Blogia
La llibreta virtual.

Sant Jordi 2011, publicació del poeta.

Sant Jordi 2011, publicació del poeta.

A l'hora de dinar em comenten que hi ha cartells a la Riera amb el lema 'La vida és una actitud!'. Pot ser una casualitat, de fet la vida és això, penso. Però a continuació em diuen que hi posa no sé què d'un lligón, i llavors ja em cauen els d'allòs a terre.

Em temo el pitjor, o sigui el millor. Que el nostre poeta hagi publicat (republicat) en forma de llibre tots els seus pensaments. Brutal. Em munto una sortida de carretera light per sortir i veure el cartell, i així és.

Esperem rebre més informació, ni a Ràdio Arenys, ni l'Agenda, el Full Parrokial, l'Ametlla... ningú ens en sap dir res, i el poeta caminant per la Costa Brava..?

Molt Bon Sant Jordi 2011 i felicitats poeta!

Beso

83 comentarios

Carles -

PERSONATGES DE LA TITAN PRIMERA PART

Com sempre us explico, una de les coses que més em crida l'atenció de les curses on participo, són les històries dels personatges que hi conec. Aquí en teniu un petit mostrari.

.- PORCAR: Directiu de l'empresa organitzadores de la Titan, en la nit d'entrega dels premis va dir: "Aquesta edició ha estat, sense cap men de dubte la més dura de les sis que s'ha celebrat. Tanmateix el nostre objectiu no és pas organitzar la prova més dura de btt, sinó la millor. Aprendrem dels errors comesos enguany perquè l'any que be sigui encara millor".
.- RAMON: Un xicot d'Alcoi de vint-i-tres anys s'ha passat entrenat set mesos per participar a la Titan. Patrocinat per l'Ajuntament, el seu club de ciclisme i empreses del poble volia fer un bon paper per no defraudar el ressò mediàtic generat a la Vila. El primer dia de cursa, en acabar el tram de les dunes, va fer un mal gesto per calçar les cales; passats uns quilometres el genoll era inflat com una pilota de tenis. Al cap de pocs minuts va haver d'abandonar , doncs el dolor era insuportable. Aquest sis dies ha estat trist, i en ocasions plorant, pel que considera un fracàs imperdonable.
.- JOAN: Aquest veí d'Olot, que ha participat en altres quatre edicions de la prova, em va comentar: "S'ha perdut l'esperit originari de la Titan. Abans, quan érem 190 participants això era una gran família i imperava el companyarisme i la solidaritat. Ara s'ha convertit en una prova competitiva on tothom procura guanyar els altres i l'únic que importa es la posició en que arribàs i rebaixar temps. Això ja no és que el que era. No tornaré més.
.- SERGI: vei de Tarragona va ser noticia esportiva perquè volia corre la prova no obstant mancar-li un braç. Aquest dies he compartit la haima amb ell; les seves ganes de Superació i la il.lussió que hi posava són fora de serie. Un acaba per creure que amb voluntat i constància es poden superar tots els obstacles.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns: 90 Km +622
.- Dimarts: 104Km +935
.- Dimecres: 145 Km +1441
.- Dijous: 105 Km +692
.- Divendres: 72 Km +692
.- Dissabte: 115 Km +2120
Comentaris:
Escric aquesta crònica des de Granada satisfet per haver acabat la Titan. Era conscient que quasi no havia entrenat per afrontar aquest repta, però dia a dia he superat les meves debilitats per arribar al final de cada etapa; finalment he acabat el 248 de la general. tenint en compte el nivell de pros que hi havia estic orgullós del paper que he fet. Ara toca gaudir per ser un finisher. Moltes gracies pels vostres comentaris de suport.

Xavier -

Perfecte Marc, ens veiem al Cali.
Salut

Marc -

Xavi, estàs com un toro. Jo m'he reservat perquè sinó demà no sortia ni de casa.

Quedem a les 7,30 al Calisay i pugem tranquil·lament...

Salut!!

Xavier -

Entrenament D'avui: 121 km carretera.
Dades de la sortida:
-4h 2Min
-30 km/h mitja
- + 1455 Dpa.

Demà aniré a la sortida Btt al Castell de Burriac.
Marc si vols que pujem plegats quedem al Cali, ya hem diràs hora.

Ens veiem

TENDO -

Diumenge a 1/4 de 8 al forn de dalt, a 2/4 de 8 a la font i a 3/4 de 8 a l'arbre de Guernica (pels que venen d'ARENYS DE BAIX).
Farem la ruta dels CASTELLS del Sud del Maresme
Anirem al CASTELL JALPI, CASTELL DE L'OLIVER i CASTELL DE BURRIAC
Uns 70 km més o menys, apte per a ""tothom"".

MOLTA SALUT
FORÇA PEDALS
FORÇA BARÇAAAA

Marc -

Toni, i tant! Anàveu com una fletxa, ben agafats a la cabra, direcció Hostalric. Quina pallissa 158kms, enhorabona!

Pep, demà seré a les 7,45h a l'arbre de Gernika, ja ens veiem!

TONI -

Entrenament d'avui:
- 158 kms carretera.
http://connect.garmin.com/activity/85511988

Aquest matí m'he creuat amb en Marc. Ell anava cap a St. Celoni i jo cap a Hostalric.

Sembla ser que el Carles ja està fent la darrera etapa per terres espanyoles.

Pau i herba

pep -

Setmana molt ocupada això vol dir poc entrenaments, he anat seguint la Titant Desert i la veritat jo esperava que en Carles acabes la proba amb un temps digne no sols esta fen això esta fen les etapes amb uns temps impressionant, espero aviat llegir les seves histories de les etapes i felicitar-lo, per la superació esperit de sacrifici, no rendir-se mai etc.
Dema sortiré amb btt a 2/4 de 8 aniré a la font

Bon cap de setmana
Salut i pedals


Marc -

Grans relats de la Titan Desert al Full Parrokial. Menys parlar de Déu i més parlar d'en Leònides, això està bé.

