Blogia
La llibreta virtual.

Espartans!!!! Torneu amb el Vostre escut o sobre ell !!!!!

Espartans!!!! Torneu amb el Vostre escut o sobre ell !!!!!

Avui sortida èpica amb els companys del club, on hi havien 4 Mallarengos (Carles, Santi, Tendo i Xavier).

Al Coronar La pujada de Sant Miquel del Fai, en Carles a patit una averia molt seriosa a la seva Bicicleta, tot feía indicar que per el Gran Mestre, se li acavaba la sortida D’avui.

Per sort, entre nosaltres hi havia el "Manetes del club" en Tendo i entre ell i L’alfonso, un ciclista ja Veterà de la Grupeta de Mataró li han fet un "apanyo" per poder seguir fins a Sant Feliu de Codines, per què el vinguès a recollir la seva Dona.

Però Un Mallarengo, no torna sol a casa, així que els Mallarengos Tendo, Santi, Xavier, L’aspirant a ser-ho L’Andreu i un Nou Fitxatge del Club, en Feliu de Vallgorguina em decidit acompanyar en Carles, fins Sant Feliu de Codines on pujant em vist una botiga de Bicicletes i si hi havia sort i tenien recanvis per reparar la bici la seva dona no tindría que venir a recollir-lo.

Allà, un Mecànic de tota la Vida per no dir de la vella escola, Li ha arreclat la Bicicleta al Carles, i Gràcies a ell em Pogut tornar tots Junts a casa.

Un cop coronat Collsacreu, L’actual Leònides amb 136 Kms a les seves cames Anava cridant Glòria a Esparta !! Impresionant.

57 comentarios

TONI -

Entrenament d'avui:
- 135 kms carretera +1487dpa.
http://connect.garmin.com/activity/158724566


Sortida amb el Club. Fent la ruta que ha esmentat en Xavi, només rectificar que hem arribat fins a St. Hilari Sacalm.

Jo també he quedat molt més tou que en Xavi, i a més a més, m'han hagut d'esperar a cada reagrupament, mentre que ell sempre arribava primer o junt amb l'Alejandro.
Fent cara de póquer, ha estat tirant del grup quan ha convingut, o bé, sempre davant. Amb uns desarrollos que feien por.

Jo m'he hagut de dedicar a fer mitjanades perquè se n'adonessin que també havia sortit a pedalar. Xavi, la realitat ha estat que com a molt hem anat a 40 kms/h, però només uns instants. Pedalar a 50 kms/h no és al meu abast. Això només ho fan els professionals, els pros, o en Melcior i els seus amics.

Llàstima que a Blanes, l'Andreu ens ha deixat. Només hem quedat 2 mallerengos i en Xavi a mantingut l'ensenya ben alta.

El coll que comenta en Xavi fa aproximadament uns 20 kms des de Sta. Coloma fins a St. Hilari. Tot de pujada.

Hores d'ara estic molt tocat i amb les hores s'anirà agravant. Ja veurem demà si m'aguanto per tornar a sortir.

Carles, avui tothom em demanava si era veritat que ahir avies anat a córrer anant enguixat.

Que us vagi molt bé a tots els que demà feu la Transmaresme. Molts d'ànims a tots.

http://www.youtube.com/watch?v=A8KbdBPCQoI

Pau i herba

Xavier -

Avui etapa Molt dura Amb en Toni,Andreu Alejandro i els companys de Mataró.

Al final canvi de Plans amb la ruta no em pujat a Santa Fè.

La Ruta ha estat la Següent :
Arenys - Mataró - Mitja Volta - Tordera- Cal Coix - Santa Coloma de Farners - Joanot - Arbucíes - Coll de Norri - Breda - St Celoni - Vallgorguina - Collsacreu - Arenys.

Durant molta estona ens ha acompanyat un fort vent de cara, que ens ha fet acavar ben Tous, sobre tot Pujant per Joanot, un port de uns 10 kms o més... Bastant Durillo per Cert.

Dades de la Sortida :

131 Kms + 1525 Dpa.
27.5 Km/h de Mitja
4.300 Kcal Cremades

En Toni per la NII ha fet un relleu que ens ha tret la carbonilla a la resta de la grupeta a quant anaves a 50 km/h ?? !!

Ja de Tornada a Gualba, hi ha tornat i novament ens ha portat ben collats fins Gairebè Vallgorguina, ets un Makina

L'Andreu ens ha acompanyat un troç i avui le vist bastant fort, ben aprop del Gran Triatleta.

- Melcior, Gràcies per L'oferiment que m'has fet per obtenir un Dorsal per demà, t'estic molt agraït hi hem sap molt de greu no poder aprofitar-lo, amb La sortida d'avui m'he quedat sense gaires cartutxos i no vull fer el paper de la trista figura !! Si vinc ho farè de Tranquis amb en Tendo i Cia.

Així Doncs molta Sort demà, Melcior, Roger i Santi, fareu un Gran Paper.

