Blogia
La llibreta virtual.

FUIROSOS

FUIROSOS

Primera jornada d’entrenament per afrontar la Volta a la Cerdanya amb garanties. Hem sortit del Calisay en Pep, en Carles i en Toni.

 

En Carles ha volgut marcar el ritme des del principi. La pujada a ca l’Arquer, en Carles ha imposat un ritme alt però ha acabat cedint a llur exigència. Tots tres hem coronat amb poca diferència.

 

Fins a Riells el ritme ha estat de pau i herba. Hi ha hagut parada a La Batllòria per repostar energia. Hem continuat pel camí del costat de l’autopista fins arribar al trencant que ja puja cap a Fuirosos. El tram fins a la presa de Fuirosos ha estat controlat car s’havia acordat de fer una foto pel blog a la presa. En Carles semblava que havia sopat llengua perquè no parava de xerrar, argumentant que volia evitar qualsevol intent d’escapada.

 

Un cop feta la foto, el primer atac ha estat d’en Carles, a l’estil Pantani -seguiu-me si podeu-, però altre cop ha estat víctima de llur estratègia i ha acabat cedint. Els pendents de Fuirosos no són pas de bufar i fer ampolles, en 5 kms es pugen uns 300 mtrs de desnivell.

 

El sol apretava de valent i hem hagut de fer parada a St. Cebrià per hidratar-nos un xic. Hem continuat per carretera fins a Arenys de Munt.

 

Els quilòmetres totals han estat de 69 amb un desnivell acumulat de 1296 metres.

39 comentarios

Roger -

Entrenament avui divendres 8 d’agost: He sortit amb en Ferran, el noi de la Fonda de confiança, i li he ensenyat el meu circuit d’entrenament secret, secret. Espero que, com a bon boletaire, se’l guardi bé i no em descobreixi demà tot sopant...

Carles i Marc, em fa molta, molta il•lusió la vostra visita a Castellar de N’Hug. Toni, gràcies pels ànims i felicitacions. Espero poder comptar amb tu per la non-stop!!

Marc, dedicarem aquest cap de setmana a preparar estratègia. Hem d’aprofitar la presència (jo en diria cortesia, o millor, generositat) del gran mestre i prendre nota de tots els seus plantejaments tàctics i moviments en ruta.

Pregunta: Segur que no voleu intentar la non-stop? Podem començar un cop havent sopat, i fer coincidir la nostra sortida entre la multitud del gran ball, que de ben segur ens acomiadaria com autèntics herois de guerra... Us imagineu quin ressò mediàtic podria agafar tal efemèride?? :-)

D’acord, d’acord. No hauria de ser tan agosarat i fer conya amb aquest tema. Estic jugant amb foc i ja em veig sopant demà amb el maillot a sobre...
-roger

P.D. Marc, res de Glucosport. T’asseguro que la sopa funciona :-)

Marc -

Avui 500m nedant. No hi havia ningú a la piscina per la qual cosa no era qüestió d'entretenir-se.. Després una mica de jacuzzi.

Segueixo acollonit amb els entrenos d'en Toni. Aviat ens sepillarà a tots.

Bé, demà allà les 6 ens veiem per allà dalt, espero recordar-me de comprar el Glucosport que m'ajudi a acabar l'etapa.

salut i dones

TONI -

Entrenament d'avui:

- 1.600 mtrs nedant.
- 10 kms carrera.

Pau i herba

TONI -

Desitjo a tots els participants a la ruta de l'Ermità una molt bona sortida. Que sigui recordada com una de les mítiques de les que ha fet la colla.

Roger, felicitar-te la feina que has fet, des de la preparació fins a l'organització. La teva il·lusió és digna de ser recordada, honorada i elogiada.

Espero que la calor no aigualeixi la sortida. Si així fora, n'estic convençut que encara us farà més fort. Recordeu que la vida és una actitud. Leooooonidassssss !!!!!!

Pau i herba

Carles -

Confidències :
-Com que gairebé mai no penso en allò que tinc, sinó en allò que em falta, i donat que em manca potencia física, porto tres nits seguides somiant que estic en una cursa amb molts participants; mentre estic pujant amb la bici una rampa molt costeruda, miro a darrera i no hi ha ningú. Això sorprenentment em consola , perquè puc continuar a peu sense por a ser descobert. Serà aquest somni una premonició del que passarà diumenge a la ruta de l’ermità?

- Us desitjo sempre: aire per respirar, foc per escalfar-vos, aigua per beure i la terra per poder-hi viure, tot plegat combinat amb una mica de vodka “absolut” amb taronja.

Salut i força..