Avui 87kms de carretera: Arenys, Tordera, Cal Coix, Riudarenes, Sant Celoni, Arenys.
29,5km/h, +900dpa

Avui calia reservar per demà, que volem anar amb btt al Castell de Burriac. Més tard entraré per saber com hem quedat, jo tenia previst ser a les 7,45h a l'arbre de Gernika.

Salut i peles,

EL FULL PARROKIAL -

Kuan Pukme latoco - Titan Desert.

El que signa aquesta crònica està simplement meravellat del gran paper que està fent en Carles a la present edició de la Titan.

El dimecres tancava l'etapa més dura en el lloc 235. L'endemà, i fruit de la duresa de l'etapa anterior, la caiguda fins al lloc 275 va ser brutal.
Però només com ho fan el campions, aquells que després de rebre cop rere cop, massacrats pel contrari, cauen sobre la lona, però es tornen a aixecar, tot i saber que quan s'aixequin rebran un uppercut impossible de parar i que els tornarà a la lona del quadrilàter. Ni així, s'aturen i tornen a aixecar-se tot parant l'altre galta.

Avui senzillament el gran Carles ha esperat que el rival estigués cansat d'estomacar-lo i ha estat aleshores quan ha aprofitat per etzibar-li un cop increïble que la fet guanyador. Avui ha tornar al lloc 239 en una etapa ràpida.

Ja només queda una etapa per a consagrar al nou Leònides.

Segons fonts consultades de l'Uci presents en aquesta cursa per donar fe del nou repte assolit, comenten que el comitè es reunirà en breu per decidir la data de convocatòria de la Gran Gal·la de Lliurament del Leònides 2011.

Veient la transcendència de la reunió, ens hem posat en contacte amb el Noude9 i, efectivament, ens han confirmat una reserva de l'Uci pel cap de setmana del 21 de maig.

La comissió de lliurament de Guardons, però admet que en aquest sopar només es donarà l'estatueta d'en Leònides, així que la resta es farà com de costum a finals de Novembre.

TONI -

Entrenament d'avui:
- un desgavell.

Avui havia de córrer aproximadament 20 kms. Al km 9 ja no podia amb la meva ànima. La tornada desfent el camí ha estat veritablement un via crusis.
Encara estic celebrant la setmana santa? Quan arribi pasqua serà l'òstia.

Honors al gran Carles.

Pau i herba

Melcior -

Brutal, espectacular, complint espectatives com sempre el gran mestre. El Leònides 2011, per mi, està adjudicat, només una nova "mitjanada" pot superar els reptes ja assolits pel propi poeta.
Tinc línia directa amb la Titan i em consta que està siguent mooolt dur, nivell altííssim, i qui m'ho diu és un top 30 fent un paperàs, per tant, encara fa més gran en Carles.

entrenament secret dilluns: 75km N-II
entrenament secret dimarts: 50'gym + 34km btt +1133dpa
entrenament secret dimecres: 101km N-II +376dpa
entrenament secret dijous: 55'gym + 50'rodillo + 2h tenis
entrenament secret divendres: 32,6km btt +996dpa a ritme gairebé de cursa.

Em sento petit i els meus entrenaments han agafat un altre tò ( em sento un passarell ) després de veure el què és capaç de fer l'ídol Mitjà.

Demà si la ruta no és molt abrassiva faré carretera amb l'home eficient i cia, sense pretensions, de relax, amb ànim de gaudir de la companyia i agafar algo de color amb el sol.
I, diumenge, m'havia inscrit a la transcorredor, però no crec que hi vagi, el peix ja està venut....

Marc -

Algú dubtava que el nostre Mestre i Poeta faria un gran paper? On pensaven que anaven tots aquests pro's que han entrenat tant per la Titan? No sabien que el millor és tenir la força mental d'en Carles, i Senyors, això no es pot entrenar.

Avui 18 kilometrets de btt pujant a la Creu i baixant a Sant Iscle. Fins les 4 carreteres m'he picat amb 4 carreteros de Cat Bike de Malgrat.

Dissabte passat 90kms pujant a Santa Fe, tram de pujada direcció Turó de l'Home, curs de reparació de punxades amb en Santi, bacaineta a la gespa a peu de carretera i baixada per Sant Celoni.

Dissabte espero fer bona ruta de carretera a ritme tranquil i diumenge amb en Tendo&Companyia fer ruta llarga de btt cap a Burriac.

Salut i sexe

TONI -

Entrenaments:
- Dimecres: 3.000 nedant + 8 kms carrera.
- Dijous: 3.500 nedant.

Sembla ser que en Carles s'està guanyant a pols el Leònides d'enguany. Brutal!

Si algú s'anima, m'acabo d'apuntar a fer la cicloturista de les 3 nacions.
http://www.puigcerda.cat/esports/competicions-top/marxa-ciclista-3-nacions/copy3_of_marxa-ciclista-tres-nacions
Em sembla que serà un bon entrenament pel mes d'agost.

Pau i herba

TENDO -

ESTIC FLIPANT 250 DE 480 I PICO.
MOLT PERO QUE MOLT B

Anónimo -

Entrenaments secrets:
- Dilluns: 3.000 mtrs nedant.
- Dimarts: 55 kms carretera.
http://connect.garmin.com/activity/84812811

Ostres, ha marxat el pensador i aquí ningú publica res. I això que sé del cert que esteu entrenant.

Pau i herba

pep -

Entrenaments
Dissabte 0
Diumenge a 2/4 de 8 sortiem de la font direcció can Sala, Creu de Canet, desprès de fer casi tots els corriols de la Creu baixada a la carretera de Sant Iscle en Santi ha marxat i hem continuat direcció can Vives, cal Paraire, Collsacreu, l’ altre company també tenia tard, he quedat sol direcció Casanova, Creu de Rupit, Pedra de la Ferradura, i baixada per el camí amagat, total 44 km.

