Blogia
La llibreta virtual.

Challenge '10. Toni començant la segona volta

Challenge '10. Toni començant la segona volta

Els tres representants del MCT a la Challenge ho estan fent de conya! En Toni va com una bala, en Sellés super concentrat i en Carles amb la motivació pels aires.

Esperem que acabi tot bé i sobretot llegir les vostres cròniques! Sonrisa

100 comentarios

pep -

Entrenaments
Avui diumenge open natura Arenys de Munt 30 km i 1000 m desnivell pedalejant amb la bona companyia de tots els socis del club Arenys de Munt que havien pactat anar junts tot el recorregut arribant a la meta amb ganes de continuar pedalejant, bones sensacions pensant la pròxima setmana.

Salut i fins la pròxima

Melcior -

Toni, m'acabes de fer mooooolt feliç!!
hi haurà algún dia sortida mallarenga amb esmorzar i molt de vi per comentar la temporada?
no vaig anar a la Bisbal perque em rajava el nas i estornudaba força, no em sentia fort. Avui m'he sentit ressacós, amb mal de cap però amb ganes.
En Carles aviat tindrà club de fans...

TONI -

Em sap greu però m'he despertat tard. També havia de fer tasques domèstiques. I d'altra banda el meu entrenador m'ha dit: "has de ser intel·ligent i has de descansar per als reptes de la propera temporada. Aquest any SI!!!!".

Ja veurem.

Ja he reservat l'smoking i la limousina pel dia 27 de novembre. Veig que les cases d'apostes angleses continuen igual. I és clar, si no puntuo...

Em sembla que en Melcior es mereix els 30 punts. I més tenint en compte que ahir va fumar i va beure. O sigui que si no l'han enxampat en el control anti dopatge. Melcior, no anaves a la Bisbal? o potser sí que hi has anat? Llavors la puntuació serà doble? Brutal, estàs brutal Melcior.

Carles, no en tinc cap dubte que has reforçat el llaços d'amistat amb els del club d'Arenys de Munt.

Roger, felicitats per la teva cursa. Brutal, brutal, incommensurable. En línia. Ja he vist el resum a Teledeporte. Diuen que enguany estàs a punt de batre els records de puntuació en la LWS.

Pau i herba

Melcior -

Això no pot ser!!! impugnaré, no és just. D'acord que la cursa curta era per coixos, però he fet segon, i el que té més valor per mi, fins poc abans de rupit no he perdut en Roger de vista ( sóc conscient que ha tingut dies millors..) i això per mi és el premi.
Em tens por Carles?? XD perque no sumo punts jo?? explica't... si la resta de mallarengos considera que no haig de sumar, acataré la decisió.

Carles -

Entrenaments:

Diumenge 17 d'octubre: 30 Km btt a l'Open Natura d'Arenys de Munt en companyia d'en Roger, Pepe, Melcior, Tendo, Santi, Marc . Tots, menys en Melcior, hem sumat 40 punts 30 de la botifarrda i 10 per ser més de 4 mallarengos.
Comentaris:
.- El gran Roger ha arribat sete..... llàstima que hagui parat dues vagades per vomitar, sinó feia podi. Un servidor n'ha passat molts per la pedra, segur que avui el meu cercle d'amistats s'ha incrementat exponencialment.
.- Finalment la data de la nit de la Gran Gala sera el dissabte 27 de novembre, quatre dels cinc premis ja tenen guanyador.
.- Melcior tingues paciència i espera un mes.
.- Toni t'hem trobat a faltar.
.- Diumenge que ve la gran clàsica dels pantans..... espero la professora d'angles amb moltes ganes.
Salut i força.

Teledeporte -

Al resum de noticies de Teledeporte ha trascendit, a través del cap de premsa d'en Roger, que serà dubte la seva assistència fins a l'últim moment com a conseqüència d'una grastrointeritis de tota la familia.
La UCI es reserva el dret d'analitzar algún bistec i investigar la causa.
El més esgarrifós de la qüestió és el que ha dit el protagonista, citem textualment: "si vinc, no serà per anar a buscar bolets, de pau i herba res.

Melcior -

Trobo a faltar un sortida mallarenga, n'he tastat poques, però calen.
Si demà faig la llarga és que aquesta nit m'he emborratxat, ara mateix estic al sofà i serveixo per ben poc. No volia ni anar, però només llegint l blog "mencigalo".
Carles, demà no hi poden faltar les mitjanades no?? en tens pensada alguna en concret pel "mosso"? empalar-lo altre vegada podria sortir-te car...

Carles -

Entrenaments:
Dissabte 16 d'octubre: 30 Km btt, 2000 piscina, 30' sauna i jakuzzi.
Comentaris:
.- Pel que sembla demà es tracta d'una sortida de Pau i Herba on hi serem quasi tots els mallerengos, per sumar 10 punt més jo aniré amb el mallot on es diu que la vida és un actitud. A mi em va be quedar a 2/4 de 9 al Calisay.
.- Marc avui has fet un bon entrenament, Toni espero que gauedexis amb el al Braça-Valencia, Roger desitjo que demà siguis a la linea de sortida, Melcior i Pep si us va be podem fer junts la volta llarga, Tendo i Santi fins demà.

Melcior -

P.D: sabent que les llegendes mallarengues rondareu a les 9 per la plaça, miraré ser-hi i trobarvos.
Per mi és una gran oportunitat per ser vist amb mites vivents.

Melcior -

Si coneixeu substàncies dopants de les bones doneu-me noms per favor...
Marc, després de la pallissa d'avui, no entenc com demà encara tens ganes de pedalar.
Acabant el circuit ja imagino una mitjanada obtenint una gran classificació..
Crec que en Roger no diu res perque, està concentrat, la voluntat li dicta ritme de pau i herba amb tots però l'entrenador i el seu costat més "pro" li diuen que demà té una cita amb la història, una nova pedalada per deixar-nos estupefactes amb la seva manera de pedalar.
Aquesta nit tinc sopar, d'aquells on es fuma i es s'ingereix alcohol en fortes quantitats. Consultaré la UCI a veure quina penalització pot tenir donar positiu per acoholèmia abans de l'inici de la proba. La nit confón. El lligón ho sap.

Marc -

Carles, Toni..?? si voleu quedem per pujar. Podem quedar a les 8,30 al Kaly i recollim dorsal, fem cafè... què us sembla?

Melcior, això d'entrenar tant no podia ser bo.. Sí, demà anirem de germanor, excepte algú que no tindrà paciència... Jo no estaré per fer tonteries, tinc ganes de sortida de germanor. Ja es pot escapar qui vulgui.

Toni, amb carretera m'ho passo molt bé i l'any vinent m'agradaria fer alguna clàssica d'aquestes que van els carreteros.. Fa molt fred per carretera, durant l'hivern haurem de fer Nacional amunt i avall.

Salut

PD: Es rumoreja que en Roger demà serà a la sortida!

pep -

Dema a les 10 espero ens veurem jo també portaré el melilot del club i espero anar junts com diuen els veïns “sin prisa però sin pausa” no estava motivat però avui a la tarda he anat fins a can Gelpi a fer una volta per el circuit i he tingut bones sensacions i ara arribo de buscar el dorsal.