Carles -

Entrenaments:
Dijous 7: 1h al gimnàs on he estat cridat una i altre vagada Leoooooonides, Leooooonides, eespaaaaaaartans a mi, però no m’acaben de sortir les pastilles de xocolata als abdominals. Desprès visita a SKINFIT i estrena de la roba esportiva fen 14 Km. correns (Arenys-Sant Pol-Arenys) a un ritme de pau i herba a l’anada i a 4h. 30’ a la tornada , acompanyat del nebot. Al vespre s’ha quedat a sopar a casa amb conversa familiar interessant.

Confidències:
-La frase de “la vida es una actitud es d’en Jaume,uns gestor arenyenc amb un humor típicament angles. Segons ell La tendència a veure el costat negatiu de les coses i la tendència a veure preferentment el costat positiu són actituds que no sols influïxen en els nostres estats d'ànim sinó que acaben afectant els resultats del que fem. Jo prefereixo enganyar-me i veure, si puc, el got mig ple. Segons el meu parer les persones amb una actitud positiva davant la vida també sofreixen i pateixen les vicissituds desagradables dels qui mostren una actitud negativa, però amb la diferència que els primers actuen eficaçment en la resolució dels seus problemes mentre que els segons es complanyen i es bloquegen
- Estic força motivat de cara a fer una volta rogeriana per la ruta de l’ermità. Em fa il•lusió tornar a gaudir d’una visita als paratges pirinencs que conec tan poc, però que son tan rics i vius. Tant sols demanar a en Roger i en Marc la clemència que jo no sabria dóna’ls-hi si fos el mes fort. Però no us fieu dels antiherois que us pot passar com en la faula de la guineu i el corb (http://www.totcontes.com/view.php?tipus=C&pagina=guineucorb).
-Pep molt bona la teva reflexió que diu “guanyar si ets el mes fort no te mèrit
el mèrit esta en guanyar al mes fort”.
- I en Toni perquè no respon als nostres cants de sirena?.

Salut i Força.

Marc -

Fantàstic Roger, això fa molt bona pinta.. Dissabte ens veiem! Intenta cansar-te bastant durant el dia així diumenge estarem més igualats.

Carles, Toni, Pep...: avui he fet ruta St Pol, St Cebrià, St Iscle, Arenys, la que m'agrada a mi per entrenar ja que va pujant molt suaument tota l'estona però es roda molt bé. Des de la NII davant d'Arenys fins a l'autopista (arribant) he tardat 40' (uns 20kms) amb la bici de muntanya. Crec que vosaltres ho podeu millorar, sobretot amb la de carretera. Penso que es poden baixar uns 8-10 min. Ja explicareu.. Això sí, el plat mitjà es pot deixar a casa..

salut i hermitans/es

Roger -

Entrenament secret Dijous 7 d’agost: 20km, +500m fins al Santuari de Montgrony i tornar. Molt suau.

De cara dissabte, el centre de muntanya ens espera a les 7PM per fer les inscripcions. Acte seguit, ens faran una visita guiada a Castellar de N’Hug i el seu entorn (però no us feu moltes il•lusions, tampoc hi ha massa per explicar :-); també ens introduiran una mica a la ruta de l’Ermità.

Xafarderies: El dissabte s’ha inscrit un pro per fer la non-stop 36 hores (serà el primer, i en solitari). Potser ens el trobem en algun tram el diumenge... Més coses: El proper cap de setmana els de “Solo Bici” faran la ruta; sembla que hi haurà reportatge en breu.

“La vida és una actitud”. És bona. Així d’entrada pot sonar certament frívol, però estic d’acord que s’hi amaga un rerefons molt vàlid; al menys per mi. Jo més aviat penso que la vida és acció i reacció (però no necessàriament causa - conseqüència). L’actitud és fonamental en ambdues, d’acord. Tanmateix, no és el mateix acció sobre una pàgina en blanc, que reacció sobre aquell imprevist no escrit en cap guió. Crec que això darrer té una influència molt més gran en el decurs de les nostres vides que no pas el primer. Però al cap i a la fi, tot és actitud. Sí.

Pep, totalment d’acord. En qualsevol àmbit, sempre trobem algú que parteix amb uns metres d’avantatge. També som conscients d’aquells que, tot i posar-hi un esforç major al nostre, sempre estaran més lluny d’un objectiu aparentment comú. Diguem-n’hi aptitud, però també sort (o potser millor, manca de sort)

Tanmateix, crec que en Toni emfatitza un aspecte molt lícit: L’esforç i el treball com a ingredients bàsics vers els nostres reptes, les nostres il•lusions...

Però potser estic totalment fora de joc. M’agrada l’analogia d’en Carles amb els herois i els antiherois, o amb el mètode i l’anti-mètode. El mètode pot ésser molt útil, però és perillós: Crec que et deixa massa despullat davant l’imprevist.

