Blogia
La llibreta virtual.

ALTRIMAN

ALTRIMAN

Ahir, 10 de juliol, a 1/4 de 12 de la nit, vaig esdevenir un Altriman.

La jornada va començar a 2/4 de 6 del matí. La natació feta en 1h 2', el 7è millor registre, va donar pas a la bici. 195 kms amb un xic més de 5000 mtrs de desnivell pels amb 6 colls i 1 port (Pailhères). 10 hores de bicicleta i entrada en el lloc 57. Finalment la marató amb 600 mtrs de desnivell feta en 5h 47', entrant en el lloc 63.

Només 89 participants vàrem prendre la sortida.

57 comentarios

Melcior -

Carles...no voldria posar-hi cullerada però després de l'exhibició que vas donar dissabte penso que a més d'un li tremolen les cames...i per tant és òbvi que el sentit comú et porti a fer aquestes reflexions. Però...en l'estat de forma que estàs, ni així et poden aturar!!
entrenament secret: 45km ruta maduixa+collsacreu. Marc, si hagués llegit el bloc abans m'hi hagués apuntat, un altre dia a veure si coincidim. Sensacions ni bones ni dolentes avui, la baixa forma em porta a fer una "segona" pretemporada...

Carles -

Pensament

CONSPIRACIÓ O PARANOIA: I PART PREGUNTES

El que us explicaré tot seguit no se si es fruit d'una ment malaltissa que veu fantasme on no n'hi ha o es resultat d'una conspiració mallerenga per impedir per tots els mitjans que el que era inevitable esportivament acabes passant. Crec que no tinc capa malatia mental que em provoqui obsessions absurdes o imaginacions persecutories, ans al contrari soc del parer que hi ha un pla secret, que tot seguit desvetllaré, per perjudicar-me i impedir que sumi punts i recolli novament enguany estatuetes la nit de la Gran Gala. Primer plantjaré els dubtes i després vindrn les respostes:
Tendo: Perquè la Montse va insistir tan per anar Noruega precisament el cap de setmana que es corrien les 24 hores de Madrid? No vas ser tu qui li va suggerir la idea per evitar que sumes 200 punts?
Roger: Perquè els metges han endarrerit l'operacio al genoll del mes de maig al juliol sinó es per evitar que pugui prendre la sortida a les Series Leònides Non Stop 2010? No has estat tu qui ha parlat amb l'equip mèdic per por a que sumes els 300 punts?
Jose: Perquè la cadena de la bicicleta de carretera em va saltar una i altre vegada a la pujada de la Collada de Tosses en la sortida a Andorra? No has estat qui va manipular la bici per evitar que corones amb els millors?
Toni: Perquè dimarts a la nit els organitzadors de les 24 hores de Montjuic em varen comunicar que s'havia anul.lat aquesta prova ciclista? No has estat tu qui utilitant els teus contactes federatius has impedit la cel.labració d'aquesta clàsica per por a que sumes 300 punts?
Pep: Perquè dissabte passat em vas tallar el pas per fer-me caure en el descens de Rupit on m'hagues pogut fer molt de mal? No serà perquè vols que em lesioni greument i no pugui participar a la Challenge i sumi 200 punts?
Marc: Perquè quan tinc previst sortir a entenar em convoquen d'urgència a reunions munipals sense previ avis? No serà que tens contactes corporatius que utilitzes sense escrupols perquè no em pugui entrenar?
No, no soc un paranoic, se del cert que hi ha una conspiració mallerenga per impedir que recolli les cinc estatuetes.

Marc -

Toni, gràcies, ja quedarem un altre dia que no vagis amb la cabra, dimecres passat vaig patir massa. Rodaré una mica a partir de les 6 per la zona de Sant Iscle.

TONI -

Marc, aquesta tarda sortiré en bici per anar fins a Blanes i tornar. Aniré amb la cabra. Si puc sortiré a partir de les 7 de la tarda.

Pel que fa a la inscripció de la Volta a la Cerdanya, agrairé en Roger si me la pot fer. Jo no tinc llicència. Ja em donaràs el teu compte.

Pau i herba

Marc -

Farem nit de dissabte a diumenge a Matemale (Capcir, prop de Les Angles). Toni, això és territori 'ALTRIMAN'?? Hi haurà en Leònides??

Per mi aquesta zona és força desconeguda i penso que podem gaudir d'unes vistes fantàstiques. De fet diuen que passant darrere el Canigó podem veure el mar..