Fins dema salut i pedals



Melcior -

ÉS cert Toni, tinc el teu maillot, per això demà no puc anar de mallarengo :(
aquestes couldines donen positiu?? aleshores m'intoxicaré, a veure si així deixo d'arrossegar-me sobre la btt!!!
en Roger no ve??ho ha publicat oficialment??..
ojo demà amb el del "nas amb forma de titola", trobarà grans coneguts, però molts el rebràn amb una destral a la boca ( qui li podria tenir ganes??.. ). Es rumoreja que hi haurà matxades.
Marc, els del club aniràn de "germanor"??qui s'ho creu això??...

TONI -

Ostres Marc!!!
Per a què t'entrenes?

Melcior, demà ja no sé on ets, si a la Bisbal, a Arenys de Munt o potser L'Estartit. Vols dir que això de les couldines et prova? A veure si donaràs positiu el dia de la gran gal·la. Per cert, el maîllot mallarengo el tens, i és meu ;-)

Roger, Roger, si el teu preparador t'ha donat descans potser demà puc sumar uns puntets a l'Open Natura. Ja era hora que et donés descans, diuen que has fet la volta al marcador ja tres vegades.

Carles, avui m'han dit que darrerament el teu nas sembla una titola i en el teu front si dibuixa una mena d'arruga vertical. És veritat?

Pau i herba

Melcior -

Ostres Marc....pedazo sortida no? avui estic refredat, vaig tirant de couldines a veure si demà estic millor i puc fer l'open, si puc allà mateix decidiré fer el curt o el llarg.
Intueixo que hi haurà nivell...si tingués el maillot mallarengo me'l posaria, sumaria punts suposo.

Marc -

Sortida carretera:
Arenys, Tordera, Santa Coloma Farners, Anglès, Osor, St Hilari, Arbúcies, Coll de Norri, Sant Celoni i Arenys.
Gran injecció d'endorfines. Bones sensacions i mica en mica millorant en carretera. Ara faig les etapes sense retallar-les.. Molt bon ambient.
142kms i suposo que un bon desnivell, gairebé 5h pedalant. Molt recomanable la carretera que va d'Anglès a St Hilari.

Demà la sortida és a les 10h. Jo la faré amb un company de fora i el grup que siguem del club, que anirem amb la roba 'oficial'. Ens hi veiem!

Bon cap de setmana ;-)

Carles -

Pensament 1830

CONFESSIOON D’UN LLIGON XXVII PART

.- El plaer és la poesia dels sentits, però hi ha poemes pèssims .
.- Una relació sexual intensa i profunda és suficient per perfumar i endolcir tota una vida.
.- L’erotisme és un sentiment que genera el cervell, surt per la titola i inunda el cor. L’erotisme és una arma carregada d’història i plena de futur.
.- Si les dones que he rebutjat sabessin exactament el que jo penso d’elles, encara parlarien pitjor de mi.
.- Ser feliç com a casat no és aconseguir la dona desitjada, és desitjar la dona que tens.

Carles -

Pensament 1830

EN UNA CONFERENCIA

Una bona argumentació ha d’esgotar totes les explicacions possibles, mai a tots els oients presents.

Roger -

Entrenaments secrets:
Dissabte 8 d’octubre: 32km, +800 (vaig intentar fer el circuit de l’open, però al corral no vaig ser capaç de veure el corriol que baixa a mà dreta; així que pujada a la pedra, baixada a Vallgorguina i pujada per casa nova)
Diumenge 9 d’octubre: 20km, +650 (“no pno vaig anar a la trixa, em va fer mandra pel mal temps)

Diumenge intentaré venir a l’open. Estic apuntat, però la logística no la tinc del tot tancada. Espero acabar la sèrie de pagar curses per acabar amb tristos “no presentat”.

Marc, gràcies pel tema del mallot. No cal que et preocupis. Si la propera vegada que vagis a alguna reunió me’l pots recollir, perfecte. No hi ha cap pressa.

Gran diarrea de pensaments. Carles, estàs pletòric, i m’imagino que la teva gran actuació a la Challenge hi té alguna cosa a veure... Llegint des del final, m’he quedat en el 1820 (seguiré tirant amunt quan tingui un altre forat):
Carles: “Si no pots aconseguir perfeccionar les teves virtuts procura al menys llimar els teus defectes.”
Roger: “Si no pots aconseguir perfeccionar les teves virtuts, insisteix. No perdis el temps amb els teus defectes, per molts que els milloris no deixaràs de ser un mediocre”

Aquestes darreres setmanes he estat viatjant força, i se m’acumula feina. El meu preparador m’ha donat el vistiplau per donar per acabada la temporada. Ara toca reflexionar i renovar il•lusions/reptes per la propera.

En principi estic obert a qualsevol dissabte de Novembre per la gran Gala.

Carles -

Pensament 1829

NUESA

El cos nu d’una dona bella és un raïm d’imatges belles. El cos nu d’una dona vella és un raïm d’imatges pansides.

Melcior -

Carles, genials els comentaris, acord amb els teus entrenaments. Quan acaba la temporada oficialment?
Marc, entenc que la sortida de demà és durilla i diumenge open, estas molt fort.
Aquesta setmana he entrenat cada dia, entrenaments suaus, exceptuant ahir,vaig sortir a probar el circuit curt de l'open amb Carles del db, pedala MOLT i MOLT. Avui repòs, demà a córrer a la Bisbal si tot va bé. No crec que faci l'open, però vindre a veure-us, admirar-vos i fer-vos fotos.
El circuit no és complicat, diria que el primer tram fins arribar a Rupit es "el mes durillo". No abaixeu la guàrdia a les baixades/corriolets.

Marc -

Demà sortida de carretera amb els del club. Diumenge Open Natura, vestit del club i tots junts a fer la volta llarga (encara m'he d'apuntar).

També tinc ganes de fer la Sortida dels Pantans. Ja parlarem de la logística durant la setmana..

Salut ;-)

Carles -

Pensament 1828

EN UNA CONFERENCIA

Una bona argumentació ha d’esgotar totes les explicacions possibles, mai a tots els oients presents.

Carles -

Entrenaments:
Divendres 15 d’octubre Sta. Teresa: 3 somnis eròtics de 10’
Comentaris:
.- Esteu tots molt callats, les darreres intervencions son monotemàtiques d’en Carles, i això em preocupa; esteu entrenant a tota hora?
.- Demà algú pot sortir a fer en btt la ruta de l’Open Natura?
.- Em sento com la protagonista del conte de la lletera, si sumo al que ja tinc acumulat els punts que guanyaré a l’Open, a les 3 hores d’Arenys de Munt, a la sortida als pantans a........... guanyo 3 estatuetes Que fàcil es somiar.

Carles -

Pensament 1827:

CONFESSIONS D’UN LLIGON XXVI PART

.- Segons d’altres lligons quan es deixa de creure en els dones de seguida es creu en qualsevol altre cosa.
.- Hi ha gent que es passa el dia fen coses que detesta, com lligar amb dones que no desitja o practicar el sexe sense ganes, per impressionar a gent que li es indiferent.
.- No hi ha camins per practicar el sexe, el sexe és el camí.
.- Jo no tinc deliris eròtics..... els gaudeixo a cada instant.
.- Fuig de les temptacions..... però poc a poc perquè puguin seduir-te.
.- Troba la dona perfecta i estaràs lligant cada segon de la teva vida.

