Blogia
La llibreta virtual.

botifarrada

botifarrada

Entrenament diumenge

 

A les 8h sortíem en Carles i el que escriu direcció el Remei, Sant Vicens de Montalt can Bruguera, ens em trobat uns ciclistes que feien la marxa de Sant Jordi i em decidit fer-la desprès de fer voltes per les muntanyes de Dosrius i Orrius em arribat al Parc Forestal de Mataró on era l’arribarà i desprès de menjar pa amb botifarra baixada per Mataró a buscar la N-II i tornada per carretera total 56 km

Bona preparació per Cabrils

Bones sensacions

 

Salut i corriols

 

 

 

34 comentarios

Esther -

Carles!!! veig que continues amb les teves curses i menjant de valent! bé a veure si quedem un dia per dinar amb la Nati i em poses al dia dels teus récords guinness. Vaig parlar amb la Nati per concretar el dia, espero la vostra trucada, fins aviat i com tu dius, Salut i Força!

Melcior -

Correcte Toni, estic amb tu...primeres filtracions que m'han arribat apunten que ha anat molt bé, però no ha trascendit res més de moment...esperarem!!

TONI -

Estic frisant per llegir la crònica de Cabrils però no hi ha manera. Ho he intentat a tots els digitals però res de res.

Pau i herba

TONI -

Que us vagi molt bé demà a Cabrils. Segur que deixareu el pavelló mallarengo molt alt.

Ara que ha augmentat la participació al bloc ja tremolo pensant que efímer serà la meva posició actual al ranking dels Leònides.

Que tingueu una molt bona cursa i que la sort us acompanyi (?).

Pau i herba

Melcior -

Comenco a notar la tensió en l'equip, pròpia abans d'un event on s'espera moolt de vosaltres....el maillot me'l vaig comprar per internet,tot tafanejant la web de la titan desert...reconec que m'agradaria fer aquesta proba,malgrat sigui pràcticament impossible!un honor seria per a mi poder portar l'equipació oficial que us posareu demà,i ja intueixo que no es deu poder comprar,només la suor i la demostració de valor deuen possibilitar enfundar-se l'equipació oficial...avui a sopar bé i descansar a tope,demà teniu una nova cita amb la història!!
P.D: Marc,ens desvetllaràs el nou planing del teu trainer ara q tens nova màquina???

Marc -

Veig que el blog es va animant, m'agrada!

Roger, demà equipació de gala ?! Intentaré seguir-te fins dalt la Mútua. L'objectiu és entrar davant en Pep i en Carles..

Aquest matí he anat fins a Sant Celoni, després de muntar les cales i el comptaquilòmetres. M'ho he passat molt bé, tornant he adelantat als de Badalona, em sembla que deuen ser molt botifarreros.. Dos m'han xupat roda i m'han passat a la pujada final. Espero anar agafant la posició que tinc ganes de fer feina amb ella aquest estiu.
Això va relacionat amb les informacions que han aparegut sobre el dia de Sant Jordi; la jugadora nº8 ha declarat que demà al matí ha d'estudiar per un examen, no podent venir a Cabrils. Molt sospitós..

Toni, espero que et recuperis bé i aviat. Tanta intensitat s'ha acabat notant, però segur que tot anirà bé.

Melcior, podries declarar públicament com és que duies el Maillot de la Titan Desert quan et vaig veure a Collsacreu com una moto?

Pep, Carles, aneu a dormir aviat que demà no hi haurà compassió.. Fins demà! Demà a les 7,30 al KLY, portaré el cotxe.

Salut!!!

Melcior -

Em sento encara lluny d'un bon estat de forma per poder rodar amb tan selecte grup d'èlit com sou vosaltres...però espero arribar donar la talla algún dia. Roger, necessitaré bastants entrenos i millors per poder pujar com pujes. Pep, només em veig com a candidat als premis si puc "sobornar" a algú del "jurat"...i com apunta el full parrokial..al tanto al silenci d'en Marc, em sembla que ressorgirà marcant el pas amb autoritat! en menys de 24 hores us esperen noves victòries per seguir fent història,l'èxit és garantit!!!

pep -

Toni espero et recuperis aviat
Melcior desprès de llegir els entrenaments els Leonides estaran molt disputats

A 2/4 de 8 al kly preparat per anar a Cabrils fer els 40 hm i menjar una bona botifarra

Salut i corriols

Roger -

Entrenament secret, dissabte 24.04: 35km, +1300
Banda sonora d’avui: Clàssic dels clàssics dels 80, ‘Smalltown Boy’

Entrenament avui: Versió acústica
http://www.youtube.com/watch?v=B0xQ3WgBU1c&feature=related

Cursa demà: SugaDante's 2009 re-edit
http://www.youtube.com/watch?v=sVxG1W4Qa4Y&feature=related

Comentaris:
Melcior, brutal els entrenaments. Quinze dies més així, i no hi haurà qui et pari... Espero que això que publica l’UCI sigui veritat, si no ja podem pensar com ampliar els premis d’enguany per tal que no us els repartiu en Toni i tu.

