Blogia
La llibreta virtual.

El Gran Mestre Fent Història !!! Bruutaaal !!

El Gran Mestre Fent Història !!! Bruutaaal !!

Impresionant  fita aconseguida per el gran heroi mallarengo en Carles , siguent l'únic finisher Català de la prova d'ultra trail que va disputar a l'illa de Reunió .

 

Simplement Apostuflant !!

113 comentarios

Prunetti -

Veig que aqui no para ni Cristo!!!!
Doncs gas a la burra nois!!
Jo, abans d´ahir em va sonar el despertador i em vaig tombar-me al llit,
Ahir quan em va tornar a sonar el despertador, em vaig aixecar a fer un pipi i vaig tornar al llit!!!
No sabeu lo bé que s´hi està
Petonsssssss

Charles Moien -

Bon dia, de bell nou us haig de traslladar una proposta de mecenatge que acaba d’arribar a la seu de l’UCI a Laussane. El magnat de l’alimentació corea LEE T.K. ha demanat la meva intermediació per aconseguir un mallot del MCT signat per tots els mallerengos i esta disposat a oferir cinc-cents mil euros per aquesta peça esportiva única. En el seu afany de motivar els milers de treballadors de les seves empreses d’alimentació, aquesta setmana acaba de comparar en una subhasta per dos milions de dòlars el barret que portava Napoleó a la batalla de Waterlo. Com a fetitxista i col•leccionista vol disposar d’objectes claus que han marcat la historia de les grans gestes de la humanitat.
Fa anys que és a la recerca de l’escut que portava Leònides a la batalla de les Termopiles, i davant la impossibilitat d’aconseguir-lo s’ha decidit a presentar aquesta interessant oferta a qui considera els seus legítims successors. Si accepteu la proposta vindria personalment el 5 de desembre a Arenys de Mar o a Doha per fer-vos lliurament personal del taló. En concepte d’intermediació l’import de la meva comissió és d’un trenta per cent.
Espero noticies vostres.

Andreu -

Brutal... gran de grans aprticipant a la classica Jean Bouin, rocko fent parella amb cintia al trail de collserola, cuadratti assetjant a les dones a classic, moyen tuirant de talonaria per comprar una nova vitrina pels trofeus....estic anonadat.

Espero que quan torni podrem compartir una nit amb cuadratti, rocko, toni, toger, marti al classic... segons diuen en cuadratti hi ha molt bones vistes alla.

Salut i fred!

Roko -

Bon dia !! Durant el transcurs dels próxims dies tinc intenció de cursar inscripció a la cursa de runn del dia 13 a Collserola , estic esperant haveure si Cintia pot venir tambè.

Jo faré la curta de 13km , ja que el meu nivell és Limitat , si teniu paciencia i m'espereu podem anar i tornar a BCN junts jejeje

Tinc un petit dubte ... al fer l'inscripció a l'apartat federat , s'em comvalida l'assegurança de ciclisme ? així m'estalviaria 3€

Per cert Carles aquet finde fas la Trail aquella ??? Demà a les 8:30 sortida amb bici de carretera amb els companys del club molt rodadora , no arriva als 100km i +800 Dpa.

Ahir amb CuadraTTi vam contractar una caixa forta a un banc d'alta seguretat per guardar el video fins els dia de la gran gala que juntament arribarà al 9d9 dins d'un furgo blindat , estem rebent moltes presions , cada dia estem rebutjant oferiments importants.

Aguantaforte m'ha enviat un Mail informant que estaria interesat en aparèixer en alguna instantània del video per fer publicitat sota el Logo Aguanta Forte Para Todos , la idea seria l'imatge d'algun mallarengo assegut sobre la taça del senyor Roca , observant amb el movil ben acollonit les proeses d'algun Mallarengo , estem estudiant l'oferta

TONI -

Entrenament secret:
- 10 kms carrera.

Acabant de preparar la Jean Bouin.

Repassant les inscripcions de la cursa veig que en Rocosa no està inscrit ... biiiiiiiien! ja puntuaré més que ell.
També veig que en Picañol tampoc està inscrit vaaaaaamos!!!!! un altre que ja li agafo avantatge.
En Carles sí que està inscrit :-(((( cagada l'hem.

He d'admetre que abans de la notícia de la baixada d'accions que ha patit AguantaForte a Wall Street, vaig vendre totes les meves accions que tenia de la companyia en rebre informació privilegiada: "El client principal i accionista majoritari, es venia les seves accions davant la davallada de vendes que es preveia".

El cagadubtes del president de l'escala ha comprat accions. El meu metge també. I el meu entrenador fa dies que les vol revendre a cap preu.
Roko, els faràs rics?

Està bé que algú sigui entrevistat a la radio abans de la gran Gal·la?

Sr. Moyen, acabo de signar un important patrocini amb un altre país, del qual ara mateix només puc revelar el número de contracte 7651162-3445.954.

Avui falten 7 mesos pel dia D.

Pau i herba

mallerenga12 mallerengaA -

Entrenaments mallarenga12:

dilluns: 1.30 h gimnàstica rítmica.

dimecres: 2.15 h esports + 1.30 gimnàstica rítmica

dijous: entrenament amb l'equip (4 km run + treball de braços + estiraments)

mallarenga-A
dijous: entrenament amb l'equip: 4 km run + treball de braços + estiraments)

Prunetti -

A les portes del Desembre.... el millor entrenament que pot tenir un ESPARTÀ es la calma, el recolliment interior i els bons aliments;
Portem un any de dures i intenses lluites... i ara el mes sensat es païr tots aquests moments i motivar-se i omplir-se de forces pels repstes del proper any

Jeremy -

Lo que sigui:
Dijous 20: Trail. 10 km. 400 mts dp
Comentaris:
Accepto l'oferta del macarra Hamad. Pel meu allotjament no cal que pateixi massa, en qualsevol racó de la seva haima ja m'acomodo sense problemes.
En Pau està d'examens. Ja publico jo per ell :
Dijous 20 :
Examen d'electrònica a les 9 h. Examen de mates a les 12 h. El seu comentari: "Estic més petat que si hagués fet una marató"

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 20: 70 Km bicicleta de carretera.
Comentaris:
.- Roko tinc un dubte i necessito del teu savi consell. M’ha trucat l’entrenador d’en Toni, el seu metge i el president de la Comunitat de Propietaris. Tots tres, amb arguments diferents, em demanen que diumenge 23 a Barcelona el deixem arribar primer. En cas contrari temen una recaiguda en els problemes intestinals que el pot recloure de bell nou al wàter i no disposaria de temps per entrenar, tornarien els seus problemes estomacals i els embussos en la xarxa de clavegueram del bloc de pisos. Que fem?
.- Acabo de presentar una contra demanda contra el Full Parrokial i he demanat com a mesura cautelar la clausura d’aquest diari. Ja no puc suportar més ignomínies ni falsedats.
Salut.

