Blogia
La llibreta virtual.

Aquest any, sí!

Aquest any, sí!

A l’espera de rebre la crònica oficial, avancem el què va passar arribant a mare de Déu del Boscal a quarts de cinc de la tarda de dissabte: http://www.youtube.com/watch?v=IUv6zDG5AOU

Fotos: https://picasaweb.google.com/113404980018808296222/LWSNonstop2011#slideshow/5638492668291577858

Track GPS: http://connect.garmin.com/activity/104870624

160 comentarios

Melcior -

Roger, com sempre, GENIAL. "No hase falta digas nada mas"....

Brutal. El meu subconscient em deia: de nassos, en Roger és fora, no pot entrenar, apreta a veure si aixi t'hi apropes.

Demà m'havia inscrit a una botifarrada ( pagada i tot,Sta.Cristina d'Aro ), sense ganes, sense ànim de res, estic al sofà prenent un "limoncello", i en llegir les línies d'en Roger se m'ha disparat el pols, he enviat mail a Blanchart ( i no és broma ): Vaig demà a la botifarrada o acompanyo al mestre en l'ascensió al Turó de l'Home? no m'ha contestat, però, crec que per "volum" faré l'ascensió, en Roger ara mateix està 15' per hora pedalada respecte mi, són hores d'espera a VC.

Demà miraré de tirar de FUA i complir amb 2....GASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Roger -

Conversa amb el meu preparador a principis d’aquesta setmana:

R – Estic força content amb l’stage a Castellar de n’Hug aquestes últimes 3 setmanes...
P – No has fet ni la meitat del què havíem pactat. Estic decebut, i preocupat alhora. Em fa vergonya parlar amb en Blanchart i preguntar què fa en Melcior.
R – D’acord, està molt fort. Jo ja tinc assumit el meu paper de comparsa a la VC. A més, he llegit rumors des de Lausana que diuen que aquest any no puntua. Millor, farem un passeig turístic pel Canigó.
P – Un passeig? Ho dius tu que quan et poses un dorsal t’encegues... Hauràs d’acabar de fer els deures fins a finals d’agost. T’he preparat un pla: Entrenament en alçada, però aquest cop de debò.
R – Se te’n va l’olla un altre cop. Penjo...
P - Espera! T’he tret bitllets cap a Denver per demà. Stage d’una setmana per aclimatar-te, i cap de setmana d’entrenaments a 2000-3000m. A veure si em fas els deures d’una p. vegada.

El vaig penjar. Però com sempre, i encara no sé ben bé perquè, l’endemà dilluns ja estava volant cap a Colorado.

Roger -

Proposo canviar el nom de la pregunta al blog, enlloc de “Capital d’Anglaterra?” proposo “Qui guanyarà el Leònides enguany?” Tot i que llavors només en Marc podrà publicar... O potser encara no està decidit?

Roger -

Jo també feia dies que no entrava. Hola a tothom i ben retrobats!

Agrair novament el vostre suport aquests darrers dies, per atansar-vos a mi i sobretot a la Mireia. Gràcies al Full Parrokial per l’entrada del 19.08 – Qualsevol cosa que faci damunt la bici, per insignificant que sigui, dedicada al dorsal 50 mallarengo. Moltes gràcies de tot cor.

Marc -

Hola a tots!
Amb les vacances apunt d'acabar i després d'estar instal·lat al niu d'arenys de dalt, espero aviat tornar a la normalitat ciclística. Si més no sortir una mica.
M'ha anat bé l'aturada però trobo a faltar el bon rotllo de les sortides.
No em poso reptes a curt termini, però gaudiré d'allò més amb els vostres; Challenge, Volta a la Cerdanya, triatlons.. tinc ganes de carretera i botifarrades en btt.
Una abraçada a tots (i totes) i fins aviat!

pep -

Desprès de desconectar de la feina la bici la llibreta, ja he acabat les vacances, toca entrenar per preparar la Challenge de Calella, veig que alguns de vosaltres no pareu d’entrenar ni per vacances, espero posar-me en forma aviat i fer alguna sortida junts.

Avui he trobat en Tendo i sortirem dema a les 7h de la font amb bici de btt, estic content que estigui recuperat i ja torni a pedalejar.

Carles que vagui be el Turo de l’home,
Bon cap de setmana a tots

Salut i pedals

TONI -

Entrenament secret:
- Dijous: 3.000 mtrs nedant.
- Divendres: 45' carrera.
- Dissabte: 110 kms carretera.

Carles em sap greu però demà no podré acompanyar-te. M'agradaria veure si la parella 38, amb l'Anna està preparada per la Volta a la Cerdanya.

Estic acollonit amb els reptes que s'ha posat el personal per acabar la temporada.

Pau i herba

Carles -

2383

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Diuen que un bon lligaire no té regles i això no vol dir que en manquin, sinó ue la seva regla és l'absència de regles, i aquesta és la regla suprema.
.- Un cigala contenta va a lligar com a la guerra: ben despert, amb por, amb respecte i amb ABSOLUTa confiança.
.- Convindria que de tant en tant un filosof tingues fortuna amb les dones per demostrar als lligaires de segona el que es pot fer amb les dones.
.- Qui conquista una dona és un marit qui en conquista moltes un lligaire, qui les conquista totes un déu.
.- Un cigala satisfet és com qualsevol altre persona, però amb més experiència sexual.

Carles -

Pensament 2382

SABER

.- El que se no és res comparat amb el que no se. Saber que no se res, llevat del que se, em fa savi del desconeixement.
.- Soc un neci conscient de la meva niciesa, el que em podria convertir en un savi; però com soc un neci que es pensa que és un savi, realment soc un neci.
.- Si fos savi aprendria de tothom. Si fos poderós governaria les meves passions. Si fos ric em conformaria amb el que tinc. És per això que no soc ni savi, ni poderós, ni ric.
.- Hi ha dies que no se i ignoro el que no se; d'altres no se sabent el que no se; i d'altres que no se i em penso que ho se tot. L'evolució del meu grau de coneixement és molt canviant

Carles -

PENSAMENT 2381

EL FILOSOF I LA MORT

Un dia vaig preguntar a un filosof que passava després de la mort.
Em va respondre -Com vols que ho sàpiga?
- Com és que no ho saps! Ets un filosof
- Si, però no un filosof mort - va respondre.

Carles -

Pensament 2380

ELS CONSELLS DEL DOCTOR STONE

1.- Pren-te de debò l'humor
2.- Pren-te l'humor de debò
3.- La vida és una d'actitud
4.- No tinguis por de l'amor
5.- Ja reposaràs quan siguis mort
6.- No malgastis el teu temps amb gent insubstancial
7.- Incompleix aquestes normes quan et sigui menester

Carles -

Entrenaments:
.- Divendres 26 St. Zeferí: 70 Km bicicleta de carretera, 30' sauna i jakuzzi.
Comentaris:
.- Demà diumenge a 2/4 de 8 a l'Ateneu surten els de Munt Bike per fer una ascensió al Turo de l'Home ( http://www.muntbikes.com/ ) , l'Anna hi serà, també els companys d'Arenys que varem fer la Titan. Avui descansaré de bicicleta i corre, tinc alguns comptes pendents que voldria cancel·lar en la sortida de mà. Si algun mallerengo es decideix fem la ruta plegats.
.- Si us voleu motivar us aconsello mirar el video dels immortals ( http://www.youtube.com/watch?v=9T4VbTuRdpw ), pel.licula del mateix productor de 300. Us sentireu uns deus.
.- Roger entrena i carrega forces globus vermells, que si finalment faig parella amb l'Anna tu i en Melcior ho passareu malament a la VC.

Anna -

CARLEEEEEEEEEES!!!!!estas com un llum.

Entreno xada dia amb btt x guanyar la volta!!!



L'SPORTIVO MALLARENGU -

El nostres corresponsals al continent americà ens confirmen que en Roger està fent un estatge a Colorado.
En declaracions de la secretaria tècnica de la parella 40, aquesta mini preparació per la Volta a la Cerdanya pretén entrenar en alçada per aconseguir més glòbuls vermells i aclimatació com la que es necessitarà al Pirineu.
Demà té previst fer la sessió reina de la mini gira que podeu veure en aquest enllaç:
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=831531

Melcior -

entrenament secret: 28,2km btt, +900dpa

Estic esgotat, les cames no van, sortir a les 12 del migdia s'està convertint en una tortura. Em consola saber que el meu mestre i ídol també està cansat, aquesta nit ingeriré moolt d'alcohol a veure si així recupero algo.

Carles, fas bé, no et refiïs del gran triatleta, té al cap algunes de molt grosses i el veig més fort que mai.

Jo no tinc res a pelar, per tant la ressolució de l'UCI ni em ve ni em va. De tota manera em sembla força llògica la decisió i ho deixa tot obert pels dos que us disputeu el premi Leònides.

Demà volia sortir amb els del club, no sé què fareu vosaltres, però em temo que donat el meu pèssim estat de forma millor serà quedar agombolant-me al meu coixí. I em sento malament, perquè, em consta que aquest cap de setmana en Roger ha llogat una btt i en farà alguna no grossa no, històrica!!

Si demà algú té intenció d'arrossegar-se pedalant que ho digui. Per estirar cames, aquesta tarda tinc partidet de tenis...

L'SPORTIVO MALLARENGO -

Allau de peticions de rectificació a la resolució de l'Uci en la seva reunió d'ahir.

La Secretaria de recursos de l'Uci confirma que ha rebut nombroses peticions de rectificació dels acords de la junta d'ahir.
Algunes parelles han presentat la seva protesta ja que algú pretén canviar les regles de joc quan ens trobem en el tram final de la LWS.
Així volen que la VC sigui puntuable.

Carles -

Pensament 2379:

PENSO

.- Rene Descartes: “Penso, per tant soc.”
.- Ambrose Bierce: “Penso que penso, per tant penso que soc.”
.- Forges: “Penso, per tan estorbo.”
.- Liz Winsteaad: “Penso, per tant soc soltera.”
.- Carles: “Penso, per tant penso”

Carles -

Pensament 2378:

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- A les dones els hi agrada portar la contraria, si dius: “L’habitació és massa fosca, fem-hi una finestra”, s’hi oposaran, però si dius: “Traiem el sostre perquè entri el sol”, et respondran: “Fem una finestra.”
.- Per alguns moralistes ser dona no és pecat, però s’hi assembla.
.- Hi ha dones que diuen coses sobre nosaltres que saben que no són certes, amb l’esperança que si continuen dient-les prou temps, acabaran essent veritat.
.- Dedicar-se a l’ofici de lligaire és ser com un poeta: S’ha de ser prou llest per dominar l’art de la seducció i prou curt per creure que és important.
.- La majoria de les dones no s’escolten quan parlen: Repetiu-los les paraules que us acaben de dir i no les reconeixeran.

Carles -

Pensament 2377:

DESPROPOSITS

.- Penso, em penso o em pensen?
.- Encara que canviï d’opinió, sempre tinc raó.
.- La meva vida, avui per avui, és imprevisible, fins i tot el passat.
.- No se el que vull, però no descansaré fins aconseguir-ho.
.- Quan no em vull contradir, no dic res.

Carles -

Pensament 2376:

PENSA-MENT

.- Aquest pensament, com un raig de sol incidint en una lent; actua transformant la matèria.
.- Aquest pensament em condueix a un cim llunyà, des del qual no solament ho puc descobrir tot, sinó també obtenir la realització de tot el que desitjo.
.- Aquest pensament és llavor d’acció en dir el que no diu.
.- Aquest és un pensament on només hi ha efectes, el perquè de les causes veritables ha quedat fora.
.- Aquest pensament racional és un despropòsit de totes les il•lusions, menys les de la observació, l’experiència i la reflexió.

Carles -

Pensament 2375:

PEN-SA-MENT

.- Aquest pensament són senyals elèctrics interpretades per cervell.
.- Aquest pensament és una recerca de l’invariable en un món en fluctuació.
.- Aquest pensament transmuta la interpretació del seu significat.
.- Aquest pensament és una il•lusió, tot i que molt persistent.
.- Aquest pensament s’uneix amb la llum resplendent del món de dalt i l’atrau cap aquí baix.

Carles -

Pensament 2374:

AVUI

Avui és el futur que ens amoïnava en el passat.
Ara és el desprès que ens amoïnava fa poc.
Avui és el demà que ens amoïnava ahir.

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 25 St. Genis: 70 Km bicicleta de carretera, 13,5 Km corrents, 1 ampolla de vi i 3 caipirinhes.
Comentaris:
.- Ja porto 18 dies entrenant sense descans, començo a estar ABSOLUTament fos, i quan pensava que el meu preparador seria misericordiós, m’ha fet arribar el pla per la propera setmana i m’ha agafat canguelis només llegir-lo. Vull anar a Castellar de N’Hug a fer desnivells amb en Roger, vull acompanyar el dofí seguint corredors des del mar, vull seguir l’estela d’en Melcior amb les seves series brutals, però no vull ni pensar complir amb el pla d’entrenaments que m’ha fixat aquest boig. Si continuo així acabaré a l’hospital.