Carles -

Pensament 1826:

DISSECCIONS

.- Un sol instant conte tots els instants. Un sol pensament inclou absolutament tots els pensaments.
.- Aquesta nit em sento especialment trist i melancòlic, fins i tot els estrelles em fan llàstima.
.- Abans de creuar un riu, si en tens dubtes, mesura la seva profunditat, però procura no fer-ho amb els dos peus.
.- Els actes contra un mateix generen revoltes contra un mateix.
.- Si vols que les coses tinguin interès és millor que les coses no passin sempre en la forma que desitges.

Carles -

Pensament 1825:

AMOR A LES FOSQUES

Fes l’amor a les fosques tantes vagades com puguis
Per tots els forats opacs que puguis
De totes les maneres obscures que pugis
En tots els llocs obacs que pugis
A totes les hores nocturnes que pugis
Amb totes les dones negres que pugis
Durant tant de temps llòbrec com pugis

Carles -

Entrenaments.
Dijous 14 d’octubre St. Calixt: 70 Km bicicleta de carretera, 9 Km corrents, 35’ gimnàs.
Comentaris:
.- Les votacions i confirmacions rebudes per ser a la Nit de la Gran Gala són fins el moment de “0”. Com que estic molt nerviós per saber el resultat dels premis aconseguits per cada aspirant proposo el 13 de novembre a les 9 de la nit. Ja direu quelcom.
.- Noticies breus: Si en Roger no es perd a la botifarrada de Riells a 4Km de l’arribada quedava primer. En Jose te una infecció a l’ull que no li ha permès entrenar els últims dos mesos. Per l’absència de comentaris publicats en el bloc darrerament sembla que ningú, llevat del gran Carles, no entreni.
- Us estimo a tots i a totes.
Salut i força.

Carles -

Pensament 1824:

INJUSTICIA

Pot ser no podem evitar que hi haguí injustícies, però si que podem ajudar que no quedin amagades pel silenci.

Carles -

Pensament 1823:

CONFESSION D’UN LLIGON XXV PART

.- La sexualitat es una arma de construcció massiva.
.- Amb cinc segons en tinc prou per concebre un somni eròtic, així de relatiu és el temps.
.- Arenyenques comenceu a patir, perquè ja m’he lligat a les guapes i ara ve el torn de les lletges.
.- Sovint m’agradaria tornar a practicar la castedat: era tan relaxant.
.- La pau interior de l’esser humà comença on acaben els desitjos, però els desitjos de l’esser humà són inesgotables.

Carles -

Pensament 1822:

CONFESSION D’UN LLIGON XXIV PART

.- Recorda això: No hi ha mals lligons, ni noies difícils, sinó camins més llargs.
.- Els bons seductors sempre estem aprenent, els altres en poc temps ja volen enganyar.
.- El semen són les llàgrimes del meu desig.
.- L’important no és a qui desitges, sinó com la desitges.
.- No deixis mai qui et complau al llit per aquella a qui estimes, perquè aquella a qui estimes et deixarà per aquell qui la complau al llit.

Carles -

Pensament 1821:

SOBRE PENSAMENTS

.- Els meus pensament intenten, sense èxit, fer malbé totes les meves teories filosòfiques anteriors.
.- Voldria ser capaç d’escriure un pensament on deixar-hi tota la meva anima.... si en tinc.
.- Creia que escrivia per pensar, però ara m’he adonat que escric no per pensar sinó per creure que penso.
.- Quan no tinc cap cosa en que pensar, ni penso en capa cosa, tinc el cervell disponible per començar a pensar en res; a les hores ja puc escriure quelcom.

Carles -

Pensament 1820:

AUTOAJUDA D’ESTAR PER CASA

.- Si no pots aconseguir perfeccionar les teves virtuts procura al menys llimar els teus defectes.
.- Procura no passar-te tot el dia corrents, fugint de tu mateix, ja que sempre seràs al mateix lloc.
.- Estimar la llibertat implica lluitar per la de tots, no tan sols defensar la d’un mateix.
.- Si comprens el que passa, les coses són com són. Sinó comprens el que passa les coses són com són.
.- La bellesa en si no existeix, tan sols és una idea que viu temporalment en el cervell que contempla o imagina allò que suposadament es bell .

Carles -

Pensament 1819:

ESCÈPTIC SISTEMÀTIC

Ser un escèptic sistemàtic genera una doble contradicció. Per una banda ja no pots ser cap altre cosa, ja que el teu escepticisme t’ho impedeix, però alhora tampoc pot ser un defensor acèrrim dels teus posicionaments filosòfiques, ja que a les hores deixaries de ser un sistemàticament un escèptic. La conclusió, aparentment contradictòria, es que epistemològicament no es pot ser un escèptic sistemàtic total, ja que imperiosament hem de creure en alguna cosa, fins hi tot si no creiem en res.

Carles -

Pensament 1818:

Aristòtil: L’única veritat és la realitat”
Carles: ”Si, d’acord, però la teva o la meva?

Carles -

Pensament 1817:

MISCELANIA

.- No és tant important pujar esgraons com saber on ens porta l’escala.
.- Si tens una única idea, procura al menys que no sigui equivocada.
.- A voltes les aparents confusions són profundes veritats.
.- Tot el que nostre societat anomena saber, en el fons, no és altre cosa que recordar.
.- Per ser allò que desitges a vagades n’hi ha prou en salvar un únic obstacle: tu mateix.

Carles -

Pensament 1816:

SOMNIS I MORALITAT

La meva realitat , en ocasions, són els meus somnis, els eròtics i els altres, la meva realitat és, en ocasions, la vida que no viure. Aquests somnis, els eròtics i els altres, que alguns consideren immorals, són els que qüestionen la seva pròpia moralitat.

Carles -

Pensament 1815:

CONTRADICCIONS

Si dius una petita mentida en nom de la veritat, si fas una minúscula injustícia per ser just, si et comportes imperceptiblement de forma immoral per defensar la teva moralitat, immediatament comences el camí que molt probablement et portarà a la immoralitat, la injustícia i la falsedat.

Carles -

Pensament 1814:

FALSA VERITAT


Sovint caic en l’error de considerar erroni, o al menys dubtós, allò que voldria que no fos veritat. A les hores procuro, si puc, canviar de perspectiva, per reconèixer la veritat que abans negava... quasi mai me’n surto. Quan em trobo en aquests situacions penso en allò que deia Tomas d’Aquino: “Tota veritat, digui qui la digui, ve de l’Esperit Sant”

Carles -

Pensament 1813:

L’ARC I LA FLETXA

¿De que serveix estar sempre en tensió, com un arc perfectament tivat, si al cap i a la fi no sabem cap on he d’apuntar i llençar la fletxa?