Carles -

Pensament 2887

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE

.- La intuïció del lligaire és un reflexió a priori, i la reflexió una intuïció a posteriori.
.- La dona estreta i poc promiscua té, al menys, dos motius –que són dues gran forces- per oposar-se a la seducció masculina: l’honor i el pudor. I quan sucumbeix, més que no pas en el parany de l’home, sucumbeix en el parany de l’espècie, contra el qual no hio ha forces que valguin.
.- Com que el lligaire é sensible, tria la dona que li convé per a les seves finalitats. Però seria un equivocació de creure que ell les busca: se les troba pel camí, simplement.
.- Quan el jutge del tribunal que condemnà Landrú va preguntar al processat a què atribuïa els seus èxits amb les senyores, que després d’enamorar assassinava vilment, el famós criminal va dir modestament “oh, monsieur, la barbe!” Certament algunes barbes són un poderós afrodisíac.
.- Els humans pateixen dos menes de gelosia: la otel.litica i la menalautina. Otel.lo mata a Desdèmona perquè pensa que li ha estat infidel; en canvi Menelau vol matar a Paris i emportar-se Hel•lena. En canvi en el món animal només hi ha l gelosia menalautina ja que maten, si poden, el mascle rival.

Pep -

Carles en tota la setmana no he entrat a la pagina i acabo de llegir el teu accident, espero una rapida recuperació i fer alguna sortida junts ben aviat.
El diumenge passat vaig sortir sol per carretera fen la ruta del Montseny Arbúcies, coll del Ravell, Santa Fe, les Antenes i Palautordera, 110 km, baixant direcció al poble del Montseny en va sortir un cotxe d’un revolt ocupant el meu canto de la carretera passant pocs centímetres.

Bon cap de setmana a tots
Salut i pedals


Carles -

Pensament 2886

RECUPERACIÓ

.- El desig d’immortalitat és independent i va més enllà de la fe religiosa o la creença en una altre vida. Fins i tot enguixat aspiro a no morir mai.
.- Una necessitat de la qual es fa un plaer, s’anomena vici o virtut, segons el propi punt de vista.
.- Saber evitar un accident val més que sortir-ne ben parat. Parlo, és clar, com a convalescent.
.- “Hipias –va dir Sòcrates-, nosaltres no som lliures perquè només podem voler el nostre bé” Evidentment jo tampoc no soc lliure perquè bàsicament vull la meva recuperació.
.- El miracle de la recuperació és com la màgia, amb la diferència que el miracle s’atribueix a la ment i la màgia a la matèria.

Carles -

Pensament 2885

PROBLEMES DOMÈSTICS

Cosetes senzilles que no puc fer
en tenir els braços enguixats:
Cordar cordons ni botons.
Vestir-me, afaitar-me o dutxar-me.
Plegar roba, fregar plats o escombrar.
Anar en bicicleta, nedar o corre.
Fer-me l’amor en solitari.
Conduir, escriure o aguantar un llibre.
Aquest són alguns dels problemes domèstics
Que a partir d’ara sabre valorar millor.

Carles -

Pensament 2884

PREMI ARISTODEM

La nit de la Gran Gala es fa entrega als mallerengos de cinc premis i un d’ells és el guardó Aristodem com a reconeixement a aquest guerrer espartà, caigut en desgracia i considerat com un traïdor, per haver sobreviscut a la batalla de les Termopiles i que va recuperar el seu honor en morir com un valent a Platea. Aquest premi es lliura al mallerengo que havent perdut el seu escut es capaç de recuperar-lo i demostrar ser un digne espartà.
Després de l’accident a Calella no vaig poder tornar a casa amb la bicicleta. Un cop curat de les ferides esperó poder anar a recollir-la i demostrar en el que quedi de temporada ser un digne candidat per aconseguir tant meritori reconeixement. Així doncs continuo optant a ser nominat a aquesta i les altres quatre categories de les estatuetes mallerenges.

Carles -

Pensament 2883

ARISTODEMUS

Aristodemus era un guerrer espartà, un dels 300 valents enviats a la batalla de les Termopiles. Va ser un dels dos únics supervivents espartans, ja que no va estar present en l’últim atac dels perses. En tenir una greu infecció a l’ull el rei Leònides li va ordenar tornar a casa abans de la batalla final.

L'historiador grec Heródot, en el seu llibre sobre les guerres mèdiques, ens explica que Aristodemus en tornar a Esparta va ser considerat com un covard i sotmès a la humiliació i la desgràcia a mans dels seus compatriotes. En paraules d'Heròdot, "ningú li donava una llum del seu foc ni parlava amb ell, va ser anomenat Aristodemus el covard."
Per recuperar l’honor perdut el 27 d’agost del 479 aC, a la batalla de Platea, va demostrar un valor suïcida i mercès al seu coratge i sacrifici els aliats grecs i espartans varen trencar les línees perses derrotant-los de forma aclaparadora. En senyal de reconeixement fou portat damunt el seu escut fins al seu poble natal essent honorat com un heroi pel valor demostrat.
http://www.sweetspeeches.com/s/670-aristodemus-of-sparta-remember-us

Melcior -

entrenament secret 14: 40'gym, 51,5km +166dpa nacional-series cabrones

entrenament secret 15: 108,5km road +713dpa, amb pujada a urb.fontmontnegre inclosa, sempre durissima

entrenament secret 16: 34km btt, +1070dpa

Aquesta nit he dormit ben poc a conseqüència de la faringitis i tós ( de fet he passat la nit al sofà molestant el minim possible ), la cursa de diumenge la patiré més o menys en funció del que pugui descansar i com em trobi.

Carles, en 4 dies seguiràs sumant i no podrem seguir la teva estela, només el Grandissim Triatleta, que veig que has descobert el poder i la força que emana fruit d'una motivació descomunal.