Roger a la nit t'envio info que la llicència que tenia escanejada era la de l'any passat.

Salut,

Marc -

Inscripcions VC:

Carles, Toni: en Roger demà pot agafar els núm. 38 i 40.. Ja ens comuniquem. Jo ara li envio la meva llicència escanejada i les meves dades. Preu 175€ (+5€ si no es té llicència FCC)
Arenyencsdedalt, poseu-vos les piles! Qualsevol cosa parlem.

Salut,

Marc -

XVI Volta a la Cerdanya

http://www.probike.es/club/calendariactivitats/view.php?ID=198

Marc -

Leònides Series: Per mi no hi ha cap problema els caps de setmana. Opció 4/5 es podria mirar.

La sortida de dissabte va estar molt bé, tot i passar massa calor en algun moment. Però un bon espartà ha de saber patir. Destacar el somriure (del qual parlàvem unes hores abans) d'en Carles tornant del Corredor. 'Sóc l'únic que he fet l'etapa sencera'.
Veig que s'ha castigat a en Roger i en Pep per no dur l'uniforme de gala. El fet de no tenir-ne sense mànigues els podria fer recuperar els punts en cas de presentar recurs.

Carles, 450m de desnivell positiu el diumenge? No és molt poc? jiji.

Aquesta tarda espero fer dues voltes a la Maduixa o depenent de com una al Pollastre en sentit antihorari. Si algú s'apunta..

Bé, salut i feina i un bon lloc per guardar l'eina.

TONI -

A mi un parell de dies que m'anirien bé seria dijous/divendres (4/5 agost).

Pau i herba

Roger -

Sembla que ens haurem de decidir pel 7 o el 14. Conflicte d’agenda amb en Toni (14) i en Tendo (7).

Pregunta: Estaríeu disponibles entre setmana potser? Per exemple, dijous 12 o divendres 13, o dimarts 18 o dimecres 19, etc.?

P.D. Encara he de penjar la foto de la sortida del darrer dissabte...

TENDO -

LA NON-STOP
El dia 7 no puc.excusa 0110 estic de viatje
El dia 14 estic disponible
El dia 21 no puc.excusa 0111 problemes d'agenda.

FORÇA PEDALS
EQUIPOOOOOOOOOOOOOOOOO

tendo -

Molt bona nit espartans tots i totes

Ja torno a estar aki.
Despres de la pujada a Andorra he fet 2 voltes a Mata. 1 dimarts i l'altre dijous a molt bon ritme,tot esperant el cap de setmana per treure les trompetes.
Divendres per la nit "gran entrenament" del llit a la trona de la trona al llit.
Dissabte 6h 15 SMS per en Santi i mirar si aconsegueixo dormir.
Diumenge a fer bondat sumant punts per la family.
Dimarts a les 7h 15 volta a mata.

SALUT I MOLT PEDALS

TONI -

Entrenament secret d'avui:
- 30' carrera a ritme 5'/km.

estic fet caldo. Potser trigaré en recuperar-me, però m'hi he de posar ja, que aviat tornen les curses.

Carles, aquesta setmana hi haurà notícies de la Challenge.

Pau i herba

Melcior -

entrenamenents secrets...diumenge 70' de piloteig de tenis a bon ritme ( pensant en fer algun tornejet d'estiu i tot... ), dilluns, 65'rodillo...buscant sensacions i l'estat de forma perdut.
Si puc aniré a la nonstop..de tota manera, només de pensar-hi m'agafen rampes. No voleu dir que és una cafrada???...

santi -

Entrenament d'avui: 60 piscines. Aquest es el tros d'entrenament que espot explicar, l'altre es secret. He acabat fent un ultim espring per arribar a casa, mitja familia amb diarrea i vomits i febre!!! el correr me l'he guardat per la nit.... per si haig de correr jo cap al lavabo.

Al final quin dia anem a fer la non-stop?? el 7 o el 14?? jo el 21 m'és impossible. però necessito saber-ho ja!!! ( haig de planificar els entrenaments).

