Blogia
La llibreta virtual.

'Us vull veure a partir del km 75'

'Us vull veure a partir del km 75'

Amb aquestes paraules desafiants just pujant cap a cal Peraire en Carles deixava clar que avui la jornada seria llarga i que de pau i herba res de res. I així ha estat, òbviament, però fent un entrenament de qualitat que només s'ha estroncat quan en Carles ha atacat arribant a Arenys, mentre en Roger i en Marc no hi podien fer res.

La ruta començava a les 8 al Calisay on hem saludat en Tendo, en Santi i en Jose, que avui sortien per carretera. No hi havia cap gran expectació, tot i que sí que durant el recorregut hem anat trobant gent, suposadament enviada per en Toni i que ens ha anat animant, com aquella gent del Ford Fiesta vermell.. Hem pujat per ca l'Arquer, cal Peraire, Olzinelles, Sant Celoni, Campins per muntanya i fins a mig camí de Santa Fe, tornant per carretera. Llastimosamet per en Carles, ens hem quedat amb 68kms, amb uns +1400m de desnivell.

En Roger està molt fort, en Carles segueix fent de non-stopper i avui ha fet un escalfament per la cursa a peu de 51kms de demà, i en Marc va fent..

Proper repte: Fuirosos.. Motivació màxima! Guiño

4 comentarios

TONI -

Entrenament d'avui:
- 70 kms carretera.

Roger, m'afegeixo al teu comentari. Com pot ser que si demà tens una cursa surtis avui? Doncs només perquè ets un crak.

Que vagi molt bé les curses a tothom, que us ho passeu molt bé. Carles, a banda de córrer, també està permès mirar i admirar els castells. Marc, ja tens la càmera apunt per passar-nos les imatges de la teva cursa de demà? M'agradaria experimentar què se sent quan creues la línia d'arribada i te'n portes la cinta per endavant, altrament dit, que arribes primer.

Roger, sé que el teu nivell és estratosfèric i no és al meu abast, així que seguiré fent penitència.

Pep, demà no entrenis massa que si no aviat ja no sé com m'ho faré per intentar seguir-vos la roda.

Pau i herba

Roger -

Crec que el titular s’ajusta amb molta fidelitat a la jornada d’avui.

Molt bona crònica; potser només afegir un parell d’apunts:

- En Marc demà se’n va de cursa. Sembla que l’únic que no s’ha agafat la sortida d’avui com un lleuger escalfament he estat jo. Tenint en compte que el triatleta també té sessió especial demà, estic pensant d’inscriure’m en alguna cursa fictícia i publicar la crònica demà amb una bona dosi d’imaginació.

- Per il•lustrar el nivell neo-professional que s’està agafant, assenyalar que l’esmorzar a consistit de 15 minuts justets, merament amb refresc + donut o croissant - L’únic entrepà que s’ha demanat, no ens l’hem pogut acabar ni entre els tres. A l’organització no l’hi consta que cap participant hagi hagut de tirar de dòping en cap dels controls de pas...

Comentaris

- A partir d’ara, i vista l’allau d’aparicions leonidianes poc fonamentades, queda estrictament prohibida qualsevol utilització que es faci de manera banal. Qualsevol insinuació que no s’aproximi mínimament al moment sublim viscut pel gran mestre a l’arribada de la marató, estarà estrictament penalitzada. Jo com a fidel creient i deixeble espartà, em poso de genolls mentre escric això. Oh, gran Leònides!

- Pep, estic pensant d’apuntar-me a Llavaneres (altrament, tinc por que se m’exclogui del MCT aviat). Estic pendent del calendari “familiar”, però saps on es poden fer les inscripcions?

P.S. Marc, segur que els videos no són des del teu casc? :-) Quin nivell!!

Marc -

A la wsb d'ocisport, organitzadors de la copa catalana internacional, hi ha dos vídeos de la cursa de banyoles. Són de la primera volta, un des del casc d'en Carlos Coloma i l'altre des de sota el seient d'en Martí Girspert, dos cracks nacionals. Val molt la pena veure'ls, ja direu. Els penso mirar abans de les sortides puntuables, motiva molt..

http://www.ocisport.net/ca/detail_news.php?news=947

TONI -

Molts, molts quilòmetres i molt d'entrenament.

Ja no us podré seguir.

Repasso les darreres notícies del Full Parrokial on hi diu que un munt de gent esperava veure la serp bicolor a partir del quilòmetre 75. Malauradament hi ha hagut excusa (337: hem de tornar que es fa tard) i s'ha tornat cap Arenys amb "només" 68 kms.

Ja no sé què més puc fer per intentar seguir-vos.

Pau i herba