Blogia
La llibreta virtual.

SORTIDA DE KRAKS!!!!!

SORTIDA DE KRAKS!!!!!

Avui era el gran dia. Des d’ahir al vespre els fans de la parella 40 esperaven al Calisay poder veure per fi una de les estrelles, en Marc. La nit s’ha fet llarga entre els fans. Els més habituats ja hi van en parella, un dorm al Calisay per guardar lloc davant de tot i l’altra fa cua a la Krusan per comprar els croasants i els cafès en llet.

 

A 2/4 de 8 l’expectació era màxima. Comencen a escoltar-se els primers rumors, xiuxiueigs, sembla que ja arriba l’estrella. Oooooh! primera desil·lusió, no era en Marc. Es en Carles,el primer krac del matí i es rebut amb forts aplaudiments. En Carles està cridat a la glòria espartana, ser el primer Challenger-Ironmai de la colla mallarenga. Atenció! ara sí, ara sí, arriba el krak!!!! ooooooooh! no aquest cop era en Toni. Ningú se’l mira, ni tan sols un comentari. Però, ara, ara síiiiii. Oooooooh! és en Pep que ha vingut ha donar el bon dia i se’n va a fer bici de carretera. Rebut amb aplaudiments després de la seva gran cursa a la pujada a Andorra. Atenció, atenció !!!!!! que sí, que sí, que ara va de debò. Els fans s’amunteguen a la línia de sortida, sembla que ara sí, l’expectació és màxima i les primeres lipotímies comencen a afectar les seguidores més jovenetes. Xisclets d’histèria per l’arribada, directament des de Suïssa, on ha estat entrenant la darrera setmana. Oooooooh! Desil·lusió màxima, fins i tot entre els més fidels. No és en Marc, és en Tendo, el segon krak de la sortida d’aquest matí.

Ja són 3/4 de 8 i en Marc no s’ha presentat. Les cares de desolació són evidents entre els seguidors de l’estrella més mediàtica de la parella 40 (el Full Parrokial ha difós el rumor de que farà un anunci amb en Cristiano Ronaldo de cera per a depilacions masculines).

Així, que en 1 minut el Calisay ha estat evacuat pels fans i els 3 participants enfilen cap a Arenys de Munt. En Carles ha proposat la ruta: Ca l’Arqué, St. Martí, Ramió, Fuirosos, escombraries de Calella, St. Cebrià i tornada.

Quan hem arribat al desviament de Ca l’Arqué, en Tendo rep una trucada. S’afegeixen els altres dos kraks: En Quini (enguany campió de Catalunya del circuit de Duatlons de muntanya) i en Monti (dels grans campions de Canet).

El camí s’ha fet a un ritme viu. Es modifica lleugerament el traçat i en Tendo ens ha ensenyat un camí preciós cap a Olzinelles que et deixa fora de St. Celoni ja encarats per anar a Ramió. La pujada als Fuirosos ha estat amb molt de ritme. En Carles ha intentat una escapada de les habituals. Un intent de deixar tirat a l’únic que li podia arrebassar el 4rt lloc. Però no ha reixit i abans d’enfilar les primeres rampes més dures ha estat caçat per en Quini. Els tres altres participants han fet equip i han contactat amb els dos escapats.

Al final tots amics. En Quini ha demostrat perquè porta els galons. En Monti la seva progressió. En Tendo té una base molt consistent. En Carles progressa moltíssim i no ha deixat de veure el cul a tots els que anaven davant. I en Toni ha aguantat el tipus com ha pogut.

Els quilòmetres finals han estat 60 (estimats) i + 1.214 de desnivell, a un ritme de 16 kms/h.

L'estat físic d'en Marc continua essent una incògnita a 2 setmanes del primer gran repte.

9 comentarios

Preparadord Roger -

Veig que avui heu fet una bona “sortideta” – Espero que us ho hagueu passat bé, que hagueu gaudit de la bona companyia i que l’hagueu fet petar. Però espero que ningú s’enganyi, i cregui que amb poc més de +1200 s’hagi fet un bon entrenament de cara al dia 8.

