Blogia
La llibreta virtual.

Everest Trail Race 2011 - Finisher!

Everest Trail Race 2011 - Finisher!

BRUTAL - Mooooooltes felicitats Carles!!!!

Classificacions:

http://everesttrailrace.com/wp-content/uploads/2011/10/Classificacio-Final-Esp.jpg

12 comentarios

Melcior -

En primer lloc, felicitar a Tendo, club, organitzacio, tothom que fa possible una proba d'aquest nivell, ni copa catalana ni res, per mi, en general, un 20 per a tots!!!
En segon lloc felicitar en Toni, sense masses hores d'entreno acumulades i els dubtes que aixo genera ha completat la marato de St.Sebastia superant les seves espectatives, esta en total i plena progressio, al loro!!!
A la resta, enhorabona, acabar dignament una proba agonica com unes 3h i mes amb un circuit exigent by Tendo on no deixes de donar l'extra no es facil es ja mostra del bon nivell de forma de tots plegats.
Angel, sort que no vas en bici, ets una maquina.
Carles, gracies pels teus no merescuts afalacs, ets el vigent premi LWS i de la vinent temporada tambe, despres del que has fet, da igual finisher que podi, crec que som marionetes al teu costat i en qualsevol moment ens destrosses com, quan i on vols.
Els quilets de mes i les males sensacions van fer que em surtissin unes voltes francament discretes, sense apropar-me a 12' i movent plat, que es el que venia fent setmanes enrere. Val a dir que tampoc tenia la motivacio necessaria per anar "ences" tota l'estona, suposo que veient al mestre, veient en LWS amb forma humana em fa sentir ben petit i poca cosa.

Parlant de coses importants i seguint les directrius del Full Parrokial, cal fixar data per lliurar al mestre el premi LWS no??

I el millor de tot, cal fixar data urgentment per fer una sortideta btt amb truiterada de 4ous, per quan??

Davant de la impossibilitat de no poder guanyar cap estatueta aquest 2012, la petanca el futbol i les cartes poden ajudar ara que no te sentit seguir entrenant i competint.

Carles -

Comentaris:
.- Toni moltes felicitats, has fet la primera marató de la temporada amb un temps de 3h 45’ a un ritme de 5’ 20. Molt bona preparació de cara a la marató de Barcelona, on haurem de baixar de les 3h 15’. Ja has sumat 50 punts més. Aquest cap de setmana tots els mallerengos hem fet un cabàs de punts, però el que ens ha passat la mà per la cara és en Melcior; sort que no esta en forma, amb sobrepès i poc motivat... perquè sinó...

Xavier -

Ahir per la meva part més que discreta actuació a les 3h.

La veritat que no em vaig acavar de trovar agust del tot amb aquest format de cursa, suposso que siguen el primer cop que participava a una prova de resistència té que ser normal.

L'únic positiu que en puc treure és que sóc constant totes les voltes prácticament clavades (14' crec que ho podia haver fet molt millor).

Vull Felicitar en Santi i en Tendo per com s'han currat el circuit, ja que és espectacular, el detall dels cartells brutals.

L'organització per part del Club de 10.

Felicitar en Melcior per pujar al Podi.

Al Roger per la seva gran actuació, es d'un altre planeta.

Al Marc, per què no entrena i a la cursa fà uns grans temps.

Al Carles, per arrivar de L'Everest i fer aquesta prova Impressionant !!.

I en Pep,com sempre súper constant a cada volta pasava al meu cosí, crec que somiarà amb tu.

TONI -

Entrenament:
- Diumenge: 42,195 kms
http://www.maratondonostia.com/maratondonostia/resultados/resultados-maraton-donostia.asp?a=2011&sesion=1&Nombre=2959

La crònica meva és un no res comparat amb el que llegeixo darrerament al bloc.
Així és que estic millor sense dir res que no pas fent el pallasso. Com diu el refrany: "Més val restar callat i semblar tonto que obrir la boca i esvair tots els dubtes".

Felicitar als mallarengos que avui han fet un gran paper a les 3 hores. Melcior, les cròniques delaten que el que m'expliques no es correspon amb la realitat.

Àngel, em fa por obrir el blog els diumenges al vespre i veure tots els teus entrenaments. Em deixen acollonit.

Pep, brutal el teu full de serveis.

Roger, se habla, se dice, se comenta ... moltes coses.