Marc, espero el finde vinent poguem coincidir pedalant amb la grupeta!

Andreu, en Carles és molt Carles, fixa't però també amb el Gran Triatleta, brutal, i nedant, és com un míssil d'aigua.

Carles -

Pensament 2882

AQUEST PENSAMENT

.- Aquest pensament és apressat, inflat i flatulent en voler ser alhora kafkià, borgesià, dantesc, bergsonià, deleuzià, freudià i eugènic.
.- Aquest pensament és un esborrany abans de la primera versió definitiva;que repeteix frases que havien estat suprimides en l’anterior esborrany.
.- Aquest pensament, ple de paraules silencioses, veu el que penses.
.- Aquest pensament no és per fer bonic, és per ser cregut i estimat.
.- Aquest pensament és un seguit relligat de paraules esborrades, que passen a un ordre diferent, a ocupar un altre lloc.

Carles -

Entrenaments:
.- Divendres 16: 45 Km trotant i caminant del Calisay a l’estació de Sants a Barcelona.
Comentaris:
.- Avui feia un dia esplèndid i trotant he fet 15 Km fins a Premia, la resta de la ruta l’he fet caminant. És difícil corre amb els braços enguixats. He quedat sorprès de la quantitat de gent que gaudeix de la bona vida passejant, prenen el sol,. Fent esport o fent-la petar amb els amics.
.- Toni avui he somiat que arribaves molt cansat a casa de tant entrenar, perquè puguis recuperar-te aquets matí he fet una petita part dels que et tocaven per aquest cap de setmana. Ahir em vares deixar ABSOLUTament impressionat pel nivell de la teva motivació. Amb aquest estat d’ànim enguany seràs capaç de tot.
.- Marc escriure pocs pensaments perquè teclejar l’ordinador em costa molt.
.- Andreu bons entrenaments, vas en camí de ser un mallerengo.
.- Melcior espero que la Tranmeresme les coses et surtin bé i puguis demostrar l’estat de forma excepcional en que et trobes actualment.

Marc -

Hola nois,

Repasso els comentaris des d'un hotel de Madrid, on espero per agafar l'ave després que el cotxe tingués problemes elèctrics quan només quedava tornar a Barcelona.

Ahir per Andalusia veia ciclistes de màniga curta total, ha fet molta calor. Pensava en la ABR, Melcior, i pensava que havia de ser molt xulo.

Avui arribaré tard i demà no podré fer l'etapa de carretera, que m'encantaria. Espero aviat tornar a començar.

Xavi i Andreu, esteu mooolt forts. Em deixareu venir amb vosaltres a pedalar?

Carles, en Xavi em va trucar per explicar-me la teva caiguda. Lamento que a més es compliqui, però espero que tot acabi bé i aviat. Si li treiem ferro al tema, penso que el fet d'anar amb els dos braços enguixats pot donar lloc a força poemes del Lligaire...

Salut,

Andreu -

Entrenaments de la setmana:

Dilluns--> 3000 m natació
Dimarts--> 8 km running (series)
Dimecres--> 2200 m natació
Dijous--> 16 km running (tirada llarga)

He complert el 90% de lo que esperava de la setamana intentant així arribar al nivell del gran mestre Leónides.

Ánims!!

Carles -

Pensament 2881

PUBLICAR ENTRENAMENTS

No podré publicar entrenaments durant uns dies
Allò que acaba és
des d’aquest moment
allò que comença;
allò que arrenca és alhora
allò que fineix:
D’aquí poc publicaré entrenaments de bell nou.

Carles -

Pensament 2880

NO PUC ENTRENAR

Tinc ganes d’entrenar i no puc,
per consolar un descans forçós,
converteixo en paraules aquest desig:
Pedalejo amb la ment
el cos és la bicicleta
i no unes rodes
que em podrien marejar.
Corro amb els ulls clucs
per la negror de la pista
calçat amb bambes negres
per no veure cap on vaig.
Passades unes setmanes,
refet de nafres i fractures,
amb ganes tornaré a entrenar

Xavier -

Toni si en Leònides així ho desitja així será. Per Mí Endavant Som-hi !!!

La veritat que ja fa dies que em tempta això de pedalar per L'infern.

Salut Companys !!

TONI -

Entrenament secret:
- 12 kms carrera

Oh senyor Leònides. Gràcies per honorar-me amb la teva visita, malgrat no ser digne de tanta distinció, lluitaré per mantenir l'escut ben amunt.

Xavier, en Leònides em diu que t'inscrigui a la Tracks del Diable. Ja em diràs quelcom.

Melcior, el teu estat de gràcia m'esperona a no defallir i treballar per no ser empalat vilment per tu a Calella. M'hauré d'untar molt bé de vaselina per no sentir el mal que em faràs.

Pau i herba

Xavier -

Entrenament dia 14 : 60' Gym
Entrenament dia 15 : 25' Peses + 50' Rodillo.

- Aquets dies no m'he vist Motivat per agafar la Bici així que estic fent feina al Gym.

- Suposo que el Dissabte faré L'etapa amb els del club, será dura , s'han acavat les etapes per agafar la forma.

- I si és concreta Diumenge TransMaresme amb en Tendo i Sergi, si no és així M'acostaré fins Cal Paraire per Animar i fer 4 fotos als Mallerengos i companys del club que hi participin.

