Blogia
La llibreta virtual.

“Papa, jo avui he entrenat... I tu?”

“Papa, jo avui he entrenat... I tu?”

El títol d’aquesta entrada és una piulada que va arribar a la redacció del Full Parrokial fa unes poques setmanes – Sembla que un dels nostres més il·lustres (i enyorats) mallerengos l’ha d’escoltar (patir?) massa sovint i des d’aquí volem engegar una campanya (#tots-estem-amb-tu) per mostrar-li el nostre suport.     

78 comentarios

Jeremi -

Jaaaajajajaaaa,
Que jo et faig por Roger ? Tens un gran sentit de l'humor.
Carles company,
Deixa'm la Keta perquè pugui parlar amb algú el 21 ...ja he muntat una cadireta a la bici. Te la cuidaré, t'ho prometo.

Melcior -

Enveja sana la meva respecte la vostre sortida de dissabte, sinó estigués patint maquis m'hi apuntava amb els ulls tancats!!

Marc, estàs progressant degudament, enguany, LWS nonstop si o si oi??!!

JandrewwwWWWWW, està bé que tornis... a veure quan compartim una truiterada, o uns corriols creu ;-) sinó, sempre ens quedarà el xiringo i comprobar que per fi a la nit assoleixes objectius, no com aquella gran nit fallida... :-p

Gran Mestre... que tornis a pedalar amaga ja algún repte dels teus a curt/mig plaç?? la LWS nonstop serà dura, molt dura, i la pujada a prats de molló amb el club també, cal entrenar.

Maquis, ai maquis... la btt està a punt, els tracks carregats al gps... ara són aquells dies previs a una cita on saps que passi el que passi patiràs molt, esgotament, calor, mareig, deshidratació, rampes, pèrdues absurdes enmig de no saps on...

Avui després de dos dies de descans ABSOLUT he sortit a probar la btt, pinyonera cadena i plat nou ( un 32 enlloc de 34 per afrontar aquesta tortura ). La bici va com nova, les meves sensacions però després de 3h suaus amb Pons no han sigut massa bones...reposar és dolent? anava millor amb el 34? hauré menjat massa? no hauria de beure vi a les nits? bé, són qüestions que ara em ronden el cap... en qualsevol cas el cap de setmana obtindré la resposta, i espero que no me la doni el Senyor del Mazo jejeje...

Olora a estiu senyors.. això vol dir nocturnes, truiterades, xiringo, LWS nonstop, pujada a Prats són a tocar, esperem gaudir-ho a tope!!!!

Andreu -

Ahir:
2000 m swim

Avui:
12 kms a 4,47 km/min

Comentaris:

Estic tornant......

Marc -

Carles, confirmo que vindré dissabte al KLY a dos quarts de vuit per fer una sortida llarga. El diumenge intentarem pujar a veure els herois maquis.

Carles, ahir feia una birra al pati dels 5 arbres, un bon amic és descendent de l'Espriu i ens veiem a la casa d'Arenys. Proposem un Espriu & Kuanpuk pel proper Sant Jordi ?

Salut i sexe (per què no?)

Carles -

Pensament 4251

CONVERSES AMB L’ESPRIU II

Espriu: "Tots creiem, o hem cregut, en un jueu o en un altre".

Carles: "Tots hem cregut, o creiem, en una dona o en una altre".

Carles -

Pensament 4251

CONVERSES AMB L’ESPRIU II

Espriu:
"Escolta Sepharad:
Els homes no poden ser
si no són lliures".

Carles:
"Escolta Montserrat:
Jo no puc ser
si no em sento lliure".

Carles -

Pensament 4250

CONVERSES AMB L’ESPRIU I
Espriu:
“Ens alcem tots dos
en encesa espera,
el meu poble i jo”.

Carles:
“Ens alcem tots dos
en encesa trempera,
la meva cigala i jo”.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 10: 70 Km. Bicicleta de carretera, 2000 piscina.
Comentaris:
.- Comença el canvi de cicle.
.- Marc, Pep i companyia, en Jose, el pescadilla, m’ha proposat que el dissabte 14 anem a Furiosos a ritme de Pau i Herba, podríem quedar a 2/4 de 8 al Calisay perquè la sortida és un xic llarga, us hi apunteu?
Salut.

Roger -

Jeremi, enhorabona! Em fas molta por. Només recordar com me les feies passar fa 20 anys… Fins dissabte 21!
Propica, si surts a una revista ja et pots prendre la temporada sabàtica fins Novembre. Aplostrofant ;-)

propica -

Hola, tinc una pregunta pels membres de l UCI.
Es donen punts per sortir en una revista de bicis de tirada estatal? Ja que no entreno molt estic buscan argucies legals per poder sumar ;).
Es diu, es comenta que deixeble moyen surt a la revista Mountainbiker .....

Charles Moien -

Benvolguda Clara, mallerenga 12:

Em complau que hagis rebut la missiva que la setmana passada et vaig trametre des de Lausanne. Voldria que les meves paraules d’admiració i suport et servissin de motivació per continuar entrenant amb la constància i determinació que ho esteu fent juntament amb la mallerenga A. L’adreça electrònica de la pagina oficial on es publiquen permanent actualitzades les puntuacions dels diferents candidats és la que constava en la meva carta, tanmateix, per poder accedir-hi, es menester la clau de pas que només tenen els membres del Comitè Executiu de l’UCI. En la darrera Junta Permanent del Secretariat es va decidir concedir 5 punts per cada trajecte en tren que es faci dempeus entre Arenys i Barcelona.

Atentament.

Jeremi -

Mallerengos,
Dissabte passat vaig veure passar volant un tal Jose amb un pepino de KTM ...Jo per altre banda m'he comprat una GIANT de 29, l'he estrenat, i m'he adonat que fins ara pujava les muntanyes amb un puto moticultor ...ens veiem el 21

mallerenga12 mallerengaA -

Entrenaments de les dues mallerengues d'aquest dilluns:
6km: 2 run i 4 caminant.

Anónimo -

Pensament 4249

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- La comprens? La perdones? L’has oblidat? ¡No et confonguis!. El que passa és que has deixat d’estimar-la.
.- L’estimes de veritat? Per cada somriure cinc llàgrimes.
.- N’hi ha que només són bones amants quan no estan enamorades.
.- Una de les necessitats eròtiques d’algunes dones es que les seves amigues tinguin experiències fortes.
.- En les relacions de parella es fonamental aconseguir que l’altre tingui un xic de mala consciencia.