El Full Parrokial -

Nova Demanda judicial Mallarenga :

Segons em pogut saver fa escasos minuts s'ha presentat una demanda civil als jutjats d'arenys de Mar Impugnant l'entrevista radiofònica que li tenen que fer avui al Carles , l'emisora Municipal de Radio Arenys

El Demandant que vol preservar la seva identitat en secret ha contactat amb la nostra redacció via e-mail explicant-nos que aquesta entrevista ha estat concertada a cop de talonari per en Carles per fer-se publicitat de cara la gran gala Mallarenga que és celebrarà el dia 5 de Desembre al 9d9

Amb aquesta entrevista segons el demandant en Carles voldria condicionar als membres del Jurat per tal d'obtenir els vots necesaris per sumar el seu tercer Leonides

En les pròximes hores s'espera un nou capitol d'aquest Culebrot , amb la suposada Apelació que presentaran els advocats d'en Carles.

No és descarta l'intermediació de L'UCI en aquest affair

Seguirem Informant

propica -

7km 230m 2 pams
Run
Segueixo de baixa i sense poder agafar bici

Roko -

Entrenament secret dia 19 : 33km btt + 800 Dpa

- Brutal carles !! Estarem atents a la teva entrevista , esperem que deixis anar alguna bomba informativa

- pel tema Doha Ok !! Necesitare dos bitllets ja que vindre acompanyat !

Charles Moien -

El President de Qatar, l’emir Hamad bin Khalifa Al Thani, m’acaba de remetre una carta on demana la meva intermediació per aconseguir que el Sopar de la Nit de la Gran Gala tingui lloc a Doha. Com ja sabreu Qatar ha fet una forta aposta per aconseguir ser seu dels esdeveniments esportius més importants amb raso mundial i per l’emirat seria un gran èxit mediàtic aconseguir que els premis Leònides 2014 es lliuresins el 5 de desembre a Qatar. Evidentment totes les despeses de desplaçament, organització de l’estada i allotjament dels convidats anirien a càrrec de l’emirat i tots els nominats disposarien de fons sense límits per inscriure’s en els propers tres anys a totes les curses que volguessin. El guanyador del Leònides se li oferiria un contracte de patrocini amb set ceros.

Prego doncs que en un termini de tres dies em feu saber si accepteu aquest interessant oferiment del bon amic Hamad.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 19: 70 Km bicicleta de carretera.
Comentaris:
.- Al jutjat de primera instància i instrucció numero 2 d’Arenys de Mar la fiscalia acaba de presentar una querella criminal per ofenses difamació i calumnia contra el cap d’esportius del Full Parrokial. No sé si en Torres Dulce, fiscal en cap de l’estat, ha pres personalment aquesta transcendental decisió per aturar una premsa groga i sensacionalista que tan de mal ha fet a esportistes insignes de la nostre Vila.
.- Demàa 2/4 de 5 em fan una entrevista a radio Arenys que presumiblement s’emetran per antena el dilluns 24 de 3 a 4 de la tarda. Espero no influir en el jurat que ha de valorar els mèrits dels premis Leònides.
.- Quadratti la Nit del 5 t'esperarem, no ho dubtis.
Salut.

El Full Parrokial -

Ahir va començar la recaptació de fotografies per el video de la Gran gala i per el que em pogut saver no va passar ni una hora i en Roko (l'encargat de recopilar fotos dels mallarengos) ja va rebre les primeres presions i algún soborn

Pel que em pogut esbrinar hi ha un mallarengo que ha ofert grans quantitats de diners per que al video de la Gran Gala només hi aparegui ell

A hores d'ara la redacció del Full Parrokial esta intentant possar-se en contacte amb CuadraTTi Productions per saver si ells tambè han sofert presions.

Seguirem Informant

Roko -

Entrenament secret dia 18 :

- 54km amb bici de carretera

- si no m'equivico en cuadraTTi el divendres de la gran gala treballa fins les 20:30 el sopar hauria de començar algo més tard per esperar la seva arribada

TONI -

Entrenament secret:
- 12 kms carrera

El proper cap de setmana començo la temporada 2015. Si no ho tinc malentès, la Jean Bouin ja puntuarà pel LWS '15.

Al loro! Que no estamos tan mal.

Pau i herba

Carles -

Pensament 4595

ESPERANT EL SOPAR DE LA NIT DE LA GRAN GALA II

Aquesta tarda és insípida, incolora, inodora:
m’assec a la taula de l’estudi
Faig càlculs matemàtiques:
manquen tres-centes seixanta hores
pel Sopar de la Nit de la Gran la Gala.

Saps, Carles,
quan temps és això?

No. Vull dir
en termes ABSOLUTs.

Em pregunto que n’haurà de dir,
el cap d’esportius del Full Parrokial,
en l’edició digital.

La Keta em mira distreta.
Percebo la irrevocabilitat de tot.
Aquesta és la tarda del no-res.
Aquesta és la tarda de ningú.

Vull transformar l’angoixa circumstancial
en joia immediata.
Necessito una mica de pau interior.

Aquesta tarda és insípida, incolora, inodora:
encara manquen tres-centes cinquanta-nou hores trenta minuts.

Carles -

Pensament 4594

ESPERANT EL SOPAR DE LA NIT DE LA GRAN GALA

“Les extremitats em tremolen
i noto la boca eixuta
el meu cos ha perdut el vigor
jo he perdut el nervi

l’arc de guerrer em cau de les mans
res no puc acomplir
no puc actuar
la meva ment giravolta sense control”

Bhagavad Gita, 1.29-30

propica -

Avui penso dir la veritat i nomes la veritat. Duc dos dies que casi no puc caminar....
Ahir 1h gym estatica amb series
Avui jacuzzi estic fet caldo
Segueixo de baixa, divendres resonancia a barcelona... entre lesio i que no es fa Maquis jo ja tinc tot el peix venut pel 2015

Roko -

Nois i Noies !! a la que pogueu envieu-me unes quantes fotos vostres d'aquesta temporada per el video de la Gran Gala (Siusplau agrairiem que fos el mes aviat posible)

xavier.rocosa.tejedor@gmail.com

Roko -

Carles , a trail que em referia jo i Grandissim Gran de Grans es el dia 15 de Desembre i tambè es celebra a Collserola , el recorreguts crec que eren 15km , en toni ha passat info per Mail

Roko -

Carles el Trail de Collserola es aquest Dissabte ?? jo pensava que era pel desembre xD

En Principi i volia participar amb Cintia , però ella treballa , també tenia entès que hi havia un recorregut de 15km

Així que el millor que puc fer és no venir , només he fet un entrenament de running i fer 22km s'em fa realment complicat , segurament es massa exigent per a mí ....

EL FULL PARROKIAL -

El nostre corresponsal a la Borsa de Nova-York ens informa que les accions d'AguantaForte fa dies que estan patint una forta sotragada¡, i les autoritats de Wall Street s'estan plantejant la suspensió de la cotització.

S'ha acabat el model "si no pots, no ho facis"?

Carles -

Pensament 4593

L’OFICI D’ESCRIURE

.- La confusió és perillosa, escrivint pensaments em puc convertir en un altre sense adonar-me’n.
.- Publicar en el bloc per deixar de corregir obsessivament pensaments i no tornar-me histèric. Com deia Valèry: “Els poemes no s’acaben, s’abandonen”.
- He passat matins fantàstics assegut davant l’ordinador escrivint pensaments, però no ha estat precisament avui.
.- Mentre somio paradisos artificials tots escrivint pensaments, la realitat quotidiana els va esborrant.
.- Quan rellegeixo aquests pensaments, no els torno a trobar ben bé amb el significat com els vaig escriure.