EL FULL PARROKIAL -

La reunió del Comitè Executiu de l’UCI ha acabat com el rosari de l’Aurora, desprès de llargues i inacabables discussions no s’ha pres cap acord perquè les posicions són molt enfrontades. Una part dels comissionats és del parer que no haurien de puntuar les proves per parelles, ja que hi ha candidats que hi han volgut participar però en no trobar company no les hi estat possible puntuar; fins i tot es varen aportar probes sobre presumptes conxorxes per evitar que trobin parella. Per contra d’altres opinen que si un aspirant no troba acompanyant aquest és el seu problema i no pas de l’organització. Tampoc es va validar el quadre de puntuacions presentat per en Mark Towers, ja que a parer del Comitè era excessivament parcial i pràcticament deixava el dia de la Gran Gala vist per a sentencia. Finalment es va deixar sobre la taula les propostes de puntuació dels reptes inhumanes ja que no es va considerar ni oportú ni convenient canviar les regles del joc a mitja partida.

Melcior -

entrenament secret: 32,6km btt, +1036dpa

Avui he vist que l'entrenament d'ahir va ser molt bò, o dur, o que jo estic fatal, perquè avui les cames no anaven, em sentia molt cansat i no tenia gens de gasss. Els excessos, als mortals, ens passen factura.

Carles, sinó fós perque no tinc res a pelar al LWS'11 apelaria a l'UCI, la VC sempre ha puntuat molt, i tant en Roger com jo portem dies preparant-la, malgrat tot no impugnarem ni tan sols ens queixarem, el Leònides és un mano a mano entre el gran Mestre i Toni, la resta ens ho mirem.

Per aquest motiu, les destrals i els cops de fuet entre aquests dos grans atletes se succeïràn fins el dia de la Gran Gala per tal de veure qui és l'escollit.

Carles -

Pensament 2373:

ALS MALLERENGOS

.- Toni recorda el que deia Thomas Fuller: "Els bons nedadors són els que més sovint s'ofeguen."
.- Roger desconec perquè tothom es queixa de la manca de diners i ningú no es lamenta de la manca de sentit comú.
.- Jugadora número 8 segons els savis la joventut és un estat d'ànim, un període de possibilitats, una maltia que el temps cura.
.- Marc del qui opina que l'amor ho pot tot, és licit sospitar que serà capaç de fer-ho tot per amor.
.- Melcior no siguis pessimista, tal com van les coses aviat menjarem merda, però no se si n'hi haurà per tots.
.- Santi ves en compte, n'hi ha que miren un donut i només veuen el forat.

Carles -

Pensament 2372:

ERRAR

.- Agustí d'Hipona: "Erra és humà, però perseverar-hi és diabòlic."
.- Mae West: "Erra és humà, però et fa sentir divinament."
.- Alexander Pope: "Erra és humà, perdonar és diví."
.- Anònim: "Errar és humà i encara més humà donar la culpa als altres."
.- Carles: "Errar és humà, equivocat abans no sigui tard"

Carles -

Pensament 2371

AQUEST PENSAMENT

.- Aquest pensament és una simple projecció de la ment sense naturalesa pròpia, com un cop de vent.
.- Aquest pensament és com un flux, com un corrent d'aigua, com ones de la mar que flueixen sense parar.
.- Aquest pensament és com un mirall irregular, que distorsiona i decolora la naturalesa de les coses.
.- Aquest pensament és una forma misteriosa de naturalesa segregada per cervell.
.- aquest pensament és com un paracaigudes: només funciona quan és obert.

EL FULL PARROKIAL -

L'expectació és màxima en espera del comunicat oficial sobre les puntuacions dels premis Leònides 2011. Segons es comenta en els passadisos un dels candidats te previst fer la ruta de la Transpyr en deu dies, però corrents, i ha demanat que el Comitè Executiu de l'UCI es pronuncii abans sobres quants punts representaria fer aquesta proba, quan el Pirineu sigui nevat. També es damunt la taula que siguin puntuables tots i cadascun dels entrenaments publicats, així com els entrenaments secrets sempre que l'aspirant els acrediti de forma fefaent. Els rumors i les xafarderies no paren de créixer minut a minut.

EL FULL PARROKIAL -

Hores d'ara, el Comitè Executiu de l'Uci roman encara reunit. Sembla ser que hi ha temes calents sobre la taula com ara la certificació de la VC com a puntuable o no pel LWS '11.
Altre tema estrella del dia és com estan les puntuacions a dia d'avui. Pel passadissos de l'Uci a Lausana hi ha molts comentaris i rumors, xiuxiueigs darrera de columnes, tot plegat moltes especulacions.
El que sí se sap del cert és que s'ha demanat a l'Uci que es pronunciï quina puntuació tindria la participació, i finalització del Triraid de l'Ardenya.
(http://www.raidwiar.com/tri_raid_reglamento.asp?Tipus=33&Titol=Triraid%20de%20l%B4Ardenya%B411%20%28Girona)
En ser Btt la puntuació podria ser extra.
Es desconeix qui ha fet la petició i fins que l'Uci no es pronunciï no es donarà el nom del sol·licitant.

Carles -

Pensament 2370:

COM ÉS L’ANNA?

L’Anna té un somriure universal
És la font fecunda de totes les veritats
Sempre és autentica, sempre sincera, sempre simpàtica
Te una excepció per cada regla
És semblant a ella mateixa des de tots els punts de vista.

Carles -

Pensament 2369:

LA MIRADA DE L’ANNA

Anna la teva mirada expressa l’harmonia de l’univers
És l’unificació del múltiple i l’acord entre el discordant
És l’equilibri entre el cel i la terra
És la medecina de la malenconia i la fantasia
Anna la teva mirada poleix i purifica com un mirall.

Carles -

Pensament 2368:

SOBRE LA MORT

.- Properament tinc previst penjar esqueles per Arenys anunciant la meva mort. Vull, que al menys per un dia, parlin bé de mi.
.- Estic tan ocupat en viure el dia a dia que no tinc temps de pensar que faré un cop sigui mort.
.- Quan agonitzi no vull narcòtics que ennuvolin la ment sinó drogues que ampliïn i aguditzin la meva consciència.
.- Aquest món és una gran sorpresa. No veig perquè el més enllà no en podria ser una de més gran

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 24 St. Bartomeu:_ 70 Km bicicleta de carretera, 14 Km corrents, 50’ arma secreta.
Comentaris:
.- Toni no m’afalaguis que ja no conec la faula del corb i la guineu i no penso deixar que em prenguis el formatge. Per tant continuaré entrenant i entrenant per poder veure com el dofí llisca per l’aigua i com la cabra vola per la carretera.
.- Melcior avui te lloc la reunió del Comitè Executiu de l’UCI i estic a l’espera de les decisions que s’adoptin i de la publicació de l’escandall de les puntuacions a dia d’avui que ha fer en Mark Towers. Comparteixo la teva opinió que aquesta any el mes probable és que el triatleta repeteixi premi, s’ho mereix.
.- Roger i Xavi que no entreneu?
.- Santi i Tendo si teniu prevista alguna sortida en btt voldria acompanyar-vos?
salut i força.

TONI -

Entrenament secret:
- dimecres: 13 kms de carrera patètics.

Ahir vaig quedar parat de la capacitat que té en Carles de recuperar-se. No entenc com amb els entrenaments brutals que fa pugui agafar un grau de preparació tant elevat i alhora regenerar-se tant ràpidament.

Ahir em va deixar tirat a St. Pol. Feina vaig tenir per arribar a Canet, i arrossegant-me fins Arenys.
Quan vaig arribar a casa, l'Anna estava preocupada per si m'havia passat quelcom i si em trobava bé perquè el Carles feia estona que havia trucat tot dient-li que m'havia estat esperant molta estona i jo no apareixia.

Pau i herba

TONI -

EL NEDADOR

El dofí veia com els que corrien per la platja o pel camí, volien arribar abans que ell a la roca. El dofí se sabia tant superior a l'aigua que amb un parell de cops de cua passava a aquells que ell pensava que volien anar per davant d'ell.
Un dia va pensar que com que no hi havia ningú del camí o de la platja que el pogués avançar a ell doncs tampoc tindria problemes en fer-ho al camí o a la platja.
El dofí va sortir a terra i al primer corredor que va aparèixer se li va posar al costat. El corredor amb un parell de gambades ja anava davant, el dofí va dir-se: "res, un parell de cops de cua i el deixaré ben lluny darrera meu". Va picar fort contra el terra i va veure que amb prou feines havia avançat uns centímetres. Va tornar a picar ben fort un parell de vegades més i res, continuava a un metre d'on havia sortit.
Alhora li varen venir uns ofecs impressionants. Mirava de respirar ben fons i no podia agafar ni una gota d'aigua. Sentia com si els pulmons li anessin a explotar i el cor li anava a mil. Les aletes gairebé ni les podia moure.
Mentre, el corredor ja tornava de la pedra que marcava la fita.
Com va poder, el dofí va tornar a l'aigua i va poder recuperar-se. Passaria un bon temps fins que no tornés arran de platja o del camí.

Melcior -

Toni, disculpa'm que sigui tant clar, crec que si segueixes així "donaràs el pal" al nostre gran ídol i mestre, estàs brutal. La teva crono de l'altre dia l'he arribat a interpretar com un missatge d'en Leònides: "Melcior, ets un matat, no arribes a la sola de la sabata del meu escollit, si t'atreveixes a sortir amb ell, t'avergonyiré".

Toni, les teves cronos són massa per a mi, només tinc opcions a aguantar-te roda quan pedalis tranquil o amb males sensacions.

Carles, si l'UCI treu VC del calendari puntuable perfecte, però, sinó ho fa, i no la fas, despedeix-te del Leònides, en Toni va a per totes.

Estic espectant als nous articles del Full Parrokial, l'any passat vaig guanyar-me un maillot, aquest res de res. I això que pensava que fer la VC amb en Roger podria catapultar-me a "fama", ja que almenys m'hi deixaré la pell i en Roger em portarà amb el "ganxo"... ni així!!

entrenament secret 22: 72,5km N-II +264pa a 32,5 , 1h 30' tenis
entrenament secret 23: 2h tenis
entrenament secret 24: 108km +1026dpa, Mata a 30,1 de mitja. Avui he fet voltes a Mata, de St.Pol a Mataró per N-II, he patit de valent la calor i he suat en excés, sembla un recorregut fàcil però a mi m'acaba exigint.

Carles -

Pensament 2367

Anònim: “Existeix vida desprès de la mort?”
Anònim: “Existeix vida abans de la mort?”
Carles: “Existeix vida abans de néixer?”

Carles -

Pensament 2366

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VINT-I-NOVÈ

.- Així com de la nit surt el clar de dia, de la desil•lusió del primer “No” naixerà un gran amor.
.- Tot allò que puguis imaginar que faràs amb Ella és real. Si tu ho has imaginat, d’altres poden fer-ho real.
.- Com un artista espantat per l’infern que ha pintat, Núria quan penso en tu quedo atemorit per la meva imaginació eròtica.
.- Ell li va demanar per ser parella i va ser el seu infern. Ella no va dir: “Si, vull” i va ser la seva condemna.
.- Núria ni totes les dones són “senyores” ni totes les roques són diamants.

Carles -

Pensament 2365

REPENSAMENTS

.- Se m’acuden contínuament desenes de mals pensaments. Aquest és un d’ells.
.- Un pensament que no sigui perillós o divertit no mereix aquest nom.
.- Aquest pensament és com un bitllet de cinc-cents euros: Si l’ensenyo me’l prendreu.
.- Un pensament ABSOLUTament nou és una de les coses més rares que puc trobar al meu cervell.
.- Aquest és un pensament lògic i per tant invencible. Per combatre la lògica cal fer servir la lògica.

Carles -

Pensament 2364

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- La seducció és un art incert que busca un final feliç.
.- Com n’era de savi Nietzsche quan deia: “No és la falta d’amor, sinó la falta d’amistat el que fa desgraciats els matrimonis.”
.- La dona intel•ligent ho troba gairebé tot estúpid, la dona sensible gairebé res.
.- El joc és una passió semblant a la de l’amor: el joc és una guerra estilitzada; si jugues sol guanyes sempre; si jugues per necessitat, perds per obligació; i sempre fa de bon jugar quan es guanya.
.- Les dones són com la pinya: N’hi ha d’immadures que semblen madures, de madures que semblen immadures, d’immadures que es venen immadures i de madures que es venen madures.

Carles -

Pensament 2363

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Amor sense plaer és malaltia sense dolor.
.- Tot mal d’amor és com un purgatori, n’agonitza hom llarg temps, més, ai, no en mor.
.- El llit del lligaire no te bonys.
.- Un cigala contenta és també un comerciant d’esperances eròtiques.
.- Estic convençut que la ejaculació és un dels grans secrets de la vida.