Salut i pedals


Roger -

Entrenaments secrets
Dissabte, 30 d’Abril: 25km, +980
Diumenge, 1 de Maig : 60Km, +1650 a la Tavascà d’Abrera
Dissabte, 7 de Maig: 50km, +1495 (Can Sala, Vives, Xeremell, Dolmen P. Gentil, Corredor pista, Rupit, Canyamars, la corbata, Font Malpàs, Ferradura, ADM)
Diumenge, 8 de Maig: 23km, +910

Molta sort Carles en la teva aventura pel desert!

Toni, get it on, get it on...

Llegint l’entrenament d’ahir dels carreteros amb 134km, +3250 i 6h, m’he desmoralitzat de cop.

Tendo, fa por això de “no es pot baixar de 50km”

Què us ha agafat a tots plegats?

Estaré pendent de la Titan des d’Escòcia (per cert, a veure si prenem nota dels últims esdeveniments polítics d’allà)

TONI -

Entrenament d'avui:
- 1h carrera.

Aquest matí m'he trobat al gran Jose. Està fi de físic. I segur que en gran forma.

Pau i herba

TENDO -

DEMA SORTIREM A 2/4 DE 8 (A 1/4 PER QUI VULGUI UN CAFE ENS TROBEM AL FORN).LA RUTA LA DECIDIM DEMA ENTRE TOTS, PERO NO POT BAIXAR DE 50KM

MOLTA SALUT I FORÇA ALS PEDALS

MOLTA SORT CARLES QUE ELS DEUS T' ACOMPANYIN EN LES TEVES PROESES MARROQUINES.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 7 de maig: 64 Km bicicleta de carretera.
Comentaris:
.- Avui la sortideta ha estat en companyia d'en Guti i en Marc, Arenyecs que també van a la Titan. Si bé he aguantat la roda, ells són més forts. Hem parlat de sensacions, entrenaments i objectius. Ara hem toca resar unes pregaries a l'altar mallerengo. Demà comença l'aventura.
Salut i força.

Xavier -

Entenament Dissabte dia 7: 134 km Carretera.

Sortida, tremenda molt exigent semblava una etapa del Tour, no hem parat de pujar i pujar, a partir del Turó de L'home he patit de valent, no estic en el meu millor moment, el qual hem crea dubtes de cara la Transcat, ja que el meu estat físic no es el Millor, sort que encara tinc un més per possar-me les piles.
La ruta ha estat la següent:

Arenys de Mar- Collsacreu- St. Celoni - Sta Fe - St. Marçal- Coll de Sta Helena - Turó de l´Home- Mortirol.lo (de baixada) - Collformic - Mortirol.lo - Mosqueroles - St. Celoni - Collsacreu - Arenys de Mar.

Dades de la Sortida.
6h 4 Min
Velocitat Mitja: 22.2 Km/h
Desnivell: + 3250 Dpa

Carles Molta sort a la Titan, et seguire per Tv.

Salut.

TONI -

Entrenament d'avui:
- 148 kms carretera
http://connect.garmin.com/activity/83969915


Carles, ja no queda res.

I no entrena ningú més?
De cop i volta en Roger s'ha fos. Potser estar entrenant per les muntanyes de l'altre punta del món. En Marc ha desaparegut. Ves a saber quin tipus d'entrenament fa. En Melcior ja no fa tantes quilometrades?

No, no, no. No m'ho crec

Pau i herba

Carles -

Pensament 2234

Crec que fou Johan Cruyff qui, en una entrevista esportiva, va dir: "Per rendir necessites estímuls. Sense estímuls no hi ha esforç. I sense esforç no hi ha rendiment". Hi estic plenament d'acord.

Carles -

Pensament 2233

Fa segles Per March va escriure: "Al punt que hom naix comença de morir, e morint, creix,e, creixent, mort tot dia". Desprès de tants anys i encara és la mateixa història.

Carles -

Pensament 2232

ESPOT PUBLICITARI

Ja queda menys
No hi ha pedres
No hi ha sorra
Aguanta!
Vinga!
No passa res
No estic sol
No estic sol
Ah... Ah...
Puc amb això
Para
No paris
Para i segueix
Supera els teus límits.

Carles -





Entrenaments:
.- Dijous i divendres: "0"patatero.
Comentaris:
.- Demà he quedat, amb els altres companys d'Arenys que fan la Titan ( Guti, Marc i Cesc ),a les 10 del matí a la benzinera BP d'Arenys per fer 60 Km per carretera. Si algú s'anima ja ho sap. Aprofitaré per coneixre'ls millor i comentar assumptes de logística.
.- No vull semblar monotemàtic, però qui ho vulgui pot seguir la cursa dia a dia per TV3 esports:


ESPORT 3 de TVC

HORARIOS RETRANSMISIÓN RESUMEN TELEDEPORTE

LUNES 9 de mayo a SÁBADO 14 mayo
Horario: 23:30
Duración aproximada: 15 minutos
*Consulta programación: http://www.rtve.es/tve/b/teledeporte/
Resumen final 25': Tras la carrera, consultar cartelera


HORARIOS RETRANSMISIÓN RESUMEN ESPORT3

LUNES 9: 21:15h a 21:30h
MARTES 10: 21:15h a 21:30h
MIERCOLES 11: 21:30h a 21:45h
JUEVES 12: 20:45h a 21:00h
VIERNES 13: 21:15h a a 21:30h
SÁBADO 14: 21:15h a a 21:30h

TONI -

Entrenament secret d'avui:
- 14 kms carrera.

El diumenge a Banyoles, quan vaig fer la segona transició, en el moment de sortir a córrer, la cançó que sonava en els altaveus era:
http://www.youtube.com/watch?v=AcoanSFBwOk&feature=related

No sé per quina estranya raó, cada vegada que passava per boxes de les 3 voltes que vaig fer al circuit a peu, sonava aquesta cançó, però em va resultar força motivadora.