Pau i herba

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 24: 45' gimnàs
.- Diumenge 27: 25 Km btt a les 3 hores de resistència d'Arenys de Munt.
Comentaris:
.- Ja han publicat les classificacions de les 3h de resistència d'Arenys de Munt ( http://www.albecam.com/_cat/images/stories/classificacions/2011/voltesarenys/gen.pdf ) Cal destacar la brutal actuació d'en Melcior que ha fet quart de la genral i segon de la seva categoria; això li ha permès sumar moltíssims punts. En Marc i en Roger han quedat 29 a la general, en Pep i un servidor en un molt discret 62, en Xavier i el seu cosí al 66.
.- Tendo, Santi, Marti... moltes felicitats pel recorregut que heu marcat, amb tantes hores de dedicació, i per l'excel.lent organització.
.- Àngel els teus entrenaments em mengen la moral. Que no descanses?
.- Toni esperem la crònica de la marató de Sant Sebastia.

Carles -

Pensament 2589

PENSAMENTS ORIENTALS

.- Qui tingui una ment que gaudeixi d'equilibri entrarà en l'estat d'equilibri i pau interior.
.- Si allotjo pensaments dolorosos de reveja o venjança mai no poder experimentar la serenor, i no tindré joia mental ni plaer físic.
.- Recorda't de covar la teva tinta.
.- Voldria que tots els éssers vius escoltessin el so incessant de la llum i viessin la llum incessant del so.
.- Conèixer bé la naturalesa és conèixer-te bé a tu mateix. Conèixer-te bé a tu
mateix és oblidar-te de tu mateix. Oblidar-te de tu mateix és seguir la llei
de la naturalesa. Seguir la llei de la naturalesa és alliberar-te del cos i de la
ment humana

Àngel Fenoy -

En el post anterior, on diu dijous 25-11-11 ha de dir divendres 25-11-11, i on diu dissabte 27-11-11 ha de dir diumenge 27-11-11.

Carles: les 6 hores de Calella que et vaig preguntar l'altre dia són la propera setmana, diumenge 4 de desembre. Si puc, NO hi aniré.

Àngel Fenoy -

Entrenaments de la setmana:

Dilluns 21-11-11:

3/4 d'hora a classe de natació.

Dimecres 23-11-11:

4 hores corrent, 33 Km amb 1250 m+ i 1250 m-, pujo expressament al Turó d'en Vives a fer fotos de la llibreta de piulades del CEAM (http://http://albums.socdit.net/Piuades_Turo_den_Vives/), doncs m'han dit que hi tinc alguna dedicatòria. Recorregut: Arenys de Mar, Rial del Bareu pel Paraiso, Rial de Vallfiguera, Rial de les Comes d'en Sala, Plana d'en Sala, Termes Llargs (Vinya de la Popa, al camí de la Creu de Canet), Carretera de Sant Iscle pel camí amagat que voreja el Turó de Can Noé, Sot de l'Oradella, Pla de les Bruixes, Coll Senís, Cal Paraire, Camí amagat de Can Camps, Font de Llorà, Prat Perelló, Cim del Turó d'en Vives, Prat Perelló, Els Freixes, Urb. Font Montnegre, Sant Iscle baixant per l'asfaltat (de presa doncs es feia fosc), Creu de Canet pel camí de Can Torrus Vell, Canet pel GR5 (pistes d'atletisme), Arenys de Mar per la platja.

3/4 d'hora a classe de natació.

Dijous 25-11-11:

2:45 hores corrent, 25 Km amb 750 m+ i 750 m-, Arenys de Mar, Pollastre pel pont de l'autopista i Can Catà, Corral, Creu de Rupit per Cal Cintet, Suros d'en Burguet, Pi de Buac, Corredor passant pels Misteris de Sorra, GR92 pels escalons fins l'indicador de la font del Grèvol, Pi de Buac passant pels Misteris de Pedra, baixada cap a la Casa Nova, Lourdes per Can Framis, Arenys de Munt, Arenys de Mar.

Dissabte 27/11/11:

2 hores corrent, 20 Km amb 900 m+ i 900 m- a la Marxa popular de Sant Vicenç de Montalt. Molta gent d'Arenys de mar i d'Arenys de Munt. Molta. Recorregut maco i exigent, amb força corriols, inclús algun tram obert expressament a cop de destral per empalmar camins. Hi havia un recorregut llarg de 22 Km i un de curt de 10 Km, que anaven coincidint a trams. En el recorregut llarg algú ha canviat senyals de lloc, i alguns dels 10 o 15 que corriem davant ens hem liat. Els organitzadors que hem trovat desprès de perdre'ns encara ens han liat més, doncs per no fer-nos recular, ens han fet pujar cap a la Pedra de la Ferradura pel mateix camí per on baixaven els de la marxa curta (!). El resultat és que ens hem saltat un tram que passava a prop del Corral i de la Creu de Rupit i en canvi hem fet algun tram que no tocaba. Inclús hem passat dues vegades per un dels trams al principi i al final de la marxa, totes dues vegades en la mateixa direcció (espero que ningú amb poc enteniment estigui allà encara pillat fent bucles...). Els organitzadors han restablert les marques equivocades de seguida que han pogut, i pel que m'han explicat alguns corredors que han pogut fer el recorregut sencer, dedueixo que els perduts hem fet aproximadament uns 20 km en comptes dels 22 previstos. Dels perduts, en Max, l'Àngel i en Sàgar hem trigat 1:55, 2:00 i 2:05 hores. Dels no perduts, en Miquel l'Àngels i l'Eduard han trigat 2:25, 3:05 i 3:25 hores. De la gent d'Arenys que han fet la marxa caminant (els de la Krusan etc) i els que han fet corrent la marxa curta no sé els temps.

Després de la marxa de Sant Vicenç encara ens ha donat temps d'anar a Can Jalpí a veure l'ambient de les tres hores de resistència i saludar als mallarengos que hi participaven.

Total de la setmana: 8:45 hores corrent, 77 km amb 2900 m+ i 2900 m-

Marc -

Roger, podràs portar el radiocaset, la taula, les tombones, la carpa, el berberetxos, les olives, les patates, el vi i el porró, la nevera, la xíndria i el meló, les boles de petanca i la manta?

Gràcies. A les 9h seré al circuit, fins demà!

Marc -

Carles, et felicito perquè estàs batent tots els rècords. A la propera Assamblea Mallerenga proposaré deixar de contar els punts. És un plaer entrar a l'humil blog mallerengo i veure fotos com aquestes. Un 10 perquè quan t'ho proposes ho fas, com sempre.

Disculpes a tots els que heu estat marcant el circuit, no he pogut venir. Tinc moltes ganes per demà, tot i estar en un estat de forma pèssim. Sort que tinc un company de parella 40 que no em mereixo i no m'apretarà.
És una delícia passar per davant del circuit i veure les cintes!

Pep, aquesta setmana vam parlar per telèfon, era completament fosc i tu arribaves del Corredor... t'he de recordar que estàs aprop de fer els 60? Clar, i llavors en Carles què...

Xavi, demà quan em passis podrem parlar una mica o em treuràs els adhesius?? Ja tinc uns quants temes de conversa per distreure't.

Salut i...

pep -

Primer felicitar en Carles per acabar la cursa lluitant fins al final en un lloc que ja voldrien molts amb molts menys anys a sobre, pasades les tres hores emb de fer una truiterada per que ens expliquis les anècdotes de la cursa.

Carles estàs apuntat per les tres hores espero desprès d’entrenar a 4.000 m et trobis en plena forma, jo diumenge pasat vaig fer 6 voltes i es pot fer tot dalt de la bici, el primer tram es puja al far bastant dur després es pasa per una trialera amb pedres recomano passar-hi varies begueres per agafar la traçada bona, tot seguit es pasa per les Tirolenes i enfila cap amunt, varies baixares i pujares, i ultima baixada una trialera una mica tècnica, felicitació per en Santi i Tendo per el disseny.

Entrenaments
Dimecres Pedra de la Ferradura 12km
Dijous el Corredor 20 km
Entrenament de nit pasan per el Corredor i la Pedra de la Ferradura a les 7 de la tarda impressiona.

Dema dissabte estaré per el circuit ajudant a marcar-lo.

Salut i corriols

Roger -

M’he permès d’escriure una nova entrada i publicar alguna foto de l’ETR.

Com la majoria del mortals que entrem en aquest blog, estic sense paraules. Moltes felicitats Carles. Amb tots aquests anys m’adono que enlloc de tocar sostre, només fas que posar el llistó més i més alt. Inabastable.

Tot preparat per la gala 2012 – Us va bé el 25 o 31 de desembre? No em vingueu amb excuses, que en Leònides és més important.

Entrenaments:
Curs d’iniciació a córrer – he anat fent sortidetes de 45min algun que altre dia. Les primeres conclusions són que em queda molt per fer, però almenys el genoll de moment no es queixa
Divendres 25 Nov: 27km, +1050. Em reservo comentar sensacions. No obstant, dia esplèndid amb un terreny formidable.

Àngel, els teus entrenaments són estratosfèrics. Si segueixes així, per Nadal ja t’hauràs guanyat el mallot mallerengo!

Marc, com quedem diumenge? El circuit té algun punt per parar a fer una truiteta?