Carles -

Pensament 2362

REFLEXIONS IMPERSONALS

.- Com advocat soc molt legalista i aplico la llei de l’embut: per a mi l’ample i per a tu l’agut.
.- La investigació de les malalties mentals ha avançat tant, que cada vegada és més difícil trobar algú que no sigui un pel boig.
.- La seguretat en un mateix dona alegria, eficiència i tranquil•litat davant qualsevol cop del destí.
.- La capacitat de convicció et permet que un altre faci una cosa que tu vols que faci, perquè ell la vol fer.
.- En una vida anterior creia en la reencarnació. Ara en tinc dubtes.

Carles -

Pensament 2361

AVUI

Avui no temo res ni desitjo res.
Avui tinc un domini ABSOLUT de mi mateix.
Avui em sento lliure i segur.
Avui els meus pensaments són lliures.
Avui l’Anna m’ha mirat als ulls.

Carles -

Pensament 2360

L’ANNA

És tan a prop que no la puc veure
És tan profunda que no la puc abastar
És tan senzilla que no m’ho puc creure
És tan bona que em costa d’acceptar.

Carles -

Pensament 2359

EL NEDADOR

Ahir, a la piscina d’Arenys, vaig gaudir del plaer de contemplar un entrenament ABSULTament brutal. En entrar a les instal•lacions em va cridar fortament l’atenció un nedador amb barret carabassa que mercès a uns peus d’ànec estava fent unes series esfereïdores. Mentre el mirava bocabadat em va saludar amb una rialla enorme, tot convidant-me perquè l’acompanyes; evidentment no podia acceptar que l’Anna veies com em repassaven i fent ús de l’excusa 67 (“estic molt cansat”) vaig refusar tan enverinada proposició. Al cap de poca estona el triatleta s’enfundava les pales i talment com un dofí lliscava per l’aigua com per art d’encanteri. Per guanyar força a les cames, passada poca estona, es col•locava als peus uns ploms, que per a ell devien ser plomes, per reforçar la musculatura dels quàdriceps i del panxell. Acabada la fase d’escalfament i alliberat de tots els artificis es va posar a nedar a un ritme inhumà, tan sols a l’abast d’uns pocs escollits. En aquells moments una terrible gelosia em va provocar unes esgarrifances en tot el cos, en observar impotent com els ull de l’Anna s’il•luminaven en mirar aquells Dionis fill de Neptú.
Si, ahir vaig veure com Aquil•les, els dels peus voladors, lliscava per l’aigua com si fos una pista de gel mercè a les aletes de tauró.

Ana -

CARLEES......COM QUE LA NÚRIA!!!!!


A MOLT BÉEE-----:( AIXÍ QUE SÓC DE SEGON PLAT!!

FUENTES

Carles -

Pensament 2358

PENSAQUE?

.- Aquest pensament explica el que ja no existeix o el que encara no ha existit.
.- Aquest pensament és una projecció d'allò que passa, a menys que passi el contrari.
.- Pensar un altre pensament és pensar pensaments semblants.
.- Tot pensament té com objectiu generar un altra pensament.
.- No hi ha pensament més buit que el que esta ple d'ell mateix.

Carles -

Pensament 2357

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VINT-I-VUITÈ

.- Núria en ocasions la desesperació és una inspiració que et permet assolir l'impossible.
.- Crec en Ella perquè l'espero i l'espero perquè hi crec.
.- Potser no és que la Núria sigui silenciosa, sinó que nosaltres som sords.
.- El meu desig de Tu em crea una nova realitat. Com que aquest desig és infinit, la meva possessió de Tu també serà infinita i jo mateix esdevindré infinit. Quan ja no et desitgi, ho tindré tot sense desig, perquè l'essència del meu desig serà buida; a les hores tot el foc de l'infern em semblarà fresc.

Carles -

Pensament 2356

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- L'art de la seducció és semblant al de la medicina: mortífer i conjectural.
.- El sexe no dona la felicitat, però fa més suportable la infelicitat.
.- El secret d'un lligaire exitos és disposar d'una paciència eterna; la formula és un tres per cent de sort i un noranta-set per cent de perseverant aplicació en la cacera.
.- El principal atractiu de les dones belles és a la teva imaginació.
.- Un bon cigala duu a les dones al límit del plaer. Amb les seves habilitats els hi marca el camí, però els hi para trampes.

Carles -

Pensament 2355:

COLLONADES

.- La història personal de qualsevol de nosaltres no és mes que una explicació de com ha aprofitat el seu temps.
.- La meva experiència vital m'ha estat útil, llàstima que l'hagi comprat massa cara. Experimentant el que no volia experimentar puc ara reconèixer un error quan el trono a cometre.
.- Un conferenciant és algú que parla mentre un altre dorm.
.- Que hauríem de compartir les coses com a bons germans és el somni dels que no tenen germans.
.- Si vas massa al fons de les coses t'hi pots acabar ofegant.
.- Procuro aplicar-me els consells que dono als altres, es a dir, no m'aplico cap consell.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 23: 70 Km bicicleta de carretera, 8 Km fent series a la cinta, 25' sauna i jakuzi.
Comentaris:
.- Avui he gaudit del privilegi de veure en Toni entrenar a la piscina. Nedant és un monstre. Em comentava que la mitja del matí en bicicleta tornat de Blanes a Arenys de Mar ha superat el 42 Km. Perquè fa uns entrenaments tan brutals? Algú sap a quines curses és inscrit?
.- Anna de veritat et brillaven els ullets? Això de fer parella a la Volta a la Cerdanya ho deies seriosament? Mira que soc "burrico" que quasi m'ho crec. Petonets i petonasos només per a tu.

TONI -

Entrenament secret:
- Dimarts: 50 kms bici + 2.500 mtrs nedant.
http://connect.garmin.com/activity/108802125

Avui he assistit a una master class del lligàire. Ha estat impressionant veure com li brillaven els ullets a ella.

El poc que queda per acabar la temporada fa que els reptes cada vegada siguin més secrets i més grans per poder sumar uns punts importants.

Ara que en Carles havia trobat parella per la VC, l'Uci la vol suprimir. Torna la teoria de la conspiració.

Demà més.
Pau i herba

EL FULL PARROKIAL -

El nostre corresponsal a Laussane informa que dijous es reunira el Comité Executiu de l'UCI per analitzar un atapeït ordre del dia. Entre d'altres assumptes es previst que Mark Towers informi als assistents de l'estat de les puntuacions dels diferents candidats als premis Leònides 2011; sembla que en els darrers dies ha rebut moltes pressions per part d'algun dels aspirants però la seva honradesa insobornable és una garantia ABSOLUTA. També s'analitzaren les deteriorades relacions amb els organitzadors de la Volta a la Cerdanya 2011. Davant l'actitud xulesca i prepotent d'en Pere de Probike amb el president Charles Moyen hi ha la possibilitat que l'edició d'enguany de la Volta no sigui puntuable pels premis del dia de la Gran Gala. També s'estudiarà si alguns dels reptes esportius dels candidats es mantenen en secret per no donar pistes als altres aspirants. En els passadissos de la seu de l'UCI es parla de proeses inhumanes com fer una Volta per la península de 2700 Km. en bicicleta de carrtera en deu dies, creuar l'estret de Gibraltar nedant o fer en btt l'ultima setmana del mes de novembre de Roses al Ferrol . De moment tot són especulacions, divendres podrem informar dels acords adoptats.

Carles -

Pensament 2354

Anònim: “No deixis mai per demà el que puguis fer avui”
Oscar Wilde: “No deixo mai per demà el que puc fer demà passat”
Carles: “No deixis mai per demà el que podies haver fet ahir”

Carles -

Pensament 2353

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- He estudiat molts filòsofs i moltes dones. La saviesa de les dones és infinitament superior.
.- La seva dona el deixa dormir amb ella al llit. A la punta.
.- No hi ha vampiressa sense ullals.
.- Algunes dones, meravelloses egoistes, semblen seguir el principi que mai no fa cap mal demanar el que vols.
.- Diuen que hi ha dones que són recargolades, dolentes i cruels. És cert, i de bones qualitats com aquestes encara en tenen més.

Carles -

Pensament 2352

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- La història amorosa de molts, és una successió de desafortunades eleccions, emmascarades d’estratègies racionals.
.- Soc un geni, penso molt abans el que elles diran després.
.- Casat ves en compte: És perillós tenir raó quan ella s’equivoca.
.- La dona és com l’aigua: si l’obstrueixes, s’estanca; si obres canals, és mou; si la calmes, es purifica.
.- Hi ha tres menes desagraïdes: les que callen el favor, les que el cobren; les que el vengen.

Carles -

Pensament 2351

Anònim: “Fes l’amor i no la guerra.”
Anònim: “Fes la guerra i no l’amor. És més segur.”
Carles: “Fes l’amor i la guerra. Ves contra corrent.”

Carles -

Pensament 2350

SOC

Soc una possibilitat en un univers impossible.
Soc un miracle químic que somia.
Soc una passió inútil.
Soc una imatge que ho comprèn tot.
Soc la mesura de totes les coses.
Soc un prodigi sense interès.
Soc un tros de natura tancat al cel.
Soc un Déu adormit i en runes.
Soc un animal domesticat i malalt.
Soc una bèstia bípede sense plomes.
Soc un humà que escriu pensaments.

TONI -

Entrenaments secrets:
- Dilluns: 60 kms bici + 10 kms carrera

El neguit de la xafogor.
Estic molt neguitós tot esperant moltes coses, entre elles, la reacció de la Núria al comentari de l'Anna. Ja veurem qui anirà finalment a la Volta de les dues. Per cert, oi que s'admeten trios?

També estic neguitós tot esperant la publicació extraordinària del Full Parrokial amb notícies fresques.

També estic neguitós perquè la participació d'en Carles a la Volta fa que el Leònides estigui més obert que mai entre la terna de candidats i voldria que l'Uci publiqués, encara que no hi hagi noms, les puntuacions actuals.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2349

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VINT-I-SETÈ

.- És inútil corre darrere la Núria, perquè la Núria sempre es troba darrere meu.
.- Lluitar contra el desig que sento per la Núria és com prémer un globus. Quan s'oprimeix una part, se'n dilata una altra.
.- Si la Núria accepta ser la meva parella farem la Volta per molts camins, que van d'enlloc al no res.
.- En ocasions ens deixem enganyar per les nostres il.lusions no perquè la veritat sigui difícil de veure, sinó perquè l'engany és més còmode.

Carles -

Pensament 2348

CANT DE L'ARPISTA

.- A la tomba de Herferhotep a Luxor hi ha gravat el cant de l'arpista que diu així: "Fes del dia una festa, oblida tot mal i pensa en la felicitat fins que arribi el dia en que et trobis al país que estima el silenci" ¡Sabies paraules!

Carles -

Pensament 2347

HAIXIX

.- Stanislas de Guaita: "El haixix és un realitzador expansiu de les passions i les idees latents"
.- Anònim. "El haixix no crea addicció, crea nostàlgia"
.- Gèrard de Nerval: "El haixix fa a l'home semblant a Déu"
.- Charles Baudelaire: "El haixix no revela al home més del que ell és"
.- Carles: "En cada calada de haixix hi ha un cabdal de pensaments"

Carles -

Pensament 2346

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Si la nimfomania és una malaltia, que s'infectin més dones.
.- Només he fet una pegaria a Déu, una de molt curta: "Oh, Senyor, fes-me un bon cigala."I Déu m'ho ha concedit.
.- Les males putes, com el bon té, s'aprecien quan les fiques en aigua bullint.
.- En el moment de llençar l'atac definitiu es menester una doble vigilància: estar despert i estar cosncient.
.- Lligar no sols és un art, és una religió.

Carles -

Pensament 2345

ANNA

ANNA
AANNA
AAANNA
AAAANNA
AAAAANNA
AAAAAANNA
AAAAAAANNA
AAAAAAAANNA
AAAAAAANNA
AAAAAANNA
AAAAANNA
AAAANNA
AAANNA
AANNA
ANNA

Carles -

Entrenaments:
.- Diumenge 21: 13 Km corrents, 2500 nedant la mar, 50' arma secreta.
.- Dilluns 22: 70 Km bicicleta de carretera, 10 Km corrents a la cinta fent series, 25' jakuzi.
Comentaris:
.-L'altre dia en Roger comentava que ara, quan surt a entrenar, fa desnivells, un 2000, un 3000...en Toni deia que ella fa series 4 per 4, 6 per 6, 8 per 8... jo faig hores 4, 5, 6.. cada dia.

Ana -

Hola a tothom!! què tal!! com va l'estiu!!