Uuuuff, millor ho deixem per una altre dia; potser entre copa i copa.
-roger

pep -

Toni no sempre el que mes treballa mes
es el mes fort el mes bo
un lleó quasi sempre dorm i es el mes fort
una tortuga per mes que treballi mai correra
mes que la llebre
per ser el mes fort el mes rapit el mes bo
a `par del treball entreno juguen altres factors
capacitat de sofriment condicions innates
edat, salut,
la paraula exacta potser seria satisfacció
i no mèrit
bona nit

Marc -

Vinga Toni, ja ho tenim això.. volem que el triatleta ens foti canya!

Jo també faré la inscripció, a les 6 staré per aquí dalt. Roger, haurem de preparar l'estratègia de cara a la Volta a la Cerdanya.

He llegit ball, copes, Absolut...?

salut

Carles -

Entrenaments:
Dimecres 6: 1h 15’ al gimnàs musculant, malauradament els meus abdominals encara no son dignes per fer d’extra a la pel•lícula “300” on s’explica la gesta del rei esparta Leonides i les seves tropes d’elit a la batalla de les Termopiles. Per la nit sortida nocturna amb en Toni i les respectives esposes, on el triatleta ha pagat els excessos esportius de la jornada i no ha pogut aguantar el ritme de gresca que volia imposar en Màgic.

Logística:
-Toni: M’ofereixo a pujar-te a tu o a la bici a Castellar de N’Hug i m’adapto als teus horaris. Diumenge al vespre haig d’anar a buscar els meus fills a Barcelona i dilluns treballo; soc conscient que estaré cansat, però m’agraden els grans reptes que posen a provar els meus entrenaments.
- Marc ja he comprat dues botelles de vodka absolut, de taronjada ja n’hi haurà a la fonda de confiança. Recorda l’estratègia que varem convenir per desgastar en Roger.
-Roger el circuit que has marcat es molt exigent i no se si estaré a l’alçada, però si el cos m’aguanta penso atacar en l’ultima ascensió. Estic d’acord en sortir a les 6 i també m’agradaria endur-me de recordatori el mallot. Com que arribaré sobre les 6 de la tarda, desprès de visitar els refugis de la guerra civil de Martinet, ja faré la inscripció personalment i així podré escollir la meva talla.
Salut i força.

TONI -

Hola Marc,

No, la sortida no es pot escurçar, car perdrà llur essència. Com a mínim la ruta ha de ser la que ha programat en Roger. A partir d'aquí, a l'Ermità non-stop.

En Roger ha fet una gran tasca. Se li ha de reconèixer l'esforç fent la ruta que ha pedalat.

Ahir a la tarda feia molta calor.

Ahir a la nit em vaig convèncer d'una de les frases que havia escrit en Carles: "La vida és una actitud". La Montse m'ho va argumentar molt bé.

Pau, herba i entrenament.

Roger -

Toni, tenim un munt de rutes que podem fer que s’ajustin al teu horari – Per exemple, fer una sortida de 4 hores de bon matí, arribar a les 12, piscina, dinar ràpid i cap avall (només 2 hores fins a Arenys, això no és el Pallars)

Proposta B: Arribada dissabte vespre, sopar (+ ball i copes qui vulgui – a mi em tocarà ballar amb l’Abril i l’Ona...), sortida diumenge 8AM matí, esmorzar en ruta (Refugi rebost), arribada a Castellar de N’Hug cap a les 12PM.

Descripció Ruta: Refugi d’Erols (1300m), Refugi de Rebost (1650m), Coll de Pal (2100m), La Molina (1800m), Coll de la Creueta (1900m), Castellar de N’Hug

Total: 60km, +2000m – Aquesta ruta la vaig fer (i publicar :-)) diumenge passat.

Segueix sent un bon entrenament crec, invertint un matí només. Nota: La darrera sortida al pla de la calma, el meu altímetre va indicar un total de +1800m positius. De manera que aquesta ruta presentaria una dificultat similar, però estalviant tots els km de carretera.

Vinga, anima’t!
Gràcies
-roger

P.D.1 Collons quina pressió que et fotem… però és que una sortida sense el gran triatleta perd molt!

P.D.2 Carles, bona proposta pel dia 23. Tanmateix, crec que passaré el cap de setmana aquí dalt... i potser m’apunto a la marxa del pas dels lladres (a Planoles): www.pasdelslladres.com (45km, +1788m)

Marc -

Toni, si escurcem la ruta entenc que puges!
He sortit a les 5,30 de la tarda i pujant per ca l'Arquer em bullia tot.
Als entrenaments nocturns no et deixo venir, vosaltres també en feu i mai els apunteu.