Carles -

Pensament 1812:

DISCIPLINA

Amb l’hàbit de l’entrenament qualsevol esforç esportiu resulta més lleuger. Ser més o menys disciplinat no té una importància relativa, té una importància absoluta. Si vols millorar has d’estar disposat a pagar el preu de la constància.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 9: 70 Km bicicleta de carretera, 1000 nedant, 30’ sauna i jakuzzi.
.- Diumenge 10: 3h SPA
.- Dilluns 11: 60 Km bicicleta de carretera, 12 Km corrents, 40’ gimnàs.
Comentaris:
.- Pot ser em direu fantasma però m’hagués agradat fer la Challange amb el temps d’aquest últim cap de setmana llarg, això si que hauria estat una `proesa.
.- Quants mallarengos farem l’Open Natura. S’hi ha de participar amb el nostre mallot o amb del Club ciclista d’Arenys de Munt?
Salut i força.

Melcior -

A 3/4 de 8 plovia de valent. Nova sortida frustada :(
secret entrenament: 90' a la sala del temple ( peses+rodillo ).

pep -

Si no em dormo a les 8 al Calisay

TONI -

D'acord. Si no hi sóc cap problema.

Tinc el mono de suar i treure el fetge per la boca. Espero tenir-lo demà al matí també.

Pau i herba

Melcior -

Companys, demà a les 8 Caly. Si plou entenc que no hi ha sortida!

Marc -

Melcior, Toni, Pep, ...?? Demà a les 8 al Caly.

A veure si m'animo a córrer els 10kms.. gràcies Toni pels enllaços.

Salut,

TONI -

Marc, t'adjunto algun enllaç on hi trobaràs curses.

- http://www.atletisme.com/
- http://www.bcn10k.cat/
- http://www.ropits.com/calen0.htm


Demà al matí no vull que se'm faci molt llarg. Només sortir a fer una volta de pau i herba, però entenc que vosaltres volgueu fer una sortida molt més ràpida. Ja veurem.

Potser aquesta tarda surto una estona a córrer, però molt tranquil·lament. Ja veurem.

Pau i herba

Melcior -

Marc, per mi ok demà a les 8 Caly,sant marti+open és correcte.
Marc,100% d'acord, la carretera enganxa, cada vegada m'agrada més i hi surto+sovint,i sincerament, complementa la btt a la perfecció.
Miraré més tard a veure si fixem sortida. Esperem no ens plogui.

Marc -

Nois, va bé demà a les 8 al Caly? Podem fer uns quants quilòmetres amb un cafè/esmorzar ràpid entremig.. Sant Martí+tram Open Natura??
Toni, aquesta tarda no puc.. demà??

He de confessar que m'estic aficionant molt a la carretera..

També m'agradaria fer alguna cursa de 10kms al Novembre... alguna de xula?

Salut,

TONI -

Algú sortirà aquesta tarda en bici de muntanya? A quina hora?

Pau i herba

pep -

Cuant deia dilluns volia dir dimarts.

pep -

Diumenge a 2/4 de 8 estava amb pluja a les 10 h sortia direcció Vallgorguina, el Corredor, pedra ferradura, i baixada per Subirans, la meitat del recorregut amb pluja, i boira baixa dia ideal per anar per la muntanya, bones sensacions en cap moment he trobat a faltar el plat petit, 28 km.
Dilluns espero sortir a fer una volta.

Salut i pedals

Melcior -

Ahir dissabte no vaig anar a l'Estartit conseqüència del temps anunciat i l'estona de cotxe que havia de fer. Després de mesos vaig jugar a futbol, on vaig coincidir amb en Roger, que també va jugar magrat haver entrenat al matí.
Amb aquest temps pinten bastos per sortir, a veure demà. Dimarts podriem probar el circuit de l'open, tinc el track al gps.
entrenament secret: 20'de gym + 60' de rodillo amb "farlecks" inclosos.

Marc -

Pep, no em trobo massa bé. Demà em quedaré. Si voleu podem quedar dimarts..?

Merci, salut.

pep -

Si no plou a les vuit al Kalisay
Ruta proposada Sant Iscle, font Montnegre, can Vives, cal Paraire, i cal Serrador,
Ara vaig a sopar amb uns amics quant arribi miraré si algú s’apunta

Salut i pedals


Marc -

Sortida amb el club per carretera. Arenys, Hostalric, Sant Feliu de Pallerols, Ermita de Riells (pujar i baixar), Sant Celoni i Arenys. 106kms, mitjana 28,7km/h. Després d'hostalric he patit de valent.. paciència.

Demà pot ploure força, si no plogués podem quedar a les 8 al Caly. Pep, ja llegiré al vespre.

Roger, espero que hagi anat bé la ruta Open natura. Ja em diràs algo del maillot. Avui m'apuntaré al Munt Bikes, preu soci 13 eur, es veu. Anirem tots amb maillot del club i junts.

Salut!

pep -

Entrenaments
Pensava fer una setmana de descans el dijous ja no vaig aguantar mes i dues pujades i baixades de Collsacreu.
Ferran ja tinc ganes que sigui el dia dels pantans i passar com cada any un bon dia.
Marc dissabte no sortiré diumenge si algú s’apunta a les 8 al Kalisay btt amb escorçar inclòs.


Melcior -

La gala promet emocions fortes, a mi qualsevol dels dos dies per la gala a priori em va bé.
De moment sembla que aguanta el temps, mantinc la "voluntat" d'anar a l'Estartit...
entrenament secret: 22,31km btt,+670dpa, mitja de 20km/h (67')
El dia de descans d'ahir ha anat molt bé, entrenament molt bò. De casa a meva a rupit, passant per la pedra de la ferradura, he trigat 30'. Mai ho havia fet tan rapid. Després la pujadeta al corredor i la baixada també ha sigut rapida ( havia quedat per jugar a tenis i feia tard ).
P.D: si la uci volgués comprobar-ho i donar algún punt a modo de consolació, tinc el track del gps per donar-ne fè...

Carles -

Pensament 1811

Comentaris:
.- Sembla que l’UCI en el tram final de la temporada esta excessivament generosa amb les puntuacions, possiblement per pujar la moral als desnonats. Heu de saber que a mi també m’han ofert fer de presentador la nit de la Gran Gala.
.- Toni la teva humilitat t’honora, però se que no em deixaràs sol a les proves on ens hem inscrit dels dies 9 al 12 d’octubre.
.- Demà encara no se que faré, ho decidiré quan em llevi. Vull anar als pantans amb plenes condicions, possiblement hi haguí la professora d’angles i no vull fer el ridícul, per tant em toca continuar entrenant, jo encara no he llençat la tovallola.

Carles -

Pensament 1811

SOBRE ELS DINERS

.- No hem de confondre el valor d’un cosa amb el seu preu.
.- Els diners són com l’aigua salada, com més en beus més set tens.
.- D’aquell que opina que els diners ho són tot podem sospitar, amb fonament de causa, que serà capaç de fer qualsevol cosa per diners.
.- En el món dels negocis s’ha de ser lleuger com l’acer i no pesat com la ploma.

Redost de Les Angles -

Valga'm Déu, com pot ser que la Challenge puntuï més que la volta a la Cerdanya, on m'hi vaig deixar les banyes?

