Blogia
La llibreta virtual.

NO NOMES LA PARELLA 40 (2a part)

NO NOMES LA PARELLA 40 (2a part)

Puntualment a les 7, l’amo del refugi servia l’esmorzar. Els craks que participaven a la triatló havien dit que s’havia d’esmorzar 2h ½  abans de la prova: “qué quieres? Córrer con la sangre en el estómago? Es en las piernas donde tiene que estar.”.

A l’arribar a les pistes ens rep en Lluís Gavaldà (http://www.youtube.com/watch?v=oKCuZaYnjPI). La veritat és que això anima. El dia està bastant rúfol. Els núvols enteranyinen els cims més a prop i els més lluny. El Pedraforca, amb la seva magnificència, em recorda la importància de la prova. Cap a l’esquerra, les planes del Cadí, em fan venir a la memòria que a l’agost m’hi jugaré el 50% del Leònides. Començo a sentir les emocions dins meu. El cor batega fort.

De sobte, pels altaveus, sento l’himne del dia: http://www.youtube.com/watch?v=DixnDjsEta0. Ara sí que estic a punt.

Després dels preparatius, reunió tècnica i una mica d’escalfament, es dóna la sortida. El nivell és tremendo, tot i que estava a la 3a línia de sortida, en poc menys de 500 mtrs, ja m’han avançat com 15 corredors. La primera volta esquiant vaig bastant bé. A la segona unes caigudes inoportunes em fan perdre passada. Arribo a la primera transició i la meitat de les bicis ja no hi són. Ara bé el tram més complicat. Anar en bici per la neu no és gens fàcil. Caigudes, relliscades, la roda de darrera patina, una bona estona portant la bici al costat, etc. Però la segona volta és diferent. Malgrat això, els primers corredors a peu ja em comencen a passar. A la segona transició veig més bicis que mai, si que vaig endarrerit. Finalment acabo la cursa amb bones sensacions però no suficients. He millorat esquiant, he rebaixat 10 minuts respecte l’any passat. Corrent he fet el mateix temps. No puc comparar la bici perquè enguany eren 2 voltes, mentre que l’any passat només se’n feia 1.

La classificació ho diu tot: 7 de 8 de la meva edat i el 44 de 59 en categoria masculina. S’ha de millorar, i molt!

 

33 comentarios

Marc -

Aquest matí en Pep i jo, amb ajuda d'en Gerard i en Jordi, hem complert i hem fet 43 kms. Suposo que 1000m de desnivell; hauré de tornar a agafar els instruments de mesura que sinó no tinc referències.. Can Vives, St Martí i la Creu de Canet. Bones sensacions.

La setmana que ve tothom serà a la Montalbike, serà una bona prova per medir tots com estem.. el crono no enganya.

Roger, de res. Aviat les tindrem, penso que és important estar federat (si algú més vol la llicència li explico com fer els papers). Penso que per ser just hauràs de fer uns footings per Collserola amb en Ferran.. On has amagat les bambes??

Toni, jo també vaig pensar que m'havia perdut alguna cosa. He estat mirant si el campionat europeu de triatló es celebrava aquest cap de setmana.. On ets ??!!

Bona setmana!

Roger -

Entrenaments secrets:
Dissabte, 23 de gener, 27km, +1000
Diumenge, 24 de gener, 22km, +750

On tenim el triatleta aquest cap de setmana? No sé si m’he perdut alguna informació del Full Parrokial, però de l’últim post d’en Toni n’intueixo alguna de molt grossa... I això que tot just estem a gener!! Quin neguit.

Marc, moltes gràcies per totes les tramitacions de la llicència. Estic a l’espera que l’il•lustre CC Arenys de Munt accepti la meva petició d’alta de soci. Un cop vist que l’UCI accepta l’status exclusiu d’en Pep i la parella 28 pel fet de pertànyer a dos clubs d’èlit, jo no he volgut ésser menys. Ara només falta que m’hi vulgui...

Confirmo les infiltracions del Full Parrokial respecte al meu entrenament secret del darrer diumenge. Aquest “algú” es va mostrar molt amenaçador en una sortida compartida amb dos companys més. Avui però, he acceptat el seu repte de sotmetre’ns a un duel sense comparses, amb els boscos de Collserola com a únics testimonis. Del resultat final, només apuntaré que aquest “algú” far por, por de veritat – Per cert Toni, m’ha deixat una nota per tu: “Digues-li que el 14 de Febrer ens veurem”.