Carles -

Pensament:

TOT ENTRENAN

Em ocasions, quan entreno, per defugir de la monotonia i pasar-ho bé, em distrec tot pensant históries inversemblants. Aquest migdia, mentre nadava a la piscina, m'imaginava competint en un Chalange fent un paparàs. Els arbits des de la canoa anavan totacant el xiulet tot eliminat contricants que no seguian el circuit marcat. També pensava que d'altres rivals em donaven cops al cap i a l'esquena per distrure'm; evientment jo no els hi feia ni cas. La meva sorpresa ha estat majúscula quan de cop i volta m'he adonat que tant sols quedava jo nedant a la piscina i que el socorrista feia més de cinc minuts que tocava el xiulet i em donava copets perqué en sortis. Tot entrenan avui he tingut un somni.

Carles -

Entrenaments:
Diumenge 18 de juliol St. Frederic: 32 Km btt +450 a ritme de pau i herba en companyia d'en Toni i en Pep, mes 2000 metres natació.
Comentaris:
.- Poder compartir una truiterda amb un Altriman et carrega les piles i et fa creure, encara que solsament sigui per uns breus instants, que algún dia fins i tot un mateix tambè podrà aconseguir l'impossible.
Salut i força.

Carles -

Comentaris:
.-Pep i Toni suposo que la sortida de demà és de btt, però si preferiu fer carretera per a mi not problem.
.- Aquest pensaments, que en rellegir-los em semblen petulants i presumptuosos, son un un petit homenatge a la jugador número 8, una invitació perquè es torni a animar a llegir el bloc.
Salut i força.

Carles -

Pensament:

CREC

Prefereixo els heterodoxes als ortodoxes. Em compleuen més els dubtes que les veritats. Crec en els principis, no en la fé. Això es tot, que us pot semblar poc, però per a mi és molt.

Carles -

Pensament:

PROBLEMES

Els problemes del dia a dia no són positius ni negatius en si mateixos, tot depèn de la manera com els afrontem. En masses ocasions m'equivoco per por a equivocar-me, per pànic a enfrontar-me amb amb aquests petits problemes quotidians.

Carles -

Pensament

OBJECTIUS

La veritable decepció no és quan després d'entrenar, en tornar a casa, t'adones que no has assolit el teu objectiu, sinó quan t'adones, possiblement equivocadament, ja no et queden més més objectius per assolir.

Carles -

Pensament:

REPTE

Sovint un repte, quan s'ajunta amb un altre repte, no dona com a resultat dos reptes, sinó més aviat un enorme i immens super-repte. Sovint un super-repte, quan s'ajunta amb un altre super-repte, no dona com a resultat dos super-reptes, sinó més aviat un enorme i immens superproblema. Aquest podria ser el punt on es troba avui la meva temporada esportiva.

Carles -

Pensament:

SOMIAR

Totes les persones somien en la mateixa llengua, perquè els somnis no tenen idioma. És aquesta capacitat de somiar, d'imaginar, d'il.lusionar-se, allò que ens dona valor com a persones.Ningú em pot privar, ni tan sols el mateix Leònides,del meu dret a somiar que enguany m'emportaré les cinc estatuetes.

Carles -

Pensament

IL.LUSSIÓ

No vull viure la vida pensant en el pasat, queixant-me del present i preocupant-me del futur. Em conformo vivint el present amb il.lussió. El secret per mantenir vives aquestes petites il.lussions és procurar no plorar perquè quelcom s'ha acabat, sinó somriure perquè va succeir.

Carles -

PENSAMENT

SORTIDA MALLERENGA

La recompensa d'una sortida mallerenga és haver-la feta. Aquestes sortides són com el zero en l'artimètica: Potser no representen molt per si mateixes, però poden augmentar exponencialment el valor de totes les altres coses.

TONI -

Ostres, ja cal que no badi.

Demà a mi ja em va bé a les 8.

Ja direu.

Pau i herba

pep -

Dema diumenge bici carretera o btt?

JOSE -

SALIDA SABADO:70Km.3h.45m desnivel acumulado 2.800m.
SALUT Y FORÇA BASE

pep -

Com diu en Carles sortida bastant dura per el desnivell kms i la calor, desprès de fer carretera per preparar Andorra ja tenia ganes de agafar la bici de btt i ficar-me per el cor dels boscos del Montnegre i Corredor veure aigua de les fonts amb pujades dures corriols tècnics i pistes, ja tinc ganes de tornar-hi.
a les 8h al kly espero sortida de pau i herba

salut i pluja

Melcior -

Carles, a mi em surten +1460 de desnivell i 50km, imagina't, menys que tu i tocadíssim el tram final...sortida agre-dolça per mi. Sabia on em ficava sortint amb vosaltres, però no sabia que pagaria tan cara la inactivitat...entre el futbol i penjar la bici les darreres setmanes he patit moolt sobretot a partir de vallgorguina. Content per anar amb l'èlit però decebut d'estar fatal de forma. Això te solució: hores i més hores!!!sortida divertida i felicitar-vos a tots, tots amb els deures fets, sí senyor. Guanyant-me un maillot, aquesta sortida serà per recordar per a mi!!!ara a recuperar forçes..i entrenar ben dur per la propera!!!