Nonembé

Carles -

Comentaris:
.- Cada dia som més a prop de la nit de la Gran Gala i convindria reservar-nos una data a les nostres respectives agendes. M’atreveixo a proposar els dissabtes 13 o 20 de novembre, quina us va millor?
.- Avui he parlat amb en Quim, el tauró d’Arenys, m’ha demanat que se li fes arribar una invitació per assistir a la Gala. Em comentava que en veure passar diumenge passat en Toni per Arenys la pell se li va posar de gallina per l’emoció.
.- Acabo de consultar a la pagina web de l’UCI com estan les puntuacions als diferents premis, hi ha dues estatuetes que ja són adjudicades, les altres tres tenen dos o més possibles candidats. El termini per sumar punts acaba el 7 de novembre a les 12 de la nit.
.- Segons l’UCI en Toni i un servidor vàrem sumar a la Challange 200 punts, en Pep 125 i en Roger a la botifarra de Riells 50.
Salut i força.

TONI -

Entrenament d'avui:
- 400 mtrs passejant per la piscina. 20' estiraments.

Encara estic tocat. M'estic recuperant molt lentament de l'esforç del diumenge. Em costa. Em sembla que també em vaig encostipar i, aquesta raó, em retrassa la recuperació. No hi fa res. Ja dono la temporada per tancada, a manca de la sortida dels pantans.

Roger, com que la cobdícia no és una de les meves qualitats, sé que estic exclòs. Enguany vaig arriscar tots els punts a 2 proves. La primera em va eliminar de la segona. Com aquell que necessita els diners imperiosament i decideix anar a la ruleta del casino amb tot el patrimoni, amb la il·lusió de què la seva sort és tal que guanyarà el doble del que aposta i se li acabaran els problemes. I en la primera jugada ja ho ha perdut tot. Ja ni tan sols té patrimoni. Però, la sort existeix?
Com deia el Marqués de la Campagne: "En tota adversitat de fortuna, el mal és haver estat abans feliços".

He rebut una trucada de l'Uci. Tot il·lusionat, esperava ben enganxat a l'auricular de l'aparell la notícia dels 5 Leònides. L'Uci m'ha ofert el paper presentador dels guanyadors dels premis, com a recompensa i reconeixement de la temporada. M'havien dit que no ho desvelés, però no hi fa res perquè la gran gal·la ja s'intueix.

Butifarres era el que s'havia de menjar i no gels ni entrepans de bimbo.

I com deia el baró de Poierb: "la glòria és un verí que s'ha de prendre en petites dosis". Així és que he acceptat de fer de presentador a la gal·la dels Leònides a manca de res millor.

M'agradaria dir-vos que demà seré al Calisay a les 10:30. O que demà sortiré per carretera amb els del Club, o que demà aniré a L'Estartit, i segur que seré a ... però no, demà no seré en lloc que no sigui amb una companyia molt volguda. Perquè com deia el Marquès de Chemin: "No tinguis pressa, no et preocupis. Només estem aquí de visita. Assegura't, doncs, de parar-te i olorar les flors".

Pau i herba


Carles -

Pensament 1810

GORDON GEKKO

Avui estrenen als nostres cinemes la segona part de Wall Strett. L’any 1987 Oliver Stone va presentar-nos el mon de les finances vist a traves del ulls d’un tauró de la borsa , el mític Gordon Gekko; 23 anys desprès torna per recordar-nos que les coses no han canviat tant. Hi ha dues frases d’aquella primera part que defineixin una filosofia existencial encara avui plenament vigent per a molts executius sense escrúpols: “la cobdícia, a manca d’una paraula millor, és bona, correcta, dona rendiment. La cobdícia és diner, és visa, és amor”....”si tu no ets dins, aleshores ets fora”

Marc -

Roger, demà tenia pensat fer carretera amb els del Club.

N-II - Tordera - Cal Coix - Sils - Anglès - Osor - St. Hilari - Arbúcies - Coll de Norri - Breda - St. Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt.

Si per qualsevol cosa no sortís t'envio sms a veure què feu.. gràcies.

Algú recorda quan quedàvem el diumenge a les 8 al Calisay, després d'enviar-nos uns sms el dissabte a la nit confirmant que sortíem, decidint la ruta allà mateix però gairebé sempre passant per Can Serrador a esmorzar, aquella pau i herba, aquelles anècdotes de la setmana...

Reclamo que tornin els diumenges de pau i herba, si més no de tant en tant. Us hi apunteu aquest diumenge amb btt?

A l'Open Natura es deia d'anar tots els socis amb el maillot. De fet deien d'anar tots junts però dubto que alguns caballs de raça aguantin tot el traçat sense escapar-se.
Roger, si vols et demano el maillot que et toca com a soci, i el culot. Sembla que farem la foto oficial, com aquesta que hi ha a la web i que és de fa dos anys.

Salut,

Melcior -

Roger, jo tinc la ruta de l'open al gps ( track ). És molt fàcil el circuit, mínim faràs podi. Volia probarla aquesta tarda, a ritme suau i demà anar a córrer a l'Estartit,em tira enrere però la previsió de pluja i l'hora i mitja de camí ( estic pensant en passar de tot ). A la trinxa ja no hi ha plaça, i a Pineda aniria depenent del sopar de demà. Escriuré més tard a veure què.

Roger -

Ferran, crec que no podré venir a la clàssica dels pantans. Les meves filles s’encarreguen de recordar-me a diari que el cap de setmana del 23-24 hi ha la festa del club súper 3. Crec que algun altre mallerengo té el mateix problema. Confirmaré en breu per SMS. Em sap greu perquè per una excusa o altra ja fa dos anys que no us puc acompanyar...

M’he apuntat a l’open natura d’Arenys de Munt pel proper diumenge 17. He posposat un viatge de feina que tenia pendent per tal de poder sumar alguns punts més abans d’acabar temporada.

Toni, no et preocupis. Se t’ha encarregat botifarra pel sopar de la gran gala. Amb un petit tastet ja t’equiparàs a totes les botifarrades que hem fet els mortals aquesta temporada; més que res perquè, des del teu nivell estratosfèric, no et sentis exclòs de l’esperit botifarrero... Només cal que et preparis cinc discursos. Hi haurà molta presència mediàtica.

Carles, què vol dir que per l’any que ve hi ha canvis???? Que potser tenim nous patrocinadors/espònsors?

Demà venim a dinar a Arenys, i pensava sortir a les 10:30 del KLY. Si algú s’apunta, potser m’agradaria traçar la ruta de l’open (http://www.opennatura.com/img_noves/mapes/m_ll_8.jpg)

Carles -

Pensament 1809:

COSÍ GERMÀ

Avui l’Elisenda ha empadronat a l’Ajuntament el seu fill, que és el seu cosí germà, ja que el pare de la criatura és són oncle. L’acompanyava la seva mare, que es la cunyada i sogre del pare del seu net.

Carles -

Pensament 1808:

ON ÉS EN LEÒNIDES?

On és en Leònides? L’heu vist?
Fa dies que els busco, però no el trobo
l’esperava diumenge, però no va venir a la cita.
De res em val saber que és a prop
que esta a les flors, en l’aire, en l’aigua
que esta en el mar i en la plaça.
De res em serveix escriure-li quatre ratlles,
espigolar paraules als quatre vents.
Necessito una aparició,
ja no puc esperar més.
On és en Leònides? L’heu vist?