... però atenció a en Marc. La seva nova amiga el pot portar al seu estat de forma òptim... ja cal que ens calcem.

Carles i Pep, espero que demà deixeu el pavelló ben alt. No crec que hi hagi molts màsters que us puguin seguir la roda enguany...

Fins demà
P.D. Toni, encara no hi ha nou comunicat mèdic? Els patrocinadors estan molt nerviosos...

EL FULL PARROKIAL -

Recollim al digital de RENFE que aquesta tarda hi ha hagut retards en el servei causat per un usuari.

El problema en qüestió ha estat que aquesta tarda un usuari ha anat a Barcelona, a gaudir de la diada de St. Jordi. Anava acompanyat de la seva xicota i també del seu nou amor.

Com que en un seient de tres no hi cabien han i el tren anava bastant ple, la xicota, segurament en un atac de gelosia, ha dit a l'usuari que ja no aguantava més al nou amor de l'usuari, que se'l fotés on li cabés.

Sembla que la discussió ha motivat algun retard en el tren. La resta d'ocupants del tren han protestat però finalment han entès que un amor nou és una experiència tant vital que res pot substituir-la durant el primer mes.

TONI -

Hòstia aquest en Melcior com li fot.

Ja cal que ens anem preparant que apujarà el llisto.

Avui he trucat al meu entrenador per preparar un pla per desactivar l'entrenament secret d'en Carles i també d'en Melcior.

Roger, no entrenis més. Diuen que avui t'han vist anar a comprar la rosa a Vilassar en bici.

Pep, estàs intractable.

Pau i herba

Melcior -

Un plaer per part meva poder escriure al bloc i en breu poder compartir fatigues sobre la bici amb tots vosaltres!!!després de molts anys sense anar en bici..desde el gener he tornat a sortir i m'hi he enganxat novament, a més, ha sigut la única manera de recuperar-me d'una tendinitis al genoll dret que no em deixava viure desde feia any i mig....posar-me al dia està siguent" dur, i els "entrenos secrets m'estàn costant, caldrà ser constant i pacient!el entrenos secrets de la setmana han sigut:
dissabte: sortida btt amb Roger i Marc
diumenge: sortideta btt,24km,1:24min (muntbikes,can sala,sot oradella,collsacreu,casa nova, rupit, subirans,muntbies -referent muntbikes ja que visc a prop-)
dilluns: descans
dimarts: sortida carretera, Admunt-lloret/lloret Admunt, temps 2:02, 62,5 km
dimecres:sortida btt, muntbikes,can sala,sot oradella,collsacreu,st.marti montnegre,collsacreu (aquí vaig veure en Marc preparant la nova màquina),sobirans,muntbikes. temps 1:59 distància 35.5 km
dijous:descans
divendres:sortida btt, muntbikes,port arenys,creu de canet ( pujant per can dotras),baixar per rial bellsolell,subirans,rupit,pedra ferradura,sobirans,muntbikes. distància 30km, temps 1:36 min
Sembla que començo a agafar algo de ritme però...costa, i molt. Mica en mica anirem millorant..espero!!!!
és una llàstima no poder anar a cabrils...però segur que aquest equip d'èlit pujarà a lo més alt! ja m'explicareu!!!ciau!!
P.D: quin rotllo us he fotut!!:P

UCI -

La Uci, mitjançant el seu Molt Honorable President Charly Moyen, dóna la benvinguda al blog en Melcior.

Li recorda que per ser nomenat als premis Leònides ha de publicar els seus entrenaments secrets al blog.

També li recorda que per pertanya al grup Espartà la quota d'entrada és de 350.000 punts de penalització (no fos cas que guanyés el primer any).

Benvingut!!!
Bienvenido!!!
Wellcome!!!
Bienvenú!!!
Bienvenuto!!!
Willkommen!!!
wodliils!!!
op`poeirud!!!