- Ostres Carles, deu nidó, encara bò que és va presentar L'ambulancia i et van convencer d'anar cap a L'hospital si no telaaa !!!

Vagi Bè !!

TONI -

Vol dir això que, a part de la teva absència física en entrenaments i curses, tampoc hi haurà ni versos ni curiositats?

Aquest vespre he rebut un missatge en forma de somni. Com que en Carles no pot entrenar, jo he de fer els seus entrenaments per ell a banda dels meus.
Que si no en Melcior ho tindrà molt fàcil.

Cuida't.

Pau i herba

Carles -

Comentaris:
Plou sobre mullat. Ahir al matí, en llevar-me tenia el canell de la mà dreta molt inflat; després de les visites mèdiques de rigor s’han confirmat els pitjors pronòstics: l’escafoides de la mà dreta trencat. Ara estic enguixat dels dos braços i això genera problemes quotidians difícils de resoldre tot sol. La moral està alta; el meu preparador ja m’ha fet arribar un nou pla d’entrenaments molt exigent.
Salut i força.

EL FULL PARROKIAL -

Fonts de la policia científica encarregada d'esclarir l'accident que ha tingut en Carles aquesta tarda a Calella, no descarten que es tracti d'un sabotatge.

El sergent del cos, Sr. Ramon Grisom, ha confirmat que existeixen indicis prou fonamentats que els cables dels frens de la bici d'en Carles havien estat tallats i per aquest motiu no ha pogut frenar bé.

Fonts de la mateixa investigació esmenten que el compte bancari del senyor que conduïa el vehicle va tenir un ingrés de diners molt important ahir al matí.

Malgrat que encara la investigació segueix sota secret de sumari, podem afirmar que aquí hi poden haver-hi sorpreses.

Si així fora el cas l'Uci ja ha parlat d'inhabilitació si es demostren els fets.

TONI -

Carles, celebro que el teu petit accident serà degudament reconduït pel teu entrenador en sessions de repòs i recuperació, per cert com es diu la casa de massatges a on aniràs?

Roger, el meu entrenador m'està marcant molt de prop i quan li vaig dir que me n'anava a Eivissa a nedar, em va amenaçar amb plegar. No obstant miraré vols per tornar el dissabte mateix, ja que el diumenge 29 vaig a Banyoles a fer una triatló.
A veure si puc trobar alguna combinació.
Demà et dic quelcom de la pre reserva.

Pau i herba

Melcior -

Carles, veure't m'ha recomfortat, ho confesso. Inicialment m'he acollonit. Aquest any acabem la Transpyr SI o SI. Aquest repòs t'anirà bé, tornaràs amb les piles a tope, creu-me. Al teu retorn farem algun super-entreno plegats!

Roger, em sembla perfecte, celebrar la recuperació del mestre a collserola serà perfecte!!!

Xavi, avui has estat genial en tot moment malgrat la tensió que generen aquestes situacions, felicitats company, ets molt gran.

Xavier -

Entrenament dia 13 : 25 Km Btt

- Avui desgràciadament he presenciat lo fràgils que sóm els ciclistes.

- Quant s'han endut en Carles amb L'ambulancia i he tingut que tornar pedalant a casa, s'hem ha fet etern, només pensava en el que havia pasat.

- Per sort en Carles, és un tiu dur i com diu en Roger és recuperará ben ràpid i el tornarem a veure fent Mitjanades molt haviat.

- Bona Recuperació Mestre !!!!!!

Roger -

Ara veig que la pugna pel Leònides 2012 està agafant un vertigen molt perillós. És cert que circulen tweets afirmant que no es tracta de cap accident? El Villarato és un joc de nines comparat amb els interessos que es mouen amb la gran gala.

Carles, acabo de parlar amb tu per telèfon i encara estic embriagat del teu optimisme i vitalitat. Enlloc de lamentar-te i maleir les circumstancies, ja estàs pensant en fer una ràpida recuperació (segur que baixes de les 3 setmanes, només cal que et diguin que ningú ho ha aconseguit abans) i tornar encara amb més força. Una altra lliçó.

Si us sembla, proposaré de fer una sortida per Collserola tornant de Setmana Santa. Serà la millor manera que retrobar en Carles dalt la bici amb tots els mallerengos.

Toni, sí, m’interessa fer una preinscripció a la tracks! Gràcies. Per cert, jo també tenia la família convençuda per anar a Eivissa.

Carles -

Pensament 2879

PREMONICIÓ

El divendres de la setmana passada escrivia al bloc aquest pensament

ADVERTIMENTS

Ves en compte amb els cotxes.
Alerta amb la carretera molla.
Sigues prudent i assenyat.
Emportat el mòbil i avisem si vens tard.
Posa’t el casc i no et separis del grup.
No vaguis massa lluny ni tornis de fosc
Vigila que...
- Uf, avui no surto amb bicicleta!
Avui escric aquest

JA T’HO DEIA

Ja t’ho deia que cauries.
Mira que ets inconscient.
No pares fins te la fots.
Ara qui li toca el rebre és a mi.
Quantes vegades t’havia advertit.
Ets un irresponsable.
Com és que...
-Uf, si ho arribo a saber no em trenco el colze.

Andreu -

Entrenaments d'avui: 40 min carrera+40 min tonificació

Carles, quina putada lo del colze però per sort només ha estat això.

Avui dimarts i 13 i com diuen els castellans en 13 y martes ni te cases ni te embarques.

