador ho ha entès i ha replanificat el final de temporada.
.- Pep m’agradaria poder fer aquesta setmana o la que ve algun entrenament per carretera amb tu per preparar la Challange .

Ana -

HOLAAAAA!!!!

Carles!!!xo q dius!!!a mi mhan dit q ho vas fer molt be!!deixa de dir tontaries.
El k passa q ets UN CABEZOON i t empenyes a fer i a voler objectius k son molt dificils. Jo vaig arribar a casa a la una, feta una merda xo super feliç d haver arribat fins dalt.
Al cap i a la fi el k volem es fer esport i disfrutar fent lo!!!
No???

Una abraça!!!

Marc -

Gràcies Roger, i felicitats! És un regal entrar al blog i veure i llegir els teus comentaris i fotos.
Pikes Peak i Manitou em sonen totalment a forquilla de suspensió, és veritat!! Semblava que tot anava al teu favor, però amb un 40% menys d'O2 i el temps just no podies fer més..
Trobo digne de PRO aquesta quilometrada i altitud acumulada, que es prepari en Melcior (ho està) i els que vulguin competir pel podi de la Volta a la Cerdanya!
Fins aviat!!
PD: dissabte espero sortir per carretera a ritme dominguero. Em pregunto si ho he deixat mai de ser.. ;-)

Melcior -

BRUTAL!!!!!! Quin FUÁÁÁÁÁ!! espectacular crònica que m'ha apropat molt a l'animalada que has fet, IMPRESSIONANT. Entre el que ja portes, i aquesta "cirereta" estàs intractable pels que sóm normals.

Si arribo a llegir abans la crònica, no publico el meu entrenament, quin ridicul!!

Roger -

No ha pogut ser, m’he quedat a uns 3Km del cim; calculo que uns 20-25min, però que posaven en risc el vol de tornada (l’excusa). Almenys he assolit els 4000m. Qui no es conforma és perquè no vol.

http://connect.garmin.com/activity/110322631

LA CRÒNICA

6:30AM del matí del diumenge 28 (2:30PM a Barcelona), esmorzo a l’hotel fruita, unes torrades amb melmelada, cereals i me’n porto dos plàtans. De camí a Mantitou Spgs. paro a un 7-Eleven per comprar força beguda isotònica (recomanen moltes sals i electròlits per combatre l’altitud), i de pas li dic al depenent que em posi la porqueria més gran que tingui a la botiga; surto menjant un mega-donut de coco-xocolata-vainilla que no el puc agafar ni amb les dues mans (me’n recordaré d’ell als 3000m penso, serà indispensable).

Arribo a Manitou, molt ambient. Aparco, i em comença a venir una sensació de ridícul: Tot són carreteros, no veig cap btt. Ja a la línia de sortida en diviso algunes; “menys mal” em dic. A 5 minuts comença el compte enrere per megafonia. A falta de 3, es para i comença a sonar l’himme americà. De cop i volta tothom, literalment tothom, es gira cap a la bandera (als EEUU sempre hi ha una bandera, encara que estiguis a la fi del món), es treuen el casc amb la mà esquerra i es posen la mà dreta al cor. Flipo. No tinc collons de tirar una foto, “encara m’engarjolaran com a presumpte terrorista per no entonar l’himne”, penso.

“Off you go!” Es dona la sortida, i comença la meva lluita personal amb el coco: Les cames van bé, però el coco em diu que reguli i que no pugi res, res de pulsacions. Aquesta serà la tònica durant les primeres dues hores llargues, amb rampes del 6 al 10%. Mantinc un promig de 10-12km/h. Les cames em van soles, i tinc millors sensacions del que em pensava. Em dic que si avui em pugen fins dalt, els hi regalaré un passatge a business en el vol de +10h de tornada a casa (previst per la tarda). L’únic handicap: Ho he de fer en 4h, i això vol dir mantenir els 10km/h de promig.