AVALL RIERA AMUNT -

L'anunci a mitjans de setmana de la ruta que farà en Carles d'aquí a 15 dies ha mobilitzar les cases d'apostes més importants del món, que basades en els estudis dels més prestigiosos centres han estat a punt de causar un col·lapse a internet per l'allau d'apostes pels guanyadors dels propers Leònides 2010.

Només coneixes la notícia, les cases d'apostes americanes i britàniques varen contactar amb Strategic Studies Institute United States Army War College (www.strategicstudiesinstitute.army.mil), amb el Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (www.ceec-cat.org), amb l'Institut Espanyol d'Estudis Estratègics (www.ieee.es), etc, tot demanant-los estudis de probabilitats per al premis Leònides d'enguany.

El rebombori creat per l'entrenament que farà en Carles ha mobilitzat savis, espavilats, fetitxistes, campions mundials d'escacs, etc, que estan avaluant els pronòstics per als premis en qüestió.

Una font no autoritzada ha filtrat a aquests digital que les possibilitats que la parella 38 guanyi la Volta ha la Cerdanya d'enguany han augmentat a un espectacular 85%.

EL FULL PARROKIAL -

El comunicat del Centre Fisioterapeuta del Centre de Recuperació Funcional acaba de fer públic un comunicat amb l'abast de la lesió.

Es tracta d'un esquinç de grau 1 en el turmell dret. No obstant en Toni ha estat convocat per al proper entrenament de diumenge on se li farà un especial seguiment de la lesió.

A fi de poder ser present en els compromisos de la temporada, la direcció metge de la parella 38 tindrà en consideració 2 hipòtesi: que el turmell es curi per si sol en un termini de 24 hores o bé, viatjar a Corea del Nord per posar-se en mans del prestigiós forjador de campions olímpics Kim Il Dong, responsable del centre d'alt rendiment esteròide muscular i cirurgià de Pyong Yang.

Carles -

Entrenaments:
.- Dijous 22: 70 Km bicicleta de carretera i 2000 nedant.
Comentaris:
.- Us ho diré sense embuts: Si m’he proposat sortir uns dies a donar un tomb en bicicleta fent la ruta de Cid és perquè tot el meu cos, però molt especialment el meu cervell, ho necessita imperiosament. No és una volta de plaer sinó més aviat un tractament de xoc.
.- Marc i Pep diumenge a 2/4 de 8 al Calisay. Si et va be Pep jo vindria amb tu. L’any passat vaig patir de valent a la Cabrilenca, enguany espero estar a l’alçada i sumar alguns punts que d’aquí al novembre poden ser decisius.
.- Acabo de trucar al a les instal•lacions fisioterapeútiques del centre de recuperació funcional de Canet de Mar i no m’han facilitat cap mena d’informació sobre l’abast de la lesió del gran triatleta Toni. Espero i desitjo que sigui un fals ensurt, estic a l’espera que es faci públic el comunicat mèdic oficial.
.- Marc demà penses estrenar la bicicleta de carrtera? Si vols podríem anar fer un volteta de 50 o 60 Km en pla.
Salut i força.

pep -

Entrenaments
Dilluns descans per recuperar desprès de seguir la roda d’en Carles de Mataró a Arenys a un promig de 32 km/h amb puntes de 38 km/h pasant cotxes ciclistes i tot el que es posava per davant.
Dimarts 0
Dimecres 26 km carretera
Dijous 20 km btt el Corredor passant per la Pedra de la Ferradura
Carles bona aventura per terres de Castella

Marc i Carles a les 7h30m ens trobem al KLY jo portaré la furgo puc porta 3 bicis i un passatge

Salut i corriols



Melcior -

Ei Roger, moltes gràcies!! ara que ja estàs inscrit, que tremolin els assistents.. o t'enganxen uns tirants o no tinc molt clar que segueixin mlta estona! esperaré la crònica!!

Roger -

Ja estic inscrit a Cabrils, dorsal 378. Les inscripcions es van tancar via web ahir, de manera que m’ha tocat anar a Vilassar a recollir l’últim dorsal disponible en tota la comarca… Tot per no acumular un altre zero patatero (presentar-se amb dorsal a la sortida puntua, oi? O s’ha d’acabar la cursa?)

Toni, enhorabona per baixar de l’hora 10’ el darrer diumenge. Espero que la lesió que comenta el Full Parrokial avui quedi en un ensurt, i puguis afrontar el primer gran repte de la temporada amb òptimes condicions. Demà estaré pendent del telenotícies migdia, a veure què diu el comunicat mèdic...