Carles -

Pensament 1807:

CONFESSIONS D’UN LLIGON XXII PART

.- En dues ocasions un home no hauria de casar-se mai: la primera si no ha trobat la dona desitjada, la segona si l’ha trobat.
.- La persistència en perseguir la presa és un arbre d’arrels profundes, que dona fruits dolços.
.- Lliga com pugui, fins que puguis, però lliga.
.- Si pretens gaudir d’experiències sexuals diverses no follis sempre amb la mateixa dona.
.- Il•lusionat per un peto, il•lusionat per una fantasia, il•lusionat per una cara, però si vas de cacera, il•lusionat.

Carles -

Pensament 1806:

EVOLUCIÓ

De jover era igualitarista, pensava que tots els essers humans som iguals, ara que soc madur em sento mitjanista, ja que soc del parer que soc únic i diferent a qualsevol altre....... coses de l’edat.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 6 d’octubre: 1h 30’ de massatge
Comentaris:
.- Roger moltes felicitats, una altre botifarrada en que has fet un top ten i perdent-te els últims 4 Km, brutal, ets el meu ídol.
.- Toni encara em puc inscriure a les proves dels dies 9-10-11 i 12 d’octubre? No puc deixar que ho facis sol !.
.- Melcior esperat a comparar el mallot, per l’any que be hi ha canvis.
.- Ferran la sortida del 24 d’octubre em va fa molta il•lusió, s’hi poden repartir els punts que decideixin el podi la nit de la Gran Gala. Per cert a la Challange varem coincidir amb el teu cunyat.
Salut i força.

Ferran -

Felicitats a tots peles resultats esportius en diferents modalitats.
Llegint el blog un no pot deixar de pensar que sou com el bon vi, que millora amb els anys.
Us recordo que ja podeu anar enviant els SMS al 655936340 per poder anar fent llista dels que serem el proper 24 a la sortida dels pantans.
Per cert aprofitant que al blog hi ha diferents modalitats esportives, incluida la poesia (o les reflexions existencials), un dia d'aquests hi penjare un parell de fotos de la Travessa dels Carros de Foc (a peu)en modalitat OPEN (Vaig fer podi en 2ª posició, doncs la 1ª se la va guanyar el meu fill Gerard).
Us deixo que no us vull robar més temps d'entrenament.
Ens veiem.
Salut

TONI -

Melcior, jo ja hi vaig directe a l'Estartit des de St. Feliu de Codines.

La de Pineda em coincideix en horari amb la dels Cingles, no la puc fer.

Però em sembla que trobaré una nocturna. I no, no m'hi posaré J&B al bidó.

Encara queda un aquatló per fer a Badalona el dimarts dia 12. No sé si hi arribaré a temps. He de mirar-ho.

Per cert, Carles, en Cano es ven un neoprè. Ja t'has rentat la mà esquerra?

Pau i herba

Melcior -

Toni, així ens veurem dissabte a l'Estartit?? és a les 16h. Però...trobo que això és poc per tu, francament.
Roger, anava a fer la trinxacadenes, però si el temps i la moral acompanyen aniré a l'Estartit. En cas de fallar també podria fer la trinxa o la de Pineda, on diumenge també hi ha marxa btt ( això seria més complicat perque dissabte tinc sopar, i una cita amb un senyor de nom "Cune" i després un tal"J&B",lleig..).
entrenament secret: 23km btt+775dpa

TONI -

Roger, jo ja no sé què més fer per intentar sumar punts. Ara, una altre cursa? ostres, ostres, si ja no et cal, ja tens el premi al sac.

Però si s'ha de fer un esforç final, el farem.
Per dissabte m'he apuntat a la cursa dels Cingles, que és de 3 dies -9, 10 i 11- (http://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=3389) així m'asseguro sumar punts 3 dies.

El mateix dissabte a la tarda m'he apuntat a fer la marxa de Btt a l'Estartit (http://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=3423)

El dimarts, dia 12, al matí a Porqueres (http://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=3418)

Estic cercant si hi ha alguna marxa nocturna en btt que també puntiï.

Pau i herba

Roger -

Entrenaments secrets:
Dissabte 2 d’Octubre, 20km +600 amb el meu germà Ferran per Collserola
Diumenge 3 d’Octubre, 40km +1400 a la 3a Travessa de l’Aigua (Riells i Viabrea)
Dimecres 6 d’Octubre, 25km +850 per Collserola

La botifarrada a Riells va estar prou bé (la botifarra, de les millors d’enguany). Classificacions i fotos a http://www.terradelaigua.cat/btt.html (les fotos són de la Mireia, improvisada fotògrafa oficial ;-) Despistada clamorosa en els últims 4km de baixada. Seguim aprenent...

Diumenge a la Trinxacadenes de Vallromanes, ja hi estic inscrit.

Roger -

Toni, Carles, Pep: ENHORABONA!

Us felicito, i vull compartir un xic de la vostra alegria per haver assolit un proesa més.

És molt emotiu llegir les vostres línies. Ara no deixo de pensar en la vostra jornada de diumenge. L’abraçada amb la Montse, l’arribada triomfal per la catifa amb la Clara, ... Tants entrenaments, tantes sessions i sacrificis, tantes vivències, tants nervis... i tot per un moment únic en la més discreta intimitat. Personal i intransferible.

Només vosaltres sabeu l’esforç que us ha costat. Només vosaltres ho podeu gaudir ara amb la màxima intensitat. Us ho mereixeu.

Dos dites que em venen al cap de dos cèlebres referències:

“La satisfacció rau en l’esforç, no en l’assoliment de l’objectiu. Esforç total és una victòria total.” Mahatma Gandhi

“El què realment importa és l’esforç. Aquest contínua i preval, mentre que l’objectiu no és més que una il•lusió que, un cop assolit, no té cap sentit.” Antoine de Saint-Exupéry

Espero que ho gaudiu, que renoveu il•lusions i pugueu tornar a viure aquest moment ben aviat!

Roger -

ESPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANS!
ESPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANS!
ESPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANS!

EN LEÒOOOOOOOOOOOOOONIDES ESTÀ MOLT ORGULLÓS DE VOSALTRES!

Melcior -

Gran, molt gran!!
penso que jo també faré un copia i enganxa i procediré amb un enviament massiu!!
entrenament secret dimarts: 66km, (arenys-lloret), mitja de 29,5,mirant d'anar baix pulsacions (mitja de 130ppm).
Marc, volia tornar a clavar 69km, però vaig fer curt...

Carles -

Pensament 1804:

CONFESSIONS D’UN LLIGON XXII PART

Els personatges que m’invento per passar les estones de mica en mica s’infiltren en el meu cervell i procuren prendre’n el control. Aquest nit he somiat que era el lligon i m’ho he passat molt, molt divertit. El més gratificant era l’estranya i a l’hora meravellosa sensació d’aquell fulgurant instant en que tens la plena certesa que la peça cobejada serà capturada. Com a bon caçador sabia que el plaer no rau en prémer el gallet, sinó tenir en el punt de mira la dona desitjada.

Carles -

Pensament 1804:

EXPERIMENT

Acabo de fer un experiment: He recopilat els vint pensaments que he escrit sobre confessions d’un lligon i els enviat per correu electrònic a tres coneguts que tinc per erudits. L’efecte ha estat fulminant: tots ells m’han demanat sortir una nit de marxa per anar de cacera i posar en practica les tàctiques del nostre benvolgut lligons. Si us hi voleu afegir hi esteu convidats........ arrasarem.

