Facebook Twitter Google +1     Admin

Se muestran los artículos pertenecientes al tema LWS '10.

GRAN GAL·LA

20101129170552-lwssortida.jpg

 

http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=u0xtEmv-67w&gl=US

"Quina gran gal·la!", era l’opinió unànime de les persones que varen omplir el Calisay, la plaça de l’Ajuntament i la plaça de les Palmeres tot seguint el desenvolupament del lliurament de premis en pantalles gegants.

Desafiaven el fred, però la temperatura va pujar i pujar. Algun mal pensat diu que per l’alcohol que havien pres els nominats durant el sopar. Altri cridava: "que els hi facin la prova de l’alcoholèmia".

Res d’això, la gal·la va superar les expectatives i amb molt d’escreix la de l’any anterior.

Els preparatius varen se sobervis. Gran feina de l’atrezzo. Insuperable el presentador Carles, després que en Toni s’hagués equivocat de discursos.

Els detalls de la Mireia molt cuidats i en línia. Una gran feina, per variar.

La Laia també va contribuir-hi amb un detallet. Molt ben pensat. El seu regal però, han aixecat tot tipus d’especulacions. El regal està inspirat en els versos del lligon? Ha comprat els "ous" a Andorra? En fi, algun dia ho sabrem.

La festa va estar a punt de patir un daltabaix quan un espontani va colar-se en el sopar i va desenmascarar al gran lligon. "Poseu una frase de les que publica el lligon, i veure què us surt. Està tot copiat". Per un moment l’organització va témer el pitjor. Si bé és cert que ja corrien rumors que hi ha un negre treballant a l’ombra del gran lligon, es va desfer l’encís. Esperem que remonti aviat amb els desitjos somiats.

Els mallarengos de munt varen contribuir a la gal·la amb la seva sorpresa inesperada. Com sempre, agafant a contrapeu a l’organització i fent emocionar a més d’un mallarengo. Què gran el regal del calendari.

Tothom va estar a l’alçada del seu paper. I tots van ser superats per la mestressa de cerimònies.

L’Uci va saber recollir en un gran audiovisual tots els nominats.

Dos grans moments de la nit. La incertesa dels guanyadors dels premis. Fins a l’últim moment no es varen escriure els noms a les paperetes. L’emoció va estar molt continguda. Els nervis no es veien però es palpaven, "només vinc a aplaudir". El moment del vídeo es va fer un silenci en el menjador, que de ben segur un infant s’hi hagués pogut ben adormir.

L’altre gran moment va ser el lliurament d’un premi per part del gran Rei Forever Jeremi. Quin gran paper el seu. El pensament és unànim, el desig inapelable: "Jeremi, has de tornar".

I un any més s’han tornat a encendre les llums de Nadal. Avui tot són desitjos i compromisos a la vista del nou calendari de les LWS ’11.

Esperem que ningú decaigui. Malgrat que enguany les estatuetes seran encara més cares d’aconseguir.

-Redacció del Full Parrokial


EL LEÒNIDES JA ÉS A LA VITRINA

20101129121528-img358-a.jpg

Un col·laborador del Full Parrokial és testimoni de la posada a la vitrina del Leòoooooonides 2010.

En Toni, guanyador del prestigiós trofeu de les LWS posa l’estatueta del Leònides en un lloc preferent en la vitrina dels records.

Acte següent uns moments de pregaria interior agenollat davant l’estàtua, en un acte de respecte i reverència al màxim impulsor de la nostra actitud davant la vida, explica.

El guanyador relata la nit viscuda com un moment de molta alegria, d’una nit vestida de màgia, molt entranyable. Se’l veu especialment emocionat quan explica  que rebre la màxima distinció de l’MCT de mans d’en Roger, guanyador precedent, i en presència del gran Rei Forever, “omple d’orgull i et fa sentir molt especial”.

Fins aquí molta humilitat. Li canvia quan parlem de la propera temporada. A la pregunta de quin reptes més cal superar per tornar a assolir la tant preuada estatueta, la cara és de preocupació i seriosa. “No sé què hauré de fer per poder estar a l’alçada altre cop”. “Vist el nou sistema de puntuació hauré de millorar en altres coses. A partir de dilluns planificarem bé la temporada”. Se li escapa un petit comentari: “cal planificar bé, tenint en compte el punts i no els fulls que cal estripar de la llibreta”.

No pot contenir-se quan li recordem els guants que se li varen llençar durant el sopar: “com deien els nostres avis el vi afluixa moltes boques”. I afegeix: “no hi ha motivació més gran que veure que et volen passar”. I rebla el clau: “que es preparin, que no estamos tan mal”.