Us informo que me comprat una bici de carretera!! una trek preciosa!! jejeje!
Ara de moment estic sortint amb la colla d'arenys de munt de la botiga!! sort d'ells que tenen paciència i m'ajuden molt. Gràcies a ells estic aprenent a anar amb bici!!
La veritat es que la bici de carretera ara em te molt enganxada i estic deixant de banda la BTT, però jo se d’un que busca parella per fer la volta a la Cerdanya...sinó torba parella em veure obligada a fer la volta amb ell!!
jajajaja!!! ;)
Una abraçada molt forta a tots!!
muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Carles -

Pensament 2344:

LA MILLOR EDAT DE LA VIDA

El meu oncle en Silveri era un d'aquells savis amb sentit comú de qui sempre m'he refiat per conèixer millor diferents facetes de la nostre existència quotidiana. Un dia, quan ja passava de la vuitantena, li vaig preguntar quina era per a ell la millor edat per gaudir de la vida; sense pensar-s'ho dos cops em va respondre que la cinquantena. M'ho va raonar dient-me que en aquesta edat ja has aconseguit l'estabilitat econòmica, els fills ja es valen per si mateixos , t'adones en plena maduresa que encara tens bona salut i prens consciència de com ens són d'efímeres algunes de les coses per les que has lluitat durant molt de temps. Segons ell cada edat te el seu encant i misteri, però la més plaent i gratificant és la maduresa prèvia a la senectut. Ara que soc en aquesta fase vital procuro fer-li cas, tot gaudint el millor que se del dia a dia.

Carles -

Pensament 2343:

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Crec que era Madame de Rieux qui deia: "Les dones prefereixen que les diverteixin sense estimar-les, que no pas que les estimin sense divertir-les". Hi estic plenament d'acord.
.- Quan vull lligar insisteixo, encara que sigui de mala fe.
.- Amb les dones sigues silenciós, es pensaran que les escoltes.
.- Només m'agraden dos tipus de dones: les nacionals i les estrangeres.
.- Si la primera llei del bon lligaire és que s'ha de cultivar en tot moment l'art de la seducció, la segona llei és ser indulgent quan la primera llei s'ha negligit.

Carles -

Pensament 2342

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VINT-I-SISÈ

.- Escolto els consells de qui en sap molt, però faig cas dels consells de qui m'estimo molt. Núria que m'aconselles?
.- La bellesa és la resplendor de la veritat, és la simetria amb la lucidesa suprema, és un acord entre el contingut i la forma, és a l'ull del qui la mira. La bellesa és la Núria.
.- Primer que res, cal saber què no canviarà d'opinió i de seguida, cal saber conformar-s'hi.
.- No acceptaré un NO per resposta fins que no trobi que hi sortiré guanyant.
.- Si finalment la Núria es rendeix, serà perquè m'ha vençut.

Carles -

Pensament 2347

BONA SORT, MALA SORT, QUI SAP?

Tempt a un camperol compartia la seva llar amb el seu fill i una egua. Una nit de tempesta l'egua es va escapar del tancat; en saber-ho els altres pagesos varen compadir-se d'ell, tot preguntant-se com podria llaurar les terres; el camperol els hi va respondre: "bona sort, mala sort, qui sap?" Passats dos dies, en el seu tancat hi va aparèixer l'egua i tres cavalls que la seguien per estar en zel, en saber-ho els seus veïns se'n van felicitar perquè ara el camperol era ric en disposar de quatre animals per la llaurança, davant aquests afalacs ell els hi va respondre: "bona sort, mala sort, qui sap?" L'endemà el seu fill va domar els cabells salvatges, amb els dos primers la cosa va ser fàcil, però amb el tercer va caure i es va trencar la cama; els altres pagesos se'n varen compadir novament perquè sense l'ajuda del fill no podria llaurar les terres, ell els hi va respondre: "bona sort, mala sort, qui sap?" Al cap de pocs dies el visir de l'emperador es presentà al poble per reclutar per l'exercit tots els joves en edat de lluitar; foren cridats a files els fills dels veïns, però no el seu perquè tenia la cama trencada, davant els retrets per la fortuna de no enviar el seu fill a la guerra el camperol die: "bona sort, mala sort, qui sap?"

Carles -

Pensament 2346

CONSELLS DEL PARE

.- Un dels errors més comuns de la maduresa es creure que ja saps tot el que havies de saber.
.- Si arribàs a saber qui ets en realitat deixeràs de comportar-te com qui creus que ets.
.- No cal enfadar-se amb les coses, ja que a elles tant els hi fa.
.- Si has tingut sort a la vida intenta fer de la vida una sort.
.- Per damunt de tot sigues sincer: la sinceritat desarma els altres.
.- Escoltar i entendre és quelcom; escoltar i sentit és molt; escoltar i compartir és tot el que pots desitjar.

Carles -

PENSAMENT 2346:

DESTRUIR

.- Eurípides: "A qui els déus volen destruir, primer el fan boig".
.- Bernard Levin: "A qui els bojos volen destruir, primer el fan déu".
.- Carles: "A qui vulguis destruir, primer fes-lo boig o déu".

Carles -

Pensament 2345:

CONEIX-TE A TU MATEIX

.- La inscripció a l'entrada del temple de Delfos deia: "Coneix-te a tu mateix i coneixeràs l'univers i els deus". Això és ben cert, com deia Michel Montaigne: "Qui es coneix a si mateix coneix als altres, perquè tots els homes porten la forma entera de la condició humana".I tu, ja et coneixes a tu mateix?

Carles -

Pensament 2344:

SOBRE L'AMOR

.- Virgili: "L'amor tot ho venç"
.- Salomó: "L'amor és més fort que la mort"
.- Quevedo: "L'amor és fe i no ciència"
.- Dante: "L'amor mou el sol i les altres estrelles"
.- Carles: "L'amor? Que és això de l'amor?"

Melcior -

entrenament secret 19: 25'gym, 50km +270dpa Mata-N-II

entrenament secret 20: 72km, +1415dpa, pujada a St. Fe en plè migdia i a plat, mooolta calor

Carles, ets molt valent, et felicito. Ahir parlava amb en Toni i em comentava l'entreno previst per avui amb els triatletes, per un moment vaig pensar, diga-li si pots anar, però ràpidament el sentit comú va actuar tot pensant: estigues callat, et destrossarien, t'haurien d'anar esperant i això seria nefast per ells i òbviament, per a mi encara més.

Serà que s'apropa el final de temporada i els entrenaments cada vegada se'm fan més durs, saber que tinc pendent la VC amb en Roger m'està mantenint i fa que les cames encara funcionin amb certa "dignitat". Tant és la meva motivació, que no estic seguint els entrenaments d'en Blanchart ( tinc un "ninot" que em diu, entrena el que et diu Miquel, de qualitat, lo just, i un altre que em recorda al mestre i em diu, Melcior, gassss, volum, no paris fins que rebentis, cop de fuet!!! ) ja que els considero "tous" i insuficients per poder afrontar una VC que es presenta dura, per circuit i sobretot per la parella.

Estic confús. En qualsevol cas, només penso en arribar a tope a la VC, i aquest pensament per exemple és el que m'ha mogut avui a sortir a quarts de dotze en plena solana a pujar a St.Fe, el mateix que no m'ha deixat treure el plat en cap moment.

Avui tinc festa nocturna, però al matí, o sol, o amb amic Pons o amb els de club espero fer btt. Caldrà tirar del FUÁÁÁÁÁAÁÁÁÁ!!!!!!!!

Carles -

Pensament 2343

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Al cap i a la fi, el compta en l'amor no és pas ser el primer, sinó L'últim.
.- Com deia P.L. Berger: "En la ciència, com en l'amor, massa concentració en la tècnica sovint condueix a la impotència"
.- L'amor cert es descobreix en les situacions incertes.
.- Qui te una bona cigala fa felices moltes dones. Qui te moltes dones fa feliç la seva cigala.
.- La passió sexual no mor mai de gana, sovint d'indigestió.

Carles -

Pensament 2342

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VINT-I-CINQUÈ

.- Suportaria amb gust unes setmanes més esperant que la Núria canvií d'opinió, si això m'ajuda a perdre un parell de quilos.
.- He passat un dia fotut pensant amb la Núria, un període de 24 hores de decepcions.
.- Hi ha dies que, mentre espero la resposta de la Núria, la meva felicitat vesteix de negre.
.- Quan t'obsessiones per una dona t'enganyes a tu mateix, si finalment pica l'esquer i cau al parany, acabaràs per enganyar-la a Ella.
.- Sempre val la pena tornar-li a demanar si vol fer parella amb mi. Pot ser sona la flauta.

Carles -

Entrenaments:
.- Divendres 19: 70 Km bicicleta.
.- Dissabte 20: 126 Km bicicleta de carretera, 35 sauna i jakuzzi.
Comentaris:
.- L'edició d'ahir del Full Parrokial expressa perfectament el sentiments de tots els mallerengos. D'ara endavant el número 50 restarà gravat al fons dels nostres cors.
.- Avui nova cura d'humilitat. En un atac de sobervia i vanitat he intentat sortit amb els triatletes de Mataró, m'he adonat ràpidament que per més hores que entreni hi ha uns escollits que són, per a mi, d'un altre món. Tanmateix, per uns moments, m'he sentit a la gloria acompanyant triatletes amb uns historials espectaculars.
Salut i força.

Melcior -

Molt gran. Pell de gallina. Soc un insignificant, si aconseguis algun titol, alguna victoria, li dedicaria a ell. Sempre entre nosaltres.

EL FULL PARROKIAL -

Avui ens ha deixat un mallerengo.

Hi ha gent que llueix les samarretes mallerengues i que mai trobem en les sortides, ni els veiem en les grans voltes dalt d'una bici. Inclús, no es preparen per fer cap truiterada ni cap volta non-stop.

Sense ells, moltes vegades preparar els sopars, entrenar per fer la sortida, o altres moments, seria senzillament impossible.

Retem un merescut homenatge a un mallerengo en silenci, però de qui sempre guardarem record. Ha tornat a casa sobre l'escut.
EPD

"Al jove guerrer mort per l'enemic, estripat per l'agut bronze, tot li fa goig; inclús mort, tot el que d'ell es veu és bell" (Ilíada XXII)

Carles -

Pensament 2341

ATENCIÓ

.- Yogui Berra: “•Observes molt quan t’hi fixes”
.- Carlos Castaneda: “L’atenció crea l’ordre del món”
.- Dhammapada: “Els atents no moren, els inatents són com si fossin morts”
.- Carles: “La teva forma d’atenció determina en quina mena d’univers vius”

Carles -

Pensament 2340

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Els temps canvien; les dones empitjoren.
.- La cigala és un òrgan meravellós: S’engega quan et lleves al matí i no para fins que comences a dormir.
.- Si no saps quina mena de dones busques, no la reconeixeràs quan la trobis.
.- Qualsevol forma de seducció prou avançada i refinada no es pot distingir de la màgia.
.- Hi ha un plaer de ser seduïda que no poden abastar les dones mediocres.

Carles -

Pensament 2339

BUIT

El meu cor és ple de buit,
d’un buit ABSOLUT,
mes enllà del buit i del no buit,
d’un buit o no hi ha buit,
d’un buit ple de ser.

Carles -

Pensament 2338

CANVI

La vida és un canvi constant,
un canvi que canvia.
Si vull canviar alguna cosa,
cal que canvií alguna cosa.
Perquè tot el que no canvia és mort,
i en la variació hi ha el gust.

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 18 Sta. Elena: 3000 piscina, 38 Km +800 btt, 50’ arma secreta.
Comentaris:
.- Bene, bene, bene... per fi torno a llegir entrenaments mallerengos de qualitat. Avui, per no perdre pistonada, faré un esforç suplementari per no quedar despenjat. El preparador m’ha fixat una doble sessió demolidora.
Salut i força.

TONI -

Entrenaments secret:
- Dimarts: 3.000 mtrs nedant.
- Dimecres: 3.000 mtrs nedant + 8 kms carrera.
- Dijous: 80 kms bici + 3.000 mtrs nedant.
http://connect.garmin.com/activity/107501208

Avui he acabat fos en la sessió de bici. Estic bastant esgotat però demà toca més.
Els meus entrenaments són ridículs comparats amb els vostres, però jo no faré la volta a la Cerdanya.

Pau i herba

Melcior -

entrenament secret: 43,5km btt, +1350dpa / 45,8km Mata-N-II, +271dpa

Ostres Xavi, quins entrenaments estàs fent, aviat no es podrà sortir amb tu, si segueixes així i féssis la Volta a la Cerdanya se't faria curta i tot.

Carles, en Roger, millor que no publiqui entrenaments, quedarem moolt malament si ho fa, està assolint un nivell estratosfèric, la Transpyr, al costat d'aquests entrenaments és un entrenament dolent.

El gran triatleta... em té desconcertat, o té molt coll avall que revalidarà títol o està preparant metòdicament l'estocada final per desbancar al mestre del número 1 del rànquing LWS'11.

Avui he patit mooolt la calor, sobretot al migdia, on per posar-hi la cirereta he perdut el botellí d'aigua. Ja falta menys d'un mes per la VC i encara em queda mooolt per millorar, m'haig de posar les piles.

L'Ametlla d'Arenys -

Apunt d'economia. La nostre vila s'ha tornat a projectar a nivell nacional i internacinal per aconseguir augmentar les vendes de la famosa companyia productora de gels com el famós "COP DE FUET", entre d'altres.

L'increment de les esmentades vendes tenen l'orígen en alguns esportistes arenyencs de reconegut prestigi qui asseguren consumir habitualment el "COP DE FUET" entre d'altres i aconseguir un debastador efecte i ajudant-los a treure l'autèntic FUÁÁÁÁ que porten en el seu més profund interior.