Carles -

Pensament 4592

AVUI NO VINGUIS

Estimada avui no vinguis.
Aquest vespre no encendria el foc
del sota ventre esmorteït.
I que trist, si pensis
que l’absència de desig
emmudeix mon pardal.

Carles -

Pensament 4591

L’IMPORTANT

L’ important no són
els petons
que m’ha donat
(ja ha passat)

L’important
és el desig,
l’ànsia estimulada,
dels petons
que em donarà
(no sé si arribarà)

Carles -

Toni i Melcior jo he preguntatat per l'ultratrail que són 80 Km (http://utcollserola.com/inici/inscripcions/inscripcio-ultratrail-collserola/). Ara pregunto si pot ser per la mitja marató.Demà us dic quelcom.

Carles -

Pensament 4590

POT SER ENCARA L’ESTIMO

Pot ser encara l’estimo,
i no només per unes hores.
Necessito escoltar la seva veu dolça.
Necessito acaronar la seva pell fina.
Necessito olorar els seus racons secrets.
I pot ser,
només pot ser,
a les hores estaré segur
si encara l’estimo.

Melcior -

Carles, si tens pitrall per mi m'hi apunto. Quines distancies hi ha?

TONI -

Carles, gràcies per la gestió i l'oferiment. Jo et confirmo que vull un dorsal per la de 21 kms.

He de sumar més que en Roko.

Pau i herba

Carles -

Comentaris:
.- La Monica Aguilera, amb qui vàrem compartir tenda en la primera edició de l’Everest Trail, em confirma la reserva de sis places per l’Ultratrail de Collserola pel proper dissabte dia 22. L’UCI confirma en la seva pàgina web que acabar són 500m punts. Toni, Roko, Propica, Melcior i Roger m’heu de confirmar si voleu una de les invitacions de l’organització. Teniu fins demà al mati per dir-me quelcom al respecte.
.- Estimat fuster et demanaria que els contactes els féssim pel canal privat. És de mal gust que se sàpiga que he encarregat ampliar la vitrina abans de Sopar de la Nit de la Gran Gala, on trobarem a faltar molt i moolt i mooooooolt en gran Andrew.

Salut.

Andreu -

-Avui he rebut un e-mail al meu correu confirmant la meva aprticipacio a la san silvestre night trial run de mataro.
Comensa la meva cancidatura per l'any proxim a terrres catalanes.


-El que mes em dol es no poder estar amb vosaltres el dia de la gran gala. Desde que vaig introduirme al mon mallarengo he sigut fidel a totes i cada una de les gales tot hi que aixo hem suposes perdre una gran quantitat enorme de neurones. Van ser nits mitiques on ha passat de tot desde perdre el mobil al cotxe d'en Marc a trobar-me un feix de bitllets a la jaqueta tot tornatn a casa en un suposat intent de Roger de subornar-me pk el votes per el premi LWS.
Aixi que veient el que ha passat els altres anys potser es millor no venir a la gala?

Andreu

Roko -

Ostres dos dies sense entrar al bloc i ojala no l'haguès obert !! estic realment acollonit !!

- Propica després de 10 anys sense fer runn i a sobre papòs després d'una nit frenetica es casca 16km !! pim pam , a més anuncia inscripcions a Romagna , Jean Bouin , Ultrabike ...

- En Carles ja te la vitrina per colocar els 3 leonides junts , obviament se li havia quedat petita , i anuncia inscripcions a Romagna , Jean Bouin , 6h de Calella , Cursa a Andorra , 24 hores d’atletisme a Barcelona, Nogera Bike Race , cursa del desert d’Atacama. Apart de boicotejar a Propica conseguint a cop de talonari que Terra de Maquis no es celebri . Apostuflant

Grandissim Gran de Grans començara la temporada a la Jean Bouin , el dia 6 de Desembre podriem entregar els premis del 2016 també ?

- CuadraTTi cada dia anant a treballar amb bici de carretera , aixo li sumem els seus ultims entrenaments nocturns més ser guanyador del 1 campionat de cronos del cc arenys de Munt

Necesitooo Aguanta Forteeee Urgent-ment

Fusteria Arenys -

Benvolgut Carles , ja tenim acabada la vitrina per possar trofeus que ens vas encargar per abans del dia 5 de Desembre.

Quan et vagi bé te la fem arribar

El Full Parrokial -

El passat dissabte a St pol de mar va tenir lloc la celebració del sopar de fi de temporada del C.c Arenys de Munt amb una amplia representació Mallarenga (Pep Sellés , Martí , Tendo , Santi, Roko, CuadraTTi)

Tanmateix dir que els Mallarengos van ser els grans triumfadors de la nit al guanyar diversus trofeus

- CuadraTTi : 1er Classificat de les Cronos Amb Bici de Carretera

- Martí : 2on Classificat de les Cronos Amb Bici de Carretera i trofeu de reconeixament per la seva gran tasca com a president del Club

- RocKo : 2on Classificat al Campionat Cicloturista del C.c Arenys de Munt

La festa es va allargar fins les 4:30h de la matinada a la discoteca Opium de Malgrat

propica -

Carai, a partir d ara fare inscripcions ultrasecretament i no dire res fins que l hagi realitzat, estic sentint aler de carles al meu clatell
P.d. amb rocko farem parella per realitzar ultrabike recorregut llarc.

TONI -

Volia inscriure'm a la Ultra Trail de Collserola però ja està tancat i no puc tirar de talonari.

Un altre dia.

Si en Roko no suma ...

Pau i herba

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 15: 31 Km +450 corrents amb en Jose i la Keta. 35’ sauna i jakuzzi.
.- Diumenge 16: 12 Km corrents amb la Keta, 9 km. caminant amb la Montse i la Keta.
Comentaris:
.- Comentaris:
.- Els ornitòlegs anuncien que el proper diumenge dia 23 de novembre pels carrers de Barcelona s’espera una presencia massiva de mallerengues. Sóc ansiós per escoltar el seu cant.
.- Em reservo en el meu calendari esportiu les dates del 30 de maig al 3 de juny del 2015 per poder acompanyar en Propica al Rally di Romagna.
.- ¡Roko la ultratrail de Collserola la fan el dissabte dia 22! Demà intentaré tirar de talonari per aconseguir una plaça. Vols que t’hi inscrigui també a tu?
Salut.

Roger -

Ens hem quedat sense Terra de Maquis? Dubtes existencials: Hi ha vida més enllà?
PD. Intueixo que diumenge vinent es decideix mitja temporada’15 a la Jean Bouin. A la taula del Bernat, qui no hi és, ni hi és comptat.

mallerenga12 mallerengaA -

mallarenga12:
dilluns: 1.30h gimnàstica rítmica.
dimecres: 2.15h d'esports + 1.30 h gimnàstica rítmica.
dijous: entrenament amb l'equip: 25 minuts run (quasi 4 km)+ exercicis de força i potència + abdominals + estiraments.

mallarenga-A
dijous: entrenament amb l'equip: 25 minuts run a ritme ràpid + exercicis de força i potència + abdominals + estiraments.

diumenge: 5 km run a bon ritme preparant la cursa de la propera setmana.