Sort a tots!

Carles -

Entrenaments.
Dimarts 13:10 Km btt i una caiguda de campionat per no impactar contra un vehicle que s’ha saltat un stop.
Comentaris:
Com a conseqüència de la caiguda m’he lesionat al colze que el tinc enguixat durant un mínim de tres setmanes. Ara em toca descansar.

TONI -

Entrenament d'avui:
- 12 kms carrera.

Melcior, pel que dius t'estàs mentalitzant per empalar-me tu a mi, tot escoltant la teva cançó.
Per si de cas he comprat vaselina perquè no m'agafi desprevingut.
Però ves en compte que no hi hagi sorpresa.

Carles, espero que avui no t'hagis fet gaire mal.

Roger, vols una pre inscripció per la tracks?

Pau i herba

Melcior -

entrenament secret: 67,5km btt, +1484dpa, fent la transmaresme de collsacreu fins St.Susanna

Qui arribi "fresc" a aquest tram, pot literalment volar i ajusticiar. Avui em moria de ganes d'espiar a la parella de moda des d'aprop, però la sessió del matí m'ha deixat ben cuit, a més m'he deixat el botellín així que he begut més aviat poc, i amb força calor...

Passen els dies i ni truiterada ni res, 4 dies més i ens trobarem al xiringo de la platja...

Gran Triatleta, no deixo d'escolar Nessun Dorma i mirar de preparar-me per a rebre la gran empalada...

Carles -

Pensament 2878

ELS SENTITS

Miro una mallerenga que vola d’arbre en arbre.
Escolto dins meu la crida espartana d’en Leònides.
Oloro la terra seca que trepitjo amb respecta.
Degusto l’aigua duna font que brolla de la mina.
Dic ben fort la pregaria amiga que em consola.
I toco pensaments plens de somnis impossibles.


TONI -

Entrenaments secrets:
- 40' carrera + 3.000 mtrs nedant.

Carles, com que no en tinc cap dubte del teu do sobre llengües, n'estic segur que has entès ben bé el comunicat de premsa.
He volgut penjar-lo abans no ho fessis tu, doncs em pensava que tu l'hauries rebut igual, ja que el dia que et vaig comentar que estava en la llista d'espera de Lanzarote em vares dir que també t'hi apuntaries.
Globus sonda o bocasses? Cadascú el que li agradi més.
Eivissa, de moment ho deixem a l'espera de temps millors.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2877

CARÀCTERS

.- La indecisió, la timidesa o la vergonya són defectes o virtuts, segons com es miri, difícils de retreure i/o criticar a les persones a qui es vol corregir.
.- Ordinàriament s’és més xafarder per pura tafaneria que no pas per enveja o malicia.
.- Hi ha gent tan pagada d’ella mateixa que, quan hi tens una conversa, només s’escolten a si mateixes sense prendre atenció a res que els hi pugin explicar.
¿És realment un savi qui acumula molts coneixements erudits però és un desastre en la seva vida personal, en els negocis o en les relacions socials?
.- No ens hem d’avergonyir de les nostres debilitats si tenim el coratge d’admetre-les.

Carles -

Pensament 2876

CONFESSIONS D'UN LLIGAIRE


.- Es una prova d’escassa capacitat com lligaire no adonar-se del refredament passional de les nostres amants.
.- Un excés de confiança en lligar es sovint un mitjà infalible per no lligar.
.- En una relació carnal amb el pas del temps sovint es passa del desig a la indiferència; però gairebé mai no és tornar de la indiferència al desig.
.- Els adolescents que s’inicien en els jocs de l’erotisme sovint són vergonyosos o eixelebrats, segons llur caràcter. Aquest comportaments retrets o efusius són preferibles a una ampul•losa seguretat o a un aire seriós que pot ser interpretat com pura impertinència.
.- Sovint el primer amor no es compta fins que no es té el segon o el tercer. A partir de la segona desena es deixa de comptar.

Carles -

Comentaris:
.- Xavier demà dimarts volia anar per carretera fins a Palafolls i allà pujar fins a Hortsavinya, baixar a Ramió passant per Can Camps, anar fins a Sant Celoni i tornar per l’Olzinelles i Cal Paraire, calculo uns 55 Km +1600. Si vols quedem a ¾ de 4 al Calisay, per si de cas portaré llum, calculo que estarem unes 3h 45’
.- Melcior seria un gran plaer poder comptar amb la teva companyia, però al meu ritme t’avorriràs.
.- Toni el 19 de maig a l’Ironman de Lanzarote? No serà una altra “globo sonda” com la prova a Ibiça en que un havia de nedar, l’altra corre i un tercer fer btt?
.- Andreu els entrenaments previstos no es pengen, només es publiquen els entrenaments fets.
.- Santi em dius que fou Leònides qui va arreglar la bicicleta? Això vol dir que la cervelò esta beneïda per Ell? Potser l’avaria només fou un senyal perquè anéssim a veure’l?

EL FULL PARROKIAL -

Del gabinet de premsa d'en Toni, rebem el següent comunicat:

"
Dear athlete,

First of all thank you for signing up on our waiting list for the 2012 IRONMAN Lanzarote. At this moment you must be very eager to know if you have a chance to get in the race or not – and we do have some good news.