Properament el màxim mandatari de la companyia vindrà a conèxeixer aquests atletes i la nostre vila, fet que ens omplirà d'orgull i satisfacció.

Xavier -

Ultimament no he Pogut entrar el Bloc
Entrenamnets atrassats :

Dia 12 : 56 km btt
Dia 13 : 50 Km Btt
Dia 15 : 13 Km Btt

Dilluns 13, tot pujant per Collsacreu vaig tenir una averia a la Roda davantera, i vaig tindré que portar la bici al mecànic, esper-ho poder entrenar ben haviat.

Salut

Carles -

Pensament 2337

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VINT-I-QUATRÈ

Una obsessió malaltissa no em deixa viure ni conviure. Si surto amb bicicleta qualsevol ciclista que trobi per la carretera o per la muntanya, vist de lluny, em dona la impressió que es Ella. Si passejo per la Riera tota noia amb la cabellera fosca i un culet contornejat me la recorda compulsivament. Si soc a la platja tinc la impressió que en qualsevol moment estendrà la seva tovallola a prop meu. Si tanco els ull no veig altre cosa que no sigui la seva cara angelical. Si intento escriure algun pensament no puc fer altre cosa que parlar d’Ella. Quan soc al llit no paro de somiar que és a punt d’entrar amb un picardia a l’habitació. No crec que aquesta obsessió malaltissa sigui bona per la salut; caldrà que comenci ben aviat una cura de desintoxicació si no vull acabar en el frenopàtic.

Carles -

Pensament 2313

Entrenaments:
.-Dimecres 17 St. Isaac: 70 Km bicicleta de carretera, 3000 piscina, 1h 15’ arma secreta.
Comentaris:
.- Començo a estar preocupat, a part d’en Melcior ningú publica entrenaments. El vostre silenci es més sorollós que no pas el de la Núria. No serà tot plegat un altre complot mallerengo?
.- El meu preparador amb desorienta ABSOLUTament; avui a ¾ de 7 quan estava vestit de ciclista i a punt per anar a la feina amb bicicleta em truca i em diu “aquest matí descans” No entenc res de res.

Carles -

Pensament 2336

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VINT-I-TRESÈ.

.- Quan una aventura es torna impossible corre el risc de convertir-se en el contrari: una desventura.
.- Si abans de proposar-li ser la meva parella, hagués vist un tràiler del que seria a partir de les hores la meva vida, dubto molt que li hages fet la proposta.
.- En un món amb 4.000.000.000 de dones, si en trobes una que no vol fer de parella amb tu, et queden 3.999.999.999 d'alternatives per fer la Volta.
.- Si no em dediques a pensar pensaments, a somiar històries impossibles, a demanar-li insistentment si vol ser la meva parella m'hauria tornat boig o ja hauria tallat amb sec amb la vida.
.- Núria és evident que en nom de l'amor m'has d'escollir a mi, i no pas a qui tu vulguis.

Carles -

Pensament 2335:

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- El que no s'entén, no es posseïx" escrivia Goethe referint-se a les dones.
.- La meitat de la bellesa femenina depèn de la dona i l'altre meitat dels ulls de l'home que la mira.
.- Viu cada nou amor com si fos L'últim, malgrat saber que, segurament, n'hi haurà un altre igual de monòton i repetitiu.
.- La meva vida amorosa deu haver estat poc interessant, car tots els consells que us dono són inventats. Afortunadament , amb el pas del temps, aquest lligaire inventat l'he interioritzat tant que fins i tot crec que és real.
.- Hi ha persones que creuen que estimen per no haver de pensar.

Carles -

Pensament 2324

SOBRE PENSAMENTS

.- ¡Tants pensament! Per a que?
.- Fins i tot quan penso que tinc raó, soc del parer que la tinc a mitges.
.- Aquest és un pensament artístic: expressa els sentiments més profunds pel camí més senzill.
.- Ja que no puc canviar la meva manera de pensar, procuro canviar els meus pensaments.
.- Llegeixo i rellegeixo els pensaments que encara haig d’escriure.

Carles -

Pensament 2324

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- La dona és un animal racional. A estones.
.- El meu cicle vital és “trist”: aliment, follament i excrement, en la millor de les hipòtesis.
.- Posats a ser un cigala contenta, cal ser-ho discriminantment.
.- No la desitgis perquè és bella, desitja-la i la trobaràs bella.
.- Siguem alegres. Deixem la tristor per a temps millors.

Carles -

Pensament 2314

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VINT-I-DOSÈ.

De jovenet als estius feia de manobre ajudant als germans Serena. Una tarda, tornant de la feina en el seu cotxe, vaig explicar-los que havia quedat amb una noia i estava molt neguitós pel desig incontrolat de fer-li el primer petó. Ells, com dos lligaires experimentats, em varen donar mil i un consells sobre les arts de la seducció, tot explicant-me que si el primer bes fa il•lusió, el segon, el tercer o el quart encara en fa més. Jo no m’ho acabava de creure, perquè no podia imaginar passió més intensa que la que estava vivint. Ara, passats molts i molts anys, revisc aquella sensació de desassossec i frisança a l’espera que Ella accepti ser la meva parella. Il•lusionat com un nen petit obro cada dia un munt de vegades al bloc amb l’esperança de trobar-hi la resposta desitjada. Ens somnis imagino allò que podria esdevenir després de donar-me el “Si, vull” i ho visc amb tanta o més passió que la del primer petó. Coses de la vida.

Carles -

Pensament 2313

ELS SET SAVIS DE GRÈCIA

Els set savis de Grècia foren els personatges considerats els més savis de Grècia a l'època clàssica. Aquí teniu una selecció d’alguns dels seus aforismes més representatius, que són la base primigènia del nostre pensaments contemporani:
“Sabent calla", Soló.

"Que la teva llengua no corri més que el teu pensament", Quiló.

"No diguis el que estàs a punt de fer", Pítac de Mitilene.

"És difícil ser bo", Pítac de Mitilene.
"Suporta que el teu veí et molesti una mica", Pítac de Mitilene.

"Coneix-te a tu mateix", Quiló d'Esparta.

"Òptima és la mesura", Cleobul.

"La cosa més bonica del món és la tranquil•litat", Periandre.

"Aprèn a obeir i sabràs manar", Soló.

"Recorda't dels amics", Tales.

"Restitueix el dipòsit", Pítia.

"La majoria dels homes són dolents", Biant.

Carles -

Pensament 2321

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VINT-I-UNÈ.

Núria si fos poeta voldria ser capaç d’imitar la capacitat creativa d’en Shakespeare que, fa més de quatre segles va escriure un sonet, i en llegir-lo no he pogut fer altre cosa que pensar en tu. Els versos que hauria volgut escriure per a tu diuen així:

“Tens un rostre de dona, pintat per la natura,
senyor i senyora de la meva gran passió,
un cor gentil de dona, pro sense tenir cura
d'exhibir, com les falses, el canvi traïdor;”
(...)
“Per ser dona, en principi, natura et va crear,
i mentre t'esculpia, li vas deixar el cor pres,
i, per una addició, a mi em va derrotar,
afegint-te una cosa que no em serveix de res,”

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 16 St. Roc: 70 Km bicicleta de carretera, 13,5 Km corrents.
Comentaris:
.- Xavi fa molts dies que no tenim noticies teves, espero que no t’hagis acabat fonent per un excés d’entrenaments. Si vols aspirar a lluir el mallot mallerengo ja cal que t’espavilis.
.- Melcior envejo la teva motivació i capacitat de sacrifici, però ves en compte amb en Toni que en te preparada un parell de grosses que poden decantar al seu favor el Leònides.
Salut i força.

Carles -

Pensament 2320

MÉS PENSACIONS

.- Aquest és un gran pensament ple de grans errors.
.- Aquest pensament és mante com un estel en el cel del món.
.- Quan es tenen pocs pensaments només hi ha dues possibilitats: ser breu o repetir-los.

Carles -

Pensament 2319:

VERITATS FALSES

.- L'important de la vida no és pas d'on vens o a on vas, sinó on ets.
.- Si vols tenir sempre raó, no parlis amb ningú.
.- El millor per no ser un somiatruites és no comprar ous.
.- Déu també somia.
.- Una bona lliçó ho es, també, una mirada.

Melcior -

entrenament secret: 99,8km N-II, +300dpa

Avui he fet una estona sol i una estona amb amic Pons, genials sensacions, moolta calor, no he pogut allargar per falta de temps, però m'hagués agradat. Ja arribant, a Arenys, he trobat al gran mestre que anava a córrer, està pletòric. Carles, algun dia que vagis a trote super suau avisa'm, estic amb ganes de córrer algun dia que altre. Si hagués dut bambes ja hagués anat amb tu mestre!!

Bon entreno , llàstima que curt!!

Carles -

Pensament 2318:

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VINTÈ

Desde ben petit he estat un cinèfil, un enamorat del cinema que s'imagina sovint ser protagonista d'algunes de les històries de les pel·lícules que més li agraden. M'he passat hores revivint escenes d'Espartc, el Zorro o la guerra de les galàxies. Ara, en la maduresa, la meva fantasia continua igual de viva, però selecciono d'altres films més escaients segons les circumstancies. Darrerament comparteixo protagonisme amb Ella en pel.licules com nou setmanes i mitjà, fent l'escena on Kim Basinger y Mickey Rourke obren la nevera i s'unten de xocolata tot llepant-se mútuament o l'últim tango a Paris quan Marlon Brando posa mantega al forat darrer de Maria Schneider abans de penetrar-la o l'imperi dels sentits quan Tatsuya Fuji estrangula a Eiko Matsuda mentre copulen. Si finalment som parella espero poder reviure aquestes i moltes, moltes altres escenes de pel·lícules que han fet història.

Carles -

Pensament 2317

SOFREGIT

.- Res te importància, és cadascú de nosaltres, dia a dia, minut a minut, els qui decideix que en te i que no.
.- Un creient és un ateu que ha patit una crisis de fe.
.- Si cerques respostes, i estàs disposat a no enganyar-te, acabaràs ple de dubtes.
.- És tan poca cosa que ni tan sols és conscient de la poca cosa que és.
.- ¡Que n’és de fàcil per un ximple dir ximpleries!

Carles -

Pensament 2316

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA DINOVÉ

.- Hi ha vida després del no de la Núria?
.- Soc tan enamoradis que em costa distingir entre un amor real i un amor inventat.
.- Que vull? Fer la Volta a la Cerdanya mirant-li els ulls. Sols això.
.- No se res del cert, llevat que ella no respondrà. Desesperar és esperar la seva contesta.
.- Corre, nedar, pedalejar, no parar quiet, no tenir aturador, una manera d’evadir-me de tot, de viure en un món imaginari, per oblidar que Ella m’ha donat carabassa.

Carles -

Pensament 2315

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- La impotència erèctil es cura amb la viagra, però la intel•lectual no te cura.
.- Si cada història d’amor sincera i altruista és com un miracle, ara entenc perquè soc un ateu.
.- L’amor potser només sigui, i ja és molt, una qüestió d’estímuls eròtics.
.- Els noies m’agraden gairebé totes; i d’això que alguns en podrien dir persona amb poc criteri, en el món dels lligaires se’n eclèctic.
.- El meu primer amor el vaig descobrir de ben jove, mirant-me al mirall.

Carles -

Pensament 2314:

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA DIVUITÉ

Un bon amic em deia l’altre dia que pel contingut, el to i la reiteració temàtica dels meus darrers pensaments se’m veia molt, però que molt, necessitat, no tan sols d’afecta i tendresa sinó essencialment de contacta carnal. Com que es un molt bon amic se’m va oferir per una col•lecta entre companys, mallerengos, corredors i esportistes de tota mena perquè pugui assedegar els meus desitjos eròtics en alguna d’aquells locals que tenen llumets vermells anunciant els servies sexuals que ofereixen als seus clients. De bon principi aquesta proposta em va semblar una broma divertida, però a mesura que passen els dies i li dono voltes i més voltes; allò que era un simple acudit, em sembla ara un bon suggeriment, al menys així deixaria d’imaginar-me-la a tota arreu. Per tan si voleu col•laborar amb algun donatiu per fer-me passar la gana que poc a poc m’està deixant amb pell i ossos, us prego ho dieu en el bloc. Per cert no tardeu massa a fer-ho ja que puc defallir en un tres i no res per un excés de desig insatisfet.

Carles -

Pensament 2313

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA DISSETÉ

Me la imagino en la crema del cafè amb llet parlant-me a cau d’orella.
Me la imagino en les ombres dels plataners agafant-me les mans.
Me la imagino en el núvols celestials acaronant-me el clatell.
Me la imagino en les ones de la mar rentant-me la cara.
Me la imagino en la llum de la lluna mirant-me els ulls.
Me la imagino en els plecs dels llençols fregant-me el cos.
Me la imagino en el vent de ponent pentinant-me els cabells.
Me la imagino, a tothora me la imagino, ben a prop meu.