Bona setmana a tothom.

TONI -

Entrenaments secrets setmanals:
- 41 kms carrera.

El meu entrenador continua pressionant-me i diu que el desembre he de sumar els mateixos punts que en Roko.

Pau i herba.

propica -

Entrenament ultrasecret
Avui i fet un entrenament de test
Bones sensacions ho sigui que dema segurament m apuntare a la Jean Bouin.
16km de Run
Gens malament si us dic que em ficava al llit a les 5h del mati amb algun cubata de mes, i que duia mes de 10 anys sense correr

Roko -

Entrenament secret dia 15 :
-20km btt pels corriols de la creu

- aquesta setmana sortire a correr , al desembre segurament participi al trail de collserola , em mito lo de la Jean Bouin , jo tmb vull sumar els mateixos punts que en carles i el grandissim gran de grans

full parroquial -

Ens ha arribat una informacio aplostofant, es diu es comenta que desde un despatx ajuntament hostalric s ha sobornat a un club perque l any vinent deixin d organitzar una prova que era a l avast nomes de gent amb pedigri i que alguns la feien servir per guanyar molts punts... Si es confirma la noticia haura estat la jugada mestre d un gran estratega, moralment la gent esta tocada.... parlem de la prova Terra de Maquis nomes pels elegits....

propica -

Entrenament secret
1h de series amb bici estatica al gym
Tinc resonancia el dia 22 i hora metge el 26 aixo si va tot com diuen sera un grapat punts per estatueta Aristotem o com collons es digui...
Proper objectiu inscripcio prova Rally Romagna...

Toni -

Disculpeu les meves breus intervencions.

He rebut pressions del meu entrenador perquè m'inscrigui a la Jean Bouin per sumar els mateixos punts que en Carles. Diu que enguany cal contrarrestar-lo.
Llegint el seu calendari em temo que me'n farà alguna, sobretot el mes de juny.

Pau i herba

Carles -

Comentaris:
.- Demà a 2/4 de 8 he quedat amb en Jose davant el Calisay per corre uns 30 Km acompanyats de la Keta. Hi sou convidats.
.- Ja he fet les primeres inscripcions per sumar punts de cara a la temporada 2015: Diumenge 23 de novembre Jean Bouin (10 Km corrents) per acompanyar en Toni. Diumenge 7 de desembre 6 hores de Calella. Del 27 al 28 de juny del 2015 Ronda dels cims a Andorra: 171 Km amb 13.000 de desnivell positiu.
.- Estic valorant les següents inscripcions: 20 de desembre 24 hores d’atletisme a Barcelona, 12 d’abril de 2015 la Nogera Bike Race per acompanyar en Propica, Del 1 al 3 de Maig cursa del desert d’Atacama. Espero que em diu el meu preparador.
.- Diumenge 16 de novembre a les 8 a la font per fer una truiterada?

Carles -

Pensament 4589

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Si no tens religió, jo te'n recomanaré una: La seducció
.- Un relació de parella és com un trencaclosques, cada peça té una raó, un perquè i un lloc, així doncs no insisteixis en posar les peces on no entren.
.- Les veritables amants deixem empremtes, no esgarrapades.
.- No renunciïs al sexe. Renuncia només a les dones que no et van saber donar paler.
.- Cal subtituir a les dones que ens fan perdre el temps, per aquelles que ens fan perdre la noció del temps.

Carles -

Pensament 4588

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Sovint per canviar la relacio ambdos han de canviar le seves prioritats.-
.- No hi ha res més admirable que una dona que parla clar des del principi.
.- Alguns homes no és que estiguin mal fets, el que passa és que són mal follats.
.- L'oblit del lligaire està ple de memòria
.- Les terories d’aquestes confessions seran assessinades tard o d'hora per l'experiència dels lectors.

Carles -

Pensament 4587

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- La millor manera d'aconseguir el que vols és ajudar-les a obtenir el que elles volen.-
.- Si sempre l’hi dius la veritat podràs permetre't el luxe de tenir mala memòria
.- La vida és molt curta per bregar per endur-nos al llit una poca solta. –
.- En algunes discussions dins la parella, el silenci és la resposta més sabia.
.- A voltes demanar-li disculpes no vol dir, donar-li la raó sinó que valores més la vostre relació que el teu propi ego.

Carles -

Pensament 4586

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Ves en compte! Deixar-se guiar per la intuïció per escollir parella no és el mateix que deixar-se guiar per l'impuls. La intuïció sovint veu més enllà dels teus ulls i l'impuls quasi sempre és temeràriament cec.
.- La meva titola sap coses que els meu cervell no pot explicar
.- Els enamorats pensen que són allò que els estima i allò que s’estimem... s’ho pensen perquè estan enamorats.
.- Quan Ella se senti irada intentarà transmetre't el seu malestar per fastiguejar-te el dia però recorda que la seva ira no et pertany així que sacseja't la pols i segueix el teu camí.
.- El que tu estàs disposat a donar-li no és sempre el que Ella esta disposada a tornar-te.


Roko -

Entrenament secret dia 13 : 30km.road amb cintia

pica , ànims !!

Sopar 5 Desembre Ok !!

Carles -

Pensament 4586

NOTES DE SUPERACIÓ

.- Quan en una cursa creguis que ja no pots més i estiguis a punt de rendir-te, pensa perquè vas començar.
.- La força física es mesura pel que pots carregar, la força mental pel que pots suportar.
.- A base d’entrenaments les proves no són més fàcils, ets tu qui és fa més fort.
.- Si no pots finalitzar la cursa plora tot el que vulguis, però quan acabis de plorar, assegura't que mai més tornaràs a fer-ho per la mateixa raó.
.- Donar exemple com espartà no és la principal manera d'influir sobre els altres mallerengos. És la única.


Carles -

Pensament 4585

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Les bones decisions sentimentals vénen de l'experiència i l'experiència de les males decisions. Així que endavant que tot va bé.
.- La primera obligació de tot lligaire ser feliç, la segona, fer-les felices.
.- A qui lliga amb maldat cal desitjar-li sort ja que tard o d'hora la necessitarà.
.- Ves en compte amb la noia que et parla dels defectes dels altre amants, amb els altres parla dels teus.
.- El llenguatge del cos el parlen totes les llengües.

Carles -

Pensament 4584

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- Que difícil es decidir quan el teu cervell et diu que renunciïs i el teva cigala et demana a crits un últim intent.
.- Un bon polvo no canviarà el teu passat però li darà un altre sentit al teu futur.
.- Algunes vegades és bo acabar amb algunes histories, no per orgull ni per supèrbia, sinó perquè no porten enlloc.
.- Si pots procura no prendre decisions permanents sobre emocions temporals.
.- És més fàcil construir cervells forts que reparar cors trencats.

propica -

Avui nova clase spining sense poder posar-me de peu.
Despres reavilitacio i visita metge on despres de canvi inpresions la metge m enviara a fer una resonancia per mirar i descartar alguna posible lesio seria de lligaments.
Quina manera mes bestia per presentar credencials any vinent ....

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 12 tarda: 6 Km corrents amb la Keta, 40’ sauna i jakuzzi.

