Blogia
La llibreta virtual.

Felicitats Ironman!

En Carles celebra els seus 53 anys mentre ja té el cap posat a la Challenge de diumenge.

Felicitats i bona Challenge!

15 comentarios

SANTI -

MOLTES FELICITATS CARLES!!!

Aquest diumenge em vas sorprendre per la teva gran capacitat fisica i mental per superar aquesta gran prova i sorpres també amb el temps aconseguit. Ets un crak!!
Em va agradar veure't passar amb la bici ( encara bo que ens vas cridar tu perquè sinó ni et veiem). Em va agradar mes veure't corrents perquè veia així el final del teu somni complert. Quin final més emocinant!!! llàstima que no vas pensar en tocar les trompetes!!! ja ja ja
MOLTES FELICITATS!!!

Carles -

Comentaris:
- Són les 3 de la tarda i començo la marató. Em costa molt acostumar la musculatura al corre, em sento cansat i tinc molta set, doncs el sol pica de valent. Ràpidament m’adono que la resta de la prova es únicament de supervivència, doncs durant les properes quatre hores es continu el nombre de corredors que trobo marejats, estirats pel terra, caminant com autòmats o simplement estirats pel terra. M’imposo una tàctica conservadora per no acabar com ells. Em paro a cada avituallament per veure i menjar, per continuar a un ritme constant de 10 Km/h. Cada cop m’adono més que avui la faré grossa, però em costa moltíssim no baixar la guàrdia. L’arribada cada cop és més a prop io tinc la impressió que avui si que veure en Leònides.

Carles -

Comentaris:
Voldria poder escriure una petita crònica de la meva experiència d’ahir, però en aquests moments solsament em veig amb cor de fer-ne unes breus pinzellades:
- 2/4 de sis del matí en arribar a Calella, veient el que fan els altres corredors, soc un mar de dubtes: haig d’inflar les rodes? convé que em posi més vaselina? tinc tot el necessari a les bosses? quan em poso el neoprè? porto prous aliments a bosseta de la bicicleta? .......
-3/4 de 8 del matí donen la sortida al meu grup per iniciar la natació. Talment com un passerell soc a primera línea i tot just entrar a l’aigua els altres atletes em passen pel damunt com una terrible piconadora. Trago dues o tres glopades d’aigua salada i rebo un munt de cops i petades, passat un minut em costa un munt agafar el ritme, soc l’últim i em plantejo abandonar. Poc a poc em recupero i converteixo tots els corredors amb barret groc amb els meus contrincants. La resta de la cursa serà una caça i captura de qualsevol atleta que porti un número que vagi del 200 al 400.
- 9 del matí estic molt satisfet del meu rendiment nedant, doncs he anat de menys a més i ràpidament faig la transició a la bicicleta. A l’entrada d’Arenys saludo en Quim, a la Movisa veig en Toni amb l’uniforme de la mallerenga carbonera team, això em dona unes ganes i una força que m’ajuden a aguantar un ritme viu i intens. Poc a poc em van avançant bici-taures, però jo continuo amb la meva creuada particular contra els del meu grup d’edat; cada cop que en localitzo un em torno com un poses ple de ràbia per deixar-lo enrere. Els quilometres van caient i l’objectiu es fer un promig de més de 32 Km/h. Quan porto 90 Km m’espanta pensar que encara me’n queden 90 més, però sense adonar-me’n ja soc a Calella per fer la segona transició.

quim montmany -

com diuen els triatletes:

Felicitats: Ja ets FINISHER, i amb un tiempazo.