TONI -

Carles, demà al matí no podré sortir.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2315

PUNTS DE VSITA

.- Obvietat: L'esport no aprima, qui s'aprima és el que fa esport.
.- Gandul: És tan mandors que no fot brot i sempre va cansat.
.- Economista: Som tan pobres que tenim una crisi i aquesta és econòmica.
.- Pregunta: L'amic de tots és realment amic d'algú?
.- Aclariment: No pensis que et parlen baixet, potser tu ets massa lluny

Carles -

Pensament 2314

EL MISSATGE D'EN LEÒNIDES

Leònides ens va parlar al Coll de la Creuta i ens va lliurar un missatge on anunciava la Bona Nova. Ara ens pertoca ser prou visionaris per saber interpretar aquesta senyal profètica, tot sabent distingir entre allò que ens va dir que passaria i el nostre desig que succeeixi allò que volem. Iavé va gravar al Mont Sinai en una pedra els deu manament i els va lliurar a Omises perquè els fes arribar al poble escollit. A nosaltres Ell ens ha gravat en el cor la seva paraula i ara ens pertoca fer arribar la seva veu a aquells que estimem

Carles -

Pensament 2313:

PSICOANÀLISIS

.- Si avui m'han passat un munt de coses insignificants es senyal que estic viu.
.- Se molt bé com soc per dins; m'han operat cinc vegades.
.- Em sento com un peix lliure de nedar cap on vulgui... sempre que no surti de la peixera.
.- Constament ho miro tot, en la majoria d'ocasions no veig res.
.- La meva pau interior no té plural.

Carles -

Pensament 2312

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA SETZÈ

El meu preparador em comentava l'altre dia que, segons un estudi recentment publicat en una revista esportiva norteamericana, l'energia que es gasta en un entrenament secret amb la senyora es similar al que es consumeix en una cursa de sis quilometres corrents; si la clusca es fa amb una amant apassionada el desgast pot arribar a consumir calories i reserves energètiques equivalents a nou quilometres de cursa a peu. Si finalment Ella em dona el "si, vull"i tinc la sort que compartim l'habitació, espero i desitjo que abans de prendre la sortida a la Volta a Cerdanya tingui la fortuna de cremar reserves calòriques similars a les que es necessiten per fer una marató.

Melcior -

Carles, no ploris tant, estàs a un gran nivell. Et recordo que segueixes siguent un dels candidats amb més punts, per no dir el que més.

Toni, surts demà carretera amb el gran mestre?? fas tirada llarga? si estàs amb ganes de sortida tranquila i fer quilometrada podem sortir plegats, com no comenci a posar-me les piles en Roger m'haurà d'esperar massa a VC, està fent uns entrenaments inhumans.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 15 migdia: 2500 nedat a la mar.
Comentaris:
.- Melcior la teva motivació és altíssima perquè totes et ponen, en canvi a mi tot em surt a l'inrevés. Amb la poca fortuna que tinc aquesta temporada es ABSOLUTament impossible que pugui aspirar a cap estatueta.
.- Toni demà a les 7 seré a la Croissanteria per pujar a Hostalric en bicicleta, si vols que tornem a intentar baixar la marca podem anar-hi plegats.
Salut i força.

Melcior -

entrenament secret: 34,4km btt, +1043dpa, 2h 2'

Per sort l'entrenament d'avui ha sigut curt, perquè a quarts de dotze feia moolta calor i ahir anava a dormir a quarts de tres acompanyat amb alguna copeta de wisky... he trobat en "pajarillo" de Mataró amb qui hem pedalat una bona estona.

Carles, entrenes com un animal, la VC seria per a tu un entrenament qualsevol i sumar una brutalitat de punts, malauradament sembla que de moment no hi figures inscrit... això fa d'en Toni un perillós candidat a revalidar el premi Leònides.

Carles -

Pensament 2311

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA QUINZÈ

Un conegut del gimnàs té un cosí, l'amic del qual surt amb una noia d'Arenys de Munt. Aquesta setmana em comentava que aquesta noia te una amiga que es festejada per un xicot a traves d'un bloc a internet. Sembla ser que qui se la vol lligar escriu sovint versos amorosos i pensaments eròtics de tota mena demanant-li si vol ser la seva parella i ella ni tan sols li contesta. Pel que em deia aquest conegut del gimnàs, la noia festejada imprimeix en paper tots els poemes que li ha escrit el seu Romeu i els te penjats a la seva habitació, juntament amb un munt de fotografies d'aquest pretendent que se les ha baixades del bloc on li publica les seves insistents peticions perquè accepti se la seva parella. Ella n'està totalment enamorada, però perquè li continuí escrivint més i més versos no li ha volgut explicitar els seus sentiments. Per les nits, quan esta sola a l'habitació, mentre llegeix aquests versos i contempla les imatges que te distribuïdes per totes les parets, es consola fregant-se el cos i pensant en ell. Al menys això es que m'explica aquest conegut del gimnàs.

Carles -

Pensament 2310

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA CATORZÈ

Quan era petit amb el pare jugàvem a trobar figures i representacions en els núvols com arbres, ocells, cares o estris de treball. Ahir, tombat a la platja, com en la meva infantesa, m'entretenia buscant entre els núvols dibuixos imaginaris. Primer em va semblar veure una densa cabellera, desprès vaig localitzar uns ulls negres, passada poc estona descobria en un nuvol un preciós culet i just al canto n'hi havia un altre que contornejava uns pits petits i rodonets. A les hores em vaig adonar que totes les peces del trencaclosques s'ajuntaven per formar una única representació corporal. Un altre cop Ella tornava a mi, al menys en somnis nuvolosos, i movent els llavis em deia a cau d'orella:"Si, vull".

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 13 St. Hipòlit: 86 Km bicicleta de carretera, 3000 nedant a lamar.
.- Diumenge 14 St. Eusebi: 18 Km +500 corrents pel camí de ronda de Cadaqués a Roses i 2500 nedant al Cap de Creus.
.- Dilluns 15 matí 76 Km bicicleta de carretera.
Comentaris:
.- Tinc el preparador molt enfadat, la setmana passada vaig fer 40 Km de bicicleta menys dels que m'havia programat i m'ha retirat el dia de descans. Em sento molt cansat, cada dia envejo més el gran Marc, ell si que s'ho ha muntat bé aquesta temporada, és el més espavilat de tots els mallerengos.
Salut i força.

Melcior -

Toni, Toni, t'has oblidat del triatleta, que a principi d'any va sumar moolts punts a base de mitjes, ironmans, i no fassa va completar una salvatje nonstop de btt i per postres va acabar ballant amb la bici quan la resta no podiem ni moure'ns. Toni,no oblidis al gran triatleta, es perillos.
El gran mestre ho te de cara,la vc seria definitiva per assolir el LWS'11.

TONI -

Melcior, les teva motivació és un dels teus grans capitals que et fa mereixedor del Leònides, malgrat que darrerament en Roger està igual de motivat o més que tu. Serà que en les vostres aspiracions hi passa un podi a la VC? Quants punts donarien un podi? Això podria fer decantar la balança?

Igual de motivat i amb molts de números hi ha en Carles. Una parella a última hora el faria més favorit?

S'intueix un final de temporada apassionant i molt renyit.

Després de llegir els entrenaments d'en Melcior i d'en Roger em sento més cansat que mai.

Pau i herba

Melcior -

entrenament secret: 25'gym, 25'rodet, 10'run

Avui sense gens de temps he preferit desentumir les cames enlloc d'estar aturat. Mooolta calor en cas d'haver sortit, cosa que em fa pensar en sortir demà ben d'hora. Si algú vol fer 2-3h suaus btt ó carretera podem fer algo, confiant en que el triomf del barça no ens confongui!!!

Melcior -

entrenament secret: 47,3km btt +1400dpa, 2h 31'

Toni, el teu treball el fas en silenci, estic segur que encara tens moltes coses a dir. Les meves mitjes res de res, necessito moltes pocions màgiques per poder sortir en carretera amb tu i que no m'abandonis a la primera de canvi.

Roger, brutal!!!!!! aquest entreno d'avui teu és dur i amb molt desnivell, amb molt bona mitja, si a la VC aconseguim anar així firmo ja mateix amb els ulls tancats.

Avui no anava a sortir, però veient que demà ho tinc complicat, sense ganes ni ruta definida he sortit a última hora. Les cames tenien un punt de cansament, i la ruta ha passat pel kubata i pujada al corredor pels vivers de Vallgorguina, punts on m'ha costat més de lo habitual.

P.D: aquesta tarda mirava els videos dels premis Leònides d'anys passats, aquesta gala es preveu espectacular com sempre i amb els premis mooolt disputats....

Roger -

Entrenament secret, dissabte 13: 82Km +2750, 5h10’
Estic content perquè avui he pogut fer un dels entrenaments que el meu preparador m’havia programat aquesta setmana; potser al llegir-ho, tindrà més clemència i no m’imposarà una agenda demolidora per la setmana que ve.

Demà no podré sortir per Arenys. De moment ens quedem uns dies més a Castellar de vacances. Això espero que el meu preparador no ho llegeixi, encara que em contradigui amb el paràgraf anterior.

Sembla que ningú té gaires objectius, però tothom entrena desenfrenadament. Com que desconfio dels vostres preparadors, entenc que aquests entrenaments són per fer algun puntet més aquesta temporada. Però afanyeu-vos, la nit de la gran gala és pel Novembre; i aquesta no s’ajorna.

Carles, estic pendent de cada butlletí del 3/24 per saber si ha transcendit alguna novetat per part de la Núria.

TONI -

Entrenaments secrets:
- dimecres: 50' carrera per St. Joan de l'Erm.
- Dissabte: 1h' carrera per camí de ronda de Roses a Canyelles.

Melcior, els teus entrenaments en bici són brutals, i els teus promitjos d'escàndol. He d'admetre que jo només assoleixo aquestes mitjanes quan tinc el vent de cul.
Com ja has vist, els objectius d'altri fe no fer paren de créixer, no tinc cap esperança per igualar els vostres números.

Tal com diu en Carles, dissabte passat jo fe no fer vaig poder ficar-me res al sarró perquè en Carles es va endú totes les engrunes.

Roger, sento (és un dir) fe no fer poder acompanyar-te el diumenge. De totes maneres aniries sol igualment. Estic acollonit amb l'entrenament de la parella 40 de cara a la VC.

Santi, Tendo, a veure si aviat llegeixo els vostres entrenaments i curses fetes, així procuraré fe no fer quedar l'últim.

Pau i Herba

Carles -

Entrenaments:
.- Divendres 12 Sta. Hilària: 75 km bicicleta de carretera.
Comentaris:
.- Melcior la Non Stop va posar a cadascú en el se lloc. Tu vares demostrar que estas en un bon moment de forma, jo, com sempre, em vaig haver de conformar en recollir les engrunes. El meu proper objectiu important és la Challange; la participació en la VC és en mans de la Núria.
.- Roger és ben cert que la història amb la Núria, comparada amb el serial d'en Cesc d'aquest estiu, es queda curt. Jo també espero que tingui el mateix final feliç, però a mesura que passen els dies el seu silenci escandalós em fa ser poc optimista.
.- Demà em toca fer bicicleta i corre. Diumenge soc a Cadaqués i no us podré acompanyar.
Salut i força.

Carles -

Pensament 2309

REPENSAMENTS

.- Aquest és un pensament que en donar-se la raó a si mateix es retroalimenta de les seves pròpies conviccions.
.- Aquest és un pensament diferent perquè després del punt i final canvia.
.- Aquest pensament és buit com un esquelet, sense els draps carnals de la il•lusió d’expressar quelcom.
.- Aquest és un pensament oblidat en una caixa de cabdals buida.
.- Aquest pensament és un somnífer que fa oblidar d’altres pensaments.

Carles -

Pensament 2308

LLISTATS

Llistats d’objectius
Llistats d’entrenaments
Llistats de desitjos
Llistats de llistats
Llistat per llistar
......
Quan llistaré
allò que tinc i
no es pot mesurar
per a valorar-ho?

Carles -

Pensament 2307

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA TRETZÉ

.- Se que és un error que insisteix tan perquè acceptis la meva proposició.. però em fa tanta il•lusió.
.- Sento, en espera que canviïs d’opinió, una gran confiança, però reconec que és una esperança vana, poètica, merament literària.
.- Si la cara és reflex de l’anima, ella és un angelet molt entremaliat.
.- Núria si et dies sempre el que realment penso, potser t’enfadaries o tal volta no em creuries, però segur que em prendries per un boig.
.- He consultat en deu fonts diferents que puc fer perquè em diguis: “si, vull” i totes elles eren contaminades.

Carles -

Pensament 2306

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Al contrari que en les parelles, les relacions d’amistat no poden basar-se només en la mentida.
.- N’hi ha que s’omplen la boca de paraules sense coneixement de causa: parlen de l’amor com si fos el pa nostre de cada dia.
.- Aneu en compte: la llum genera ombres on abans no n’hi havia.
.- Per ser un bon cigala es menester canviar contínuament d’estratègia.
.- Si ho consideres oportú pensa-t’ho dues vegades abans d’actuar, però no deu.