A partir del km 22, assolits els 3000m, comença el festival: Rampes del 12-15%, amb tirades de 2-3 milles sense descans. Començo a notar fatiga cardiovascular, però les cames tiren sense queixa alguna. No puc evitar baixar el promig, ara estic entorn els 8-9km/h, per conservar cadència (“no vull forçar gens, i seré molt sensible als canvis de pendent”, em dic). Justet per arribar en 4h, però encara factible. Aquí enllaço amb en Dan. Parlem, i m’explica que és pilot de l’acadèmia de l’Air Force a Colorado Springs (la més important junt amb la de San Diego, Top Gun). Me l’imagino pilotant els F-no-sé-què, però ara el veig suar de valent per portar una mínima cadència - m’adono que la btt no és una mala elecció del tot: Porto més kgs, però puc tirar de “molinet” per tal de no forçar les cames en excés. Queda molt encara. Quan les rampes s’humanitzen al 6-8%, en Dan em deixa enrere.

Km 27, 3400m i 2h40’. “Vaig de conya”, em dic. Queden 13km i 1000m, però tinc 1h20’. Suficients, fins i tot puc baixar el ritme. A partir d’aquí es succeeixen cotxes i motos de l’organització per anar al costat dels corredors (ja molt dispersos) i preguntar com estan. Són preguntes estúpides, penso: “Com estàs? Sensació de mareig?”, i acte seguit un xequeig: “Com et dius? Quin dorsal portes?”. De moment sembla que passo el checkpoint, i em deixen tranquil.

Km 31, 3800m. Comença el meu infern. Es tapa el cel, i es deixen veure les primeres clapes de neu. Comença a fer fresqueta (uns 5C).De cop i volta, sense avisar, rampes a les cames com mai a la vida he tingut. Em llenço literalment a l’asfalt (colzes i genolls pelats), i em rebolco durant 5 minuts llarguíssims, eterns. Quan aconsegueixo alleugerir els quàdriceps, em pugen els bessons, i així successivament fins a descobrir un munt de maleïts muscles a les cames que ni sabia que existien. El cotxe d’assistència para de seguida, i ni em toca (ha d’anar passant, però no et podem tocar, diuen). Quan em puc reincorporar mínimament, em fan un massatge i em donen sals i potingues varies. Em diuen que estem a un 40% menys d’oxigen del nivell de mar, i els meus muscles no s’estan oxigenant bé (falta d’aclimatació). Camino uns metres, i ho torno a provar.

Km 35.8, 4017m i 4h’12. He de renunciar i tirar enrere, se’m tira el temps a sobre i en menys d’una hora he d’estar al cotxe camí de l’hotel. En 1h30’ he fet 10km i 600. Tot i comptar amb les parades forçades (rampes), el promig ha estat pèssim. L’altitud no perdona i, almenys en el meu cas, no avisa.

Algunes fotos més: https://picasaweb.google.com/113404980018808296222/COS2011#slideshow/5645660708233896242

Melcior -

entrenament secret: 60,8km btt, +1534dpa

Bon entrenament, volia fer un entrenament tranquil però amic Pons tenia sèries ( sorpreseta desagradable ) així que ha tocat patir de valent, dues de 15' A-2/A3 i 2 de 2' A3-pols màxim.

M'he activat de cop després d'un cap de setmana de descans on m'he sentit insignificat llegint els entrenos de tots plegats, a aquest pas, no sé on anirem a parar.

Carles -

Pensament 2400

VERITAT

Només hi ha una veritat (Buda), que pot ser un enganyosa barreja de desig i aparença (Ambrose Bierce), o una mentida que resisteix (A. Briand), o una adequació de la ment a l’objecte (Aristòtil), o un àcid corrosiu que esquitxa gairebé sempre a qui el maneja (Santiago Ramon y Cajal)

Carles -

Pensament 2399

ETAPES DE LA VIDA

A la vintena tot són possibilitats.
A la trentena les possibilitats es van concretant.
A la quarantena la vida és anar fent.
A la cinquantena comences a cansar-te del món.
A la seixantena el món comença a cansar-se de tu.
A la setantena, ja ho has après tot. Només et fa falta recordar-ho.
A la vuitantena, si et despertes sense dolor, és que ets mort.

Carles -

Pensament 2398

L’ANNA QUATRE

L’Anna és el mirall de Déu fet dona
El que és inconcebible en Ella és que tot és concebible
La seva energia és transformació estàtica
Estima el repòs, l’oci intel•ligent, les virtuts del no fer res
És tan modesta que el seu orgull passa desapercebut.
L’Anna és Ella mateixa i els seus dubtes.