Melcior -

Brutal, sense moTs, prendre la sortida a una cursa així és només per a escollits, per aquells que ell vol que siguin diferents.
Espero poder fer truiterada i ens expliquis detalls de les teves darreres experiències esportives.
Enguany no tens rival, premi LWS a la saca i corre la brama que amb caràcter vitalici.

Rocko maquis és a tocar, tindrem un convidat de cursa nefast, la calor. Màxim respecte per una cursa que pinta molt dura però com bé apunta Rocko cal plantejar-la com una travessa.
Setmana per mentalitzar-se, descansar tot lo possible i menjar bé.

Anónimo -

Pensament 4248

VOLTA A LA CERDANYA ULTRAFONS IV

.- He acabat la cursa. Comencen els mals de cap.
.- No és cortesia voler portar el bastó a un coix.
.- En conec un que s’apunta a totes les curses per tenir sempre un objectiu. No se si és un il•luminat o un inconscient.
.- Reconèixer que hem comes un error no l’anul•la; segons com, pot ser un error encara major.
.- Les curses no s’acaben dient “m’hi apunto” i seient en un banc.

Carles -

CRÒNICA DE LA VOLTA A LA CERDANYA D’ULTRAFONS 2014

A 2/4 de 8 del divendres 6 de juny soc a la plaça del Call de Puigcerdà per prendre la sortida a la Volta a la Cerdanya d’Ultrafons. Primer de tot l’organització comprova que tots els participants porten el material obligatori, sembla que en el meu cas els pantalons llargs que duc de recanvi no són impermeables i haig de parlar amb l’Eduard, el pare d’en Kilian, perquè em deixi prendre la sortida. Desprès de comentar-ho una estona em permeten participar, però si durant la cursa plou m’hauré de parar al primer avituallament i abandonar. Escolto les converses dels companys on s’expliquen que han fet aquesta temporada, em sento una formiga envoltada per elefants.

A les 8 en punt donen la sortida a la UVCF, iniciem la travessa 71 corredors dels 82 inscrits; només l’acabaran 41. El ritme des de bon començament és frenètic, més que una cursa de 216 Km sembla una prova de 10 Km. Passat el primer quilòmetre, no obstant mantenir un ritme ràpid, estic entre el grup dels últims. La primera part del recorregut és fa integrament per la part francesa de la Cerdanya ( Puigcerda, Brangloy, Llivia, Saillagouse, Err, Osseja). Des de bon començament tinc bones sensacions i marco un ritme alt per la meva condició física. Les hores cauen ràpidament i aguanto prou bé una xafogor intensa. En els avituallament carrego líquid i menjo per recuperar energies. Les vistes són espectaculars i el circuit un trencacames constant, per sort la pista i els senders no són tècnicament exigents. A les pujades m’ajudo dels bastons i camino a un ritme àgil, a les baixades corro i/o troto per recuperar temps. Abans d’arribar a Saillagouse, en el quilòmetre 31, en una baixada em torço dues vegades el turmell, en la segona faig un mal gest i de retruc pateix el genoll. En els propers vint quilometres la sensació de dolor cada cop serà més intensa.

Corro durant una bona estona en companyia d’una xicota portuguesa que no para de xerrar i de donar-me ànims, tanta xerrameca m’atabala. Quan arribo al control d’Ossejà, situat al punt quilomètric 51,2 a les 4 de la tarda, ja he fet més 2.600 de desnivell positiu. El tall de pas en aquest punt de la cursa és a les 9 del vespre, no obstant anar bé de temps decideixo abandonar. No em veig en condicions de fer els 160 quilometres que em resten amb aquest mal al genoll, Puigcerdà és nomes a cinc quilometres i si continuo no tindre un punt de retorn fins que sigui de nit. En vuit hores no he tingut cap mena de noticia d’en Leònides, enguany només puc aspirar al premi Aristodem.

propica -

Escolteu si hi ha una clasificacio per poder asistir a la gala i ja tinc els punts jo paro jajajaja
No m ho crec ni jo ;).
Lo del Marroc es una ruta de 6 dies per l atlas i dos dies mes a marrakech, es una ruta no competitiva i es el regal de la secretaria de la secretaria de l ajuntament de Dosrius, ho sigui la meva dona.
La veritat que si faig i acabo tot aquest any haura estat l any perfecte, i sino tampoc passa res, la Orrienca tambe entra dins el calendari ;).
Rocko no pateixis estic segur que diumenge a la tarde tindras una fusta que cada cop que la miris agafaras trempera

Carles -

Pensament 4247

VOLTA A LA CERDANYA ULTRAFONS III

.- En aquesta cursa no és que estigues sol. El que succeïa és que arribava als llocs quan els altres ja havien passat.
.- En el camí cap al triomf només hi ha dos errors que un pot cometre: No seguir fins al final o no haver començat.
.- Si fracasses potser no ho entenguis al principi, però més endavant, quan ho analitzes, saps perquè havia de ser així.
.- No estic davant d'un cicle de canvis, estic davant d'un canvi de cicle.
.- Sovint la distància entre les meves possibilitats i les meves fites es diu actitud.
.- En una cursa hauria d’estar prohibit no viure cada nova passa com si fos l'últim sospir.
.- Si el remordiment em crida, no li responc, no té res de nou per oferir-me.

Carles -

Pensament 4246

VOLTA A LA CERDANYA ULTRAFONS II

.- Procuro no donar la culpa a la manca de sort quan el problema ha estat la falta d'actitud.
.- Si tenia la capacitat de somiar-ho fins fa quatre dies creia que tenia la capacitat de convertir els meus somnis en realitat. Ara se que hi ha somnis impossibles de fer realitat.
.- Soc positiu, quan corro perdo sals minerals!
.- L'adversitat té el do de despertar sentiments que amb l’èxit haguessin continuat adormits.
.- Quan pels anys no podré córrer, trotaré. Quan no podré trotar, caminaré. Quan no podré caminar, faré servir el bastó. Però mai m’aturaré.