Comentaris:
.- Per qüestions logístiques i absències il•lustres el dia del Sopar de La Gran Gala es posposa al divendres dia 5 de desembre a les 9 del vespre al restaurant 9 de 9 d’Arenys de Mar. Cal que ajusteu les agendes.
.- Propica la teva candidatura com aspirant a mallerenga va ser acceptada en una reunió ultra secreta del Comitè Executiu de l’UCI només tornar del teu viatge al Marroc. De ben segur si ja fossis un esparta aquesta any t’emportaves l’estueta per aclamació.

propica -

Hola gent, passades mes de 24h desde l escrit de les gestes de Pruna em vull afegir a l homenatge que es mereix aquest esportiste i millor persona. Per aixo us comunico que oficialment renuncio a presentar la meva candidatura a formar part de l elit mallerenga almenys per aquest any. Aixo si, amb aquesta renuncia no vull dir que l any vinent no ho hi intenti amb mes força si cal.
Per començar ja estic inscrit a la NogueraBikeRace del 2015!!! Jejeje

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 11: 70 Km bicicleta de carretera, 1h 15’ gimnàs.
.- Dimecres 12: 70 Km bicicleta de carretera. Per la tarda més.
Comentaris:
.- Apunteu-ho a les vostres atapeïdes agendes: Assistir al Sopar de la Nit de la Gran Gala que tindrà lloc el divendres 28 a les 9 del vespre al 9 de 9 d’Arenys de Mar.
.- Aquest mes de novembre volia descansar, però en saber dilluns que en Quadratti va cada dia d’Arenys a Girona en bicicleta per treballar he començat ja els entrenaments de la nova temporada.
.- Roko ho tinc difícil poder venir dissabte al sopar del Club, tinc un compromís que no se si podré canviar de data.
Salut.

Roko -

PruneTTi amb aquet curriculum no només obtes a entrar a l'elit mallarenga si no que diria que directament obtes al Gran premi leonides !!!

- Carles , desde el club pregunten si asistiràs al sopar del club del proper Dissabte.... per cert ahir per la tarda vas ser vist arrivant a casa amb bici de carretera sota la pluja

- Propica , jo tambè estic preocupat !!! encara m'expulsarán a mí !!!

propica -

Veient curriculum de David Pruna no paro d anar al wc... ara si estic cagat!!! Hem venen al cap frases com:
-Nomes hi ha lloc per fer un nou mallerengo
-Inclus una pitxor, per fer aquest nou esparta tenim que fer fora a algun vigent.....
Entrenament secret:
Avui despres de rebre un missatge wassap i decidit baixar al gym...
-150 abdominals
-Bici estatica
-1 classe spining

Carles -

Pensament 4583

HO DIUEN ELLS II

Ningú. Ningú és perfecte.
Déu: És inútil, no em fan cas.
Inspector d’hisenda: ¿Si Déu existeix perquè no paga impostos com tothom?
Keta: ¿Per què no m’accepta com soc? Nomes vull menjar caca de cavall
Adan: ¡Visca la tardor!

Carles -

Pensament 4582

ALS MALLERENGOS: NOTES ESCRITES A LA NIT DE L'ESPORT D'ARENYS DE MUNT

.- Quelcom certament difícil per un mallerengo: aprendre a ser un perdedor.
.- ¡Esteu alerta! Conformar-se es anar perdent pistonada.
.- ¡Fem del sentiment de victòria la nostre voluntat de combat!
.- Recordeu companys que els grans rius arrastren molta aigua, però aquesta no és pas diferent a la dels rierols d’alta muntanya.
.- Com diu un adagi popular “la sort no és de qui la cerca, sinó de qui la troba”

Charles Moien -

Ha arribat a les oficines centrals de l’UCi a Laussane l’escrit d’en David “Prunetti” per ser acceptat com a mallerengo en el Sopar de la Nit de la Gran Gala, on hi adjunta el seu currículum. A fi que el Comitè Executiu sigui sabedor dels mèrits acumulats durant aquesta temporada per l’aspirant em permeto publicar-ho en el bloc. Aprofito l’avinentesa per felicitar-lo per haver estat escollit millor esportista arenyenc de l’any 2014.

Ha arribat a les oficines centrals de l’UCi a Laussane l’escrit d’en David “Prunetti” per ser acceptat com a mallerengo en el Sopar de la Nit de la Gran Gala, on hi adjunta el seu currículum. A fi que el Comitè Executiu sigui sabedor dels mèrits acumulats durant aquesta temporada per l’aspirant em permeto publicar-ho en el bloc. Aprofito l’avinentesa per felicitar-lo per haver estat escollit millor esportista arenyenc de l’any 2014.
- 5è a la Xurribikers
- Andalusia Bike Race. La prova referencia del calendari de la mountain bike de l ´estat espanyol i formant part del calendari Internacional de Ciclisme. Competició de 6 etapes on haviem de fer front a un total de 400 quilòmetre i superar 10.800 metres de desnivell. Fent parella amb en Marti Anglas vam aconseguir una meritòria 27ena posición final.
- Rioja Bike Race. Prova també dins el calendari Internacional de Ciclisme. Aconseguint acabar en el lloc 23 final. 3 etapes per completar 200 quilòmetres i superar 5.500 metres de desnivell
- 5è en la TransMaresme; sortida desde St. Coloma Gramanet i arribada a St. Susanna, atravessant tot el Pre-litoral. 90 quilòmtres i 3500 de desnivell
- 2n en l´Open de Canet de Mar. Cusa molt técnica i explosiva que transcórre per la Creu de Canet; 32 km i 1600 desnivell
- 3ª Posició a la Cabrilenca; 35 quilòmetres i 1800 de desnivell. Cursa técnica i explosiva.
- 4rt en la Ports del Maresme de Cicloturisme; 150 quilòmetres per Carretera superant ports tant mítics com collsacreu, Sta Helena… completant 2500 metres de desnivell positius.
- 4rt en la TransCorredor; 40 quilòmetres plens de corriols.
- 4rt a les 3 hores de Resistència de Teià
- 9è a Terra de Maquis aconseguint entrar en el prestigiós grup dels Maquis de 1r Grau. Recorregut molt exigent on s´ha de superar 240 quilòmetres i 6000 de desnivell en 2 etapes maratonianes.
- Aconseguir juntament amb 9 integrants del CC Arenys de Munt fer la ruta amb bici de carretera de Arenys de Munt a Prats de Molló i a l´andemà tornar de Prats de Molló fins Arenys de Munt. 270 quilòmetres en 2 dies i moltes hores i rialles dalt la bici.
- 2n al Open de Malgrat de Mar; Explosivitat de 32 quilòmetres
- 8ena posición a la Volta a la Mola; 95 quilòmetres i 3000 de desnivell
- 3r a la Cronoescalada al Castell de Burriac; 3,5 quilòmetres i 350 desnivell, explosivitat
- 10è a la Costa Brava BTT Extrem; 90 quilòmetres i 2500 de desnivell
- 5è a la VIP Extrem de Tarragona; 125 quilòmetres i 3500 de desnivell per superar.
- 1ª Posició a la Challenge de Resistència en Btt del Vallès
- 2ª Posició a la Llinars Extrem; 37 quilòmetres pels corriols del Corredor i 1600 metres de desnivell a superar.
- 1ª Posició a les 6 hores de Resistència de Cànoves, fent equip amb Cesc Balmont i Marti Anglas.
- 3r a la Montseny 360º; 80 quilòmetres i 3100 de desnivell, sortint de Seva, pujant al Matagalls, baixant al Montseny i pujant a St. Marçal.
- 3r a l´Open Muntbikes; 35 quilòmetres pels nostres boscos més propers.
- 3r al campionat de Catalunya Marathon Scott; prova disputada a Igualada on s´havien de superar 53 quilòmetres i 2500 metres de desnivell
- 1r a les 3 hores de Resistència en Btt d´Arenys de Munt