Carles -

Pensament 1803:

LLIÇONS DE LA CHALLANGE

.- Procuro exagerar les meves alegries, per empetitir les meves preocupacions; així els meus mals de cap perden importància i tot son il•lusions.
.- Alguns pensen que per assolir un objectiu n’hi ha prou en voler, com si per ser feliç n’hi hagués prou en desitjar-ho.
.- Avui em sento optimista, doncs soc del parer que les desil•lusions van i venen; en canvi les alegries s’acumulen com un tresor inesgotable.
.- Si el teu pitjor enemic ets tu mateix, procura travar-hi una solida amistat.
.- Aquests dos últims dies em sento una persona molt estranya, pregunto als altres com estan i tinc la santa paciència d’escoltar atentament les seves respostes.

Marc -

Carles, ja ho saben les del trio?

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 5 d’octubre: 1h gimnàs.
Comentaris:
.- Incomprensiblement l’estat d’eufòria descontrolada continua a uns nivells perillosament exagerats. Ja he comentat a la fornera, al bar, al gimnàs, per la radio, a la feina,al club ciclista Arenys de Munt, a la plaça del mercat, als fondistes d’arenys, als companys de la piscina a................ els meus resultats la Challange. Sabríeu dir-me si m’he descuidat algú?
Salut i força.

pep -

Toni i Carles la meva felicitació per la cursa que heu fet sense defallir ni un moment i acaben amb amb uns temps envejables, Carles jo era dels que tenia dubtes però veig que la teva força de voluntat i motivació superant tots els obstacles ha estat un plaer i honor compartir el tram dels 180 km de bici amb vosaltres, no vaig poder estar a la vostra arribada.
Jo també vaig patir veien punxares i demanant que no hem passes a mi, a la ultima volta a la rotonda de Mataró es va encallar el canvi i fins a Calella circulant amb un 53 - 24 de desarollo en arribar i baixar de la bici casi no podia caminar i vaig pensar amb vosaltres que faltava la marato, també agrair a en Marc i al seu pare, Toni Santi en Ricard i Montse la Pilar que ha tingut paciència amb els entrenaments la Núria i resta de família i la gent que per el camí donava ànims una experiència que no es pot explicar, circulant per la N2 pasant rotondes semàfors pasos vianants.
Els nostres temps 10h 39m 22s 4ª posició relleus mixtos
Amb en jordí la Nila hem fet un equip molt ben compenetrat i amb ganes de repetir

Salut i objectius



Melcior -

La meva intenció és arribar..però no controlo el tempo i surto sempre amb temps limitat. La carretera i jo ens hem de fer amics...
doncs posarem 69....
els nostres entrenos, comparat amb lo d'ahir, són de pà sucat amb oli!!!

Marc -

Melcior, recorda que sóc premi Aristodemus 2009. Sí que entreno però és que esteu tots tan forts que sembla que no faci res.
Per cert, algun dia arribaràs a Santa Fe? No et pots quedar a mitges.. Ah, i posa't el 69! ;-)

M'encanta anar llegint les vostres cròniques. No pareu.

Interessant veure que en Toni ha gairebé clavat el temps d'en Carles de l'any passat.
Carles, tal i com tenies el genoll has fet mitja hora més que l'any passat. Ho trobo brutal.

Salut,

Melcior -

Esteu eufòrics, justificada i merescudament. Es contàgia la vostre eufòria!!
Físicament entumit pels xutes d'ibuprofeno i el repòs, però amb ganes he sortit a rodar, sense exigir-me i acabant fent una bona sortideta.
Diverses persones em recomanàven repòs, però llegint les vostres cròniques, qui no s'engresca ni que sigui a sortir una estoneta??

entrenament secret: 69km carretera,mitja de 26,2km/h ( +1200dpa aprox.??). Si, 69, eh Marc??!! serà una senyal??? jajaja...
Al fer vent he tirat cap a St.Celoni, i he enfilat direcció Santa Fè, les sensacions cada vegada han sigut millors i he arribat fins a poc més del km 18 de la BV-5114 ( no tenia més temps).

Carles -

Pensament 1802

HE APRÈS... A LA CHALLANGE

He après..... que
tot és impossible
fins que ho aconsegueixes.

He aprés.... que
superar-se és dur
però et fa fort.

He après ....que
no puc escollir qui soc
però si ser com soc.

He après .... que
l’objectiu no és arribar
sinó gaudir del viatge.

He après...que
pensant en positiu
tot és més fàcil.

He après...que
val més una abraçada
que qualsevol marca.

Carles -

Comentaris:

.- Toni moltes felicitats, has recuperat l’escut amb tots els honors. Ara és el moment de gaudir d’aquest petit èxit, que no ens farà ni millors ni pitjors, però que de ben segur ens ha donat el nostre petit instant de glòria. Crec que ja pots encarregar la vitrina.
.- Ara estic físicament força tocat, però em sento en un núvol, molt orgullós de la meva força de voluntat. Si haig de ser sincer no creia que ho pugues aconseguir, amb uns entrenaments tant minsos ha estat una absoluta inconsciència corre la Challange, però quedar 547 de la general amb un temps 12h 21’ és per a mi fer un gran paper. En el tram de la marató el patiment fou estratosfèric, però la recompensa ha valgut la pena.

TONI -

Ja han sortit les classificacions de la Challenge:
- http://www.triatlon.org/competiciones_10/calella.asp

Abans de res dir que ahir va ser una jornada històrica per l'MCT. 3 Mallarengos competint en un Challenge!!!! i fa una mica més d'un any que en parlàvem.
Moltes felicitats Carles. El teu esperit i el teu cap sigrany et fan incombustible. No saps com patia pensant que a la marató m'atraparies. Xapó!!!
Pep, el dissabte et vaig veure amb molts de nervis, propis del primer gran repte. Enhorabona per haver assolit el ser un finisher. Acabar el 16 de 29 no està malament. El teu temps en bici brutal, no vares estar massa lluny del meu.

La veritat és que en un principi la cursa m'ha deixat un regust agredolç. He aconseguit un registre de 11:53, per sota de les 12 hores, que és el darrer objectiu que m'havia fixat. Em feia gràcia arribar prop de les 11 hores. No ha estat possible però estic content d'estar per sota de les 12 hores.

Retrats de la cursa.

En el tram de bicicleta la principal por que tenia era la de punxar. Vaig veure molta gent canviant càmeres.

Un dia com el d'ahir era per gaudir primer, de la cursa. La sensació d'anar per la nacional amb tota la prioritat, ni un cotxe. Això és magnífic.
Segon, de poder saludar a amics i companys en el trams de bici i en el tram de córrer. Em sento molt afortunat de poder comptar amb el suport de gent propera, coneguda i desconeguda.

Gràcies pels ànims d'en Marc, primer, i del seu pare més tard. D'en Quim Montmany, que més d'un que caminava per la part baixa de la Riera, se'l va mirar com si estigués sonat quan vaig passar jo i em va cridar. D'en Santi i d'en Tendo, no sabeu com carreguen les piles els crits d'ànims. Les reverències just a la línia d'arribada varen ser el meu homenatge i reconeixement pel vostre suport i per ser un mallarengos de pro. Lali i Xavi també m'ha fet molta il·lusió veure-us.