Carles, gran ruta. Quina enveja! Però compte, el fet que vulguis emular al Cid Campeador pot aixecar un cert recel a en Leònides. Tu mateix. M’alegro de tornar a llegir pensaments teus, els trobava a faltar. Demà miraré de buscar el teu recull 2009 per les parades de Sant Jordi. També buscaré aquest llibre tan inspirant que va caure a mans d’en Quim Montmany a principis de temporada (si em salto el capítols de pre-temporada, potser encara us puc fer la guitza en els premis d’enguany...)

Marc, enhorabona per la nova adquisició. Espero que et faci gaudir de grans moments!

Melcior, benvingut al bloc!

EL FULL PARROKIAL -

Segons comunica la secretaria metge de l'equip 38, en Toni s'ha lesionat. Demà a les intal·lacions fisioterapeútiques del centre de recuperació funcional de Canet de Mar se li farà una primera exploració manual a fi d'establir l'abast de la lesió i durant quant de temps haurà de fer repòs.

La lesió arriba en un moment complicat i pot afectar al primer gran repte de la temporada.

No obstant s'espera que el dia 22 de maig pugui ser a Madrid. Ai no, m'he equivocat de comunicat, volia dir el dia 15 a L'Ampolla.

EL FULL PARROKIAL -

Entrenaments secrets:
- Dilluns: 3.000 mtrs nedant.
- Dimecres: 10 kms carrera.
- Dijous: 3.000 mtrs nedant.

Espero que a Cabrils us ho passeu molt bé. Amb els punts que sumeu d'aquesta cursa oficial ja no encapçalaré la classificació general dels Leònides, però no us en refieu.

Carles, la ruta del Cid que et proposes fer està molt bé. Segur que la faràs i serà un molt bon entrenament. Llàstima que pels Leònides no puguis passar dels 250 punts.

Marc, celebro la teva nova adquisició, a partir d'ara ja no tens excusa, malgrat que gairebé mai no t'amagues.

Pau i herba

Melcior -

Si, jo ho havia proposat anar a la cursa com a autoregal però no ha sigut la millor opció..jeje!a les properes espero no faltar-hi!i..ara que tens màquina nova ja caldrà entrenar eh??!!i diumenge, no abusis :P

Marc -

Ei Melcior, ahir anaves com un cohet.. brutal!
Llàstima lo de Cabrils però així podràs celebrar l'aniversari a casa.. Felicitats! A mi m'ha anat per pèls apuntar-me, espero que en Roger hagi entrat.

Diumenge 7,30 KLY?

Salut i peles,

Melcior -

Ei Marc, després de "sorprendre't" casualment ahir a Collsacreu...ara ja sé que estàves posant a punt la nova màquina..finalment no m'he apuntat a Cabrils, però, a més, el Roger em va comentar que la inscripció estava tancada, per tant deu estar a tope!!en qualsevol cas bona ocasió el dia del teu sant per ajusticiar i deixar ben alt el pavelló!!ja diràs què tal....siau!!

Marc -

Aquesta tarda ens hem conegut. Estava preciosa, tot i encara faltar-li alguns detalls. Ens hem mirat i hem sabut a l'instant que compartiríem moltes hores junts. Espero dissabte poder sortir a passejar amb ella..

Avui m'he inscrit per Cabrils. Ja quedarem, en principi vindré amb el Ferrari que després haig de passar per Vilassar.

Carles, una ruta genial i de nivell. Felicitats!

Salut

Carles -

Pensament:

FILIPIDES

Molts de vosaltres sabreu que el soldat grec Filipides va córrer 42 Km per anunciar a Atenes la victorià sobre els perses en la batalla de Marató, i que en acabar de donar la noticia morí de cansament. El que jo ignorava és que poc abans d’iniciar-se la batalla de Marató va corre fins a Esparta per demanar reforços, i en tan sols dos dies va fer 225 Km sense parar. Sort que la distancia oficial que avui es corre en honor seu son els 42, 2 Km de la marató i no els 225 Km que va fer per anar a Esparta.

Carles -

Pensament:
La vida és tan complicada, hi ha tants punts de vista diferents per analitzar una mateixa situació que en ocasions, davant l’immens mar de dubtes que s’albira a l’horitzó, solament hi ha una resposta possible: ENDAVANT !!