Em pregunto si aquests currículum és suficient per ser admès entra l’elit espartana

Prunetti -

Nit de l´Eport.
Sóc inmensament afortunat de tenir un grup humà de nivell celestial al meu costat!!!
Un reconeixament als mèrits d´un Espartà i que se li valorin les batalles és emocionant... però el millor premi que pots obtenir es compartir-ho amb els que més estimes.
Els dies pasen... però records com aquests queden gravats per l´eternitat dins el cap.
Nomes tinc paraules d´agraïment i admiració per tots vosaltres.
Està clarissim; la vida és una actitud i l´empenta i les ganes de deixar de ser quelcom insignificant i menjar-te la vida a collerades superas es la fòrmula per arribar a ser un Espartà; un simple guerrer que quan acaba la batalla ja busca la propera!!!!

Roko -

Ahir els Mallarengos : Pep , Tendo , Santi , Carles , CuadraTTi i Roko vam sumar 5 punts per ser més de 5 mallarengos en un sopar oficial

El sopar va tenir lloc a Arenys de Munt , on PruneTTi va ser galardonat com a millor esportista de l'any

Dissabte , tindrem una nova oportunitat de tornar a sumar punts ja que és celebra el sopar oficial del C.c Arenys de Munt

PD : L'uci esta investigant si són certes les afirmacions fetes ahir per en Carles indican que portava calçotets Mallarengos i per tant ell tenia que sumar 10 punts

propica -

Si conte com entrenament:
20 minuts agafan canicas
20 minuts agafan claus
Segueix la recuperacio

Carles -

Pensament 4581

HO DIUEN ELLS

Un calamar: Jo no estic per mitges tintes.
Un faquir: Tinc el telèfon punxat
La formiga atòmica: ¡¡¡¡Visca fukushima!!!!!
Un fotografia: Jo soc una revelació.
Un gripau: El que em rebenta són els camions.

el full parrokial -

Seguim investigant les informacions rebudes ahir sobre l'aparició del Taxista Dosriuenc a la pedalada Orrienca

Tot apunta que el taxista podria ser l'aspirant a Mallarengo i deixeble de Mollen : David Propica

Alguns testimonis presencials indiquen que va ser vist un vehicle tot terreny conduit per un home amb barra i gorra , circulant per les pistes forestals d'orrius amb dos bicicletes carregades al seu remolc

Amb aquesta Acció Propica al ajudar al vigent premi Leonides podría haver conseguit un punts molt valuosos per entrar a formar part de l'èlit Mallarenga

Seguirem Informant

El Full Parrokial -

Ahir a la Pedalada Orrienca va apareixer un nou personatge a tenir en compte pel futur :

el Taxista Dosriuenc , que va anar a rescatar a Rocko quan estava malmés amb forts dolors als genolls portant-lo a meta .
RocKo , va fer servir les seves influències com a Actual LWS i va utilitzar la famosa tàctica de Mollen .

propica -

Entrenament secret
Mes de 120 fotos a la Orrienca
1 Enantium pel dolor
2 corredors rescatats i baixats sants i estalvi
Mes 200 sol.licituds ahir a la tarde al face
Segueixo de baixa i lesionat, gran objectiu?? Arribar a la gran gala amb l alta metge....

roko -

Ahir vaig donar per finalitzada la temporada 2014 a l'orrienca

On vaig patir una caiguda al km20 donant-me un fort cop als genolls

Després d'estar uns 10 minuts parat intentant possar a Lloc la roda del darrere que s'em havia tret i que s'em pases una mica el dolor vaig rea-pendre la marxa

Vai rodar uns 5km més i el dolor persistía , en una cruïlla vaig trobar a Propica i vaig decidir posar peu a terra i donar per finalitzada la meva participació a la pedalada , no tenia sentit continuar amb dolor i sense opcions de fer un paper minimament digne

Vull felicitar a L'Àmic CuadraTTi per el gran paper que va fer ahir a la pedalada quedant onzé a la classificació general

Avui ens veiem al sopar de l'esport a Arenys de Munt

Carles -

Pensament 4580

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- ¿El sexe dèbil ha canviat de sexe?
.- Els bons polvos estan molt bé, però tampoc estan gens malament els polvets.
.- Sovint si el divorciat enyora el seu matrimoni, és perquè no se’n recorda, o perquè se’n recorda malament.
.- Procura no enfadar-te amb Ella perquè sigui egoista, ximple o interessada. Tu ets igual que Ella. I jo també.
.- ¡Si gaudis parlant amb Ella com gaudeixo posseint-la seria la relació perfecte!

Carles -

Pensament 4579

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Aquestes confessions no tenen res de particulars. Són només “particulars” en la mesura que les faig meves.
.- Quan escric aquestes confessions dic de tanta en tanta la veritat, perquè em creguin les exageracions.
.- Ho haig de confessa: Sexualment vull arribar a vell, però com més tard, millor.
.- Dins de cada confessió quanta gent que hi viu!
.- Em repeteixo. En aquestes confessions dic de maneres diferents sempre les mateixes coses.

Carles -

Pensament 4578

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Amb algunes senyoretes boniques i interessants, malauradament, estem condemnats a un educat intercanvi de tòpics i poca cosa més.
.- Hi ha dones tan fogoses i canviants que totes soles són un harem.
.- Totes les variant possibles sobre histories d’amor ja estat novel•lades. Parlem d’històries d’amor, doncs.
.- Quanta raó tenia Josep Vicent quan escrivia: “La criatura del sexe masculí té dret a ésser d’una altra forma de la que li adjudica la societat. És, però, el dret menys reivindicat de tota la història humana”
.- Convé cardar sense esperar a necessitar-ho, no sigui que ens sorprengui la mort sense haver cardat prou.

Roko -

Entrenament secret dia 8 :

- 5km caminant amb Cintia i Nuck (gos ) pels senderillos de la creu

- Demà Orrienca BTT i despres a votar !! Esper-ho poder depositar el meu vot a la taula del president Grandissim Gran de Grans

- Carles , per mi perfecte celebrar la gala el cap de setmana del 28/29 de novembre , vindre acompanyat

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 8: 14 Km +350 corrents amb la Keta.
Comentaris:
.- Sóc en un núvol. Tinc la sensació que els peus no toquen a terra i que amb la punta dels dits acarono el cel. Desconec si sóc mereixedor de tanta plenitud.
.- Demà tots a votar, jo intentaré fer-ho a la mesa on en Toni fa de president.
.- Dema algú surt a fer una volteta de btt? A les 8 a la font?
Salut.

mallerenga12 mallerengaA -

Entrenaments setmana:
mallarenga12:
dimecres: 2.15h d'esports + 1.30 h gimnàstica rítmica.

dijous: entrenament amb l'equip (20 minuts corrent + sèries + abdominals + flexions + estiraments)

mallarenga A
dijous: entrenament amb l'equip (20 minuts corrent a bon ritme intercalant sèries + sèries + abdominals + flexions + etiraments).

dissabte: 7 km run a bon ritme + estiraments.