Carles -

Pensament 2397

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- La imaginació ens consola de les dones que no podem tenir. L’humor em consola de les dones que tenim.
.- Una sola dona conte totes les experiències. Una sola experiència inclou ABSOLUTament totes les experiències.
.- La seducció, com qualsevol altre forma de relació humana, no és sinó un intent de redempció.
.- Sospito que les dones no sols són més difícils d’entendre del que suposo, sinó més difícils d’entendre del que pus suposar.
.- La història d’aquella parella és una mena de joc d’atzar, on cadascú pensa que l’altre sap el que esta passant.

Carles -

Pensament 2396

ANNA TRES

Els seus ulls són la porta de la ment
Són la finestra de l’ànima
L’ull del seu cor tot ho veu
Quan tanca els ulls, el cor se li obre
Quan jo tanco el ulls la veig a Ella.

Carles -

Pensament 2394

ALTRES CONSIDERACIONS PERSONALS

.- La meva vida, com la vostre, no és més un breu passeig entre el semen i la cendra.
.- És cardat madurar, veure com els anys passant sense aturador, però l’alternativa per evitar-ho és pitjor.
.- Qui em coneix diu que passant els anys, però que no maduro.
.- Pot ser el significat de la vida és massa simple perquè el pugui comprendre en una sola vida.
.- Les coses que entenc són com són. Les coses que no entenc són com són.
.- Més que no pas allargar la vida, cosa certament difícil, jo procuro eixamplar-la per donar cabuda a renovades experiències.
.- Sempre he pensat que hi ha esperança, una esperança infinita, però no se on trobar-la.

Carles -

Pensament 2394

CONSIDERACIONS PERSONALS

.- Crec en el que busquen una resposta, dubto dels qui l’han trobat.
.- Si no puc trobar la pau interior allí on soc, on espero trobar-la?
.- Si us dic el que penso, seria un hipòcrita.
.- Avui he vist el que em pensava que veia.
.- Per més lluny que vagi, sempre hi ha un més enllà.

Pep -

Entrenaments

Diumenge btt per el Corredor amb en Tendo que sestà recuperant molt be i en Fugaroles a Vallgorguina ells han agafat el camí de tornada i jo he continuat per carretera Sant Celoni, Breda Hostalric, Sant Celoni, i Collsacreu.
Total 80 km.

Roger caminant a mes de 3.000m es troba a faltar aire, imagino esforç amb la bici, el dia que sortim per compensar tindràs que portar una motxilla de 20 k.


salut i pedals

Carles -

Pensament 2393

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- En teoria no hi ha cap diferencia entre la teoria i la practica d'un bon cigala. A la practica hi ha molta diferencia.
.- El poder, qualsevol forma de poder, és un poderós afrodisíac.
.- Màxima d'Atil.la, rei dels Huns: "Si vols violar, rapinyar i cremar, assegura't de fer-ho amb aquest ordre"
.- Les persones veuen els altres tal com elles són. Si ets enamoradís a elles les veuràs així. Si vas calent, creuràs que elles són plenes de desigs.
.- Vols tenir moltes dones? Mira de no necessitar-ne cap.

Carles -

Pensament 2392

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

Avui he somiat que era un lligaire.
En despertar he vist que era Jo.
Llavors no he sabut si era jo somiant que era un lligaire
O si era un lligaire somiant que era Jo.

Carles -

Pensament 2391:

P-E-N-S-A-M-E-N-T

.- Aquest és un pensament fill de l'esperança i de la por que explica a la D'Ignorància la naturalesa de l'univers.
.- Aquest pensament és una cuca de llum; necessita les tenebres per brillar.
.- Aquest és un pensament poderós que altera la química del organisme en general i del sistema nerviós en particular.
.- Aquest pensament no existeix fora de la teva ment.
.- Aquest pensament no es creu el que els teus ulls veuen i les teves orelles senten.