Carles -

Entrenaments:
Diumenge 4 d’octubre de 2009: 3.800 nedant a mar obert, 180 Km bicicleta de carretera, 42 Km corrents.
Comentaris:
- La veritat es que estic molt satisfet de com m’ha anat la Challenge. Inicialment tenia previst fer més 14 hores, però l’he acabat amb 11h 41’, a la posició 750 de la general (han finalitzat 1411 atletes) i 22 de la meva categoria sobre un total de 83. No vull pecar de vanitós ni de sobrat però crec que em va sortir una cursa quasi perfecta tenint en compte les meves possibilitats. En el moment d’escriure aquesta crònica estic força baldat.
- Primer de tot voldria agrair a en Toni el suport que em va donar en tot moment durant la cursa, la seva presencia era un espero per no defallir, un estímul per persistir en l’esforç, un alè d’aire fresc que feia desaparèixer el cansament cada cop que el veia. També vull fer extensiu aquest agraïment a en Santi, En Tendo, l’Anna, la Montse, el pare d’en Marc i ha molts d’altres que em varen acompanyar donant-me ànims i coratge. Moltes, moltes gràcies.
- Desprès escriure una crònica més pausada, ara tan sols em queda felicitar en Roger, el flamant guanyador del premi Leòoonides, que va demostrar ahir perquè és el millor.

quim -

Avui he pogut veure el super heroi. Primer dalt del seu veloç cavall per Sinera i a la tarda tocant de peus a terra pels camins al costat del mar.Ha lluitat com un gran espartà.
La victoria es teva.
Moltes felicitats Carles.

TONI -

Felicitar en Carles per ser un gran Ironman. Ha demostrat que no cal ser res per fer una Ironman. Des d'avui he trencat el meu carnet de federat en triatló i ja m'he federat per jugar a les bitlles catalanes. Espero que aquest esport li resulti avorrit a en Carles.

Des del matí que he seguit l'evolució. M'ha sorprès quan a 2/4 de 10 passava per la Muvisa. Volia dir que el seu temps nedant havia estat increïble.

El seu nivell de bici ha estat fortíssim. Sempre se'l veia bé.

L'he vist quan començava la darrera volta de la marató, i seguia igual, amb cara de póker.

Al final, a l'entrada ha explotat d'alegria. I l'emoció ens ha abraçat a tots. Felicitats per la gran cursa que ets fet, i sobretot per ser la primera triatló.

Roger, em trec el barret en la teva cursa d'avui. Sempre entre els millors. Llàstima de la pàjara final, si no, segur que desbanques a l'Hermida. Felicitats!!!!!!

Pau i herba

Marc -

http://www.challenge-barcelona.com/resultados/intro.php?lang=

BRUTAL 22a posició en categoria Master 50-54. De moment uns 66 classificats.

Algú sap què hagués pogut passar si en Carles hagués fet natació des de fa un any?

Salut

Marc -

Roger, gran cursa! Està molt bé tenint en compte que has agafat pàjara.. Brutal.

Si dius entre 35 i 45 vol dir que has entrat el 15.

Esperarem cròniques del gran Iron.. quina llàstima no haver pogut ser-hi..

Bona setmana,

Roger -

Entrenament secret, diumenge 4 d’octubre: Territori Puigcerdà, 55km +1650

Recorregut molt guapo, i cursa força ben organitzada. Malauradament no he tingut molt bones sensacions al final, però he gaudit molt pels corriols de la Molina. El meu temps ha estat de 3:35, i crec que hauré entrat entre el 35 i 45, no ho sé del cert (crec que els resultats finals es publicaran a la web).

El primer tram de cursa, 10 km de planejar m’han anat força malament. Pujant a la Molina m’he trobat bé, i a la segona pujada al pla de les Forques millor. He tingut el meu moment de glòria en l’últim control, quan m’han comunicat que anava 12è. Llavors m’he crescut i he pensat (somiat) que potser podria recuperar alguna posició més.

Però en el tram final, que només consistia en una baixada llarga i tècnica, he hagut de tirar del repertori d’excuses que sembla que m’agrada utilitzar força aquest any. El colofó final però ha arribat als 10km d’Alp fins a Puigcerdà (desnivell zero) – Pájara monumental, com en recordo de poques; m’he enfonsat mentre veia que tothom em passava a tota velocitat, i el perfil de Puigcerdà a l’horitzó no s’apropava. Sincerament crec que no he sabut patir prou en els últims 10 miserables quilòmetres per intentar aguantar alguna posició digne.