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 17 de juliol St. Aleix: 54 Km +1700 (Creu de Canet-Ca l'Alomar-Sant Marti de Montnegre-Vallgorguina-Corredor- Arenys) en companyia d'en Santi (12 punts) en Pep(10 punts), en Marc(12 punts),en Roger (10 punts), en Melcior i un servidor(12 punts). Sortida dura i exigent on hem suat la cansalada.
Comentaris:
.- Avui s'ha notat que ja són passats els temps de fer base i ningú volia coronar els cims l'últim. En Roger intractable com sempre, en Pep bestial, en Marc ha fet una mitjanada i ho pagat car, en Santi incombustible i en Melcior ho ha donat tot i més, ha fet mérits per guanyar-se un mallot. Sort que avui el meu diesel s'ha posat en marxa quan tocava i he salvat amb dignitat aquesta gran jornada mallerenga.
.- Toni i Pep demà a les 8 al Calisay per fer una truitarada a Can Serrador?
Salut i força.

santi -

HOla espartans!
A mi tant mes igual , el cap de setmana, el 7 o el 14, però si que hauria de saber quin ho fem pq tinc un assumpte familiar pendent i hem d'encarregar quelcom, però també haig de sumar punts,.... tant a casa com per la gran gala.

Demà a les 7 al calisay! estic bastant espantat per fer aquesta non-stop, estic molt fluix psiquicament i físicament.

Melcior -

Ens veurem demà a les 7!!!

Carles -

PENSAMENT

HE APRÈS

He après que tots volem
arribar els primers
però la felicitat
esdevé mentre fas camí

He après que cal
gaudir de cada punt
i no pensar només en la
nit de la Gran Gala.

He après que
la vida espartana és dura
però jo procuro ser-ne més.

He après que ningú
és el millor
fins que t’ho demostra.

He après a fruir
en cada sortida
perquè demà potser
no en tindré l’oportunitat.

He après que no
puc escollir com em sento..
però sempre hi puc fer
alguna cosa.

Carles -

Comentaris:
.- Pep, Tendo, Santi, Jose, Melcior...demà al matí a les 7 esteu convidats a trobar-nos al Calisay per sumar 10 puntets i fer plegats una bona pedalejada mallarenga.
.- Segons em comuniquen de radio Arenys, el cap d’informatius ha intentat infructuosament posar-se en contacte amb l’Altriman per fer-li una entrevista, però sembla que el seu preparador no li permet fer declaracions a la premsa. També em consta que ja se l’ha proposat pel premi al millor esportista d’Arenys 2010.
.- De cara a la Sèrie Leonides 2010 non stop s’hauria de confirmar els participants per anar preparant els temes logístics, pel dia 7 d’agost a Castellar de N’Hug.
Salut i força

EL FULL PARROKIAL -

Recollim retalls de la premsa estrangera sobre l'esdeveniment que ja figura en la història de l'MCT

- http://www.lanouvellerepublique.fr/SPORT/Autres-Sports/L-exploit-de-Merri-en-16-h-33

- http://lesangles.blogs.lindependant.com/archive/2010/06/19/preparation-du-triathlon-le-plus-dur-du-monde-pour-sa-deuxie.html

- http://www.youtube.com/watch?v=lo0R8lgKFOQ

- http://jmmf.blogspot.com/

- http://ironvic.blogspot.com/2010/07/resultados-altriman.html

TONI -

Marc, aquesta setmana estic de repòs. Sortiré el diumenge a fer la truiteta per fer quelcom, que fa 5 dies que no he fet res.

Roger, estic acollonit amb els teus entrenaments. M'estic posant nerviós per moments. De fet, ja he trucat al meu entrenador 3 vegades i sempre em diu el mateix: "no, encara no pots sortir. Has de tenir paciència i estar apunt pel gran esdeveniment espartà de l'agost. Aquest any, sí!".