Glòria i honor al nostre Leònides que a partir de dilluns es batrà amb les dunes del desert

Pau i herba

Melcior -

entrenament secret dimecres: 30km btt +1000dpa + 40'gym + 30'rodillo
entrenament secret dijous: 31km btt +1025dpa
entrenament secret divendres: 45'gym + 50'rodillo + 2h tenis

Demà sortida 7:30 ateneu? jo no puc arribar més tard de les 10:30/11, almenys la ruta permet girar cua en cas d'anar-hi i complir horaris....

pep -

Una setmana de descans de la llibreta i ja veig que tot continua igual, entrenar, i entrenar.
Carles imagino com molt be detalla en Toni els nervis dels últims dies abans d’afrontar una proba com la Titan Desert, he vist les etapes es poden fer molt dures per la calor i les dunes i els km acumulats, un consell no intentis ser el primer l’ important es acabar, dons tant de mèrit te el pro que arriba dels primers com el aficionat que entrenar quant pot i aconsegueix acabar, que vagui be.
Marc la bici ja porta 300 km .
Setmana amb tres entrenaments secrets.
1º Santa Mònica el Corredor 24 km
2º pedra de la Ferradura el Corredor 18 km
3º Calella Sant Pol 30km
Segurament sortiré diumenge amb btt

Bon cap de setmana a tots
Salut i pedals

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 4 de maig: 1h 20' gimnàs, 30' arma secreta.
Comentaris:
.- Toni m'identifico molt amb la crònica que has escrit, no en va tu ja ho has viscut moltes vegades. Estic frisos per començar i molt il.lussionat. Físicament tinc bones sensacions; em sento capaç d'acabar amb dignitat i desitjo algun dia trobar-me fi per fer una bona etapa.Crec tenir lligats tots els detalls tècnics, logístics i de material i això em dona traquil.litat. Suposo que he fet una mitjanada en un atac de rauxa, però ara em toca saber donar el toc de pit. Espero ser mereixedor perquè en alguna etapa se m'aparegui el Gran Leònides.
Salut i força.

TONI -

Ja s'acosta la data assenyalada. Dilluns, la Titans Desert arranca.

I és hora de posar-hi banda sonora a la fita.
http://www.youtube.com/watch?v=0AC4ovCUs4Y&feature=related

Una setmana de bicicleta. De fer quilòmetres. D'empassar-te pols. De dormir malament, de menjar pitjor. De patir per que l'endemà tot vagi bé.

En algunes hores la maleta ja estarà a punt. Aquestes són estones de nervis. Que si s'ha d'acabar la feina. Que si m'emporto tot el que necessito. Que sé segur que em deixo quelcom i no sé el què. Que si porto prou d'això o de lo altre. Nervis tot pensant la ruta, que no pateixi cap pana. Que no surti cap imprevist.

Dubtes de darrera hora. Que ves a saber qui em trobaré. Que si em sabré orientar.

El millor de tot és que s'ha acabat l'entrenament i comença una setmana per gaudir al màxim.
Segur que tot sortirà bé, i aquest proesa gairebé és inabastable per a molts aspirants al Leònides '11.

Marxa amb l'esperit espartà i torna amb la satisfacció mallarenga.

Pau i herba

Carles -

Pensament 2231:

HETEROGENEÏTAT

.- Tots tenim la nostre illa d’Itaca i hem vingut a aquest món per trobar-la.
.- Soc o penso que soc?
.- Canviant els camins o canvia el caminant?
.- Qui no sap qui és, és algú?
.- Si no tinguéssim res possiblement comprendríem més fàcilment que res no es fa falta.

Carles -

Pensament 2230:

ESPECULACIONS

.- Quan rellegeixo aquests pensaments, no els torno a trobar ben bé com els vaig escriure.
.- Els meus professors em varen ensenyar a subratllar, però no a redactar o compondre, per això soc un més un plagiador que no pas un escriptor.
.- Aquest pensament té una funció terapèutica: curar les ferides del dia a dia a cops de paraula.
.- Aquest pensament porta incorporada la seva pròpia refutació.
.- Amb cada mot construeixo un pensament.

Carles -

Pensament 2229:

CONSFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Els qui lliguem fem descobriments, com els científics, però ells en fan molt de tant en tant; i els seductors en fem cada dia.
.- Si pogués vendre la meva experiència amorosa pel que m’ha costat, seria milionari.
.- La consciència sovint canvia d’opinió. A vegades em penedeixo de no haver transgredit un poc més, quan en tenia l’ocasió.
.- Els moments de plaer passen com els altres: eternitzar-los depèn sols de nosaltres.
.- Jugar al joc de les relacions de parella porta implícit el risc de perdre, fins i tot a propòsit.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 3 de maig: 70 Km bicicleta carretera, 25’ sauna i jakuzzi, 1h massatge.
Comentaris:
.- Avui em fan una entrevista per radio Arenys sobre la Titan; ignoro quan l’emetran per antena. Ara per ara soc un mar de dubtes, em fa molt de respecta tot el relacionat amb l’orientació, que és per on més fallo.
.- Marc i Melcior dissabte sortiré per carretera a fer 50 Km. Avui i demà descans.

Melcior -

Toni, estàs fet una bèstia, només cal pulir alguns detalls, però el nivell és alt.
Per cert, parlant de triatló, no ho vaig comentar, però la setmana passada vaig rodar de Caldetes a sant pol a roda de Javier Gómez Noya. A la pujada de Sant Pol vaig obrir gas, pujava fort, de perfil m'ho va semblar i n'estava gairebé segur, però vaig tenir clar que era ell per la manera en que va marxar al final de la pujada, brutal. Ha estat dues setmanetes a Calella entrenant.

Marc, a tu... ni la nit et confón!!! per sort crec que aquest diumenge hi ha Remences, potser els del club es reserven... jo de moment vaig buscant excuses, amb manual o sense!!!

TONI -

Entrenament secret:
- 47 kms carretera.

Melcior, grans temps no faig. Vaig quedar el darrer de l'equip. Ja m'agradaria a mi poder fer els entrenaments que fas tu. Nota de la mitja de Banyoles: Hem progressat però encara queda mooooolt.

Roger, vares quedar l'onzè? Brutal!!!!!

Pau i herba

Marc -

Melcior, dissabte carretera amb els del club peti qui peti.
Pep, encara no he vist a la teva nova amiga!