After launching the registration for the 2012 IRONMAN Lanzarote we quickly reached the limit of 1.800 athletes and in August we decided to open a waiting list. Within a week 329 athletes registered – and today approx. 2.000 athletes are signed up on the waiting list. Last week we had the pleasure to offer 100 extra Race Entries to athletes on the waiting list (we are in the process of inviting the extra 100 athletes, and please respect that we can not answer e-mails regarding the waiting list – so we thank you in advance for your patience). We are of course very honored for the enormous interest, yet sad that we are not able to offer a Race Entry to everyone BUT there is still a chance for you to participate."

En el mateix comunicat, s'explica que malgrat que aquesta cursa no estava prevista en el calendari, si que serà estudiada si finalment és acceptat.
Aquest valuosos punts poden permetre a en Toni ser a la llotja de convidats d'honor fent de palmero dels grans premis Leònides.

Xavier -

Avui Tirant del Fil de L'escrit D'en Santi, Buscant per el Google he trovat Informació sobre en Josep Figueras, el mecànic que va arreclar la Bicicleta d'en Carles.

I veritablament, es un Mite del Bike Trial ja que va ser un Pioner en la Fabricació de Bicicletes per aquesta Modalitat amb les seves Bicicletes FIDAN entre 1976 - 1980.

Aqui os deixo un enllaç amb L'història D'aquest autèntic Crack.

http://www.sportvicious.com/2012/03/la-fidan-x3-fidan-bike-solutions-vuelve-con-lo-mas-novedoso-del-bike-trial/

- Carles, estic super Intrigat per L'entrenament sorpresa que ten's preparat per demà m'en faràs cinc cèntims o ens deixaràs amb les ganes fins demà ...

- Andreu, com vaig dir Dissabte, a la Transcatalunya de L'any passat quant faltaven uns 40 o 50 Kms per arrivar a meta i ja no em quedava ni un Grà de força el Gran mestre em va deixar testar un dels seus gels màgics i em va augurar uns 40 / 50 Min Pletòrics i dit i fet com si fòs L'Astèrix amb la Poció Màgica vaig volar fins la meta de la Prova.

Vagi Bè.

Andreu -

Bon començament de setmana a tots.
Seguint els consells del gran mestre Carles, avui penjo els entrenaments previstos per aquesta setmana:

Dilluns: 4.000 m piscina
Dimarts: 50 min running
Dimecres: 2.800 m piscina
Dijous: 1h 40 min running

Em fan mal les cames només pensar-hi...
Per cert Carles, m'has de donar el nom d'aquells gels que et prens tú per analitzar-los al laboratori (segur que porten algún agent dopant).
Glòria Esparta!

Melcior -

Andreu, benvingut. Els companys espartans en parlen bé de tu, i, si ja has sentit la crida tu també, és qüestió de temps que entris a l'èlit de la MCT. En algún moment o altre tots hem sentit aquesta crida, ell ens uneix.

Roger, queda molt per la transpyr, amb aquests entrenaments necessitaré un plàning especific per seguir-te, agafa-t'ho amb calma home.... ;-) a poc que pugui m'inscriuré a la Transcat i Tracks, seràn bones ocasions per veure'ns en acció.

Per cert, fa dies que em ronda una imatge pel cap del Gran Triatleta. Amb aquests entrenaments tan acurats i metòdics, altament ressolutius l'imagino al sofà de casa seva, escoltant òpera a tot drap, amb un lleuger somriure, contemplant tres fotos: 1a, amb el tirà a 4 grapes a terrassa i ell enfundat en cuir assedegant-se de triomf i glòria, 2on, amb el tirà a barcelona suplicant-li no més empalades, 3a i la més preocupant, llimant-se les ungles a la half, contemplant com l'enforquillada que em fot fa història i em deixa K.O per moooolts mesos.

Tirà LWS i amic Rocosa, demà sortiu??? ruta? igual em puc acoplar si m'hi volguéssiu i si la meva parella transpyr m'ho permet ( no puc desvetllar tàctiques, atacs demolidors, etc. ) i si al matí compleixo l'entrenament previst. Esteu entrenant molt bé, això em preocupa.

Àngel, jo tampoc tinc plantilles i haig de començar a correr ja!!!

entrenament secret: 91,1km +1614dpa, pujada a St.Fe i nacional

Després d'estar KO el cap de setmana per conjuntivitis i contractura muscular, he sortit a probar. Les cames bé, de cardio no, quan pujo de pols em fa mal el pit fruit de la contractura, m'ofego així he anat fent, malgrat tot he pujat ràpid. Mirare si abans de sopar una mica de gym m'ajuda....

Marc -

Aquesta foto és impressionant, hauria de ser la portada de la propera convocatòria a Premis Leònides.

Aquest cap de setmana no he fet esport, però em sento molt motivat per posar-m'hi a partir del proper cap de setmana. Llegeixo les vostres inscripcions i m'encanta, tot i que jo em limitaré a fer botifarrades i venir a veure'us en alguna cursa per etapes.

Andreu, benvingut al blog!

Xavi, al costat del Mestre us ho passareu de conya!

Salut,

santi -

Bona nit nois.
Ahir en Leonides ens acompanyava pel cami i nosaltres no ho sabiem. No vam entrar a qualsevol taller mecànic, sino que vam entrar en un mite de les bicicletes...el mecànic va ser el primer en inventar una bici de trial, va ser l'inventor, creador,..com li vulgueu dir de la MONTY, la bici de trial. ( ens ho ha explicat avui en Xavi V).
Quan tingui mes temps us apuntare els entrenaments fets del gener i febrer...per poder estar una mica en condicions ( no les que voldria) per poder fer la setmana que vé la Transmeresme. L'any passat vaig fer 4h 28m, aquest any ja que diuen que hi ha mes senderillos i no em trobo amb les mateixes condicions que l'any passat estaria content amb 5'30h.
Benvingut Andreu!