Carles -

Pensament 4577

REFREGIT

.- N’hi ha que com que no s’atreveixen a dir el que pensen, s’esforcen a dir el que creuen que haurien de pensar.
.- N’hi ha que parlen pèl mòbil, d’altres amb el mòbil.
.- “Les il•lusions d’aquest món”...D’acord, són il•lusions. Però si en prescindim, ¿que ens queda?.
.- Cadascú té dret a fer el que vulgui - encara que, en realitat, cadascú fa el que pot i no com vol.
.- Tema per la tesis doctoral d’un teòleg: Escriure les memòries de Déu.

Carles -

Pensament 4576

A: ¿Quin és el teu estil literari?
B: L’estil d’escriure sense estil.

Carles -

Pensament 4575

A: ¿Quin gènere t’agrada més?
B: El femeni.

Carles -

Pensament 4574

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Tota relació de parella té en aquest món, no sols la seva història, sinó també la seva prehistòria.
.- No hi ha pitjor indigència que la falta de sexe.
.- Suposo que aquestes alçades ja sabreu que l’oblit i la desmemòria formen part de l’estratègia de l’art de la seducció.
.- Per aprendre a lligar cal ser prou humil per reconèixer les mancances i prou constant per superar-les.
.- Per sort he cultivat l’oblit de totes les bandarres que han estat nocives per la meva vida.

Carles -

Pensament 4573

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Voldria poder assaborir la textura, el cos, el gust d’una mirada com qui xucla un caramel.
.- Un lligaire s’accepta tal com és. Un bon lligaire procura, de seguida, convertir aquesta acceptació en un remordiment.
.- Per posar fi a una relació no cal ser ingrat. Basta ser sincer.
.- Amb elles no es pot ser persuasiu sense una mica de perfídia.
.- “L’amor consisteix a sentir que un a cedit a l’altre malgrat ell, allò que només era per a si mateix” escrivia Paul Valery. Potser per això mai no em podré enamorar.

Carles -

Pensament 4572

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- El desig, que és el combustible de la vida, sempre comença una mica abans que ens n’adonem.
.- La llibertat sexual és també escollir amb qui la vols perdre.
.- Dins meu hi ha un lligaire que vol entendre el que Ella pensa i a l’hora vol manipular-la per fer-li creure el que millor em convé.
.- El teòlegs parlen de l’anima, els psicòlegs del subconscient, els romàntics de l’esperit, com si fossin òrgans tangibles del nostre cos.
.- Ja porto escrites quasi cinc mil confessions, Salvat-Papasseit en va publicar poc més d’un centenar. Com en el sexe, la llargària no importa.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 4: 7 Km caminant amb la Montse i 50’ massatge “maurcien”
.- Dimecres 5: 2h massatge “esportiu”
.- Dijous 6: 9 Km. Corrent amb la Keta.
.- Divendres 7: 9 Km. Corrent amb la Keta.
Comentaris:
.- La Keta està en un estat de forma envejable, em costa deu i ajut seguir el ritme que imposa en els entrenaments.
.- Roko en el viatge de tronada no he parat a Lausana, ho vaig fer en el d’anada. Crec que va quedar tot lligat i ben lligat.
.- Quadratti va anar bé l’entrevista de treball?
.- El cap de setmana del 28 i/o 29 de novembre com us va fer el Sopar de la Nit de la Gran Gala?

roko -

Nois hauriem de començar a possar data pel sopar de la gran Gala !!

Pica mooolts d'ànims !! Aviat ja estaràs donant guerra !!

Carles !!! Encara estàs fent el turista per l' illa de reunió ?? A les xarxes socials circulen Alguns rumors que apunten que durant el vol de tornada a Catalunya faràs escala a Lausanne !! Que n'hi ha de cert d'això ??

propica -

Avui visita a la Mutua, dema començo reavilitacio, no tinc fisura finalment, pero els ematomes senyalent als lligaments :(
Diuen de 3 a 4 setmanes... vaya tela

roko -

Entrenament secret dia 5:

- 25km amb bici de carretera

propica -

Res a dir continuo cardat....

Carles -

PENSAMENTS AL TRAIL DE BORBON VI

.- En una cursa de vegades penso, de vegades sento, de vegades sóc, però el millor és quan penso que sóc el que sento.
.- Sovint, especialment quan estic sol en mig del bosc, em sento com un ocell tancat a l'exterior de la seva gàbia.
.- L'esforç físic és sovint el pare del plaer.
.- Hi ha dos tipus de corredors al Trail de Borbon; aquells que s'eleven i aquells que s'inclinen.
.- La pau interior també pot ser aconseguida a força de cruels batalles contra un mateix.

Carles -

PENSAMENTS AL TRAIL DE BORBON V

.- Explicar una vivència és ja exagerar.
.- "Sigues tu mateix", "comportat com un espartà", em repetia un cop i un altre rodejat per la negrrecordar. a nit. Bé, ho intentava. Tanmateix no podia ser altra cosa.
.- Un infortuni, com una llaga o una ferida, em pot afeblir la confiança, però no em posa en entredit la convicció que cal arribar a la meta.
.- Quan començo una cursa totes les esperances per acabar-la són en mi.
.- Estic content de ser un finisher de la Trail de Borbon, el que ha estat dur de patir de ben segur serà dolç de recordar

Carles -

PENSAMENTS AL TRAIL DE BORBON IV

.- A voltes em comporto com un masoquista: dels meus dolors en trec les meves alegries.
.- De nit és difícil orientar-se. Més d'un cop m'he equivocat de ruta per por a equivocar-me.
.- Si he d'escollir, prefereixo saber apreciar el que no puc fer, que fer el que no sóc capaç d'apreciar.
.- Quan porto hores corrents i temo patir dolor pateixo ja allò que temo.
.- En cada nova trail em sento de bell nou un aprenent, el dolor és el meu mestre

mallerenga12 mallerengaA -

Diumenge:
mallarenga-A
18 minuts run a ritme ràpid + 6 X 100 en pujada pronunciada + 8 minuts run suau.

7 km caminant.

mallarenga12:
7 km caminant.

Carles -

PENSAMENTS AL TRAIL DE BORBON III

.- Viure es fer o, en tot cas, intentar fer.
.- Endevinar la cursa on t'has d'inscriure. Aquest es el secret.
.- Gràcies a qui puc fer el que faig? Fem-nos la pregunta, de tant en tant.
.- Per acabar una cursa només cal anar fent o, en tot cas, intentar anar fent.
.- Al Trail de Borbon vaig segregar tanta oxitocina, vasopressina, testosterona, dopamina i serotonina que he trigat set dies a recuperar els nivells hormonals normals.