Carles -

Pensament 4245

VOLTA A LA CERDANYA ULTRAFONS I

.- Si de debò t'importa acabar trobaràs la manera, i si no trobaràs l'excusa.
.- En cada cursa m’equivoco, perquè en cada cursa prenc un munt de decisions.
.- Per fer realitat els objectius, cal caminar amb ells fins al final.
.- La superació esportiva existeix, però t'ha de trobar entrenant.
.- Cap cursa triga tant en acabar-se com aquella que no es comença.

ANDREU -

Entrenament dia 09/06/14.

12 kms a 4,45 min/km

Comentaris:

Estic tornant.....


-Carles, brutal. si haguessis acabat en muletes haguessis guanyat el leonides durant dos anys seguits.

Carles -

Pensament 4244

DUBTES SOBRE l’INDEPENDENTISME IV?

.- No se’ns atorgarà la llibertat externa més que en la mesura exacta en què haguem sabut, en un moment determinat, desenvolupar la nostra llibertat interna. (Mahatma Gandhi)
.- La llibertat no és negociable (Pau Casals)
.- Si marxeu, us convertireu en un dels països més pobres del món (George III d'Anglaterra, als rebels nord-americans)
.- Entenc que vulguin fer-nos desapareixer però que no ens demanin de cooperar-hi (Golda Meir)
.- Catalunya serà independent quan ens acabin d'asfixiar financerament i la gent ho vegi (Ramon Trias Fargas)
.- Un país no es perd perquè els que no l'estimen l'ataquen, sinó perquè els que l'estimen no el defensen

Carles -

• DUBTES SOBRE l’INDEPENDENTISME III?

.- Si una llei és injusta, un home no només té el dret de desobeir-la sinó que s'ha de comprometre a fer-ho (Thomas Jefferson)
.- Heus ací Catalunya, esclava d'insolents. Què és allò que us manca catalans, si no és la voluntat? (Pau Claris)
.- No hi ha països petits. La grandesa d'un poble no ve mesurada pel nombre que el formen, igual que no mesurem la grandesa d'un home segons la seva estatura (Victor Hugo)
.- Totes les causes justes del món tenen els seus defensors. En canvi, Catalunya només ens té a nosaltres (Lluís Companys)
.- La realitat assenyala que no estem units a ningú, sinó que hi estem sotmesos (Manuel de Pedrolo)

Carles -

DUBTES SOBRE l’INDEPENDENTISME II?
.- Hi ha 22 països que s’han independitzat d’Espanya i cap ha demanat per tornar (Sala i Martin)
.- Des de fa 500 anys, els catalans hem estat uns imbècils. Es tracta, doncs, de deixar de ser catalans? No, sinó de deixar de ser imbècils (Joan Sales)
.- No volem que ens governin bé des de Madrid, volem que deixin de governar-nos (Prat de la Riba)
.- De vegades cal alterar democràticament la jerarquia de la legalitat per poder instituir la voluntat majoritària d'un poble (Muriel Casals)
.-El pensament català rebrota sempre i sobreviu als seus il•lusos enterradors (Francesc Pujols)

Carles -

Pensament 4241

DUBTES SOBRE l’INDEPENDENTISME I?

.- El seny si no va acompanyat d'una ferma voluntat de combat només serveix per tapar covardies (Francesc Macià)
.- Som el 16% produïm el 20% paguem el 24% ENS TORNEN EL 10% i ens inspeccionen el 30%. Votem? (Junqueras)
.-De nosaltres depèn que Catalunya se salvi definitivament o desaparegui per sempre com a poble (Josep Armengou)
.- Allò que és vàlid per als individus és vàlid per a les nacions (Mahatma Gandhi)
.- El futur no és un regal, és una conquesta (Robert Kennedy)

Carles -

Pensament 4240

JIN JI DU
Recolzat només en una cama amb el ulls tancats, prova-ho ara, no has de fer res més. Si no ets capaç de mantenir l’equilibri en aquesta posició més de deu segons significa que el teu cos ha degenerat a nivells de la senectut. Segons un article que acabo de llegir, practicar cada dia un minut el Jin Ji Du, ajuda a prevenir la hipertensió, baixar el nivell de sucre a la sang, controlar la diabetis, enrederir la demència senil, mantenir recta la columna vertebral i enfortir la virilitat. Això es el que diu l’especialista en salut Sr. Zhong Li Ba Ren en el seu llibre “Self help is better than seeking doctors' help". Si practiques diàriament el Jin Ji Du diuen que milloraràs la qualitat de la son, l’equilibri corporal, i augmentaràs significativament la memòria. Ara ja ho sabeu, feu la prova i ja hem direu quanta estona AGUNATEU.

Roko -

Brutal aquesta informació del Full Parrokial ha dinamitat la próxima Gala !!

Propica !!! ens pots explicar en que consisteix aquesta travessa pel Marroc ? Carles t'animes ? on ens hi podem apuntar ? Podem Venir ???

Carles , em sap greu que tinguessis que abandonar la VCU per una lesió , espero que et recuperis ben aviat i així poder continuar assolint tots els teus reptes esportius

Nois 5 dies per terra de Maquis , avui ja m'he llevat amb molt de nervís , tot l'any esperant que arribi el gran dia i ja es a tocar

Recordo que quan vaig cursar l'inscripció faltaven uns 200 dies i com és obvi ho veia molt lluny però ja ho tenim aqui

He entrenat el millor que he pogut / sabut però no tinc por al fracàs així que em plantejo terra de Makis com una gran Travessa de BTT amb Grans Àmics

Ara tinc una barreja de sentiments que m'inveixen profundament : Respecte , Ilusió , Nervís, ganes de superar-me etc ..