Carles -

Pensament 2390

LA VENA ALS ULLS

Hi havia una vegada un home feliç i content; estimava amb bogeria la seva xicota, estava satisfet de la feina que feia, en el temps lliure gaudia de les seves aficions, li encantava conversar amb els seus amics, no hi havia lloc més acollidor que el seu niu d'amor, no desitjava res més d'allò que ja tenia. Un bon dia un filosof savi li va explicar que tots portem una vena als ulls que no ens deixa veure que hi ha més enllà, per covardia o conformismes no ens adonem que portem els ulls envenats i els qui en són conscients no s'atreveixen a treure-se-la per por al desconegut. Aquesta confessió el va deixar perplex i trasbalsat; després de donar-hi moltes voltes va reunir el coratge suficient per treure's la vena i, de cop i volta, una llum encegadora el va colpir, entrant en un estat de gràcia. Tot era ABSOLTament diferent, no estava tant feliç ni content, la seva xicota ja no era tan bella, ni la feina agradable, ni les converses amb els amics interessants, ni els seu niu tan acollidor, desitjava saber més i més sobre tot. Va passar molt de temps estudiant els secrets més inversemblants de la vida i despers de molts anys d'intens aprenentatge es va convertir en un savi filosof. Assolit l'objectiu que s'havia marcat va descobrir estorat que també portava una vena als ulls i que si se la retirava a sota n'hi havia una altre i una altre i una altre. Es va adonar també que tots, d'una o altra manera, tenim els ulls envenats; però el més trist i decebedor fou que per descobrir això havia perdut, a la seva xicota, als seus amics i la seva petita parcel.la de felicitat.

Carles -

Pensament 2389

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Hipocrates, el pare de la medecina, al Segle V a.c., per evitar malalties aconsellava el següent: "Convé prendre banys calents, dormir tou, embriagar-se una o dues vegades de tant en tant i lliurar-se al coit on es presenti l'ocasió"
.- Un savi proverbi xines escrit fa més de tres mil anys diu així: "El marit que de nit és feliç amb la seva dona, també ho és de dia"
.- El Zohar, llibre central del corrent cabalista hebreu, escrit al segles II d.c., afirma que: "El plaer sexual és religiós, dona joia a la Divina Presencia i és un instrument de pau per al món"

TONI -

Pensament 2388
línia 3
Visca la masturbació!!!!!

Pau i herba

Carles -

Pensament 2388

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- En crear Déu a la dona la vagina no trobava cap lloc on ficar-se i es va instal.lar entre les cuixes.
.- En la senectut un es pregunta per què el penis, que neix amb el cos, mor abans que ell.
.- Practicar en excés el coit pot provocar la caiguda del penis. De manera que podeu estar tots tranquils... menys en Marc.
.- Diu la cria de mallerenga des del seu niu: "que feliç seria si la mare tingues pits"
.- L'amor és profund com l'eternitat. El coit és superficial com el temps

TONI -

Carles, em sembla que la sortida no t'ha anat massa bé. Espero que l'Anna no t'hagi vist patir i que hagis arribat davant d'ella o d'algú altre per no perdre la teva estima.

Roger, brutal els teus entrenaments en alçada. Em quedo amb una frase teva:"Qualsevol rampa on havia de pujar pulsacions se’m feia eterna, amb sensacions d’ofec com feia anys que no tenia (quan no feia res d’esport)"
Brutal, no t'arribem ni a les soles de la sabata.

Melcior, avui també festa???????????

Pep, com va la preparació per la Challenge?

Marc i Laia, felicitats per l'estrena del niu. Ara sabem que en Marc ja ha tret la manta del darrera del cotxe.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2387

VARIETATS DIVERSES

.- Em preguntes perquè soc callat? Procuro no parlar fins que no tingui alguna cosa a dir.
.- El mercat financer és una de les activitats on la policia protegeix els lladres.
.- Hi ha un proverbi àrab que diu: "Encara que l'ase vagi a la Meca, no per això és converteix en un peregrí"
.- Si no vols ser un infeliç no busquis la felicitat. Ella t'espera en algun lloc, a condició que no la vagis a buscar.
.- Anna l'últim també acaba la cursa.

Carles -

Pensament 2386:

Evangeli de Joan: "El principi era la Paraula."
Stanislaw Jercy Lec: "El principi era la Paraula i al final el bla-bla-bla."
Carles: "El principi era la Paraula, després el bla-bla-bla, al final em quedat sords."

Carles -

Pensament 2385

APRENENTATGE

En la infantesa no aprenia dels meus errors.
En la joventut aprenia dels meus errors.
En la maduresa aprenc dels errors dels altres.