Salut i sexe

Melcior -

Esteu tots que us sortiu, llegeixo els entrenaments que feu ( no baixeu mai dels 100km, perquè??cal tant penso jo?? ) i no es pot perdre pistonada, hi aneu molt.

Toni, ets un model a seguir per a mi, si fas grans papers havent i tenint temps per millorar corrents... imagina't quan t'hi posis, espectacular. Jo pedalo amb el mateix esperit: algún dia milloraré!!!

Carles, la titan ja és aquí. Acabar-la serà una proesa a l'abast de molt pocs. He donat una ullada al llistat d'inscrits, i incloen-t'hi a tu, és l'any que hi ha més nivell, està minat de pros i ex-pros, més de lo habitual. Friso per veure't retratat amb el maillot MCT al costat de grans figures del ciclisme.

Marc, començo a pensar que ets com el "romario" de la bici: quan menys entrenes, més festeta fas més hi vas. Aquest dissabte volia anar amb els del club, si hi vas, m'ho pensaré, vaig de correctiu en correctiu.

Roger, intractable com de costum, 11è classificat a la Tavascà i regulant-se ( diria que la botifarra poc feta no li deu agradar ). Escandalós.

Voldria doblar entrenos però no tinc temps, de moment he començat bé el mes!!

diumenge: 39km btt, +1255dpa
dilluns: 33,5km btt, +900dpa
dimarts: 100,4km N-II +527dpa

P.D: a veure quan pedalem plegats!!!!

Carles -

Pensament 2228:
“Alguns homes saben que un toc lleuger amb la llengua, que recorri la dona des dels turmells fins a les orelles, prolongant-lo de la forma més suau possible en diversos llocs al mig del recorregut, realitzat amb freqüència i amb una dedicació sincera, contribuiria incommensurablement a aconseguir la pau al món” Ep! Que conti que haches aforismos no es meu, sinó de l’activista espiritual estatunidenca Marianne Williamson.¡Posem-nos ràpidament a la feina. Tot sigui per la Pau al Món!

Carles -

Pensament 2227:

EVIDENCIES

.- En arribar a certa edat un ja no pretén ser feliç, en té prou en no ser un desgraciat.
.- He llegit sovint les pagines grogues, però no n’he pogut desentrellar mai l’argument.
.- En silenci se parlar molts idiomes.
.- Quan t’adones del caràcter efímer de tot et sents més persona.
.- Perdre el temps, a vegades, és una forma de guanyar-lo.

Carles -

Pensament 2226:

INVENTIVA

.- Aquest és un pensament sense idees, nomes té paraules i silencis.
.- Sense una eina tan fonamental com la paperera aquest pensaments serien infinits.
.- La sinceritat acompanyada de sentiments autèntics és difícil d’expressar. Això explica, en part, la mediocritat d’aquests pensaments.
.- Aquest pensament és com un gran espai: no pot recordar on comença, ni s’hi ha hagut o hi haurà un dia sense ell.
.- Cada pensament és una proposta per entendre el món. L’important és el món, no l’instrument per explicar-lo. No serveixen de res grans reflexions si no existeix vida. Un instant viscut val més que qualsevol pensament.

Carles -

Pensament 2225:

Confuci: “Un estat s’ha de governar com una família”
Carles: “Ergo una família s’ha de governar com un estat?”

Carles -

Pensament 2224:

.- Sant Jeroni: “Un ventre tip discuteix fàcilment sobre els dejunis”
.- Carles: “Una cigala contenta discuteix fàcilment sobre la castedat”

TONI -

Entrenament d'ahir:
- 2,2 kms nedant
- 75 kms carretera
- 20 kms carrera.

Carles, ara que t'ha tornat la inspiració no vull que les meves bajanades facin mal al ulls a l'allau de seguidors/seguidores. A Banyoles, com sempre. La desesperació de veure com em passen corrent.
Pau i herba

Carles -

Pensament 2223:

COGITACIÓ

.- Mai escriure bé, soc incapaç de dir amb simplicitat les coses essencials, més aviat explico amb ironia realitats inexistents.
.- Els pensaments, formats per paraules amb un determinat nombre de lletres, són com el joc de l’scrabble: cal triar bé les peces abans d’escriure una frase.
.- Quants pensaments inacabats dormen el son etern a la paperera del meu estudi.
.- Aquests pensaments no són un document notarial. Diuen més coses que les que hom pensava dir, coses que ni jo ni els seus futurs lectors sospiten que estant dient.
.- Aquest pensament, com tots els altres, també és susceptible de ser reduït a la meitat.

Carles -

Pensament 2222:

ESTULTICIA

.- La felicita és eterna mentre dura
.- Hi ha silencis que criden.
.- Cal aprendre a ser un contradictori coherent.
.- Una vida és molt més que un simple adjectiu.
.- La meva eternitat és el moment present.

Carles -

Pensament 2221:

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Sembla una bajanada: però una de les condicions per ser un bon pixa és que molts altres no ho siguin.
.- La pressa en la seducció és la passió dels necis i la mare del fracàs.
.- El cant de la cigala s’entén en tots els idiomes.
.- Quanta raó tenia Nietzche quan deia: Els homes i les dones no deixen de malentendre’s perquè van a temps diferents.
.- Ja no puc imaginar noves fantasies eròtiques, tinc el cervell saturat, no se com encabir-hi noves perversions.

Carles -

Pensament 2220:

CURTEDAT

.- La sospita és ja una forma de coneixement.
.- Tota bona persona sap que tampoc és tan difícil ser-ne.
.- També es possible viure intensament amb un simple anar fent.
.- L’art de viure és, també, mimar les nostres esperances.
.- Els recorda inútils afebleixen els necessaris.

Carles -

Entrenaments:

.- Diumenge 1 de maig: 98 Km bicicleta per pla i en solitari.
Comentaris:
.- Us en demano disculpes, però la inspiració desenfrenada ha tornat i amb ella la pluja de nous pensaments.
.- Toni com va anar a Banyoles ? Marc saps el perquè de tanta son? Tendo vareu fer tota la ruta prevista de btt?
Salut i força.