Estic convençut que en Leònides ens ajudara en els moments critícs

Així que Alea Iacta est !! Gaaaasss

Full Parrokial -

Segons em pogut saver , l'aspirant a Mallarengo David Propica vol entrar per la porta gran a la Familía Mallerenga

Desde la Nostra Redacció em pogut esbrinar una part del seu calendari esportiu

- Terra de Maquis
- LWS Non Stop
- Osona Límits
- Pujada al Turó del Home amb Bici de 30Kg
- Volta pel Marroc

De fet si aconsegueix ser Finisher de totes aquestes proves podría ser el primer aspirant a entrar a l'èlit del MCT a obtar al premi Leònides (Mai a L'història aquest fet a succeït )

Ara s'espera quin será el próxim moviment del Gran Favorit a obtindre el gran premi , en Carles que segur que voldrá donar un cop d'efecte per contra-restar el calendari ProPica

Carles -

Entrenaments:
.- Divendres 6: 52 Km +2600 corrent a la Volta a la Cerdanya d’Ultrafons amb un temps de 8h 10’
.- Diumenge 8: 14Km caminant amb la Keta, 35’ sauna i jakuzzi. 5 punts per sortida mallerenga (Marc. Rocko, Laia, Keta i un servidror)
Comentaris:
.- Només em va ser possible fer una quarta part del repte que m’havia plantejat a la VCUF. En una baixada tècnica on corria per sobre de les meves possibilitats em vaig regirar el turmell i el genoll em va quedar ressentit. Les fortes molèsties em varen aconsellar deixar-ho. Em quedo amb una experiència esportiva i personal que em va permetrà somiar per unes hores que jugava a primera divisió. Ara intentaré reinventar-me, necessito nous objectius.
.- Em motiven els vostres piulades plenes d’optimisme i estic segur que a Terra de Maquis fareu un gran paper. Soc especialment content pel retorn de l’Andrew, el fill pròdig mallerengo.
Salut

mallerenga A -

Ah, n'oblidava, dissabte després del meu entrenament també vaig fer 6,5 km caminant amb altres mallerengues.

mallerenga12 mallerengaA -

entrenaments setmanals:
mallerenga12
dilluns, dimecres i divendres: 1,30h gimnàstica rítmica preparant l'exhibició de la propera setmana.
dijous: entrenament amb l'equip de running
dissabte: 6,5km caminant, érem 3 mallerengues i la Keta.

mallerenga-A
dijous: entrenament amb l'equip.
dissabte: 20 minuts run + abdominals + flexions + 6 X 60 en pujada pronunciada + 10 minuts run.
diumenge: 5.100 km run (a mig matí amb la calor)

Bona setmana a tothom

mallerenga 12 -

benvolgut senyor Moien, he accedit a la pàgina web que em va enviar però no surten les puntuacions.

vull saber la classificació per fer la previsió del calendari de properes curses a les que m'he d'apuntar per aspirar al premi Leònides.

Recevez mes meilleures salutations

Pep -

entrenament diumenge
quant he pogut agafar la bici a les 2/4 11 era masa tard per venir a Canet i he decidit fer una pasejada per el Montseny pasant per Palautordera el poble del Montseny Mosqueroles Sant Celoni i Collsacreu 56 km
bones sensacions
ja veig que aquí ningu afluixa hem tindre que posar les piles per estar al nivell el dia que fem una sortida mallerenga







Roger -

Maquis? No lo hagas

AGUANTA FORTE -

La Direcció General a petició del Consell d'accionistes de la societat vol felicitar tots els mallarengus que han fet alguna cursa, botifarrada o ultra aquest cap de setmana.

A tots els nostres patrocinats els hi dediquem la nostra darrera campanya:

LIVE TRUE

https://www.youtube.com/watch?v=2IT6F9FMhLY&feature=em-share_video_user&gl=US

... molt especialment a un

By Aguanta Forte!!!!!

Roger -

Probablement... o no

Roger -

Entrenaments secrets
1.06, 62Km +2100 Corriolada pre-Maquis by M&M’s (6h totals, a raó de 10km/h!)
8.06, 45km +1300 (força perjudicat d´un cap de setmana “diferent”)

Llegeixo que entrem en un mes de Juny amb màxima ebullició – En Carles ens deixa una nova lliçó magistral a la Cerdanya, en Propica segueix fent pujar la cotització d’AF, en Marc es torna a posar un dorsal, l’Andrew diu que torna...

I la setmana que ve, molt nombrosa representació mallerenga i del club a Maquis. El meu preparador m’ha posat unes expectatives tan baixes que molt probablement d’aquí una setmana estaré en un estat de màxima eufòria. D’això es tracta... because I am happy...
https://www.youtube.com/watch?v=Mbw9IqWe404&list=RD15bjgzPdUx0&index=10
(el hit de l’any, i encara no l’haviem posat al blog????)

Marc -

Entrenament d'avui: 33kms btt a la Pedalada de Canet. Felicitar a la Organització i especialment a en Xavi, que m'ha deixat acompanyar-lo i ha sacrificat un bon temps per anar junts. Penso que hem fet unes 2h 30' quan ell hagués pogut baixar de les 2h.
Per mi fer aquesta botifarrada era tornar a la btt, penso que l'objectiu ha estat complert.

El recorregut ha estat exigent però molt treballat, traient-li tot el suc a la Creu de Canet. He patit força però estic content d'haver acabat. Moltes gràcies a la jugadora n8, Núria i Carles&Keta per animar-nos durant el recorregut, així com altres companys del Club.

Pep, espero que hagis pogut fer una estoneta de bici!

Carles, un cop més em poso de genolls.. Avui abans de les 8 ja corries per la Riera amb la Keta, un dels gossos més en forma que he vist. Felicitats i continua amb els teus reptes ;-)

A tots els que aneu a Maquis us desitjo el millor. No sé si ens veurem diumenge o no, però m'encantaria ser-hi. El que fareu és molt dur però la recompensa que n'obtindreu serà directament proporcional.

Salut,

Roger -

Propica!!! Això és un sabotatge als premis!!!!

propica -

Primer felicitar al Carles una vegada mes m has deixat sense paraules, nomes intentar fer aquest repte ja mareix tot el meu respecte, i saber parar a temps encara mes.
Dit aixo: Agafeu una caixa sencera d aguanta forte, ja es oficial, Propica anira a donar pedals a un altre continent!!!! Es l hora de donar un pas ferm endevant, si vull aspirar a estar a la gala, ser un mallerengo i qui sap guanyar algun premi a la gran gala per la meva part o posare tot ;) . 8 dies al marrok per l atlas m esperant, pero be ja hi haura temps de parlar d aixo, pas a pas, primer a Maquis.
Salut Mallerengus!!!!!!!!!

roko -

Avui he disfrutat de valent a la pedalada de Canet , amb en Marc em anat a ritme d'anafent i gaudint del recorregut

Estic súper content ja que tècnicament he vist millora , sobre tot a trams com l'esquirol (Històricament un lloc al qual li tenia pànic )

La baixada final súper divertida , llàstima de la gran cantitat de sorra de platja que hi havia als rials

El recorregut , dur , tècnic i trenca-cames , em passat pels Llocs més emblematics de la Creu , com els Gossos , el Senglar , els Brothers , Abeurador o l'esquirol