Carles -

Pensament 2384

L'ANNA DOS

L'Anna és periodicitat percebuda.
Ordenació determinada del temps.
Simetria de l'espai.
Impuls acompassat de l'ànima.
Respiració en el bressol del ritme.
L'Anna es tot això i molt més.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 27 Sta. Mònica: 200o piscina, 40 sauna i jakuzzi, 1 botella de vi.
.- Diumenge 28 St. Agustí: 103 Km +2200 pujant al Turó de l'Home amb els de Muntbike.
Comentaris:
.- Avui enèsima cura d'humilitat, ja n'he fet tantes que m'ho agafo bé. Sort que ahir vaig descansar, sinó la pallissa hauria estat brutal; el nivell del personal em fa adonar que per més que entreni no tinc res a pelar. He fet un bon entrenament, a ritme i sense baixar la guàrdia, malauradament no m'ha estat possible cancel·lar els deutes pendents.
.- Roger +25000 de desnivell positiu en tres setmanes? Una cursa per la reserva natural de Red Rocks Park? Crec que entre el teu preparador i en Melcior et portaran al cementiri.
.- Anna felicitats, el teu coratge i valentia són dignes d'admiració

EL FULL PARROKIAL -

La pregunta d'avui als nostres lectors virtuals.

El LWS '12 serà només per a professionals?
- 20319 SI
- 418042 NO

Degut al caire que enguany han agafat les proves i els entrenaments dels participants.

TONI -

Entrenament secrets:
- 68 kms carretera.
- 9 kms carrera.

Brutals els entrenaments d'en Roger. Això sí que és una preparació de professional.
Amb aquestes sessions, el dia de la truiterada jo aniré amb cotxe directament a can Serrador.

Friso per llegir la crònica del Turó de l'Home.

Pau i herba

Melcior -

Espectacular, quins entrenaments!!!

Després de conversar ahir vespre amb el gran triatleta, crec que dormint he entès/assimilat el missatge que em va enviar en Leònides a través seu, per aquest motiu avui tampoc entrenaré, serà el millor entreno.

Cal afinar el màxim, entrenar lo just amb el màxim de qualitat possible.

Espero les vostres cròniques, esteu que us sortiu!!

Roger -

Entrenaments secrets:
Dissabte 27 d’agost, 37km +1200 per la reserva natural del Red Rocks Park (oscil•lant entre 2000 i 2500m)
-- em falta publicar alguns entrenaments de Castellar. El resum és uns 850Km i +25000m en tres setmanes – i el meu preparador diu que encara no n’ha prou!

Dilluns a la tarda, tot just aterrat, em va faltar temps per anar a la botiga de bicis per fer reserva pel cap de setmana. Només tenen 29s, i pel preu de 75$ em vaig fer amb la Flash (com la d’en Melcior, però de gama més baixa) pel dissabte i diumenge (ho trobo a preu de ganga).

Vaig dubtar d’agafar una de carretera per provar, sobretot tenint en compte que ja fa uns quants anys que tenia en ment de fer el Pikes Peak. Llavors en van dir la mala notícia: Tot i que hi ha una carretera que puja fins a dalt, no es permet la circulació de bicis. Tot seguit la bona: Un cop a l’any es fa una marxa des de Manitou fins a dalt, tancant la carretera als cotxes. Sembla que he estat de sort per partida doble: Aquest és el segon any que es fa, i resulta que coincideix per aquest diumenge! M’hi vaig inscriure a l’acte!

Avui he patit molt. No sé si són les rodes de 29, el jet lag o l’alçada. M’inclino a pensar això darrer. Qualsevol rampa on havia de pujar pulsacions se’m feia eterna, amb sensacions d’ofec com feia anys que no tenia (quan no feia res d’esport). Però he gaudit molt amb la Flash, sobretot en les baixades (quan agafes una mica d’inèrcia és brutal).

Després de la sessió d’avui estic molt acollonit per demà. No em pensava que l’alçada em pogués afectar tant, i temo que a partir dels 3000m em serà molt dur. Tinc el petit handicap d’haver d’estar a Manitou de tornada a l’1-1:30PM màxim (a les 5PM haig d’estar volant des de Denver). Això vol dir arribar a dalt a les 12PM com a tard. Sortint a les 8AM, a 10km/h pensava que en tenia de sobres. Però ara no ho veig tan clar.

En fi, crec que intentaré pedalar fins a les 12 del migdia (8PM a BCN) fins allà on arribi. En qualsevol cas, pari on pari, segur que faré el meu propi rècord d’alçada.

Algunes fotos: https://picasaweb.google.com/113404980018808296222/COS2011#slideshow/5645660708233896242