20080803153622-img090.jpg

Primera jornada d’entrenament per afrontar la Volta a la Cerdanya amb garanties. Hem sortit del Calisay en Pep, en Carles i en Toni.

 

En Carles ha volgut marcar el ritme des del principi. La pujada a ca l’Arquer, en Carles ha imposat un ritme alt però ha acabat cedint a llur exigència. Tots tres hem coronat amb poca diferència.

 

Fins a Riells el ritme ha estat de pau i herba. Hi ha hagut parada a La Batllòria per repostar energia. Hem continuat pel camí del costat de l’autopista fins arribar al trencant que ja puja cap a Fuirosos. El tram fins a la presa de Fuirosos ha estat controlat car s’havia acordat de fer una foto pel blog a la presa. En Carles semblava que havia sopat llengua perquè no parava de xerrar, argumentant que volia evitar qualsevol intent d’escapada.

 

Un cop feta la foto, el primer atac ha estat d’en Carles, a l’estil Pantani -seguiu-me si podeu-, però altre cop ha estat víctima de llur estratègia i ha acabat cedint. Els pendents de Fuirosos no són pas de bufar i fer ampolles, en 5 kms es pugen uns 300 mtrs de desnivell.

 

El sol apretava de valent i hem hagut de fer parada a St. Cebrià per hidratar-nos un xic. Hem continuat per carretera fins a Arenys de Munt.

 

Els quilòmetres totals han estat de 69 amb un desnivell acumulat de 1296 metres.