Blogia
La llibreta virtual.

Montnegre 100%

Montnegre 100%

Sortida impressionant el dia 6/12.

A confirmar el podi.. aquí les dades de la sortida:

SORTIDA 6/12/07
- Distància total: 67,93 kms
- Temps total: 4:12:31
- ritme mig: 3:44 /km
- Calories totals: 2505 cal

Properament la crònica escrita per en Mitjà (serà objectiva?)

xauuu

7 comentarios

marc -

Toni, la teva motivació és la meva motivació. Aquesta temporada saltaran espurnes per la muntanya.. m'agrada veure que esteu tant en forma.. mmmmm..
Fins aviat

TONI -

Marc, no sé si el que tu publiques és un copiar i enganxar perquè sempre diu el mateix i mai apareixes.

De tota manera que vagi molt bé la nit, gaudeix-la ara que pots.

El dijous no va ser un dia de pau i herba. He passat 2 dies amb agulletes. Ho sigui que el dijous sí que vaig fer quadríceps.

He llegit que en Mitjà demà té excursió de 2 hores per la serra de l'Albera. Jo sí que sortiré.

El més segur és que estigui sol. Què hi farem. Però la temporada ja ha començat i els objectius estan marcats. O sigui que s'han d'acomplir els objectius.

Pau i herba

marc -

Demà intentaré venir, tot i que aquesta nit pot ser llarga, ja veurem.
Kè tal les classes d'anglès?
Salut,

Carles -

La sortida d'aquest dijous va recordar la de les millors epòques, llarg, intensa i disputada. Començem pel final, la classificació va quedar de la següent manera primer Fermi, segon Toni i tercer Magic. Tanmateix tothom va sumar punts i les diferencies, tenint en compte els desnivells i les distancies, foren mínimes.

Crònica de l'etapa. Sortida fulgurant d'en Fermi que va marcar un ritme infernal fins a Pineda. La pujada a l'Ermita de l'Erola, etapa reina de la sortida, va decidir el podi. L'últim classificat veia el cul del primer en les rampes finals de la pujada. No hi havia temps per contemplar l'espectecular sortida de sol, ni per parlar amb els ciclistes que s'anaven superan en el recorregut. Una execepció fou trobar la professora d'anglès que es va oferir a donar classes particulars a en Mitjà.

Baixada trànquila per Fuirosos, esmorçar energètic en arribar al pla, i es fa petar la xerrada fins a Sant Celoni. El ritme s'accelera d'un forma brutal quan en Màgic es para a fer un riu per la qual cosa en arribar a Olzinelles el podi continua inmutable.En el tercer tram de la sortida en l'ascenció fins a Collsecreu es produeixen punjades especteculars de tots els corredors, pero alguns es recuperan per aconseguir els punts de consolació.

Dia de pau i herba?. No ho se pas, doncs per la tarda no em podia aixecar del sofa.

Epileg: Fermi 2 Mitjà 0

marc -

Tot i que espero anar sortint, aquest desembre i principis de gener faré una mica de descans de bici. La propera temporada es competirà una mica més en sèrio amb els PACALO'S. Ja donaré senyals de vida..
Espero no pareu el ritme!
Fins ara!

TONI -

Per cert Marc, on eres avui també? Ja fa dies que no se't veu el pèl.

Que t'agafen cagarrines quan sona el despertador?

Ja et comences a semblar a aquell que no apareix en les grans ocasions.

Pau i herba

TONI -

Hola Marc,

A manca que en Mitjà faci la classificació car es competia en una ruta feta per ell, jo penso que la jornada d'avui ha estat la de "per la boca mor el peix".

Pau i herba