Felicitar en Marc , per què només amb 4 entrenos ja ha disputat la seva primera pedalada , sembla que faci anys que va amb la 29

Donar les gràcies pels ànims al Gran Mestre , la Jugadora N8 i els companys del Club Àlex i Òscar

Per mi ha sigut brutal quan us em vist a l'esplanada de la creu , ja que amb en Marc em tirat pel dret sudant del recorregut marcat , suposso que per l'emoció del moment , ha sigut apoteòsic

I res més la setmana que bé anirem a patir de valent a Maquis , espero que en Leònides m'ajudi i em dongui força durant els mals moments , els mallarengos el necesitarem més que mai

Carles , em sap greu que t'inguesis que abandonar la VCU però crec que vas pendre una decisió encertada , havegades s'ha de saver dir prou

Pep -

Dema no puc agafar la bici fins les 10h del mati estic pensan venir a Canet i sorti de bici escombra, he vist que en Carles no ha acabat per la calor Carles fer 215 km ja es tot un repte. et continuo admiran.





roko -

Qui vulgui venir demà a la pedalada de Canet em quedat a les 8h al KLY per anar-hi pedalant xino xano per la platja

roko -

jajajaja Marc !! sin comentarios ... snif snif jijiji

Avui amb en Marc em fet sortida BTT , així que ens em dirigit a Canet per la platja i ens em enfilat per els Gossos , apartir d'aqui em anat seguint el recrregut de la marxa btt de demà

Avui mooolta calor !! però demà tinc ganes de fer la Butifarrada !! Avisooo Atracaré tots els Avituallaments !!!

Ja que penso anar a disfrutar ja tindré temps per patir la próxima setmana a Maquis

Marc -

Xavi, ha estat una caminada romàntica?
M'informen de certs projectes.. (Kuanpuk... a sac!)

Demà 10,30 KLY, btt.
Diumenge 8,00 KLY per anar a Canet. La sortida és a les 9.

salut!

Roko -

Entrenament dia 6 : 2h caminant per la creu de canet inspeccionant el circuit de la pedalada del diumenge

Andreeeeeeewwwww haveure si et deixes veure algún dia !!! RaaaaZzZzZzZmaaaaaTaaaaZzZz !!!

Propica Bruutaaal els meus espies m'informent que aquesta tarda has estat a diferent Bikes , negociant fitxatge ? seràs un Chico Torrente ??

Al Lorooooooooo !!!!!!!!!!

propica -

Diuen les males llengues que Marti a demanat una caixa d aguanta forte despres de veure a les reds socials una foto de propica amb una picunadora I el buff mallerengo, aixo son punts no??

Andreu -

He tornat...entrenos secrets...objectius secrets...entrenements nocturns...

Marc -

Xavi, he intentat anar a dormir però només faig que tenir malsons amb l'apretada que m'has fotut a la última pujada, ja tornant a casa. Em prenc un Aguantaforte?

Avui m'ho he passat molt bé, he anat de menys a més i atribueixo tot el mèrit a la tarda genial que feia i l'avió que porto entre les cames (la bici). Molt bon rotllo amb el trio que hem format per la Creu. El terreny està molt sec però el recorregut és fantàstic.

Carles, espero que et vagi molt bé, que t'ho passis bé i que gaudeixis de la sortida del sol des de la Cerdanya...

Dissabte matí btt, no cal quedar a les 7h del matí oi..?

Salut,

roko -

Avui sortida Corriolera amb en Marc per els voltants de la Creu ens ho he passat genial , també ens em trobat a la Núria que ens ha acompanyat gaire bé tota la sortida

- 27 km BTT (2H 23 ')

- En Marc esta pletòric amb la seva nova joguina i s'ha adaptat molt ràpid a la 29 !! Diumenge anirem a disfrutar a la pedalada de la creu

- Carles molta sort a la volta a la Cerdanya D' Ultrafons , segur que fàs un gran paper aquest any estàs IM-PRESIONANTEEEE

Salut

Roko -

Avui sortida Corriolera amb en Marc per els voltants de la Creu ens ho he passat genial , també ens em trobat a la Núria que ens ha acompanyat gaire bé tota la sortida

- 27 km BTT (2H 23 ')

- En Marc esta pletòric amb la seva nova joguina i s'ha adaptat molt ràpid a la 29 !! Diumenge anirem a disfrutar a la pedalada de la creu

- Carles molta sort a la volta a la Cerdanya D' Ultrafons , segur que fàs un gran paper aquest any estàs IM-PRESIONANTEEEE

Salut

Anónimo -

No hi ha cap altre camí ni mai n'hi va haver.

https://www.youtube.com/watch?v=2IT6F9FMhLY&feature=em-share_video_user&gl=US

by Aguantaforte

Carles -

PREGÀRIA

.- Que la meva fe,
en la seva fermesa,
pel seu arrelament dins meu,
prevalgui contra la meva ceguesa.

.- Que la meva pregària,
en la seva veritat,
per la seva acció en nosaltres,
refermi els meus passos
en els camí per les contrades pirinenques.


.- Que li arribi aquesta pregària,
en la mesura en què m'és donat.
Quan em parlo així,
Ell m'escolta.
Quan m'escolta així
Ell em parla.

Carles -

MOTXILLA 4 K.

.- Motxilla 200 gr.
.- Jaqueta impermeable.
.- Pantalons impermeable.
.- Camiseta tèrmica.
.- Frontal amb piles de recanvi
.- Manta tèrmica.
.- Recipient líquid de 1 litre.
.- Telèfon mòbil.
.- Got de plàstic.
.- Vaselina i crema solar,
.- Paravent.
.- Pals per caminar.

Carles -

MOTXILLA 10 K.