Xavier -

- Carles, A les 15:30 em va una mica Just, però intentaré ser-hi.

-Encara que conèixente, això de ruta especial em fà una Mica de por, porto provisions / Llum ?? jeje.

-Andreu !!! Benvingut al Blog i fès càs al Gran Mestre .... Publica els teus entrenaments !!!

- Roger Això dels Tracks del Diable Non Stop té molt bona Pinta !! Suposo que estareu inscrits a la catègoria Pro, per què la Silver per vosaltres és bufar i fer ampolles.

Vagi Bè !!

Carles -

Pensament 2875

AMORS FURTIUS AL CEMENTIRI DE SYNERA

Fins a la plaça del cementiri de Synera
varem pujar tots dos sols, queia la fosca.
Asseguts en el banc miràvem el port,
el vol de les gavines tornat a terra.

Iniciarem el festeig entrellaçant els dits,
acaronant-nos amb les mans,
fent-nos lentes besades enroscades,
fregant-nos el cos amb delit embriagador.

Et vaig palpar la rodonor dels pits,
les cuixes i el sotaventre,
mentre et deia paraules d’amor
com mai no les havia dit.

Per decència em callo el millor,
el que varem fer arribada la gran nit

Carles -

Comentaris:
.- Toni com tu i jo ja sabem aquesta pregaria, com totes els altres són simple literatura penjada al bloc.
.- Andreu si et vols guanyar el mallot mallerengo només has de penjar els entrenaments al bloc... i que aquests siguin dignes d’un espartà.
.- Xavier per dimarts he pensat una ruta “especial” podríem queda a 2/4 de 4?
.- Roger tenim pendent la sortida mallerenga per Colserolla, caldria que proposessis una data que sinó les tradicions es perden.
.- Angel els teus entrenaments han baixat d’intensitat, haig de confessar que si e,l podòleg no tenia les plantilles a punt és per culpa meva.
.- Pep que no has regat l’hortet aquest cap de setmana? Els teus veïns em varen explicar que per les nits fas entrenaments secrets amb els corrons, és cert?

Carles -

Pensament 2874

IDEES DISPERSES

.- No se del cert si el paradís és una estafa, però per si de cas, em resisteixo a canviar el que tinc ara pel millor que em pugui passar després de mort.
.- La violència, en el cinema, comença amb el preu de l’entrada.
.- Contràriament al que diuen els principis més elementals de la física, de la química i de la lògica, no sempre que faig el mateix passa el mateix.
.- Sense el plaer, físic o mental ,real o imaginari, la felicitat és una il•lusió.
.- M’agraden els passats, els reincidents i els tossuts perquè, passi el que passi, no canvien d’idea.

Carles -

Pensament 2873

CONVERSES AL PATI DE L’INSTITUT.

.- La meva avia em rega les plantes de marihuana sense saber que després em fumaré l’herba.
.- A mi també em va dir que l’examen no li havia anat gens bé; i a la molt pècora li han posat un excel•lent.
.- Com m’agradaria per la nit tenir la son que em consumeix durant les classes.
.- Si bec, fumo i esnifo és per fer més interessants els companys de l’institut.
.- He estat un company de classe egoista tot aquest curs, no en teoria, però si a la pràctica.
.- M’encanta explicar els pecats i les malifetes... dels altres.

Àngel Fenoy -

Entrenaments de la setmana:

Piscina i gimnàs.

Divendres el podòleg em tenia que entregar les plantilles a mida que m'ha de fer però no les tenia. Hauré d'esperar-me una setmana més.

El proper diumenge 18 de març, junt amb la meva dona i un parell de cunyats, estic inscrit a la Cursa del Rodal de Sabadell.

TONI -

Entrenaments secrets:
- dimecres: 3.000 mtrs nedant.
- Dijous: 12 kms carrera
- Divendres: 43 kms bici + 25' carrera.
- Dissabte: 92 kms bici carretera.

Aquesta setmana pocs entrenaments però algun de qualitat i assolint els temps.

Roger, malauradament no estic a l'alçada dels grans mallarengos. Em falta un plus, un gran plus, que ni traient l'extra puc arribar.

Carles, esperem que la plegaria no quedi en això, un simple paràgraf en el bloc.

Roger, ja tinc una pre-reserva a la tracks del diable non-stop.

Melcior, aquesta setmana no has sumat, ni amb els panxuts de Malgrat. Està clar que et sobren els punts.

Santi, estàs brutal, no hi haurà qui et pari.

Pau i herba

Roger -

Entrenaments secrets:
Dissabte 10, 30km +1300
Diumenge 11, 39km +1500 males sensacions (intenció era allargar-la una horeta més, però m’he quedat sense combustible)

Brutal la foto!!!

M’he inscrit a la transcatalunya (10 juny) i voldria fer-ho a la tracksdeldiable non-stop (2 de juny, inscripcions a partir del 4 d’abril).