Em queda molt per aprendre, però tinc la sort de poder agafar les gestes mallerenges com a referent. I no són poques.

Roger -

M’acabo de connectar i just llegeixo que el gran Ironman acaba de creuar la meta – Gràcies Marc per la primícia, porto tot el dia amb el neguit posat a Calella, la N-II i rodalies (per cert, espero que et recuperis d’aquesta febre aviat)

Avui és un gran dia pels més fidels seguidors de la religió mallerenga – Avui 4 d’octubre en Leònides a tornat a la terra i s’ha re-encarnat amb un corredor de la challenge. Ara lamento més que mai no poder estar a la línia de meta per beneir al gran campió, i glorificar la gran figura que s’ha erigit amb la gesta d’avui.

F E L I C I T A T S!!!!!!!!!!!!!!!

(resto a l’espera de la crònica del Full Parrokial amb reportatge fotogràfic – i pòster desplegable central; així com tots els pensaments, observacions, i demés ressò mediàtic que de ben segur centraran tots els informatius dels propers dies entorn aquesta gran gesta)

Marc -

19:10 de la tarda. El meu pare truca dient que en Mitjà acaba d'entrar a meta. Jo, amb febre, no hi he pogut ser.

Avui el MCT està de glòria. Ja tenim un IRONMAN.

Felicitats Carles!

quim montmany -

hola: escric a les 10:10 del matí del diumenge tot just començada la challange. he anat un moment a veure'ls passar i el super campiò CARLES MITJÀ, m'ha saludat. anava tant ràpid que no l'hagués vist. M'ha fet moltíssima il·lusió.

Carles que et vagi molt bé, ( que t'hagi anat) aquest repte tant, però tant béstia. em poso de genollons davant teu.

quim montmany.

TONI -

Per fi a arribat el gran dia.

Demà només hi ha una premisa.

Després de 4 mesos d'entrenament dur, de donar-ho tot per a una il·lusió, aquesta esdevé realitat.

Demà només una consigna.

VICTÒRIAAAAAA !!!!!

La darrera lliçó és de franc.

Demà al matí, quan la campana s'acosti a la teva sortida, quan el preus freds per la sorra de la platja vulguin recordar-te la dificultat de la contesa, contempla el mar, mira la seva grandesa i fes teva la seva força. Cavalca amb el vent i vola damunt la terra.

No miris les cares dels altres, només hi veuràs el dubte i la por. Tu en canvi n'estàs convençut de per què estàs allà davant.

Demà hi ha molt a perdre però molt més a guanyar.

Demà, quan acabis, la satisfacció, el premi i l'orgull esdevindran el més gran que mai has fet i aconseguit. Per endavant molt de temps per gaudir de la feina feta i de l'objectiu acomplert.

Demà recorda que només el que es creu el que va a fer, ho aconsegueix.

Demà només hi ha una consigna: VICTÒRIAAAAAAA !!!!!!!!

Pau i herba

pep -

Carles espero que diumenge recullis els fruits de totes les hores d’entrenament i arribis a la meta amb el temps que t’has proposat, jo faré la marxa d’Arenys de Munt en acabar intentaré venir a donar ànims.
Entrenaments
Dilluns 16 km btt per can Gelpi
Dimarts pujada a la Creu de Canet
Divendres pujada Pedra Ferradura

A la Creu de Canet vaig trobar fen entrenament secret un vell conegut de tots de Canet de Mar que es preparava per la sortida dels pantans, encara que no estava mol segur de venir jo li vaig assegurar que era una sortida de pau i herba, i que aniríem tots junts però no el vaig deixar massa convençut,

Bon cap de setmana a tots
Salut i corriols