.- Motxilla 800 gr.
.- Jaqueta d’abric impermeable.
.- Pantalons de teixit impermeable.
.- Camiseta tèrmica.
.- Frontal amb piles de recanvi
.- Manta tèrmica.
.- Recipient líquid de 1 ½ litres.
.- Telèfon mòbil.
.- Got de plàstic.
.- 3 barretes energètiques i 3 “xupitos”.
.- Vaselina i crema solar,
.- Sac de dormir i màrfega.
.- Paravent, guants, manguitos i buff.
.- G.P.S.
.- Recuperation, gels i fruita seca.
.- Muda de mitjons, pantalons curt i camiseta.
.- Moneder amb documentació personal i diners.
.- Botella 1/2 litre beguda isotònica.
.- Pals per caminar.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 3: 35’ sauna i jakuzzi, 1 ½ massatge.
.- Dimecres 4: 6 Km caminant amb la Keta, ½ h estirat a la platja, 40’ gimnàs.
Comentaris:
.- Seguint els consells del meu preparador he reposat durant deu dies. Aquesta tarda pujo a Puigcerdà, ja noto aquella pressió dels dubtes i la il•lusió per tot el cos. Demà a les 8 del mati prenc la sortida de la Volta a la Cerdanya Ultrafons. Disposo de 56 hores per intentar acabar, espero poder gaudir de la companyia d’en Leònides.
.- Moltes felicitats Propica en el teu quarantè aniversari, si acabo en condicions físiques dignes intentaré acompanyar-vos en una etapa de Maquis. Impressionant rellegir la crònica d’en Marti. Rocko no crec que pugui acompanyar-vos a la botifarrada de Canet.
Salut.

propica -

Gracies a les 40 caixes d aguantaforte podre aguantar fi ns twrra de maquis, pensar que en carles esta a punt de participar em fa pensar despert i m imagino a meta arribant i jo fardant i dient.... aquest paio es amic meu!!!

Leonides -

Mallarengos m'he permés la Llicència d'adjuntar l'escrit que va fer en Martí el Juny del 2012 referent a Terra de Maquis , crec que als Participants d'enguany ús pot ser d'ajuda

Molta Sort , Salut i Glòria a Esparta !!


Volia llegir la crònica d’en Roger, però m’hi avanço.
Aquest cap de setmana hem estat a Terra de Maquis, i només la mala sort ha fet que no obtingués un bon resultat, en els pocs moments que vam compartir he pogut veure lo fort que està i amb la facilitat que roda. Ahir vaig tenir remordiments quan ens vam separar, i quan el vaig veure a la arribada encara em va saber més greu. Espero que em perdonis. A la Transpyr els trinxaràs a tots.
Només vull dir, que vosaltres Mallerengos, que sou gent de reptes, l’heu de fer!. És una prova molt dura però a l’hora molt satisfactòria, i l’organització és de 10.En cap moment tens la sensació que estàs sol i es desviuen per ajudar-te.
El dissabte quan vaig arribar, una noieta que feia dos pams menys que jo, em va portar la meva bossa (15 Quilos)fins les dutxes, en veure’m tan cansat. Fins i tot em feia vergonya.
Heu de tenir aquest repte al vostre currículum, ara prepareu-vos per patir. Que allà fins i tot el més pintat, pateix.
Moltes vegades penso amb en Carles, que és un gran, i la voluntad que té per acabar les coses per més dures que siguin.
I d'en David que puc dir, estic molt content que un gran amic, rodi amb els grans.
Per el que fa a mi, aquesta cursa és de les que et marquen, vaig patir molt, però alhora disfrutar de un circuit dels més currats pels mai he rodat. En fi un molt bon cap de setmana.
Toni, les 3 nacions és una cursa que em fa pànic, l’any que i vaig anar amb en Lluís Fenoy, quan vam arribar a dalt estavem a 0 graus, felicitats per acabar-la.
Molta empenta a tots!

Roko -

Entrenament dia 3 :

- 30km BTT +700 Dpa a ritme de Pau i herba fins el plou de Glaç

- Diumenge seré a la pedalada de Canet

Aguanta forte -

Desde Aguanta forte volem felicitar a Propica per el seu 40ª Aniversari i és per això que l'obsequiarem amb 40 caixes del Nostre Producte

Felicitats Propica !!!

Melcior -

Sóc acollonit, la gesta del gran mestre ( a maquis, entre d'altres ) el convertirà en llegenda viva del premi LWS, mai abans ningú s'havia adjudicat el premi de manera tan prematura i amb una superioritat insultant. Enhorabona!!

Marc, segueixo amb ganes de veure't en directe amb la 29, recordo converses on no les volies ni veure, i ja t'ho deia jo, infinitament millor que una 26.

Avui després d'encadenar 11 dies seguits d'entrenament ( 8 de btt, 2 de road i un de rodillo ) avui m'he obligat a descansar, sinó això se'n va de les mans.

Ahir amb son, un xic cansat però amb prou bones sensacions vaig poder gaudir de la companyia d'en Roger, Martí, Rocko, Clopés, pRopica, Sergi, Fuga i els bolets Xavi, Sergi i Ricard. Cap d'ells coix, ruta exigent a base de corriol i pujades cada qual més dura. Després de veure i admirar com el President reparava la cadena d'en Sergi i el seu propi cable de desviador ( trencat ), vam acabar els bolets, el President Roger i jo corriolejant per la creu tot sumant 61,8km i +2067dpa. Un exigent entrenament on vaig acabar sencer, amb bones sensacions i ganes de més. Ara toca anar aixecar el peu, maquis espera, i em fa molt, moooolt de respecte. Toca entrenar la part mental doncs.

Demà, més!!!!!

P.D: per cert... i una truiterada o un soparet pre-maquis, que tal?

Carles -

Pensament 4236

VARIETATS

.- Leònides, Leònides! Què has estat fent últimament?
.- Aquell qui estima la bellesa és virtuós, però el qui té converses amb la lluna és sobrenatural.
.- És probable que els egoistes no estiguin massa mal informats.
.- El llop i el cabrit jauran junts, sí, però la gallina no dormirà gaires estona.
.- Si m’esforço molt per no cridar l’atenció... puc aconseguir-ho!