Bona setmana a tothom. I entreneu, que els cinc guardons del 2010 no donaran per tants i tants candidats com van sortint.

Marc -

Pep, fins demà!

pep -

Entrenaments
Dimecres 40 m de corrons a ritme tranquil 20 km
Resta de la setmana 0

Setmana de molta feina i poques hores lliures, i la norma es 1º família 2º feina i 3º entrenaments.

Ara vaig a rentar i engrassar la bici que la pobra esta molt enfangada
A les 8 al KLY disposat a pasar dels 40 km

Salut i bon cap de setmana


TONI -

A aquesta hora surto de casa per agafar el cotxe. La bici carregada, les maletes també. No, no me descuidat de les il·lusions.

Un mínim de 5 hores de viatge em separen de la destinació.

Fidel al pensador i a l'alquimista, intento concentrar totes les essències en un sol viatge: Esport, estimació, desig, competició, companyonia, èxit i fracàs.

Aquest matí no seré al Calisay, ni demà tampoc.

Aquest matí no correré per la platja. Ni demà tampoc.

Aquest matí no aniré en bici per la nacional. Ni demà tampoc.

Jose, el dia 14 no és cap "repte", si no la preparació per al "repte".

Pau i herba

EL FULL PARROKIAL -

Es comenta que tant la Half Challenge com la Challenge podrien fer-se en les dates assenyalades, malgrat les disputes entre organitzadors.

Motiva a algú?

Marc -

Dilluns i dijous, 35min de footing per can Jalpí amb en Gerard. Ja seria hora d'anar agafant una mica la forma..

Demà sortiré a mig matí, i diumenge a les 8 al Kly. A veure si fem una sortida de >40kms.

Collserola el cap de setmana del 13-14? O a finals de febrer?

Salutacions a tots!

Carles -

Pensament 1563:

PLANIFICACIÓ ESPORTIVA

La planificació esportiva a mig i llarg termini no és pensar en els entrenaments futurs, sinó en el futur dels entrenaments presents.

Carles -

Pensament 1562:

PUNTUALITAT

Procuro ser sempre puntual, doncs he constat en pròpia carn que els defectes d’una persona es multipliquen exponencialment, a mesura que passa el temps, en la memòria de qui l’esta esperant.

Carles -

Pensament 1561:

SER PARE

Tenia una guitarra i es creia músic. Tenia una bicicleta i es considerava esportista. Tenia un fill i es pensava que era un bon pare. No sabia que per músic cal assajar, per ser esportista cal entrenar i per ser un bon pare cal dedicar-se amb cor i ànima al fill.

Carles -

Entrenaments:
.- Dimarts 19: 2000 metres piscina.
.- Dimecres 20 i dijous 21: 13 Km caminant per Madrid.
Comentaris:
.- Les conseqüències físiques de la sortida a corre de dilluns encara les noto en el genoll esquerra.
.- Demà dissabte voldria sortir amb bicicleta de carretera o muntanya, algú s’apunta?
.- Diumenge començo a jugar a escacs. El dia 31 seré a Sant Vicens de Montalt. El cap de setmana del 13- 14 de febre serè a Londres per assumptes amorosos, per la qual cosa demanaria posposar una setmana la sortida mallerenga per Collserola.
.- Pep, Jose, Quim, Marc...... necessito que publiqueu forces entrenaments secrets, sinó veig difícil que incrementi la meva escasa moptivació esportiva. A veure si al final la LWS 2010 serà cosa només de dos.
Salut i força.

JOSE -

Toni acepto el reto , me acabo de inscribir a la media de barcelona ya quedaremos .
SALUT Y FORÇA BASE

EL FULL PARROKIAL -

Amb certa lentitud, però mai és tard, rebem les cròniques dels nostres corresponsals desplaçats per tota la geografia i els racons més inhòspits.

Ens acaba d'arribar la notícia del nostre corresponsal a Collserola. Ens informa que el diumenge, 17, en Roger no va entrenar sol els 24 kms que va fer. "Algú" el va seguir a roda.

Sembla que aquest nou ciclista, engrescat pel ressò mediàtic i el prestigi dels guardons Leònides, ha decidit participar en la temporada LWS i lluitar per la preuada estatueta.

Corre el rumor que el proper dia 14 també serà a la línia de sortida de la 1/2 marató de Barcelona.

TONI -

Entrenament secret d'avui:
- 1h carrera a ritme de 4:50

Roger, el tram era des d'Arenys fins a l'entrada de Blanes i tornar, és a dir, gairebé tot planer. Si un txixarel·lo com jo fa això imagina't que pot fer un crack com tu, o en Carles o en Jose.