En Roger avui ha tornat a la disciplina més exigent: 50km, +2200

Demà comença una setmana dura d’entrenaments pel Roger. No descarto imposar-li alguna sessió doble. Divendres i dissabte es podria fer la volta en dues etapes, per provar sensacions.

Carles -

Pensament 1050:

JOVENTUT

Quan arribes a la maduresa t’adones que la joventut tan sols és un estat d’ànim. Malauradament els estats d’ànim no ajudant a tenir més potència a les cames ni més agilitat en el cos.

Carles -

Pensament 1049

AVORRIMENT

Procuro ser comprensiu i condescendent amb els qui m’avorreixen. Em dol que no siguin ni comprensius ni condescendents amb mi aquells a qui jo avorreixo.

Carles -

Pensament 1048:


EL MONJO VALENT

Fa molts i molts anys un dels guerres més grans de tot Japó, per demostrar que era invencible, es va situar en un pont i qui volia passar-lo havia de lluitar a mort contra ell. Els millors samurais de tota l’illa van acceptar el repte i una rere l’altre eren vençuts i esquarterats.

Amb això que un jove monjo havia d’anar a portar una ofrena a un temple i per fer-ho calia que passes el pont; li va demanar al guerrer que li permetés fer l’encàrrec i tornaria per deixar-se matar. Un cop al temple entregà el present i explicà l’encontre. Li varen aconsellar que fos fidel a la paraula donada i acceptes el desafiament, que tanques els ulls i es col•loques una espasa damunt del cap sense fer cap mena de moviment.

El jove monjo el dia convingut es presentà al pont, tancà els ulls i segui les instruccions que li havien donat. El guerrer va fer molts intents per atacar-lo, però la passivitat del contrincant el desorientava absolutament, ni em crits, ni em salts ni em cops a terra aconseguí que es bellugues. Temeròs que la seva passivitat fos una art marcial nova que desconeixia, desprès de molts intents fallits es va agenollar a terra i li va dir: “acceptem mestre com a deixeble teu doncs ets el guerrer més gran que mai he conegut”

Aquest conte vol explicar el potencial immens del gran mestre Marc que sense cap mena d’entrenament el dia 8 pujarà a la bicicleta i ens deixarà a tots els mallerengus rendits i vençuts.

Carles -

Pensament 1047:

DOL

El món de la literatura contemporània esta de dol, doncs esta perdent els grans escriptors mediàtics , si el novembre de 2004 va morir Karl Stig-Erland Larsson, avui soc jo qui te mal de cap.

Carles -

Pensament 1046:

IMPACIENT

Voldria ser calmat i pacient, però voldria ser-ho ¡JA!

Carles -

Pensament 1045:

MALA SORT?

Va buscar hores i hores l’agulla en el paller, tot cansat i sense esma es va jeure a la palla, aleshores es va clavar l’agulla al cul.

Carles -

Entrenaments:
Diumenge 26: 62Km. +1300 amb btt. Havia de fer 7 Km corrents però he estat incapaç, no podia amb la meva anima.
Comentaris:
- Estic cansat de demostrar lo fort que estic per arribar sempre l’últim, ja no se que més puc fer per progressar.
- Avui els Kraks!!! han imposat un ritme que m’ha costat Deu i a Mare aguantar i a sobre ataco, la veritat és que no tinc seny, però de ganes en tinc moltes, malauradament no n’hi ha prou.
- Marc espero que la propera setmana puguem coincidir per fer-la petar i sinó ja et buscaré a barraques.
- Salut i força.

TONI -

Ho sento Marc, no he vist el missatge fins que he arribat a casa.

Estic content d'aquesta primera setmana d'entrenament. He acomplert, els objectius marcats per l'entrenador, malgrat que avui, una punxada inoportuna m'ha privat d'arribar als 60 kms. El balanç és positiu i encaro la 2a setmana de preparació.

Pau i herba