Roger, gran organització. Tinc ganes d'arribar aquí dalt i començar a pedalar. Suposo que dissabte allà les 6 de la tarda seré per aquí.

salutacions

TONI -

2a sessió d'entrenament d'avui:

- 2.500 mtrs nedant.
- 5 kms carrera i 5 kms a peu. Ja estava fos.

Roger, a la fi veig que algú escriu les coses com són. Precisament perquè l'etapa serà molt llarga no puc venir. Em trobaré arribant a Arenys cap el capvespre, marxo l'endemà al matí d'hora i la maleta per fer i fet pols.

Pel que fa a les bici, suposo que una de carbono és superior a una d'alumini.

Marc, volia saber la ruta i els kms precisament perquè a la tarda fa molta calor. Jo he anat corrents des de Mataró fins a Llavaneres i he quedat fos per la calor que a 2/4 de 7 feia. He sentit que fas entrenaments nocturns per Collsacreu, puc venir?

Pep, permetem la contraposició al que dius: "per ser el més fort s'ha de treballar molt".

Pau i herba.

Roger -

Entrenament secret dimecres 6 d’agost: 42km, +1430m per carretera (ridícul quan llegeixo els 95km del gran triatleta, o els 17km/h de promig d’en Marc). Ahir dimarts, descans.

Anem punt per punt:

- Toni, què podem fer per animar-te a venir diumenge? Si cal, et baixo a buscar a l’hora que sigui :-) Encara hi ha habitacions disponibles, per si voleu pujar amb l’Anna i la Clara el dissabte. O bé podeu venir a casa, de debò.

- Marc (i Carles, i Toni), la inscripció us la puc fer jo si voleu. Val 40EUR i és vàlid per tota la temporada (les 5 etapes es poden anar fent amb total flexibilitat – només s’ha d’avisar per fer reserva als refugis, en cas de pernoctar en un o altre). També dóna dret a la versió non-stop 24h, per si la volguéssim fer a l’octubre o novembre, per exemple.

- La ruta que he previst és una versió NO oficial – El que jo anomenaria una versió de butxaca. He procurat mantenir l’essència de la ruta i fer tots els refugis en una sola etapa. He intentat vendre aquesta versió als organitzadors, però no me l’han comprat i per tant no ens validen els passos pels refugis :-( Això sí. reconeixen que si ho fem en un dia, té moooooolt mèrit!

- La ruta es dura, però no és un trencacames. Crec que es fa amena, amb alguna rampa dura, d’acord. Haurem de preveure 7-8 horetes; o bé sortim a les 6AM, o haurem de dinar en ruta. O bé fer una versió més suau (però això no ho volem fer, oi? :-)

- Tema bici: Toni, si la teva bici no surt en els tests comparatius que comentes és perquè la Yeti és d’elit, i no surt en comparatives comercials convencionals. Ja saps, és allò de “peres amb peres, i pomes amb pomes”... :-)

- Pep, totalment d’acord amb els antiherois. Llàstima que no puguis venir, però espero poder fer l’oficial plegats.

En definitiva, si voleu que us faci la inscripció (tot i no fer la ruta oficial diumenge), feu-m’ho saber. Altrament, també ho podeu fer el mateix dissabte si arribeu abans de les 8PM. Jo ja estic inscrit, amb el maillot Probike i el mapa que forma part del pack de benvinguda (també inclou barres energètiques, però amb la poció màgica de la fonda no faran falta)

Anem parlant
-roger

pep -

Entreno
dilluns descans
dimarts 16km Collsacreu Creu Rupit Subirans
dimecres descans
aquest mes per la feina sortiré poc
el setembre intentaré estar al vostre nivell

guanyar si ets el mes fort no te mèrit
el mèrit esta en guanyar al mes fort
un antiheroi

esperant llegir la crònica dels desnivells
de diumenge

que vagui be

salut i sol


Marc -

Toni, primer de tot a veure si pots pujar a Castellar de N'Hug dissabte.. Ja combinarem horaris.. He fet una volta de 32kms: ca l'Arquer, cal Peraire, Vallgorguina, Casa Nova, can Framis, can Roig del Castell i Arenys. Massa curt, però la calor apretava moltíssim. Mitjana de 17 (1h 50') i 900m de desnivell positiu.

Roger, els de Probike estan volcats amb la Ruta de l'Ermità.. de fet el maillot que donen amb la inscripció està patrocinat per ells. D'aquí poc veuràs molts pro's com tu per aquí dalt. Per cert, finalment fem inscripció o no?

fins ara

TONI -

Entrenament d'avui:
- 95 kms carretera. Mataró-Argentona-Parpers-St. Celoni-Hostalric-Tordera i Arenys.