Jo també estic esperant amb ànsia la roda de premsa d'en Quim.

Ja estic apuntat a la 1/2 marató de Barcelona del 14 de febrer. Jose, vindràs? Roger, avisa al teu germà. A veure qui no sortirà a la foto.

Pau i herba

Roger -

Entrenament secret, divendres 22 gener: 25km, +800, 1:35’

Toni, encara flipo amb els 33km/h i 133ppm – Les cases d’apostes angleses es mostren, de moment, molt unànimes amb el Leònides d’enguany (la premsa especialitzada ja va fer córrer molta tinta amb la injustícia de l’any passat). I jo temo que el guardó “millor entrenament base” ja està reservat també.

En qualsevol cas, els guardons seran cinc (i no deu). Una prestigiosa joieria de Ginebra ja hi està treballant, i es comenta que aquest any portaran petites incrustacions de diamant d’Amberes.

Roger -

Fe d’errates: “Sovint per sobre 180ppm” s’ha de corregir per “En algun moment per sobre 180ppm”. Res, un petit matís :-)

Toni, fer ~1:30’ a 33km/h amb només 130ppm denota molta classe, i bon entrenament.

Resto a l’espera de la multitudinària roda de premsa anunciada per aquesta tarda (ara entenc que la que es va anunciar ahir per les 13:30 al Camp Nou només era per desviar l’atenció de la d’avui)

TONI -

Entrenament d'avui:
- 45 kms carretera. Mitja de 33 km/h. 133 ppm.

Roger, impressionant aconseguir les 180 pulsacions. Potser hauré de canviar d'entrenador o d'entrenament, ja no ho sé. Em temo que segueix la línia de l'any passat.

Pau i herba.

Roger -

Entrenament secret, dijous 21 gener: 35km, +1300, 2:20’, 152ppm

Primer entrenament anaeròbic de la temporada. Sensacions mixtes: Bé durant la primera hora i mitja (sovint per sobre 180ppm), malament la darrera mitja hora (feia mesos que no superava els +1000, i ho he notat).

Banda sonora d’avui (segons sensacions): http://www.youtube.com/watch?v=5DWAdJKUlxo

P.D. Missatge de l’entrenador aquest matí: “Stay hungry, stay foolish”. Què li ha donat pels SMS ara? I perquè en anglès?

EL FULL PARROKIAL -

Segons informen els nostres corresponsals, sembla que en Quim ha començat a recollir els primers fruits del seu entrenament intensiu per fer base.

Per aquesta tarda hi ha convocada roda de premsa virtual on explicarà els detalls de la cursa que va córrer el diumenge. No us ho perdeu.

TONI -

Entrenament secret:
- 3.500 mtrs nedant.

Continuo nerviós, molt nerviós. tant de silenci em té preocupat. Quim, on són les teus ppm, cadències, quilòmetres, hores, etc. Pep, que ja no entrenes amb els corrons? Ahir un em va dir, fer corrons et posa en un estat de forma que no vegis. Marc, què fas? Roger, què diu el teu entrenador? Carles, per anar a Monterrey no agafis ni Air Comet ni Air Madrid. Jose, has portat el pulsòmetre a revisió i per això no entrenes?

Em costa dormir,. a les nits, com aquell de les finestres amb llum, penso que sempre hi ha algú altre entrenant, mentre que jo estic al llit.

Què no voleu la glòria dels Leònides?

Pau i herba

Carles -

Pensament 1560:

INMORTALITAT

Se que anhelo la perpetuació d’un gran error, però tot i així desitjo de tot cor l’immortalitat. Quan tingui la completa i total certesa que aquesta m’ha estat concedida a les hores ja podré morir en pau.

Carles -

Pensament 1559:

LES DONES AL MÓN

Segons les dades d’un informe global de l’O.N.U: “Les dones constitueixen la meitat de la població mundial. Realitzen les dues terceres parts del treball que es fa al món. Guanyen el 10%dels salaris totals. Només són propietàries d’un 1% de la superfície del planeta”. I tu encara et preguntes de que es queixen?

Carles -

Pensament 1558:

CLÀSSICA FELICITAT


El sexe i l’esport no donen la felicitat, però procuren una sensació semblant. Si aquesta sensació semblant genera un estat interior en que ja no esperes res més, en el que tan sols desitges allò que ja tens i et sents plenament tu mateix, realment no se diferenciar-la de la clàssica felicitat.