T'adjunto la ruta en bici de l'Altriman. http://connect.garmin.com/activity/40163568

Carles, la teva motivació em fa por. Estic espantat veient el que estàs entrenant.

Sabeu si dissabte vinent 24, hi haurà pujada a Montserrat com proposaven els Mallarengus de Dalt?

Pau i herba

Melcior -

A les 7 al calisay?? definitiu doncs?? ho consultarem amb el coixí... :P

Carles -

Entrenaments:
.- Dimecres 14 de juliol St. Camil: 80 Km bicicleta de carretera. Dijous i divendres descans, que el cap de setmana promet ser força competitiu.
Comentaris:
.- Dissabte a les 7 seré jo també al Calisay, qualsevol ruta, per dura que sigui amb va be, preciso entrenar, entrenar i entrenar, encara que no sàpiga molt be perquè necessito tan d’entrenament.
.- Roger m’operen el proper dimecres dia 21, espero que igual que en Valentino Rossi la meva recuperació serà meteòrica.
.- Toni la truitarada serà diumenge ?
Sallut i força.

Marc -

M'apunto per dissabte. A les 7h al Calisay com un clau. Si volguéssiu sortir més tard tampoc hi posaré massa problemes..

Avui revisaré si conservo encara el llibret de ruta de la 1a Volta a la Cerdanya que vaig fer ja que la segona etapa era de la Seu a Puigcerdà.

Salut,

Roger -

Entrenament secret, dijous 14.07: 33km, +1200

Millors sensacions de les que esperava. Em temia arrossegar molèsties al peu dret per uns dies, però afortunadament sembla que la planta ja no la tinc garrativada. Ara és l’esquena que fa la guitza, ai que em faig gran... Tot plegat l’excusa ideal per no reconèixer que la ruta va ser massa dura per mi ;-)

Leònides Non-Stop: Si el 14 no pot ser, procurarem mantenir el 7. M’agradaria poder preparar-la uns dies abans i acabar de perfilar la ruta in situ (és de les coses que més il•lusió em fan), però potser ho tindré un pèl just. En qualsevol cas, vaig trobar una referència força interessant:

http://www.cadibike.com
Volta Cadí - Moixeró: L’itinerari de la volta al cadí segueix la ruta proposada pel “Parc Olímpic del Segre”:
http://www.parcolimpic.com/btt/cat/r1.html
A aquesta ruta hi ha un parell de variants que m’agradaria proposar: Una, de Fórnols a la Seu pel GR-7 (proposta Probike, sembla que per un corriol/sender molt guapo), i l’altra és pujar al Refugi de l’Ingla des de Bellver (variant “Cavalls del Vent”). Anirem concretant...

La volta la faríem en sentit horari, amb sortida “neutralitzada” de Castellar de N’Hug fins a Bagà. El dinar el faríem a Alàs, seu central dels de CadiBike. Finalment, un cop a Alp, carretera passant per La Molina fins la Creueta, i baixada a Castellar.

Sortida cap de setmana: Ahir no vaig concretar prou. La meva proposta és per dissabte al matí. La ruta que proposa en Marc em sembla bé. Afegiria una creu d’entrada i el pas del Montnegre al Corredor passant pel GR-5 circumdant el Montllorer fins a Olzinelles. Una bona trinxada.

Carles -

Entrenaments:
.-Dilluns 12 de juliol Sta. Marciana: 70 Km bicicleta de carretera i 200 nedant.
.-Dimarts 13 de juliol St. Enric: 70 Km bicicleta de carretera, 60’ al gimnàs.
Comentaris:
.- Alguns dels lectors del nostre bolc consideren que ens fem massa la pilota, que ens afalaguem un a l’altre excessivament. Soc del parer que aquest cap de setmana ens hem passat tos plegats de mare, serà molt difícil repetir tantes gestes i proeses en dos dies, un cop més em sento orgullós de ser un mallerengo.
.- Desprès de llegir el recorregut i el desnivell acumulat de la darrera botifarrada d’en Roger l’UCI li ha atorgat 150 punts.
.- He començat els entrenaments intensius de cara a la Sèrie Leònides 2010, em van be qualsevol dia del més d’agost, faré pregaries als deus perquè ens acompanyi la més dura de les tempestes.
.- Estic amb plena disposició per qualsevol sortida mallerenga aquest cap de setmana
Salut i força.