L'esmorzar ha estat esplèndid. La truita a la francesa se m'ha posat d'allò més bé.

Roger, com van els entrenaments? Per aquí s'especula que pel proper cap de setmana no hi haurà qui et vegi durant la ruta. O bé, si havent fet la ruta 3 vegades ja estaràs cansat.

Marc, espero amb ànsia la teva ruta d'aquesta tarda, amb el temps.

Pau i herba

Carles -

Acudits
Quin es el ciclista que muntat sobre la seva bici no ha patit en algun moment les preses que imposa una caguera inoportuna?. Per honorar tant escatològica urgència res millor que recuperar uns versos sobre les virtuts del cagar del gran poeta Macari Cagane, que fou llegit per primer cop en la càtedra cagatoria de la Universitat de ENSUMALANCA


Maigs bonum est cagare
quam bibere et manducare
Millor cosa és el cagar
que el beure i el menjar.
Paraules d'un caganer
en temps que cagava bé (….)

Cagat homo, cagat dona
et cagat omnis persona.
Paraules d'un escolá
que no podía cagar.

Caga tot qui es animal,
caga el ric i el menestral,
caga el savi i l'ignorant,
la formiga i l'elefant,
caga el Rei i caga el Papa
caga tot home que endrapa
i caga, per acabar
tot qui te cul per cagar. (…)

Ho quan utile est cagare;
quam dulce est ventre buidare
in plasa, in horto, et in monte,
in camino, prope fonte;
et si cagacio malestias
adhuc cagare inter bestias!

(Paraules d'un pobre diable
que cagaba en un estable)(..)

Tres hores més xerraria
i encara no acabaría
peró m'avisa el darrera
que ha acabat ja la caguera
i acabo jó dient:
que caguin per sempre. Amén

Carles -

Entrenaments:
Dimecres 6: 34Km. amb la nova bici de carretera on he comprovat que encara em queda molt per millorar. A l’hora d’esmorzar visita gastronòmica d’en Toni a la Vila d’Hostalric acompanyat de la seva bici, a qui novament he intentat convèncer perquè diumenge ens acompanyi a fer la ruta de l’ermità. Em la vostra ajuda crec que ho aconseguirem.

Puntuacions oficials;
A la pagina web de la UCI (http://www.esciclismo.com/info/index.asp?Id=447)
s’han publicat les puntuacions oficials de les darreres sortides, obrint-se un termini d’al•legacions de 10 dies- Els resultats provisionals els següents :
Pedals de foc: Toni 40 punts, Carles 35 punts.
Pla de la Calma: Roger 30 punts, Marc 25 punts, Toni 20 punts, Carles 15 punts.
Furiosos: Toni 15 punts, Carles 10 punts, Pep 5 punts.

Propostes:
El divendres i dissabte 22 i 23 d’agost serè a la Universitat Catalana d’Estiu a Prada de Conflent i tinc previst atacar el Canigó fen una duatlo . L’ascensió son aproximadament 28 Km en bici de muntanya i 6 Km a peu, amb un desnivell positiu de 2200 metres. Si algú s’anima podríem fer la ruta plegats.
Salut i força.

Carles -

Entrenaments:
Dimarts 5: 1 hora al gimnàs musculant i fen abdominals. 20Km. corrents (1h 58’) Arenys-Mataro-Arenys. A la tornada hem estat plantejant estratègies amb en Marc per fer front comú davant la previsible exhibició d’en Roger el proper diumenge.

Acudit;
Per fer el blog més entretingut enceto ara un capítol d’acudits que d’una o altre manera tenen a veure amb els temes de conversa. Com que constato que no generen massa interès entre el contertuliàns les meves anteriors reflexions sobre tàctiques esportives , he pensat començar per l’acudit del cap;
. Un Cap de personal esta explicant acudits i tots els empleats menys un estan rient.
Així doncs, el Cap pregunta al que no riu:
- Per què no rius? és que no et fan gràcia els meus acudits?
pregunta a la qual l'empleat contesta:
- Es que jo ja tinc contracte fix.
Salut i força.

Marc -

Avui dimarts 8,5 kms corrent. Quan arribava al Balís he vist en Mitjà que venia de Mataró corrent amb el seu nebot. Llavors ja m'he vist vençut i m'he limitat a tornar amb ells a ritme dels 20kms que han fet.

Moltes ganes de pujar a Castellar de N'Hug. He sentit algú que li sembla massa kms i alçada.. pffff deu ser part de l'atac psicològic.

Demà a la tarda tirada llarga de bici, si algú vol ja sap.

salut i dones

TONI -

He de confessar que la viagra només l'ha descobert en Sam.