Carles -

PROPOSTES MUSICALS

1.- Rigoletto La Dona e mobile
https://www.youtube.com/watch?v=8A3zetSuYRg

2.- Carmina Burana ~ O Fortuna

Carles -

Pensament 4235

VIOLA D’AMORE EN CONCERT

I.- ABANS DEL CONCERT

II.- PRIMERA PART

JOHANNES BRAHAMS. Sonata n.º 1 en sol major, op. 78
1. Vivace, ma non troppo (G major)
2. Adagio (E flat major)
3. Allegro molto moderato (G minor–G major)
( https://www.youtube.com/watch?v=tdqLFV-DGJ8 )

JOHANN SEBASTIAN BACH. Suite per a violencel nª V, BWV 1012
1. Prélude
2. Allemande
3. Courante
4. Sarabande
5. Gavotte I
6. Gavotte II
7. Gigue
( https://www.youtube.com/watch?v=h2O5hVl2LgQ )

III.- SEGONA PART

GABRIEL FAURÉ. Trio avec piano en ré mineur, op. 120
1. Allegro ma non troppo
2. Andantntino
3. Allegro vivo
( https://www.youtube.com/watch?v=7Pa0P6mnxks )

WOLFGANG AMADEUS MOZART. Trio en do menor (inacabat)
1. Allegro
2. Andante cantabile.
(https://www.youtube.com/watch?v=GUtLXacCT5M )

IV.- SORTINT DEL CONCERT

Roko -

Brutal , estic impactat davant l'allau de tantes negociacions

Carles tens alguna prova esportiva els dies 12 i 13 de Juliol ?

Aquest any el club organitza la pujada i baixada a Prats de Mollò , jo ja hi estic apuntat

http://ccarenysdemunt.blogspot.com.es/2014/05/pujada-i-baixada-prats-de-mollo.html

Carles -

Entrenaments:
.- Diumenge 1: 31 Km btt en companyia d’en Marc i en Pep, 3 km passejant amb la Montse.
Comentaris:
.- Dissabte va ser dia de reis, en Roger i en Marc em varen ensenyar les seves noves bicicletes: tecnologia punta i motivació màxima. Enguany nomes seré una comparsa.
.- Propica i Rocko saber plegar a temps també requereix coratge i valentia.
.- Voldria apadrinar la campanya ”#tots-estem-amb-tu”, sabeu com puc fer-ho?

Aguanta Forte -

Comunicat Oficial :

Desde l'empresa Aguanta forte ens plau anunciar-vos que estem en negociacions obertes amb Propica per què participi en l'edició d'enguany de la Leonides World Series 2014 By Aguanta Forte que és celebrarà a Castellar De N' Hug

Ahir és van produïr els primers contactes entre les dues parts i desde Aguanta Forte sóm força optimistes per arribar a segellar un acord definitiu en les pròximes setmanes

Aprofitem per oferir a tots els mallarengos participants a Terra de Maquis un 20% de descompte en tots els productes Aguanta Forte i si feu una compra superior de 60€ ús regalarem un urinal portatil , per si en plena competició teniu un "apretón "

Departament de Marketing Aguanta Forte

El Full Parrokial -

Segons em pogut saver el gran mestre es troba en negociacions molt avançades amb els organitzadors de Terra de Maquis per a fer correns la primera etapa de la prova

Avui s'espera que les negociacions continuïn e intentar segellar l'acord en les próximes Hores

mallerenga12 mallerengaA -

Entrenaments setmanals:
Mallerenga12:
dilluns i dimecres 1,30h gimnàstica rítmica.
dijous: dur entrenament amb l'equip de running.
divendres: 40 minuts de natació (ha anat bé per les agulletes)
diumenge: 4,700km, d'aquests 2,700 caminant i 2km run
dimarts, dijous i divendres: 50 minuts dreta al tren fent equilibris.

mallerenga-A
dijous: bo, però dur entrenament amb l'equip.
divbendres: a la tarda ja estic totalment cruixida, no em puc moure.
dissabte: 5km run (tot i que em fa mal tot)
diumenge: 4,700km; d'aquests 2,700 caminant i 2km run.
Bons resultats de les proves físiques fetes amb l'equip, ja hi ha millores respecte a les primeres.

Bona setmana a tothom

Marc -

Roger, gràcies per l'article i la foto!
O tu estàs molt prim o jo estic molt poc prim.. o les dues coses ;-)

#tots-estem-amb-tu

Salut,

Marc -

Primer de tot felicitar als companys que avui heu fet la sortida 'Serie A', esteu a un nivell espectacular.
(Xavi, gràcies per aquestes cròniques tan reals!)

Particularment em sento feliç sobre la Stevens 29'', sobretot la geometria em fa anar molt còmode, és lleugera i baixant s'ho empassa tot.

Entrenaments:
-Dissabte 31: 28 kms btt en companyia d'en Carles i en Roger, que estava estirant les cames.
+ 600m piscina i jacuzzi a la tarda

- Diumenge 1: 38 kms btt en companyia d'en Carles i en Pep; un dia radiant, bona ruta i bon esmorzar.

Xavi, segurament dimarts a les 19h a l'Ajuntament, podem fer 1h 45' de btt del bo ;-)

Tot i que el meu nivell de forma és entre pèssim i ridícul, m'he apuntat a la cursa de Canet, de la que en tinc un bon record de fa dos anys. Sortirem junts amb en Xavi però al quilòmetre 1 tindré un problema amb la cala i li hauré de dir que vagi passant... ;-)

Frase de la jornada:
-Considero que he tingut un bon 'trabuco' (Sense comentaris)

Salut i bona setmana !

Roko -

Entrenament Secret dia 1: 47km BTT +1500 Dpa (10 Punts per ser 4 mallarengos)

Avui teniem una corriolada de " germanor " amb els Companys Mallarengos ,Roger Melcior , Martí , el gran aspirant David Propica , Els companys del Club sergi , Fuga i X. Clopès i 3 Bolets Bike àmics d'en Roger

De Bon Matí ja m'he llebat amb sensacions pessimes , he dormit fatal i les cames les tenia fetes pols de la sortida d'ahir , per tant la meva motivació no era exceciva però no podia fallar a la gran cita i menys després d'enredar al Propica per que vinguès

Ens trobem a les 7:30 al Ziam ens em ajuntat 11 persones , una grupeta de Boixos o pirados del BTT , on si ajuntessim el palmares esportiu de tots tremolaria el gairebè tot el MÒN , però clar sempre hi ha una excepció i aquesta sería el Gran Mestre , que te al seu poder un palmarés impresionant

Avui el presi , que ha arribat encara ben dormit després de dormir ben poc ja que ahir va anar a la sortida especial del club a la pobla de cervolès ha marcat ruta , l'escollida la temible Volta al Maresme que ja vam catar fa unes setmanes

Com sempre pujada per Can Jalpí on em tingut el primer ensurt del dia quan en FugueTTi casi cau daltabaix del aparcament del castell de can jalpí , puta cadena , fa tres setmanes a mi gairebé em va passar el mateix