Melcior -

Jo a priori sembla que ho tinc bé..el que no tinc tant bé és el meu estat de forma, així que quan acordeu el què i el com tindré el manual d'excuses a mà...

Marc -

Entrenament d'ahir: 40min suaus corrent fins a Canet pel passeig. Bones sensacions i molta calor.

Roger, respecte la sortida marató d'Agost em va bé qualsevol dia. Et felicito després d'haver vist la classificació de la cursa per Tarragona. Amb problemes mecànics i tanta distància té molt de mèrit. Per cert, fot fora al teu entrenador, no el necessites i està cobrant per res.

Respecte aquest cap de setmana m'apunto a fer sortida non-stop, sortim aviat cap a Sant Martí per la FOnt del Montnegre i després cap al Corredor..?

Toni, menys humilitat que ens passes la mà per la cara amb bici, corrent i nedant (com a mínim).

Salut ;-)

TONI -

Roger, a mi el 14 no em va bé.

Diumenge segurament sortiré amb BTT, a les 7 del matí em va bé, però només aniré a esmorzar a can Serrador i prou.

Pau i herba

Roger -

LEÒOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONIDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toni, insisteixo que no en tinc ni idea del què ha de ser fer el 7è millor registre després d’una hora nedant, i tampoc he fet mai una marató (encara menys amb +600 de desnivell). Però encara m’esgarrifo pensant en els 195 i +5000 de bicicleta (més dur que qualsevol etapa reina d’una gran volta). Acollonant pensar que ho vas fer a 20km/h de promig – Espero que ara puguis gaudir d’un merescut descans.

Marc, felicitats pel 13/32 a la cronoescalada d’Arenys de Munt. Intueixo que estàs fent un progressió brutal, i estic convençut que aviat ens deixaràs a tots ben enrere.

Carles, quan tens prevista l’operació al genoll?

Aquest cap de setmana segurament vindrem a Arenys. Algú té ganes de fer alguna sortida llarga? Per temes logístics hauria d’estar de tornada cap a les 11-11:30. Sortint a les 7AM, podem fer alguna ruta de 4-4:30 non-stop maca. Propostes?

Roger -

Per problemes d’agenda he de proposar un canvi de data per la Leònides Non-Stop d’enguany: Dissabte 14 d’Agost (enlloc del 7 d’agost previst inicialment)

Em podríeu comentar si el 14.08 us aniria bé?

P.D. D’acord, ho reconec: El meu preparador m’ha dit que amb el nivell que hi ha, més em val guanyar una mica de temps per tal de no fer el ridícul. Estic acollonit. Volia proposar el 14 de Desembre, però ens faltarien hores de llum.

Melcior -

Felicitats a tots!!!sou molt grans!!!no pareu de superar-vos dia a dia, i com diu l'ultraman i crack de la borsa ( josef ajram ): "on teniu el limit"????jo diria que mai el trobareu!!!

TONI -

Felicitats a tots els que vàreu pujar a Andorra i amb el temps en que ho vàreu fer. No és fàcil pujar colls i menys fer-ho seguint als d'Arenys de Munt.

Intento estar a l'alçada de les vostres gestes. Com que les que feu vosaltres no hi tinc res a pelar, n'he de trobar d'altres on tingui alguna possibilitat.

Pep, no sé si l'any vinent pujaré a Andorra, però el sol fet d'anar-hi tu, m'obligarà a entrenar molt fort per seguir la teva roda.

Carles, tu vares marcar la pauta fent realitat els nostres somnis impensables 3 anys enrera. El llistó va pujant i el més difícil és mantenir-lo.

Marc, sí, sortir entre el primers és una sensació brutal, oi que sí Roger? Jo només hi he sortit, no hi he arribat. Espero que algun dia hi arribaré. Per cert, em va semblar llegir que el proper diumenge el Tour passarà per Pailhères. Ho vaig veure en algun moment que vaig poder aixecar el cap tot pujant el port. Mentalment vaig anar bé, potser per això no vaig anar més de pressa, vaig preferir conservar. Només un petit defalliment al km 28 de la marató que vaig solucionar amb un parell de plàtans menjats durant 4 kms a peu. He de confessar que aquest cop, la meva motivació va venir per un parell d'imatges mentals. I va funcionar.