D'altra banda penso que el mètode funciona. L'originalitat no està en canviar el mètode si no en saber quan pots fer de més i de menys però dins del mètode.

Roger, en l'enllaç web de la descripció de la teva bici que va enviar en Carles vaig intentar comparar-la amb la meva però ni tant sols hi surt la marca de la meva bici. És a dir, la superioritat de la teva bici és tal que ja ni es compara amb la meva.

Marc, també entrenes de nit?

Pau i herba

Carles -

L’estudiant espavilat:
En l’apartat de confidències fa un parell de mesos escrivia la blog el següent:
“El passat diumenge, quan tornàvem del Turo de l'Home, li vaig comentar a en Toni que es prepares alguna imatge mental per si a pedals de foc les forces li flaquejaven. Sense dubtar ni un moment em va dir que ja la tenia: Un gran edifici amb moltes finestres i en la negror de la nit una única habitació amb la llum oberta,la resta tot a les fosques.

En demanar-li la significació d'aquesta imatge em va comentar que aquest era un edifici per estudiants que preparaven oposicions i de matinada, m’entres els seus companys dormien n'hi havia un que estava preparant el temari. I això ho feia nit rere nit, doncs quan les forces li flaquejaven pensava que algú altre encara estava estudiant i això li donava forces per continuar. Dia rere dia sempre era l’últim a apagar la llum i evidentment el dia de l’examen el seu esforç es recompensat”.
Aquest diumenge en les rampes de Fuirosos, quan en Toni em superava amb una facilitat espaterrant, em vaig adonar que en aquest edifici amb moltes finestres hi havia un estudiant trampós. Per ser el numero 1 a les oposicions i sabedor que altres companys veien la seva finestra, estudiava nit darrera nit amb una lot dins del seu llit, i quan l’últim opositor tancava la llum refiant-se que no hi havia ningú més preparant el temari, l’espavilat sortia tot ufanós de dins del llit sabedor que un altre cop era ell qui aniria a dormir l’últim. Toni realment ens expliques “tots” els teus entrenaments?.
Salut i força.

Marc -

Veig molt de romanticisme encara.. després, a la muntanya, tothom apreta tot el que pot sense compassió.. Diumenge ens espera una ruta brutal, 85kms amb 2850m de desnivell.. I el pitjor és que amb la Scale20 (gran gran elecció, Roger) el guia ens apretarà de valent. Al final fem inscripció i tenim maillot, mapa.. etc?
Merci x la info de carreteres.

Toni i Carles: és fantàstic això de sortir just darrere vostre.. ja em veig el dissabte a les 6 del matí amb el plat gran perseguint el nº38.. ufff!

Pep, salutacions, no entrenis gaire que a tu no et fa falta! Fins aviat!



Roger -

Entrenament secret, dilluns 4: Catllaràs, passant per Refugis d’Ardericó i Merolla. 37km, +1230m. Amb la sortida d’avui crec que ja tinc traçada la ruta del diumenge al 100%. Em reservo variants “a gust del consumidor”, però de partida tenim 85km i +2850m. Si tenim sort i fa un dia serè, podrem gaudir d’unes vistes precioses.

Carles, et felicito pel relat final. El mètode pot ser un mitjà vàlid, i jo em considero certament metòdic en molts aspectes. Tanmateix, sovint tinc el temor de confondre el mètode amb la finalitat o objectiu real. Vist així el considero detestable – Enllaçant amb les sentències recollides en les teves nits de segona joventut, ara em ve al cap la més que coneguda dita “la vida és allò que passa pel teu voltant mentre fas altres plans” (Lennon?)

Toni, et veig molt fort per allò que t’he dit moltes vegades: Toques moltes tecles, i en totes estàs progressant espectacularment. Sovint tinc la sensació que he tocat sostre i que em serà difícil progressar en la única que toco jo.

Demà jornada de descans..., crec :-)
-roger

TONI -

2a sessió entrenament
- 10 kms. Temps de 51'15". Un inici fatal de preparació per a la triatló de Banyoles.

Pau i herba.

TONI -

Entrenament
- 2500 nedant.

Roger, he mirat la teva bici per internet. Sense comentaris. Simplement he sentit que les cames em pesaven 20 quilos més. Agrair-te que pensis que estic molt fort, però que m'ho diguis em desmotiva perquè ja sé que no podré superar el "més fort", que fins aquí arribo, que ja no cal que regui més el jardí. Perquè pujant al Corredor, eres tu qui anava sempre davant.

Carles, quina desil·lusió el darrer capítol. En la sortida d'ahir vaig aplicar les teves tàctiques i em varen funcionar. Com és possible que ara em diguis que tu ets un antiheroi i que tot era només un resum de llibres?