Carles -

Pensament 2305

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- El nostre Jo més íntim i personal ha de ser inenvaible, no solament per a elles, si no fins i tot per a nosaltres mateixos.
.- Alguns conviuen en parella bàsicament per la por d’estar sols, són uns covards que es traeixen a si mateixos.
.- En una parella tot hauria de ser a parts iguales: el 25% per a ella i la resta per a mi.
.- Reuneix els més profunds somnis eròtics de qualsevol persona, fes-ne una història i hauràs compilat la biografia d’un pervers sexual.
.- Els amors lliures generen l’enveja dels amors maritals.

Carles -

Pensament 2304

REFLEXIONS DRESPRÉS DE LA NON STOP III

.- L’objectiu més valuós no es pas el més difícil d’assolir, sinó el que més de gust et ve d’aconseguir.
.- L’obstacle més difícil de vèncer no es veu, no es queixa, no es toca, no se sent; el portes a tothora dins teu.
.- Si dones un primer pas, el fracàs ja no serà ABSOLUT.
.- Entre uns pocs mallerengos es volen repartir el pastis dels premis Leònides... hauríem de canviar la recepta.
.- L’autèntica Non Stop es recomençar tot allò que s’està acabant

Roger -

Entrenaments secrets:
Dimarts 9, 40km +1200 amb en Melcior
Dijous 11, 70km +2000 molt rodadors per Castellar de N’Hug, passant per Planoles i arribant a Alp.

Aquesta setmana no he pogut seguir els entrenaments que tenia anotats del meu preparador. Espero poder sortir unes horetes demà a primera hora per Castellar. Tinc previst fer nit a Arenys, i diumenge m’agradaria fer alguna tirada de 4h pel Montnegre/Corredor i/o Montseny (?); a les 11h hauria d’estar de tornada com a tard (per portar l’esmorzar :-)), de manera que proposaria sortir a les 7AM.

Carles, em semblen molt bones les teves reflexions de la non-stop (m’agradaria trobar un moment per ordenar i anotar les meves també). Et trobo força inspirat amb els teus darrers pensaments. Encara no hi ha resposta de la Núria? El serial d’en Cesc d’aquest estiu es queda curt. Espero que almenys tingui el mateix final feliç.

Melcior -

entrenament secret 10: 20'gym, 37,7km btt +1300dpa, a ritmillo i trencacames
entrenament secret 11: 50km N-II, +156dpa, 89' ( de Vilassar de Mar a Arenys de Mar a mitja de 37,7, segueixo lluny dels números del gran triatleta, em falta molt!! ), 2h de tenis.
entrenament secret 12: 1h45' de btt sense moure'm de de la creu, TOT corriols i trialeres, durillo i amb calor. El gps només ha funcionat al principi per falta de bateria, han degut sortir uns 25km i 750dpa més o menys.

Carles, estàs molt fort i estàs fent uns entrenos molt durs, permete'm que et digui que sinó fas la Volta a la Cerdanya t'equivocaràs de plè, perquè amb una setmana més d'entrenos així la faràs sobrat fent callar a més d'un i dos, creu-me. I el tema d'algú que domini mapes, no el prioritzis, sempre s'acaba a roda d'algún o altre..

Abans de publicar els entrenaments m'ho he repensat, els d'en Carles són molt bons, i com escrigui el nostre triatleta o en Roger els meus entrenos esdevindràn ABSOLUTament ridículs.

Avui les cames ja pesaven, de tota manera les sensacions han estat molt bones tota la setmana, espero seguir en aquesta línia. És ara quan cal ultimar la preparació de la VC i no vull perdre pistonada, perquè, esteu pletòrics.

Demà potser tocarà llevar-se d'hora per pedalar, aquesta intensa calor no ajuda pas. Els dels club no han penjat sortida, si algú fa btt o carretera SUAU igual podem coincidir ( hauria de descansar, però si vosaltres no ho feu... què diantre, jo tampoc!! ).

Carles -

Pensament 2303

DESPENSAMENTS

.- Aquest és un pensament solitari, banal, intranscendent, ingràvid: generador de nous pensaments solitaris, banals, intranscendents, ingràvids...
.- Aquest és un pensament tant profund que abans de sortir a llum ja s’ha fos.
.- Aquest és un pensament tant fugisser que no arriba al fons de res, tan sols al cul d’una ampolla buida.
.- Aquest és un pensament que s’ha perdut i busca qui el porti a casa seva.
.- Aquest és un pensament sense pau interior.

Carles -

Pensament 2392

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE:

.- Si la gent que necessita amor estimes de debò, el món estaria sobrat d’amor.
.- A la boca la dona tenia un ganivet, l’home en tenia un a la mà. Vist i no vist, aquella dona va tenir un ganivet clavat al coll.
.- És una parella que la seva passió no te límits, sempre un damunt de l’altre. Viuen en un dúplex, ell dorm a l’habitació de dalt, ella a la de sota.
.- Un cigala d’or estima i desestima sense saber ben be ni com ni perquè.
.- La factura pels errors amorosos comesos, tard o d’hora, tothom l’acaba pagant.

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 11 Sta. Clara: 70 Km bicicleta de carretera, 20’ gimnàs, 3000 nedant a la mar, 55’ arma secreta.
Comentaris:
.- Ara que comença el fort de la temporada un té la impressió que hagi quedat sol. Per motivar-me necessito llegir els vostre entrenaments. Per viure i respirar necessito el “si vull” de la Núria.
Salut i força.

Carles -

Pensament 2301

REFLEXIONS DRESPRÉS DE LA NON STOP II

.- L’actitud personal i el treball en equip són, molt probablement, les dues coses més importants per poder finalitzar una Non Stop.
.- La força de voluntat interior permet superar molts obstacles, però el treball en equip, la cooperació entre tots, és la base per arribar plegats a la meta.
.- La capacitat increïble que té en Roger per aconseguir que cadascú trobi dins seu el millor que porta dins, és un dels seus grans valors com esportista.
.- A la Non Stop no em preguntava que podien fer en Melcior, en Roger o en Toni per a mi. Em preguntava que podia fer jo per a ells.
.- La resposta al cansament: Lluitar fins al final, buscar el FUUUUUUUÀÀÀÀÀÀÀÀ! interior.

Carles -

Pensament 2300

REFLEXIONS DRESPRÉS DE LA NON STOP I

.- En una Non Stop només hi ha dues possibilitats: abandonar o acabar. Acabar no ho és tot, però si esforçar-se per finalitzar. Si no pots fer-ho tingues present que ser a la sortida ja és mitja victòria.
.- En una Non Stop el pitjor no és pas abandonar, sinó que els altres que hi eren t’expliquin perquè varen abandonar.
.- Un bon resultat també ho es haver-ho fet el millor possible.
.- En una Non Stop tu ets l’origen i la causa de la teva bona sort, que és la suma de preparació més oportunitat.
.- Per aguantar una Non Stop es menester entrenament, concentració i confiança. L’entrenament i la concentració generen la confiança que, en última instància, és el gran secret per assolir l’èxit.

Carles -

Pensament 2299

LES SENYALS D’EN LEÒNIDES

Per poder interpretar el missatge profètic que se’ns va revelar al Coll de la Creueta hem d’entendre abans les diferents senyals que el van precedir. Us penseu que el misteriós cant dels ocells, l’aparició de l’amazona o el trencament de la cadena foren una casualitat atzarosa? Creieu sincerament que els llampecs nocturns que il•luminaven el cel nocturn, les veus misterioses que escoltàvem al bosc o l’arranjament miraculós del rebento foren simplement fenòmens paranormals? No, tan sols foren pistes, senyals per desxifrar allò que el nostre Mestre en volia revelar: una predicció i al hora una profecia sobre allò que ha d’esdevenir. Sabeu ja a que em refereixo?

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 10 Sta. Paula: 70 Km. bicicleta de carretera, 50’ gimnàs, 12Km. Corrents, 1h15’ arma secreta.
Comentaris:
.- Acabo de rebre un missatge del meu preparador on detalla els entrenaments de les properes dues setmanes. Només llegir-lo ja m’he cansat.
Salut i força.

Carles -

Pensament 2298

APARICIONS D’EN LEÒNIDES

Quan els mallerengos fem una gran gesta esportiva tenim la immensa sort de poder gaudir d’un aparició d’en Leònides, el nostre guia i protector. Vivim a les hores una experiència mental única, mitjançant la qual una realitat aparentment invisible o il•lusòria esdevé accessible als sentits físics. Dissabte 6 d’agost, poc abans de coronar el Coll de la Creueta, el cel nocturn es va il•luminar amb imponents espetecs de llamps llunyans que en Roger, en Melcior, en Toni i un servidor vàrem interpretar, sense cap mena de dubte, com una senyal del Senyor d’Esparta. Jo, que he estat mereixedor de la gràcia d’altres aparicions, vaig notar quelcom diferent i inusual en aquesta darrera visió. Ara m’adono que totes les aparicions anteriors d’Ell havien estat místiques, es a dir d’un mallerengo en particular dirigida al seu creixement espiritual individual. La visió de dissabte, per contra, fou profètica pel seu caràcter públic, doncs anava adreçada a un conjunt de mallerengos i perquè portava incorporada un missatge per a tots nosaltres. Aquest missatge, nus de comunicació entre els vident i la visió, es menester que ara el sapiguem interpretar i explicar. Que ens va manifestar Leònides al Coll de la Creueta?

Carles -

Pensament 2297

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA DOTZÈ

.- Melcior si vols endur-te el Leònides 2011 m’has d’ajudar perquè ella accepti ser la meva parella.
.- Pep et deixaré guanyar a la Challange si quan la vegis li dius que em doni el “si, vull”
.- Roger t’acompanyaré a les properes cinc edicions de la Leonides Non Stop si gracies a tu ella fa la Volta amb mi.
.- Toni si vols que la parella 38 tingui el futur esportiu que es mereix aconsegueix que la Núria pugui amb mi al Canigó.
.- Marc si vols decidir lliurament i sense pressions de l’UCI els guanyadors d’enguany fes que passem junts una nit al Vilage de la Molina.
.- Santi i Tendo com a bon germans que sou us prego intercediu perquè es facin realitat els meus somnis.

Carles -

Pensament 2296

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA ONZÈ

M’agradaria ser culot o mallot per anar arrapat al teu cos.
M’agradaria ser aire o pluja per acaronar la teva pell.
M’agradaria ser sol o lluna per il•luminar el teu rostre.
M’agradaria ser cèl•lula o neurona per viure en el teu cervell.
M’agradaria ser vena o arteria per portar sang al teu cor.
M’agradaria ser paraula o verb per dir en la teva boca. “Si, vull”

Carles -

Pensament 2295

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA DESÈ

.- Núria acabo d'enviar als diaris amb més tiratge, als foros de contactes d'internet més visitats, així com a les agencies de relacions més prestigioses del país, la meva petició oficial perquè vulguis ser la meva parella a la Volta a la Cerdanya. Si em dius un altre cop que no soc capaç de llevar-me la vida. Sobre la teva consciència pesara aquesta tragèdia.
.- Necessito desfogar-me de tanta rutina, fugir de la monotonia, allibera-me d'anys de privacions. Tinc unes ganes boges d'escoltar el cant dels ocells en plena natura, de gaudir de paisatges pirinencs verges, d'esforçar-me per ser mereixedor d'una aparició d'en Leònides. Núria voldries compartir aquestes experiències amb mi?
.- Se que he perdut la poca vergonya que em quedava, soc conscient que després de tants precs i humiliacions ja no hem queda la més mínima dignitat, fins i tot m'han comentat que faig més pena que gracia, però no hi puc fer res, tinc la necessitat obsessiva de demanar-te en tot moment si vols que compartim un cap de setmana junts, i ara ho torno a fer. Quasi sense fe esperaré despert la teva resposta al bloc

Carles -

Pensament 2294

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA NOVÈ

.- Home madur, ben preparat esportivament, busca parella femenina per fer "la Volta"i poder compartir, un cap de setmana, habitació, experiències intimes personals, rutes per la Cerdanya i tot allò que es posi pel camí. Interessades deixar les seves dades personals en aquest bloc.
.- Busco noia joveneta, que no passi de la trentena, morena, que li agradi la bicicleta de muntanya,amb potencia de cames i si pot ser d'Arenys de Munt, per compartir experiències beteteres un cap de setmana del mes de setembre. Ofereixo entrega total, compromís inquebrentable i moltes ganes de pasar-m'ho bé.
.- Passo de la cinquantena i no tinc parella per anar a fer "La Volta". No pretenc mantenir una relació seriosa i estable; únicament vull compartir les meves ganes de viure i riure amb una noia amb un bon culet, cabellera llarga, sense compromís, cames depilades i ganes pujar amb btt al Canigó.