Carles -

PENSAMENTS AL TRAIL DE BORBON II

.- No sempre la brevetat d'una explicació o d'una justificació és compatible amb la veritat.
.- Amb només bons propòsits no s'aconsegueixen bons resultats, amb propòsits rebuscats, tampoc. En general mai s'aconsegueixin bons resultats, sobretot a base de propòsits.
.- Algunes vegades, la inconsciència dona bons resultats.
.- Quan ets en una cursa dura i exigent t'adones que tot demana entrenament. Fins i tot el dolor.
.- Quan fa hores que tinc dolor els meus dubtes de si val la pena continuar patint són les meves úniques certeses.
.- Tots i cadascun d'aquests pensaments és incomplet. Fins i tot aquest.

Carles -

PENSAMENTS AL TRAIL DE BORBON I

.- Sembla una bajanada: però la primera condició per guanyar un Leònides la Nit de la Gran Gala és que un altre esparta no té l'arrabassi.
.- En les meves reflexions propugno el dubte metòdic, però no n'estic gens segur.
.- Fixeu-vos-hi bé: un mateix dolor, experimentat per una mateixa persona en moments diferents, ja no és el mateix.
.- Algunes il·lusions cal exagerar-les perquè resultin creïbles.
.- En una cursa tècnicament complicada no us cageu en tot, resulta antihigiènic.

Carles -

Entrenaments:
.- Dia 29: 23 Km +2100 caminant pel circ de Mafate.
.- Dia 30: 17 Km +1300 caminat fent l'ascensió a un volca
Comentaris:
.- Estic molt content per haver finalitzat el Trail de Burbon, la prova més exigent que he fet mai corrents; ni les cabres s'atreveixen a passar per aquests corriols i trencacames plens de pedres volcàniques i arrels que vorejen mil precipicis. En arribar ambdós peus eren plens de nafres, butllofes i sagnaven a dojo. Sort que Ell m'esperava a Sant Denis per donar-me la benvinguda.
.- Toni tens el telèfon del fuster? Per cert la professora d'angles em donar molts records per tu.
.- Felicitats a tots els qui heu fet possibles una nova edició de les 3 hores
Salut des de l'illa de Sant Maurici.

Full Parrokial -

Ja em acabat de fer les transcripcions de les grabacions que vam poder realitzar amb els nostres microfons ocults sota la taula del restaurant del Far

- Algun dels Mallarengos , juntament amb un aspirant ha ser-ho van anunciar la seva participació a les següents curses :

- Orrienca
- Noguera Bike Race
- Andalucia Bike Race
- VolCAT
- Rally Di Romagna (Italia)

- Tanmateix destacar la frase del Propica afirmant que ell sense Sponsors no competeix ... referint-se a les queixes d'una noia triatleta campiona sub23 d'europa allà present

Jeremy -

A en Carles, doneu-li el Leònides 2014 ja, i dediqueu-se a re formular els LWS i les grans gales per als propers anys perquè no us deixarà cap per a vosaltres. A no ser que li trenqueu les cames, es clar...i tot i així, ja en parlaríem. Recordeu quan va còrrer una marató amb els braços enguixats ? ...doncs això !
Carles,
Tu no ets humà, xaval.
Felicitaaaaaats

propica -

Dilluns i segueixo lesionat, fins dijous no tinc visita mutua. Sense entrenaments secrets

full parroquial -

Es diu es comenta que sota la taula esmorçar al Far hi havia un micro, estem a l espera de la transcripcio de posibles proves que volen fer alguns mallerengus any vinent i d alguna frase d aquelles que deixen marca per part d un aspirant....

Roko -

Entrenament dia 1 : 94km BTT +2000Dpa

Avui la jornada es presentava tranquila , quatre corriols i esmorçar , pero quan vas amb bici amb el jabali pons saps quan comences la sortida pero no quan s'acava

Així que després de l'esmorçar només em quedat jo i cuadraTTi acompanyant a Pons que ens ha regalat una sortida plena de corriols i trialeres.

tot super tècnic i trencador , em arrivat a casa ben trinxats , pero em completat un entrenament de qualitatel espectacular

mallerenga12 mallerengaA -

Malarenga12

Dilluns: 1.30 h gimnàstica rítmica.

Dimecres: 1.15 h esports + 1 h natació + 1.30 h gimnàstica rítmica.

Dijous: entrenament amb l'equip.

Mallarenga-A

Dijous: entrenament amb l'equip.

Dissabte: 6,5 km run.

L'ESPARTÀ QUE PLORA -

Pensament 1:

"Enguany, a la nit de la gran gal·la, la cadira més cobejada serà la que porta la tapa de vàter".

EL FULL PARROKIAL -

Notícia d'última hora.

Hem sabut de bona font, que en Toni ha ingressat fa una estona d'urgència a l'Hospital de Calella.

Esperarem comunicat mèdic.

Roko -

Entrenament dia 31 : 46km +500 Dpa amb bici de carretera

Roger -

Propica, espero et recuperis ben aviat! Portes una temporada esplèndida, i el teu nom està en totes les apostes. No m’estranyaria que algú t’estigués fent màgia negra/vudú.

Felicitats Martí i a tota l’organització de les 3h (especialment als mallerengos Tendo, Santi i Pep, que segur són molt culpables d’aquest gran èxit de nou). Carles, em consta que l’has tornat a fer molt grossa. Esperem cròniques i pensaments australs. I dels Pantans, tampoc tindrem cap crònica?

Hauríem de començar a pensar en obrir un doodle per trobar data per la gran gala. Sabem si s’envien les participacions per correu ordinari? Aquests darrers dies se m’ha accentuat un tic d’anar a mirant la bústia cada 10min... de moment res de res, em començo a posar molt nerviós.

Roko -

Propica !! espero que et recuperis ben aviat !! ànims !! ara apart dels premis leonides i esparta , també obtes al premi Aristodèm !!! buenooo això si entres a formar part de l'èlit mallarenga clar ... jajajaja

Després d'unes negociacions molt dures , m'agraderia anunciar que un servidor serà l'escollit per substituir a Propica a la pedalada Orrienca el próxim diumenge 9 de Novembre on tindré l'oportunitat de sumar els primers punts de cara la temporada 2015/2016 , serà un gran orgull però alhora una pressió molt gran ... substituir al Pro són paraules majors ...

propica -

Ahir entrenament secret
Palejar 5000kg asfalt
Road amb Zeus 40km
Avui lesio ma esquerra, tinc tocats tendons del dit gros, minim 10 dies baixa......

Roko -

Brutal Carles !!! ABSOLUTament IM-PRESIONANTEEEEEE !!!!!

Sense Mots !! Necesito unes quantes caixes d'aguantaforte , acabo d'enbossar el WC !!

propica -

Moltes felicitats carles, quina manera de començar a sumar punts pel leonides 2015!!!!
Jo de moment sumo un dia mes lesionat

Andreu -

Soc estupefactee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27h correns?
IM-PRE-SIO-NANTE!
Carles el peix esta venut, aquest any et coronarem esparta del mileni. Canviarem el nom de premi leonides per el premi Carles mitja.
Hem de fer una estatueta de la teva silueta aixi que ens hauras d'enviar una foto per treallar-hi.


PD: Carles.... tinc una pregunta... erets el unic catala??

Salut