Pau i herba

Carles -

Entrenament
Dilluns 4: 10’5 Km corrents vorejant la Tordera a ritme de pau i herba.

Confidències:
Aquestes ultimes setmanes estic surtin força per la nits, es com si visques la meva segona joventut. En converses banyades per l’alcohol m’han dit dues sentencies grandiloqüents, aparentment intranscendents, però que em retornen una i altre vagada com si hagués de desxifrar-ne un codi secret. Aquí us les reprodueixo per si em podeu ajudar: “la vida es una actitud”, “la vida es passa temps”. Es en aquesta mena de collonades em les que penso quan faig esport.

Salut i força.

Carles -

Tàctiques: Últim capítol.
La setmana passada vaig fer un seguit de comentaris sobre les estratègies a seguir per millorar el nostre rendiment esportiu. Com tots vareu intuir en aquelles reflexions predicava el que no practicava, doncs ni els entrenaments, ni els dies de competició , ni en la alimentació ni en tantes altres coses seguia els consells que ens donen els manuals del bon esportista. Contràriament al que ens diuen aquests llibres m’identifico més amb la figura de l’antiheroi.

Els antiherois esportius, que es defineixen per la manca de qualitats positives, solen ser persones mancades de mètode però que son capaces de dur a terme accions heroiques, sense destacar en cap dels aspectes que ho fa un heroi (Roger, Marc, Toni). Corren amb el cor i no em el cap, fan allò que els hi ve de gust en cada moment, pensen que l’esport es una de les claus que els Deus varen guardar al nostre interior per entrar al palau de la felicitat. Si progressen ho fan com si fons sense voler, si guanyen als seus adversaris ho fan d’una manera ben original. Entrenen quan i com els hi ve de gust . Ela antiherois no tenen fitxa d’entrenament.

Salut i força.

Carles -

Toni el nostre número de dorsal a la Volta a la Cerdanya 08 es el 38, per tant sortirem 4 minuts abans que la parella 40. Hi ha moltes probabilitats que al Km. 3 de la cursa siguem superats per en Roger i en Marc
-Roger he mirat per Internet les característiques de la Scott Scale 20 : brutal ¡¡¡. Tinc por, molta molta por perquè amb aquesta màquina et convertiràs en un ciclista d’una altre galàxia.( http://www.bikezona.com/bicicletas/todobici-ficha.asp?id=7505)
- Pep no acabo comprendre com es possible que amb els minsos entrenaments que publiques al bloc, ahir pugessis aguantar durant tanta estona el ritme que ens va marcar en Toni. Seguin el teu exemple a partir d’aquesta setmana en el meu pla d’entrenament hi he incorporat dues sessions de pujar escales.
- Sam com la resta de companys del blog espero que l’aniversari de noces fos tot un èxit, però a partir d’ara espero que pengis els teus entrenaments i ens motivis amb les teves intervencions.
-Marc entrena, entrena, entrena i no paris d’entrenar, perquè el nivell que se t’exigirà el 20 i 21 de setembre es per a professionals.
-Màgic si em permets un consell et recomanaria que dosifiquis els teus entrenament, no fos que quedis cremat com un misto. Felicitats per la teva bici de carretera nova (http://www.bikezona.com/Bicicletas/todobici-ficha.asp?id=7558), però em sembla que encara et queda molt per poder aguantar el ritme del triatleta.
Salut i força.

Roger -

Hi ha molta activitat al blog, deixant palès un nivell de motivació inimaginable fa uns pocs mesos...

Correcció: És evident que no he sabut llegir bé la bona crònica d’en Toni: Les meves felicitacions a ell per l’etapa. No em sorprèn en absolut; fa dues setmanes vaig treure la llengua pujant al Corredor al seu costat (tot i que ell digui el contrari). Està molt fort.

Marc (i Carles), per pujar a Castellar de N’Hug per la C-17 fins a Campdevànol és correcte. Tanmateix, no heu d’arribar a la Pobla de Lillet. De Campdevànol aneu fins a Gombrèn (direcció Pobla de Lillet), però passats uns 3km de Gombrèn, agafeu una carretereta que puja al Santuari de Montgrony i/o Castellar de N’Hug. És estreta, però està molt ben asfaltada, és bonica i us estalvieu 45-60 min. Val la pena.