Carles -

Pensament 2219

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Els desamors de la joventut no són més que ruixats d’estiu. Us ho dic per pròpia experiència.
.- Al capdavall les persones tenen dret a saber perquè se les estima.
.- El desconeixement, en certes situacions, es preferible que disposar de tota la informació.
.- Tots els bons cigales són diferents entre ells, però els imitadors s’assemblen moltíssim.
.- Cadascú té el dret d’enrollar-se amb qui vulgui --- encara que, en realitat, cadascú s’enrolla amb qui pot i no amb qui vols.

Carles -

Pensament 2218

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- El que m’avergonyia de dir, les confessions m’ho han fet escriure.
.- Els somnis eròtics poden arribar a ser el somnífer sexual més efectiu.
.- Es cert que els meus origen eran poc esperançadors, però al dotze anys em va passar un miracle: Kuanpodia Malatokava
.- Hi ha qui només lliga per poder presumir-ne.
.- Gosa estimar! Tingues coratge de fer servir els teus sentiments.

Carles -

Pensament 2217

AQUEST PENSAMENT

.- Aquest és un pensament silenciós.
.- Aquest és un pensament propi
.- Aquest és un pensament incomplet
.- Aquest és un pensament multiplicat
.- Aquest és un pensament solitari

Carles -

Pensament 2216:

ESCRIURE PENSAMENTS

.- Escriure pensaments, escriure’ls bé, és un acte d’amor que cal fer en el recolliment i el silenci.
.- Cada lleu matis d’un pensament demana ua paraula pròpia, un adjectiu específic. Ni la gramàtica ni el diccionari són tan generosos.
.- Hi ha pensament que s’han d’intuir, si s’expliquen en detall es fan malbé.
.- Per aprendre a escriure pensaments, o progressar corrents, nedant o als escacs, cal ser prou humil per reconèixer les pròpies mancances i prou constant per millorar-les.
.- Com més pensaments escric, més probabilitats tinc de pensar-ne de nous.

Marc -

Hola nois. Disculpeu, avui no m'he despertat perquè estava cansat.. digueu-me vago. Allà quarts de dotze he sortit a pujar la Creu i poc més, amb uns 18kms suaus.

Espero el proper cap de setmana tornar al ritme normal per acabar de preparar la TransCat.

Aquesta setmana estada a Suïssa, a la zona de Chur. Hem d'aprendre moltes coses d'aquesta gent, ens porten uns quants anys d'avantatge.

Salut i fins aviat!

Marc -

Hola companys! entrenaments zero durant la setmana. Demà espero acompanyar-vos per muntanya, intentaré ser a les 7,30 a la Font.
Gran sortida per carretera, esteu fortíssims!
Salut i força barça!!

Carles -

Entrenaments
Dissabte 29: 175 Km + 2500 amb bicicleta de carretera, en Xavier ja ha publicat la ruta. Entrenament de qualitat.
Salut i força.
Comentaris:
.- Avui volia fer un test per saber si puc anar amb garanties a la Titan. La sortida ha estat dura, amb cinc ports. Si be no he pogut seguir el ritme dels companys, que estan massa forts per a mi, noto que he progressat força en un més. Estic satisfet del meu actual estat de forma, però encara em queda molt per millorar.
.- Toni que vagui bé a Banyoles.
.- Tendo demà no us podré acompanyar, que gaudiu de la "sortideta".

TENDO -

Diumenge a 1 quart de 8 al forn de dalt, i a 2 quarts 8 a la font.
Anirem a la Gran Catarata del Montnegre, i pujarem per l'Arola.
Uns 70 km més o menys, apte per a ""tothom"".

MOLTA SALUT,FORÇA PEDALS I.......
FORÇA BARÇAAAA


ENTRENAMENT ULTRA SECRET DE LA SETMANA: CERO ,CERO ,PATATERO.......

Xavier -

Entrenament Dissabte 29 : 175 Km Bici de Carretera + 2500 Dpa.
Sortida Amb els companys del club :David P, Sergi, Carles i Alejandro la ruta ha estat Molt dura peró a la vegada Preciosa pels paissatges que ens hem trovat.

El recorrègut ha estat el següent:

Arenys de Mar - N-II - Mataró - Coll de Parpers - Cardedeu - Corrons - La Garriga - Bigues i Riells - St. Feliu de Codines - St. Miquel de Fai - Moià - Coll de la Pollosa - Seva - Collformic - Sta Maria Palautordera - Collsacreu - Arenys de Mar.

Avui he patit de valent, no tenía gaires bones sensacions, les cames no anaven, i mai havia fet tants de Km's tot i aixó estic molt content per la sortida, ja que he acumulat Quilòmetres per anar preparant la TransCat.

Salut i ara toca fer repòs.

Carles -

Pensament 2215

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- Un gran desig s’assedega amb poca cosa.
.- Tota dona potser vista com un núvol que constantment canvia de forma i mai sembla igual.
.- La meitat de la bellesa femenina rau en el cos de la dona, l’altre meitat en el nostre cervell.
.- Els meus somnis eròtics són enfadats perquè no els deixo despertar.
.- Els cementiris són plens de dones que havien estat belles.

Carles -

Pensament 2214

CONFESSIONS D’UN LLIGAIRE

.- La glòria o el mèrit d’alguns lligaires consisteix a parlar bé; el d’altres consisteix a no parlar.
.- L’amor no es pot explica: és...
.- Res no excita tan la xafarderia femenina com l’absència d’informació.
.- Els meus somnis eròtics s’alimenten d’allò que les meves amants em neguen.
.- Ahir em vaig oblidar d’estimar.

Carles -

Pensament 2213:

PENSAMENTS PLAGIATS

.- Diuen que m’estic fent vell. Potser sí que és cert, puix que escric pensaments per ser immortal.
.- Mantenir els principis i ser conseqüent amb un mateix costa tota una vida.
.- Tota ja ha estat pensat. Ara tan sols queden novetats en els matisos.
.- Plagi: l’acte de repetir erròniament pensaments d’un altra com si fossin propis.
.- Un pseudònim també és admissible quan qui escriu no és ningú.
.- Per ella mateixa tota vida és un plagi.