Carles -

Pensament 1560:

MÉS PROVERBIS

Proverbi portuguès: “Un vell enamorat és com una flor a l’hivern”.
Proverbi àrab: “És millor encendre un llum que maleir la foscor”.
Proverbi armeni: “És millor tornar-se enrere que perdre’s pel camí”.
Proverbi català: “Val més un bon cagar que un bon dinar”.

Carles -

Pensament 1559:

SI......

.- Si no pots mossegar....... no ensenyis les dents.
.- Si l’èxit és la resposta, em podria repetir la pregunta?
.- Si plantes una llavor es que tens fe en el futur.
.- Si el temps et passa factura, no siguis ingenu i paga al comptat.

Carles -

Pensament 1558:

DISPUTA FAMILIAR

A: I perquè em dius que tinc boca de cul?
B: Perquè cada cop que parles, la cagues.

Carles -

Entrenaments:
Dilluns 18: 10 Km corrents per corriols que envolten la Tordera. Avui he entrat en comunió amb la natura.
Comentaris:
.- Acabo de rebre un missatge al mòbil del meu preparador que diu així: “ja t’has inscrit a la Deca Ironman de Monterrey?” No se perquè se’n fot de mi, però si continua per aquesta línea soc capaç de fer-li cas. Necessito urgentment una trobada de la parella 38 a Can Llensa d’Hostalric , per si te el mateixos efectes miraculosos de l’any passat.
Salut i força.

TONI -

Entrenament secret d'avui:
- 2.000 mtrs nedant.

Carles, a la llista de l'Uci no surt la cursa d'ahir ni com de botifarrada.

Veig que heu començat l'any posant-hi fil a l'agulla. Bé, tocarà apretar més i passar a l'entrenament amb més quadrats.

Pau i herba

Carles -

Pensament 1557:

FÀSTIC FEMENI

No l’importa que les dones el fastiguegin, el que no suporta és que el fastiguegi sempre la mateixa.

Carles -

Pensament 1556:

CONSELLS

1.- D’UN PARE A LA SEVA FILLA: “No et casis amb un home per reformar-lo, per això ja hi ha els reformatoris”
2.- D’UN PREPARADOR A UN ESPORTISTA:” Els reptes impossibles d’avui esdevindran les il•lusions possibles de demà”.
3.- D’UN MESTRE AL SEU ALUMNE: “El que a res aspira, de res li donen”.

Carles -

Pensament 1555:

ESTIMAR I FER ESPORT

Pot un estimar sense fer esport; pot un fer esport sense estimar; però estimar i fer esport és quelcom prodigiós. Com deia Noël Claraso: “l’amor és l’únic esport que no s’interromp per falta de llum”.

Carles -

Entrenaments:
.- Dissabte 16: 30 Km btt en companyia d’en Roger i en Marc. Sortida de pau i herba banyada amb un polsim d’autoestima i un xic de confiança.
.- Diumenge 17: 73 Km bicicleta de carretera a un promig de 29 Km/h.
Comentaris:
.- Toni novament felicitats pel miracle de ser a la linea de sortida amb esquís; ets l’únic mallerengo que ha participat en aquesta modalitat esportiva. Suposo que et donaran els punts per la LWS equivalents a una botifarrada.
.- Roger encara estic donant voltes al enigmàtic missatge del teu preparador. La veritat es que cada cop em costa més entendre per quins set sous és tan exigent amb qui va aconseguir la màxima distinció la temporada passada.
.- Pel que sembla el dia 31 a la Moltalbike hi haurà una concorreguda assistència de mallerengos.
Salut i força.

TONI -

Des de divendres al vespre que estic nerviós, molt nerviós!!!

M'escarrasso en pensar quina en deuen tenir preparada els entrenadors d'en Carles i d'en Roger.

Estic esperant un senyal, algun comentari, una petita pista que em faci veure per on van les coses.

Des de les hores que sento un pessigolleig interior cada vegada que veig un ciclista, veig una pantalla d'ordinador o simplement penso en què he de fer (entrenar, entrenar i entrenar).

En Pep també entrenar sense parar, llevat les setmanes que es fa les transfusions de sang. En Jose, de tant d'entrenar no té ni temps de canviar les piles del seu pulsòmetre. I ara, en Ferran i l'Óscar també a la Montaltbike.

Aquest any, els Leònides prometen. Roger ja pots encarregar 10 estatuetes més.

Pau i herba