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 20 d’abril 70 Km bicicleta de carretera i 2000 nedant.
Comentaris:
Si res no es torça el proper 1 de maig sortiré de Burgos per fer la ruta del Cid (http://www.caminodelcid.org/ ). La proposta d’itinerari que provisionalment m’he marcat és la següent:
.- 1 etapa: 190 Km Burgos- Berlanga de Duero
.- 2 etapa 180 Km Berlanga del Duero –Orihuela del Tremedal
.- 3 etapa 203 Km Orihuiela del Tremedal – Segorbe
.- 4 etapa- 70 Km Segorbe- Valencia
Aquest es el calendari si vaig en bicicleta de carretera, si finalment ho faig en btt necessitaria un dia més per fer tota la ruta. En arribar a València decidiré si torno en bicicleta fins a casa.

Carles -

Comentaris:
Recomenació musical del meu fill: http://www.youtube.com/watch?v=-jbWFqbHW6I

Marc -

20 punts?
Impugnació!

Carles -

Entrenaments:
.- Diumenge 18 d’abril: 50 Km btt +1200. El millor de la sortida és que en Pep i un servidor varem sumar 20 punts en participar per sorpresa en una botifarrada. Fou un plaer avançar d’altres participants sense forçar l’accelerador.
Comentaris:
.- En Pep esta intractable, en dues ocasions vaig fotre-li canya en serio, especialment en la tornada per carretera , i em va demostrar que de moment va sobrat. Diumenge a Cabrils tornarà a passar-me per la mola.
.- De moment ja som tres els mallerengos inscrits a la cabrilenca btt-2010, m’agradaria veure-us a tota a la sortida.
Salut i força.

TONI -

Entrenament secret:
- Dissabte: 65 kms carretera.

Avui, una vegada més, en Ricard m'ha fotut pallissa en la triatló de Blanes. Està molt fort i començarà la temporada a tope.

No obstant estic content perquè el meu registre ha estat inferior a l'hora 10'. Feia dies que no corria en una cursa i avui he tingut bones sensacions.

A la triatló també hi havia en Joan, el cunyat de'n Ferran. S'està preparant per córrer la Half.

Roger, el programa que t'ha preparat el teu entrenador fa por i presagia que arribaràs a la part més important de la temporada en plena forma.

Bona setmana a tothom.

Pau i herba

Marc -

Molt bé Pep i Carles. Us heu colat a la botifarrada? No he pogut venir perquè, com s'intuïa ahir, tenia faringitis. Ara, però, ja penso en Cabrils per intentar no arribar últim.

Roger, ahir em van sortir 37kms.. ciclable 95%..

La jugadora nº8 està apunt de fer un comunicat d'aclariment. Està sortint d'una inoportuna lesió que no l'impedirà lluitar per l'ascens.

Que curts que són els maillots del Club! Hauré de canviar la L per una XL.

Fins aviat!

Roger -

Sí senyors, bona botifarrada Pep i Carles!

Entrenaments secrets:

Dissabte, 17.04: ADM-Creu Rupit-Pedra Ferradura-Can Bruguera-Canyamars-Creu Rupit-ADM, amb la companyia d’en Marc, Albert, Melcior i Xavi. Aprox. 30km, +800 (intueixo, no portava GPS)

Diumenge, 18.04: 22km, +700 per Collserola

Comentaris:
En gran Màgic ens va donar el tret de sortida des del KLY. El vaig veure il•lusionat amb algun nou repte que li ronda pel cap. No li digueu, però veure’l així em fa brillar els ulls. Avui encara em brillen.

A la tornada varem veure en Santi passejant per la riera amb la família. He de confessar que quan els hi vaig fer la primera instantània, em vaig alleugerir pensant que potser no tothom està entrenant... L’estocada se la va guardar pel final, de resquitllada: “Ah, he començat a fer piscina i m’hi estic engrescant”.

En Marc estrena bici de carretera en breu. Un altre mallerengo a qui la btt se li ha quedat curta. Qualsevol dia d’aquests rebré una carta a casa comunicant-me la desvinculació (unilateral) d’aquest club tan selecte.

Amb tot, m’acabo de dedicar a buscar botifarrades a la vora de casa. Calendari botifarrero que tinc en ment a curt termini:

25.04 Cabrilenca
16.05 II Pedalada Sport (Llaveneres)
30.05 Volta als Turons (Sant Just)
13.06 III Transcollserola BTT (Sant Cugat)
27.06 La Catllaràs

Si faig 3 d’aquestes em donaré per satisfet, però sempre sabent que queda un llarg, llarg camí fins el Novembre.

Bona setmana!