En el tram de natació, estic content del meu temps. El 15è de 147 del meu grup d'edat, i el 150 dels 800 participants masculins.
En la bici he fet 5h 44'. Volia fer 5h 30'. Però he patit de valent en la darrera volta. La mitja a mi em surt de 32. Segons la cursa a 31,1 km/h. No sé si va ser la calor que feia, però la darrera volta em va costar déu i ajut. Potser també perquè psicològicament les 2 pujades, St. Pol i Calella, em varen pesar.
I el tram de la mataró 5h. Aquí si que va ser una cabronada. Vaig intentar aguantar els 6' el km però no vaig poder. Sort d'un company de Mataró que em va acompanyar, tot i a risc d'ésser desqualificat, en la 3a volta i vaig poder superar el mur del km 30. La darrera volta vaig anar fent amb la il·lusió d'acabar la cursa i sobretot, per no decebre a tots els que m'havien donat suport i ànims.

I en acabat, el que estava esperant era poder entrar amb la meva filla, fer la passejada final per la catifa i gaudir amb els més proper, poder ser un finisher després de les hores que elles també hi han esmerçat en satisfer el meu ego.

Ara toca descansar, i espero no recuperar quilos. N'he perdut 5. La setmana vinent ja planificarem la propera temporada. A veure si també hi haurà 3 Ironman. O potser hauré de fer més butifarrades per aspirar al Leònides i deixar-me estar de collonades.

Pau i herba

Melcior -

Marc, com vols dir tots a fer la volta llarga?? amb la destral a fotre pals o de germanor?? no cal oblidar que és una proba no competitiva, i que a hores d'ara tots ja sabem el que hi ha...
Tela el teu entreno de dissabte no?? ets com un TDI, eficient ( rendeixes i no gastes ). Entrenes més aviat poc, però després arriba alguna cita important ( volta cerdanya ) o algún entreno sèrio i dones la talla deixant el llistó ben alt.
Darrerament inclús la Fullana s'ha dopat...no et posaràs res al cola cao del matí no??
:P

Marc -

Carles, Toni i Pep: deixeu-me felicitar-vos enormement per la gran gesta que vau fer ahir. A falta de dades, temps, mitjanes.. estic segur que vau complir el vostre repte després de força mesos d'esforç.

Justament les dades perden força part del seu gran valor quan llegim el que explica en Carles que va viure a 20m de meta. Altres incondicionals del MCT es preguntaven aquest cap de setmana si era important arribar primer o no.

Segur que tindreu mil records i anècdotes que seran vostres per sempre. Heu demostrat que sou uns cracks i que no només busqueu grans reptes, sinó que els aconseguiu.

Esperem llegir més cròniques!

Entrenament dissabte:
145kms carretera amb els companys del Club AMunt passant per Tossa, Sant Feliu G., Coll del Grau, Tossa, Sant Pol, Arenys Munt i Arenys.
Sensacions de menys a més podent apretar a la tornada. Mitjana de 28kms/h i poc més de 5h de pedaleig amb +2000m.

Pel dia de l'Open Natura des del Club es planteja anar tots junts a fer la volta llarga.

Salut,

Melcior -

Carles, novament ets un finisher igual que en Toni i en Pep.
El teu escrit m'ha posat "la gallina de piel"!!!
Veig uns premis Leònides moooolt disputats, jo m'inflaré a vi i celebraré cadascún dels vostres premis com si fós meu, he teniu guanyat!!!! ;)

Carles -

Comentaris:
Una prova esportiva és també un conjunt d’anècdotes i records que humanitzant i donen valor a un simple i intranscendent esforç físic personal. Aquí en teniu alguns exemples:
.- Ahir a 2/4 de 6 de la matinada pesava 70 K. avui a les 7 del matí 66
.- Mentre esperàvem el nostre torn per sortir a fer el tram de natació anàvem comentant petits detalls amb en Toni per passar els nervis, de cop i volta ens adonem que els de la seva sèrie són a punt de sortir i si ha incorporat just quan donaven el tret de sortida.
.- En començar la natació era un sac de nervis, em sentia absolutament incapaç de fer tres braçades seguides, quan me’n adono vaig últim i em costa molt agafar el ritme. Per sort a partir dels 400 metres recupero la confiança i poc a poc escalo posicions.
.- La bicicleta va ser el més fàcil de tot, tenia clar que no havia d’apurar. Anava a una mitjana de 31,5 Km/h, però els darrers 46 Km he afluixat per no arribar cremat a la transició del corre. Cada cop que veia en Toni observava que anava a tot drap, segur que en bicicleta ha fet un temps brutal.
.- Mentre corria i patia de valent la gent del públic animava els atletes amb expressions de suport. Amb sorpresa i satisfacció he constat que tinc un gran nombre de seguidors incondicionals i també d’altres corredors que tenen molta confiança en les meves possibilitats. La meva vanitat ha sortit molt reforçada de tants elogis.
.- El millor de tota la prova, sense cap mena de dubte, ha estat a 20 metres de la meta quan m’he abraçat amb la Montse que amb els ulls negats em preguntava si el genoll em feia mal. Per viure aquesta abraçada valen la pena tots els patiments del mon.

Carles -

Entrenaments:
Diumenge 3 d’octubre: 3.800 nedant, 180 en bicicleta, 42,300 Km corrents.
Comentaris:
.- En contra de tot pronòstic ahir vaig acabar la meva segona Ironman. Em sento molt orgullós i satisfet per haver-ho aconseguit, doncs a pesar del poc entrenament que portava a les cames, amb ganes i il•lusió he fet realitat un altre un gran somni. Les cases d’apostes de Londres han patit un sever correctiu i diaris com el Full Parrokial que varen posar en dubte les meves possibilitats, han quedat totalment desacreditats. Si avui estic molt satisfet.
Vull agrair a en Tendo, en Santi, en Marc i al seu pare, a la meva patidora Montse, a l’Anna, la Clara i tots els qui m’han donat suport durant la cursa els ànims que m’ha trames en tot moment; sense vosaltres molt probablement no hagués acabat. Moltes gracies de tot cor. Finalment un reconeixement molt especial a en Toni a en Pep, ha estat un autèntic plaer gaudir del privilegi de compartir amb vosaltres aquesta gran diada: ¡Hem fet història!

santi -

FELICITATS als tres mallerengos per haver conseguit la vostra fita tant desitjada. Us he vist molt bé tant el mati com a la tarda.

Per cert, els escuts que heu trobat són de cartró els verdaders els vareu perdre a la Cerdanya i a la Cerdanya els haurem d'anar a buscar.

No poso entrenaments perquè no en tinc. Marxa popular Arenys de Munt 12'5km caminant 1h 28m.

no se si em fan mes mal els peus d'haver fet la marxa o bé les "munyeques" de tant d'aplaudir-vos...

M'han canviat el dia de la festa dels súpers faré Open però a la meva hora (8h) no a les 10h hora d'ells començar...
Salud i pedals per qui pugui pedalar!

Melcior -

Tots tres feu molt de goig!! l'aspecte és de "pro" total. Esperem crònica, però estic segur que heu complert amb la cita que tenieu, cita amb la història.
Felicitats als tres, digne d'admirar.