Després de fer un brindis amb el nou Leònides, ens acomiadem amb la impressió que la moral torna a estar pels núvols. Que dilluns, malgrat el fred, tornarà a sortir a córrer, i potser ho fa endarrere per entrenar la nova disciplina de córrer les maratons d’esquenes.

Ens ha sobtat veure la quantitats de postits penjats per la casa. A la pantalla de l’ordinador, al lavabo, al mirall, al sostre de l’habitació, al menjador, en el calaix del pa. I què hi posa? “No tot està guanyat. Hi ha moltes boques per tancar”. I recorda, perquè no tot és córrer una marató d’esquenes, cal recuperar l’escut.

La temporada comença i promet.

No hay comentarios. Comentar. Más...TOT A PUNT PER LA GRAN GAL·LA

20101127205916-9d9.jpg

Tot és a punt per l'inici de la gran gala. D'aquí a una mica més de mitja hora els nominats passaran per la catifa vermella per entrar al restaurant on es farà el gran sopar i tot seguit, amb un excés d'alcohol, el lliurament dels Leònides.

En aquest moment el transit per Arenys està completament col·lapsat. Milers de cotxes estan aturats a la Riera, i a la N-II el mossos de tràfic han de desviar el trànsit cap a l'autopista des de Canet i des de la Muvisa.

Milers de persones ocupen el carrer de l'Ajuntament tot esperant que les limosines amb els nominats passin per davant i poder-los veure. I algun afortunat podrà obtenir algun autògraf.

Es comenta que des de les 5 de la tarda ja hi havia gent asseguda a les voreres tot guardant un lloc.

Hi ha molta incertesa de qui seran els guanyadors en les 5 categories dels premis. Hem pogut saber que aquest migdia s'ha fet una reunió urgent del Comitè Organitzador degut a un cop d'estat d'un membre de l'Uci que pretenia canviar els sobres amb els guanyadors. Per uns moments hi ha hagut bastanta confusió en la residència d'en Charly Moyen i els sobres s'han barrejat. La sorpresa ha estat que una vegada repassat el full amb cada guanyador aquests no es corresponien amb el que havia votat l'Uci.

Sembla que la crisi dins l'Uci és greu però es confia que els membres, reunits i en contacte permament amb totes les organitzacions solventaran el tema abans de l'entrada al sopar dels nominats.

Bon sopar i que vagi de gust.

I recorda, si no has tingut cap premi, no ploris. Demà treballaràs amb més ganes


MULTITUDINÀRIA REBUDA ALS LWS

20101127172142-lwsrebuda.jpg

 

Aquest migdia multitud de gent s’ha congregat a la plaça de l’Ajuntament per veure l’arribada dels convidats i nominats a la LWS ’10 a la recepció oficial que ha fet el consistori.

Els convidats han entrat a l’Ajuntament envoltats de moltíssima gent que volia tenir un autògraf o estrenyer la mà dels seus ídols.

Més tard a l’Ateneu s’han fet les rodes de premsa, que com ja va informar l’Uci, s’avisaria als nominats. Només 5 nominats s’han presentat a la roda de premsa.

En un comunicat posterior l’Uci ha lamentat l’absència d’aquests 2 nominats i el lleig que han fet als patrocinadors. Assegurà que seran sancionats per no haver acomplert amb les seves obligacions.

D’altra banda l’Uci condemna els intents de desestabilitzar la Federació per part de reduïts sectors, que només volen embrutar el nom d’en Leònides i les LWS.

Els hi recorda que si estan discoformes amb la gestió i lideratge d’en Charly Moyen sempre poden presentar-se a les eleccions, totalment democràtiques ques es fan a la federació.

Ja queda poc pel gran sopar de gal·la.


ELS CONVIDATS VAN ARRIBANT

20101127001604-lwsarrivades.jpg

Aquest vespre ja s'han pogut veure alguns dels convidats que demà assistiran al lliurament dels prestigiosos Leònides.

Arenys de Mar és avui un poble que brilla per llum pròpia amb tanta estrella, a l'espera de saber qui seran els guardonats enguany.

Els convidats faran nit als luxosos hotels Sa Voga i La Premsa.

Hores d'ara hi ha un munt de gent esperant veure'ls entrant al Johnny's.


MERCHANDISING !!!!!!!