Pel què fa la bici nova, jo també em sento com un nen el dia de reis. Marc, m’he passat a la Scott Scale 20. Tinc ganes d’ensenyar-vos-la (espero que sigui una bici digna de sortir amb la colla, donat el nivell de les vostres màquines). És lleugera i diria que té “nervi”, però ara falta que li sàpiga treure’n fruit... Però com bé apunta en Carles, en segons quines pujades encara trobo a faltar el motoret que justifiqui la inversió :)

Demà toca entrenament pel Catllaràs – Espero poder recordar algun tram...
-roger

Carles -

Com que la crònica d’en Toni de la sortida es clara no em queda res mes a afegir-hi que felicitar-lo pel seu bon estat de forma. Efectivament he intentat en dos ocasions fer de Pantani però he acabat fen de Polidour; però no crec que hagi estat víctima de meva estratègia, sinó de que anava acompanyat per un Indurain que ha controlat en tot moment els companys d’escapada.

En les pujades amb molta pendent ja patia per la sortida que en Roger ens ha preparat pel proper diumenge, doncs es molt fàcil, quan s’està davant l’ordinador, engrescar-se per fer la volta de l’ermità, però soc conscient que la propera setmana patiré de valent.

Per la tarda, igual que un nen petit el dia de reis, he fet 40 Km. per provar la nova joguina. Malauradament he constatat que no m’hi han postat el motoret secret que havia demanat i cal pedalejar per fer-la funcionar. Ara em queda un intens aprenentatge per millorar en carretera. I a tu Roger que tal la bici nova?.
Salut i força.

Ricard -

Hola a tots!
Felicito al Toni per la exibició de malgrat, el seu domini de la btt es total i no vaig tenir cap opció, si l'hagues tingut no hauria dubtat en aprofitar-la.
A veure si entrenem junts quan torni de vacances, et recordo que un dia a la setmana faig series amb la bici i després 30 min a correr, per acostumar el cos.
Us aviso que el 15 de agost el triatlo blanes organitza un aquatlo social, molt divertit i en una caleta preciosa, us hi apunteu?
Salut, craks

Marc -

Molt bona sortida nois.. Jo no he entrentat, aquesta setmana faré una preparació específica de cara a la ruta de diumenge, sinó em matxacareu.

Carles: tinc ganes de veure la teva nova joguina..

Roger: merci per encarregar-te de tot de cara a diumenge.. la veritat és que fa molt bona pinta i ja tinc moltes ganes de pujar. Oi que hauríem de pujar per la C-17 fins a Campdevànol i llavors anar fins la Pobla de Lillet i pujar a Castellar de N'Hug?
També tinc moltes ganes de saber quin és l'"upgrade” que menciones.. ja només et faltava això! Si em puc posar al teu nivell ens veig entre els 30 primers de la Volta a la Cerdanya..

Salut

pep -

La sortida d’avui amb Carles i Toni
ja sabia el nivell de forma aconseguit per ells
i ja he sortit mentalitzat intentar acabar

La primera part ha anat be a partí de
la presa de Fuirosos he notat falta entreno

la pujada Fuirosos amb ganes de tornar-hi a
millorar temps però a l’hivern
ens em quedat amb les ganes de banyar-nos
com podeu veure la presa estava casi seca

salut


Roger -

Déu n’hi do nois - He de confessar que aquests dies no he llegit amb detall tots els suggeriments que en Carles ha anat publicant. Error. Vist els resultats, ara mateix els ho donaré un altre cop d’ull i intentaré començar a aplicar-me degudament.

Enhorabona Carles. Qui haurà de tenir clemència el proper cap de setmana hauràs de ser tu. Forma part de la cultura popular que la teva figura s’engrandeix en les sortides llargues. I ara, amb la nova bici de carretera, el nou pla d’entrenaments i l’arma secreta, no hi haurà límits.

Toni i Pep, vista la ruta que heu fet avui, no crec que la que volem fer la setmana que ve us sigui de dificultat alguna. Si us ho podeu combinar, us voldria animar a pujar (ni que sigui el mateix diumenge; 1.5 hores des d’Arenys per la C-17, ara desdoblada des de Granollers fins passat St. Hipòlit de Voltregà)

Felicitacions a en Sam per l’aniversari de noces!!
-roger

TONI -

Penso que en Carles estava molt motivat per la sortida d'avui. Suposo que esperava recollir els fruits de llur entrenament durant aquestes dues setmanes.

En Pep ha seguit el ritme de la primera pujada. A Fuirosos ha pagat la manca d'entrenament d'aquesta setmana.

Caramb Roger, no hi haurà qui et segueixi amb el ritme que portes.

A petició de'n Carles, faig públics les diferències de temps de la pujada de Fuirosos, des de la presa fins a l'Esplai: Carles 2'33".

En la sortida d'avui he seguit els consells d'en Carles sobre estratègia i tàctica. Els resultats no han anat malament.

Voldria felicitar en Sam per llur aniversari de noces. Espero que ahir a la nit anés tot bé. I l'encoratjo a publicar els seus entrenaments en el blog així també n'aprendré.

Pau i herba