Blogia
La llibreta virtual.

Primavera

Primavera

Aquest matí he sortit (Marc) a fer una volta amb btt. He sortit volent-me provar al tram Arenys - can Vives de la Cortada passant per la Creu. El resultat ha estat de 55min, 5min més del que va fer en Roger, que a més va enfilar la pedrera de la mort a continuació. Jo he anat a buscar el Xeremell, Vallgorguina i he enfilat la pista del Corredor. He baixat pel pi de Buac i la creu de Rupit, arribant amb 41,5km, desnivell de 1125m i mitjana de 18,5km/h. Ha estat un bon entrenament, ja que diumenge no podré sortir.

Avui he parlat amb en Fenoy, a qui un dia d’aquests li hauríem de dir quants serem a la ruta dels Pantans edició Primavera del 19 d’Abril. Li podem confirmar a en Ferran, que avui ha anat a caminar buscant una alternativa de baixada.

Comentar també que avui l’equip juvenil A del volei Arenys ha guanyat, patint molt i al cinquè set, en un partit que no passarà a la història però en què la jugadora nº8 ha jugat força bé.

Fins aviat Sonrisa

2 comentarios

TONI -

Estic frisant per llegir la crònica de la cursa d'en Roger. Segons publica el full Parrokial, sembla ser que hi ha hagut podi.

El mateix electrònic reprodueix en exclusiva la conversa en un tram de la cursa entre els dos primers classificats. En Roger, un dels primers classificats, comenta amb el que li seguia la roda, 2n classificat, que coneix dos companys que han fet la pedals de foc non-stop. El pobre que seguia en Roger, li diu que ell no l'ha fet perquè és molt dura.

És a dir, que en Roger s'hi ha passejat.

Pep, Carles, què heu fet? I en Jose, que ja no surt?


Pau i herba

TONI -

Avui he sortit a fer 60 kms per carretera.

Malauradament no podré venir el 19 d'abril a la sortida dels pantans.

Marc, gran temps fins a can Vives, quedava per fer la resta on el gran Roger encara va rebaixar molt més el temps.

Felicitar a la jugadora no. 8 del Volei Arenys per la victòria i també pel bon paper.

Pau i herba