20101126194557-oakley-mct.jpg

 

Davant l’allau de demandes de samarrates de l’MCT, l’Uci ha pres la determinació següent:

- Les samarretes de l’MCT, que són les que acrediten com a membre de l’MCT i en conseqüència l’opció a optar al premis Leònides NO ES VÈNEN !!!!!!!- Només en Leònides escull als seus.

No obstant, l’Uci posa a la venda les ulleres oficials de l’MCT per a tots els fans. Les ulleres estan homologades per la LWS i són les oficials dels mallarengos.

No hay comentarios. Comentar. Más...

GAL·LA DE LLIURAMENT DE PREMIS LEÒNIDES '10

20101126163935-absolutamentjunts-2011.jpg

JA ESTAN AQUÍ.

HA ARRIBAT EL DIA QUE ESTÀVEM ESPERANT.

ELS QUE MÉS HAN TREBALLAT, ELS QUE MÉS HAN SUAT, ELS QUE MÉS HAN BUTIFARRAT, ESTAN A PUNT DE REBRE ELS SEUS PREMIS.

I TU? T'EN MEREIXES ALGUN? NO T'ENGANYIS.

DEMÀ A 2/4 DE 10.


... a todos ellos

20101027201723-img339.jpg

a los que rien, a los que lloran, a los que idolatran, a los que se caen, a los que creen, a los escepticos, a la mari, a los que se preguntan, a los que nos inspiramos, a los que sienten, a los que ligan, a los que trabajan, a los que se esfuerzan, a los que siguen, a los que lideran, a los que ganan, a los que la suerte les sonrie, a los que escriben, a los que copian, a los que no cuelgan fotos, a los que sufren, a los que sudan, a las simpáticas, a los serios, a los optimistas, a los planificadores, a los buenos, a los no tan buenos, a los que me leen ...

a todos ellos ... les dedico el Leònides.


Cadí Bike LWS. Lluitant conta el dimoni..

20100809161847-img-0693-copia-copia.jpg

Ahir dissabte era el gran dia. Des de divendres a la tarda un gran desplegament de mallerengus, afició i mitjans de comunicació es desplaçaven a Castellar de N’Hug on començava la Leònides World Series Non-stop.

Quedaven per endavant 230kms i més de 6000m de d.p.a. amb un recorregut on vorejàvem el Cadí en sentit horari. Finalment es complien més de 160kms amb uns 5000m de d.p.a fins a Martinet, no sent possible arribar a Castellar pedalant.

A les 5 del matí tocades sortíem de la plaça de Castellar en Roger, en Santi, en Toni i en Marc. Un dia esplèndid i un recorregut dur obligaven als mallerengos a treure forces d’on fos. A Alàs dinàvem amb un retard sobre l’horari previst, podent compartir una estona amb el Diable Carles, la Montse, l’Anna i els amics d’en Carles.

Allà el Diable ens va temptar, però no vam accedir a les seves intencions. Just després fèiem una llarga pujada cap al Coll de Vances, on les pedres i la calor ajudaven a endurir el traçat.

A quarts de nou, arreglant una punxada a peu de carretera, apareixia el Diable. Aquell va ser el punt on vam abandonar. Tot i això, van gaudir d’un dels grans dies de btt. (Foto: Mare de Déu del Boscall, amb el Cadí de fons)

Agrair la perfecta organització i hospitalitat d’en Roger i la Mireia, del bon rotllo amb tothom i el suport logístic del Diable, a qui ens vam acabar rendint.

Com ens va dir en Leònides a la seva última gala..

No et descoratgis ni t’impacientis,

el camí de l’èxit és ple d’espines.

 


IV MARXA DE VALLGORGUINA

20091206193842-img304.jpg

Aquest matí els mallerengos hem participat a la IV Marxa de Vallgorguina, la primera botifarrada de la temporada.

Molta gent a la sortida, vora 650 participants. El nivell es veia mig-alt. La temperatura bona, no feia el fred que acostuma per aquests varals. La sortida ha estat a les 9 i algun minutet.

El circuit a estat molt bonic, amb molta varietat, pista, corriol, tècnic, trialera, d’una dificultat mitja, sense cap problema. Han estat uns 36 kms aproximadament amb un desnivell vora els 900 mtrs.

A l’arribada compacta em gaudit de la merescuda botifarra i de moments de conversa.

Que ningú tregui conclusions precipitades, la temporada tot just acaba de començar i era una botifarrada.

Fins la propera (?), tot esperant que l’Uci publiqui el calendari definitiu de la temporada.
Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris
Plantilla basada en el tema iDream de Templates Next