Carles -

Pensament 2212:

MENTIDES

.- Sap tant que s’inventa tot el que diu.
.- Hi ha mentides que creixen dia a dia.
.- Fins i tot amb les seves mirades menteix.
.- En una conversa sincera la veritat és, també, allò que no es diu.
.- Per aprendre a oblidar cal exercitar la desmemoria.

TONI -

Entrenaments:
- dimarts: 55 kms carretera.
- Dimecres: 10 kms carrera.
- Dijous: 4.000 mtrs nedant.
- Divendres: 50' carrera.

Carles, fer una mitja ja no és res comparat amb el que feu vosaltres. Malauradament això no em dóna tants de punts com les curses que feu vosaltres, però no estic a la vostra alçada per anar a una cursa amb vosaltres. Faria el ridícul.

Pau i herba

Carles -

Entrenaments:

.- Dijous 28 d’abril: 138 Km bicicleta de carretera.
Comentaris:

.- Roger si us plau no concentris la publicació dels teus entrenaments setmanals en una única intervenció. Despolaritzes als companys.
.- Toni ja ho tens tot a punt per la Half d’aquest diumenge a Banyoles. Ara ja corres mitges Ironmans com si fos anar de passeig.
.- Dissabte sortiré amb bicicleta de carretera amb els companys d’Arenys de munt. Encara no han publicat la ruta que pensen fer.

Roger -

Entrenaments secrets a Castellar de N’Hug (fase II):
16-17 Abril, 90km +2800, unes 2.5h/dia
21-25 Abril, 180km +6000, unes 3h/dia

Estic força content dels entrenaments de Setmana Santa, malgrat les inclemències del temps (amb més d’una enfarinada de neu). Rutes amb molta pista per rodar i agafar una mica de volum, com dirien alguns entesos (tot i que jo segueixo pensant que de volum només s’agafa després d’un bon àpat)

Anem a pams:
Sant Jordi – Tot i haver pressionat el cercle de llibreters i editors més propers a la gran sensació de la diada d’enguany, de moment encara no m’he pogut fer-me amb cap exemplar.

Terres de l’Ebre – Enhorabona Toni! Potser falta polir la cursa a peu, però ja et mous amb l’elit.

Sant Feliu & Vilajuïga – Comences a recollir els fruits dels teus grans entrenaments. El teu comptador de punts ja ha donat vàries voltes!

Tendo & Co – Tinc moltes ganes de poder-me afegir en alguna de les sortides d’autèntic BTT que feu!

EL FULL PARROKIAL -

En els últims dos dies s'ha rebut un allau de cartes dels lectors a la redacció del Full Parrokial sobre les confessions del lligaire. Aquí teniu alguns extractes d'aquestes opinions sobre en Kuanpuk Malatoko:
.- Maria: Aquest llibre, si se'l pot nomenar així, es una autentica marranada. És del tot immoral que aquestes "confessions" siguin a l'abast d'adolescents per incitar-los a practicar el sexe de forma desenfrenada. La censura hauria d'actuar urgentment per retirar-lo de les llibreries.
.- Joan: Aquest és un llibre fresc i divertit. Hem rigut molt amb els amics llegint a l'atzar algunes de les confessions. L'estil literari de prosa filosòfica converteixen alguna de les màximes en carregues de profunditat. Per cert, el pseudònim de l'autor força ingeniós.
.- Ramona: Algunes de les sentencies del lligaire destil.len una intensa misogínia. En la relació de parella hi ha moltes altres coses a banda del sexe. Les dones hi son tractades com simples objectes de plaer. És ben escrit, però li manca una visió sentimental del món eròtic.
.- Pere: La literatura catalana recupera amb Kuanpuk Malatoko el millor de la seva basant eròtica. Després de Salvat Papasseit, Estellés i Fuster apareix amb força un nou escriptora cridat a marca època. Encara estic en estat de xoc, ja he llegit tres vegades totes les confessions i cada cop les trobo més colpidores. Gracies pel plaer de poder-te llegir i espero que aviat publiquis la segona part.

Carles -

Entrenaments:
.- Dilluns 25 d'abril: 132 Km bicicleta de carretera a una mitjana de 29,5 Km/h. Bon entrenament.
Comentaris:
.- Melcior de moment ets el que te més punts per haver disputat proves de btt, les teves ganes de millorar donen enveja.
.- Aquesta setmana hauria de fer entrenaments intensius, però no disposo de prou temps lliure. ¡Que hi farem!

Melcior -

entrenament secret: open Tactic Vilajuïga, a falta de dades oficials, 32km +1050dpa aprox, el meu temps 2h 1'.

Circuit molt i molt dur, amb molta pujada, exigent, tècnica ( varios troços a peu, no ciclables ), pedra suelta, corriol, dos trialeres moolt serioses de pedra i estretes, i travessant dos rius amb més d'un metre de profunditat.

A tot això cal sumar-hi les meves males sensacions des d'inici,sentint les cames cansades, sense xispa. Només a la última volta m'he trobat minimament bé,on apretant he aconseguit que ningú més em passés.

P.D: avui pensava que la gent estaria de festa... i lluny d'això han aparegut tots els pro's ( trayter, llordella, ventura, freixer, suma i sigue.. ), fent encara més grans les diferències... :-( cal seguir entrenant!!!!!!!!!!!!!!!!

Melcior -

Carles, demà fas tirada llarga? sino anés a fer cursa btt a vilajuïga pensava en fer sortideta més extensa...

Carles -

Entrenaments:
.- Divendres 22: 24 Km. fent el Camil de ronda (Portbou-Pot de la Selva)
.- Dissabte 23: 21 Km fent camí de ronda (Port de la Selva- Cadaqués)
.- Diumenge 24: 55 Km bicicleta de carretera.
Comentaris:
.- Qui diu que no entreneu? Em descuido tres dies i constato sorprès entrenaments de molt nivell per part de tot el personal.
.- A Cadaqués he coincidit amb un personatge curiós, m'ha explicat que acabava de publicar el seu primer llibre i que per fugir de la intensa pressió mediàtica, atès l'allau de vendes i de fans, estava fent un viatge iniciàtic pels camins de ronda per fugir d'una fama immerescuda.
.- Demà sortiré a fer carretera.