FugueTTi es un tiu dur , es va trencar les costelles i se'n en va adonar 3 setmanes després , haguent fotut alguna sortida btt de 90km entre mitg així que res , cap amunt i gasss

Seguim la ruta pujant per l'hostal del Sol , avui el meu àmic el gos no m'empaita , ja ens anem conèixent gran noticía

Anem cap el Pollastre i després d'un senderillo al Sergi Marcos s'he li trenca la cadena al repetxo final , mitg cau i es dona un cop al genoll , per sort res greu

Sóm al KM10 i ja portem +520 Dpa , aquí el gran president ha fet de Macgyber hi ha reparat la cadena d'en Sergi

Rea-prenem la marxa , i després d fer alguns senderillos de pujada per fi ha arribat la primera baixada del dia

Al poc de fer-la Catacraaack !! Al presi se li ha trencat el cable del Canvi , vinga un altre cop a fer de McGyber , tot aprofitant la venantesa un Bolet ha anat darrere algun matorral per deixar anar un Ninu entre la bordamenta d'una manada de Gossos de la finca del costat , l'esperit LWS Non Stop ha aparegut !! Avui ha nascut un nou lloc de pelegrinatge : el Ninu del Montalt !!

He pensat ostres mira que bé potser ens una ofrena semblant al ninu que jo mateix vaig deixar a Cortals d'ingla , crec que ha nascut una bonica tradició !!

Santornemi que no ha estat res , baixem cap a llavaneres per fer la pujada de Sta Monica , aqui ja noto que vaig fatal i interiorment decideixo que quant arribi al corredor plegare

Després de pujar el Dinosaure , ens dirigiem cap el dolmen , però pro pica no venia , així que he decidit esperar-lo , Pro ha arribat Cap cot , el tiu es dur de cap es igual que un senglar i estava convençut que podia acabar la ruta , però deia que no volia fer nossa als demés i que l'haurien d'esperar molt

Aquí m'ha fet una oferta irresistible anar a esmorzar al far que hi havia la seva colla

Ràpidament li he dit que Ok !! així que ha trucat al presi per comunicar-li que no seguiem

Un cop arribats al Far , han començat a aparèixer els Dimonis Peluts !! Deu meu quin personal !! Aquets si que saven gaudir de la Bici , després de pedalar 7km's s'han fotut entrecots , torrades amb ai i oli , Cerveses , Vi , dos ampolles de xupitos he flipat

Després de gairebé 2h esmorçant amb el Pro em tirat cap Arenys de Munt passant per creu de rupit i algun senderillo de baixada tot parlant de terra de Maquis , on he parat l'orella als consells d'en Pica

Un cop arribats a Arenys de Munt em fet una coca-cola hi hem seguit la tertúlia una bona estona

Próxima setmana Butifarrada de Canet amb en Marc , ho tenim clarissim anirem a disfrutar i atracarem els avituallaments , algú s'apunta ? ja tindrem temps de patir a Makis , només queden 14 dies i tot el peix esta venut

Aquesta setmana amb en Marc anirem a inspeccionar una part del circuit

propica -

Avui la cosa pintava be, una invitacio personal del premi Leonides i jo de cap cap arenys. Bona companyia, ruta prevista descomunal pero....
Pujant can vallalta amb rampes del 35% ja hi vist que la cosa no pintava be pero no passa res, soc tosut hi a on no arriban les cames arriba el cap, per aixo em diuen pro.
Pujant el Dinosaure bufff m hi quedat enrrere i tingut que ficar "mode cruiser" sense ficar peu a terra pero tirant de tot, dalt el trencall m esperaven en Roger i en Marti, diu molt de vosaltres que amb lo forts que esteu m espereu, a partir d aqui amunt ja m hi adonat que no pintava gens be. Per aixo quan m hi trobat en rocko I m ha comentat que anava trinxat li he fet una oferta impossible de dir que no, em anat al Far a esmorçar on ens hem ajuntat amb els Dimonis, que son uns "pros" en lo seu. Despres del far tornada cap Arenys.
P.D. Avui no tenia un bon dia, els que em coneixeu sabeu que no m agrada plegar a mitxes, pero a vegades quan no vas es millor plegar, m hagues emprenyat mes que em tinguesiu que esperar tota l estona i fer anar malament a tothom i se de bona tinta que ho haguessiu fet sense cap dubte, l altre dia en Marti Pruna Rocko ja van tenir que esperar una mica i es van sacrificar per mi, avui m hi sacrificat jo per no entorpir els demes, per aixo som espartants!!!!! Maquis ens espera ;)

Roko -

Entrenaments Secrets :

Dijous 29 : 32km BTT + 1000 Dpa
Dissabte 31 :113 Km amb Bici de Carretera +2400 Dpa

Segur que el Gran Mestre ha deixat anar grans titulars durant la sortida , esta exultant !!!

Salut

Pep -

Carles i Marc m´agradaria acompañar-vos pero no puc sortir a les 8 sortire una mica mes tard si sabeu hora aproximada i lloc esmorzar vindre a acompañar-vos.
Roger impresionant a part dels kms dqu haber sortit un bon desnivell.

Roger -

Entrenaments secrets,
Dissabte 31 maig, 85Km +1950 Barcelona-Arenys (Collserola, Montcada, Serra Marina, Alella, Vallromanes, La Roca, Òrrius, Argentona, Ctra. Mata, Arenys)
Dissabte 31 maig, 25km +750 amb en Carles i en Marc

Nova jornada de moltes anotacions a la llibreta, i aquell regust final de no ser més que un principiant
Absolute Beginners, Bowie - https://www.youtube.com/watch?v=o_cHvtPB2dY

Demà més, corriolada pre-Maquis amb la majoria dels inconscients d’Arenys inscrits pel 14-15 de juny...

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 31: 11 Km caminant, 21 Km btt en companyia d’en Marc i en Roger, 35’ sauna i jakuzzi.
Comentaris:
.- Avui en Roger ha sortit de Barcelona en btt, com que anava massa ràpid, ha fet un bucles abans de presentar-se a 2/4 d’11 al Calisay. Avui ha fet més de 100 Km de btt com qui no vol la cosa : IM-PRE-SIO-NAN-TE!!!!!!.
.- Per demà hem quedat amb en Marc a les 8 al Calisay per anar a fer un pa amb tomàquet en btt. Qui vulgui hi es convidat.