Carles -

Pensament 2293

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VUITÈ

L'altre dia la meva autoestima literària es va veure molt reforçada en assabentar-me que hi ha una lectora incondicional del bloc que ha tingut la santa paciència de llegir tots i cadascun dels meus pensaments, i ja en porto quasi 2300. El que més em va afalagar es quan em va dir que de tot allò que havia escrit, ple d'alts i baixos, el que més li havia agradat es la darrera serie que porta per títol DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA. Em va explicar que considerava aquesta serie de pensaments divertits, originals i amb ingeni. Ara, un cop esvaïda la lògica sensació de vanitat, em pregunto de que em pot servir escriure farses més o menys brillants, si al cap i a la fi ella no diu: "si vull". Em plantejo si la Núria haurà llegit algun d'aquests pensaments; si amb allò que escric, en cas que ella se n'asseventi, he contribuït, encara que tan sols sigui per uns breus instants, a que es plantegi seriosament ser la meva parella. Si assolis aquest objectiu, avui per avui una proesa inabastable per un cagamandúrries com jo, de ben segur que aquesta serie, també per mi, esdevindria el conjunt de millors pensaments que mai haguí pogut escriure, perquè serien els únics que haurien assedegat un desig que em turmenta i no em deixa viure. Núria digues: "si vull"

Carles -

Pensament 2293

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA VUITÈ

L'altre dia la meva autoestima literària es va veure molt reforçada en assabentar-me que hi ha una lectora incondicional del bloc que ha tingut la santa paciència de llegir tots i cadascun dels meus pensaments, i ja en porto quasi 2300. El que més em va afalagar es quan em va dir que de tot allò que havia escrit, ple d'alts i baixos, el que més li havia agradat es la darrera serie que porta per títol DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA. Em va explicar que considerava aquesta serie de pensaments divertits, originals i amb ingeni. Ara, un cop esvaïda la lògica sensació de vanitat, em pregunto de que em pot servir escriure farses més o menys brillants, si al cap i a la fi ella no diu: "si vull". Em plantejo si la Núria haurà llegit algun d'aquests pensaments; si amb allò que escric, en cas que ella se n'asseventi, he contribuït, encara que tan sols sigui per uns breus instants, a que es plantegi seriosament ser la meva parella. Si assolis aquest objectiu, avui per avui una proesa inabastable per un cagamandúrries com jo, de ben segur que aquesta serie, també per mi, esdevindria el conjunt de millors pensaments que mai haguí pogut escriure, perquè serien

TONI -

Entrenaments:
- Dilluns: 1h 10' corrent per St. Joan de l'Erm.
- Dimarts: 45' corrent per St. Joan de l'Erm.

Després de l'aparició d'en Leònides el dissabte al vespre al coll de la Creueta, aquesta setmana toca fer pel·legrinatge a un altre lloc de culta de la parella 38. S'han d'acomplir les promeses.

pau i herba

TONI -

FUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Doncs sí, aquest any sí. N'estic molt content d'haver acabat la LWS '11. El meu principal objectiu d'aquesta edició era poder acabar per honorar en Roger. L'any passat vaig fer un mal paper. Enguany he millorat i he assolit el propòsit.

Vull felicitar l'organització de la LWS. Com sempre al màxim detall, superant-se respecte a l'any passat. Vaig al·lucinar amb la carpa/avituallament a Alp. Em vaig abraonar al damunt dels plats de fruita afamat perquè anava fos, molt fos.
Mireia, t'has tornat a superar.

Marc i Laia, gràcies pel vostre suport. Sabent que éreu un pla B, vaig fer mans i mànigues per no caure en la temptació de l'any passat. Enguany no hi era el dimoni si no àngels.

Melcior, Roger i Carles, companys de ruta. Gràcies per la vostra paciència. Sabia que no estava a l'alçada dels dos masters, i d'en Carles, era l'únic que em podia anar pujant, això sí, sabent quan em pujava o quan em volia matxacar.

A la pujada a Montellà és quan vaig començar a flaquejar, i, contràriament al que passa, vaig començar a sentir les cames. A Alp només tenia una cosa al cap: Leònides només et demano acabar per retre homenatge als companys de viatge.

He de dir que el FUA funciona. Quan s'ha de donar un extra, quan s'ha de veure la llum interior.

Melcior, he fet els meus números i ja puc assegurar una cosa. Només et donaré una pista i és que preguntis quines curses els hi queden als aspirants al Leònides, i veuràs que no tinc res a fer.

Veig que tant per a tu com per a en Roger la sortida de dissabte va ser un entrenament de volum de cara a la Volta. Dos palabras: im presionante.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2292

DESPRÉS DE LA RESPOSTA DE LA NÚRIA SETÈ

.- Núria dissabte la vaig fer grossa, aquest any, si! que hem acabat la Leònides Wolrd Series 2011. En la travessa pel Cadi-Moixeró, quan estava cansat, a punt de defallir, en alguna d'aquelles pujades infernals i trencadores, per aguantar i recuperar les forces pensava en la teva cabellera onejant al vent, en el teu culet encalçat en el sillo, en el teu mallot arrapat als pits, en la teva mirada plena de tendresa. Aleshores, com per art d'encanteri, les forces retornaven, les pujades es tornaven pleneres i gaudia com un possés de la sortida betetera. No tan sols vares esser la meva musa, sinó també, i sobretot, el meu Leònides particular. Gracies per ajudar-me... en somnis.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 8 St. Domènec: 13 Km corrents, 1h 30' massatge.
.- Dimarts 9 St. Romà: 70 Km bicicleta de carretera.
Comentaris:
.- Melcior a mi la sensació d'eufòria encara m'ha de venir, tu tens molts motius per estar satisfet, en canvi jo, trist mortal, encara estic esperant que ella digui "sigui vull" Per més proeses esportives que faci, si ella em diu "no", tots els objectius de la temporada s'ensorren. No em podríeu donar un cop de mà?. Algú de vosaltres no podria anar a casa seva i explicar-li que el que em fa patir es ABSOLUTament inhuma? Us ho agrairé tota la vida.

pep -

Carles, Toni, Roger, Melcior, aquest any tindreu que compartir el premi tots heu fet prous mèrits per guanyar-lo, la meva felicitació, espero fem aviat una truiterada per escoltar les anècdotes de la volta.

Entrenaments
Dies 4 – 5 – 6 tres dies de relax de càmping per el Montseny, amb la família,
Dia 7 30 km btt
Dia 8 volta carretera de Mata 45 km

Salut i pedals


Melcior -

entrenament secret: 36,2km btt, +1013dpa

Avui entreno a primera hora del matí amb en Roger, amb temperatura genial i anant de menys a més amb la idea d'estirar cames ( sort que era estirar cames i la mitja "només" ha sigut de 17 ). Els croissants de l'Abril i l'Ona m'han lliurat d'acabar fregidet en cas d'haver allargat la sortida... un entreno variat, amb alguna trialereta, pujant amb soltura i amb bones sensacions, i és que, en mi encara perdura l'eufòria per convertir-me en un FINISHER de la LWS'11 Nonstop.

FUUUUUUUUUUUUÁÁAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

P.D: per cert... en Toni no ha respirat, serà que no ha parat d'entrenar a hores d'ara encara? atenent els comentaris i l'estat de gràcia en que es trobava dissabte a l nit tot és possible...

Marc -

Per cert, a la foto porto el barret de LWS STOP 2011. Santi i Tendo, tinc els vostres! Hi havia barret d'un altre color pels (les) acompanyants i, com no, pels vencedors. L'escut torna a ser a casa.

Marc -

Moltes felicitats companys!
A les 8 de la tarda, a Alp, veia que no estàveu fosos del tot. A més, la Mireia us havia preparat un aviatuallament de luxe, en un entorn magnífic. Estava segur que acabàveu i així va ser, exactament a les 23h 10'.
Moltes gràcies pel 'bon rotllo' que malgrat tot es va viure a Castellar. Quan aquesta brutal quilometrada amb un desnivell a l'abast de poc és l'excusa per trobar-nos, puc dir que és un privilegi formar part del Mallerenga Carbonera Team.
L'Ona i l'Abril ho tenen clar, som 'mallerengos'!
Una abraçada i fins aviat!
PD: avui he fet el coll de Canes entre Ripoll i Olot, he pensat en tu, Tendo. Crec recordar que allà vas caure. Espero que et segueixis recuperant bé. També molt bons records de la pujada a Andorra de l'any passat.
Salut,

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 6 d'agost: 204 Km +5600 btt a la Leònides Wold Series 2011, fent el Cadí -Moixeró en companyia d'en Roger, en Melcior i en Toni.
Comentaris:
.- Dissabte vaig viure una jornada mallerenga memorable, 18 hores de btt en estat pur. Un dia perfecta, ple de proves i reptes esportius descomunals, que foren superats un darrera l'altre, amb voluntat, esforç i constància. Tots quatre varem fer un equip i aquest és el secret que ens va permetre arribar a Castellar de N'Hug, acompanyats d'en Leònides, amb la convicció que aquest any, si!, el 2011 l'hem fet grossa.
.- Agrair de tot cor a a la Mireia, L'Ona,l'Abril, l'Anna, en Marc, la Laia i la Montse el seu caliu i suport. Felicitar a l'organització perquè tot fou cuidat fins al més mínim detall. Ara és el moment de gaudir amb els records i anècdotes que ens acompanyaren anys i anys. Moltes gracies a tots.

Melcior -

Perfecte titular per resumir la gran proesa, SÍÍÍ!!!!

En primer lloc, agraïr-vos a TOTS ( organització, espartans, tots ) poder compartir moments inolvidables, organitzar-ho tot, aguantant-nos i donant-nos suport, mil gràcies de tot cor.

Ja divendres, sortint d'Arenys estava de bon rotllo, una mica dubtós de poder completar la travessa però eufòric això sí. En arribar, vosaltres vau fer la resta. Sopar, sortida, tot, penso que tot ha sigut perfecte, en tots els aspectes i en tot moment, superant en tot moment les espectatives creades, almenys per part meva.

No vull atavalar-vos, estic eufòric, ho reconec, podria estar hores escrivint. Dir que esportivament he quedat acollonit, en Carles, com sempre, amb una fortalesa mental digne d'admirar, en Toni, anant de menys a més i lo millor, creixent-se davant les adversitats. Roger, les estones que pujàvem plegats pensava, que no apreti, perquè si s'anima i li dóna per baixar dos pinyonets mantenint la cadència em fondria ràpid.

En sèrio, brutal, FUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! ara puc presumir amb orgull d'haver acabat la LWS'11 Nonstop, i puc assegurar que és dura, i per acabar no només cal donar pedals, cal que surtin moooltes coses bé. Ahir, en Leònides va volguer que tot surtís bé i escrivissim amb majúscules un altre gran triomf mallarengo.

Espero poder ben aviat fer una truiterada, és un honor. En lo personal, abans de la Nonstop tenia poques ganes d'entrenar, males sensacions, ara, després de la gesta, estic supramotivat, amb força, només penso en entrenar i en la Volta a la Cerdanya, on hauré de donar-ho novament tot, i una mica més.

Ja vaig acabant... confessar-vos que tenint en Marc a l'habitació del costat, després de l'eufòria del moment vaig escoltar com li deia a la Laia xiuxiuejant... "sinó hi ha novetats, el guanyador és ......" brutal. Queden pocs mesos per intentar cambiar aquest guanyador, d'altra banda, just vencedor.

entrenament secret: 78,6km N-II +316dpa a 31,5 estirant cames, amb gran facilitat

P.D: no puc veure les fotos, no sé si és el meu pc o què, vosaltres heu pogut??

Leòòòòòòòòònides, fuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa!!!!!

Roger -

Agrair un cop més a en Carles, Toni i Melcior deixar-se “ensarronar” i compartir l’aventura de la LWS nonstop. La meva gratitud infinita a l’organització; entre molts extres, supèrbia la “pastanaga” que ens va posar a Alàs per iniciar la dura ascensió al Boscal just acabats de dinar (detalls minúsculs que fan gran l’obra final).

Em sento un gran privilegiat de poder ser testimoni d’excepció de la bella i noble batalla que els tres aspirants a honorar en Leònides aquest any van brindar en el Cadí. Sobretot em quedo amb el moment del fua (sublim, experiència paranormal que s’ha de viure), just en el mateix lloc (sí, exactament el mateix) on varem començar a claudicar l’any passat. No tinc cap mena de dubte que aquesta era la prova que en Leònides ens tenia guardada, i a partir d’aquell instant se’ns va posar de costat: Aparició sobrenatural dels quatre ciclistes a mare de Déu del boscal (just on St. Pere va perdre l’espardenya i no hi passa mai ningú), majestuós pirotècnic durant la última ascensió del dia i colofó final amb arribada a Castellar just en el moment de començar el ball. No sé si algú va veure en Leònides en aquell instant. Jo, personalment, el vaig veure nítidament quan abandonàvem la fonda després de sopar i ens dirigíem al bar: El vaig veure en el somriure d’una ombra ballant amb una bicicleta, a la llum de la lluna en una nit, aquest any sí, molt estelada.

PS. Laia i Marc, moltes gràcies per “ser-hi” i formar part de la magnífica organització! Santi, Tendo, Xavi, Núria,... l’any que ve us hi esperem!