Xavier -

Entrenament Dissabte- 113 km carretera.
Arenys- Mataró (mitja volta)-Hostalric- Coll de Norri- Gualba-Collsacreu- Arenys.

Quant ens dirigiem cap a Mataró vaig punxar i l'estona que vam estar arreclant la Punxada va començar a ploure i vam decidir canviar la ruta, ho vam encertar, per què no ens vam mullar en cap moment.

Entrenament Diumenge: 46 Km Btt amb els companys del club, avui ens ho hem passat molt bé, el terreny estava espectacular i la ruta molt wapa, ha sigut un día d'autèntic BTT, hem quedat ben enfangats.

Demà crec que descansaré que ja toca.
En 4 dies acumulo bastants Quilòmetres.
128 km de BTT i 113 de Carretera.

Salut.

TONI -

Entrenament d'avui:
- 143 kms llargs per carretera.
http://connect.garmin.com/activity/81222767

He sortit un xic abans de les 8 perquè sabia que a les 8 plouria. No me trobat gens de pluja pel camí.

Encara em quedar entrenar molt i molt per estar a la vostra alçada.

Pau i herba.

EL FULL PARROKIAL -

Les històries del Lligaire baten records de vendes.

El llibre més venut de la diada de St. Jordi. Malgrat que no se sap com catalogar-lo si a històries de "ficció" o de "no ficció".
No ha estat possible cap contacte amb l'escriptor, segons sembla el nom és un pseudònim.
El gremi de llibreters està indignat amb l'editorial per no haver-lo avisat que hi havia aquest best-seller en marxa, i sembla ser que ja s'han ofert xifres de més de 6 zeros per tenir l'exclusiva del llibre.

El gremi d'escriptors diuen que es tracte d'un escriptor novell, de qui no se'n té cap notícia i de qui no coneixen. Tot plegat excuses per justificar el seu baix nivell de vendes.

Segueix essent un misteri el parador de l'escriptor i quan donarà farà una roda de premsa després de ser el llibre més venut. Malgrat que les darreres filtracions també parlen d'una possible roda de premsa en anglès gràcies a la mussa i inspiradora d'aquest llibre.

D'altre banda els mossos d'Esquadra anuncien l'obertura d'una investigació de suplantació d'identitat en un comentari publicat amb el nom de "Roger". La sospita principal i que va fer saltar les alarmes de l'UCI, és que no hi havia entrenaments en els comentaris, quelcom sorprenent en en Roger.

pep -

He buscat el llibre Histories d’un lligaire i esta esgotat espero una segona edició.
Aquests dies no he tingut massa temps per entrenar.
Dissabte 28 km btt, ruta Llavaneres per carretera de Torrent-bo, Santa Mònica, Font del Mal Pas, Rupit, Pedra Ferradura, el Corral, camí amagat , Subirans.
Avui sortia a les 10 de casa ruta Sant Iscle, casa vella de Maspons, torre del foc, cal Paraire, Vallgorguina, casa Nova, i baixada per can Framis, i Subirans, 36 km.
Avui el Montnegre amb boira baixa tot humit estava perfecte per practica el btt.

Salut i pedals

Marc -

Avui he sortit per carretera a les 8h. Quan just sortia d'Arenys cap amunt ja plovia, i he decidit anar fins Mataró, Sant Pol i volta de la Maduixa.
Total: 40kms super suaus i +333m.

Companys d'Arenys de Dalt, espero que hagueu gaudit la sortida remullada!

Poeta Kuanpuk, necessitem que ens dediquis el llibre!

Salut i bona mona de xocolata!

tendo -

Molt bo,molt be,molt bo,esta be pero que molt be..........

Dema sortida amb btt a 2/4 de 8 a la font (1/4 al cafe)
Sortida d'avui:Carretera 112 km a tope i dema messssss
BARÇA,BARÇA I MES BARÇA

Melcior -

Realment aquesta publicació és com la culminació dels actes del nostre lligón, premeditats i cuits a foc lent...
Cert dia, perduts pel corredor, entre esbufecs i gemecs ( per l'exigent pujada superada.. ) el "pare" del nostre lligaire em cofessà que sovint l'esmentat lliguetes ofegava els escrits i fantasies fent ús dels euros a qualsevol punt de la N-II mateix... em pregunto jo, si hi destina part dels ingressos de la publicació a "experimentar", podriem anar preparant la segona publicació???

Avui voldria haver sortit amb els del club, però siguent conscient del que comportava dita sortida m'he quedat dormint. Més tard i moolt justet de cames...
entrenament secret: 29,69km btt, +1014 dpa, 30'gym

Espero hagi anat bé el St.Jordi a tots/es!!

Roger -

Algú sap si l´autor té previst firmar exemplars durant la diada? Se l´espera en els stands d´escriptors més concorreguts. Els editors de més renom s´estiren dels cabells per haver-se deixat escapar la sensació de l´any...

jugadora núm. 8 -

Atenció!
Es busca l'escriptor d'éxit d'aquest Sant Jordi 2011, anomenat Kuanpuk Malatoko, per a que em dediqui l'obra mestre "Confessions d'un lligaire".
El llibre va directe al prestatge dels millors!
Gràcies per arrencar somriures =)

Marc -

Hola a tots! Porto uns dies no gaire participatiu ni al blog ni amb bici. Ja estic perfectament bé de la caiguda i tinc ganes de pedalar, ja que no pareu!

No aniré a la Cabrilenca, crec que les places són justes i a més prefereixo entrenar distàncies més llargues. No faré cap pedalada fins la Transmaresme, on espero arribar mínimament bé.

Avui 37kms carretera. 30' fins mercat de la Flor de Vilassar i 35' tornant, amb vent en contra.

Bon Sant Jordi i fins aviat!