Roger, brutal la teva botifarrada. Una mica més i fas el mateix que jo. La teva classificació és impressionant. Segur que si no tens el problema en el pedal, haguessis arribat com els top 10. Sempre somio en assolir una de les posicions que tu fas. Mentre no sigui possible, només em resta que entrenar, entrenar i entrenar.

Pau i herba

Roger -

Entrenament secret, dissabte 10 de Juliol: 133km, +3300 a la 1a VIPxTREM (Vimbodí i Poblet)

Recorregut: http://connect.garmin.com/activity/39972151
Classificacions: http://www.btttarragona.com/images/pdf/classificacio%20vipxtrem%2011jul2010.pdf

Paper discret amb 10h, sensacions de més a menys; les botifarrades llargues em queden grans. Tot i arrossegar un petit problema al pedal dret des del km 60, vaig decidir continuar i deixar-me portar per la bellesa del recorregut. L’excel•lent organització hi va posar la resta. Molt recomanable.

Felicitacions a tots els integrants de l’expedició a Andorra. Feu molt patxoca amb la vestimenta complerta del CC ADM. Comparteixo que el fet d’arribar tots junts amb un temps tan espectacular diu molt del nivell actual que hi ha. Feu tots molta por.

Roger -

Em marejo llegint el breu teletext. Llegeixo i torno a llegir els números, i no me’n puc fer a la idea. Crec que mai podré saber amb certesa el què has fet. Ja fa temps que no trobem paraules a les teves gestes. El teu esperit de superació és més que encomiable. És un gran exemple pels mortals.

Enhorabona Toni, ara ja no tinc cap mena de dubte que tu no tens sostre.

Marc -

Toni, moltes felicitats. A la natació vas sortir amb els primers, imagino que les sensacions han de ser espectaculars al competir amb l'elit. Només el tram de bici (amb el mític port que fa el Tour moltes vegades i que és molt dur, Pailheres) em sembla inabastable. I després la marató, que s'ha de fer. Imagino que mentalment vas passar moments de tot però només hi havia una opció, acabar.
Ja ens n'explicaràs més detalls.
Salut!

Carles -

EL FULL PARROKIAL

NOTICIES D'ÚLTIMA HORA

Segons informa el nostre corresponsal a Lausana en una reunió d'emergència del Comité Èxecutiu de l'UCI s'ha decidit per una unanimitat de tots els assistents atorgar 300 punts extres a l'ALTRIMAN Toni per la seva èpica gesta esportiva. També han fet públic que a en Tendo se li han donat 200 punts per les 24 hores de Madrid i a en Santi i en Marc 100 a cadacun. S'esta a l'espera de la confirmació de l'última botifarrada d'en Roger per les terres Ponent per donr-li 125 punts. El comunicat l'ha fet públic el propi President Charles Moyen amb manifesta i ostentosa complaença.
Continuarem informant.

Carles -

Comentaris
Toni moltes felicitats, has aconseguit quelcom que solsament és a l'abast dels escollits. Com diu la placa conmemorativa “has entrat dins la llegenda”, a partir d'ara al teu costat em sentiré un nan, un esser insignificant, un pobre mortal. Fer en 17 hores i escaig 3800 nedant, 196 amb bicicleta amb més de 5000 metres positius de desnivell i desprès corre una marató de muntanya et fa gran, molt molt gran. Ahir si, ahir en Leòoonides t'esperava a l'arribada.
Lamento que el poema visual que he escrit quedi descompaginat al publicar-lo en el bloc
Els meus contactes a Suissa em confirman que els del'UCI estan espervarts amb les gestes mallerengues d'aquest cap de setmana, doncs a banda de l'atac a Andorra i la gesta de Les Angles, queda el gran Roger amb un botifarrada de més de 123 Km. Senzillament hem fet història.
Salut i força

Carles -

ALTRIMANATRIMANA
L TONI TONI L
T TONI TONI T
R TONI TONI R
I TONI TONI I
M TONI TONI M
A TONI TONI A
N TONI TONI N
ALTRIMANALTRIMAN

Carles -

Pensament 1876: ALTRIMAN


ALTRIMANATRIMANA
L TONI L
T TONI T
R TONI R
I TONI I
M TONI M
A TONI A
N TONI N
ALTRIMANALTRIMAN

pep -

Toni amb aquest recorregut el sol fet d’acabar ja te mèrit, felicitats per aconseguir ser un altriman el pròxim any espero puguis pujar a Andorra que per tu serà una passejada

Salut i entreno