Xavier, bons entrenaments i bona crònica. Andreu, benvingut al blog. No em digueu que en Carles se us va escapar al final, després d’haver-lo acompanyat en processó per totes les botigues de bicis de la província. Això el gran mestre no ho fa mai.

Em pregunto quina en déu dur entre mans el gran triatleta.

Carles -

Pensament 2872

AQUEST PENSAMENT UN ALTRA COP

.- Aquest pensament es mira als miralls besant el seu reflex. Es deleix crapulosament per la tradició i me n’alegro; és una venjança com qualsevol altra.
.- Aquest pensament (fou?) és (serà?) fruit de la mandra i la desesperació; siguin quins siguin els oripells sota els quals es presenti, no és res més que una operació de sabotatge envers el món i l’home.
.- Aquest pensament me’l varen oferir pel carrer i en malfio. Crec que és ple de inconsciència, deshonor, lubricitat, odi i menyspreu, però no ho se del cert.
.- Aquest pensament es compren quan un ja no n’espera res. Ignora i destrueix el que ens ha fet esperar.
.- Aquest pensament es justifica perquè no té capa argument. Es pot arribar al mateix resultat guardant silenci o deixant el paper en blanc.

andreu -

Senyors!!
Ahir gran sortida de més a menys amb pajara al començament però acabant fort.
Ahir vaig compendre l'esperit mallerengo, espero algún dia ser mereixedor de aquest gran títol.
Gran apretada final del gran mestre carles!

Xavier -

Entrenament dia 11 : 27 Km BTT + 632 Dpa.

Avui aprofitant l'esplendid dia que feía he sortit a estirar les cames i que em toquès el solet amb La Btt.

A la creu de Canet, s'estava cel.lebrant una cursa d'orientació cosa que feía extremar la precaució al rodar per cada corriol, ja que només veia gent i més gent voltant per el Bosc amb un Plànol a la Mà.

Defet semblava més una cursa de desorientats que de orientació suposo que aquí esta la Gràcia no?

Vagi bè !!

Carles -

Pensamnet 2871

ELL

.- Leònides aixopluga i protegeix, dóna la gràcia i la glòria, i no refusa cap bé al qui viu seguint el seu exemple. Senyor d’espartà, honorat l’home que confia en tu!”
.- Ell és un model per anosaltres. Forjarem relles de les seves espases i falçs de les seves llances. Cap espartà no empunyarà l’espasa contra una altra ni lluitarà mai per a fer la guerra a un altre.
.- Ell és gran i digne de tota lloança, és el més temible que tots els guerres
.- Ell il•luminarà tot el món amb justícia, tots els espartans amb la seva veritat.
.- Leònides, fes-nos saber el teu missatge i dóna’ns la teva companyia. Feliç l’home que en tu troba la força: de bona gana emprèn el camí.

Carles -

Pensament 2870

PREGARIA ESPARTANA

Et demano, Gran Leònides, poder ser mereixedor de ser un digna espartà. Que els meus pensaments siguin sempre nets i clars, Que de la meva boca només surtin paraules sinceres i d’encoratjament. Que el meu camí sigui recta, i la meva actitud valenta. Que el meu cor sigui generós per donar i prudent per rebre. Que tingui voluntat per complir amb el meu deure i força per aconseguir-ho. Que pugui ajudar als altres si em necessiten i ser-los útil si els es menester. Que m’il•lumineu en el dia de la meva vida amb el vostre exemple radiant i alliçonador, Gran Leònides.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 10: 136 Km bicicleta de carretera en companyia d’en Tendo, en Santi, en Xavier i companys del club. 10 punts
Comentaris
.- Avui ha estat un dia èpic en que en Tendo, en Santi i en Xavier han sumat 150 punts cadascun per endur-se un dels premis més importants que s’entrega la Nit de la Gran Gala: el Premi Esparta. Amb aquests reconeixement és ret homenatge a qui millor representa els valors més nobles dels espartans, i qui l’assoleix esdevé un exemple viu que els seus principis encara prevalen entre nosaltres. A Sant Miquel del Fai, a setanta quilometres de casa, he petit una greu averia a la bicicleta i els tres mallerengos m’han acompanyat en tot moment perquè pogués tornar a casa amb l’escut. Sabia que en Tendo era un bon samarità, no tenia cap dubte que en Santi és un excel•lent company, talment com en Xavier, però avui m’han demostrat que per sobre de tot són uns molt dignes espartans. Moltes, moltes gracies. ¡Gloria a Leònides!

Marc -

M'encanta llegir aquest tipus de cròniques, i em sap greu no haver-hi estat. Quin bon rotllo mallerengo!

Xavi, pots dir-nos que amb el plat petit t'avorreixes, no cal que posis l'excusa que no t'entrava...

Estic sentint una entrevista enregistrada a en Xavi Pascual, entrenador del Barça de Bàsquet. Explica que en el seu esport cal aconseguir el 100% de motivació però amb això, i a diferència d'altres esports, no n'hi ha prou. Necessiten també una gran precisió.

Salut i fins aviat,

Xavier -

Entrenament dia 10 : 134 km amb Bici de Carretera.

Avui sortida de més a menys, he començat fort Pujant a molt bon ritme per Parpers, després he tingut problemes amb el canvi, ja que no entrava el Plat petit, així que he fet al menys el 80% de la sortida amb el plat gran.

Al final ja anava força apurat sense Gass, però content per anar sumant hores d'entrenament i Km's.

Vagi bè.